Sziasztok!
Azert meg letezünk, csak hat megjartuk vilagot!!!
Mult ejjel erkeztünk haza ket het Mallorcai nyaralasbol, mert hat ugy nezett ki, szeptember elejen, hogy nagyon lehül az idö...Igy keritettünk egy last minut akciot...
Cak gyorsan bejelentkezni jöttem, mer mar nagyon kivancsi vagyok, kivel mi van... bar hogy az elmult negy hetet be tudom-e potolni, szinte kizart....
Azt azert lattam, hogy Vikinek megszülett Mateja!!!NAGY GRATULA HOZZA
!!!Parametereket persze nem tudok, de remelem, minden rendben volt...
Ha esetleg valami nagyon fontos volt, amiröl tudnom kene, szoljatok, konkretumra talan egyszerübb rakeresni vagy megtudakolni..
pl uj baba, vagy egyeb nagy esemeny....remelhetöleg semmi rossz....
A gyerköcök jol birtak a repülest, mi is...A tengert is, a kajakat is, nagy szigetnezes persze nem volt, mert a ket gyerekkel azert az tulzas lett volna. Rebi egyszer volt lazas es utolso elötti napon elkezdett hanyni, de szerencsre fel napon belül rendezödött.Vele együtt nekem "csak" hanyingerem volt... Aztan következö nap estejere meg Aaron kezdett hanyni... de tuleltük....
A sziget gyönyörü,lattunk fantasztikus sziklakat es hegyeket es öblöket(de legalabb is mindegyikböl egyet
) ha tudok, majd mutatok kepeket....Mi all inklusive ellatassal voltunk, ez a gyerekek mellett tuti jobb volt, mint valami ismeretlen kicsi esetleg nem tul tiszta ettermek es hasonlok....
BAr nekünk Görögorszagba huzott volna a szivünk, de itt volt meg szabad hely... szegenyek, kenytelenek voltak Mallorcara utazni
....A tenger volt a lenyeg...imadom!!!!
Rebi mostanaban mutogat magara es aztan a cicire, vagy amit/akit a magaenak erez..allati edes! Menni azert lassan ö is megtanul...4-5 lepest mar eleg jol meg tud tenni, neha 7-8-at is!!!
Imadott csemegeje volt a gyümölcszsele, ami olyan jol tud rengeni, ha egy kicsit meglöki az ember.En meg nem kostoltam volna, ha ö nem kezd el ezzel az izevel szemezni es mutogatni ra... de elkezdte.. hat nem valami nagy szam, de ö ha meg latta mindig kert belöle....
JO volt ott lenni, de hat nekünk kettönkre szinte semmi idönk nem jutott, mindig csak a gyerekek...ha lehet, legközelebb a nagyszülökkel kene nyaralni menni, szerintem mindenkinek jo lenne...Na, majd meglatjuk...
Most ennyit irok, remelem mindenki jol van,
hianyoztatok
!
Ja, Rebinek lassan cipöt akarok venni, en Sopronba szoktam jarni a Baby Bell-be. Ugy tudom, van valahol Budapesten is... Meg tudnatok mondani merre??? Legjobb lenne Ujpest közeleben... Akkor most jo ejt!
Kryss