Új privát üzeneted érkezett!

Óóó,enyém az új oldal :).

Boni

Láttam a rucikat,szuperek és jó áron vásároltál :).
És olvastam,hogy mi történt,nagyon sajnálom :(.
Azért remélem,hogy hamar visszajössz :roll:...

Na és pár video :

Bulcsú nintendózik :) (nézzétek,hogyan próbál egész testtel segíteni :D):
http://s53.photobucket.com/albums/g49/a ... CN4603.flv
(és varrtam,ne nézzétek a kupit :oops:)

És itt a farsang , áll a bál :):

http://s53.photobucket.com/albums/g49/a ... CN4632.flv

anyapoc

Anyapoc: nagyon edes hogolyo es katica gyerekid vannak! :lol: Nem semmi hogy ilyen szep jelmezt csinaltal, en nem tudok varrni igy mi vesszuk. Bulcsu nagyon beleeli Magat a jatekba, Rate is igy csinal. Jelmezbalos video is aranyos.
Ah, cseppet sem hasonlit Alex Ratera, nezd csak:
KépKép
Na melyik melyik?
Mennem kell, Anna itt alszik es nem akarom folebreszteni.

Jo ejszakat!

KépKép
KépKép
tontica

Tontica

na azért én látom ám a különbséget :wink:!De le sem tagadhatják egymást :D!

Bildi

Látlak ám,tessék jönni és mesélni!!!!!!!
:):)

anyapoc

Sziasztok!

Látom,nincs nagy mozgás... :roll:

Sajna a mi hetünk betegségben tellett... :?

Mindkét gyerek elkapott valami brutál hányós -hasmenéses vírust,már a 3. ezen a télen :evil:!Az oviba behozta valaki,aztán szépen itthon landolt.2 bap hányás,aztán 2 nap láz és hasmenés...
Nem sokat aludtunk az elmúlt napokban emiatt és 3 napja összehűnyt-fosott ruhákat mosok.Mi még bírjuk,folyamatosan kezet fertőtlenítünk.....

Szegény Villő 2 napig szinte mindent kihányt.Jóízűen evett,mert éhews volt,aztán jött vissza minden.Bulcsú 2 bapig ccsak ivott.
Le is fogyott mindkettő... :(

Villő most úgy fosik,hogy minden kakálás ruhacserét jelent :?....
De ma már legalább ki tudtunk menni,nem volt hányás.....

Boni

Olvastam a másikat,nagyon sajnálom :(....

anyapoc

Anyapoc, szegénykéim! Nagyon sajnálom! Jobbulást a kis családnak!

Tonti, nagyon hasonlítanak egymásra, nálunk is mindig Endire ha meglátják ismerősök az utcán, azt mondják, hogy kisSzili. :lol:
Pedig azért nem egészen azért, bár sok a hasonlóság valóban. :wink:

Sajna BIldi már leszokott rólunk, sőt, Okr, Bali, és a többiek is! Pedig nagy kár a topicért. :cry:
athiz

Anyapoc: nagyon sajnalom!!! Minnel elobb gyogyuljatok meg! Borzalmas lehet szegenykeknek! Szerencsere mi megusztuk hanyingerel meg focsassal. :lol: Mi sosem voltunk lazasak ettol a virustol.

Athiz: igen, minket is allandoan megallitanak es megallapitjak hogy kire hasonlitanak a gyerekek, a legjobb amikor azt mondjak: A kislany/fiu sokkal szebb (kinek milyen az izlese) :evil: meg hogy Alex tiszta apja, Anna tiszta anyja es ezutan Alexrol minden szepet es jot, Annacskamnak meg picik a szemei, nagy az orra stb. :evil: :evil: :evil: Pedig szerintem szepek mindharman es en imadom Oket meg ha nem is lesznek modellek nagykorukban! :lol: :D
Rakjal kepeket meg videokat!

