Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bocs, ez OFF lesz.
Éva, kellene a telefonszámod, felhívnálak, ahogy olvasod, írj e-mail-t.
Köszi
Gabi
Bánhidi

Sziasztok!!
Bocs Éva, hogy nem válaszoltam, de csak a munkahelyemen van internet és ott azért néha még dolgoznom is kell.
A helyzet az, hogy nekem elég rövidek a ciklusaim ( na nem túl rövidek) , 26 naposak. Eddig háromszor mértem a hőmet és mind a három szinte egyforma volt. A 13. napon volt a legkisebb és után 0,05°C-onként araszolt felfelé. Na most eből honnan tudjam mikor van peteérés. Bár szerintem akkor, mikor a legkisebb. A legkisebb hőm után viszont még két napig tartott a sok hüvelyváladék és ebben a tekintetben úgy tudom, hogy az utolsó nap a mérvadó. A lányomat a második hónapban sikerült úgy összehozni, hogy a második jelet, tehát a későbbi időpontot figyeltük. Ez a baba viszont még nem jött össze, bár ez még csak a harmadik próba.
Én nem szedek Clostit, csak érdeklődtem. Egyébként mikor terhes lettem volt vagy három cisztám, úgyhogy valami beütésem nekem is van.
Száva

Jo reggelt anyocak!

Lotti!

Kepzeld tegnap este (2. nap)nekem is voltak peteereshez hasonlo nyilallasok az alhasamban,tok furi volt.Talan ez telleg bejon?????KépKép

Andy

Emil ment!!

Pati: 7 c 40 cn Budapest 22 év
Erika2: 17c 34 cn 27 ev
Jázmin: 25 c 28 cn Pécs 22 év
Andi: 9 c 24 cn Szeged 30 év
Zsófi: 3 c 22 cn Lappeenranta-Finnország 26 év
Boglárka: 5 c 19 cn Györ 24 év
Száva 3c 19cn Miskolc 29 év
Kicsiandi: 4 c 18 cn Budapest 32 év
Monique: 9c/11hó 9 cn Budapest III. 27 év
Éva: 23 c 8 cn Nyíregyháza 26 év
Krita: 5 c 7 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 6 c 5 cn Budapest 31 év
Kriszti 10c 4 cn Galgamacsa 29 ev

Kriszti
kriszti

Sziasztok!

Kicsit meggyötörten, de itt vagyok. Vízhólyagok nöttek a lábamon... Bocs, Off vagyok.

Nos, Kriszti, nekem nem nyilallt újra azóta, de nem is egyfolytában szokott lenni. Viszont megesküszöm rá, hogy amit éreztem, az olyan volt, mint a tüszöérés közeli érzés. Tehát ma ha elmúlik a menzeszem, elcsábítom apát. Kép

Feltérképeztem a bécsi kismama-kisbaba kínálatot is tegnap, hát, mitmondjak, kicsit jobb mint az itthoni. Kismamaruhákra nagy árleszállítás volt. Bár ez sajnos még minket nem érint, de ki tudja, tán hamarosan.

Száva, nekem volt egy műtétem tavaly nyáron, azelött én is határozottan váladékoztam a ciklus közepén, most sokkal kevésbé. Mondtam az orvosnak,hogy megváltozott ez a dolog, már nem folyik annyira, és csak annyit mondott, ha VÁLTOZIK az állag a ciklus során, az már elég, nem feltétlenül szükséges, hogy annyi legyen, hogy ki is folyjon. Szerinted?

Puszi mindenkinek, Lotti
Lotti

Sziasztok lányok!

TÚL VAGYOK AZ ÖSSZES nyamvadt VIZSGÁN!!!!KépKépKép

Lenne egy kevésbé boldog kérdésem:
Volt valakinél olyan, hogy görcsölt több napon keresztül menzi nélkül? Én úgy jártam, hogy hétfőn, kedden volt enyhe kis felejthető görcs, nem törődtem vele, Ilyen szokott máskor is lenni minden ok nélkül. Aztán szerdára beerősödött a fájdalom, néha erős, néha gyenge volt. Este viszont ha megmozdultam álmomban, elkezdett görcsölni a hasam éa felébredtem a fájdalomra. Azt hittem reggelre megjön, nem jött meg, de tegnap egész délelőtt görcsök össze-vissza, délután semmit nem éreztem, este újra, aztán éjszaka nagyon erősen görcsöltem, alig tudtam elaludni, többször felébredtem. Ma reggel pedig be szedtem végül egy enyhébb görcsoldót, hogy ne legyek rosszul vizsgán. Most később volt a tüszőrepedésem, ezért a menzim csak 34-37.nap körül számítható, szóval nem biztos hogy menzis görcs. De akkor mi?
Volt valakinek valami hasonló? Kezdek megijedni. Hívjam fel a dokit?

Eddig nem értem rá ezzel törödni, de mostmár tényleg idegesít.

