Új privát üzeneted érkezett!

Fleur még lehetséges dátumokat is írt, úgyhogy lassan lehet szavazgatni rájuk, hogy kinek melyik lenne jó :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Fleur
sajnálom, hogy Lilla sírdogál. reméljük hamar elmúlik, illetve megtaláljátok az okát. tali: 22-29-05 előreláthatólag bármelyik jó, megnéztem a naptárunk. már nagyon szeretnék ott lenni, mert van olyan akit személyesen nem is ismerek. helyszín?

Évi
aztaaaaaaaa. micsoda ajándék. szerintem Dóji oda lesz a gyönyörűségtől.

Kacsa
fő, hogy minden ok.

akkor most rákérdezek Oriandyra is. hátha nála is hat a hívószó. ma eszembe jutott, mert ma hozta el a hintalovat Máténak, ami ahhoz hasonló ami Oriandyéknak van. (a régi fajta korlátos. szerintem 60-70es évek beli retro.) biztonságos, viszont egy darabig egyedül nem fog tudni beszálni az tuti, majd teszek róla képet.

Kép

Kép
syrynx

Kacsa!
Nagyon édes a videón Timcsa!

Pankaa!
Köszi, de az a kenguru tényleg drága nekünk egy kicsit.
Elvileg a babaerszényben is el lehet fektetni, csak még nem találtam olyan embert aki gyakorlatban is használta.

Mindenkinek szép napot!

Kép
faul

Sziasztok Lanyok! :D

Megprobalom visszanezni legalabb az elözö oldalt... 8)

Jol vagyunk, Davide kisfiam szerzett nekünk egy-ket almatlan ejszakat... :lol: :lol: Van amikor csak sir sir es egyszerüen nem tudunk rajönni miert...Ma ejjel vegre normalisan aludtunk, csak egyszer kelt fel. Tejcsi van böven, a bimboim is jol birjak a kikepzest, csak a balra teszek vedöt.

Tudja valaki, hogy lehet kimosni az anyatejes kakait? Nagyon nehezen jön ki pedig rögtön bea'ztatom...

Amugy egy tünder, nagy huncut, ja, es rendszeresen lepisil amikor pelust cserelek...

Az elöbb mar hallottam a hangjat de ugy nez ki meg visszaalszik. :D
jucmuc

Jucmuc!

Nem tudom ott van-e Vanish. Nekünk az vált be, közvetlen a kakira töményen, be a gépbe, és fehér. És így nem kellett áztatni. csak víz, lötty mosás. Sokmindent próbáltunk, ez volt a legjobb. :lol:

tjuca

Jucmuc!

Vanish tényleg jó, nekem a mosószappan is bevált.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Kacsa
Köszi a videót. :)

Évi
Jók a képek, Dóriból igazi kis hölgy lett. :)

Juca
Nem semmi, hogy miket ki nem találnak. :evil:
Jöhet kép a Dóri ajándék kipróbálásáról. :lol:

Jucmuc
Örülök, hogy jól vagytok és a bimbók is kezdenek helyrejönni. :)

No, lelépek, ráuntam a mai napra. :D
Szép délutánt mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Hú, de felpörögtünk!
Házidokim ma is vizitdíjat kért, mert EKG-t csinált! Pedig van már kiskönyvem, de hiába mondtam... :evil: :evil: :evil:
Képzeljétek, a kórházban, ahol szülni fogok, megszüntették a szülésznőválasztást! És rémes, de ott van az a szülésznő, aki bent volt Lehel születésénél és látni sem szeretném többet! Még jó, hogy a dokim nem az a fajta, aki csak a kitolásnál és a varrásnál van jelen...
Viszont róka koma már csak naponta max. 2x látogat! A hányinger még folyamatos, de legalább már átmegy rajtam némi kaja is!

Maci!

Hajrá! Gyors költözést Nektek!

Norwell!