En most nem vagyok valami jo passzban, uram durcizik mert szoltam Neki hogy kicsit finomabban banjon az Alexel mert O meg nem 3 es fel eves mint a nagy. A bebiszitter meg nem jon tobbet mert meg akarja szerezni a jogsit es tanfolyamra fog jarni. :( Ugyhogy egesz nap en vagyok a kolkokkel. :roll:
Alexem nagyon nem jol alszik miota forog, ejjel 3-4-szer hasra fordul es addig nyoszorog amig vissza nem forditom. :evil: Mikor lesz ebbol egy szobaban alvas?

Okriszti, Bali eletjel!!!!

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, hát neked sem lehet könnyű, az fix. De egyszer majd meglátod, megkönnyebbül a helyzet, már csak pár hónap. Utána majd más nehézségek jönnek, sokkal rosszabbak. :lol: :twisted:

Tennék én videot, csak nincs olyanunk, így felvételeket sem tudok sajna készíteni. :cry:
Képet fogok feltenni, de egyenlőre még kevés van a fényképezőmasinán, és mivel a fiaim elrágcsálták az átjátszózsinórt, elég nehéz feltenni a gépre a képeket, de majd igyekszem. :mrgreen:
athiz

Sziasztok!

Köszi,lányok,aranyosak vagytok. :) Gyerkőcök már jól vannak :).Tegnap este pontosan 6szor cseréltem pelenkát és ruhát Villőn röpke 2 óra alatt :shock:!

Most apa robbant le,szl számítok rá én is,tuti elkapom,nem maradok ki a jóból :?.....

Athiz

Igen,sokan nem járnak már erre és ez olyan kár,pedig kíváncsi lennék Zsókára is,Ildire is, Krisztiékkel,Baliékkal nemtom mi lehet,bizti együtt különtopiktaliznak :lol:!
Azért csak járnak majd erre!
Nálatok megoldódtak már a gondok?Legalább nagyjából? :roll:

Tonti

Ja,nekünk is most volt először láz tőle,ezek szt ez egy ilyne vírus volt :?... Húúúúú,de én is rohadtul utálom :evil:!
Na te szegény,jól magadra maradtál :roll:...de stramm csaj vagy,fog ez menni :).
Az alvás olyankor mindig nehéz,amikor valami újat tanulnak a gyerkőcök,mert azt is meg kell tanulnia,hogyan csinálja vissza :).
Anyum mesélte,amikor 5 hós voltam és először felálltam,pont lerakott aludni a kiságyba.De csak ordítottam,ordítottam...gondolta,csak abbahygaom..de nem hagytam,így 1 óra múlva bement,ott álltam és már nagyon fáradt voltam,mert nem tudtam,hogyan kell leülni :).Megmutatta és onnantól nem volt gond :).Ha Alex is megtanulja,hogyan vegye fel az alváshoz legjobb testhelyzetet,akkor megszűnik a kínlódás :).
Másik bébiszittyó nem lesz?vagy nehéz találni?Minden nap jogsizik?Vagy csak megunta a két bébit :roll:....

Na megyek,majd teszek videokat,de ahhoz a nagy gépet be kell kapcsolni,ez most apa loptoja :)...

Pusz!

anyapoc

Anyapoc, nektek loptopotok van? :shock: :lol:
Az milyen? :twisted:
Na jó, nem gonoszkodom, csak viccelek!

Gondok, azok mindig vannak, ha egyik megoldódik, jön helyette másik. Ha a pénzre gondolsz, az sajna még egyhelybentopogós dolog, de már lassan ott tartok, hogy vagy odamegyek, és lelövöm a palit, vagy tojok nagyívben az egészre! Nemtom melyik a jobb. :x

Tonti, nálunk úgy van az alvás, hogy éjjel többször felkel Endi, akkor átfordítom egyik oldaláról a másikra, cici, és visszaalszik. Igaz, nem valami pihentető így az alvás, de ezt vállaltam, amikor babát akartam. :)
athiz

