Sziasztok!
Rebi
Látom kibogóztad a GYES-.es dolgot, tényleg nem egyszerű.
Csengu viszapártolt hozzád, naná az anyu az igazi.
Mondtam én hogy ne strapáld magad a melóhelyen, úgy sem köszöni meg senki!!!
Zsuzsi
Semmi ördöngösség nincs nálunk szopi ügyben, egyszerűen nem kap cicit, ajánlok neki mást, teát, kakót, elterelem a figyelmét, aztán együtt lefekszünk aludni a nagy ágyba és ott maradok amíg el nem alszik, vagy tovább ha én is elszundítok.
Azt hiszem ez a gyerek mentalitásától is függ, van amelyikük könnyebben elfogadja hogy kevesebbszer szopizunk már, és szerencsére Napocska ilyen, van amelyiküket jobban megviseli. Nálunk nincsenek látványos cirkuszok ebből, és ő már nagyon régen nem szopizik sem éjjel, sem pedig hajnalban így azért nem zavaró hogy még igényli kétszer.
Valószínűleg nem az én érdemem, egyszerűen így alakult!
Puszi:
Az enyémek bújósak és puszizósak voltak kicsinek, a fiúk is, még most a koruknak megfelelően persze, de ez is típus kérdése.
Mint ahogyan az is mennyire nyílt vagy visszahúzódo egy gyerkőc, hogy szereti vagy nem ha másik kis ember ölelgeti stb.
A sógornőm lánya pl. ritkán adott puszit és igényelte hogy ölelgessék, most már nagy lány és legalább úgy szerei az anyukáját mint az én fiaim engem,csak másképp mutatja ki, egyszerűen más igényei vannak ezen a téren, ami természetes hogy egy anyukának ezért kicsit rosszul esik.
De a kapcsolatotok ettől még harmonikus és jó, talán csak később érti meg hogy miért is kell nekünk nagyobbaknak hogy megpuszizzuk egymást és hogy örömet okoz vele neked, lehet hogy nem sokára írod majd hogy le sem lehet állítani.
Párod jobban van már?
Cory
Zsoma nagyon ügyesen szopizik és hízogat már, nagy fiad édes lehet ahogyan osztogatja a dolgaikat!
Ibolyéknál jó kezekben vagy, ők biztosan sokat tudnak szopi és kakilás stb ügyben segíteni.
Természetes hogy aggodalmasabb vagy a kicsivel én is az voltam, pedig rá nem kellett fokozotabban figyelni mint Zsomára.
Solya
Köszönjük szépen!!!!!
</font>
Márti
Ármin szövege szuper!!!
Szerintem amit leírtál pakolás ügyben teljesen normális legalább is én évek óta így mászkálok mindenhova , miért lehet máshogy is????
Hidd el én szívesen el mentem volna talizni veletek, de
nálam mindig bejön egy de.
Hétvége a családé, akkor tudunk együtt kimozdulni, vásárolni stb. Hétköznap meg azt sem tudom, hol áll afejem ,mikor hová kell éppen szaladnunk milyen szakkör és foglakozás hánykor van, és még tanulni is kell másnapra nem beszélve Napocskámról, akinek némi rendszeresség azért kellene, de legalább is alvás az feltétlenül nappal is egyszer.
Zsuzsa
Ti hogy oldjátok meg mindezt?
Te szeretsz szalma lenni? Én ilyenkor valahogy nem találom a helyem, hiába van időm kikapcsolódni, olyan nyugtalan vagyok. Ha a gyerekeim itt szuszognak mellettem vagy játszanak sokkal nyugodtabb vagyok.
Megnéztem a munkáodat még mindig nagyon jók!!!!
Bszilvi
Törölni csak úgy tudod utólag, ha az egészet kitörlöd és a helyére beírsz valami rövidet, és arra módosítod, az üzenetedet ugyanis teljesen eltüntetni nem lehet ha már egyszer elkülted csak egy ideig módosítani. Beírod hogy bocsi kétszer ment el, töröltem és kész, egy sor marad ugyan de mégsem olyan hosszú szöveg, bár engem nem igen zavar előfordulhat bárkivel lejjebb lapozok, ha már olvastam egyszer.
Bogancsi
Drukk hegyek mennek, nagyoknak is és Tominak is az új bölcsihez!
Daninak gartaula a gólhoz és a jó eredményhez egyaránt!
Szila
Köszi a táblázatot a te munkáidat is megnéztük és temészetesen ügyes vagy, hogy ilyeneket tudsz készíteni, nekem most is itt van néhány dolog amit rendeltem és el akartam készíteni de egyszerűen nincs időm, majd egyszer
.
A héten ablak puceva megy a háznál és az ebédlő asztal és székek csiszolás, festése mindez Napoccsal, és fent említett dolgokkal.Azért ez is elég kreatív, nem?
Nekem csak ahoz volt türelmem, amikor a fiúk voltak még kicsik, többször kifstettem a szobájuk falát hatalmas nagy, egész falat befedő mese képekkel, a hét törpétől elkezdve volt minden, na ez hetekig tartott mire felrajzoltam és kifestettem, aztán a következő festés előtt csiszolhattam le, de egyedi volt a szobájuk!
Ha találok képet megmutathatom.
Nyuszimanó
Nekem mind a három más időben/délután, hajnalban,délben/ és máshogyan született, volt minden magzatvízfolyás, oxitocin, burok repesztés úgy hogy sosem tudhatjuk előre, melyik perc lesz az
.
Drukkolok hogy minnél előbb szülessen meg a pindurkád, most már, hogy neked is elmúljanak a kellemetlenségeid viszketés, vizesedés stb.
Napocs
Egyre többet használ egyszerű mondatokat, mint pl. :
Kakaó inni.
Kifi enni.
Vigyá ég /vigyázz éget/
Ama ficsi. / Alma fincsi/
Bákika dógó /Márkika dolgozik/
Pussz: Dzsili