Új privát üzeneted érkezett!

Na új lap!Egyúttal FELHÍVÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tessék jönni!!!!Hova bújt mindenki?????Tudom, szép tavaszias idő van, de azért tessék bekukkantani néha, és írni is!Olyan jó, mikor van mit olvasni!Nem igaz, hogy senkivel nem történik semmi! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok,

hát ha nem ír senki, akkor leírom mi van velem :
semmi!! :twisted: sem menszi, sem baba, semmi, csak az a francos pcos. :twisted:

amúgy jól vagyunk! szervezzük az esküvőt. lefoglaltuk az időpontot pog.m.hiv-ban, megvan a lagzihely (leelőlegeztük). ma kreatívkodom a meghívóval, mert én akarom csinálni, h spóroljunk legalább ezen. dj még nincs, ruhám - cipőm még nincs, fodrász - sminkes - manikűrös még nincs. de nem parázok. legalább most nem . :wink: bár a meghívót jó lenne jövőhéten szétosztani! :roll:

megy a drukk mindenkinek!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Czinkeb: Akkor Te most nagyon lefoglalod magad ;) Ez jó... Ha meglesz az a ruha, kérünk majd róla fotót is ;)

Tényleg Monácskáéknak is mostanában lesz az esküvőjük... Ha jól emlékszem 29-én... :oops: De az is lehet, hogy keverem már valakivel :)

Kép

Kép
bettica

Babszikának lesz nyáron, Monácskáékról nem tudom. szerintem azt a fenti topikban írhatta, mert nekem nem rémlik.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Basszus! Most nézem, h. ez a dög benyelte a tegnap éjjeli hsz-emet! :evil:

Akkor replay röviden:

Hajni!

Szerintem is anovulatórikus a görbéd sajnos.
Biztosan jól mérsz?
Nyelv alatt? Milyen hőmérővel?

Terhességi tüneteket sajnos az ember elég jól tud szomatizálni magának! :( Az utóbbi 3 ciklusban nekem is sikerült meggyőznöm magamat, de a mensi könyörtelenül megjött.
(Képzeld én annyira hülye vagyok, h. képes voltam a mensi 3. napján is tesztelni egyet, hátha mégsem, ill. mégis..... :oops: )

Szóval megértelek!

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Czinki: Könnyen lehet, hogy egyel feljebb írta. Számon tudom már tartani, hogy mikor mit és hol olvasok? :lol:

Kép

Kép
bettica

Bettica: minden kismami panaszkodik, h ,,szenilis ,, lesz. megbocsátható szerintem! :wink:

Rambóka: szerintem ez nem hülyeség! én inkább reménykedőn optimistának gondolnálak! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

:roll:

rambóka

Rambóka!

Már meg ne haragudj, de most nagyon megnyugtattál!!
Azt hittem csak én vagyok ilyen eszement(bocsi)!
Rendszeresen csinálom ezt én is. Aztán amikor megkapom valakitől, hogy gondolkozzak pozitívan meg legyek optimista, akkor arra gondolok, hogy ennél jobban? Mégis hogyan? :lol:

Szegény nagymamám meghalt pént este, de ezt csak szombat késő délután tudtuk meg, mert nem hívtak fel minket a kórházból!
Ez így normális eljárás? Minden nap többször is bementek a szüleim hozzá csak szombat délelött pont nem.

Lona az örök reménykedő
lona1

Sziasztok!

lona: sajnálom :cry: :cry:

Rambóka: hüviben mérem, digivel ami elég hamar csipizik, minden nap 6:30kor, bár van hogy nem sokat alszom előtte, mert sokszor megyek piosikélni. Ezért is gondoltam, hogy fehagyok a méréssel, de akkor hogy a fenébe tudom meg hogy volt e egyáltalán pé-m és hogy mikor jön meg? Nem mintha így okosabb lennék. Ma egyébként megint 36,2 lett. Harmadjára megy le ennyire ebben a ciklusban. Amúgy általában 36,4-36,5 az alaphőm. És ma annyira belenyilalt az egyik oldalam, hogy azt hittem ott rögtön összeesem.Néztek is rám érdekesen az ovisaim, hogy hát ebbe az óvónénibe meg mifene ütött.... Lehetséges lenne hogy próbálkozik a szervezetem így í 40akárhanyadik napon egy pé-vel????? :shock: :shock:

hajni...
Budaörs

Várom ám hogy valaki jelezzen a kérdésemre pé és brutál hőleesés ügyében. :lol: :D :roll:

hajni...
Budaörs

Közben megnéztem, a 19. és a 21. napon volt 36,2 és akkor ment is fel lassan 36,7ig csak nem rendesen hanem minden nap csak 1 tizedet és nem maradt fennt. Ez most akkor vagy mensi lesz vagy pé esetleg. Egyébként fáj a pocim is. :shock:
Annyira de annyira elegem vaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnn!!!!!!!