Anyapoc: 5 honaposan folalltal? :shock: Ez komoly? Az en Annam meg csak oldalra fordul Te meg folalltal? Durva! :shock: :lol:
Orulok hogy jobban vannak a picik es sajnalom Apat, az enyem is mindig elkapja en meg szinte soha! :D A nok erosebbek mint a ferfiak.
Bebiszittyo ezen a heten van utoljara aztan egy honap szunet mert tanulni akar. En megertem csak nehez igy de hat ez van vegulis ahogy Athiz irta en vallaltam (bar a fene gondolta volna hogy ketto lesz). :lol:

Athiz: Milyen penzes dolog? Mi megkaptuk az 5000 euro tamogatast vegre de elmegy egy-ket szobol, nyarra is felre kell tenni mert nem lesz mibol hazautazni.
Nalunk nincs cici, olyan eros gyogyszert kaptam a pikkelysomoromre hogy ala kellett irnom hogy nem szoptathatok es nem lehetek terhes (nem mintha akarnek! :lol: ) es egy masik gyogyszert az allergiamra de meg mindig nagyon csunya a borom, nem tudom mikor leszek jol, a terhesseg nagyon betett nekem ezugyben.

Rakok par kepet a kis mocskaimrol:
Annacskam egyre "csajosabb"
Kép
Kép
Alex meg egyre tokasabb :lol:
Kép
Kép
Figyelitek milyen tuskeboki hajuk lett? :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Ja, es mar 5 honaposak vagyunk! Na?! :idea: :idea: :idea: :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Mára én is fosni kezdtem,hányás még nincs :?... Apa rosszabbul,mint valaha...pont most görcsölt be az epéje a nemevéstől.... :(

Athiz

Tudom,hogy vicceltél :).Ez iylen vicces loptop :wink:!
Sajnálom,hogy nem akar rendeződni a helyzet.De csak nyugi,gondolj arra,hogy ha bmit teszel vele,ugyanannyit kapsz,mint egy normális emberért :roll:....
Azért kitartás!!!!

Tonti

Csibészek ezek a kölykök :wink:!!
Bizony,gyors voltam :).Mindent korábban csináltam :).8 hósan már futottam :).És mivel aprócska volta,azt kiabálták a strandon, hogy "ott fut egy csecsemő" :lol:!
4 hósan kint voltak az első fogaim.Egy éjszaka alatt áttürt kettő :shock:!
Na csak azt ne mondd,hogy nem számítottál ikrekre :wink:!Én még emlékszem,amikor azt tudakoltad,hogy hogyan lehetne megoldani :lol:!Na jó,az esély tudom,csekély volt,de bejött :).Hát nem lehet egyszerű...eleve kisbabával.pláne kettővel :roll:...De amint fel tudnak ülni,el fogják magukat és egymást szórakoztatni,onnantól már sokkal jobb lesz!Addig meg sétáljatok sokat!
Nem is tudtam,hogy nem szabadott szoptatnod.De adtál nekik,nem? :roll:

Na megyek,mert az erőm elfogyott,kicsit lepihenek :?...

Pusz

anyapoc

Anyapoc: akkor Te tenyleg nagyon koraero tipus voltal, biztos sok energiad volt amit le kellett adni! Gondolom most is ilyen orokmozgo, energikus emberke vagy! Te is picike voltal? En hule allandoan aggodom Anna miatt, olyan picike! :oops:
Igen, szoptattam az elso honapban (potlassal), a gyogyszert ket honapja szedem csak es meg kb. 3-4 honap a doktor szerint.
En is emlekszem hogy ikreket akartam, valami csoda hogy ossze is jott, biztos az A-vitamintol amit szedtem. :lol: Igazabol a veteles utani hormonbombara fogom.
Szeretnem tornaztatni Annat valami lightosan de nem tudom hol lehet ennek utananezni, tudsz ezzel kapcsolatban valamit?

