Tontica
Nagyon édesek a lurkók
.Ki gondolná,amikor édesdeden alszanak,hogy üvölteni is tudnak és az anyjuk idegeire mászni
!
Alex szemszíne a kék és a zöld közötti árnyalat.Ennek a szemszínnek (kék és zöld) az öröklésénél különböző árnyalatok jöhetnek ki,nem tudod rámondani egyértelműen,hogy kék v zöld...Olyan zöldeskék
.
Igen,pici voltam,ne aggódj
.16 kilóval és 104 centivel mentem suliba
.A fiam már most nagyobb
!Persze aztán kiderült,h az egyik vesémmel gond volt,amikor ezt elkezdték kikezelni,akkor elkezdtem jobban nőni.Na persze óriás így sem lettem...
De Anna miatt ne aggódj.Amíg eszik,nő és fejlődik,nincs semmi baja.Abszolút egészségesnek néz ki,és nem akkorának lennie,mint Alex.Gondolj arra,hogy "sima" testvérek,akik ha nem egy időben születnek,nincs összehasonlítási alapod és észre sem veszed a különbséget
.
Tornáztatás: hát ez nem egyszerű dolog.Én azt mondom,ezt csak úgy nem lehet csinálni.Vagy meg kell tanulni tanfolyamon,vagy rábízni szakemberre....Egyébként miért gondolod,h Annának szüksége van rá?
Én csak úgy biztos nem tornáztatnám,mert ha nem jól csinálod,többet ártasz,mint használsz.
Én most tanultam gerinctornát,illetve strechinget,de csak felnőttre..ha nem jól csináljuk,ott is lehet gáz,pláne egy babánál...
2 dolgot tudok elképzelni:
1. babamaszzázst csinálsz neki.Ezt könyvből is nagyon jól lehet,de talán van tanfolyam is nálatok.Ezzel segítek,hogy felismerje saját testének határait,segít a mozgásfejlődésben,idegi fejlődésben.
2. maikor jöttök haza nyáron,elviszed egy mozgásteapeutához, aki felméri és megmondja,hogy kell-e neki egyáltalán fejlesztés.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe róla,de ha írsz bővebben,akkor talán többet és okosabbat
.
Na elég lesz belőlem,amúgy is pocsékul vagyok,ki sem tudok szálni az ágyból...
Pusz