Helló!
Forti!
Igen van eőnye, hogy leköltözünk anyósékhoz, csakhát olyan sok az a 2 év. Jó-jó, valszinű lesz eredménye is, mert lesz szép házunk, kerttel és jobb életminőségün, de addig egy 9 nm-es szobában leszünk 3-an. Egy ágyban. Így sincs meg a magánszférám ami nagyon hiányzott, de már kezdtem megszokni, de most nagyon gáz lesz. Na meg ráállam egy rohadt mérlegre és nagyon kiakadtam... A régi 32-34-es méretem helyett most 42-es a méretem
Persze, biztos vagyok benne, hogy Gabi is elindul
Mostanában néztem, hogy a fiamnak kicsi a lába
Valószinű azért sem indult még el. A 19-es szandiba még nem telejesen ér végig a lába pluszba meg 11,5 kg... A 10 hónapos kislánynak meg majndem 21-es lába van és vígan járkál, míg egy másik 8 hónaposnak éppen jó a 19-es és már kézenfogva jár. Szóval kis pracsker nagy súly
Kataa!
Igen, sokminden volt. Jött a két rágófoga a gyereknek, se éjjel-se nappal nem volt nyugton, nagyon anyás, a wc-re már úgy megyünk, hoyg jön velem be... Anyósnál lakástól is tartok, meg sehová se járok. Jó itt a lakótelepen kavírnyálok, de az is olyan már, mintha be lennék zárva ide
Nálam a fénypont a havi nagybevásárlás az Auchanban, vagy a Tescoban...
Csúnya dolog, de volt valami jó is abban, hogy a Csabi kórházban volt... volt kihez elmenni és felöltözni... bár nagyon nincs mibe.
Conti!
Egy elég durva diétát csináltam 5 napig aminek képzeld nem volt eredménye... A mindmegette.hu-n volt. Meg a fogyis topikban még mindig azt csinálják a lányok. Eléggé feléledt az a topik. Van ott aki csak pár kilótól akar megszabadulni, de olyan is aki többtől. Nézz be!
A berendezés nagyja megy anyámékhoz a kisebb része a pinyóba az ágy meg egy asztal a számítógépnek jön velünk. Több nem is fér el 9 nm-en, ja meg a hűtőnk.
A lakónk veszi meg a lakásunkat...
Beszti!
Köszi a drukkot, remélem is hogy lesz eredménye, mert kicsit gáz amit a mérleg mutat, bár akiknek így bizalmasan elmondtam hogy hány kiló vagyok az mind elcsodálkozott, mert kb 15-el kevesebbet mondott volna.
A diéta szerintem 1000 kcl volt, de csak 5 napig ment. Így változtattam rajta, a főétkezéseken. Azt bármit csak kistányérba kisadagot
Így kb olyan 1700 klc lett.Bicajozom az itthoni szobabiciklin amit anyóstól kértem kölcsön, de baromi szar. Nyikorog, meg miegymás és már párszor feltörte a fenekem... Viszont úgy néz ki, hogy novembertől (akkortól lakunk anyóséknál, így a rezsink kevesebb és marad rá) járni fogok konditerembe és a bérlethez járni fog 6 alkalom szauna és itt van 5 percre. Egy kutyás ismerős ajánlotta. Ő is eléggé nagy súlyú (de ő hormonbetegség miatt, meg agydaganata volt, de már jól van ismét) és mondta, hogy nem egy olyan hely ahonnan kinézik a nagyon súlyos emberkéket. Ez jó. Én mindig úgy féltem elmenni akár aerobikra, mert én ott izzadok, meg fulladozok a tobbi barbi meg csak bámul... Volt ilyen már, igaz érégebben.
Gumicukor!
Azért nagyon szar a bicaj, mint említettem, mert nagyon fájnak az ülőgumóim
Már csak attól is sajog, ha rágondolok, hogy rá kell ülni
Zita!
Köszi a drukkot! Igen az élet igazságos
A fiam fogakra gyúr
Boldog első szülinapot Solyminak!
Rit!
IGen, rmélem megéri az a pár év!
Csics!
Eladtuk a lakást, mert szeretnénk egy házat venni. Viszont 8 millióból itt kispesten, de még a környékn sem és semmiylen zöldövezetben nem kapnánk. Vidékre meg nem költözünk. Viszont ha 0 forintot befektetünk akkor 0 forint lesz a hasznunk. Így most van tőkénk amit ha okosan bepörgetnünk akkor van reményünk hogy 2 év mulva tudunk venni egy házat, addig viszont nyomorgunk. Van akinek bőven elég a panel, de sem én, sem a párom nem szeretjük. IGaz máshol még nem is laktunk, de milyen jó lenne
Ilke!
Köszi, csak depi közben elég nehéz ide jókedvűen írkálni. Inkább elrohantam egy piszomókushoz
puszi
sasha és a 11,5 hetes Gábor