hajni...
Budaörs

Tudni akarom hogy mi ez!!!!!!!!!

hajni...
Budaörs

Hajni!

Köszönöm!

Ha digitálissal méred figyelj az elemekre!
Amikor merül még mér, de már nem jól.
Ha valós a mérésed eddig szerintem nem volt pé-d.
Lehet viszont negyven akárhányadik napon is!! Tehát akár ma.
Ez viszont csak pár nap múlva derül ki.
Ha biztosra akarsz menni pé. ügyileg, akkor ajánlom a ciklus monitorozást. Vagy, ha nem túl magas az LH szinted az Lh tesztet. Nekem pl ma a 14.napon brutál pozitív lett. Viszont 200km-re vagyok a férjecskémtől...

Lona
lona1

Lona!

Sajnálom!
Sajnos ezen a kórházi értesítés dolgon mi is pont nemrég estünk át. A párom hiába érdeklődött reggel telefonon, nem voltak képesek megmondani, h. előző este meghalt a nagyija! :evil: Pedig miből tartott volna? De még csak annyit sem mondtak, h. jöjjön be, mert beszélni kéne az orvossal!
Volt közben egy másik vetülete is a dolognak, mert anyóst viszont értesítették táviratilag, de ő meg b...ott felhívni a fiait! :evil: :evil: :evil:

Hajni!

Próbáld meg higanyossal is mérni a digitálissal egyszerre és hasonlítsd össze a két mérést!
Egyébként simán lehet PÉ-d a 40 akárhányadik napon!

rambóka

Sziasztok!

Hozzátartozók értesítése haláleset esetén...

Ha szigorúan veszik (és sok helyen szigorúan veszik!), akkor csak azt a személyt lehet értesíteni (telefonon, vagy távíratban) az ORVOS!!! által, akit a beteg előzőleg megjelöl, hogy információt kaphat! Névvel cimmel telefonszámmal!
Más hiába érdeklődik, mert nem mondhatnak semmit!
Egyébként ha még szigorúbban tartanák a szabályokat telefonon semmilyen formában, még orvos sem adhatna információt!

De azért bizonyos esetekben ez alól eltérnek!
Vendég

Sziasztok,

Hajni: én nem tudok hőt elemezni. :cry:

Lona: sajnálom :cry:

Rambóka: sikerült elintézni a hsg-t? mikor mész?

Tücsi: még mindig otthon lábadozol?? remélem jól vagy már!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!
Czinkeb, sajnos nem nagyon javulok, pedig azt hittem h. ez a lapar utáni lábadozás nem lesz egy nagy dolog, ehhez képest még mindig nem tudok huzamosabb ideig ülni:-( Sokat sétálgatok, mert a gerincem fáj a fekvéstől, de úgy érzem magam mint egy reumás csiga!:-( Folyamatosan vérezgetek-barnásozok felváltva, ez is kiakaszt, és hogy nem tudok rendesen zuhanyozni, mert a varratokat csak márc 3-án veszik ki...Mennem kell eddig tudtam csak ülni!
Puszi!!!
Vendég

Tücsi: szegénykém!! sajnálom!! :cry:
látod, még szerencse, h nem vállaltad be a szemműtétet! szerintem meg sem csinálták volna így!
gyógyulgassál, pihizgessé, relaxáljáll!!! :wink:
és gondoljál a célra! :wink:
pusz

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Tücsi és minden okésan zajlott???Én lapar után 2 hétig rózsaszíneztem....amint a varatokat kiveszik, jobb lesz, hidd el!
Vendég

Sziasztok!
Czinkeb próbálok relaxálni, de beleőrülök a semmittevésbe, legszívesebben kint kertészkednék, vagy nagytakarítanék, a kutyával játszanék... a cél... nem is tudom, valahogy úgy érzem tele a hócsukám: most akarom megbeszélni a párommal, hogy csak szeptemberben menjünk lombikra, szertnék egy igazi nyaralást (több mint 10 éve nem nyaraltunk, kivéve a tavalyi 3 napot)+ májustól csináljuk a tetőcserét is szóval nem hiányzik még a lombik is!