Jó volt olvasni Saci születését! És álomszépek vagytok együtt!

Fleur!

Sokat gondolok Rátok! Olyan jó volt látni a kicsi Lillát! Próbálj napközben és este szopi előtt fél órával citromfűteát inni! Átmegy a tejbe és nagyon jót tesz a babának!

Évi!

Boldog szülinapot a Hölgynek! Gyönyörű, imádom a tekintetét!

Márti
borossné becz márta

Juca!
Na ez abajom nekem is, én is munkanélküliről jöttem gyedre, de most megkérdeztem, hogy ha jön majd a tesó, akkor mit fogok kapni?Erre ők:figyiszt az orrom alá :evil: :x :( Mert a munkanélküli már nem számít bele a folyamatos jogviszonyba, stb. :evil: Szóval vagy elmegyek előbb dolgozni, és onnan gyedre, vagy nem kapok semmit, csak Emili után ami jár, és a 2. gyerek után majd a gyest, 2 éves kora után!!!!Felháborító, hogy így bezsabályozzák ezzel a gyerekvállalást!!!

Évi!
Jó a verda!!!Biztos tetszeni fog neki.És tényleg milyen sokat változott, nagylányos már. :wink:

Jucmuc!
Hát nekem csak a fehérítős Domestossal jön ki minden folt.Csak ezt nem lehet színes ruhákra tenni. :evil:

Tali:esetleg nekünk a 22.-e jó. :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

juca, evi, panka, nagyon szepen koszi!!! :D

vanish van itt is kiprobalom.

puszi mindenkinek!
jucmuc

Évi!

Dórinak szívből kívánok nagyon Boldog Szülinapot!!!

Dórika az Isten éltessen!!! :D :D Kép
Vendég

Dóri baba!
Istenke éltessen második szülinapod alkalmából!!!

Syry!
Igen, anyukám volt benn velem, apa meg kinn izgult a folyosón. És utólag mondta el, hogy a végét hallotta (szegény, akkor izgult csak igazán), ugye éjjel volt, totál csend, és én szültem egyedül...

Fleur!
Szegény Lilla, remélem, hamar elmúlik ez a sírósság...

Juca!
Én ugyanebben a cipőben jártam, mint Te... Most tgyás-on vagyok, de ezt is úgy kellett kibulizni, és ha Kende keresztanyja nem ért ezekhez, nekünk lőttek... :roll: Nincs egy ismerősöd, aki esetleg be tud jelenteni? :roll:

Na megyek, asszem, ébred a fejőgépem... :D

Kép
Kép
norwell

Norwell!

De. Havi 130 mínusz két hónapban. Ennyi a bejelentés, utána viszont lesz normális pénzem. Nem kaptam röhögőgörcsöt, de kiszenvedjük. :-P

tjuca

Dórika!
Nagyon boldog szülinapot, és egy gyönyörű szép tesóbabát kivánok neked szülinapod alkalmából!!!
Vendég

Jóóóóóó reggelt! :)

Márti
Így legyen! :)
De miért kért vizitdíjat?! Erre nem tudja ráfogni, hogy nem a terhességgel összefüggésben mentél... :shock:
Örülök, hogy Vuk lassanként békén hagy.

Panka
Teljesen el vagyok képedve... Eddig azt hangoztatták, hogy a munkanélküli beleszámít a jogviszonyba. :shock:
Ennyit a családbarát rendszerről. :evil:

Holnap megyünk a szülőkhöz, nagy disznólkodás lesz ismét. :? Viszont megyek a barátnémhoz is egy kis babanézőbe. :D
Vendég

Sziasztok!

Dori nagylanynak utolag is boldog szulinapot!

Kacsa: Timcsa jarasi stilusa oriasi! Nagyon edesen megoldja a jarast+cipelest:) Elelmes kis baba.