Ma du. igy aludt Alex:
Kép
Hat nem donyoru? :D
Kép
Ez meg egy kis csibesz:
Kép
Nem tudom eldonteni milyen szinu a szeme, azt hiszem inkabb zold mint kek.

KépKép
KépKép
tontica

Tontica

Nagyon édesek a lurkók :).Ki gondolná,amikor édesdeden alszanak,hogy üvölteni is tudnak és az anyjuk idegeire mászni :lol:!
Alex szemszíne a kék és a zöld közötti árnyalat.Ennek a szemszínnek (kék és zöld) az öröklésénél különböző árnyalatok jöhetnek ki,nem tudod rámondani egyértelműen,hogy kék v zöld...Olyan zöldeskék :).
Igen,pici voltam,ne aggódj :).16 kilóval és 104 centivel mentem suliba :).A fiam már most nagyobb :D!Persze aztán kiderült,h az egyik vesémmel gond volt,amikor ezt elkezdték kikezelni,akkor elkezdtem jobban nőni.Na persze óriás így sem lettem... :wink: De Anna miatt ne aggódj.Amíg eszik,nő és fejlődik,nincs semmi baja.Abszolút egészségesnek néz ki,és nem akkorának lennie,mint Alex.Gondolj arra,hogy "sima" testvérek,akik ha nem egy időben születnek,nincs összehasonlítási alapod és észre sem veszed a különbséget :).
Tornáztatás: hát ez nem egyszerű dolog.Én azt mondom,ezt csak úgy nem lehet csinálni.Vagy meg kell tanulni tanfolyamon,vagy rábízni szakemberre....Egyébként miért gondolod,h Annának szüksége van rá?
Én csak úgy biztos nem tornáztatnám,mert ha nem jól csinálod,többet ártasz,mint használsz.
Én most tanultam gerinctornát,illetve strechinget,de csak felnőttre..ha nem jól csináljuk,ott is lehet gáz,pláne egy babánál...
2 dolgot tudok elképzelni:
1. babamaszzázst csinálsz neki.Ezt könyvből is nagyon jól lehet,de talán van tanfolyam is nálatok.Ezzel segítek,hogy felismerje saját testének határait,segít a mozgásfejlődésben,idegi fejlődésben.
2. maikor jöttök haza nyáron,elviszed egy mozgásteapeutához, aki felméri és megmondja,hogy kell-e neki egyáltalán fejlesztés.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe róla,de ha írsz bővebben,akkor talán többet és okosabbat :).

Na elég lesz belőlem,amúgy is pocsékul vagyok,ki sem tudok szálni az ágyból... :?

Pusz

anyapoc

Tonti, cukik a bébek! Szerintem is kékeszöld a szemszíne, de én (mivel nálunk szintúgy) csak azt szoktam mondani, hogy tengerszínű a szeme. Az olyan szép, és romantikus. :P :lol:

Anyapoc, nevettem, hogy azt írtad, "mint egy normális emberért". :lol: Hát az tuti, hogy nem teljesen normi az ürge, de mindegy. Végülis én sem vagyok totál komplett, de nálam ez mondhatni jó értelemben van. :mrgreen:

Pusz
athiz

Szep az avatarom? Pont ilyen vagyok en is! :wink: :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Athiz

Hát pont ez a lényeg,hogy ha már csinálsz valamit,akkor egy normális ember miatt ülj :lol:!
Tengerszínű szem,húúúú,ez tényleg romantikus :).
Apum szeme meg színváltó :).Ha mérges,akkor kék,ha nem,akkor enyhe zöld :).

