Új privát üzeneted érkezett!

En meg varom haza a ferjemet,ugyhogy latom mar hogy megint rovid lesz a nap.

Parazita
Hat jobban mar nem is lehetnek : ))0De most tenyelg,annyira ki vagyok pihenve,meg igy is hogy minden ap 6-kor kelek a hulye fiziko miatt.De ugy nez ki mar latszik az alagut vege: ))
Tenyelg nalatok mar indul a teso project,vagy te tervezel visszmenni.Nem is irtad mi volta multkori megbeszelesen az uj fonokkel.???

Csics
PErsze ,en mar mikor kertem egy kepet a pocirol: ))

Forti
Nagyon ,edi,es O nyitotta ki egyedul???Mert akkor tenyelg johat a hutozar.nekem is turkal benne ha hagyom,de persze csak kicsit hagom : ))

Rit
Hat ha jol utana gondolok,akkor mar 8* koltozetem,es ebbe nincs benne a koleszba valo be –ki koltozes minden nyaron meg az iskola evek alatt: )))
En nagyonszeretem az allandosagot: ))PErsze ha nyerunk a lotton akkor ez mind nem ervenyes ; ))
Dehogy egyszeru,sot.Mert 3 laksra egy idoban talalni vevot nagyon nehez es iszonyu sok melot igenyel.De hat valamit valamiert.
Tolem is kerdezik hogy nem rossz , hogy nem vagy Pesten,mondom jo hat nem mondom hogy nem hianyoznak az ottani ismerosok,de azert egy kis aldozat megeri hogy majd a lakas ne a legolcsobb butorokkal rendezzuk be.Ezen hogy anyueknal alakunk lehet sporolni rendesen: )persze ok alig vannak otthon ugyhogynem szorongunk a nagy hazban.Ja es hat Alexnak is van resze egy kis friss ropogos videki levegobol: ))
IGen emg van 2 nagyim +1 papim: ))Imadom oket.En meg ismertem majd minden dedszulomet is.

Na megyek mert verge megjott apa : ))
Kataa

Kép
Kép
kataa

dec8
Remélem nálatok is minden rendben lesz a kivizsgáláson, és nem találnak semmi komoly bajt, csak olyat ami gyorsan orvosolható és elkezd hízni a pici jányod. Kép

Viki
Eddig Levi sem pakolt ki a hűtőből, semmi érdeklődést nem mutatott a kaja iránt ami bent van. Most viszont... a kép is mutatja. Nagyon örülök neki.
Gondolom hogy a párod már pihenne egy kicsit. Kép Kép De kérdem én MI mikor pihenünk??
Tök jó hogy ki tudtok majd költözni Amcsiba, de egy kicsit sajnálom is, mert nem tudunk majd talizni a babatalálkozókon. De ugye azért majd kintről is fogsz babanetezni? Csak hogy tudjunk rólatok, hogy smint telnek napjaitok. Kép

Kataa
Neeeem azért ott még nem tartunk. Apa nyitotta ki a hűtő ajtaját mert szeretett volna kajcsizni valamit, erre Levi beállt elé és kipakolt helyette.

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok

Csak gyorsan irok, mert még pakolnom kell és holnap mielőtt délben elindulunk még elrohanunk padlólapot venni.Kép
Képzeljétek hivott minket anyósom, hogy javul a baba és már szopizik.KépKépKép

Ilke

A párom mesélte, hogy Lili rögtön sétálgatni kezdett a toligával.Kép Csak igy tovább, szerintem mire visszajövünk Angliából, már anélkül fog rohangálni.Kép Emilia is mikor megkapta a Brendonban azonnal nyomult vele vagy 15 métert ott a boltban. Mindenki rajtunk vigyorgott.
Köszike a jam-et, sajna nem tudtam megkóstálni, mert a párom benthagyta az irodában.Kép Nade majd ha hazajövünk.

Forti

Annyira édes Levi! Ezek szerint visszatért az étvágya?Kép

Dec8

Emilia is hónapokig alig hizott amikor elkezdett mászni-járni stb., a mi dokinénink is aggódott, voltunk pisivizsgálaton, de semmi nem hiba jött ki. Aztán szépen elkönyvelte, hogy olyan kákabélű a lányom mint én vagyok.Kép Remélem Hannánál is ez lehet a helyzet!

Kataa

Meg tudom érteni, hogy inkább anyudéknál laktok, most hogy ennyi fúrás -faragás van itt én is máshol lennék, de az én anyum egy 35nm-es panelban lakik, ahol max. egy 10nmes szobát kaphattunk volna 3-an. És akkor még a bútorainkat nem is tudtuk volna hova tenni.
De már Ti is nemsoká költöztök nem?

Viki

Szerintem is kár hogy elmentek...és tényleg jelentkezz be onnan is! Kép

na megyek, jók legyetek, ha tudok irok kintről, ha nem majd kedden.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi
Jó utat és pihenjetek azért valamennyit!

Nem akarom elkiabálni, de ma tényleg szépen evett Levi. Reggelire benyomott kb 280gramm tápit gyerekgrízzel, tízóraira megevett 200gramm gyümis tejpépet, ebédre evett jócskán almaszószos pipihúsit rízzsel, uzsira evett pici barackot(4-5falat), 1 babapiskótát+1danoninót, és vacsira megint lenyomott 280-300gramm gyerekgrízes tápit. Kép Kép Kép
Most durmol! Remélem reggelig.

Ági
Te mikor szoktál tanulni? Úgy értem napközben tudsz a Petrától, vagy este és éjjel amikor ő alszik? Én egyszerűen nappal semmit nem tudok a Levitől tanulni, mindíg van valami amit vagy vele, vagy neki csinálni kell. Ezért most megpróbálom az éjszakázást, hátha így menni fog.

Forti

Kép
Kép
forti

Macsek! Pemeske!

Sok-sok boldogságot kívánok a lányoknak első szülinapjuk alkalmábólKépKépKép

sasha

Kép
sasha

Kataa,
Nagyon várnának vissza a melóhelyre, de én most úgy gondolom, hogy inkább belevágunk a kistesó-projektbe, november-decemberben. Ez mind anyagilag, mind gyereknevelésileg nagyon nehéz lesz, de úgy gondolom, hogy jobb most egy füst alatt túlesni a dolgon, és utána nyugodtan menni majd vissza.

Viki,
Mi is Floridában voltunk tavaly. Klassz volt, de én asszem nem tudnék ott élni. Persze azért egy kicsit irigyellek, hogy elvileg bármikor kiköltözhetsz, amikor akarsz, és ott van az anyukád is...

Zita
parazita

Jó reggelt Mamik!

Ma elcsakliztam aputól a kocsit, így ma enyém egész nap, így előbb végzek és eljutok tornázni is és még időben is érek haza. Kép

Dani újabb mutatványa, megtanítottuk neki, hogy csinálnak a szumók, azóta úgy lépeget Kép és röhög, még meg is áll néha az egyik lábán, mielőtt ledobbantja mellé a másikat. Kép

Rit
Ügyi Dodo!
Én már annak is örülnék, ha lenne legalább egy lakás, ami a mi nevünkön van és azt adhatnánk el. Nektek egyszerre 3 is, azért abból könnyebb lépni, a hitel sem annyi, mint majd nekünk lesz, sajnos.

most kinéztünk Veresegyházán a Termálfaluban egy újépítésű házikót, garázzsal, 2 szintes, kis előkertes, csak gyanús az ára, mert kb. 18-19 milláért árulják, de a weboldalon nem egyértelmű. hogy a telket is meg kell-e venni hozzá. A bejárás szempontjából nem igazán látjuk még, hogy hogyan oldanánk meg, mert akkor mindenképpen kellenes még 1 autó, hogy ne legyünk egymáshoz kötve. Ovi, suli ott is van, de célszerűbb itt Pesten, ha már mi is itt dolgozunk, hogy szegény gyerek majd ne várjon ránk este 6ig, míg kikeveredünk a városból. na, de ez még a jövő zenéje.

Forti
Jó ez a hűtőpakolós kép! Bele még nem mászott? A hugom mikor kicsi volt bemászott, beült az aljára és gyulai kolbászt evett Kép Nálunk 2 ajtós hűtő van, az alsó mélyhűtős a felsőben vannak a sima hűtős cuccok, de még nem próbálkozott kinyitni.

Most a tojásfőző óra a kedvence, hallgatja ahogy ketyeg Kép Az alsó hűtőajtóra letettem a hűtőmágneseket, azokkal jól elvan, pakolássza ide oda.