Jucmuc: jo hir, hogy kezd rendbejonni a cici, es Davide baba biztos most mar jo kisfiu, es hagy benneteket pihenni. En a trutyis ruhara vanisht szoktam hasznalni, de szoktam egy kis szodabikarbinat szorni a foltra, persze miutan egy kicsit kioblitettem belole a dolgot...ez kornyezetbaratabb:) Kukra pisilessel nekunk is van tapasztalatunk:))

Juca: hajra, remelem sikerul rendbetenni az anyagi dolgokat...ilyesmi nem hianyzik egy kismamanak...

Ma megyunk oltasra...kicsit izgulok, mert nagyon tudom sajnalni, ha megszurizzak...remelem nem lesz semmi gond, majd adok neki puszikakat, hogy ne fajjon:)
Ja, nem irtam meg: 8 hetes koraban kijott az agyekserve, csak csodalni tudtam, mennyire ferfiasan viselte a dolgot...aztan szerencsere gyorsan vissza is huzodott. Csak ott a riziko, hogy akarmikor elojohet ujra. Kopp-kopp!

Puszi mindenkinek, drukkoljatok a szurihoz!

Nomibogar
Kép
nomibogar

No akkor tábla
Kép
Kép
Kép
Kép

Annácska, Unique, Tjuca mivel nem találtam meg a képet a csemetékről :( :oops: olyat teszek fel amilyet szeretmétek, csak küldjétek el nekem :)

KépKép
KépKép
fleur

És tali. Gondoltam a helyszín a szokásos Brendon játszóház.

Tettem még egy időpontot áprilisban. Csak jó lesz valamelyik.

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Most lehet meguntok :) képekben mesélem el :)

Így pasizik
Kép
Kép

Mióta tud forogni érdekes alvási pózokat tud választani :lol: Kép

Így eszünk, azaz ettünk, mert most átmenetileg szünetel.... Kép

Négykézláb Kép

Így halad
Kép
Kép
Kép
Kép

Játék után kidőlve Kép

Ez csak úgy aranyos
Kép

És házassági évfordulónkat megünnepelni férjem elvitt minket a Wasabi étterembe. Szuper volt és a csajszi is édes volt velünk. Tök jól elvolt.

A kaja Kép

Sziasztok én is jól vagyok Kép

Velem Kép

KépKép
KépKép
fleur

Fleur!

Tündériek a képek!! :D

Nekem előreláthatólag 29,05 és 12 is jó!

Küldtem neked egy mail egy 2 hete amiben volt egy uh kép, megtennéd,h. kicseréled a tesztet arra? De majd átküldöm újra este..és javítsd lécci a szövegben,h. UH. március 17, angyal vagy és előre is köszönöm!!! :D :D
Vendég

Fleur
táblába minda 4 helyre beteheted a mosolygó fejet, előreláthatólag mindegyik jó. Gratula a házassági évfordulóhoz! :lol: Hanyadik volt? Jók a képek a "nagylányodról". sokat nőtt.

Kép

Kép
syrynx

Fleur!
Nagyon édesek a képek!Milyen nagylány már Lilla is!Gratula az évfordulóhoz!
Emili is szeret pucsítva aludni még mindig. :wink:
A pasizást sem lehet elég korán kezdeni! 8)
Tali:a 22, vagy az ápr. 5. De csak talán...

Kép
pankaa

Nomi
Sikerült túlélni a szurit?

Fleur
Jók a képek. :) Különösen a pasizós. :)
Ügyi vagy, hogy tudsz pálcikával enni. Nekem szigorú diétát jelentene. :lol:
Tali ügyben nem tudok nyilatkozni. Attól függ, apa mikor lesz itthon. :?

Annácska, Henik és a többiek?!
Merre vagytok?