Tontica

Akkor most mit mutogatok Villőnek?????? :twisted: :twisted: :twisted:

anyapoc

Athiz: kit kell kinyiffantani? Csak szoljal am! :wink: :lol: Szolok a palimnak es szejjelveri a fejet! :mrgreen: Szoval a Te fiaidnak is szinvaltos a szeme? :lol: Megneztem, Alexnek sotetkek es belul barna csikok vannak benne mint az apjanak, Annanak meg total kek mint Raticonak. :D

Anyapoc: nem olyan komoly tornara gondoltam am hanem hobbitornara ami segit Neki mozogni egy kicsit. Bar azt hiszem mar csak napok kerdese es megfordul a kisasszony is mert teljesen kicsavarja a kis testet oldalra mint annak idejen Alex szoval igazabol csak olyan elvezheto babatornara gondoltam.
Villonek tuti jobban fog tetszeni ez a kep! :wink: :lol: Mutogathatod Neki a kepeket az albumban! Te is rakhatnal! :evil: :D

Lemertem a piciket es mar egeszen utolerik magukat, a normal tartomanyban vannak. :D Alex: 7 kilo, Anna: 6150 g.

KépKép
KépKép
tontica

Ja, es esznek mar almat, kortet es banant. :D Kisse nehezkes az egyutt etetes mert nem birjak kivarni amig a masiknak is adok es igy vegig orditanak amikor eppen a masik eszik. :shock: :cry: De majd megtanulnak varni!

Athizem mond mar miket csinal Endi? Csucsul? Eszik mindent?

Rate megint beteg, megfazott. :cry:

KépKép
KépKép
tontica

Tontica

Szt a masszázzsal is segítesz ebben neki.Egyébként meg teljesen normális,h most kezdi a forgolódást :).Inkább Alex volt gyors :D!Ne keress mindenben problémát :wink:!
Nagyon ügyesek a fiatalok,súlyban és evésben is.Nem lehet könnyű azért etetni őket :shock:!És úgy nem lehet,hogy egy kanál ennek,egy annak?Akkor amíg az egyik nyammog,a másiknak lehet adni :).
Raténak jobbulást :).
Én is kezdek kilábalni... :? Már ideje volt... :)

Rakok majd képeket,ígérem,amint az édes-drága Férjem elvonul hajózni,akkor már több időm lesz ilyesmivel foglalkozni :).Vannak videóim is,de azokat is fel kéne tölteni :roll:...

Na pusz!

anyapoc

Helló!

Tonti, Ratenak jobbulást!

Ikreid szép súlyban vannak, ne aggódj folyton! És jól is esznek ezek szerint.
Endi mindenfélét eszik, de csak aminek jóíze van. Szóval a sima babafőzit nem hajlandó megenni, de pl. ma babgulyást evett anyuval, meg zöldborsófőzit, jól megízesítve. Csak felnőttes kajcsikat eszik szinte, persze ha babafőzit eszik, akkor olyat, amiben hús és gyümi is van, mert annak fini íze van. Hát Istenem, van ízlése a gyereknek! :D
Ül rendesen, de már vagy 2 hónapja. Sőt, már mászik is, és tegnap este egyedül felállt a hálós járókában. Ma is már többször, úgyhogy nagyon igyekszik a fiatalúr. Menni is nagyon szépen megy (persze segítséggel), csak úgy emelgeti a kis lábacskáit!
Majd megzabálom, olyan édi!

Ma reggel Szili kijelentette, hogy nagyon jó testvért szültem neki, szó szerint így mondta. Hihetetlen, miket mond! Már többször mondta azt is, hogy még kellene egy tesó! :lol: Ez a kiskölök! Így szoktam lesni ezekre a mondataira: Kép

Anyapoc, nekem akkor van egészen világoskék, szinte átlátszó szemem, amikor izgulok. Amúgy inkább sötétebb. Sajna. Úgy szeretnék szép színtiszta kékszemű lenni, mint Terence Hill. :P

