Új privát üzeneted érkezett!

Jóóóóóóóóóóóóóóó reggelt fehérvár!!!!!!!!!!!! :lol:

Tegnap betévedtem a skálába, 790 HUFért vannak szopis melltartók (akit érdekel).

Chrissyy
Köszi! :) Remélem, sikerül is megkaparintani. :)
A hasfájás elleni tanácsokat mentettem. Köszi, még jól jöhet. ;) :D

Enikő
Szerintem nyugodtan készülj fel, hogy végig alhatnékod lesz. ;) :)
Nekem 1 hét alatt volt meg a rákszűrés eredménye. Szegeden csináltattam, itt nem tudom, hogy hova kell menni az eredményért. ;)

Vicuska
Hihetetlen manus ez az RL, mindig is tudtam. Jó dokit választottunk. :D
Örülök, hogy sikerült helyreráznia a kis lelkivilágod. Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön!!!!!!

Alexa
Teljesen fellelkesült a fickó, amiben tud, igyekszik segíteni. :) Jövő hétfőn megyünk ügyvédhez, némi tanácsért és elindítjuk a lavinát. :D
Sajnálom, hogy Martinka még mindig lázas. :( Gyógyulgatást neki!

Zsuzsó
Örülök, hogy jelentkeztél. :D
Kata baba jól viselkedik? ;) :)

Nati
Szupi híreket hoztál. Egyed szorgosan a magnéziumot, attól jobb lesz.
Nagyon kis szégyenlős kisBencéd van. :D

Ani
Erzsébet utcát mondott a védőnő, de majd rákérdezek nála, hogy pontosan merre is van.
Vendég

Jó reggelt lányok!

Zsuzsó!!! De jó, hogy végre jelentkeztél! Tündéri kis(?) hajas Kata Babátok van! Mégegyszer gratulálunk, sok boldogságot az egész családnak! Mesélj majd, hogy telnek napjaitok.

Vicuska! Tényleg jó dokit választottál, fel a fejjel, sikerülni fog hamarosan!

Nati! Szép név a Bence, nekünk is tetszik. Ha lesz még egy babánk, aki fiú lesz valószínű az lesz a neve.

Bekumott szopi után Martinka, így van időm gyorsan reggelizni. Azért még megpróbálok ma jönni!

Napsütéses szép napot mindenkinek!!!
Vendég

Sziasztok!

Alexa!
mi az a 3 napos láz?vmi vírusos dolog? :roll: jobbulást nektek :lol:

Zsuzsó!
megnéztem Kata képeit,igazi szép kis baba,és milyen szép sötét és dús hajacskája van :wink:

Nati!
szuper!kis Bence jól van,ilyen kis szégyenlős? :D

Szilvi!
hajrá lavina 8)

Chrissy!
csak nem máris gondolkodtok egy kiskrapekon? :P

Ani!
igyál és nem lesz veseköved :D
Vendég

Vicuska! Dehogyis!!! Csak ha esetleg úgy alakul, hogy lesz kistesója és netalán ő is fiú lesz.
Vendég

Vicuska
Köszi. :)
A lakáskasszás csajt elintézük, ráhagyhatjuk a bankra, hogy lehívják a zsozsót róla. :D Kezd a kép is összeállni. :) Kitört rajtam a tavaszi zsongás. :D
Vendég

Én is már érzem a tavasz előszelét,bújnak a krókuszaim,csiripelnek a madarak,és a babácskánk is arra vár,hogy beköltözhesen hozzánk :lol:
mennyit számít a napsütés :D :D :D

Kép
Vendég

Jópofa ez a csibe. :D
Tegnap pont a tavaszi napsütés áldásos hatásait ecsetelték a TVben. :) (csak le kellene szoknom róla :D )
Valahol nekem is van krókuszom, talán azt még nem nyírtam ki.
:oops:
Vendég