Lassan a távozás hímes mezejére kell lépnem. Hamarabb elmegyek, mert még át kell verekednem magam a városon. Ha 4ig maradok, sose érek a dokihoz. :)
Mindenkinek szép hétvégét kívánok!
Vendég

Na most van időm kicsit bővebben írni. Ígérem, majd mailekre is mindjárt válaszolok :D

Először is!!
Dóri!!
Boldog születésnapot kívánok, és sok-sok puszit küldünk :D
Évi! Dóji szépségesen szép :D
Szupi a bicaj, mi si ilyet akartunk venni.
Kép

Syry!
Mi is megyünk majd börzére jövő hét végén. mostanában én is jobban szeretem a kultúrházas kis börzéket, mint a nagyot. Annyira hangulatos volt a multkori, és olyan kedves volt a házigazda hölgy is, telejesen más hangulatú. Már gyűjtöm a pénzt. :D
Szupi dolgokat vettél :D

Faul!
Remélem már meggyógyultatok.
Ja, mindegyiknek fura az állaga, és az hogy nekünk keell csapvízzel elkészíteni, az számomra külön meglepetés volt....

Pupy!
Hogy vagy? Jaj, olyan régen láttalak már ...:(
Naná, hogy szupi a kikapcsolódás. Szombaton jönnek anyósomék, mi meg ki az utazási kiállításra, remélem bebarangoljuk az egészet.
Majd kedden anyukám jön megyünk temetésre, majd itt marad és kitakarítom az egész lakást (Most azért jól jön, hogy csak 55 négyzetméter. Hálás vagyok, hogy nem kertes házban lakunk :D). Pénteken BP-re megyek csavarogni, szombat pedig bababörze. Azért várom, hogy elkezdődjön.

Angie!
Hát te? Gyógyulgatssz?

Maci!
Igen, ez a lakáskassza dolog egyébként nem rossz, 30%-ot kamatozik a berakott rész egyfajta értelemben, plusz még valami jót is kamatozik az egész, Mi is fogunk nyitni majd, ha egyáltalán sikerülne visszamennem dolgozni. Na még meglátjuk mi sül ki belőle.
Maci!
Költözés nem gáz, mi két darab 5 hónapossal csináltuk....

Juca!
Hát ez nem semmi. Ez egyébként annyira dühösítő, hogy még az állam sem játszik tisztán, de hát ezt tudtuk.... Azért remélem lesz majd megoldás. Ha mást nem, akkor marad a fekete munka. (Vagy nem ez ellen küzd éppen az állam???? :)

Jucmuc!
Hát még sok idő, amíg rájössz, hogy a kis Davide miért sír, van hogy front, fájdalom, éhség, unalom.... de gondolom, ezt tudod.
Vanish-re szavazok én is, volt, hogy nem is áztattam, csak úgy zutyi bele a mosógépbe.

Kép
narco

Na de a leggázosabb, hogy Nóci egyre vadabb. Mindent csinál, amit nem szabad: kukából evés, számítógép ki-be kapcsolása percenként 120-szor, edény kirámolása és csapkodása a földhöz, fiókok szétszórása a földön, kapucsínó porlasztása a kövön. Na fölállok, szólok neki, hogy nem, oda közeledek feléje, ő pedig röhögve elszalad. Többet kergetem, mint Bendegúzt üldözték a dinnyeföldön..... :evil: :evil: :evil:
Mondjátok már meg nekem, hogy ilyenkor mit lehet tenni?
Megverni nem szeretném, ennek nem látom értelmét, ja és annyira szeretem, hogy nem is tudnám megtenni, a kiabálás nem használ, bár egyébként sem vagyok egy nagy hangú...
Szóval szerintetek?

Kép
narco

Sziasztok!

Nagyon-nagyon szépen köszönjük a szülinapi köszöntéseket! Olyan nagy lányom van, és én olyan büszke anyuka vagyok! :)

Márti!

De jó, hogy végre kicsit jobban vagy!

Juca!

Ezen a gyeden most jól felháborodtam :( Remélem sikerül megoldanotok!

Unique!

Anyám, te vagy a következő, akiért izgulhatunk... Nem semmi!