Closti:
Ha a doki mondja, hogy szedni kell, akkor szedni kell. Nekem soha semmi bajom nem volt tőle, nem voltam rosszul... Annyi, hogy több tüszö érett meg egyszerre és valamelyikből cysta lett, de én nagyon hajlamos is vagyok rá, úgyhogy ez nem jelent semmit. Ha orvos mondja, akkor szerintem ne mi döntsük el, hogy szedje-e valaki, vagy nem. Ha ez segít kit érdekel egy kis rosszullét, nem?

Szóval, aki tud segítsen, mert eléggé be vagyok rottyantva, hogy mi van.

Puszi
Jázmin

Jazmin!

Velem ilyen nem volt de biza nagyon sok kismama jar ugy,hogy gorcsol-gorcsol aztan mensi sehol.Taln ujra krzdhecc izgulni es remenykedni!KépKépKép

Kriszti
kriszti

Lányok!

Érdeklődnék mit tudtok a rubeola oltásról?
Mi úgy gondoltuk a párommal, ha már úgyis várni kell beoltatom magam, mert én még nem voltam rózsahimlős és félő, hogy pont akkor kapom el, amikor nem kéne.
Ti mit gondoltok erről?
Kaptatok ilyen oltást, vagy szerintetek túl reagálom a dolgot és nem kellene ezzzel foglalkoznom. Az a baj, hogy nagyon izgulok a következő baba miatt és nehogy már éppen emiatt menjen el a következő.
Ha tudsz valamit erről a dologról kérlek írj!

Jazmin

Amikor én terhes lettem nekem is voltak görcseim én is mindig úgy feküdtem le aludni, hogy meg fog jönni reggelre aztán semmi.
És nagyon sokáig ment ez így. És nem is volt szabályos néha nem fájt néha nyilalások, néha egy -egy nagyobb görcs.
Azt hiszem kezdhedsz reménykedni.
Puszi
indigo

Kedves Indigo

Az oltas nagy ismeroje mamacica,o is kapott,kerdezd ot,biztos szivesen segit.

Jazmin!

Ha pozitiv lennel dobsz egy sms-t ugyanis 2 hetig nem leszek.Nme hagyhacc ketsegek kozt gyotrodni!!!!!!!

Kriszti
kriszti

Most már lassan mennem kell, de még bejöttem.

Száva!

Köszi a választ, talán segít majd.
Egyébként nekem is rövidek a ciklusaim, 25 nap
és a 26.napon már meg is jön.

Most voltam hüvelyi uh.-n a ciklus 8. napján.
Van jobb oldalon egy 10 mm-es petesejt, a méh
nyálkahártyája 4,7 mm-es.
Azt mondta a doki, hogy a nyálkhártya az nagyon
jó, de a tüszõ lehetne nagyobb.
De hétfõn újra megyek és megnézi.

Most tûzök haza, mert 2-re temetésre kell mennem.

Puszi

Éva
Éva

Lotti!

Te nem vagy orulten ehes??En majd ehen halok.Ez tuti a MACA-tol van.Amikor a Clostit szedtem akkor is havi 2 kilot hiztam,de ilyen durvan ehes sosem voltam.Lehet,hogy ez erosebb??Mult honapban nem szedtem semmilyen gyogyit le is fogytam 4 kilot,erre most megint zabalni fogok.Ha lesz erdmenye biz isten nem banom!

pusszi Kriszti
kriszti

Lotti

ird meg mit erzel!Nekem azota,hogy irtam 5 perce az uzenetet kb.olyan eros alhasi nyilallasaim lettek,hogy maj`betojok,elsugarzik egeszen a fenekcsontomig,kicsit telleg kellemetlenul faj.

Lanyok!

Komolyan ilyet en meg sosem ereztem pedig szultem keccer,nem csodalom,hogy ettol mindenki terhes lesz olyan hormonmukodesem van,hogycak NNA.
Mindenkinek ajanlom aki meg nem probalta.Remelem ez bejon

puszi Kriszti
kriszti

Éva!

Akkor neked hétfõre már biztos lesz 20 mm-es.
Ez jó, hogy nem szedsz semmi gyogyit és magá-
tól megérik a petesejted.
Képzeld nekem a 13. napon volt 16 mm, és csak
a 15. napon lett 21 mm. Lehet, hogy azért mert
nekem 28-30 napos egy ciklusom?

Kriszti!

Én a Clostitól nem voltam éhes és nem is híztam.
Biztos a MACA-tól vagy éhes? Pedig ez csak gyógy-
növény nem? Nincsen benne hormon. Én most éppen
fogyózom és nem szeretnék meghízni.

Jázmin!

Ez nagyszerû, te leszel a következõ!Kép
Lehet, hogy már terhes vagy?! Szerintem még korai
a dokihoz rohanni. Várd meg a jövõ hetet és vegyél
egy tesztet.
Jövõ héten nekem is kiderül, hogy lett-e baba.
Akkor együtt izgulhatunk!Kép

Puszi

Andi
Andy

Andy

persze tudom,hogy nem hormon viszont a hormonokat turbozza,sajna a fektelen ehseg nekem mindig egyutt jart a hormonkezelesekkel. Ezert is vagyok biztos abban,hogy valoban hasznalhat a bogyo.Egyebkent maj` lefogy az ember lyanya ha mar meg lesz a varva-vart eredmeny!csak mar lenne eredmeny!