Ja, tegnapi kalandom az érsebésznél.....
Vártunk az ajtó előtt, kijött az asszisztens kishölgy, hogy nyugodtan üljünk le, majd szólni fog. OK, ücsörögtem békésen, majd 3/4 óra után ráuntam a dologra. Majd amikor ismét előkerült rákérdeztem már, hogy mennyit is kell várni (mert különben keresek mást :twisted: ) Sűrű bocsánatkérések közepette behívott, szükséges papír kitölt, majd mehettem is be. Kicsit beszédhibás a doki, de amúgy jópofa volt. Megnézte a csülköm, kérdezte, hogy van-e a családban még valaki, akinek visszeres a lába. Sajnos öröklődik. :(
Írt fel szexis gumiharisnyát, majd igyekszem minél hamarabb kiváltani. Azt kell hordanom szülésig, de lehet, hogy még utána is. Az a meglátása, hogy sajnos csak a műtét segíthet rajtuk. Egyelőre még csak ronda, vagyis esztétikai probléma, de később sok nyűgöt okozhat. Rámbízta, hogy szoptatási korszak után visszamegyek és megoperálják, vagy majd ha öreg leszek és már minden bajom lesz tőlük, akkor kerülök kés alá. :?
Vendég

Sziasztok!
Élek még,csak nem igazán érek rá.Szabadidőmben az érettségi talinkat szervezem.Már nagyon hiányoztok,ma megpróbálok jönni és reagálni mindenkinek!

Ani!!!
Andesz üzeni,hogy minden ok,mehettek ma,majd hívd fel mikor érkeztek.Nincs náluk se vonalas telefon se net,ezért most nem tud jönni írni

Puszi
Vendég

Köszi mindenkinek!

Köszönjünk jól vagyunk! Sőt ilyen szép időben nagyon is jól!!!

Hol is kezdjem...

Január 24-én 14:55-kor született KisKatánk, 4020 gramm és 57 cm volt. Összesen 14 órát vajúdtam, a szülés kb. 50 perc volt és egyáltalán nem gáz! Nem volt fogadott orvosom se szülésznőm, és nagyon nagyon nagyon elégedett voltam! Horváth Anikó (azt hiszem) és Dr. Blaskó Ervin segédkeztek Kata világrajövetelekor. Iszonyat rendesek voltak, nem is tudom leírni hogy mennyire!!!
Szóval 23-án még NST-n voltunk, de reggel éreztem, hogy furcsán fekszik a gyermek, egészen keresztbe. Délutánra elkezdett fájni az oldalam, szúrt, mint amikor futásnál rosszul veszed a levegőt. Este 8-kor már elviselhetetlen volt, átmentünk a szülészetre, de hazaküldtek, hogy nincsenek fájások... Ok, hazaértem, lefeküdtem aludni, aztán fél 12-kor egy pukkanás, magzatvíz el... Zuhanyzás, maradék cucc összepakolása, aztán vissza a szülészetre. Zuhany közben már kezdtem érezni a fájásokat, megindultak szépen. Felvettek a kórházba, aztán mondták, hogy apát küldjem haza, majd talán délben lesz gyerek. Na én ott maradtam szevedni, mondták próbáljak aludni. Na de könyörgöm, a hasamon a monitor, közben fájások egyre jöttek, hogyan??? Félájultam eltelt az idő, 7-re jött vissza a férjem, kaptunk szülőszobát és vajúdtunk tovább!!! Az abból állt, hogy sétáltunk a folyosón, én ájultam a férjemre borulva, ő cipelt... Nagyon álmos és fáradt voltam, amúgy tűrhető volt... Néha bementünk zuhanyzóba és labdán üldögéltem, na az tetszett... Csak a végére már annyira elfáradtam, hogy nem volt kezdvem levetkőzni... Azon gondolkodtam, hogyan fogom bírni a végét... Na aztán mikor megvolt a 10 cm tágulás, a fájások szépen visszaestek, meg rendszertelenül jöttek... Kaptam oxytocint, na attól beindultak. Jó pár nyomás, az elején bénáztam, aztán úgy kapott a szülésznő a gyerek után, úgy kicsusszant!!! Szóval nekem nagyon pozitív az élmény, már amennyire egy szülés pozitív lehet! Egyből pocakra rakták a gyereket, mert csak addig ért a köldökzsinór! :lol: Apa elvágta, aztán ment a gyerekkel amíg ellátták.
Na viszont a gyerekes nővérek, hát az kritikán aluli volt. Alig segítettek, bunkók voltak. Kivéve az utolsó nap, na akkor a nappalos és éjszakás nővérek, azok tündérek. Jöttek, segítettek, nyüstöltek, hogy szoptassuk a gyereket.
Kicsit besárgult Kata, de azért vasárnap hazaengedtek, mert éjszaka 14!!!! szülés volt. Mire jött a férjem már a küszöbön ültünk!!!