Viki
Biztosan furcsa lesz amcsiban, nem? És meddig tudsz otthon maradni Mátéval?

Nyuszi
Ez jó hír, ha szopizik már, akkor hamarosan meg fog gyógyulni!

sasha
ritkán írsz, mi újság veletek?

parazita
mi pont ellenkező miatt döntöttünk úgy, hogy előbb visszajövök dolgozni 1-2-3 évet és utána lesz tesóprojekt ismét. még az is lehet, ha jövőre sikerül megtalálni álmaink otthonát, akkor már jövő év decemberében belekezdhetünk a tesóprojektbe, így akkor pont 2 évet dolgozok a következő baba előtt.

Most hívott a férjem, hogy behívták a Pannonhoz állásinterjúra, vmi egész délelőttös teszt és miegymás lesz. Annyira izgulok, remélem végre sikerül neki.

gumicukor és dani

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor
Nem, bele még nem ül. De még kinyitni sem tudja, hála az égnek. Levi is nagyon szereti a hűtőmágneseket, csak már hazavágta majdnem mindet. Vam amelyikről lerágta a festéket, van amit eltört, ill. letört belőle darabokat ahogy dobálta. Elég viharvertek mostmár, majd újítani kell egy pár darabot megint.

Aranyos lehet Dani a szumóval! Kép

Nyuszi
Jó hogy az uncsitesó már jobban van.

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok
Gumicukor
eszem ágába sincs kitérni a válasz elöl Kép petike szerintem nem vete észre továbra is szeret néha a pocakomon átmászni de ilyenkor lebeszélem rola Kép most már nagy de mások szerint sehol máshol nem hiztam csak a pocakom nagy Kép a kg számát tényleg nem tudom mert én elöbb lefogytam amit petikétöl rám maradt és csak utána keztem hizni de szerintem most ugy plusz 5 kg tarthatok max 7 kgnál a pocaklako köszöni jol van jo sokat rugdos .Viszont a derekam az anál inkább rosszul van most is nagyon fáj Kép .

Forti
aranyos Levibaba a képen a jughurtal a kezében Kép meg is ete végül vagy csak nézegete ?

Dec8
petike is szépen hizott az elsö 6 honapban féléves korára megduplázta a sulyát a gondok csak utána következtek hogy nem hizott ere kapot hizos tápot eleinte nagyon szépen hizott töle 1 kg 1 honap alatt de utána már nem söt elkezdett menni a hasa és közben még egy csunya virust is össze szedet és 8-9 honapos korában deriteték ki neki hogy tejallergiás Kép söt még fogyot is Kép az a szerencse hogy ezt ki lehet nöni 1-2 év alatt ha nem kap tehéntejet visszint igy nagyon nehéz etetni hisz mindent meg kell néznem hogy mit tartalmaz nem adhatok neki csak ugy oda bármit csak azt amibe nincs tej vagy tejszármazék Kép .Remélem kiderül hogy nincs semmi baja Hana babának Drukolok nektek Kép.

Lányok
petike nem hütözik hanem számitogépezik mostmár rájöt hogy kell bekapcsolni és be is kapcsolja sajnos Kép én meg állithatom le a rendszert utána Kép de tegnap még ezt se tudtam mert mielöt betöltödöt volna a rendszer kikapcsolta egyetlen egy dolog van amit még nem tud kinyitni az a CD iró Kép remélem nem is jön rá hogy kell kinyitni Kép mert akor hamar tönkre fog menni a CD iró Kép +a számitogépes rendszer is Kép .

Pusz Csics és a számitogépes petike
csics

Csics
Tök jó, hogy jól vagytok a pocaklakóval együtt!
NEm, azt nem ette meg Levi, helyette danoninót fogyasztott naaaagy-naaaagy örömömre.

Forti

Kép
Kép
forti

Dec8
Jol dontottel,minek is befektetni ,ha nincs semmi babaj.A Heim Palban ez a rossz hogy sokat kell varni .
Edes a kis fodros porszivolovas Hanna ; )

Viki
Akkor amr Te vagy a 2.ember akit ismerek es igy nyert zoldkartyat.Anyukad mar regota el ott?En si beadtam 2 eve de nem sikerult: (viszont nem is kell mert a ferjemnek van,igy mehetunk mi is azzal?Te is akarsz ott dologzni,vagy csak a ferjed.A konyvelok iszonyatos penzeket elkernek ott az adobevallas idoszakban: )))
Persze nem engedik,egy esetleges per miatt.De ugyi a ferjed hogy megoldotta ; )Es mindent latni rajta,mert anno az en ferjem is fotozott de a szoltam hogy a tantongo lyukat a hasamon azt inkabb hagyja ki: )Esze agaban sem volt ,orult hogy nem ajult el.

Forti
A lenyega lenyeg, hogy erdeklodik mar ;)

Nyuszi
Jo utat,bar mar ne mnagyon olvasod.Hat a nemsokara az meg egy kicsit messze van,mert majus elejen.

Parazita
Hat igen,jo lesz a kis korkulonseg a gyerekeknek.Viszont hogy nyugodtan visszamenni az azert nem tuti.Mar latom a lelki szemeimmel amikor majd kettot kell ketfele hordani meg munka elott.Biztos meg strapasabb lesz mint most ;))

Csics
PErsze a gyerekek nem nagyon kommentaljak az ilyesmit.a tesomei akik mar elmultak 2 evesek is csak neha megjegyzik hogy Baba az anya hasaban van,es miota mar kisagya is van,mutatjak hogy ott fog oa-oa ; )))

MEgyek mert Alex az etetoszeket toliganak hasznalja a konyhaban : ))

Pocok
Mit sikerult kapni anyospajtastol nevnapodra??

Csics
Van mar nev otlet a pocaklakora?

kataa

Kép
Kép
kataa

Halihó!

Már ezer éve nem jártam erre Kép. De a múlt héten készen lett Halásztelek egyetlen játszótere (pont a mi utcánkban van Kép), így a délelőttjeinket mindig ott töltjük, délután próbálom magam utolérni a háztartással, estére meg ki vagyok, mint a liba.

Megpróbálok egy kicsit visszaolvasni, és este talán még jövök.

Panda

panda
Halásztelek

Gumicukor,
Én is gondolkodóba esnék, ha nem lennék már 31 éves, de így azt hiszem, nincs értelme húzni az időt... Lakást úgysem veszünk, és remélhetőleg a párom keres majd annyit, hogy nem halunk addig se éhen, amíg újra melózni nem kezdek.

Kataa,
Persze, nem úgy gondoltam a "nyugodtan"-t...Kép Azért itt van nekem anyu is (remélem, még sokáig), és azért ő valszeg sokat tud segíteni majd. A párom is nyugodtan szaldgálhat majd a gyerekek után...

Háromnapos vidéki turnéra indulunk holnap, remélem, minden simán megy majd. Kicsit fárasztó lesz asszem.

Zita
parazita

Ilke,

Nem semmi, hogy még befőzni is van időd és energiád. Igaz ugyan, hogy én csinálgatok maszek melókat itthon, de így is a nyelvem kilóg a háztartással meg mindennel. A takarításra is alig tudok rendesen sort keríteni.... Szóval elismerésem!

Zita
parazita

Sziasztok!

