Új privát üzeneted érkezett!

Tündi, tök jók a dekorációk, nagyon ötletes! Teszel fel képet, ha kész a fürdőszoba? Szeretek ötleteket lopni :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Évi! Mi volt veled? Én a gyomorrontásnál lemaradtam! De az meg a múlthéten volt. De jó, hogy jobban vagy végre!

Nem tudom még mindig, mi van/lesz Lilcsi hasmenésével? Más baja nincsen, tegnap már evett is délután. Mit evet...?...zabált. :lol:
Kíváncsi leszek, ma hogy hozom el a bölcsiből?

Reggel rákérdeztem a farsangos cd-re. Nem tudják leszedni a képeket az újraírható cd-ről, amit vittem :? De majd lehet, pendrive-on kapom meg a képeket. Olyat meg még nem is fogtam :oops: :lol:

A vonalzóm meg miért nem látszik??? :evil: Már pedig csináltam másikat is...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hajni! Mi van a fiaddal???

Nóri és az ovis...
Kép
elin

sziasztok!

Végre szolnokiak!! :)
Mi is itt lakunk, kisfiam 2007.11.13-án született itt a Hetényiben. A széchenyin lakunk, jó lenne dumcsizni meg esetleg együtt sétizni hasonló babakorú kismamikkal..Olyan NAGYON irigykedünk, mikor együtt sétáltató mamikat látunk, mi meg egyedül bandukolunk Milánommal :) :(

Kép
csbobo

Szió!

Csbobo, üdv a csapatban :lol: Van itt Széchenyis anyuka :wink:
Mesélj magatokról!

Elin, hát úgy néz ki, az epém volt a ludas.... Alig álltam a lábamon.

Évi és
Kép
csongianya

Hát helló :) mit is meséljek?:) vagy inkább mit ne,:) szóval itt lakunk de még csak fél éve...
Kisbabuval "küzdünk" itthon a nap 24 órájában :) Apa sajnos elég keveset van itthon úgyhogy egyedül intézzük az ügyeinket már amennyire tudjuk. Még jó ez a széchenyi ilyen szempontból, hogy van patika, bolt meg minden egy helyen, mert a városba nem tudom hogy jutnánk be egyedül..Elég nehéz a babakocsink, próbáltuk a kengurut, de nem mondhatnám hogy fiam odáig lenne érte.. :?
Csak szopizik jelenleg még, de egyre fogy a tej sajna..ezzel küzdünk egy pár hete..megint 2 óránként eszik mint pici korában, de amig lehet, kitartunk..tényleg kérdezni szeretném hogy szerintetek ha sikerül 4 és fél 5 hóig "kihúzni" a kaját csak tejcivel, utána a hozzátápit hogy kezdjük? Tehát 6 hóig váltsunk tápszerre vagy elkezdhetem már 4-5 hósan a gyümit meg ilyenek?? :oops:

Kép
csbobo

Szia Csbobo!!! Végre, új hús a piacon :lol: !

Hát, ha tényleg lecsökkenne a tejcsid és nem tudsz szerezni (vagy nem akarsz) anyatejet, akkor így is, úgy is kell a tápszer pótlásnak. Hozzátáplálást sztem az orvost kérdezd. Enyém lányom "vegyes etetésű" volt, de már 3-4 hósan kezdtem neki az almát, répát, krumplit adni. De így, hogy ilyen sokáig csak anyatejcsit kapott Milán, nem tudom...

De Évi itt a nagy szopi-guru, majd ő ír okosat neked :lol:

Évi, akkor nem voltam lemaradva...árulnak valami cseppet -Epasel, azt hiszem a neve. Nagyon mentolos, kockacukorra kell cseppenteni, és az segíti az emésztést. Nekem, mikor réges-régen ilyen bajom volt, segített.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szia! Csbobo! :D
Lehet egyszerre voltunk bent ...majdnem a kórházban?? :roll: 8)
szilbee

Ne aggódj! Mi is pont most állunk át a tejcsivel... pontosabban mi most vagyunk túl a 2-3 óránkénti zabbantáson! Be fog állni újra a normál ritmus, csak most "formálja" át a tejet, azzal hogy gyakrabban szopizik! Ha akkor eteted mikor éhes, teljesen jó! Pláne ha egyébként szépen gyarapszik!
szilbee

Dius

Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

DIUSNAK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK SOK-SOK SZERETETTEL!!!!!
Kép
Vendég

Sziasztok!