Húúúú, egyenlőre ennyi, majd még írok!
Katácska édesdeden alszik... Na, ennyi kaja után, még jóhogy! :D
Zs

KépKép
fzsuzso80

Gabi
Nagyon ügyi vagy, hogy Noel bébi mellett még belefér az idődbe, hogy érettségi talit szervezz.
Apának is idén lesz a 20. érettségi találkozója. :shock: Június 7-én lesz a Kőrös-toroknál. Mi valszeg kihagyjuk... De addig még kialakulhat bármi.

Zsuzsó
14 órát vajúdtál? :shock: :shock: :shock: Nem semmi!!! Jó nagy baba lett Kata.
A lényeg, hogy minden rendben volt és szép emlék maradt a szülés. :)
Vendég

Gabesz!
szija :lol:

Zsuzsó!
Kata szép nagy babóca,de jó neked,hogy már ott van a kezedben :lol:

Szilvi!
elgondolkodtató,hogy mikor műttesd magad... :roll:
holnap mi lesz RL-nél? :P
Vendég

Ha lehetne, kihagynám. :? Majd meglátjuk, hogy mikor érzek kellő lelki erőt magamban.
Jó kérdés, mi lesz holnap. Szerintem 1-2 agysejtet kiírtunk. :lol:
Ki fog derülni, hogy hagy-e még melózni, vagy otthoni pihire leszek ítélve. :roll:
Vendég

Ani
http://www.csucs-forma.hu/index.php?lap=kismama_torna
Hirtelenjében ezt találtam. Kicsit húzós árú.
Látom, hétfőn megyel védőnőhöz. Szerintem kérdezz rá, hogy merre is vannak kismami tornák. Nekem mondott vagy 5-öt.
Vendég

Szilvi,
te hogy hogy még dolgozol????? Hát, nem irigyellek a lábad miatt, reméljük Titababa nem örökli :oops:
Ez a kismama torna szerintem elég barátságos áron van... amit én találtam, az nagyon rémísztőőőőő

Ani,
én még kismamajógáról tudok, az a fehérvári 4d fölött van, 1,5 óra és 2000 ft... ez szerintem nagyon húzós, én pestre (6 alkalmas bérlettel) 1100 ft/ óráért járok. S ott van tea jóga után, meg nagyon hangulatos a hely, szülésznő tartja az órákat, lehet kérdezni is, stb...

Vicuska,
tetszik az idézeted, remélem hozzátok is hamarosan beköszönt a tavasz :wink:

Kata,
nagyon jó volt olvasni a szüléstörténetedet!!!! Gyere gyakrabban, ha tudsz és számolj be a hétköznapi csodákról is!!!

GAbi,
milyen ügyes vagy, hogy még erre is van időd.... nekem már évek óta kellene szerveznem, de nem visz rá a lélek... de lehet, hogy most erőt veszek magamon :wink:

Kriszti,
írásaid alapján Martinka nagyon jó baba és sokat alszik :wink: Tuti jól érzi magát!!! Régen kaptunk fényképeket!!!!!
Vendég

Nati
Én ettől is megrémültem. :)
Tegnap ellógtam hamarabb, ezért húzok rá most. :( De mindjárt megyek haza. :)
Sajnos öröklődik ez a nyavalya. Jó lenne, ha Titababa inkább az apukája lábát örökölné. :D
Vendég

Akkor én most a távozás hímes mezejére lépek. Majd holnap folytatom. :)
Mindenkinek szép délutánt kívánok!!!
Vendég

Sziasztok! :D
Végre van net!!! :lol:
Egész nap nem volt vonalas telefon,és így net sem! :evil:
Vicus!
Örülök a pozitív hozzáállásodnak! :lol:
Szilvi!
Nekem Patrik után megműtötték a viszerem,de nem sokkal lett jobb,mégegyszer nem csináltatnám meg!
Alexa!
Remélem Martinka jobban van már! :)
Nemrég voltak itt Aniék,Vikivel,és Levivel!
Hááát,tényleg szívtipró ez a kissrác!!! :D
Nagyon édi!!! :lol:
Ani!
Neked meg tényleg mekkorát nőt a pocakod! :shock:
Nagyon örülök,hogy megismerhettelek Benneteket!
Zsuzsó!
Nagyon szép a kislányod,gyere töbször,ha tudsz! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok!