Nehéz egy napom volt, és olyan jó, hogy legalább Ti megértitek. Délelőtt nem aludt semmit Betti, pedig ez a fő alvó ideje. Sajnos későn értünk haza a vásárlásból, és az autóban az utolsó öt percben elaludt, persze ezzel letudta az alvását. Fél tizenegytől fél egyig huzakodtunk, végül meg is ebédelt ímmel-ámmal. Ja, és mielőtt elindultunk nem találtam fél pár cipőjét, így egy örököltet kellett elővenni. Délután meg ki akartam vinni a kertbe, gondoltam megkeresem a cipőt, felforgattam mindent, mire az ásványvizes polcon leghátul az üvegek között megtaláltam.
A kertben meg tök pipa lettem, mert a fű után most a tuják is kezdenek kihalni, mert hetek óta nem locsolt a férjem. Hát a kertet már nem fogom bevállalni, a háztartás is úszik. Mindegy, nekiláttam karomon a gyerekkel locsolni. Közben hazajött a férjem és kedvesen mosolygott a kerítés mellett. Én nem mosolyogtam vissza. Megyek, kényeztetem magam egy fürdővel zuhany helyett. Bocsi, hogy ennyit magánkodtam, de kijött.
Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Viki
Dodesz születése is maximálisan dokumentálva van: végid videó + pár fotó is elcsattant közben. Én kb. 2 hétig vártam, mielőtt megnéztem volna a "horrorfilmet" - így utólag nem is volt az KépKép sőt, iszonyú érdekes, olyanokat is láttam, amit pl. a spektrumon sosem mutattak volna meg. Fájni meg úgyis jobb szeretek egyedül, fölösleges lett volna a kezemet fogni. MOndjuk én simán szültem, nem csaszival, de Dodi meg akkor sírt fel először, mikor még csak a feje volt kint a többi még valahol bent Kép
Tök jó, hogy nyertél a zöldkártya-lottón, mi is mennénk, csak nem oda, hanem a világ pontosan átellenes csücskébe. Oda viszont nincs ilyen játék, marad a pénz-ész-ügyesség kombináció lehetősége, hát nem tudom, hogy mennyire lesz sikeres... egyenlőre az elsővel még igencsak gondok vannak.

dec8
tök jó!!! Nekem meg egy kis takarítólányom van itthon, többnyire 2 lapáttal és egy kefével sétálgat körbe-körbe Kép

Forti
hurrá - eszik!!!! KépKépKép

gumicukor
hát az tényleg jobb, viszont a hitel nem biztos, hogy nektek lesz a több - mondtam, nekünk kettőt kell venni, az jobb esetben is kb 30, nekünk meg mondjuk a fele lesz meg ezekből Kép

Ja, képzeljétek, ma végre meglett a kocsink!!! Meg Dodi is kapott végre rendes gyerekülést, a bébisafe-ből már nagyon kilógott. 9 éves Astra Caravan - jó nagy puttonnyal, hogy jól beleférjünk. Egyenlőre úgy néz ki, műszakilag egész jó állapotban van, remélem második nekifutásra is ezt mondják majd rá a fiúk Kép

most viszont megyek, beesek az ágyikóba

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Conti,
Örülök, hogy már meggyógyultál. Képzeld Lilinek is már tegnap estére semmi baja nem volt. Kemény 1 nap alatt letudta a náthát. Szóval jöhet a vásárlásKép. Megpróbálom hétfőre megbeszélni a fickóval, oké? Mondjuk a délutáni órákra.
Mi felváltva szoktunk a párommal locsolni, persze elég gyakran kimaradnak napokKép. Meg is látszik a paprikán, olyan mintha leszárított töveket dugdostam volna a földbeKép.

Nyuszi,
Nem tudom olvasod-e. Képzeld Lili teljesen odavan a toligáért. Alig lehet elszedni mellőle. Lehet, hogy igazad lesz, mert ma már 2 lépést megtett felém egyedülKép. Mégegyszer köszönjük! Lehet, hgoy két hét múlva már adom is majd vissza, ha így haladunk.Kép
Ma rengeteg ibolyát kiszedtem, mert rossz helyen voltak. Ha kell szívesen adok belőle, mert nálunk úgy nő, mint a gaz. Még a beton között is ibolya nőKép. Egy kérdés: a bársonyvírágból (alias:büdöske) ugye úgy lehet magokat nyerni, hogy amikor elnyílt a virág akkor kihúzigálom a megszáradt közepét ugye? Ha igen akkor abból is szívesen adok, mert rengeteg vanKép.
Örülök, hogy jobban van a picibaba, majd mesélj, hogy milyen volt.
Már begépeltem a bodzaszörp receptet, majd küldöm.

Forti,
Tök jó, Levi a hűtővelKép! Nálunk is felül van a normál hűtő rész, így Lili erre nem igen fog rászokni. Jó olvasni, hogy visszajött Levi étvágya.

Panda,
Igen, és hiányoztál is ámKép.

Zita,
Köszike, de a java még most jön, szombattól kezdődik a sulim. Már előre elég szrul érzem magam, hogy milyen lesz Lili nélkül. Iszonyúan fog hiányozni.

Rit,
Gratula a kocsihoz!

Pusz,
Ilkebagoly

KépKép
KépKép
ilke

Nem is írtam, hogy elkészült Lili szemüvege. Nagyon kicsiKép. Képet még nem sikerült készíteni róla, mert eddig a 3 mp volt a legtöbb ameddig megtűrte magán. Azt mondta a doki, már elöljáróban, hogy már az is siker lenne, ha fél órát rajta lenne egy nap, hát nem tudom.

Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Conti
Itt nyugodtan elmondhatod a bánatod, megértő szívekre talál! Remélem most már jobb hogy kiírtad magadból a dolgot. Kép

Ilke
Igaz én nem nyuszi vagyok, de azt tudom hogy igen a büdöskétől így lehet magokat nyerni. Kép Bocsi hogy én válaszoltam.
Szerintem előbb-utóbb el tudjátok érni azt a napi fél órát, csak meg kell szoknia hogy valami van a kis fején. Kitartás!

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok
Segítsetek, mert a kipurcanás szélén vagyok. 1 hete minden éjszaka minimum 6-7x kelünk. Múlt éjszaka 7x, most éjszaka pedig éjféltől reggel 6-ig 8x keltünk fel. Én már nem tudok mit kitalálni, adtam neki Panadolt, adtam neki homeos kúpot, semmi változás. Ugyanúgy ébred, csak szopi kell, sőt volt olyan éjszaka, hogy aludni is úgy volt hajlandó hajnali fél egytől fél négyig, hogy szájában volt a cici. Ha kiesett, vagy kivettem, akkor már üvöltött is. Mit csináljak vele?????????????????????????????????????? KépKépKépKép
Ja és persze nappal sem alszik 1 óránál többet, azt is két részletben. Közben pedig annyira fáradt, hogy szenved egész nap.

Szilcsike
szilcsike

iLKE
ismerős, én a napszemüveggel jártam így. Vettem neki, mert irtó sokat túrázunk és vízparton + hegyekben itró erős a fény, még a visszavert is. Na nálunk a 3 mp is sok, annyit sem bírt ki, inkább hunyorgott, aludt Kép

Conti
Mára kialudtad a dühödet? Nálunk is vannak ilyen napok is + a fordítottja is, mint mindenhol. Lényeg, hogy ne dühöngj, az eredményen úgysem változtat, a kiszáradt növények helyett úgyis új kell.
Viszont van egy jó hírem: ha most ültettek, eleinte kell csak locsolni utána jön a csapadékos időszak, jövő nyárra meg már mélyebben lesznek a gyökerek, nagyobb lesz a tűrőképességük KépKép

Kataa
tényleg ti akkor már nem jártok többet úszni?

Ági
Bocsi, végül ma jutottam a postára. de már megy!!!! ez a fekete-fehér változat, nincs szines nyomtatónk. ha kell kép, a hivatkozásokon megnézheted. ha lesz valami kérdés, írj

Ilke
nekünk az első pár lépéstől 5 hét telt el a folyamatos egyedül járásig - lehet, hogy még 1 hónapig is taligázhattok KépKép

Rit és Dodo

rit

anemona7

Szilcsike
vedd úgy ki, hogy adsz helyette cumit. nálunk bejött. éjjel meg azóta nem kel gyakran mióta teát is kap, az nem kell annyira, inkább alszik. ma pl. csak 2x volt fent

Rit

rit

anemona7

Sziasztok!

Túl vagyok a tegnapi rossz napon, de ehhez az kellett, hogy este megbeszéltem a dolgokat a férjemmel, és tett egy-két ígéretet. Vasárnap megyünk az állatkertbe, ezt is elhatároztuk.

Szilcsike, nálunk is cumi van, kizárólag elalváshoz, plusz a tea oda van készítve a pelenkázóra, éjszaka már kiszolgálja magát ha felébred. Nálunk ég éjjel egy 25W lámpa, nincs sötét. Kb. nyolc hónapig kapott éjjel kaját, de aztán a teával kiváltottam, szerintem csak szomjas volt. Persze nem tudom, nálatok most a fogzás miatt kel fel gyakran?

Ilke, jó a hétfő, mehetünk kocsival is. Anyám ma érkezik, így akkor is el tudok menni, ha Betti épp alszik, nagyon kéne neki egy-két cucc.
Jó, hogy Lili nem lett beteg! Inkább toligázikKép

Rit, az a baj, hogy a nyár folyamán 9 gyönyörű tuja száradt ki, és most a maradék is veszélyben van, de most már rajta tartom a szemem. Valószínűleg ültetünk újakat, csak idő kérdése.