Ja, Tonti, szép vagy az avataron, és jók a te vonalzóid is! :wink:
athiz

Egyik délután egy kisgyerekes anyukának el kellett mennie otthonról, és a
férje vigyázott a gyerekre. A másfél éves kislány nemrég kapott valakitől
egy kis teáskészletet, azzal játszott. Miközben apja a tévében a híradót
nézte, a gyerek odatotyogott hozzá és megkínálta egy kis "teával". A
játékcsészében természetesen csak víz volt. Az apuka szívesen részt vett a
játékban, megitta, megköszönte. A kislány annyira élvezte a dolgot, hogy
folyamatosan hozta apának a teát.
Néhány óra múlva hazajött az anya, férje büszkén mutatja neki, hogy mit
játszottak a kislánnyal. A gyerek odaviszi neki a csésze teát, ő megissza.
Az anya megvárja, míg visszaadja a csészét, majd megszólal:
- Arra nem gondoltál, hogy az egyetlen hely, ahonnan vizet tud hozni a
gyerek, az a WC? :twisted:
athiz

Csak egy életjel!
Nagyon leterhel a suli,bocsi a meg nem válaszolt privikért is! :oops: :oops: :oops:
Pusszantok mindenkit!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Itt vagyok, csak történtek nagyon szomorú dolgok családban, ami miatt kiiktattam magam, csak a törzstopikba írtam néha pár szót! bocsi, arra volt időm :oops:

puszi mindnekinek
Vendég

ime a pocakfotóm!

Kép
Vendég

Boni, váuuuu! Nagyon tüneményes ez a pocóka! :)
athiz

Sziasztok!

Okr.: elhiszem hogy nagy a nyuzsi, sajnalom hogy nincs idod irni! Pedig kivancsi vagyok nagyon hogy fejlodik a kicsi Dorottya es hogy van Ada.

Boniko: gratulalok a tokoshoz! :wink: :D Aranyos kis pocid van, majd megno alaposan!

Athiz: tok jok a viccek! :lol:

Nekem mostanaban sem idom se kedvem babanetezni, egesz nap egyedul vagyok a gyerekekkel, Apa meheszik, nagyon ra kell huzni, sok veluk a munka, alig van itthon. Babak tunderek, igaz nem konnyu de imadnivaloak! Anna is megfordult!!! Szoval szepen fejlodnek, nem kell aggodnom. Lemasznak a takarorol amit a foldre teritek, egymasra foldulnak, egymas es sajat labat tapiznak, egymas szajaba, szemebe, orraba, egyeb testnyillasaiba turkalnak. :lol: Edesek! Rate jo kisfiu, allandoan nyalizza a babakat.
Kicsit meg vannak fazva, Annanak ma hoemelkedese volt, remelem nem lesz belole laz estere!!!

Raktam uj kepeket.

KépKép
KépKép
tontica

Tonti végre ezt is megértük, hogy jó minden! :wink: :lol: kivéve apa távolléte :cry: ölelés!
Vendég

Tonti, örülök, hogy ilyen jól boldogulsz, bár én ezt tudtam, márhogy ilyen ügyi vagy! Meg hogy a gyerkőcök is tündériek, csak néha bújik ki belőlük a kisördög. :lol: De az enyémek szintúgy. :twisted:

Remélem, nem betegedtetek le, csak egy kis náthácska volt, amin már túl is estetek!

Boni, mikor mész köv. Uh-ra? Jövő héten?
athiz

11.én megyek az Istenhegyi klinikára a 18.heti Genetikai Uhra! :lol:
Vendég

Sziasztok4

Athiz

Szilinek boldog névnapot :)!

Boni

Hajrá UH!képet kérünk :)!

Pusz!

anyapoc

Köszi Anyapoc! :)

Boni, én is várom a képet, és drukk!
athiz

Csajokeste megyünk 17 órára... :lol:
elmentem az Afp eredményemért.

AFP 33,4 ng/ml
wAFP 35,7 ng/ml
MOM 1,0

asszem ezek jó értékek,
:oops:
Vendég

Ime a pici fiúnk! :lol:

Kép
Vendég

Boni, nagyon szép kispasi! És milyen jól kivehető az arca, nózija, szája... :D
athiz

Sziasztok!

Boni

Nagggyon tuti a kép a pasi profiljáról :wink:!És persze gratula a kukishoz :D!
Mesélj,milyen volt az UH? :)
Az Afp-d tökéletes,bár gondolom ezt ott is mondták :wink:!