Fleur!

teljesen elfelejtettem szólni, hogy javítani kellene a táblában, hoy ma vagyok a 8. cn-on. Ebben a ciklusban 22 napra jött meg :shock:
Lilla gyönyörű! Azok a hatalmas szemek, tényleg nagyon szép csajszi :)

Nárcisz!

Neked is köszi!
Nálunk rögtön rend lesz, ha felemelem a hangom :oops: A verést én se alkalmaznám.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Fleur!
Hú, mekkorát nőtt Lilla! :shock: :) Nagyon szép leányzó! ;) :)

Juca!
No, akkor azért mégiscsak lesz a fából vaskarika... Ennyit tényleg megér.

Évi!
22 nap??? Hova sietett ennyire?

Nomi!
Hogy viselte Tamás a szurit?

Márti!
Nem kérhetett volna vizitdíjat a házidokid, no nem a nagyságrend a lényeg, hanem az, hogy kismama vagy!!!

Maci!
Mi volt a dokinál?

Narco!
Hát nem lehet egyszerű dolgod két gyerkőccel, akik ketten kétfelé futnak... ;) Kendénél sem mindig használ a hangos szó, bántani nem szoktam, de ha valami olyat csinál, amit nem kéne, akkor elviszem a tett helyszínéről, és megpróbálom valamivel elterelni....

Ma délután két órát aludt Kende... És Saci is, bár az ő alvókájával nincs gond (legalább ő örökölte az enyémet... :D ). Azért alakulnak a napjaink, bár Kende a korai kelésről leszokhatna, ma is hatkor már kukorékolt... Az a baj, hogy Saci akkor szopizik, és ha nem veszem ki időben, elkezd sírni, felkelti Kendét, és ő már nem alszik vissza... No de majd alakul ez is.

Pussz!

Kép
Kép
norwell

Nárcisz!
Emili sem reagál semmire, ha egyszer a fejébe vesz vmit. :twisted: Én is próbáltam már mindent, szépen szólni, hangosan kiabálni, elvinni a tett helyszínéről, elbarikádozni a dolgokat, elpakoltam amit csak lehet, deminden nem megy.Most ott tartunk, hogy a virágot már nem piszkálja, vagy ha mégis eszébe jut, akkor elég ha simán szólok, hogy nem szabad!Új dolgoknál ez hatástalan. :twisted: Most még a kíváncsiság nagyobb úr.Szerintem csak az idő fog segíteni. :roll:

Kép
pankaa

Sziasztok!

Nomi, Ági, Faul: gratulálok a gyönyörű babákhoz!! :D

Pupy drága: nagyon régen jártam már erre, és a legszebb dolog amit láttam, hogy bébikéd lesz!! Gratulálok Csodácskához, boldog pocakosodást kívánok!!

Pankaa: köszi a dícséreteket!! :D :oops: A másikban...

Kismamiknak boldog babavárást, anyukáknak további kellemes időtöltést a gyerkőcökkel....

Heni

Kép
Kép
csheni26

Fleur: nagyon jók a képek!!! :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni
fentebb már írtam. (először azt a topikot olvastam, aztán jöttem ide.)

Kép

Kép
syrynx

Virág!
Nekem a három utolsó időpont elvileg jó (bár kezdjük a kerités épitést és a kert füvesitését, nem tudom még hogy alakulnak a dolgok, de igyekszek ott lenni).

Külön nem tudok most irni, de mindenkinek sok puszit küldök (kinek-kinek milyenre van szüksége :) )

(Nárcisz! Remélem, gyógyulgatok. Gipszelés végülis elmaradt, de odakoncentrálok minden erőmmel, hogy a legkevesebbet használjam a kezem.)
Vendég

Hűha lányok!

Nagyon nagyon régen voltam itt és nagy örömmel látom h az akkori pocaklakók megszülettek és gratulálok az új pocakosoknak meg mindenkinek.

