Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Timi!Még nem próbáltuk az csak 6 stimuláló szuri után van ami 6 hónap alatt menne,ha ettől nem esnék teherbe utánna jöhetne az inszem..Tényleg nagyon várjuk a babát,de most lehet,hogy egy időre le kell mondanunk róla.Jó lehet ez a meditáció de ilyet még nem csináltam és a közelünkben nincs is olyan hely ahol ezt megtudnám tanulni.
rena85

Encike előfordul a mostani lelki állapotodba, hogy nem ugrik be a cn. Semmi baj! A teák mellé állítólag a méhpempőt is lehet enni, egy másik topicon olvastam.

Rena, a doki vagy ti nem akartatok eddig szurit. 4 év nagyon sok. Ennyi idő alatt már cselekedni kell. Miért kell lemondani a babáról? A férjed munkahelye miatt, vagy esetleg más ok? Nem irigyellek Rena! Ahol mi lakunk, van egy pszichológus és ő foglalkozik meditációval. Úgy hívja ezt a meditációt, hogy méherősítés. Lehet, hogy pszichológus csinál ilyet ott ahol laktok?

És a többiekkel mi van és hol vannak?
timejka

Timi!Az orvos szerint kell sorban haladni,tavaly nyáron kezdtünk a meddőségiben ezért vagyunk még az elején.Igen a férjem munkahelye miatt,mert ha nem lesz egy kis ideig munkája akkor muszály lesz dolgoznom és nem mehetek táppénzre.Nem is halottam még ilyet,hogy pszihológus tartana ilyet,ez tök jó.Rendszeresen fogod csinálni?Bár lehet,hogy már nincs is rá szükséged!
rena85

Szioka!
Most olvastam valahol a neten, hogy a méhnyálkahártya, ha 7-8 mm már akkor is meg tud tapadni a sejtecske.
De az én 4 mm mikor nő meg ennyire?
UH-al lehet követni a méretét?
encike 2

Rena tök hülyeségnek tartom hogy húzzák az orvosok az időt. Ha valaki már 2-3 évig nem esik teherbe, miért kell még min. fél évet várni. Szörnyű. Nem nagyon van egyébként időm meditációra járni. De ha terhes leszek biztos el fogok menni, mert kíváncsi vagyok a baba-mama kapcsolatra a méhben. A sógornőm nagyon dícséri ezt a kapcsolatanalízist. Már izgatott vagyok, csak 3-at kell aludni és ha szerda reggel nem jön meg, akkor kell tesztelnem.

Encike az én mnyh-m a 9. ciklusnapon 3,9 mm volt, aszonták, hogy naponta 1 mm-t nőhet. Azthiszem írtam már drága Encikém, hogy állítólag sok folyadék és fehérje is segít. Te most nagyon stresszes vagy ez miatt igaz? Én is az voltam. Meg a méhpempő, meg kérdezd meg a dokit az utrogestanról.

Szedett valaha valaki Premens tablettát?

Tulipán meg babázgat. 4 gyereke van? Nem semmi.
timejka

Sziasztok!

Timi!Hát sajna ez van,várni kell.Biztosan jó ez a meditáció.Szorítok szerdára!Nekem ma megjött rendesen.
rena85

Sziasztok lányok!

Akkor senki sem babásodott? :cry:
Majd a következő hónapban :wink:

Nálunk nagyon nyüzsik a napok. A hármaskám nagyon féltékeny, úgyhogy most nem is a hugicával, hanem vele a legnehezebb.
Betsynek már küldtem képet, és ő fel tudja tenni, mert sajna én ehhez analfabéta vagyok.

Rena!
De sajnálom, hogy ilyen problémáid vannak. Egyébként a táppénz sok esetben nem is kevesebb mint a fizunál. Csak ezért nem szabadna leállítani a projektet, hiszen nem tudhatod, hogy hány hónap múlva jön össze, és ha össze is jön, akkor még mindig dolgozhatsz (márha olyan a munkahelyed). Ha meg nem dolgozhatsz, akkor a táppénz sem rossz. A férjed pedig előbb-utóbb úgyis talál munkát. Tényleg mivel foglalkoztok?