Tegnap óta nagyon fáj a fejem és a szemem is. Valószínűleg a szemüvegem volt sokszor rajtam. Olyan furi elvileg jó de mégis megfájdul benne a fejem és a szemem is. A monitor meg külön „jót” tesz, mintha összeakadna.

Csbobo
Üdv a fedélzeten!
Egyetértek Szilbeevel, ha hízik van 5-6 pisis pelus akkor szerintem is minden oké. Nálunk Timi félévig csak szopizott utána pedig gyünit és zöldet kapott. Egyébként még mindíg cicizik. HA mindenképpen pótolni kell én tápszert adnék azt hiszem..

Nóri
Ez a hőemelkedés és láz is hasonló téma mint pl a védőoltás. Ki mit mond :? Én nem szoktam 38 alatt csillapítani de Timit nem is viseli meg. Ez gyerekfüggő is szerintem.

Évi
Én túrórudit ettem mindíg titokban :lol: :lol: HA anyu elküldött a boltba mindíg 1-el többet vettem.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Diusnak nagyon boldog szülinapot kívánunk! :)
Kép

Üdv itt a csapatban csbobo :) Nagyon jó kis csapatba csöppentél :) Ha igény szerint szoptatod akkor visszaáll majd a tejcsi.Én tegnap este adtam szopi után a kislányomnak egy kis alma-őszibarack bébiételt,3 kiskanállal :) Ez volt neki az első.Nekünk azt mondta a doki+védő néni,hogy ha tudom,akkor 6 hóig csak szopi.Van még tejcsim,csak a kiscsaj kezdte kinézni a számból az almát,és igy megkóstoltattam vele :)

Hajni,jobbulást a fiadnak!!!Franci nem kapta még el? Remélem ti megússzátok!

Nóri
,szegény Lilcsi.Képzeld keresztanyám délelőtt telózott,hogy ne menjek hozzá,mert a kisfiú beteg lett.Hány és hasmenése
van :cry: Én azért nem válazsolta,mert nem tudom,hogy hogy van :(

Évi,teszek majd holnap képet,ma már nem megyek a házhoz. Örülök,hogy már jobban vagy :)

Kép
Kép
tundi24

Hát szilbee lehet együtt voltunk :) Bár ki se láttam a fejemből a fáradtságtól..úgyhogy nem nagyon nézelődtem :)

Eleinte sokat hizott a Milán, most az utolsó hónapban "csak" 250 grammot, kiváncsi leszek a mostani mázsálásra :) márc.11-én megyünk. Nincs átszakadva azért, csak már hetek óta ez a 2 órás rendszer van.
Az a baj, hogy úgy alakult hogy csak egy ciciből szopik, szóval ez van. Tul.kép.nem vagyok meglepve, hogy egyre kevesebb ez az egy. Azt tudom, hogy elméletileg 6 hóig csak szopi kéne..de ha ez mégse jön össze, muszáj lesz vmit csinálnom :?
De amúgy olyan érdekes, hogy valahogy úgy irtózom, hogy mást adjak neki..tehát nem tudom még elképzelni, úgyhogy amig lehet inkább 2 óránként kaja.
Ti babáitok átalusszák az éjszakát? és ha igen, mikortól? Milánomnak még egyszer se sikerült :(

Kép
csbobo

CSbobo
Timi ha azt veszük még most sem alszik egész éjszaka. A múlt héten panaszkodtam hogy 2-3x is felkelt. MA csak 6-kor szólított szopizott és 7-ig aludtunk még.
Amikor kicsi volt általában 2 óránként cicizett ő is, de volt olyan hogy óránként mellre tettem. HA megnyikkant elő a cici és adtam a tejet. :P

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Már megint kidobott ez a piszok gép! :evil: Kép

Sziasztok Lányok!