Kriszti
kriszti

Lányok!

Vissznézetm az eddigi levelekt, de sajnos nincs olyan hozzászólás, hogy a magzatvédő vitaminnak milyen hatásáról tudtok. Úgy értem, nekem azt mondta a doki, hogy még babavállalás előtt kezdjem el szedni, mert így könnyebben lehetek terhes. Nektek mit mondtak erről??
Száva

Jajj, de drágák vagytok!Kép

De az a helyzet, hogy ez engem tényleg aggaszt. Menzinek, tehát menzis görcsöknek csak a 34-37.napon kellene kezdödnie és Szonja írt nekem hasonló tüneteket, mielött kiderült, hogy meg kell müteni. Ugyanígy rosszul volt, görcsölt, nem jött meg a menzije. Én is azt hittem, hogy terhes, de nem az volt. Én is valami hasonlóra gondolok. Különbenis a sok stressz, vizsga, rengeteget takarítottam az utóbbi idöben (nyáron olyan koszos lesz hamar minden), porszivóztam, ma megemeltem a mosógépet, kihagytuk a legjobb napokat..., szóval nem hiszem, hogy ilyen körülmények kzött sikerült.
Más tipp?
Tényleg nem volt senkinek ilyen? Bár elég Szonja esete is.Kép

Tesztet semmiképp nem veszek, várok egy hetet, addig meglátjuk. Eléggé tartok tőle mi van. Ha most hétvégén megjön, akkor is fura, hogy 1 héttel elötte kezd görcsölni...szóval valami nem stimmel.Lehet, hogy endometriózisom van. Ezt többször mondták nekem, mint gyanut. Állítolag ilyenkor nagyon görcsöl az ember. Van valakinek ilyesmilye, vagy ismerősének?

Nagyon félek.Kép Na, nem nyafogok tovább.
Jó hétvégét.

Jázmin
Jázmin

Jazmin!

Hova lett optimista-Pista?????????????????
Amig nem tortenik meg addig nem szabad ilyenekre gondolnod!ERTED!!!!!!
KépKépKépKépKépKépKépkuldok neked pozitiv hullamokat.

Puszi Kriszti
kriszti

Száva!

A magzatvédõ vitaminban a folsavnak van különösen fontos szerepe. Valamikor korábban ez sokszor téma volt, ha a keresõben folsav-ként rákeresel, találni fogsz sokmindent. (a velõcsõzáródási rendellenességek pl. nyitott gerinc megelõzésében van fontos szerepe, és mivel ez a baba fejlõdésének elején alakul, fontos, hogy megfelelõen legyen a szervezet feltöltve)

Ildi
Pethes Ildikó (pethesildi

Kriszti,
köszi.Kép

Én nem a menzitöl félek, hanem valamilyen betegségtöl, ami miatt egy hete már görcsölök lassan. A menzit már megszoktam.:-/

Na, elég belölem.Kép Majd csak lesz valami.

Puszi-
Jázmin

Jazmin!

Igen,egy nagyon edas kis`valami` lesz elobb-utobb!!!!KépKépKép

Kriszti
kriszti

edas= edes
kriszti

Jázmin!

Nekem is voltak (vannak) alhasi görcseim a ciklus második felében, a doki azt mondta, hogy a pco miatt van.
De Neked ez már elmúlt, úgyhogy ne láss rémeket!
Lehet, hogy a szervezeted most van átalakulóban! Tessék reménykedni! Kép

Én most szedtem be a havi Clostyt, s várom a peteérést! Kedden lesz UH, már nagyon kíváncsi vagyok, mit művelt velem. Amúgy én semmilyen mellékhatását nem észleltem, csak az első két napon nyilallt a petefészkem. Hátha történt odabenn valami! Kép
Closty után én is csatlakozok a Maca-Vibesek táborához!

Száva!
Én írtam korábban, hogy nekem a doki nem javasolta a magzatvédő vitamint, de a folsavat viszont nagyon! Azt mondta, hogy elég magas az A vitamintartalma, s ez étkezéssel bevitt A vitaminnal együtt ez már gond lehet.
De rengeteg embert ismerek, akik szedték, de semmi gond nem volt. Csak ilyenkor ügyelni kell, hogy ne egyél olyat, amiben sok az A vitamin.