Kép
tulipán75

Marika!Hogy vagytok?Már nagyon kiváncsi vagyok a kislányodra!Biztosan kell egy kis idő amíg a kisfiad megbarátkozik a helyzettel,hogy már nem ő a legkissebb,de szerintem nem lesz gond 1-2 hónap és minden rendben lesz.Ma délután megbeszéltük a párommal,hogy nem állunk le sem a gyógyszeremmel sem a védekezés nélküli akciókkal tehát ha jönni akar a baba akkor jöjjön.Mivel eddig sem úgy nézett ki,hogy jönni akarna nem hiszem,hogy pont most fog jönni ugyhogy szerintem mindegy hogy védekezünk vagy sem.Sajna olyan helyen dolgozom,hogy max 2 hónapig dolgozhatnék.A férjem egy cégnél műszakvezető,reméljük,hogy találni fog magának hamar munkát de ha nem akkor is kibírjuk valahogy amíg nem lesz valami.De még van egy kis időnk addig ameddig kiderül,hogy ő is benne lesz e a leépítésben.
rena85

Marika!Olyan képet is teszel fel ahol mind a 4 gyerkőc rajta van?
rena85

TULIPÁN: Mikor küldted a képeket? Nem kaptam semmit! A pontot -ot nem hagytad ki a mail címemből? ;)
Vendég

Encike lehet követni UH-n a mnyh méretét.

Rena sajnálom, hogy megjött, én éjjel azt álmodtam, hgoy pozitiv tesztet csináltam. Már alig várom, hogy szerda legyen. Még mindig semmit nem érzek, hasfájás meg ilyeneket. De ez akár a premenstől is lehet. Majd 2 nap múlva meg tudjuk.
timejka

Timi!Remélem,hogy azért nem érzel hasfájást mert már nem jön meg! :wink:
rena85

TULIPÁN kislánya:

Kép
Kép
Vendég

Nagyon köszönöm Betsynek

Kép
tulipán75

Tulipán nagyon szép a kislányod!

Rena én is remélem, de nem élem bele magam, csak bizakodok.

ENCIKE! HOL VAGY?
timejka

Sziasztok!
Nagyon régen jártam ebben a topikban.
Sajnos egy év alatt nem volt egy hónapon kívül olyan hónap amikor Jónással lehetett volna akciózni egy kislány érdekében a három fiam mellé. Kezdem feladni a Jónás módszert mert most végre nem zöldsávban van jónáska most a menszi közepébe esik két lányos hónapban aztán egész évre kétes a nem. Segítsetek! Mi a véleményetek? Lh tesztel állítólag szintén belőhető a baba neme. Van tapasztalatotok? Ja és tudok nagyon jó áron 10-es HCG tesztet. Huncutka35 árulja.
mina29

Sziasztok!
Marika! Nagyon ari a baba!!! Irigy vagyok!

Olyan jo idő volt ma, hogy kint voltunk. D.u. dokinál voltam. Minden rendben van, szednem kell tovább a folsavat, elevitet. Nem kell kaparni, ez jo hir. A méhnyálkára azt mondta a doki, hogy ebben az esetben jo. Nem kell rászednem semmit.

Rena! Sajnálom, hogy megjött. Majd legközelebb.
encike 2

Köszönön a dicséreteket. Remélem hamarosan nektek is lesz ilyen angyalkátok. Hát csak dolgozzatok tovább rajta :D

Mina!
Persze, hogy van tapasztalat. Nagyon is jó tapasztalatok vannak. Nekem is három fiam után született a kislány. Ovuteszttel mértem a pé-t, és 3 nappal előtte akcióztunk. Érdemes a teszttel először kitapasztalni a ciklust, aztán utána már tudod, hogy milyen erősségű tesztcsíknál vagy 3 nappal a pé. előtt. Nekem így lett a kis Tündérkém. Ja! És nemcsak nekem vált be, hanem nagyon sokaknak. Aki ovuteszttel nézte a ciklust annak még mindenkinek sikerült. Aki csak kb-ra következtetett a pé-re, azoknak nem mindenkinek, de még úgy is sokaknak bejött. Egyébként a Megterveztük a kisbabánk nemét topikban sok lány ezen dolgozik. Én is írok oda rendszeresen, és figyelem a csajokat és szurkolok nekik. Hajrá neked is!!!!!!!

Kép
tulipán75

Sziasztok!Végre hazaértem!

Marika!Gyönyörű szép kis hercegnőd lett!Mégegyszer gratulálok! :D Nagyon szép kis arcocskája van!