Az éjszakánk hál istennek jól telt,estére már csak 37 volt Dávid láza úgyhogy jól aludt,de reggelre megint felszaladt 38,5-re! Elvittem dokihoz,azt mondta, valószínű hogy vírus,mert egyébként a lázon kívül más tünet nincs!A héten már nem megy suliba pihenget itthon!Úgyhogy most is nyomja az ágyat,mikor kimegy a lázhúzó hatása mindig vissza is lázasodik!Szerintem ez a nap már ilyen lesz!

Szilbee!
Kérdezted mit szoktam neki adni lázcsilapításra,most Nurofent adtam neki és az úgy néz ki bevált!
Régen a Rubophen-nel próbáloztunk,de nem tudja lenyelni,rögtön ötlendezik,ha összetörtem akkor sem maradt benne ugye mindíg mert akkor meg borzasztó keserű,utána próbáltuk a benuron szirupot,de az meg sz@rt sem ért,és most a nurofen úgy néz ki hatásos is,és ki sem hányja! :?

Évi! De jó,hogy írtál végre! :D De akkor mostmár jól vagy?Remélem Csongi nem lesz beteg! :(
Hát nehéz időszak ez a kis kamaszkor is,de akkor mi lesz később!Bele se merek gondolni! :cry: Én is mindíg arra kérem,hogy mondjon el mindent,mert csak akkor tudjuk megoldani a problémát,de hiába! Ezt a mobilos témát is megbeszélhettük volna,mert azért nem vagyok én olyan szigorú! Áhh! Sok sok türelem kellene,csak néha kifogyok belőle! :(

Vali!
A visszaszólás is megy nálunk is,csak hallkan mormolja az orra alatt!Nehogy meghalljam! :( Áhh,ezek a fiúk! :evil: :cry:
Na majd a csajokra kíváncsi leszek,meg arra,hogy akkor is így megvisel majd vagy már lazábban fogom venni! :wink:

Nóri!
Ti hogy vagytok? Megy még a hasa Lilcsinek? Jocinak is hasmenése van mesélte a mamája! :( Hasfogót nem lehet neki adni?Csak kérdezem mert egyébként gőzöm nincs róla! :oops: :roll:

Szazsa! Veletek mi újság?Nyakad?Atti?
Vendég

Hajni,msn-en sem vagy :( Remélem Dávid hamar helyre jön!

csbobo,Még mi sem alusszuk át az éjszakát,sőt most leginkább 2óránként kelünk éjjel-nappal :)

Kép
Kép
tundi24

Na itt vagyok újra mert már annyit írtam az előbb,hogy jobbnak láttam elküldeni mielőtt megint kidob a gép!

Tündi!
Remélem nem kapja el Franci,ezt a nyavaját!A sapit itt a szecskán vettük a kínaiba!De szerintem bármelyik kínaiba találsz ilyet! :wink:

Petri!
Nekem is mostanába estére megfájdul a fejem meg a szemem is,és a szem összeakadás is ismerős! Nekem is van szemüvegem,de nem olyan rossz a szemem,és a szemorvos azt javasolta,hogy csak akkor hordjam ha fáradt vagyok,mert ugye a szemem is akkor szokott összeakadni!Javasolta azt is hogy pihenjek sokat! :? Mondtam neki kisgyerek mellett azt lehet tényleg, sokat pihenni! :roll: Ja apropó szemüveg,ma Franci kivégezte az enyémet,eltörte,mehetek azt is megcsináltatni! :roll:

Csbobo!
Üdv itt a csapatban! :D Remélem jól fogod érezni magad itt köztünk!
Szopi ügyben én is csak ugyanazt mondhatom mint a többiek!Kitartás,nem lesz ott semmi baj! :wink: :D
És honnan,költöztetek ide Szolnokra,és merre laktok itt a Széchenyin?Majd mostmár,hogy jön a jóidő sokkal többet fogtok sétálni,és meglátod akkor valahogy a kismamik is jobban ismerkednek! :wink: Mi is itt lakunk a széchenyin! :D

Na egyenlőre ennyi voltam,ha valakinek nem válaszoltam az nem direkt volt,nyugodtan szóljon rám! :D

Pusszantás!
Vendég

Petri,Hajni ,Tündi!!!