Lányok, most olvastam a fittmamában, hogy ha valaki két év után visszamegy dolgozni, a Gyest a nagymama is igényelheti, ha ő vigyáz a gyerekre. Ez tök jó, eddig nem is tudtam. A hugom valószínűleg visszamegy dolgozni, így anyukám majd igényelheti, húszezer pénz is számít. A magam részéről maradok itthon az biztos.

Conti

conti

Itt vagyok megint:
Sajna éjszaka sem cumisüves, sem cumi nem jön be neki. Nappal el van a cumisüveggel, de éjjelre már nem fogadja el.

Conti
Tény, hogy jön a foga, mind a 4 rágófog, de arra adtam neki elvileg a Panadolt, meg a Dentinoxot. És az sem használt...........
Már ott tartok, hogy ülve képes vagyok aludni Kép

Gyes nagymamának
Én úgy tudom, hogy csak akkor veheti igénybe a nagymama, ha nyugdíjas. Nálunk egyik sem az Kép
Mi utánanéztünk, mert a nagymamának úgy volt, hogy megszünik az állása, és jó lett volna, ha ő maradhat gyesen, mi meg a sógornőmmel eldöntöttük volna, hogy melyikünk meg vissza dolgozni. Ő nem maradhatott gyesen, de szerencsére az állása megmaradt.

Szilcsike
szilcsike

Sziasztok!

Hát nálunk is elég rosszak az éjszakák, Emma is ébredget, de nem úgy hogy be kelljen menni, csak hallom hogy felsír néhány másodpercre. nem tudom mi lehet, ma reggel meg 6-kor felkelt, és annyiar sírt hogy átmentem, és adtam neki ennia ami ágyunkban és elaludt, ott aludt még 1,5 órát. Ő, aki eddig mége soha, egyetlen egyszer sem volt hajlandó még csak letenni sem a fejét közénk, ha áthozom az ágyunkba csak ugrála fejünkön általában. nem tudom mi volt ez ma reggel.

És már 2x voltunk itt a mellettünk lévő bölcsiben játszócsoportban, azt viszont nagyon élvezi! Általában csak 1-2 baba van rajtunk kívül, és sok érdekes játék (szoba csúszda, autó)

Viki!

Hú, Amerika, nem semmi. Ami engem illet mostanában bevallom nem szívesen költöznék odaKép Sőt, máshová se szívesen, de Amerikába végképp nem. Azért neketek biztos más, hogy anyukád ott lakik. Ő hogy került oda? És a férjed szülei mit szólnak?

Szilcsike!

Hát ez nagyon rossz lehet. Aza abj, hogy tuti hogy nem éhes ennyiszer, nem azért ébred, tehát csak az lenne a megoldás hogy nem szopiztatod meg ennyiszer. Csak hát tudom annál nincs rettenetesebb mint egy síró gyerek éjszakaKép Ha a panadol sem hatotta, kor enm hiszem hogy a foga miatt van, aza azért elég erős szer ahhoz, hogy legalább az éjszaka első felében hasson.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Szisztok!

Csak gyorsan egy kis időre jöttem mert egésznap pakolásba vagyok. Holnap reggel 8-ra jön a teherautó.

Viki
Nagyon örülök, hogy rendben van veletek minden és Máté baba is egészséges. Az első császárnál téged altattak? Miér vették ilyen későn ki Mátét? Én úgy emlékszem, hogy mikor felvágták a hasam akkor kb. már 3 perc múlva láttam is a Petrát és engem míg rendbe raktak az még volt fél óra. Ha van időd akkor írjál ám csomó dolog érdekelne.
Pl. van időd Levivel is játszani? Nagyon fáradt vagy az éjszakai kelések miatt mert ugybár nappal már nem nagyon tudsz aludi? MIkor a kórházba voltál Levi, hogy viselte nélküled? Nem piszkálja folyton Mátét? Hát biztos velünk kicsit azért már más lesz mert a petzra akkor lesz 1 éves és 8 hónapos mikor én szülni fogok. Addig még sokat változhat de most teljesen anyafüggő.

Rit
Jobbulást Dodo szájának!

Macsek, Pemeske
Boldog születésnapot a lányoknak!

Nyuszi, Ilke
Ne irigykedjetek biztos nektek is már hamarosan elkészül a ház. Nekünk ennek az az ára, hogy kétszer kell költöznünk és 3 hónapig az anyosóméknál kellett lakni, de igazatok van annyira jó így teljesen újba költözni, hogy végül is semmi dolgunk nincs csak ki kell pakolni.

Na megyek tovább pakolni mert így nem haladok.

Ági
petra2

Új kép van a profilomban, most készült egy hete

Szilcsike
szilcsike

Sziasztok
Forti
akor ugy látszik kezd vissza térni Levi étvágya Kép csak igy tovább Kép.

Kataa
sajna még nincs ötletünk a névre talán balázs,vagy bence ezek a nevek tetszenek .

Anenoma
én nekem meg jol eset hogy ott volt a párom söt amig nem jöhetet be adig mindig azt kérdeztem a növérkéktöl akik bejötek mikor jöhetbe a párom és most is velem lesz azt mondta a nyugodsága és tudása , kedvesége nélkül nem birnám ki valoszinüleg Kép.

Puszi
CSics és petike
csics

Hello
Ma vettuk eszre ,hogy ezen a hetn a szep napos idoben,majdnem mindig kint volt Alex es nagyon szep batna apofija.Csak este vicces a furdesnel Kép: ))

Parazita
Hat irigyellek hogy anyukad ennyit segit.Mi hogy most itt lakunk is alig latjuk,reggel elmegyes este 7 elott nem nagyon jon meg,csak nagy ritkan: (( PErsze este most O furdet ennyi a konnyebbseg.

Conti
Na akkor megoldodott a locsolas kerdese: ))

Rit
Gratula az autohoz.Majd hozzaszoksz a kenyelelmhez konnyen: ))Mi itt is jarunk uszin,ne makarjuk abba hagyni.Holnap kezdodik kb 20 perc autoval,meg kozlebb mint hozzan a Campona : ))Es 8 alkalom 5e penz.

Ilke
Hu tenyelg bagoly voltal tegnap is : ))De jo, hogy Lili igy szereti a toligat.Varjuk a szemuveges kepet: )
Egyetertek Fortival,pont igy kell maggot nyerni a budoskebol.’

Szilcsike
Reszvetem a kelesek miatt.Azt nem tudom hogy ehes-e.De ha szerinted igen ,akkor miert nem probalkozol este kozvetlen lefekves elott valami laktato peppel.Ha meg a foga akkor jo ra Panaol es attol evileg meg jobban ken ,hogy aludjon.
Vagy megaz is lehet hogy fel valamitol,melege van,fazik,vagy passz.Kitastas !

Nagymam gyesen,
Hat nalunk ilyen tuti nem lesz ugyhogy passz.Orulnek ha mar csak 1 helyen dolgozna es nem ketto: ))

Mano
Reg nem jelenkeztel,: )))Lefoglal a jatszocsoport gondolom.Lenyeg hogy Emmanak bejon.

Na megyek egy kicsit nyugodtan napozni amig alszik.
Kataa

Kép
Kép
kataa

Képzeljétek ma sonkás rakott krumpli volt a kaja, és Levi még repetázott is belőle!!!!!!!!
Annyira jó volt látni ahogy csak nyelte nyelte a kaját.

Forti

Kép
Kép
forti

Zsuzsa
A fülem már jobban van! Kép
Veletek mi van? Nem sokat írsz!

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok! Egy kis olvasnivaló:
Forti, én is azt mondom, most legalább megtudja a férjem is, hogy mitől fáradtam el eddig napközben…
Kintről is tudok majd netezni. Egyenlőre Anyunál leszünk (neki is van gépe), és ha minden úgy megy, ahogy eltervezzük, pár hónap múlva visszajövünk felszámolni az itthoni dolgokat, akkor ígérem, elmegyünk egy talira.

Nyuszika, ez nagyon jó hír, remélem, hamar meggyógyul a kcsi és nincs komolyabb baja.

Zita, merre voltatok? Mi eddig kétszer voltunk látogatóban. Sokan szidják az amcsikat, nekem tetszett a mentalitásuk. Jó, biztos más egy nagyvárosban, de Anyu olyan kertváros-féle helyen lakik, a mi tetszésünket megnyerte. Szerintem a meleget, illetve az óriási páratartalmat lesz a legnehezebb elviselni (igaz, mindenhol légkondi van, csak az zavar, hogy nyáron hol fognak levegőzni a gyerekek? Állandóan a strandon sem lehetünk…).
Szóval ha nagyon hazavágyunk, visszajövünk, egy előnye lesz, hogy legalább a nyelvet megtanuljuk rendesen (legalábbis remélem).