Bocsesz,nem olvasok vissza :oops:
Amikre enélkül is tudok reagálni:

Vicuska!
Hát a sutba a női megérzéseimmel :evil: ,ez már nem igazság!!!!
Nagyon sajnálom,de erős vagy és nem adod fel,ez a lényeg!!!!Nagyon szorítok és tudom,sikerülni fog -remélem nem várat már sokat magára.Lehet hogy írtad már,de most akkor hogyan tovább?

JUDY!!!!!!HATALMAS GRATULA BARBI KISLÁNYOD MEGÉRKEZÉSÉHEZ!!!KÍVÁNOK SOK ERŐT,EGÉSZSÉGET RENGETEG TÁPLÁLÓ TEJCIT A KIS HERCEGNŐNEK ÉS PERSZE NEM UTOLSÓ SORBAN BOLDOG 0. SZÜLINAPOT BARBINAK!!!Nagyon cuki a kis Barbi és milyen hosszú baba :o .

ZSUZSÓ!NEKTEK IS HASONLÓ JÓKAT KÍVÁNOK!Örülök,hogy írtál és nagyon aranyos a kislányotok,nagyon jók a képek!

Csajok!Lesz tali???? :D :D :D Mikor???Mi is megyünk,persze csak ha jó idő lesz és apácska úgy dolgozik,hogy be tud minket vinni autóval.
Tanddal mi a helyzet?Talán már ő is babázik?

Na puszi!Megyünk fürcsizni a nagykádba.Így: http://www.youtube.com/watch?v=sgMSxXYXgI8
Vendég

Sziasztok!

Kata és a többiek! Azt lefelejtettem, hogy a banán, a körte fogja a székletet, rostosat nem szabad inni, csak szűrtet, meg szénsavasat sem, az almát csak héja nélkül.
Most még ennyi jutott eszembe, nézek pár képet, amit lekicsinyítek!
Vendég

Gabi! De édesen fürdik Noel! Én még küzdök a videó felrakásával, nem sikerül, béna vagyok.
Vendég

Szép estét mindenkinek!

Vicuska
Úgy látom, nagyon szupi dokink van. :wink: Örülök, hogy jobban vagy és előre nézel. :wink:

Nati
Tök jó, hogy végre érzed a babát vagyis Bencét. :wink: Naggyon jóóó lehet. A kis szégyenlős megint nem mutatta meg az arcát?

Zsuzsó
Nagyon jó, hogy jöttél végre. Már nagyon hiányoltunk! :wink:
Gyönyörű szép a kis hajasbabád!

Szilvi
Hajrá lavina.... :wink: Remélem hamar el tudtok intézni mindent.
Szóval a visszérre csak a műtét a megoldás? :roll: Nem tudom, velem mi lesz, ha babás leszek, mert így is fáj a lábam...

Gabi
Jó szervezkedést az érettségi talihoz! Nem lehet könnyű dolgod.
bessy76

Gabi
Nagyon aranyos Noel ahogy fürdik! Úszóbajnok! :wink: :D
bessy76

Nati! Pár kép neked na meg a többieknek Martinról. Csak te írtad, hogy régen tettem fel képeket!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Kata,
sikerült megnéznem a képeket, gyönyörű hajasbabátok van!!!!

Gabi,
hogy Noel hogy tud már / még úszni... ez szenzációs!!!!! Nagyon édi!!! Végignéztük a szülést is... hááááttttt.... még jó, hogy odébb van...

Kriszta,
nem mondtad, hogy már ülni is tud Martin baba!!!!!! Nagyon édes!!!!

Lányok, tegyetek fel képeket, nagyon jó nézegetni őket!!!!

Bessy,
Július közepére már Te és Vicuska is érezni fogjátok a bubikat!!!! Nem menekültök, ez a csoda nektek is hamarosan megadatik!!!

Vikike,
teszt???????
Vendég

Sziasztok!

Nem rég értem haza. Andeszéknál voltunk Vikikéékkel. Haza vittem még Leviéket (aki persze bealudt a kocsiba :))

Andesz, nagyon örülök hogy megismerhettelek benneteket. Gyönyörű mindkét fiad. Patrik sztem nagyon nagy nőcsábász, gyönyörű szemei vannak (mint az anyukájának). Bence meg egy kis tündér, és nagyon jól aludt miközbe beszélgettünk. A kutyitok meg élőbe, meg olyan igazi játékos kutyuli, nagyon édes volt.