Nektek is nagyon szépen köszönjük a jókívánságokat :)

csbobo !!!!!

Kép

KépKép
diÁcska

Csbobo: Üdv közöttünk! :D :D

Vali: Nagyon boldog szülinapot Diusnak! :D Nagyon jó az avatarod és a vonalzód is.
jaimee1

Sziasztok!

Elin, köszi a dicséretet szopi ügyben, de azért van itt rajtam kívül más szakértő is :lol:

Csbobo, azzal amit a lányok írtak teljesen egyetértek. Annyit tennék még hozzá, hogy van a picuroknak kb. 6 hetesen és 3 hónapos koruk körül egy fejlődési ugrásuk, amikor hirtelen több tejcsire van szükségük. Ennek a megoldása, a többszöri cicizés. Csonginál volt, amikor 3-4 napig akár másfél óránként is szopizott, aztán visszaállt a kereslet-kínálat egyensúly.

Egyébként miből gondolod, hogy kevés a tejcsi? Csak abból, hogy gyakran kér, vagy nyűgös is, van-e elég pisis pelus, ahogy Petri is írta?
Az, hogy 6 hónapos koráig KELL kizárólag szopiznia, szerintem hülyeség... ez is teljesen gyerekfüggő. Van aki még 10 hónaposan is szinte csak szopizik, van aki 5 hónaposan elkezdi a hozzátáplálást, mert a pici már igényli.

Nálunk ez úgy történt, hogy 5,5 hónaposan kezdtem fokozatosan egy szopit kiváltani szilárd kajával. Tehát szilárd kaja, majd szomjoltónak szopi.
10 hónapos koráig szopizott, és utána hiába akartam neki adni, már sem a tápszer, sem tej nem kellett neki.

Szal, egyelőre azért még ne izgulj :wink:

Petri, nem a frontot érzed? Nekem hidegfrontkor mindig megfájdul a fejem.

No, ma megyek sulis szülőire, már nagyon kíváncsi vagyok....

Évi és
Kép
csongianya

Ja, és Csongi állítólag nem ebédelt.... hát nem tudom mi lesz ebből, mert tegnap este is 3 féle kaját csináltam neki, szinte semmit nem evett, reggel nem reggelizett... nem ebédelt... remélem nem lesz beteg.

Évi és
Kép
csongianya

Vali! Diusnak boldog szülinapot!!!
Kép

(Én vagyok már az utolsó aki felköszönti!)

Hát lányok, én is megmaradok. Évi! Örülök, hogy te is jobban vagy. Tegnap elmentem gyógymasszőrhöz, és isteni keze van. Nagyon jó volt. Mielőtt megkérdeznétek (főleg Nóri te) NŐ volt az illető. Szal kezdek jobban lenni, és így a kedvem is jobb.

Képzeljétek el találkoztam Mongival, és a kis Antával is. Lent voltunk a játszón és ők is ott voltak. Méregettük egymást, és rákérdeztem, hogy ti vagytok??? Szóval meg volt a nagy egymásra találás. Annyira aranyos az Antónia, és Monginak és olyan nagy már a pocakja. Nagyon jót dumcsiztunk!!!

CSbobo! Isten hozott köztünk, remélem majd jól érzed majd magad. És hátha lesz egy kis társaságod is a sétához.

Jaj lányok elvesztettem a személyimet, mehetek csináltatni, de csak jövő hét szerdára kaptam időpontot az okmányirodába. Nem is tudom Attit hova teszem, mert mostanában olyan hisztis mindenhol, boltban, utcán, idegen helyen, elsüllyedek ha ott is azt csinálja majd. Nem tudom mondjuk mennyi ideig tart majd. Van valami infótok erről?