és köszöntöm azokat is akikhez még nem volt szerencsém.

Pupy!
NAgyon örülök neked és a Csodácskádnak.

Angie!
Ti hogy vagytok? jól értelmeztem h eltört a kezed?

Fleur
Lilla nagyon ari Lilla baba.

Ezután rendszeres topikozó leszek igérem.

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok! :D

Szombaton volt utoljara hozzaszolas jol latom??? :shock: :shock:

Evi,

Utolag is nagyon sok boldogsagot kivanok Dorikanak szülinapja alkalmabol! :D

Nomi,

Köszike Neked is a folt-tanacsokat! :D Remelem siman ment a penteki oltas... :D

Fleur,

Naggyon edesek a kepek! Lilla mar igazi nagylany! :D Gratulalok a hazassagi evfordulotokhoz! :D

Narcisz,

Hat igen, sokszor nehez eldönteni mi a gond, miert sirnak a picurok de azert altalaban sikerülni szokott... :D

Angie,

Nagyon sajnalom ami a kezeddel törtent! :( Most neztem vissza mert nem ertettem a gipszet :shock: . Remelem naprol-napra javul a helyzet! :D Gyogyulj meg! Puszi! Es Szilardkanak is! :D

Kép

Kép

Kép
jucmuc

Jucmuc!
Annyira édes ez a baba!!Az a vigyor!! :D És a szunya apa hasán!!Köszi a képeket!Hogy vagytok?Cici meggyógyult már gonolom.

Anita!
Üdv újra.Mizujs veletek?

SzHeni?????

Syry!
Nemoská tesztelsz?Remélem lesz vmi "pozitívum":D

Kép
pankaa

Szia Panka!

Köszi jól vagyunk.Várom a mensit és kezdjük az első lombikot amit nagyon várok és kicsit félek is tőle,de bizom benne és reménykedek.

Jucmuc!
Édes a kisbabád.

Kép

Kép
bellanitta

Jucmuc
jók a képek. önmagukért beszélnek. nagyon helyes David és szerintem fiús a kis fizimiskája. :wink: :lol:

Panka
köszi. valahogy, most az az érzésem, hogy ez a hónap nem az a hónap. aztán meglátjuk. :wink: (a múlt hónapban jobban bíztam, bár akkor kicsi volt az esély, de úgy éreztem, akkor jól eltaláltuk az időt.) meglátjuk. még nagyon az elején vagyunk a tesóprojektnek. azért jó lenne tudni, hogy mi a helyzet, mert nem ártana valamit szednem a köhögés ellen, ami 3 napja kínoz. Coldrexet lehet szerinted/szerintetek? (úgy köhögök, mint egy "kutya".úgy fáj a mellkasom közben, hogy csak na.)

Máté is nyűgös, lehet, hogy a nátha mellett, még a foga is jön.

Bellanita
drukkolok a lombikhoz.++++++++++++++++

Kép

Kép
syrynx

Norwell
Most tudtam részletesen elolvasni a születéstörténeted :) nagyon megható mintha én is újra éltem volna :)

Sírós nyűgös Lilla
Köszönöm szépen mindenkinek a jószívű tanácsokat. Kacsa neked is :) még írok majd ma, csak elég érdekesek a napok most :)

Márti
Jó volt találkozni..remélem már jobban vagy :wink:
No ezt a citromfú dolgot kipróbálom

Juca
:evil:
azért ez nem semmi...:(

Nomi
Remélem minden rendben volt oltás előtt, közben, után..

Pupy
Fúú ne haragudj, igazán nem szándékos volt. Őszintén remélem, h nem vetted a szívedre.