Szilvi, kérdeztem a védőnőm, de ő még azt se tudta hogy a nővédelmibe van-e. Amikor mondtam neki egyből kérdezte hogy pontossan mondjam el mikor hogy van hogy tudja mondani a többi kismaminak. Megnéztem amit ajánlottál, jó is volna, csak hát szerda du. van akkor meg nekem suli van. Sajnálom hogy műteni kell a lábad, én biztos paráznék.

Chrissy, én is azt hittem hírtelen hogy már tervezitek a kistesót.

Vicuska, nagyon teccik ez a csibe. :D

Gabi, köszi az üzit. :) Jó tali szervezést. Pont Andesszal is beszéltük a következő topic talit. Jó volna valamikor.

Zsu, örülök hogy leírtad a történeted.

Nati, köszi, engem a jóga sztem felidegesíten, nem szeretem a lassú nyugodt dolgokat. Szívesebben ugrálok végig egy órát.

madiani

Chrissyy!
Milyen nagy már Martin baba :shock: .Nagyon édes a képeken élőbe meg biztos még aranyosabb.Andesznak meg nekem is ugyanilyen körforgónk van.A fiaink a kis autót szeretik a legjobban rajta.
Miért nem tudsz videót feltenni?Segítek ha kell.

Hát igen lányok nem könnyű az érettségi talit szervezni.Szerencsére egy emberen kívül mindenki fent van az iwiw-en.Amúgy 4-en szervezzük.Én gyártom a meghívót,tegnap ezzel tököltem,de megérte,mert szerintem nagyon jó lett.Amúgy a Capriban lesz.Van vkinek vmi infója erről a helyről?Én még nem voltam ott.

Ildi!
Ma megnéztem élőbe a házatok.Arra sétáltunk és nagyon szupi,nagyon szép majd meghívhatsz magatokhoz ha végre összejön a dolog.
Vendég

Néhány kép:
Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Gabi, megnéztem a képeiteket. Hogy el telt ez a 3 hónap... Nagyon szépek vagytok :) Nem is modntad hogy "konkurenciám" (kiadványszerkesztő) vagy. Milyen progival csináltad a meghívót?

madiani

Ani!
Köszi!Amúgy semmi extra,csak worldben tettem a szöveg mögé képet ami köré keretet csináltama Photo Frame Show próba verziójával,majd az egészet elmentettem jpg formátumban.
Ilyen lett: Kép
Vendég

Ismételten kérek mindenkit, hogy a hiányzó infókat várom! És még mindig várom a jobbnál jobb ötleteket. :) Mondjátok nyugodtan hogy milyen infókat rakjak még bele, vagy vegyek ki.
Akartam már kérdezni hogy (igaz még korai) van-e olyan önkét jelentkező aki átveszi a tábli szerkesztését amikor szülök, na meg utána egy kicsit? Vagy addig nem frissítünk, nekem mindegy nem akarom senkire erőltetni.

Kép
Kép

Kép

Kép

És természetessen ha valamit hibáztam, nyugodtan szóljatok.

madiani

Ani!
Még a Picasara nem töltöttem fel a legújabbakat.
Vendég

Ani!Most rám célzol ugye??? :roll:
Vendég

Nagyon jó lett a meghívó (kár hogy nem tudom nagyítani). Ha majd lesz egy saját nyomdám (nincs sok esély rá :) ) és szívesen csinálsz ilyeneket, dolgozhatsz nekem. :D

madiani

Hát ha nem baj hogy csak ritkán frissítem,akkor szívesen elvállalom,de csak kölcsönbe :) .Ha van vki más aki nagyon szeretné csinálni akkor nem ragaszkodom hozzá.De ha rám marad,akkor majd írd meg hogyan szoktad csinálni.
Vendég

Sztem nem döl ám össze a világ ha egy pár hónapig nem frissül. Na meg aztán lehet olyan rendes kisfiam lesz hogy bőven lesz rá időm. (bár ennek is nagyon de nagyon kicsi az esélye)

madiani

Megyek a nyomdádba,ha jól fizetsz! :lol: Amúgy nem akartam nagyobba átküldeni,mert nem biztos hogy másokat érdekel.Amúgy nagyon szívesen pepecselek ilyenekkel.
Anno Néróval csináltam az esküvői fényképekből slide show-t.Az is szupi lett.Majd lehet csinálok a Noelről is.
Kár hogy nincs vmi szuper progim és nem értek jobban a géphez,csak úgy autodidakta módon képzem magam,de ez sajna sok idő.
Vendég

Hidd el hogy autodidakta módon lehet ezeket csak jól megtanulni. Nekem is a suliba csak az elmélet új. A progik használatát saját magamtól tanulom, gyakorlással. Ha kell valamilyen progi, szólj nyugodtan megpróbálom beszerezni. Jah és a könyvtárba elég sok szoftverhez van gyakorlókönyv. Persze a neten is találsz. Csak sajna ehez is sok idő kell.

madiani

Köszike!Lehet hogy tényleg így van!Majd akkor tudom kinek szóljak,ha kell vmi.
Vendég

jó éjt
Vendég

Sziasztok!