Nóri! Remélem Lilcsi jól van, és nem kapott el semmit!! Hát ahogy írtad jó súlyban van, le is esett az állam......

Judit, hol vagy?

Többiek pedig jók legyetek!!!

Üdv,
Szazsa

[Kép
szazsanna

Vali.

Diusnak nagyon sok boldog szülinapot kívánok

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!
Merre vagytok lányok? Kép
Mi megint egy jót levegőztünk Francival! :D Dávidkám szegény meg itthon nyomta az ágyat,és még mindíg lázas,remélem holnap már láztalan lesz! :cry:

Szazsa!
Örülök,hogy már jobban vagy! :D Az okmányirodában nem hiszem ,hogy sokat kell időznötök,mi a múltkor útlevelet csináltattunk,és az kb 10 perc volt,meg is lepődtem! :shock:

Cleo!
Ti jól vagytok?

Mongi!
Szazsától tudjuk,hogy jól vagytok hál isten,de azért néha írhatnál pár sort! :D
Vendég

Szazsa!

Ha napközben kell menned, szívesen elmegyek és pesztrálom Attit! Amúgy én január elején csináltattam, csúszott az időpont, azért kellett először várni, utána a fényképezkedés előtt ültem, utána arra vártam, hogy kész legyen. De kb. fél óra volt. De ha a babakocsikázás közben jobban elvan Atti, szívesen rázom neki addig :lol:

De nem értem, miért kellene kifogásolnom a női masszőrt :wink: :oops:

Lilcsi jól van, ma sokat hülyéskedett, nevetett, nem volt nyűgi sem. De jól megtömtük répával, fogjon már a hasán.

Na, mára ennyi...

Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Jaimee ,Szazsa, Andi!!!

Nektek is köszönjük a jókívánságokat :) Annyira aranyos mindenki :)

Szazsa!
Ha időpontod van akkor elvileg nem kell "sokat" várni :) Nekem szerencsém volt mikor az ügyfélkapu kódot kértem szinte még 5 percet sem vártam. Majd nekem is aktuális lesz a személyi csere mert éppen ott szóltak,hogy hamarosan lejár ...észre sem vettem :roll:

Képzeljétek ma délután úgy bealudt Dia,hogy ébreszteni kellett na azt hiszem inkább hagyom máskor aludni...akkora hisztit levágott,hogy inkább nem csinálom ezt vele végig többet :( Lementünk bicózni de már visszafelé inkább cipeltette magát gondolhatjátok mennyire jó volt a bicót meg őt is cipelni....
Hulla vagyok nem bánnám már ha aludhatnék...
Kép

KépKép
diÁcska

MAno
Én rövidlátó vagyok, pár méternél tovább már nem látok :wink:
Ha vezetek ahhoz szoktam mindíg felvenni de tegnap rajtam maradt egész nap, be is tett nekem. Na az új szemüveg nem lesz olcsó mulatság neked. Én a máltkor nézegettem a kereteket, ami elsőre megtetszett 30 valahány ezer volt :shock:

Évi
Hátha csak fogyózik Csongi :wink: ma este Timitől kérdeztem mit vacsizzunk, a válasza: semmmit!

Vali
Akkor nekem szerencsém van ha Timit ébresztem. Ritkán veszi zokon. Ma azzal keltettem hogy megyünk a játszótérre, egyből kinyíltak a szemei :lol:

Timi újabban a festi a szemét és cigizik :shock: :shock: mindezt ropival. Az apja szívja :evil: :evil: :evil:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Kép

Remélem még emlékeztek rám! :oops: Már régen nem jártam felétek!
Nóri adott egy lökést tegnap a telefonhívásával, de igaza is van, mert szinte teljesen eltüntem!