Lafika, igen minden rendben volt: átjárható vagyok, nincs összenövés, és leszívták a cisztát! Az ébresztésnél volt egy kis izgalom mert valami allergiás reakció lépett fel nálam amitől gombóc lett a torkomban, fuldokoltam és bedagadtak a szemeim (ezt az anesztes mondta, én csak azt érzékeltem, hogy nem kapok levegőt és kiabálnak, hogy kalcium injekciót gyorsan!...) Én is azt gondolom, hogy varrat szedés után jobb lesz, csak azt nem értem nekem miért 12 nappal a műtét után lesz!:-(

Puszi mindenkinek!
Vendég

Tücsi: vigyázz magadra!! csak ennyit tudok mondani!! és nagy ölelés!!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Tücsi, nekem 10 nap volt, a csaszi 14 nap, epeköves lapar 14 nap....passz miért húzták így ki nekem is... :shock:
az a fontos, hpgy minden okés odabent!
Vendég

Sziasztok!
:D
Na majdcsak beindulunk! :D
Hajni!
Miért ne lehetne 40 akárhanyadik napon pé?!A múltkor emlegettük újra azt a 100. napi pé-t, amiből baba lett. :wink:

Czinkeb!
Ne is parázz!Jó, nekünk nem volt nagy esküvő tavaly, de olyan hipp-hopp összehoztuk, és annyira jó volt! :D

Tücsi: Jobbulást!

Ne is mondjátok ezt a hőmérőzést!Ez a 2. hónap, hogy mérek, de kész vagyok!Ma rájöttem, hogy ezért nem alszok jót, állandóan felébredek, és egyből az jut eszembe, hogy vajon ma reggel mennyi lesz, mi lesz, ha ennyi, vagy annyi.... :shock: Ebbe tényleg bele lehet bolondulni!Legszívesebben máris elhajítanám, de akkor tényleg még ennyire sem tudjuk mi van.A tegnapi 36,5 után ma 36,6 :roll: Nem nevezném nagy emelkedésnek.

Március 19-én megyek vérvételre, 21-én pedig 3 hónapos kontrollra!Fú, hogy telik az idő! :shock:
Nagyon kíváncsi vagyok!

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Rambóka: röhögtem egy sort, miután elolvastam amit írtál a higyanyos és digis méréssel. Elképzeltem reggelemet, amikor onnan lentről egyszerre 2 hőmérő kandikál ki... :lol: :lol:
Amúgy csak 2tizedet ment fel reggel.

Más: komolyan mondom besz@rok már ettől a gedva takonykórtól. Épphogy kikacmeregtem belőle, ma hazaértem délután, indulok vizitornázni és mit ad ég, olyan szinten berekedtem és elkezdett fájni a torkom, hogy még ásítani sem tudtam mert a végén elkapott a köhögés. A hangom meg repedtfazék..... vagy semmi. De amúgy nem betegek ám az ovisaim, csak ma is az ovi dokinénije két gyereknek írt kitiltó papírt!!!, hogy nem jöhet oviba. De szülő szerint áááá nincs a gyereknek semmi baja csak picit köhög meg folyik az orra de nem lázas...... :evil: :evil: :shock: Az egyik gyerkőc bébiszittere majd lenyelt keresztbe,(pedig most orvosi papírom volt arról hogy a gyerek beteg) hogy hát nem lázas és jókedéjű meg eszik is..... Na most erre mit mondjak?????
Nap mint nap szembesülök vele hogy mennyire nem törődik némelyik szülő a saját gyerekével, főleg ha van pénze.Ez a magánovis dolog teljesen más világ, többször megkaptama bukimra, hogy márpedig én betegen is hozom mert én fizetek érte és ezért nem viszem államiba.... :evil:
TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!!!!!!!!!!!!!!

hajni...
Budaörs

tücsi, jobbulást! pihizzél!