Syry
26-án volt a 3. :)
...gyógyulj meg hamar :( ++++++++++++++++++

Maci
Azért volt küzdelem azzal a pálcával :)

Narco
:? hát nem is tudom mit lehet ezzel csinálni, egy kicsit korán kezdi a dackorszakot. Talán maradni következetesen a nem-eknél azokban a dolgokban, amit nem lehet. És engedményeket tenni bizonyos dolgokban.
Úgy érzem nagyon fel akarja fedezni a világot.
Így egy nap csúszással, de Kép

Évi
22 nap :shock:

Köszönöm a kép dicséreteket is.

Angie
Azért tök jó, h nem kellett begipszelni, de azért nagyon vigyázz magadra.

Belanitta
Welcome back!!!!
Nagyon nagyon szorítok a lombikhoz!!! Tábla? Tali?

Jucmuc
Naaagyon ééédes :)

Juca
nem tudom az ajánlott időpontok mindegyike jó e így inkább megvárom, míg reagálsz.

Tábla
Kép
Kép
Kép

Tali
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Panka!

Köszi szepen! :D Az a vigyor minket is levett a labunkrol, most kitettem haterkepnek. Jol vagyunk, cici helyzet is javul, csak a balra kell tennem vedöt. Nagyon egybe folynak nalam a napok de IMADOM ezt a szerepet! Iszonyat jo erzes anyukanak lenni! :D Persze ezt Te is tudod! :wink:

Anita!

Köszönöm szepen! :D Ne felj a lombiktol, minden rendben lesz meglatod! :D

Syry!

Köszike Neked is! Sajnalom a köhögest! Szrintem most meg siman lehet coldrexet szedni. Sokan akik nem tudjak, hogy terhesek antibiotikumot is szednek es megis minden rendben a babval. :D
jucmuc

Múlt héten egyeztettem a védőnővel. Úgy néz ki nem fog. A gyümit kísérleti jelleggel abbahagytuk, hátha az okoz pocak görcsöket. Végül is valamivel jobb lett a helyzet, de még mindig magához képest sokat nyűgös.
És itt főleg az esti nyűgösség, az ami így nem volt rá jellemző. Többször felriad, üvölt, rengeteget cicizik..szóval arra jutottunk ma, h valószínű nem elég tápláló a tejem, így most estére lehet megpróbálunk valami tejpépet. De majd csak szerdán dől el pontosan, előtte még a doktornéni is megnézi, h minden mást kizárjunk.
Az is nagyon gyanús, h már a 3 órás közöket sem bírja ki sokszor. Persze tudom lehet növekedési ugrás is. No most iszok mint a gödény, h legyen tej jó sok :)

Amúgy amikor éppen nem jut eszébe, h rossz kedve legyen akkor olyan kis tündérmackó :) csak hát ez az éjszakai műszak zombiii vagyok :)

Nem tudom a kúszásig úgy érzem már nem sok idő van és már így is eljut oda ahova szeretne még ha lassan is és csak kis távlatokban. De most már próbálja pakolászni a kezét, húzogatja a térdeit és ha más nem megy hát előre vetődik ahhoz a dologhoz amit el akar érni. No ebből volt is már egy két apróbb baleset. Szval azért a szemem rajta kell legyen mindig :)

Ez meg csak úgy mert cukii :)
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Fleur!

A táblába be rakhatsz.
Talira nem hiszem h el tudok menni de semmi se lehetetlen a férjem autót akar venni és ez általában hirtelen ötlet egyszercsak indulás.A legtöbb auto bp.van tehát van esély rá.márc 29 az bizti nem jó van 1 lagzis +hívásunk és a beülti is erre az időpontra esik ha jól számolom.
de azért köszi.

Kép

Kép
bellanitta

Jóóóóóóóóó reggelt!!!