Ne haragudjatok, de nosztalgiáztam egy kicsit és szeretném megosztani veletek is... Már majdnem 2 éve volt...

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Jo reggelt! :lol:
Csak gyors bekukk,mert 9-re jön egy vendégem,meg Bencus is mindjárt kel! :D
Chrissyy!
Nagyon édi Martinka,és tényleg már milyen nagy :shock: !
Hány kg most?
Az esküvői képek is nagyon jók,szépek vagytok rajta! :D
Mi is nyáron leszünk 10 :shock: éves házasok!Nagy buli lesz!!!! :lol:
Tesókám!
Nagyon édi Noel! :lol:
Nekem az uccsó kép a favorit! :lol:
Ani!
Kösz a dícsérő szavakat! :D
Sokat gondolkoztam ezen a tali dolgon,és arra gondoltam,hogy az lenne a legjobb,ha valamelyikönknél,aki kertes házban lakik,nyugodtan megcsinálhatnánk!(mármint ha már jobb idő lesz)!
Mi is jövö héten takarítjuk az udvart,és én is nagyon szívessen bevállalnám,hogy esetleg itt legyen! :lol:
Ha gáz van a picurkákat tisztába lehet tenni,meg aztán ha babakocsikat hoztok,abba alukálni is tunak! :D
Akár grillezhetnénk is egyet,a pénzt az üccsire,meg a kajára összedobnánk!
Na szerintetek milyen ötlet?
Nem akarok ám erősködni,éntőlem bárhol lehet! :D
Na,majd írjatok véleményt! :lol:
Na puszi Nektek! :lol:
Macika!
Drukk a dokihoz!
Ildi!
Melo után gyere ám! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóó reggelt! :D

Andesz
Engem is rémisztgettek, hogy műtét után még rondább lesz a vágások miatt. :?
szerencsére van 2 év haladékom. :D
10 év?! Nem gondoltam volna. Akkor meg is érdemlitek a nagy bulit. :)

Bessy
Attól függ, mitől fáj a lábad. Ha a visszerek miatt, akkor bibi van. :?
Azt vettem észre, mintha kezdene dagadni a bokám. :( :( :(

Chrissyy
Látom, Martinka már most milyen pénzes pasi. :D
Olyan szépek vagytok az esküvői képeken!!! A tortába szivesen beletenyerelnék. :D

Gabi
Noel mi lesz ha nagy lesz? Úszóbajnok vagy vízilabdás? :D
Nagyon jók a képek! Nagyon komoly a hordozóban. :D
Szupi lett a meghívó!

Ani
Jól nézünk ki. Egyik védőnő többet tud mint a másik?! :D No, majd a következő látogatáskor jobban elmélyülök vele a kismamitornákban.
A műtéttől én is parázok, pedig még nem a muszáj kategóriába esik. :?
Nem tudom ki hogy van vele, de belezöldülnék, ha ugrálnom kellene. Ez lenne az öregség jele?! :roll: :D
Vendég

Jó reggelt :wink:

Andesz, én benne vagyok a taliban. Ha kell, valaki(ke)t ki is tudok vinni kocsival!! Mi is családi házban lakunk, de az egész telek 79 nöl, azaz nincs 300 nm! És ezen van a ház, és a garázs. SZóval nálunk nagy banzáj elképzelhetetlen babakocsikkal :?

Pár képet dobok én is:

Előszöris Judy Barbijáról: (telcsivel csináltam tegnap)
Kép

És akkor most Geri bébi:

Szopi után ájultan :lol:
Kép

Ezek még a kórházba készültek:
Kép
Kép

Fürcsi előtt:

Kép

Mosolygok:
Kép

Fürcsi után felöltözve:
Kép

Jajj, és már most látom, laptető leszek, ha minden igaz! :oops:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Kata
Nagyon jók lettek a képek! Judyék holnap hazamehetnek?
Tetszik a beájulós kép. :D
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?