Encike!
Maybe Babyt próbáltam, de egy idő után nekem is össze vissza mutogatott. Majdnem szívgörcsöt kaptam, hogy megvettem 10.000 ért, aztán meg nem tudtam rendesen használni. Ezért tértem rá a tesztcsíkra. De szerintem minden minimikroszkóp hasonlóan működik, nem hiszem, hogy az egyik jobb lehet mint a másik, hiszen csak a nyálmintában a sótartalmat mutatja ki, ami az ösztrogén hormon hatására megnő. Tehát így csak közvetve működik. A tesztcsík az más, mert az hormonszintet vizsgál közvetlenül. Ja! és a nyál sótartalmát más is befolyásolja, úgyhogy azért mutogat mindenfélét.
Timejka!
Hát milyen dolog hűtlenséggel vádolni egy négy gyermekes, gyermekágyas, frissen műtött kismamát?
Könnyen cincogsz a munkahelyeden, de az én főnökeim mindig itt vannak
Nem haragudtam ám meg, nem azért írtam ilyeneket. Remélem te sem haragszol. Sajnálom, hogy nem jött össze ebben a hónapban, majd a következőben újra rástartoltok
Rena!
Bíztam benne, hogy ezért nem álltok le. Örülök neki.
Mina!
Ilyen lehet. Úgy néz ki nálad gyorsan lezajlik az lh hormon termelése és a csúcs. attól azért van pé. Ilyenkor a legerősebb utáni napon volt valószínűleg. A te esetedben,ha legközelebb is így zajlik, akkor csakis addig akciózzatok amíg egyáltalán nem látszik a tesztcsík.
nálam így volt:
13. nap halvány csík, ekkor akció
14, nap halvány csík, ekkor akció
15. nap fele erős sík nincs akció
16. nap erős csík nincs akció
17. nap erős csík nincs akció
azzal még lehet rásegíteni, hogy sűrűn akcióztok a szabad napokon, aztán amikor úgy érzed, hogy hamarosan pé lesz, akkor leállni. Kérdezz ha valami nem világos. Szívesen segítek.