Pénteken minden rendben volt a dokinál. Szerencsére elfelejtette a táppénzt, csak az ajtóban kérdezett rá. Egyelőre még hagy dolgozni, de ha bármi probléma lesz, azonnal kiír.
Titababa szépen növöget:
BPD: 81mm
AD: 81 mm
F: 56 mm (ez a combcsontja lenne)
1500 gr a becsült súlya
Szinte egész nagy csinálja a műsort, rúgdos és csikiz. :D
Tegnap egyeztettünk ügyvéddel, elhoztuk a banki "egységcsomagot". Nekihasalunk a szükséges papírok beszerzésének, ha minden igaz, ma (vagy holnap) találkozunk a tulajjal és megbeszéljük a részleteket. A szerződést átnézi az ügyvédünk és a bank jogásza is. Aztán hajrá! :)
Vendég

Maci
jó hír, hogy zajlanak az események ház ügyben. és közben Titababa is jól érzi magát odabent. :lol:

Nálam első cn. :( valahol sejtettem... de nem mára vártam, hanem csüt-péntek környékére. de végülis ez a ciklushossz lenne az ideális nem a 33-34 nap. :) ez is valami.

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Syry!
:( Sajnálom, de majd legközelebb. :wink:
Jobbulást nektek!

Anita!
Sok sikert alombikhoz!!

Fleur!
Nagyon aranyos Lilla!Cukiii!:D Nemsokára mászni fog!Hogy rohan az idő!!!

Nárcisz, Annácska!
Utólag is sok boldog szülinapot kívánok!!! :D

Maci!
Szép méretek!Ő sem lesz minimanó. :wink:
Házra fel!Sok sikert!Adásvételit pedig ától cettig, oda-vissza átbogarászni! :wink:

Kép
pankaa

Syry
Reméljük, az egész dolgot sikerül gyorsan lezongorázni.
Titababa szinte egész nap csinálja a műsort. Most is rúgdossa a hasam. :D
Sajnálom a pirit. :(

Panka
A doki is azt mondta, hogy nem lesz egy pöttöm gyerkőc. :)
A szerződést több helyen átnézetjük, remélem, nem visznek be a málnásba. :?
Vendég

Maci!
Helyes!Kicsit furán nézne ki egy jegesmaci a málnásba. :twisted: :lol:

Kép
pankaa

Sziasztok!
Latom sokan kozuletek gyengelkednek:( Jobbulast, babak, lanyok!

Syry: sajnalom pirit. Azert tiszteletem, hogy ilyen hamar babat vallaltok az elso utan! Hat akkor hajra babaprojekt!

Macika! Jo nagy az a baba! Valoszinu, hogy szulei sem kicsikek:) Sok szerencset a feszek-vasarlashoz!

Anita! Hajra lombik! Ez lesz az elso? Nagyon drukkolok Nektek, meglatod, minden ok lesz:)

Oltas: minden rendben volt, a doki neni es az asszisztens neni nagyon szimpik voltak Tamasnak, mindaddig, mig apa le nem fogta a labat, es a feher kopenyes neni meg nem szurta azzal a nagyon szuros izevel, mert akkor aztan lett am bomboles...na de anya hamar megvigasztalta. Doki neni dicserte a szep fejlodest, nem gyozte mondogatni, hogy milyen jo is az anyatej...de mi ezt tudjuk;)
Otthon aztan borogattuk babacska labat, de igy is bedagadt...a lazat szerencsere megusztuk. Csak azota kicsit felborult a programja, mostanaban ejszaka 2x ebred...nyugosebb, mintha. De remelem tulleszunk ezen is:)

megyek, mert felebredt manocskam
puszi mindenkinek

Nomibogar
Kép
nomibogar

Panka, elkepzeltem jegesmacit malnasban, nagy pocival:D:D:D

Nomibogar
Kép
nomibogar

Nomibogár!
Boldog 3. hónapot Tamásnak!Bár nem kapott túl kellemes ajándékot:(Dehát amit muszáj...
Ezek a frontok Emilit is kikészítik, ő is sokat nyűgösködik!

Kép
pankaa

Adriana

BOLDOG SZÜLINAPOT
Kép

Tamáska Boldog 3. hófordulót :)
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Vissza: Fogamzás