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Hajni: bármi lehet ;) Ne add fel, lehet most aztán tényleg pé lesz. Nekem is 2. próbálkozásra jött össze a pé a szervezetemnek és it a gyümölcse a pocimban ;) A lényeg, hogy próbálkozik. Előbb vagy utóbb összejön neki. :) Ja és az, hogy csak lassan megy fel a hőd, nem jelent semmit. Nekem is így volt pé után, kb 4-5 nap kellett neki, mire elérte a csúcsot...
Én is vizuális típus vagyok és jót nevettem magamban a 2 hőmérős dolgon. Eredmény?

Tücsi: Jaj, drága kitartás, talán a mensi meghozza majd az enyhülést. Azért ez mégiscsak egy beavatkozás, szóval pihenj csak és hamarosan tényleg jobb lesz. A lombikhoz pedig sok szerencsét! Ha kihagytok pár hónapot, attól talán meg is nyugodtok lelkileg is. Nincs akkora nyomás rajtatok emiatt is és még egy nyaralással is fel tudtok töltődni ;)

Tényleg mi lehet Csipivel? Remélem kezd helyrerázódni a megpróbáltatások után...

Zazzy: Én szerencsés voltam akkor ezek szerint, mert nekem a folyás jelezte mindig, amikor próbálkozik a szervezetem pével. A hőmérő csak azért kellett, hogy tudjam, hogy sikerült-e neki. Nem szabad túl nagy jelentőséget tulajdonítani ennek a módszernek sem, bár ezt az ember nem úgy dönti el, hogy márpedig akkor most ez csak egy olyan dolog, ami nem számít és kész :(
Mindenkinek mennek a drukkok ;)

Jaj, már ennyi az idő. Pfff, öltözni kellene vár a munka :(

Kép

Kép
bettica

Jelentem reggeli hőm 36,5. Ez sem lesz már 28-30 napos ciklus... :(
Vagy pé nélkül elvileg megjöhet időben? De inkább legyen pé, és jöjjön később :lol: Jó volt nekem a múltkori 45 napos is :lol:

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!
Ne haragudjatok ,hogy csak néhanap kukkantok be.( olvasótok vagyok)

Most sincs jó hírem. Bár T. dokitól zöld utat kaptunk, talán mégiscsak korai volt inszembe fogni. Nem sikerült. 5 hónapja metezem, hormonjaim is megjavultak, ezért próbálkoztunk. Na ,majd legközelebb! Nem adom fel!

puszi mindenkinek
nani72

Nani,sajnálom, de majd a következő!
Vendég

Ja!Akartam írni, hogy Csipi mondta, hogy nem tud majd egy ideig jönni, nem lesz nete.Én is gondoltam rá.
De CSIPI!Mihelyst netközelbe kerülsz, ugye jössz???Puszi!

Kép
Kép
zazzy

Zazzy: Ne legyen 40 nap feletti, csak akkor, ha 9 hónapig fog tartani ;) Legyen egy jó erős 34-35... No, mit szólsz?

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Nem lesz HSG, mert itt olyat nem csinálnak, csak laparoszkópiás méhfestést, az meg nagyműtét és a dokim szerint még korai. Lehet, igaza van.
Mindenesetre most csinálunk egy UH-os cikluskövetést, h. lássuk mi történik odabenn. Kíváncsi leszek.
Azt mondta, ha nagyon türelmetlen vagyok, ad egy kis Clostyt.
Nem vagyok annyira türelmetlen! :roll:

Míg kinn vártam, épp egy sorstárs volt benn. Kissé "átlátszó" az ajtó, így örömmel hallottam, h. metformint írt és elirányította a csajt a honlapra! :D :D :D
Ilyenkor úgy érzem, érdemes volt ennyit küzdeni!!!!!! :D :D :D

rambóka

Sziasztok!

Köszi mindenkinek az együttérzést.
Jó, hogy reagáltatok erre az értesítés dologra, a mai napig bánt, hogy nem szóltak...

Tücsi!
Jobbulást!!
Nekem 4 nap múlva vették ki a varratokat. A tisztálkodás tényleg elég macerás ilyenkor. Rohamosan egyre jobban leszel meglássd. Örülök, hogy nem volt semmi gond.

Bocs, most csak ennyi...

Lona
lona1

[quote="rambóka"]
írta:
rambókaNem lesz HSG, mert itt olyat nem csinálnak,

Nahát, nem csinálnak ott HSG-t??? :shock: :shock: :shock:
Ez teljesen ledöbbent!