Pusz csajok,rohanok takarítani :?....

anyapoc

Lányok !

Köszi :lol:
Vendég

Athiz :)

Olvastalak a másikban :).Itten vagyok én,de a héten alig volt időm,most,hogy Apa elment dolgozni :?...
Kezdek egyenesbe jönni,jövök én ide!!!!
Mesélj,volt névnapi parti Szilinek? :)

Boni

:)

Amúgy erőt vettem magamon,korábban kelek,hogy összekészüljek a gyerkőcök keltése előtt,így egész hamar érünk bölcsibe,oviba,nem úgy esünk be :).És tök jóóóóó :).Na mit szóltok,milyen ügyi vagyok? :lol:

Megmutizom a gyerekszobát,milyen a tavaszi dekoráció :)

Kép

És közelről:
Kép

És a szobánkba az új függöny :):
Kép

Ja,gyerekeknél is új a függöny :).

Na pusz!

anyapoc

Anyapoc, ügyi vagy, és nagyon csinik az új cuccok!

Nekem 2 olyan rosszaságom van, hogy hihetetlen! Endi épp szétveri a berendezést, Szili meg terelgeti Endit, hogy ne törje össze magát annyira. :roll: És ez csak egy apróság... :twisted:
Ez nem panasz, csak már reggel olyan hullának érzem magam tőlük, mintha már legalább 1 éve nem pihentem volna. :? Egyébként imádom a szarosait! :D
athiz

Athiz

Elhiszem, hogy leszívja az energiádat, eligazgatni a két apróságot :D!
Nekem a logisztika szívja le az energiámat...megszervezni,ki,mikor hova menjen,mikor-hogyan tudok menni vásárolni,mikor tudok itthon dolgozni-tanulni...És akkor jusson idő egymásra is a törpékkel,menjünk ki,mert jó idő van stb....

De nyugi,majd javulni fog a helyzet :).Főleg,ha Szili elmegy oviba.Tényleg,mikorra tervezed?

anyapoc

Anyapoc, gondolkodás alatt a téma ismét, még nem döntöttem. :roll: Én egy túlaggódó anya vagyok, ha nincs mellettem a csemetém, ideges vagyok, h nincs-e vmi baja, stb. Féltem, na. Ez van. :P
Nem is tudom, h bírod ezt a sok mindent, én betojnék. :lol: Pedig nekem is tanulni kéne vmit! :?
athiz

Athiz

Tudod,az ember alkalmazkodik :wink:!Neked is menne,ha nagyon akarnád :)!
Azért gondold meg az óvoda dolgot,mert szt nagyon sok jót hoz onnan egy kisgyerek.Ebben az időszakban már élmény nekik együtt játszani másokkal, rendszerre szoktatják őket,egymás tiszteletére, elfogadására.Szl nagyon sok pozitívuma van.És nem utolsó sorban Te is kikapcsolhatnál egy kicsit és több időd jutna Endire is...
Ez nem rábeszélés,de ha most nem veszel erőt magadon,később még nehezebb lesz szt...És akkor meg már muszáj lesz.
Biztos vagyok benne, hogy semmi rossz nem fog történni vele :):):).NIncs is jobb érzés, mint amikor mész érte,rohan oda és be sem áll a szája és csak mesél és mesél,mi minden történt vele.Hozza az általa készített műveket, a rengeteg megtanult verset,mondókát.
Na,nem fényezem tovább a dolgot,én sok előnyét látom :)!Persze ez nem jelenti azt,hogy nem érheti bántódás,de legalább megtanulja azt is kezelni,egyedül :).

anyapoc

Anyapoc nagyon szép a dekoráció!