Rólunk: Peti hétfőn volt 9 hónapos, 10 kg, a cm-t nem tudom. Van két foga, és iszonyúan nyűgös, főleg az éjszakáink nagyon rosszak. :roll:
Imike éli a három és fél évesek boldog életét, már nagyon menne oviba. Voltunk az ovijába, ahová szeptembertől fog járni, és nagyon tetszett neki. Folyton az oviról kell mesélnem neki!
Ancsika sikeresen visszailleszkedett az osztályközösségbe, meg is nyugodott.
Én sokat tanulok, tanulnék, és rengeteg beadandó munkát kell csinálnom: csendélet, grafikák, bábszínház.....
Apa hétfőn megy Olaszországba egy hétre, úgyhogy egyedül leszek a gyerkőcökkel. :cry:
A legnagyobb változás az életünkben az, hogy áruljuk a házunkat. Visszaköltözünk a Széchenyire, reményeink szerint minnél hamarabb. Úgyhogy szecskás kismamik reszkessetek! :twisted:

Az újakat üdvözlöm, a fonalat igyekszem felvenni! Kép

Na egyenlőre ennyi, megyünk a boltba.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Dius, sok boldog születésnapot kívánok! Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ha ezt tudom Ildi, már hamarabb hívlak :wink: Annyi mindenről beszéltünk, és végül nem kérdeztem meg, hogy a Szecskán találtatok már jó lakást? No, és a jószágokról sem esett szó....

Lilcsi meg csak akkor nyűgös, ha rövidet alszik és úgy ébred fel valamiért. De reggelente valahogy ő mindig mosolygósabb, mint én :oops: Ma éjjel vagy 3x rúgott meg itt-ott. :evil: Alig látok ki a fejemből.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hát igen, Nóri kellett egy kis lendület, hogy ne zuhanjak magamba, de ezért vannak a jó barátok! / pussz /

Igen, már néztünk lakást a Pontházban, és tartja nekünk az eladó, ritka az ilyen ember. Már voltak háznézők is, de igazán még most élénkül a piac, úgyhogy még 100%-os vevőnk nincen. :?

Kutyi, már csak egy van, mert a kis foxit, akinek az életéért három hétig küzdöttem, ellopták. :evil: Itt most ez a divat, de ha tudnám ki volt, biztos a félszemből csinálnék divatot neki! A macsek szerintem maradhat, a kutyi, nem biztos, de addig nem adjuk oda senkinek.

A fiúk éppen közösen hancúroznak a járókában! Imádják. :D Imikén már nincsen naci, Peti leszedte róla.
Na éjszaka én sem sokat aludtam, Imike az éjszaka közepén felkel és odabújt hozzám, Peti meg a másik oladamról rugdosott...... :roll: , na de mindegy is, imádom őket.

L :lol: assan, ha el tudok szakadni innen, megyünk a boltba.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Sziasztok!

Hali, Ildi! Hát jól eltűntél tényleg, csak nézek, hogy Petike már 9 hónapos! Dobhatnál pár képet a gyerekekről :wink:

Szazsa, örülök, hogy Te is megmaradsz! Egy jó kis masszázst most én is el tudnék képzelni. :lol:
Atti jobban van már?

Tegnap voltunk sulis szülőin. Az első, ami nagyon érdekes volt, hogy ott voltak azok a szülők, akikkel anno még a babakocsit toltuk együtt. Aztán a gyerekek különböző bölcsikbe, ovikba kerültek és lám most újra együtt ültünk...hihi, és onnan folytattuk csevej, ahol 4 éve abbahagytuk
Szal, nagyon gyorsan telik az idő.
Tudni még nem lehet igazán sok mindent, kérni lehet, hogy együtt legyenek a barátok, hogy melyik tanítónénit szeretnéd, de dönteni az igazgatóság dönt....

Évi és
Kép
csongianya

Petri, azért gondolom a szemfestést nem az apjától nézte el Timi :wink: :lol:
Hát nálunk meg a cigi rágó ment egy darabig (ezt viszont tőlem látja, mert visszaszoktam sajnos : :(

Elin, Lilcsinek elmúlt a hasmenés? Csonginak is volt tegnap, egy kicsi. Majdnem berendeltem mára a mamát, de reggel jól volt, szóltam azért az oviban, hogy szóljanak, ha véletlen lenne valami probléma.