Gumicukor, Dani mint szumós… nagyon édes lehet! Én szeretnék otthon maradni a fiúkkal, menjen csak dolgozni a férjem… kint nagyon drága a bébiszittyó, meg nem is hagynám ott a fiúkat. Lehet, nem is keresnék annyit, amennyiért a két lurkóra vigyáznának. Szóval nekem most egyértelmű, hogy otthon maradok velük, max. ha nagyobbak lesznek én vállalok gyerekfelügyeletet.

Kataa, én még nem néztem vissza a szülés-videót, de ez amiatt van, hogy nincs rá idő… de nem panaszkodom, nem cserélnék senkivel!!! Egy párt én is ismerek, akik szintén nyertek, de óriási szerencse kell hozzá, mi is majdnem lemaradtunk róla, hiába húztak ki. Állítólag meg is fogják szüntetni.

Csics, nekem sem értette a Levit, hogy kistesója lesz, viszont szülés után kereste a pocakomat, többször bekukucskált alulról a pólóm alá.

Ilke, lemaradtam, hogyan derült ki, hogy Lilinek szemüveg kell?

Manó, nagyvárosba én sem költöznék, de ahol Anyu lakik, az elég nyugis hely. Igaz, az egyik terrorista is ott élt…Anyu 95-ben ment ki. Anyósom már meghalt, apósommal és a nagymamámmal még nem közöltük a hírt, de nem fognak örülni, az biztos. Apósomat sajnálom nagyon, de remélem, jön majd látogatóba, meg mi is járunk majd haza.

Szilcsike, nagyon szépek vagytok a képen!

Ági, az előző csaszit is spinálban csinálták. Akkor nekem is kb. 10 perc múlva kivették a Levit, de most több idő telt el, mondták is, hogy a 2. kicsit hosszabb. Nem is kérdeztem, hogy miért (nem nagyon voltam olyan állapotban). Levivel próbálok sokat foglkalkozni, de általában egyszerre alszanak, amikor meg mindkettő fent van, a Máté jobban igényel. A Levi szülés előtt is elég apás volt, nem viselte meg (láthatólag) az én bentlétem sem, minden nap jöttek látogatni, és egyszer sem sírt. Most is többnyire az apja foglalkozik vele. Lehet, hogy azért kicsit haragszik rám, nem hajlandó megölelni sem. Elég szar érzés, de próbálok változtatni rajta, majd biztosan megenyhül. Most látom, milyen ellentmondásosan írok, mert ezek szerint azért mégiscsak megviselte valamennyire…
Fura, de nem érzem magam annyira kimerültnek, mint amire számítottam, de tény, hogy néha pl. egyszerűen nincs időm enni. Szerencsére Mátéhoz csak 1-2 alkalommal kell éjjel kelnem, megszoptatom, aztán alszik tovább.

Na most befejezem, mert nagyon hosszú lettem…

Viki
vikici

Zsuzsa
Örülök hogy jól vagytok! Levinek még mindíg csak 4 foga van és még nem mond semmit. Csak mutogat és hümmög hozzá. Ebből találjam ki hogy mit szeretne. Kép Kép
Igen, nekem is eszembe jutnak néha a "régi" idők, nagyon szaladnak a hónapok. Lassan kész férfiak ezek a bébik.
Miért a bánatod? Azért várod hogy legyen tesó project vagy hogy ne legyen egyenlőre?

Forti

Kép
Kép
forti

Csics
Örülök, hogy pocaklakó ok. Rugdosson csak sokat Kép
Lehet, hogy neked lesz igazad. Hanna 6 hónapos korági HA 1-es tápszert kapott (meg szopizott), aztán áttértünk a 2-re. Abban a hónapban még 600g-t hízott és azóta havi 100 vagy még annyi sem. de nincs hasmenés, és semmit egyéb. Persze imádja a tejpépeket, meg a krémtúrót. Most nem tudom mit csináljak. Okt-ig semmi nem derül ki az tuti. Most ne adjak neki tejet? A védőnő szerint meg lisztet ne adjak neki. Most akkor mit egyen a gyerek?
Hanna hónapokkal ezelőtt ismerkedett meg a számítógéppel. kikapcsolja bekapcsolja, hogy világítsanak rajta a bigyók (a CD-t is ki tudja nyitni, még 1 heted van max.). Mi feltettük a gépet az asztalra a monitor mellé. Persze másnak már nem is maradt hely.

Conti
Hanna is ezt csinálja velem. Az utolsó 5 percben hazafelé elalszik, aztán le van tudva, és olyan izgága mintha 2 órát aludt volna.

Viki
Ez nem semmi. Nem is tudtam, hogy a zöldkártya lottó még létezik. Nagy bátorság így beleindulni.

Anemona
Ti hova készültök?

Ilke
Hanna kb. 3 hete tette meg az első önálló lépéseit, aztán többet nem is. A szülinapja óta viszont egyre többet sétálgat, már a folyosón is végigmegy egyedül.

Szilcsike
Nagyon komoly a képetek Kép

Üdv
dec8
dec8

Sziasztok!

Jöttem elköszönni mert ott egyenlőre nem lesz vezetékes telefonunk. Nem tudom, hogy mikor lesz mert eléggé megy a húza-vona. A külső utcában van vonal de onnan nyílik egy kis zsák utca és ott már nem hozták le a vezetéket. Azért majd foglak titeket olvasni mert megkértem a páromat, hogy majd néha mentse ki a munkahelyén és akkor eltudom majd olvasni. Kinek adhatom meg a telefonszámomat? Mert szeretném ha lesz találkozó akkor tudjatok üzenni. Ja és még valami én is szeretném valakitől elkérni mert hétfőn megyek orvoshoz és lehet, hogy már megtudják mondani, hogy kisfiú vagy kislány és akkor megüzenném.

Nyuszi
Kiderült már, hogy a baba milyen fertőzést kapott? Az azért már jó jel, hogy legalább szopizik.

Viki
Köszi a válaszokat. Még egy kérdés: Te felemelheted Levit? Mert nekem azt mondták, hogy 6 hétig semmit ne emeljek csak a Petrát. Ha ez így van akkor nagyon nehéz lesz megállni.
Biztos jó lesz Amerikába de nem sajnálod Mo-ot itt hagyni. Engem anni minden köt ide, hogy én biztos nem mernék belevágni.

Csics
Mi is a kádba mossuk a fogunkat és a Petra sem tud még járni. Nevet csak fiúnevet tudunk mert én annyira kisfiút szeretnék. Mondjuk ha lány lesz biztos akkor is találunk neki valami nevet.

Forti
Nagyon aranyos Levi a hütős képen és örülök, hogy már eszik is. A Petra is 2 hete olyan jól eszik, hogy én is csodálkozom. MIndig megeszi az egészet amit a tányérjába teszek.
tanulás: semennyire nem tudok tanulni a Petra mellett csak amikor alszik ezért is halsztottam a nyelvizsgát mert különben holnap kellene mennem. A baj csak az, hogy ha márciusba szülök akkor egy félévem még hátra lesz és nem tudom, hogy két gyerekkel majd hogyan fogok tudni tanulni.

Gumicukor
Mi a termálfaluba vettünk Veresegyházán házat. Nem kell már külön a telekért fizetni az benne van az árba. Miért kevésnek vagy soknak találod?
Sárga busszal lehet bejönni Pestre és az Újpesten áll meg és meg már ott van a metro. A menetideje 35 perc. A nővéremék is ott laknak és a III kerületbe járt a Hajógyári szigetre dolgozni és 50perc volt neki az út. Ennyit Pesten is utaztam a munkahelyemre. Különben az a jó benne, hogy teljesen új rész és rengeteg a fiatal. A mi utcán egy kis zsákutca és 10 lakás van összesen és ebből csak egy házpárnak nincs gyereke. Majdnem mindegyik a Petrával egykorú. Ja és képzelt el a lakókkal megbeszáltük, hogy lezárjuk az utcát és akkor a gyerekeket ki lehet nyugodtan enedni pl. biciklizni is. Az óvoda meg családiházban van, mindegyik csoport egy külön kis ház. Az iskola most épült és saját úszodája van. Szóval ezt azért írom meg mert itt tényleg minden van. Ha van valami kérdésed akkor nagyon szívesen segíetek.
A Petra is imádja a hütőmágneseket.