Rita
Krita

Jázmin!
Én az UH-on találkoztam egy lánnyal, neki van endomentrózisa. Ezt egy injekció kúrával kezelik, és mivel nagyon drága, csak bizonyos helyeken lehet kapni (ha diagnosztizált a betegség, akkor a TB fizeti a kezelést). Ami jó hír, hogy egy ilyen van pont az Édesanyák útján! Öt sajnos nem tájékoztatták erröl a lehetöségröl (bajai) és a dokija szépen kivette a petefészkei! Most teljesen ki van szegény, mert itt meg azt mondták neki, hogy ha az injekció kúra hat (márpedig 90 % körül hatásos volt) akkor nem kellett volna kivenni a petefészkeket. Annyiból szerencsés, hogy már van egy 4 éves kisfia. A betegségröl csak annyit tudok , hogy mensi idején erös görcsökkel jár, azt nem hallottam, hogy már elötte héten fájna.

Szorítok, hogy nálad ne ez legyen a helyzet!

Orsi
Orsi

Jázmin!

Mi az az endometriózis? Nekem is szokott a mensi idején erõsen görcsölni a hasam. De ezt csak mondja a doki ha van?

Csajok!

Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de fogalmam sincs
hogy ez milyen betegség! Tud valaki róla valami konkrétabbat mondani?

Andi
Andy

Az endometrozisrol meg kene kerdezni Spocki-t,megkerded Jazmin????
kriszti

JÁzmin!

Nekem mind a két baba így jelezte, hogy jön:-)))
Ja és nyugi ha egy bab jönni akar, azérkezik.
A nagyobiknál 5 hetesen - ekkor még nemtudtam egy 180 cm magas hütőszekrnyt emelgettem.
A kicsinél meg a számítógépet és monitort cipeltem ide-oda:-)))

Drukkolok!!!!!

Kicsiandi
Kicsiandi

Kedves Jázmin!

Nekem is voltak hasonló "tüneteim".
Mensi előtt 3-4 nappal kezdődtek a görcsök, végig a vérzés alatt. Kb. 2 hétig görcsöltem, volt, hogy már a könnyeim is folytak, annyira fájt. Voltam orvosnál, de semmit nem talált (se babát, se bajt). De nekem is van ismerősöm, akinek hasonlóan kezdődött a terhessége.

Szorítok neked! Kép
Ildi
másikildikó

Sziasztok Lányok!

Monique férje vagyok.
Tegnap este ismét beszélgettünk a "Maca" nevű csodaszerről a feleségemmel. Mielőtt ezt a levelet írom átfutottam az előző napok írásait, és láttam, hogy Móni már rákérdezett a mellékhatásokra. Erika2 írta, hogy 100% növényi alapanyag, és semmilyen mellékhatása nincs.
Azért én mégis kételkedek egy cseppet. Szerintem mindennek van mellékhatása. A "Closti"-nak is van, többen is írtátok. A jelenben is van, de ki tudja, hogy 10-20 év múlva milyen hatása lesz, vagy esetleg a gyerkőcre.
Évezredekig nem volt szüksége az embereknek "Macá"-kra, "Closti"-kra, és még sem haltunk ki. Nem igazán örültem akkor sem, amikor Móni el kezdte szedni a "Closti"-t. Nem szeretek semmilyen gyógyszert, ha tehetem nem is szedekbe semmit.
Nem tudom, hogy a "Macá"-ról a dobozában lévő tájékoztatón kívül van-e valakinek valamilyen hivatalos információja, gondolok itt a mellékhatásokra. Mert az természetes, hogy a termék tájékoztatóban csak a legjobbakat írják le.
Ha senki nem tud segíteni, akkor kénytelen leszek "kezelő orvosomhoz, vagy gyógyszerészemhez fordulni" ez ügyben. :-)
Mi még nem próbálkozunk egy teljes éve, ezért én egyelőre bizakodó vagyok, és azon az állásponton vagyok, hogy természetes úton, "segédeszközök" nélkül hozzunk össze egy csemetét!!!
Mindenkinek ESEMÉNYEKben gazdag hétvégét kívánok!
Zoli
Névtelen

Kedves Zoli

Sok mindenben igazad van,persze evezredekig nem volt szukseg maca-kra,DE evezredekig aranyaiban sokkal tobb hazaspar volt meddo.A Closti nem gyogynoveny hanem szintetikus gyogyszer aminek akar mellekhatasa is lehet,en szemely szerint jobban bizom a gyogynovenyekben es nem tartok semmilyen karos mellekhatastol,DE ez csak akkor biztositott ha 3 honapnal nem szedi az ember tovabb.Nem probaltatok a keresokben valami infohoz jutni?Azt erdemes lenne megprobalni.
orulok,hogy vegre egy jovendobeli `apoca` is idetevedt!!!!KépKép

hasonlo kellemes hetveget kivanok nektek is

Kriszti
kriszti

Lanyok

Mindenkinek `eredmenyes` hetveget kivanok,hetfon dumcsizunkKépKépKép

pussssszzz Kriszti
kriszti

Sziasztok lányok!

Éhesnek éhes vagyok, és fel is szedtem a mult hónapokban vagy 5 kilót, de sajna nekem nagyon ingadozik a súlyom, 60-80-ig bármi tok lenni Kép

Most próbálok diétázni, ha jönni akar a baba, ne egy vizilovat lásson majd elöször Kép

A szurkálás petefészektájon még mindig van. Más nincs.