Encike!Tényleg jó,hogy legalább nem kell kaparni!Nem kérdezted meg a dokid,hogy milyen vastagnak kell lennie az mnyh-nak,hogy a baba megtudjon tapadni?
rena85

Sziasztok!
Tulipán! Köszi a választ hatalmas lendületet adtál!!! A babucid nagyon gyönyörű, nagyon irigykedem érte.
Lehet, hogy nálam valami nem stimmel, mert szombat este a gábriel kazettás ov teszt egycsíkos volt, vasárnap este nagyon halvány két csíkos és tegnap tehát hétfőn este szintén egy csíkos.
Nem értem. Lehet, hogy csak pár óra volt a p?
Bocsi a tudatlanságomért de hogy érted a 3 nappal elötte akcióztunk mondatot? Utolsó negatív tesztnél? Neked hány napig volt két csíkos? Én hogyan számoljam vajon?
mina29

Encike akkor most egy kicsit megnyugodtál? Anyálkahártyát nem értem, mert nekem a 3,9 mm-re azt mondta a doki, hogy nagyon vékony. Most 3 hónap pihi?

Egyébként nekem teljesen mindegy, hogy fiam, vagy lányom lesz. Mind a kettőnek örülni fogok. Nem hajtok arra, hogy úgy csináljuk, hogy esetleg lány legyen. Jöjjön, aminek jönnie kell.

Rena mi van a párod munkahelyével? Még nem tudtok semmit?

Marika tényleg nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon szép a kislányod. Nem sok ilyen pici szép kislányt láttam. Hogy csináltátok??
timejka

Nem kérdeztem meg, de barátnőm védőnőnek tanul és ő azt mondta, hogy már 7-8 mm-nél is megtapad. Probálkozunk hátha összejön. Egyébként áprilistől kezdjük. Megvárok kb. 2 menszit, hogy helyreálljon.

Timejka! A doki mondta, hogy jo érték az én esetemben. Arra mondta, hogy nincs terhesség és nem kell kaparni. Ha vastagabb lett volna akkor még fennáll a terh. és be kellett volna avatkoznia. Ha van pé ill. már terhesség akkor bizti vastagabb.
encike 2

Én is attól félek, hogy a mnyh-m milyen vastag lett a peteéréskor, meg tud-e a tapadni, vagy nem. Ha igen, akkor megmarad-e. Remélem ott marad akkor már. Az jó, hogy nem kell kaparni. Kitartás, lesz baba. Tavasz meghozza a babát.
timejka

Sziasztok!

Timi!Sajna még nem tudunk biztosat majd április környékén,addig megöl az ideg!Már csak eggyet kell aludni,már nagyon izgulok érted!

Encike!Jól teszed,hogy pihentetsz egy kicsit,addig tényleg visszaáll minden a szervezetedben.Remélem utánna hamar összejön!!!!!!
rena85

Rena azt elhiszem, hogy addig megöl az ideg. Tök jó, hogy már beszélnek róla a párod melóhelyén, de még pontosat nem tudnak. Miért nem csak akkor beszélnek, ha már biztos. Én is marhán izgulok. Ma majdnem teszteltem, de kibírtam. 1 nap már nem sok.
Tavasszal mindenkinek meghozza a gólya a babát.
timejka

Hát úgy vannak vele aki akar addig menjen másik helyre,ha tud.Ügyi vagy,hogy kibírtad!Remélem igazad lesz!
rena85

Fehréváron van sok munkalehetőség nem? Egyébként pasiknak szerintem könnyebb melót találni mint nőknek. Most senki nem dolgozik, vagy mindenki a dolgozójából írogat? Én igen. Nincs főnök, cincogok.
timejka

Igen van sok majd körül nézünk.Még nem mentem el dogozni majd délután.Használd is ki,hogy nincs bent a főnök!
rena85

Hogy van a kis cincogi?
Rendeltem a hét elején Lh-t, most meg ovulácios mikroszkopot. Hallottatok már erről vmit? Tapasztalat?
encike 2

csajok azt hiszem holnap nem kell tesztet csinálnom, mert ma már barnázok. B.....a meg.
timejka

Sziasztok!

Timi!Sajnálom,hogy barnázol,reménykedtem,hogy legalább te jösz majd valami jó hírrel!

Encike!Még nem használtam mikroszkópot,így nem tudok róla nyilatkozni.
rena85

Neten jo árba van. Gyogyszertárba kérdeztem 7000ft. Azta jo drága!

Timi!
Hátha nem a menszi környékez!
encike 2

Encike milyen ovulációs mikroszkópról beszélsz? Én valami PG53 ovu tesztet használtam, de szerintem nem 100 %-os. Encike drágám engem csak a rossz dolog környékez mostanában, szóval nem reménykedek babába.