Rit
Előre is köszönöm a szakdogát mert nem tudom, hogy mikor tudok legközelebb írni. A postaktg-et, hogyan tudom elküldeni?

Ilke
Hogy hogy nektek ilyen későn kezdődik a suli? Nekünk már 3 hete van. Drukkolok, hogy Lili hamar megszokja a szemüveget. Azt még nem lehet tudni, hogy meddig kell hordania?

Szilcsike
alvás: azt még nem próbáltad, hogy nem szeded ki rögtön hanem hagyod egy picit sírni? Vagy nem hagyja abba. A Petra mikor régebben felkelt én direkt nem adtam neki szopit hanem csak odamentem hozzá és benyúltam a rácson és megsimiztem. Azt akartam, hogy tanulja meg, hogy éjjel nincsen kaja. Egy ekkora gyerek ha eszik rendesen akkor nem ki kell birni az éjszakát kaja és ivás nélkül. Én csak azért vagyok ilyen határozott mert a nővérem kisfia 4,5 éves és még mindig kell éjszakánként. Szegényt látom, hogy ő is mennyit szenved vele. A kislány meg most 3 hónapos és már csak reggel 5-kor kel fel.
Nagyon aranyos a képen Szilcsike.

Megpróbálok reggel azért még jelentkezni de nem ígérem mert biztos jó sok dolgom lesz.

Ú, most látom hogy mennyit írtam.
Mindenkinek jó éjszakát!

Ági és Petra és a 12 hetes pocaklakó
petra2

Ági
Nekem megadhatod a számod, emilcím a profilomban. Cserébe küldöm én is az enyémet majd sms-ben.
Igen, nálam is ez a baj, hogy nappal nem tudok tanulni a Levitől, ezért gondoltam hogy átállok az éjszakára. Ebéd után lefekszem vele aludni, este benyomok egy kis kávét, és akkor éjjel tudok tanulni, a nappalom pedig az övé.

Szilcsike
Tényleg nagyon komolyak vagytok a képen! Kép
Én is akartam kérdezni ezt a sírni hagyást, de Ági megelőzött.

Mára jó éjt!
Forti, Levi

Kép
Kép
forti

Conti,
Megbeszéltem hétfő délutánra a bevásárló túrát. Akkor hogy legyen, hol talizzunk? Lehet, hogy apa itthon lesz du és akkor tudok én is Lili nélkül menni.

Forti,
Köszike a virágos infot, én elég tudatlan vagyok a virágokkal kapcsolatban, most próbálok beletanulniKép.
Jelenleg rengeteg büdöskénk van, ha bárkinek kell mag, szóljon és küldök.

Toliga,
Van egy macsek, aki minden nap meglátogat minket, na annak biztosan toliga fóbiája lesz, mert egész nap üldözte Lili, mint aki el akarja ütniKép. Közben pedig magyarázott és sikongatott ezerrel.

Viki,
Hát hogy hogy derült ki, hogy Lilinek szemüveg kell? Voltunk vagy 4 dokinál, majdnem mindegyik mást mondott, aztán a legutolsó kijelentette, hogy próbálkozzunk szemüveggel. Hát majd meglátjuk, remélem javulni fog.

Dec8,
Igaz nem tőlem kérdezted, de a búzalisztet én rizsliszttel és kukoricaliszttel helyettesítem a főzikbe. A pépeket pedig kukoricapehellyel vagy rizsdarával készítem. Ez csak tipp ha a védőnő tanácsát szeretnéd megfogadni.

Ági,
Már nekünk is elkezdődött a suli, de sajna én csak később tudtam beiratkozni, így az első előadásokról lemaradtam, ezért holnap megyek először.
Elvileg 2 hónap múlva megyünk vissza Lili szemével kontrollra.
Sajnálom, hogy nem lesz egyenlőre vezetékes telcsitek. Kitartást a költözéshez!

Lányok,
Holnap lesz az első nap, hogy egész nap nem leszek szinte itthon, mert a suliban fogok csücsülni. Apa lesz a dajka, de nem tudom, hogy Lili hogy fogja viselni, mert annyira ragaszkodó mostanában. Nagyon izgulok.
Ma olvasztottam fel az utolsó fagyasztott anyatejkockát a főzijébe. Most majd jöhet a rizstej.

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Ilke
Néztem pár helyen a körtés pépet, de sajna nincs sehol. Kép Nem értem miért tűnt el így, régebben annyi volt belőle mint a szemét. Sajnálom hogy nem tudtam segíteni.
Szegény macsek! Kép
Majd mesélj milyen volt az isi! Reméljük Lili jól bírja nélküled.

Forti

Kép
Kép
forti

Conti
És arra enm tudsz válaszolni, hogy mi van akkor, ha csak 4 órás munkát vállalok 2 év után, viszont utána megint szülnék egyet. Akkor hogy alakul a tgyás + gyed???

Szilcsike
Most néztem a képeteket - nektek baromira egyforma szemeitek vannak!! Bezzeg nálunk mindenki el van ájulva, hogy a papájára hogy hasonlít, rám meg egyeltalán nem. Kép

csics
Nekem is jó volt, hogy ott volt, félre ne érts. Csak olyankor nem szeretem ha hozzámér, olyankor hagyjanak, de leygen ott, beszéljen hozzám. Így viszont nyugodtan filmezhetett - ahhoz nem kell a szája KépKép

Kataa
Az tök jó!! Még olcsó is Kép
Tudom, ogy hozzá fogok szokni, sőt igazából nekem az a természetes. Míg melóztam, volt kocsi a seggem alatt, csak céges. Így az most nincs. Pedig az volt ám a szép élet, korlátlan benzinkártyával KépKép Azért így is jó lesz, alig várom. Már most kezdünk stoppolni, ki mikor vezet az a baj. hogy mindketten erre pályázunk KépKép

Gumicukor
Tényelg, csak kíváncsiságképp: nektek is maradt az 5800,-os havi úszáspénz????? - csak azért, mert én azt hittem, emelni fogják, és most nem tudom, hogy csak véletlenül, vagy tényleg nem változott....

dec8
zélendra

Rit és Dodo

rit

anemona7

Hello

Hu,ma is annyira szep ido van,barcsak soha ne lenne tel: )
Alex ma is 2 orat aludt delelott a felarnyekban a kertben,en meg napoztam mellette;))

Zsuzsa
Hat igen ,en is egyfolytaban mosok,foleg hogy most mar 5-an vagyunk a hazban: )AJ es hat a maszastol meg mindjart koszos.
Jut eszembe,a amultkor voltam egy baratnom babas bulijan esvoltegy godolloi anyuka(sajnos mar nem emleksze ma nevere)a kisfiu masfel eves lehetett a Karcsika nevre hallgatotot.Tudom Godollo nagy varos,de hatha ismered: )

Viki
De jo hogy azert van egy kis idod az irasra.Gondolom amr minden spontan emgyes nem aggodsz semmin.Edes lehet Levi ahogy keresi a pocakod: ))

Dec8
Hat mi most tertun kra anem Ha tapra ,de nekem ar 7-8 honapos koratol csak 30-40 dkgt hizik egy honapban,de mindenki szerint ez ok,mert ugye mozog ezerrel: ))

Agi
Jo koltozest es jelentkezz hamar.Hat igen,az 50 perc nem sok,bara ferjemnek a 60 oda vissza eleg huzos,pedig Esztergom 50 km Pesstol.En a munkahelyemre kb 15 percet utaztam,mindket lakasunktol,a ferejem meg 20-at.

Rit
Hat igen,nekem mikor megszuletett Alex es eladtuk a regi automat szinte fajt : ))Neha mentem vilivel,de most hogy megint van auto meg kenyelmesebb lettem: )
Nalunk nincs stopper mert a ferem orul hogy nem kell vezetnie a napi 100 km-utan: ))(Kulonben is ez noi auto: ))

Na elmegyunk a jatszora mert Alex imad hintazni,csak ugy is elkezdi mondania hinta palintat es dulongel hozza,hol ulve, hol allva; )

Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Rit, a gyermek 2 éves kora után lehet a gyed mellett 4 órás munkát vállalni. De azt sajnos nem tudom, a köv. gyereknél milyen keresetet vesznek figyelembe.

Ilke, nekem 2 után jó, mert fél kettőkor megyek a lányomért a suliba, meg megebédeltetem. Szivesen elmegyek értetek.

