Nagyon szépen köszönöm lányok a sok-sok segítséget! Nagyon kedvesek vagytok! A tegnap esténk már jobb volt. Nem vittük rögtön fürdés után aludni a lányt. Itt rohangált a nappaliban a hálózsákjában, le is fényképeztük a kis szellemet.
Annyira aranyos volt, ahogy rohangált a szákba "varrva".
Sőt még egy barátok köztöt is megnézett velünk. Aztán a reklám alatt elvittem aludni. Először volt egy ici-pici hiszti, de gyorsan abbahagyta amikor elkezdtem ringatni az ölemben, meg énekeltem neki. Aztán amikor már nagyon fájt a derekam (egyébként baromira be van csípődve valami, alig bírok hajolni
) betettem a kiságyába. Úgy járt a lába mint a motolla. Nem hittem a szememnek. Dörzsölte a szemét, borzasztó álmos volt, de mégis iszonyatosan pörgött. Már kezdtem aggódni, hogy ez most mennyire normális?
Hagytam hadd játszon a cumijával, felüljön a kiságyban, magyarázzon. Én csak csöndben ültem mellette, és próbáltam nem felrobbanni. Aztán szép lassan lehiggadtam, és megértettem, hogy ezzel nem megyünk semmire, ha én dühöngök (magamban), mert ahogy írtátok megérzi a gyerek és ráragad. Felvettem az ölembe, és sétálgattam vele a szobában, énekeltem neki halkan, és nagy nehezen elaludt. Annyira büszke voltam magamra, hogy ilyen türelmes tudtam maradni (nem nagy erényem a türelem...
), és borzasztóan örültem annak, hogy a kislányom végre nem üvöltés közepette aludt el.
Amiket írtatok többnyire úgy is csináljuk. Szopizásnál Lili is odajön, simogatja az öcsit, nézi, hogy mi történik, beszélek hozzá. Sokat mondókázunk napközben. Igazából pont hogy Bulcsúval foglalkozunk keveset: etetem, tisztába teszem, meg büfiztetem. Ennyi. De egy ennyi idős babával szerintem mást nagyon nem is lehet még csinálni. Lilivel próbálok majd még többet foglalkozni, mert tudom, hogy ez neki nagy megpróbáltatás. A fürdésnél is mindig jelen van. Most este kipróbáljuk majd, hogy ha letesszük a kiskádat a földre segít-e megmosdatni Bulcsút. Pelenkázásnál segít kivinni a koszos pelust a kukába. Mindig meg is dícsérem, hogy milyen aranyos, hogy ennyit segít. De majd megpróbálom ebbe is jobban belevonni, a baj csak az, hogy Bulcsú mindig visít ezen alkalmakkor, és ilyenkor szeretem inkább gyorsan megcsinálni szegény kiskrapekot.
No, lényeg a lényeg köszi a sok tanácsot, tippet, megfogadom őket!!!
Andi!
Az tényleg jó hír, hogy isznak a lányok. Anyukám nekem mindig azt mondta, hogy ilyen rosszullétekkor amit megkíván az ember (Bogi-túrórudi), az bajt nem okozhat, hiszen tudja a szervezete, hogy mi a jó neki. Ha nagyon rosszul van az ember, akkor úgyse tud legyűrni semmit a torkán. Ha már viszont megkíván valamit az a gyógyulás jele. Remélem nálatok is így lesz
Danka!
Gratula a kakihoz! Ügyik vagytok!
Ja!
Bulcsúnak tegnap éjszaka leesett a köldökcsonkja (végre!).
Most már nagylegény a kiskrapek.
Majd mindjárt teszek fel képeket is, csak tisztába teszem a sz@ros lányomat.