Sziasztok!
Jó sokat írtatok, amióta nem jelentkeztem
de mindent elolvastam, és szép fotókat láttam, szép anyukákkal és babákkal. Ez jó!!!
A lányaim nem lettek bárányhimlősök...én viszont rohamosan bálnásodok, hatalmas lett a pocakom. Autóba már csak akkor ülök, ha nagyon muszáj (közben minden bukkanót és fekvőrendőrt a pokolba kívánok), a BKV-zás pedig már csak egyedül megy. Nem tudom, eljutok-e még a hordozós klubba...Ma egy védőnő 3 hetet adott nekem a szülésig, pedig 6 lenne hátra. No, mindegy.
Csöppke,
látom, eljutottál ide
Egyébként én is meg akartam kérdezni tőletek, hogy nyári hordozásról milyenek a tapasztalataitok. A nagyobbikom ugyan júniusi, de őt azért nem hordoztam annyit, mint ahogy most tervezem Hármaskával. Szerencsére bírom a meleget - az viszont eszembe sem jutott, hogy világos kendőt vegyek
A Jakob gyönyörű, bordó-barna. Ilyenkor kényelmesebb esetleg egy mei-tai? Mert akkor rástartolok, és megvarrom.
Még egy kérdés:
Elolvastam, amit Ági ír a honlapján arról, hogy elkényeztetem-e a a sok hordozással a babát. Én TUDOM, hogy nem, de most úgy érzem, erre a kérdésre vagyok a legkevésbé felkészülve. Ti mit szoktatok mondani, ha valaki megkérdezi? Egyszerűen csak azt, hogy nem, mert ez így jó nekünk?
Köszönöm,
Nuska+ (34+0)