Képzeljétek péntek este óta itt van anyukám. Bettit nem lehet róla levakarni, ölelgeti, puszilgatja, engem le se szr. Tök jó, el tudok olyan dolgokat végezni, amire eddig esély sem volt. Bettit majd két hét múlva úgyis "visszakapom".

Forti, tök jó, hogy Levi már "nagykanállal" eszikKép

Pusz, rohanok főzni
Conti

conti

Sziasztok
Lányok
képzejétek tegnap petike eleset a játszon és beverte a kis száját +a fogát bár semmi baja nem lett neki a fogai is a helyükön maradtak még is rosszul aludt mert most jönek a rágofogai hátul igy hát szenvedet szegény egész éjel és alig aludt pedig kapott panadolt+még bekentük dentinoxal is az inyét mert az éség és szomjuság is gyötörte anyira fájt neki az inye hogy nem tudot inni csak ugy ha mi belecsöpögtetük az inni valot most is pihen alszik miután bekentem neki az inyét dentinoxal és evett valamicskét .

Dec8
hát ere nem tudom mit csinálj legföjebb azt hogy kérd meg az orvost küldjön el pluszba tejallergia vizsgálatra is bár tudom hogy macerás 2 különféle vizsgalatra elvini Hanát de legalább kiderülne ténylegesen mia baja miért nem hizik ha egyátalán van valami baja .Különben nálunk egyszerü volt ilyen szempontbol a helyzet mert akor még petike nem evett lisztes dolgokat csak bébiételt és bébideszertet tejeseket is no meg tejes tápit és a tejes dolgok elhagyásaval a tünetek is megszüntek de a kivizsgálás pontosabb diagnozist álitot fel nálunk mivel rajtam kivül nem nagyon hitek bene hogy petike tejallergiás de a papir már a nagynénjét és a nagyit is meggyözte .Adig is kitartás még 4 hét és kiderül hogy mi a baja Hanababának .

Viki
én semmi pénzért nem költöznék ki Amerikába márcsak azért sem mert ott egy lelket sem ismernék és nem is tudok angolul igy nagyon elveszet embernek érezném magam ott.

Ági
nem tudom olvasod -e de én meg kislányt szeretem volna igy csak lány nevem van-volt fiu névem nincsen még de igazság szerint már nem is bánom ha fiu lesz mert már a fiut már tisztába tudom teni stb megtanultam petikén Kép.

Anenoma
párom viccelni probált én meg rászoltam hogy pilanatnyilag nem vagyok humoros kedvembe igy nem is beszélt egyátalán csak ha kérdeztem no meg lelkesen vizesitete a számat mert nem ihatam .

Kataa
vigyáz nehogy düléngélésböl kiesés legyen a hintábol nálun itt a játszo téren tegnap szereltek fel uj hintát ezek kimondotan babahinták elöl hátul biztonsági korlátal mégis félek hogy a nagy dülöngélésböl estleg kiesés lesz igy én mindig rászolok petikére hogy kapaszkodjon és maradjon nyugton a popsiján mert különben kiszál a hintábol .

Puszi mindenkinek
Csics és a fogzo petike
csics

Forti,
Nagyon köszi, hogy megnézted a pépet! Állítólag a nagykerben sincs és senki sem tudja, hogy miért.
A suli jó volt, akarom mondani kicsit szokatlan. Fél 9-től du 2-ig tartott, jó volt, apáék elém is jöttek. Reggel azért nagyon nehéz volt őket itthon hagyni. Édes volt Lili, mert ahogy meglátott, rögtön vigyorgott ezerrel én meg rohantam hozzáKép. Aztán kb. 1 perc múlva visszakéreckedett apához. BrühüühüKép. Én meg azt hittem, hogy egész nap sírni fog. Apa szerint egészen jól elvoltak, Lili minden kikészített kajcsit megevett. Aludt is szépen, szóval túlzottan nem hiányoztam. Azért mikor hazaértünk, szokatlanul bújós volt a drágaKép. Egész du vele foglalkoztam, igyekeztem bepótolni a délelőttöt.
Tényleg te milyen suliba fogsz járni? Jól emlékszem, hogy írtad korábban, hogy te is kezdesz valahol?

Conti,
De jó, akkor menjünk kettenKép. Apa állítólag hazaér 2-re, és akkor nem hozom Lilit. Akkor 2 és fél 3 között várlak, oké? A címemet mondtam múltkor ugye?
Mit nem adnék egy ilyen kis segítségértKép.

Csics,
Szegény Petike, reméljük hamar meggyógyul a szája.

Lányok, nagyon sok bársonyvirág magom van, szívesen adok belőle, szóljatok ám ha kellKép.

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!

Azert meg letezünk, csak hat megjartuk vilagot!!!
Mult ejjel erkeztünk haza ket het Mallorcai nyaralasbol, mert hat ugy nezett ki, szeptember elejen, hogy nagyon lehül az idö...Igy keritettünk egy last minut akciot...
Cak gyorsan bejelentkezni jöttem, mer mar nagyon kivancsi vagyok, kivel mi van... bar hogy az elmult negy hetet be tudom-e potolni, szinte kizart....
Azt azert lattam, hogy Vikinek megszülett Mateja!!!NAGY GRATULA HOZZAKépKépKép!!!Parametereket persze nem tudok, de remelem, minden rendben volt...
Ha esetleg valami nagyon fontos volt, amiröl tudnom kene, szoljatok, konkretumra talan egyszerübb rakeresni vagy megtudakolni..Képpl uj baba, vagy egyeb nagy esemeny....remelhetöleg semmi rossz....

A gyerköcök jol birtak a repülest, mi is...A tengert is, a kajakat is, nagy szigetnezes persze nem volt, mert a ket gyerekkel azert az tulzas lett volna. Rebi egyszer volt lazas es utolso elötti napon elkezdett hanyni, de szerencsre fel napon belül rendezödött.Vele együtt nekem "csak" hanyingerem volt... Aztan következö nap estejere meg Aaron kezdett hanyni... de tuleltük....
A sziget gyönyörü,lattunk fantasztikus sziklakat es hegyeket es öblöket(de legalabb is mindegyikböl egyetKép) ha tudok, majd mutatok kepeket....Mi all inklusive ellatassal voltunk, ez a gyerekek mellett tuti jobb volt, mint valami ismeretlen kicsi esetleg nem tul tiszta ettermek es hasonlok....
BAr nekünk Görögorszagba huzott volna a szivünk, de itt volt meg szabad hely... szegenyek, kenytelenek voltak Mallorcara utazniKép....A tenger volt a lenyeg...imadom!!!!
Rebi mostanaban mutogat magara es aztan a cicire, vagy amit/akit a magaenak erez..allati edes! Menni azert lassan ö is megtanul...4-5 lepest mar eleg jol meg tud tenni, neha 7-8-at is!!!
Imadott csemegeje volt a gyümölcszsele, ami olyan jol tud rengeni, ha egy kicsit meglöki az ember.En meg nem kostoltam volna, ha ö nem kezd el ezzel az izevel szemezni es mutogatni ra... de elkezdte.. hat nem valami nagy szam, de ö ha meg latta mindig kert belöle....

JO volt ott lenni, de hat nekünk kettönkre szinte semmi idönk nem jutott, mindig csak a gyerekek...ha lehet, legközelebb a nagyszülökkel kene nyaralni menni, szerintem mindenkinek jo lenne...Na, majd meglatjuk...

Most ennyit irok, remelem mindenki jol van,
hianyoztatokKép!

Ja, Rebinek lassan cipöt akarok venniKép, en Sopronba szoktam jarni a Baby Bell-be. Ugy tudom, van valahol Budapesten is... Meg tudnatok mondani merre??? Legjobb lenne Ujpest közeleben...

Akkor most jo ejt!
Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Csics
LEhet hogy lemaradtam? Akkor már tudjátok a nemét a pocaklakónak?

