Húú, most aztán jöttek tippek!
Képzeljétek, elmúlt a görcs tegnap! Hétfötöl görcsölök egész héten át, egyre erösebben, végül beveszek egy görcsoldót és utána meg elmúlik hirtelen.Hogy ez mi a fene volt?
Lehet, hogy az hatott, hogy leírtam nektek?
Nagyon remélem, hogy nem az, amit Lotti írt, bár kialakulhat összenövés csak úgy is gondolom, vagy olyan gyulladással, amit nem vettem észre. Úgyhogy ettöl tartok a leginkább. Fura, hogy ez nem jutott eszembe, pedig a hónap elején az erös barnásra ajánlotta a doki az öblögetést. Lehet, hogy gyulladás volt és most összenövést csinált. :-//// Rémes belegondolni, de ez elöfordulhat. 1,5 hét múlva beszélek erröl a dokinak, ha addig nem jön meg.
Kriszti és Andy
én nem nagyon bízok az ilyen Spock félékben, gyhogy kihagynám. Különben is ismerem az endometriózist. Ebben a betegségben nyálkahártya alakul ki olyan helyeken, ahol nem kellene (petefészek, hasfal...). Azt jóindulatú betegségnek tartják, mivel züléssel gyógyul.
Viszont hosszútávon meddöséget okoz.
Ez volt az az ok, ami miatt ilyen fiatalon belevágtunk a babaprojectbe, mert 2 éve ezzel a betegséggel fenyegetnek. Sokszor írják a lapomra, hogy endometzriózis gyanu, de valami miatt mindig elvetik. De már 4x találkoztam ezzel a gyanuval az eü-i lapjaimon (különbözö dokiktól), úgyhogy azért tartok töle.
A mostani dokimban megbízok és ö nem nagyon tartja különbözö jelek miatt valószinünek, ezért kicsit megnyugodtam.
Andy,
A dokid azért nem szól, mert ez nem látszik.Különbözö tünetek utalnak rá, én csak 2-t tudok: nem tud valaki teherbeesni és nagyon erös görcsei vannak a menzinél. Persze van még több is, de én nem tudom.
Ezt csak laporoszkópiás mütéttel lehet észrevenni.
Kicsiandi, Ildi, Kriszti,
köszi hogy bíztok a babában.
Mindenkinek köszi a drukkot.
Erika2: 17c 35 cn 27 ev
Jázmin: 25 c 29 cn Pécs 22 év
Andi: 9 c 25 cn Szeged 30 év
Zsófi: 3 c 23 cn Lappeenranta-Finnország 26 év
Boglárka: 5 c 20 cn Györ 24 év
Száva: 3 c 20 cn Miskolc 29 év
Kicsiandi: 4 c 19 cn Budapest 32 év
Monique: 9c/11hó 10 cn Budapest III. 27 év
Éva: 23 c 9 cn Nyíregyháza 26 év