Jázmin, nekem volt egy abortuszom, az okait ne firtassuk, és azután volt 3 olyan ciklusom, amikor a várt menzesz idöpontjában nulla vérzés, viszont olyan görcsök, hogy kiegyenesedni se tudtam... Az orvos szerint vagy vmi összenövés, vagy méhszájszükület volt, vagy egyszerüen nem épült nyálkahártya ami lelöködhetett volna. De ez nem lehet azonos a te eseteddel!!!

Szerintem is a vizsgadrukk + a késöbbi peteérés okozhatta, hogy más a ciklusod "ritmusa" mint egyébként. Várj picit, és kiderül.

Sziasztok, én frissítem a listát hétvégén. Lotti
Lotti

Indigó!
Kérdeztél a rubeola oltással kapcsolatban.
Mivel én sem voltam rubeolás gyermekkoromban, engem is eléggé aggasztott a kérdés, és tényleg végigkérdeztem dokit védönöt ezzel kapcsolatban.

Szóval:
Mivel ez kimondottan gyerekkori betegség, a gyerekeket oltják ellene. Mi (az 1975-ös) korosztály volt az utolsó, akik nem kaptak még védöoltást.
Nekem a dokik azt mondták, hogy felesleges beoltanom magam, mert szinte 0 az esélye, hogy megkaphatom.
Viszont ha tervezitek, hogy másik országba költöztök, akkor érdemes utánajárni, hogy abban az országban a kötelezö gyerekkori oltások között szerepel-e.

Én ennyit tudok erröl. Nem vagyok beoltva és nem is szándékozom.

De hogy el tudd dönteni, neked mi a jó, kérdezz rá pl. egy védönönél vagy háziorvosodnál.

sok pussz mindenkinek:
OFF Pont 2 hét múlva már otthon leszünkKépKépKép

Zsófi
Zsó-fi

Szaisztok!

Indigo!
Már mindenki köszöntöt csak azt hiszem én maradtam le , hát légy üdvözölve.Én csak annyit mondok legközelebb majd sikerül./Nekem is ezt mondták./Fel a fejjel!!!!!

Kriszti!
Szerintem az a legegyszerübb ha öszintén megmondod mi az amit be akarsz vele vetetni, én is ezt tettem és bevált együtt szedjük.Légy öszinte, ha fontos számára is a baboca mindent megtesz érte.

Nadin!
A hártyám a vetélés után volt olyan vékony , tavaly dec.-be pedig 6mm volt , remélem hatásos lesz a Maca-Vibe.Én is elkezdtem inni a teaát , de rosszul voltam tőle és abahagytam,reméljük elég lesz a maca-vibe is.
Monique!
Mellékhatásnak csak annyi , hogy nagyon kívánod a nemi életet , én legalább is ezt vettem észre.
Szai Erika!
Igen megkaptam a levelet ,és már válaszoltam is,lassan oda is ér.

Velem amúgy nem történt semmi különös, én 2x1-et szedek , de semmit nem érzek azon kívűl , hogy kívánom a sexet meg a papa is.2hét múlva megyek dokihoz majd kiderül mi van.Látom egyre többen veszük igénybe a maca-vibet.
Hájrá lányok!!!!!
Puszi mindenkinek
Boglárka
Boglárka

Húú, most aztán jöttek tippek!KépKép

Képzeljétek, elmúlt a görcs tegnap! Hétfötöl görcsölök egész héten át, egyre erösebben, végül beveszek egy görcsoldót és utána meg elmúlik hirtelen.Hogy ez mi a fene volt? :-? Lehet, hogy az hatott, hogy leírtam nektek?Kép

Nagyon remélem, hogy nem az, amit Lotti írt, bár kialakulhat összenövés csak úgy is gondolom, vagy olyan gyulladással, amit nem vettem észre. Úgyhogy ettöl tartok a leginkább. Fura, hogy ez nem jutott eszembe, pedig a hónap elején az erös barnásra ajánlotta a doki az öblögetést. Lehet, hogy gyulladás volt és most összenövést csinált. :-//// Rémes belegondolni, de ez elöfordulhat. 1,5 hét múlva beszélek erröl a dokinak, ha addig nem jön meg.

Kriszti és Andy
én nem nagyon bízok az ilyen Spock félékben, gyhogy kihagynám. Különben is ismerem az endometriózist. Ebben a betegségben nyálkahártya alakul ki olyan helyeken, ahol nem kellene (petefészek, hasfal...). Azt jóindulatú betegségnek tartják, mivel züléssel gyógyul.Kép Viszont hosszútávon meddöséget okoz.Kép Ez volt az az ok, ami miatt ilyen fiatalon belevágtunk a babaprojectbe, mert 2 éve ezzel a betegséggel fenyegetnek. Sokszor írják a lapomra, hogy endometzriózis gyanu, de valami miatt mindig elvetik. De már 4x találkoztam ezzel a gyanuval az eü-i lapjaimon (különbözö dokiktól), úgyhogy azért tartok töle.
A mostani dokimban megbízok és ö nem nagyon tartja különbözö jelek miatt valószinünek, ezért kicsit megnyugodtam.