Forti

Kép
Kép
forti

Mi is megérkeztünk a nyaralásból. Végre megint láttam a tengert (Kryss: én is imádomKépKép)
Juli élvezte a sós vizet is (csak kicsit prüszkölt), de föleg a hatalmas homokozótKép rákat eljátszottak (a bnömékkel voltunk, hasonló korú gyerköccel) a homokban, eszükbe sem jutottunkKép

Juli csomó újat tud: már gyalog megyünk sétálni, ami elég macerás, de tök büszke vagyok ráKépKép minden füvet, követ, csikket felvesz, megnéz, éééééééééés bedobál a babakocsi aljábaKépKép Nagyjából egyedül eszik villával, csak a felszúrásnál kell segiteni neki. De már kanállal is gyakorolunk, mert ha nincs nála kanál, akkor nem fogadja el a fözeléket. Már vacsorázik is, mert uzsonna után farkaséhes volt, és igy este is együtt eszünk. Nagyjából azt eszi amit mi, csak néha adok neki mást, ha (szerintem) nem megfelelö neki a mi kajánk, de igyekszem olyat fözni mindig, amit ö is ehet. Tegnap pl. tollhegytészta volt paradicsommártásban, hát, akkora adagot bevágott, hogy csak néztem.
Voltunk mérlegelni is, és már 9760g volt.
A kezei is nagyon ügyesek, frankón duplozik, kupakot tekerKép
A pohárból ivással is próbálkozunk, de még csak pár kortyig jutottunk.

Forti: örülök hogy Levi végre eszikKép Milyen az a csirke almamártással?

Csics: fognak még esni elegetKép Juli 2-3 napja rálépett a kezére és szánkózott egyet az orrán a padlószönyegenKép Akkora nagy kék folt/var van az orrán, hogy ki se látszik.

Na, megyek mert felébredt a drága, és ma apaalvós nap vanKép

Ja: Ilke: nekem lehet hogy kéne bársonyvirág mag. Mekkora termetüek a tieid?

zsani
zsani

Sziasztok!

Gumicukor!
Köszi, hogy hiányoltál! Vagyok-vagyok, csak átvészeltem egy kis depit és sok a dolgom.

Gabi meg megint gőzerővel fogzik. Jön a 9-10. foga. Mindkettő rágófogból kint van 1-1 csücsök. De végeredményében a héten már 2x átaludta az éjszakát. Csak késő este és hajnalban riasztott.
Nemsokára költözünk anyósékhoz akik 3 emlettel lejjebb laknak ugyan ebben a tömbben és kapuban. Net van, úgyhogy nem lesz túl nagy változás, hacsak azt nem tekintjük annak, hogy egy kis lukban leszünk és a gyerek is köztünk fog aludni... Hát így jó 1-2 évet le kell húznunk, ha előre akarunk jutni. Ennek a lakásnak az árát ugyanis be akarja párom pörgetni, hogy egy normális házat kapjunk érte itt a környéken és lehetőleg kispesten, de itt egy sima 100-as telek is 13 millánál kezdődik. szóval gáz, de annyiból jobb lesz, hogy nem kell a 80 ezres rezsit fizetni, hanem csak a villanyba és a vízbe kell beleadni, merthogy a többi számla általány díjas és így is úgy is ki kellene fizetni, ha mi nem mennénkKép Ez tök jó pzitív dolog anyóstól. Szóval talán az össz rezsink ha 20 ezer leszKépKépKép

Nagyban fogyózom, már 1 hete, de eredmény az nulla. Pedig egy elég durva diétát kezdtem el és míg másnak már mérlegen látható eredménye van addig nálam a mutató meg se mozdult, úgyhogy tegnaptól óránként 10 percet szobabiciklizem. Meg még kiegészítő erősítést csinálok. Remélem lesz eredménye, mert a célom egy régi 34-es nadrágom. És hogy ugyanúgy lötyögjön rajtam mint anno!! 32-es gatyó lett volna rám az igazi méret. Szörnyűűűű, hogy most meg a 42-esbe épp hogy beleférekKép

Na visszatérve a babákhoz.Kép
Gábor nagyon bátortalan, ha a járásról van szó. Látom hogy el akar indulni, de nem mer, pedig van, hogy 2 lépésre lenne (két bizonytalan babalépésnyire) a cél (pl én). Azért rászánja magát, de lép egyet és inkább belevetődik a karomba és közben sikongat úgy élvezi. Szóval próbálkozik ezerrel.
Lehet 1 évesen már el is indul magától?!

Képzeljétek itt kispesten néhány játszón lecserélték a hinták jó részét. Bébi illetve laphintákra. Olyan jó, hogy nem kell félni, hogy kicsúszik a lánc alattKép Tegnap ennek örömére együtt hintáztunkKép

puszi
sasha és a 11,5 hónapos Gábor

Kép
sasha

Zsani
Örülök hogy jó volt a nyaralás, és hogy jól éreztétek magatokat. Már gondoltam rátok, hogy vajon mikor jöttök haza. Tiszta ügyes Julcsi, főleg hogy már villával eszik.
Levit ilyen szinten teljesen visszavetette ez az étvágytalanság, majd most megint tanítgatom, talán most már érdekli a dolog.
A csirke almamártással, ill. almaszósszal, odateszed a pipimellet főni (én nem hagytam egyben hanem kisebb darabokra vágtam), és amikor félig megfőtt, hozzárakom a vékonyra cikkezett almát, ízesítem, és amikor puha minden akkor behabarom és egy kicsit hagyom még együtt rotyogni őket. Rizzsel adom!

Sasha
Ezek szerint van előnye és hátránya is annak, hogy anyósékhoz cuccoltok. 1-2 évet akartok ott kihúzni? A tesó projecttel mi lesz? Vagy most vártok akkor vele.
Hajrá fogyókúra! Kitartás, sikerülni fog, nagyon ügyi vagy.
Gabinak pedig majd megjön a bátorsága, már ez is nagyon szép teljesítmény. Levinél is volt ilyen, először nagyon szépen lépegetett közöttünk, aztán kicsit bátortalan lett, most pedig már itt száguldozik. Kép

Úgy veszem észre, hogy egyre jobban hat a vas Levinél, tegnap egész nap evett!!!! Gondolom most hozza be a 3 hónapos kiesést. Már csak a főzelékekkel kéne újra megbarátkoznia. Azokat egyáltalán nem fogadja el.

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok

Ma delelott egy baratnomnel voltunk akinek 3 honapos a kisebbik lanya.Ur isten ,eleg strapas neki,mert mikor szoptat a nagy (3 eves lesz )egyfolytaban kiabal es ugral korulotte.Erre persze a pici lany meg nyugtalanul eszik.
Szoval levontam a kovetkezteetst hogy kell azert meg eltelni egy kis idonek hogy jojjon a kisteso: ))
Viszont Alex nagyon elvezte a baby taxit,ugyhogy beszerzunk neki egyet hamarosan.
JA es vettem ilyen baba nezo tukrot a kocsiba,tenyelg nagyon jo lesz.Bar meg nincs funkcioja mert a babahordozo forditva van: ))De mar csak 2 het es Alex 1 eves es akkor megkapja aszembe, nagy uleset.

Csics
Hat erdekes mert a hintaban nem dulongel,csak itthon ulve vagy allva.Ott annyira elvezi a szitut hogy nem csinalja : )))
Nagyon ugyesen kapaszkodik es magatol,nem kell neki mondani.
Jobbulast Petike szajanak.

Kryss
Udv itthon megint: )Jo barnak vagytok,mi?Hogy birtataok Rebit az arnyekban tartani,legalbb a deli orakban?’

Sasha
Es mi volt a depi oka?/Gondolom a kialvatlansag a fogzas miatt.Ha mar anyoseknal lesztek,majd napkozben is lesz idod pihenni es az sokat jelent.

Forti
Na akkor most lett igazi hatasa a vasnak: ))El tudom kepzelni hogy orulsz neki: ))

Na megyek mert a keresztanyamhoz kell menni koszonteni: )
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Megjártuk az állatkertet, iszonyú sokan voltak és nagyon meleg is volt. Bettinek nagyon tetszettek az állatok, egész más volt, mint amikor 10 hónaposan voltunk. Az állatok mellett igen érdekelték a fejünk felett elhúzó repülők. Bementek apjával a kisállat simogatóba is, szegényt egy birka-féle majd fellökte. Hazafelé kapott léggömböt is (potom 400), most a plafonon lóg. Úgy néz ki teljesen kiiktattuk a délutáni alvást, és most elég hülyén néz ki a nap, hogy fél7 körül kel, de. alszik, aztán déltől este 8-ig fenn van.

Sasha, milyen diétán vagy? Én mint állandó fogyis, mindig diétázom éppen.
Ha jól kijössz anyósoddal, ki lehet bírni 1-2 évet. Mi lesz a lakótokkal, berendezéssel?

Épp most mutatta a nagyobb lányom, hogy az ő lufija leeresztett.Kép

Conti

conti

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?