Tudnak valamit amit mi nem??? Vagy mi?
Vendég

Azt mondta, az nem igazán diagnosztikus értékű. Mármint a kontrasztanyagos verzió.
Az a tuti, amikor benn figyelik a laparral, h. hogyan megy át a festék, és ha nem megy át, akkor egyből tudják is, hogy hol a bibi és már műtik is egy füst alatt. Lehet benne vmi!

Nem tudom, most olyan bizonytalan vagyok. Akartam is, meg nem is. :?
Ha 3 hónapon belül nem jön össze a kistesó, valószínűleg nekifutok ennek a laparos verziónak.
Legalább körülnéznek odabenn.
Gyanús, h. az eddig anteflexiós méhem az utóbbi időben retroflexiós lett, de azt mondta, h. ha gyulladás, v. hegesedés miatt lenne, az tuti fájna. :shock: Na azért majd pénteken megnézetem vele mégegyszer!

rambóka

Halihó!

Bettica: köszi, aranyos vagy, de tudod elég türelmetlen vagyok már így a 47.napon, mert hát ugye T. doki is mondta hogy 40-45nap után az én drága norcolut barátommal kell randiznom. Ennek örömére ma 36,7 vagyok. :shock: Éshát ugye megy a hangya hogy be kéne szednem, csak mivel javulok, én kis naív aztat gondoltam, hogy meg fog jönni magától.

hajni...
Budaörs

Hajni!

Töröm az agyamat és nézegetem a görbédet.
Nem te voltál, akinek korábban rettentő alacsony volt az alaphője? De a pajzsmirigyednek nem volt gondja, ugye?

Csak, mert a ciklus elejéről nincs túl sok adat.
Az, h. 1. cn-on még 36,5 a hőd, számomra nem meglepő, mert az enyém is mindig szivat, és csak a mensi megjövetele után esik le. Utána viszont nem mértél, így nem tudjuk, h. a ciklus első felében hol cikázott. De van ott pár mérés, ami nem a vonal körül mozog és arra utal, h. a ciklus első felében lehet, h. alacsonyabb volt a hőd, mint most.
Mert pl. ha mondjuk 36,3 körül mozgott, akkor ahhoz képest ez már emelkedés! Csak fura, h. ilyen régóta tart!
Mielőtt nekifutsz a Norcolutnak, szerintem nézess egy progit, ha tudsz! Körzeti is kiírhatja! Az igazolná, ha volt PÉ-d és az a legbiztosabb ilyen szempontból.
Meg esetleg nézess hcg-t is! Hátha! :wink:

rambóka

Rambóka!

Mi az az anteflexios és retroflexiós méh?
Ezt honnan tudják?

Lona
lona1

Rambóka:
[quote]a írta:z eddig anteflexiós méhem az utóbbi időben retroflexiós lett
:shock: ez nekem kínai!elmagyaráznád nekünk légyszi? :oops: köszi!

Nani: sajnálom!! :cry:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok Kedves "Ittlakók"!

Bocsánat, hogy így ismeretlenül betörök!Meg szeretném kérdezni, hogy nincs-e véletlen köztetek, vagy ismerőseitek közt olyan egyén, aki örülne egy golden retriever mamától és egy labrador papától származó kiskutyának? Ugyanis kedvenc háziebünk váratlanul megvemhesült, és nagyon szívesen adnánk ajándékba a kölyköket olyanoknak, akik örülnének egy kedves, jól nevelhető, kifejezetten gyermek-és családbarát kutyának. A kölykök március első vagy második hetében érkeznek, tehát úgy április végén, május elején lehetne őket elvinni. Természetesen az első oltást is beadatjuk nekik, ennek az árát mi álljuk, így a lehendő gazdinak erre sem lesz gondja. Nagyon szeretném, ha ezek a kis tündérek szerető gazdira találhatnának!
Kérlek Titeket, hogy amennyiben tudtok valakit, akit érdekelne a dolog, küldjetek nekem egy privit, és elküldöm a telefonszámom, hogy egyeztetni tudjuk a továbbiakat!
Egy kép, várhatólag így fognak kinézni a kutyuk, ez Anutájuk 3 hósan:
Kép

Előre is köszönöm a segítséget, és mégegyszer bocsánat, hogy így betörtem!
Minden jót Nektek!

porsika

Sziasztok!

