Hajni: bármi lehet
Ne add fel, lehet most aztán tényleg pé lesz. Nekem is 2. próbálkozásra jött össze a pé a szervezetemnek és it a gyümölcse a pocimban
A lényeg, hogy próbálkozik. Előbb vagy utóbb összejön neki.
Ja és az, hogy csak lassan megy fel a hőd, nem jelent semmit. Nekem is így volt pé után, kb 4-5 nap kellett neki, mire elérte a csúcsot...
Én is vizuális típus vagyok és jót nevettem magamban a 2 hőmérős dolgon. Eredmény?
Tücsi: Jaj, drága kitartás, talán a mensi meghozza majd az enyhülést. Azért ez mégiscsak egy beavatkozás, szóval pihenj csak és hamarosan tényleg jobb lesz. A lombikhoz pedig sok szerencsét! Ha kihagytok pár hónapot, attól talán meg is nyugodtok lelkileg is. Nincs akkora nyomás rajtatok emiatt is és még egy nyaralással is fel tudtok töltődni
Tényleg mi lehet Csipivel? Remélem kezd helyrerázódni a megpróbáltatások után...
Zazzy: Én szerencsés voltam akkor ezek szerint, mert nekem a folyás jelezte mindig, amikor próbálkozik a szervezetem pével. A hőmérő csak azért kellett, hogy tudjam, hogy sikerült-e neki. Nem szabad túl nagy jelentőséget tulajdonítani ennek a módszernek sem, bár ezt az ember nem úgy dönti el, hogy márpedig akkor most ez csak egy olyan dolog, ami nem számít és kész
Mindenkinek mennek a drukkok
Jaj, már ennyi az idő. Pfff, öltözni kellene vár a munka