Rena előbb-utóbb valamelyikünknek csak sikerül már az kis ördögöcske.

Tulipán innét nagyon eltűnt, de egy másik topicba bezzeg ott szokott lenni.
timejka

timi!
Igen az. Olyan alakja van, mint a pudernek. Akkor hülyeségre költöm a lét?
Ha kiprobáltam beszámolok rola. De hallottam még egy másikrol az olyan, mint a henger, de nem jut eszembe a neve. Á, azt hiszem Maybe Baby. Ez milyen lehet?
encike 2

Encike én maybe babyról nem hallottam még. Ezt a púder alakút a barátnőm is használta és félrerakta, mert össze-vissza mutatott. Szóval, amikor voltak páfrányaim elkaptam az apát és semmi, amikor a doki bácsi aszonta, hogy milyen szép nagy tüszőcském van és most tuti baba lesz, semmi. Szóval Encike eljutottam odáig, hogyha most megjön, akkor se ovu teszt, se semmi, a véletlenre bízom, mjd csak összejön. Mi már voltunk minden hónapban 3., 5, 7. 10, 12. stb (csak úgy írtam ezeket a számokat) többször együtt, akkor is amikor elvileg volt pé, és semmi, akkor minek görcsöljek, hogy jaj most 12. nap van most biztos lesz a baba. Lesz a szart lesz. Ha jön hát jön a bébi. Egyébként én 2 hónpig se használtam az ovu tesztet, szépen elraktam a sufniba.
timejka

Sajnálom, hogy ilyen emlékeid vannak. Nem akartalak ezzel felzaklatni.
Nekem még erről nincs véleményem, de ha sz..r lesz, eszembe fogsz jutni. Most már megyek vacsiztatni, fürdetni. Szép álmokat!
encike 2

Jaj Encike nem zaklattál fel. Lehet, hogy neked bejön. Szép álmokat nektek is!
timejka

Encike!
Maybe Babyt próbáltam, de egy idő után nekem is össze vissza mutogatott. Majdnem szívgörcsöt kaptam, hogy megvettem 10.000 ért, aztán meg nem tudtam rendesen használni. Ezért tértem rá a tesztcsíkra. De szerintem minden minimikroszkóp hasonlóan működik, nem hiszem, hogy az egyik jobb lehet mint a másik, hiszen csak a nyálmintában a sótartalmat mutatja ki, ami az ösztrogén hormon hatására megnő. Tehát így csak közvetve működik. A tesztcsík az más, mert az hormonszintet vizsgál közvetlenül. Ja! és a nyál sótartalmát más is befolyásolja, úgyhogy azért mutogat mindenfélét.

Timejka!
Hát milyen dolog hűtlenséggel vádolni egy négy gyermekes, gyermekágyas, frissen műtött kismamát? :wink: Könnyen cincogsz a munkahelyeden, de az én főnökeim mindig itt vannak :lol: :lol: Nem haragudtam ám meg, nem azért írtam ilyeneket. Remélem te sem haragszol. Sajnálom, hogy nem jött össze ebben a hónapban, majd a következőben újra rástartoltok :lol:

Rena!
Bíztam benne, hogy ezért nem álltok le. Örülök neki.

Mina!
Ilyen lehet. Úgy néz ki nálad gyorsan lezajlik az lh hormon termelése és a csúcs. attól azért van pé. Ilyenkor a legerősebb utáni napon volt valószínűleg. A te esetedben,ha legközelebb is így zajlik, akkor csakis addig akciózzatok amíg egyáltalán nem látszik a tesztcsík.

nálam így volt:
13. nap halvány csík, ekkor akció
14, nap halvány csík, ekkor akció
15. nap fele erős sík nincs akció
16. nap erős csík nincs akció
17. nap erős csík nincs akció

azzal még lehet rásegíteni, hogy sűrűn akcióztok a szabad napokon, aztán amikor úgy érzed, hogy hamarosan pé lesz, akkor leállni. Kérdezz ha valami nem világos. Szívesen segítek.