GYerekszobába függönyt hol vetetd? én is ilyent szeretnék majd... :lol:

Athiz lassan pedig el kell engedned Szilit :wink:
Vendég

Boni

Függönyboltban :lol:!
Amúgy tuti szinte mindenhol van ilyen típusú,különböző disneys mintákkal :).Az előző is ilyen volt,csak Mickey egeres,de megfakult az évek alatt :roll....odaajándékoztuk az ovis csoportnak :).
Mikor kezditek a vásárlást? :wink:

anyapoc

Boni!
Gratula a kispasi pocaklakódhoz!

Athiz!
Helyes lehet Szili, ahogy terelgeti Bendit!

Anyapoc!
Szuper a dekoráció, és afüggöny! Te varrtad a függönyt? És aháló a mennyezeten állandóan ott van, éa arra aggadsz mindig aktuális díszeket?

Tonti!
helyesek a picurkáid! Mekkorák?

Rami szombaton volt 9 hós, 7700g, és 69cm. Még nem kúszik, mászik, de szépen eljátzsik üldögélve. A szopis párnát tesszük mögé, ha elfárad, hátradől. Süti a pogácsát, csipp-csipp csókázik. Olyan édes, meg tudnám zabálni, ahogy ütögeti össze akét kis apró kezecskéjét!

Viki továbbra is élvezi a tronát és a balettot. Várja a sulit.

Martin táncol, most szerdán lesz vmilyen seregszemle, ott szerepel.

moni

Sziasztok!

Móni

De jó,h jelentkeztél :):):)!
Örülök,h jól vagytok :).
Rami tényleg nem sieti el a dolgot :wink:!PLáne lány létére :D!Na de még nincs lekésve semmiről!Lehet,mire ezt írom,már rég mászik :lol:!
Igen, a függönyt én varrtam...végre ez is kész :D!
A dekot pontosan így csinálom,ahogy leírtad.Mindig az aktuális dísz megy rá,amit a gyerkőcökkel közösen csinálunk meg :).Szórakoztató és szép is :D!
Martinról majd számolj be feltétlenül!!!biztosan ügyes lesz :).
Egyszerr iskolázzuk be a gyerkőcöket?Bár te már profi vagy,majd kérdezek :wink:!

Na megyek,pusztok!

anyapoc

Móni köszike! :lol:

Anyapoc hát nem gondoltam volna... :wink:

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Én ma reggel festettem meg a gyerekeknek a tojglit :lol

Kép
Vendég

Boni, Anyapoc, ügyik vagytok! Olyan jó lehet ilyeneket csinálni, de én annyira antitalentum vagyok kézügyesség terén, hogy ujjujjuj.

Boni, már mindjárt a felénél jársz babával! Tyűűű!

Móni, el is hiszem, hogy majd megzabálod a kisporontyot, biztos cuki. Én is így érzek a tökmaggal, és amikor Szili normálisan áll a dolgokhoz, vele is (bár sajna ez mostanában igen ritka, meggárgyult a dackorszakában :twisted: ).

Pusz
athiz

Boni

Nem semmi,miket tudsz festeni :wink:!Micsoda kézügyesség :D!
HOva ez a gyors készülődés? :roll:

Athiz

Ugyan,kezdd csak el,mindegy milyen lesz,a lényeg, hogy Te csináltad :).

Mi túl vagyunk Bulcsú kuki-reparálásán.Szerencsére műteni nem kellett,csak egy kis ambuláns beavatkozás volt.De így sem volt kellemes :(.HIába érzéstelenítették el,így is fájt szegényemnek :(...és a pisilés egyenlőre nem megy,mert csíp neki :(...de azért nagyon bátor volt :)!

anyapoc

Szegény Bulcsú, akkor hős volt! Mit is kellett csinálni vele?
A bőrt szedték fel? El is hiszem, h fáj! Kened neki? Én Betadin kenőccsel kentem Szilikéjét a műtét után.

Egyébként apucink is ma volt Szillel az urológián, ahol műtötték tavaly, mert folyton húzigálta a fütyköst, de megnyugtattak, h csak rossz szokás, baja nincs. Szóval huhhh. :P
athiz

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?