Timesz! Gratula a fél éves szülinaphoz Olivérnek
Cipőket lehet nagyon jókat kapni egész elfogadható árban, és nagyon jó minőségűek, sőt nekünk még a gyerekdoki is ajánlotta. Nem tudom, hogy máshol hol lehet kapni, de Szekszárdon két helyen is árulnak Maus-os cipőket, szandikat, és tényleg nagyon jók. Itt a Gróf Pál lakótelepen az egyik 10 emeletes alatt van egy használt ruhás, ott vannak ilyen cipők (azok nem használtak, teljesen újak!!!), és a Mikes utca elején, egy kis butikban, narancssárgára van festve, könnyű megismerni. Ezek a cipők 4500 Ft körül vannak, a szandik meg 3800 körül, nem tudom már pontosan, mostanában nem vettünk, még tavaly ősszel az oviba vettünk szandit. Érdemes megnézni őket.
Muminn! Én Enahmával ellenben a Faludit nem ajánlom, velem nagyon k...ög volt egyszer, ráadásul az UH-hoz abszolút nem ért. Én dr. Varga Józsefhez járok, Danit nála szültem, nagyon meg voltam vele elégedve, sajna Dominiknál nem tudott bejönni (de ez minden dokinál benne van a pakliban). Nem pénzéhes, én is annyit adtam neki, amennyit gondoltam, nem volt meghatározott szülési-tarifája (mondjuk nem is kérdeztem meg tőle). És ő is tudja telefonban is, hogy ki vagyok!
A Kőszegi nekem szimpatikus volt, mikor bent voltam a kórházban és ő jött vizitre, többet azonban nem tudok róla.
A Huan-hoz tényleg ne menj! A Szokodihoz szintén ne, én a Kiss dokit is mellőzném. Akik Bonyhádról jöttek át, őket nem ismerem.
Cseriani! Nem jött még össze a talink Emmával, sajna közbejött neki valami. De dokibácsinknak is közbejött egy szülés
, így vele sem jött össze a "tali". Majd jövő héten megyek hozzá.