Kép
tulipán75

Szia Tulipán!
Nagyon köszi, hogy segítesz nekem.
Volna pár kérdésem: a13. nap halvány csík ekkor akció ezt úgy érted, hogy két csík, de a tesztcsík halványabb mint a kontrolcsík?
Az még ugye negatív eredmény?
és 15.nap fele erős csík ezt hogyan érted?
Ne haragudj, hogy ilyen értetlen vagyok, de sosem használtam még e hónapig lh tesztet, nem ismerem ezért, hogy mikor van peteérésem és abban sem vagyok bizos, hogy mikor pozitív a teszt. Ha jól értelmezem akkor mikor azonos erős a két csík akkor van megállj. Vagy már elötte?
Neked a többszöri terhességtől nem volt miomád? Nekem 6,5 cm-es van, de állítólag a peteérést nem, csak a tapadást befolyásolja.
Nagyon kislányt szeretnék, de ha esetleg két napig pozitív aztán 24-36óra múlva ovuláció tényleg élnek addig a katonák?
Ti jónással nem próbálkoztatok? Szerinted mensi alatt teherbe lehet esni?
Ma legalább 5x megnéztem a tündérkéd képét, most olyan boldog lehetsz.
mina29

Sziasztok! Tesztet megcsináltam, mert nem jött meg. A teszt negatív. Egyenlőre semmi jele annak se, hogy megjön, meg annak se, hogy baba van. Ma hívom a dokit, hogy mi a fene legyen.
timejka

Marika!
Most dillemmába vagyok a mikroszkop miatt, de már megrendeltem, kiprobálom. De ettől függatlen LH-zok is majd. Ez biztosabb, mint a mikr.

Timejka!
Csinálj még később tesztet, ha addig nem jönne meg. Lehet még hamar csináltad. Nem?
De jo lenne, ha babás lennél.
encike 2

Sziasztok!

Timi!Ez lehet,hogy jót jelent csak még nem mutatja a teszt! :wink: Írj,hogy mit mondott a doki.
rena85

Sziasztok!
Képzeljétek, hogy a tegnap esti gábriel lh full negatív lett, de ugyanaból a pisiből a huncutkáé pozitív.
Akkor most mi van?
Melyik a korrekt?
Ma este ismét tesztelek, de szerintem a gábriel 4000-ért egy nagy határ sz...!
Véleményetek?
mina29

Kép ?????
mina29

Tulipán dehogy haragszom. Gondolom 4 gyermek mellett nem sok mindenre van időd.

Encike a doki mondta, hogy a 28. napon csináljam a terhességi tesztet, mert ha negatív akkor abba kell hagyni az utrogestan szedését. Nem bizakodok benne, mert szerintem meg fog jönni. Ezt az Lh, vagy milyen tesztet hol lehet beszerezni?

Rena azt mondta a doki (amivel tele a tököm), hogyha megjön, akkor ismételten closty, utána tüszőcske mérécske. Előtte megkérdezte, hogy mit beszéltünk meg, még gyógyszerezünk 1 hónapot? Miután letettem a telefont, akkor ugrott be, hogy mit mondott, tehát jövő héten megpróbálok személyesen elmenni hozzá és megbeszélni, hogy tegyük félre a gyógyszert, drasztikusabb, hatásosabb megoldást keressünk. Én olyan szinten gatya vagyok lelkileg, hogy egész nap bőghetnékem van. Szegény férjecskémmel is ok nélkül höbölögtem.
timejka

Szia Timejka!
Van a forumon egy topik: Lh, meg Hcgt árul Huncutka.
Szerintem Huncutkáé sokkal érzékenyebb mint a gábriel, azt semmiképpen ne vegyél.
mina29

mina bocs, de ma nem vagyok formába, akkor most melyiket ne vegyem? Látod, a tesztek is olyanok, mint az orvosok, mindegyik mást mutat (mindegyik orvos mást mond).

Rena szerdán megyek agyturkászhoz, majd elmondom, hogy mi volt.
timejka

Szerintem a gábriel nem elég érzékeny. Én huncutkáét jobbnak érzékenyebbnek tartom, de várd meg a többiek véleményét is.
mina29

Szia Mina!
Azt hiszem majd holnap írok neked részletesebben egy privit azzal kapcsolatban, hogy nekünk pontosan hogyan is készült a babucink, és minden kérdésedre válaszolok, de ma már nincs hozzá energiám.

Timi!
Ne sírdogálj, biztosan hamarosan lesz neked is babád. Milyen drasztikusabb megoldásra gondolsz?

Encike!
Aztán én is csináltam egy darabig a kettőt együtt, mert kíváncsi voltam, de nem egyformán mutatott. Az a lényeg, hogy inkább a tesztcsíknak van igaza. Szóval ha véletlenül neked is mást mutat az egyik mint a másik, akkor ne parázz be, a tesztnek higgy inkább.

Kép
tulipán75

Oké! Köszi Tulipán!- nagyon várom.
mina29

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?