Andy,
A dokid azért nem szól, mert ez nem látszik.Különbözö tünetek utalnak rá, én csak 2-t tudok: nem tud valaki teherbeesni és nagyon erös görcsei vannak a menzinél. Persze van még több is, de én nem tudom.
Ezt csak laporoszkópiás mütéttel lehet észrevenni.

Kicsiandi, Ildi, Kriszti,
köszi hogy bíztok a babában.Kép

Mindenkinek köszi a drukkot.

Erika2: 17c 35 cn 27 ev
Jázmin: 25 c 29 cn Pécs 22 év
Andi: 9 c 25 cn Szeged 30 év
Zsófi: 3 c 23 cn Lappeenranta-Finnország 26 év
Boglárka: 5 c 20 cn Györ 24 év
Száva: 3 c 20 cn Miskolc 29 év
Kicsiandi: 4 c 19 cn Budapest 32 év
Monique: 9c/11hó 10 cn Budapest III. 27 év
Éva: 23 c 9 cn Nyíregyháza 26 év
Krita: 5 c 8 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 6 c 6 cn Budapest 31 év
Kriszti 10c 5 cn Galgamacsa 29 ev

Puszi
Jázmin

Sziasztok lányok,

itt a friss lista:

Erika2: 17c 36 cn 27 ev
Jázmin: 25 c 30 cn Pécs 22 év
Andi: 9 c 26 cn Szeged 30 év
Zsófi: 3 c 24 cn Lappeenranta-Finnország 26 év
Boglárka: 5 c 21 cn Györ 24 év
Száva: 3 c 21 cn Miskolc 29 év
Kicsiandi: 4 c 20 cn Budapest 32 év
Monique: 9c/11hó 11 cn Budapest III. 27 év
Éva: 23 c 10 cn Nyíregyháza 26 év
Krita: 5 c 9 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 6 c 7 cn Budapest 31 év
Kriszti 10c 6 cn Galgamacsa 29 év

Tegnap késö este megint iszonyuan szurkált a hasam, mint peteéréskor szokott. Megnéztem volna LH teszttel, hogy tényleg emelkedett-e ez a hormon, de elfogyott... Majd hétfön veszek.

Más hír nincs, Jázmin, gratulálok!

Lehet, hogy tényleg baba van a késésben? Ha tesztelsz, írd meg légyszi...

Puszi, Lotti
Lotti

Sziasztok!

Off: Tegnap elestem, és begipszelték a kezem, (nem tört el) így elég nyamvadtul írok. Mi jöhet még? Kép

Jázmin! Szerintem összenövés nem tud ilyen gyorsan kialakulni. Foleg akkor lesz, ha sokáig kezeletlen, vagy gyakori a gyulladás. Ne aggódj feleslegesen, várd ki a dokid véleményét.

Én félek, hogy nem múlt el a cisztám. Amikor krémezem a hasam érzek jobb oldalt egy gombócot. Viszont a mensim óta nem fáj. Kedd este megyek dokihoz.
Apa még mindig aggódik a Maca ügyben, már az meglepett, hogy nélkülem olvasta a babanetet a munkahelyén. A végén még o is függo lesz. Kép

M.
Monique

Erika2: 17c 37 cn 27 ev
Jázmin: 25 c 31 cn Pécs 22 év
Andi: 9 c 27 cn Szeged 30 év
Zsófi: 3 c 25 cn Lappeenranta-Finnország 26 év
Boglárka: 5 c 22 cn Györ 24 év
Száva: 3 c 22 cn Miskolc 29 év
Kicsiandi: 4 c 21 cn Budapest 32 év
Monique: 9c/11hó 12 cn Budapest III. 27 év
Éva: 23 c 11 cn Nyíregyháza 26 év
Krita: 5 c 10 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 6 c 8 cn Budapest 31 év
Kriszti 10c 7 cn Galgamacsa 29 év

Jo reggelt!

sehol senki?????????????????
kriszti

Szia Kriszti!

Én itt vagyok, csak arra vártam, hogy
valaki megjelenjen.

Mi újság? Hogy hat a Maca?
Ugye ti is szeditek?

Pussz

Éva
Éva

SZIA Eva!!!!!!

Maca extran hat,sex megy ezerrel!KépKépKépMindketten szedjuk,nagyon bizom benne.A heten ti is `aktivizaljatok`magatokat,ugye?!En ma vagyok utoljara,aztan 2 hetig nem leszek,pont a nyaralas alatt lesz a kozepido!.Kepzeld apa meg mindig ugy tuggya,hogy vedekezek,tiszta izgi igy,csak ti es en tudunk arrol,hogy versenyben vagyok!Mesejj,mi izgi tortent!!

pusssssszzz Kriszti
kriszti

Szia Kriszti!

