Nagy és piros betűkkel akartam írni és nem sikerült
, úgy látszik a kettő nem megy egyszerre. Na mindegy nem a méret a lényeg
.
Szerencsére Levi már jól van, megint olyan jó kedve van mint szokott lenni
, még mindig nem tudni mi okozta ilyen sokáig a lázat. Szombat este pl. 39.8 volt, a fogától biztos nincs is magas láza. Olyan rossz kedvű volt szegénykém, gondolom még a kúp meg nurofen is lelohasztotta a jó kedvét. A lényeg, hogy most már jól van, csak ne legyen beteg, annyira rossz volt.
Márti sajnálom, hogy nem kapsz gyedet
, ezek a szemetek mindent kitalálnak, nehogy már jó legyen nekünk. HÚÚÚ nagyon pipa tudok lenni ilyenkor. Na dehát a családipótlék is röhejes. Inkább nem is beszélek róla mert csak felhúzom magam.
Tand de jó, hogy jelentkeztél, nem mintha én sűrűn jönnék
, most már te fogsz következni a szülésben
.
Szilvi nem irigyellek a hitel mizéria miatt, mi vettünk fel, és futkározással járt, ráadásul már nagy pocakom volt, dehát nekem is kellett mennem a papírokat aláírni. Szocpolt is igénybe vettük. Sok sikert és kitartást hozzá.
Chrissyy, olyan jól esett, hogy írtál msn-re
, köszönöm az érdeklődést, majd figyellek délutánonként, hátha tudok jönni.
Kriszta veletek miújság, minden rendben? Biztos ki lehetsz egy kicsit fáradva azért nem jelenkezel. Nekem az első pár nap tiszta téboly volt, azt sem tudtam mit csináljak, pihenjek vagy takarítsak. Igaz ez már akkor volt mikor apa visszament dolgozni, amíg itthon volt jó volt. Azért majd jelentkezz ha van egy kis időd.
Kata, mégegyszer gratulálok a kis Gergő babához, igazán szép kisfiú. Figyeltem mikor írtad, hogy Judy megszült
, biztos épp szoptatási idő volt
.
Bessy ti hogy álltok babaproject ügyileg, most lesz beültetés? Ne haragudj, lehet írtad már csak én meg nem olvastam vissza teljesen.
Elnézést akit kihagytam, mindenkinek sok puszi, majd még jelenkezem.