Évi és
Kép
csongianya

Szép délelőttöt mindenkinek!

Hajni,nem is tudtam,hogy szemüveges vagy,nekem is van,igen ritkán van rajtam pedig 40ezerbe került :oops: Eü pénztárra vettük szerencsére :) Dávid jobban van már?

Évi
,biztos furi volt,hogy már sulis szülőire mentél,de az tök jó,hogy vannaka zért siemrős szülők :) Melyik suliba fog járni Csongi? Rakok ma fel képeket,ugyis megyek át,mert hozzák ma vmikor a konyhabútor egy részét,ajtók nálkül,az később lesz kész,de a lényeg,hogy ebbe már be tudják szerelni a sütőt és a főzőlapot,és szombaton költözünk :)

Ildi,jó hogy írsz mahatokról,csak igy tovább,gyere sokszor! :)

Petri,szerintem ezeket a dolgokat minden kislány kipróbálja :) Én is a ropival cigiztem+ a cigi rágóval az oylan felnőttes volt :) ,és nem szoktam rá.pedig az én apám is bagózik.

Nóri,felébredtél már? :) Mi sem túl jól aludtunk éjfélig,de utána egész türhető éjszakánk lett!:)

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Mostmár kezd emberi ábrázotom lenni, bár....(sosem volt) Még a szemöldökömet is kigyantáztam. Most jutottam odáig :oops: . És még a pilláim is megmaradtak :lol:

Évi! Mire szoktál vissza? A rágóra, vagy a cigire? Ejnye-bejnye :evil: ! Miért?
Még tegnap sem találkoztam Lilcsi dadusával :evil: , úgyhogy csak sejtem, hogy nem volt hasmars...
Amúgy reggel visszaadta Enikő a cumisüveget, hogy nem kell, mert iszik Lilcsi sokat pohárból. Persze Lilcsi egyből visítani kezdett érte :lol: Ma meg még állatot sem vittünk...nem ragadt a kezébe. Remélem, nem lesz belőle napközben gond, hogy nincs mit szeretgetni. :?

Most hajat mostam, utána én is megyek valamerre, mert idepenészedek a gép elé.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Akartam már kérdezni: akinek az államkincstár utalja a gyedet, gyest, mikor szokta kapni??? Meg a családit?

Szilvi! Te merre vagy? Még mindig magad alatt?? :cry:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hahó! Kukuccs!

Nóri: Örülök, hogy Lilcsi okés már!

Petri: Tündinek igaza van, én is imádtam kicsiként a cigirágót. :D
Meg a szememet is "festettem", többet, mint manapság...hehe...

Ildi: Szia!!!! Írjál, írjál, írjál! :D

Tündi: Még mindig itt tartok: Fotók, fotók? Kégliről, Lucáról??

Szilvi: ??? Micsoda mély csend...Csak nem vagytok betegek??

Többieknek pussssza!

Betti?????????????

Látom, én nem is hiányoztam seeeenkineeeeek... :cry:
jaimee1

DEEEE NEKEM IGEEEEEN!!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Elin, a családi pótlékot most már mindenki a MÁK-tól kapja, az is akinek a munkahelye eddig kifizetőhelyként utalta.
Nekem az az első összeg, ami a számlámon van hó elején :lol: Van amikor már elsején-másodikán rajta van :lol:
GYES-ről nem tudok nyilakozni :wink:

Jaimee, nekem hiányzol :wink: :lol:

Betti, tényleg jobban vagytok már???

Andi, Te is nagyon elhallgattál... életjel!

Szilvi, csak egy pár szót, plííz. Tegnap voltak Zsuzsiék is a szülőin.
Ja, Tündi, a Kőrösibe megyünk (piros iskola a Nagy Imre krt-on). Körzetes, így azon nem kell izgulnom, hogy felvesznek-e.

Évi és
Kép
csongianya

Elin, jó gyorsan hazaértél... :wink: vagy csak leragadtál a gép előtt?