Úgy látom, hogy nálatok bejött ez a Macás
dolog.
Hát a férjemnek se ártana mostanában, mert
elég fáradt.
Én pénteken voltam hüvelyi uh.-n és ma is
megyek.
Én már nem tudom, hogy mi van velem.
Tegnap elkezdett jönni a nyák, ma meg sok
nyák és teljesen nyújtható, ami azt jelzi
elvileg, hogy itt a termékeny idõszakom.
De a hõm még mindig csak 36.5, tehát peteérés
sehol.
Majd a doki talán tud valami okosat mondani,
ha mégnéz uh.-n, hogy most van peteérés és
érdemes próbálkozni vagy majd csak a 13. nap
tájára hagyjuk a kis fickókat.
Tanácstalan vagyok.

Jó nyaralást kívánok. Hová mentek?

Éva
Éva

Sziasztok Lányok!

Képzeljétek nagyon fájnak a melleim és rettenete-
sen éhes vagyok. Szerintem meg fog jönni nem soká-
ra. Addig azért még reménykedek amíg nem látom a
jelét. Szorítsatok nekem, hátha csak beképzelem
már. Csak az a baj, hogy a múltkor is azt hittem, hogy már terhes vagyok (ugyan így fájtak a melleim
stb.) és csalódnom kellet, hogy mégsem. Inkább
pesszimista vagyok most már.

Jázmin!

Jézusom jól rám ijesztettél. Lehet, hogy nekem van
ilyen endometriózisom, mert erõs mensi görcsöm szokott lenni és nem esek teherbe.
Most már el megy a kedvem az élettõl is.

Kriszti!

Érdekelne, hogy hányadik napon kell elkezdeni a
MACA-t? Mert ha megjön akkor el akarom kezdeni.

Monigue!

Te meg jobban vigyázz magadra! Még szerencse, hogy nem törted el a kezed.
A cisztától én is félek. Megmondom a dokimnak, hogy több Clostit nem fogok beszedni.

Puszi

Andi
Andy

Eva!

En mindig ugy irigykedem amikor mongyatok a nyakot,hat nekem olyan sosincs!Szerintem a ho nem olyan megbizhato,ha megneznek UH-val az jo mert az a legbiztosabb.Egyebkent szerelembol sexelni is nagyon fontos,errol nem szabad megfeledkezni.

Alsopahokra megyunk nyaralni,Keszthelytol 5 km-re egy csaladiudulo.Mar nagyon varjuk a szerdat mert akkor indulunk.Ha talalok netezesi lehetoseget akkor feltetlenul benezek hozzatok.

A tobbiek mar el is mentek nyaralni??????

Kriszti
kriszti

Andi
NNa vegre meg valaki!
Foggalmam sincs mikor kell elkezdeni,en is a mensi 2. napjan kezdtem,Szerintem,oly mindegy legfeljebb ha keson kezdi az ember akkor abban a honapban meg nincs hatasa.Nekem azt mondtak a gyogynovenyboltban ahol vettem,hogy 3 honapnal tovabb nem szabad szedni,de eredmenyt sem szabad 1 honap utan varni,mert minden kura 3 honapig tart.

pusssszi Kriszti
kriszti

Sziasztok!

Én nem tudom mi van velem.Itt valami nagy gáz van én attól tartok.

Egy kérdés:
A doki mikor javasol tejsavas öblögetést és mikor kamillásat. Én úgy tudom, hogy kamillásat gyulladásra. De a másikat?
Ugyanis a 4 napos barnásomra a ciklus elején öblögetést javasolt a doki, de nem figyeltem rendesen, hogy melyiket mondta.
Biztos gyulladás. Elment az életkedvem egy csöppet.
Szóval mit tudtok a tejsavas öblögetésröl???

Monique,
3 hónapja is volt egy gyulladásom, és a mostani ciklusom elején is volt erös barnás, ezért öblögetést javasolt a doki, lehet, hogy ez is gyulladás volt. Nekem 17 éves korom óta vannak gyulladásaim, kb félévente, úgyhogy ez akár lehet egy lassú folyamat is.Kép

Andy,
az azért nem úgy megy, hogy minkenkinek endója van.Kép Te ne aggódj ilyenen. Én azért félek, mert engem több orvos ijesztgetett ilyennel.:-/

Erika,
veled mi a helyzet?? Nem csinálsz még egy tesztet?

Boglárka, Rita,
hogy vagytok? Olyan csöndben vagytok.

Én eléggé le vagyok harcolva, úgyhogy megyek is.
De egy-két jó hír feldobna.Kép
Puszi
Jázmin

Ahogy elküldtem a hozzászólást, megint elkezdtem görcsölni.:-///
Most már vagy tényleg megjön, vagy már nagyon félek mi ez.
Jázmin

Sziasztok!
Hosszú leszek, mert eléggé sokminden történt velem a hétvégén meg ma.