Rambóka: de volt gond a pajzsmirigyemmel, mert a TSH-m 4,8volt és kaptam rá L-thyroxint 75ug-t naponta T-től. Mielőtt elkezdtem szedni a metet 36,6 körül volt az alaphőm, Július óta meg mióta metezek 36,4-36,5 körül mozog az alap.Ja és amióta szedem a pm gyogyit nem látok változást a hőmben. Asszem veszek higanyos lázmérőt és ha megjön akkor azzl mérek az első naptól folyamatosan. Ennél a ciklusnál azét nem mértem az elején mert nem akartam, de időközben rájöttem kéne valami visszajelzés, hogy mi zajlik ott bennt. Merthát jó dolog ez a ciklusmonitorozás, dehát nálam meg főle nem lehet tudni hogy mi mikor van éshát a pénztárcánkat nem terhelném a mostani esetünkben ilyen kiadásokkal......

hajni...
Budaörs

Eszembe jutott valami Rami! Hogy lehet az, hogy a 26.napra a ciklus adott egy pé-t ami szerintem nem valós és azót nem vette el a vonalat, pedig összevissza a görbe? :shock:

hajni...
Budaörs

Hajni: párod álláshelyzete rendeződött?

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

czinki: sajna nem

mennem kell tornázni, pusza

hajni...
Budaörs

Hajni: :cry: fel a fejjel!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Megkésve bár, de azért köszi Czinki. :D

Ja Rami: hát ez tuti hülyeség nézd csak, de én sem értem..... :shock:
Szerintem anovum van, csak az a fura hogy jó okés be lehet beszélni a tüneteket, pl, hányinger-émelygés....na de egy luficicit, meg eresedést, meg lilás foltokat???? :shock: :lol: De mindegy is csak tényleg baromi idegesítő már. Kép

hajni...
Budaörs

Hajni: miért nem mész el uh-ra v hormonvizsg-ra?? el kellene menned és akkor többet tudnál!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Hajni!

Ez csak egy matematikai program, ami szerintem úgy van beállítva, h. bejelőli az első 4 tized fokos ugrást és, ha nincs későbbi, akkor ragaszkodik is ehhez.
(Ha a tegnapi hődet átrakod 36,7-re, akkor szerintem átrakja a PÉ-det 25-ére. :wink: )

Én sem értem igazán a görbédet, de látom negatívat teszteltél.
Azt, h. volt PÉ-d v. nem volt egyetlen módon tudhatnád meg biztosan, ha elmégy progimérésre. Erre a körzetid is tud beutalót adni, így 600 Ft-ból megúszható, de elég sokat kell várni az eredményre. A magán lehetőségekhez a csajok jobban értenek, nálunk ilyen sajnos nincs.
Az viszont tuti, h. nekem a vérvétel másnapján megjönne, úgyhogy, ha te is ilyen típus vagy, akkor vérvételre fel, legalább megjön végre és még Norcolutot sem kell szedned! :wink:
(Na jó, ez csak a szokásos pesszimizmusom :twisted: )
A Norcolutot még ne kezdd el szedni, mert meghamisítja a progimérést! Én megvárnám vele a laboreredményt és, ha nem volt PÉ, akkor szedném csak be.
Ennél jobbat nem tudok neked mondani

rambóka

Rami!

Ha már megemlítetted a pesszimizmust: én is az vagyok nem kicsit mostanában. Ennek örömére megint bejelentkeztem nőgyogyihoz hogy megejtsük a rákszűrést, meg elviszem neki a papírkáimat is hogy hogyan is állok. Merthogy tud a pcos-ról csak azóta nem nagyon voltam nála és nincs már pofám csak úgy odamenni beutalóért majd megint..... Éshát ugyebár megin akkora szerencsém lesz, hogy tuti akkor jön meg és mondhatom le megint mint januárban is mert akkor dühömben bevettem a norcit és megjött. :roll: De most megvárom vele a jövőhét szerdát mert akkor megyek. Amúgy ma olyan rosszul lettem hirtelen pillanatok alatt és akkorát hánytam a melóhelyen hogy csak úgy csattant. Még jó hogy a wcig kiértem és nem a gyerekek előtt taccsoltam ki.Haza is küldtek mert szépen néz ki a szemem körül az arcom az erőlködéstől, melleim feszülnek-duzzadnak :shock: :shock: TÖKM TELE!!!!Reméelm nem az a rohadt rotaizé kapott el.....

hajni...
Budaörs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?