Évi és
Kép
csongianya

Hááát, azazigasság, hogy önéletrajzor csinosítottam meg küldtem a Hervisnek :oops:

Köszi az infót! Nekem nemrég küldtek levelet, hogy mostmár onnan várjam a gyedet meg a családit. Csak nem tudtam, meddig nyújtózkodhatok, azért kérdeztem...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri,mikor nyílik a Hervis???Én nagyon szeretem azt a boltot,Békéscsabára szoktunk menni,tök jó cuccok vannak és sok leértékelés :) Nekem olyan 4ike körül jött eddig pénz.

Évi,tudom melyik a kőrösi,az egész jó suli. Jártak át a liget útra,voltak közös délutánok :)

Jaimee,ne beszélj butaságokat,hiányzol!! Evős kép Lucáról Kép Kép
A házról meg rakok még fel ma :)

Többiek írjatok!!csbobo te is!!

Kép
Kép
tundi24

Tündi: gondoltam rád tegnap. Ebédeltem, és Réka hatalmas szemekkel meredt rám. Szinte kinézte a falatot a számból! :D De zöldbab leves volt, azzal inkább még várok, nem kóstoltattam meg vele....

Hű, ez a Luca lyány megint mennyit nőtt! ÉÉÉdes falat!
jaimee1

Erika,hát azt nem is kell még vele megkóstoltatni :) De tényleg úgy tudnak nézni,hogy csak na.Ma reszelt almát kapott,csak úgy falta befelé :)

Kép
Kép
tundi24

Na sziasztok Lányok!

Én is ide értem végre,a délelőtt az mindíg gyorsan elröppen! :D Tegnap estére sikerül lehúzni a lázát Dávidnak,ma még eddig láztalan volt,remélem mostmár az is marad! :D

Tündi!
Lucus nagyon édes,ismerkedik a kanállal? :D Igen van szemüvegem,pedig aszemem mint a sasé :D ,de az erős fényt nem nagyon birom,meg mikor nagyon elfárad a szemem,és össze akar akadni inkább csak akkor használom.Én is eü pénztárra csináltattam,nem tudom mennyiért javítják majd meg?

Nóri!
Lilcsi jól van,hasmenés elmúlt? Szemöldökgyanta,én is ki akartam a múltkor próbálni mert egyszerűen nem jutottam el a kozmetikushoz,de nem mertem féltem,hogy utána nem merem majd lehúzni kellő erővel,úgyhogy csipesszel szenvesztettem magam! :?

Ildi!
De jó,hogy írsz!Remélem hamar akad mostmár komoly vevőtök,akkor majd sűrűbben találkozunk,és nagyokat dumcsizhatunk! :D

Jajj Erika! Dehogynem hiányoztál,nem voltál tegnap valami aktív!

Szilbee!
Te meg most tényleg nagyon csendbe vagy!Se kávé,se jó reggelt! :shock:

Többiek merre vannak???? :shock:
Vendég

Sziasztok!

Tündi!

Nagyon aranyos Luca baba,és hogy fogja a kanalat![/b]

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Aranyosak vagytok, hogy hiányoltok, de alapvetően nincs gond, csak a nátha mellet, kicsit mélabús vok... :roll: majd helyrejövök! ;)

Pusz! Mindenkinek!
szilbee

Hú, hogy nőnek ezek a gyerekek! Luca nagyon édes a kanállal. Kár, hogy nem tudom feltenni a régi képeket, Csongi jutott eszembe róla, van egy marha jó képem, ahogy ül az etetőszékben, lába az asztalon, kanál a kezében, és iszonyatosan huncutul mosolyog.

Hajni, az jó, ha lement a láz!

Szilbee, jobbulást!

Évi és
Kép
csongianya

Dávid Lázas! :shock: :cry: :cry: Levente takony-vírusát úgy tünik ő is elkapta! :cry: Majd jövök, ha meggyógyult vagy legalább lement a láza... addig úgyis csak gyomrom lenne görcsbe, írni meg úgyse tudnék....
szilbee

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?