Szóval, ma volt a vértesztem, ahol föleg a sárgatesthormontermelést meg a többi hormonét vizsgálták a barnás trutyim miatt. A két héttel ezelötti teljes vizsgálatnak megjött az eredménye: semmi fertözés, semmi baktérium, semmi problémaKép Akkor tökéletes volt a hormonszintem is.Kép
Jövö héten lesz meg a mai vizsgálat eredménye, pont idöben, mert pénteken repülünk hazaKép

Elöször is tuti jó élménnyel jöttem ki a vérvételröl. Eddig 2x vettek tölem nagy mennyiségü vért, egyszer anyukámnak, tavaly a férjemnek kellett a karjaiban kihoznia, mert elájultam, kivert a viz stb. Itt (Finno.-ban) eleve konkrét idöpontom volt, nem kellett éhgyomorral órákig várnom, ja és a 3 kémcsö vért úgy vették le, hogy még a tüszúrást sem éreztem. Szóval igy is lehet csinálniKép
Ja közben azzal nyugtattam magam, hogy ezt a babáért csinálom, nem lehetek rosszul.

Nos, amúgy én nagyon reménykedem. Nincs barna trutyim, pedig tegnap 2 órát tollasoztunk (pályán, tiszta eröbedobással), teljesen meghajtottam magam és utána sem jelentkezett.

Szurkolok nektek, hogy a Maca csodát tegyen. Hiába, már nagyon kell nekünk egy aranyos csöppségKép

Jázmin!
Mi van, ugye nemsokára tesztelsz?????Kép

Monique!
Kép Te is jókor gipszelteted be a kezedet, pont ebben a melegben! Meddig lesz rajtad, remélem nem olyan sokáig, mitha eltört volna.
Igy még izgalmasabb lesz a játékKép a pároddal. Fogadjunk, hogy gipszelt kézzel még nem csináltátokKép

Pussz mindenkinek, jó hetet nektek!
Zsófi
Zsó-fi

JÁzmin!

Mennyit késett már a mensid? Azon kívül, hogy
az orvosok rémísztgettek az endometriosis
gyanújával, érzel valami furcsát, vagy csak
az orvosok miatt gondolod azt, hogy baj lehet?
De hát ezek a görcsök lehetnek mensis görcsök is
és lehetnek a korai terhesség idõszakában jelent-
kezõ alhasi görcsök is.
Kérlek ne aggódj, elég ha mi aggódunk érted.
Mikor mégy dokihoz, ha esetleg nem szûnnének
ezek a tünetek?

Zsófi!
Örülök, hogy jók a laboreredményeid, biztosan
a következõ eredmény is jó lesz.
Tehát akkor jöhet a nagy bevetés. Ugye?

Erika2!

Jelentkezz! Mi újság?

Szonjával mi lehet? Jó lenne, ha már itt lenne
velünk újra!

Pussz

Éva
Éva

Andi!

Ne rezelj!
Amíg nem jön meg, addig nincs veszve semmi.
Tudod! a mensi tünetei és a terhesség tünetei
hasonlóak. Akár még babás is lehetsz.Kép
Naaaa! Ne légy olyan comorkás!

Te mikorra is nem várod?

Monique!
Sajnálom, hogy gipszbe vagy kényszerítve, de
ez ne szegje kedveteket.
És jobbulást kívánok!!!

Sziasztok

Éva
Éva

Jázmin!
Nekem egy hét késés után mutatta ki a a teszt, hogy terhes vagyok. Úgy fájt a mellem és a hasam is, mintha bármelyik percben megjönne, egy kicsit még véreztem is. Mégis terhes voltam. Szóval a hasfájástól még nyugodtan lehetsz terhes.
Száva

Jázmin!

Nem vagyok totál szakértõ, de szerintem a tejsavas öblögetés egyéb kúrák (hüvelytabletta, kúp) után szokott javallott lenni, célja a normál hüvelyflóra visszaállítása. Ilyenhez már volt szerencsém a rém alapos dokim jóvoltából, szülés után néhány héttel, minden egyéb indok nélkül, magyarázatképp a fenti, tehát a flóra érdekében. A kamilláshoz még nem volt szerencsém, de logikusnak hangzik, hogy az gyulladás ellen legyen.

Ildi
Pethes Ildikó (pethesildi

Éva!

Köszönöm a vigasztalást, de sajnos nem élem bele magam. Ma vagyok a 27. napon, szóval szerda
fele kellene megjönnie. A héten úgy is kiderül.
Ha megjön akkor én is elkezdem szedni a MACÁ-t.
Te nem akarod?
Mikor mész UH-ra délután?
Ja és a hõd miatt ne aggódj, mert peteéréskor az a jó ha alacsony. Ovulációkor a legalacsonyabb, és utána ugrik fel.
Szerintem már szép nagy petesejtjeid vannak!Kép

Kriszti!

A MACA útmutatójában sincs leírva, hogy mégis mikor kell elkezdeni? Attól félek, ha most ilyen éhes vagyok akkor mennyit eszek majd akkor?

Pusza

Andi
Andy

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?