Új privát üzeneted érkezett!

JUDY NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK PICI NAGYLÁNYODHOZ!!!!

Jövő héten szerdán szülésfelkészítő, ha akkor még bent van Judy (nem tudom, császárosok meddig vannak.. :roll: ) tuti megnézem őket! :D

Vicuska, Te mondtad, hogy a szarabbik géppel néztek meg, ne csináld végig te is a mizériát, amit Ani is elszenvedett a szar gépek miatt!!! Ott van a petezsák, benne a pici és jó helyen! :)

Kata, köszi az infót Judyról! :) Hogy vagytok? Hogy megy? :wink:

Ani, én tuti elájultam volna szék nélkül a temetésen. Ha nincs szék körülöttem és pl a buszmegállóban állok (nem terhesen is!!) mondjuk 20-25 percet, semmi bajom. De ha valaki felhívja rá a figyelmem, hogy le lehetne ülni, egyből elszédülök, kell a szék :D 21 hetesen kiselőadást tartottam, mentem ki a csoport elé, a tanár pedig tolta oda a széket, hogy üljek le. Mondtam, nem, nem kell, 5 perc az egész. A második perc közepén majdnem elvágódtam :D De ha nem kérdezi a széket, semmi bajom....

Ildi, nem hiszem hogy egy egészségügyis beleköt egy kismamába, aki nem akarta elkapni a járványt az első harmadban :D Ha igen, válts védőnőt! (kár hogy nem lehet, mi? :D bár én imádom az enyémet)

Andesz, mikor megy lejjebb a has első gyereknél? Hetekkel előbb is? :roll:

Alexa, sajnálom a kisfiad, hogy beteg, de szerintem ha szarul lett volna délután, láttad volna rajta! Meg hát nagyon szép idő volt, emiatt nem lesz rosszabbul :wink: Én emlékszem egy gyönyörű tavaszi napra, amit végig a játszón töltöttem egyedül, utána anya elvitt úszásedzésre, ott is maradt nézni, végigpörögtem az egészet, és este 10-re 39 fokos lázam lett :D Nagyon jó emlék maradt! 8)

Bessy, én is észrevettem a peteérést... :) spontán?? :wink:

Kriszti, várjuk a képeket pici Rékáról! Ollyan kíváncsi vagyok! :lol:
Vendég

Szilvi :)
Vendég

Reggel kicserélték a gázórát. Majdnem fél órát szórakoztak, mire begyújtották a vízmelegítőt. Ne tudjátok meg, mekkora kupit és koszt csináltak. :shock: :(

Hitelekkel fekszek, hitelekkel kelek.... Majdnem egyhuzamban jár az agyam.... :? Teljes a tanácstalanság..... :roll:
Vendég

Szilvi, együttérzek...nehéz döntés, nagy felelősség... :?
Vendég

Jajj, egyszer jövök később, máris micsoda hírek!

[color=cyan]Judy! Szívből gratulálok Barbi babához! Jó egészséget, gyors felépülést és sok tejcit kívánok Nektek!![/color]

Vicuska! Nagyon szorítok!

Voltam védőnőnél, mert már nem bírtam kivárni, hogy a több, mint egy hónapja levett véreredményemnek a Hepatitis B része hiányzik. És tényleg nincs még kész. Meghallgattuk a szívhangját is a Kismanónak, és jujj!! 2kg-ot híztam. Egyfolytában ehetnékem van és volt is. Kicsit vissza kell fognom magam.

Ani! Most is iszogassál!!
n.k.ildi

Szilvi! Hát sokat kell agyalni rajta az tény. Sokmindent át kell gondolni, és a jövőre is kell gondolni.

De tudod mit? Ha nyerünk a lottón, kapsz tőlünk 1-2milliót ajándékba, ezzel is könnyítve a hiteletek.
n.k.ildi

JUDY kislánya BARBARA:

Kép Kép
Kép
Vendég

Judy-nak: Barbika! Gyönyörű vagy! Mégegyszer gratulálunk!!!
Vendég

Ildi
Itt is lassan őrőlnek a malmok. :?
A 2 kg még annyira nem vészes.
Köszi a felajánlást. Legalább lottóztok? :D

Betsy
Köszi a képeket! :)

Judy
Gyönyörűszép Barbikátok van!!!
Vendég

Sziasztok!

Nem vesztem el, csak jövés-menés az életem. Még mindig van egy csomó dolog, amit Gréta baba születése előtt el szeretnék intézni.
Én egyébként még jól bírom a strapát. Az időjárás-változások sem zavarnak (még!).

Nem olvastalak vissza benneteket teljesen, így nem tudok mindenkinek reagálni, előre is bocsi!

Kata, Judy
Hatalmas gratula a babákhoz! Jó egészséget és sok tejcit kívánok nektek!

Chrissyy
Mindjárt küldök privit az új számommal!

Vicuska
Olyan nagy örömmel néztem a tesztjeidet! :lol: Az UH-on meg ne parázz, tényleg gondolj csak Ani esetére!

Krixtáékról nem lehet valamit tudni? (lehet, hogy írtatok róluk, csak az én figyelmemet kerülte el :oops: )

Most megyek, majd ha megint itt leszek a lakásban majd írok! Puszi mindenkinek!

Kép
tand

Hát gyönyörű szép Barbi baba! És milyen nagy!

Köszönjük a képeket!Szilvi! Aha, szoktunk lottózni. Na jó, nem minden héten, de sűrűn. :)
n.k.ildi

Andi
Örülök, hogy jól vagy. Tényleg jól bírod a strapát! Már most úgy mozgok, mint egy izomlázas lajhár. :?
Jó ügyködést és vigyázz magadra!

Ildi
Már mi is gondolkodunk a lottózáson, de még csak idáig jutottunk. :D
Vendég

Tand! Kriszta is megszült 02.11-én, Pataki Réka lett a neve. Jól vannak, minden okés!
Vendég

Chrissy!
atanyos lehet Martinka ahogy forgolódik :lol:

Andi!
jó hallani felőled!azért óvatosan rohangálj 8)

Szilvi!
tudom,én is végigcsináltam ezt a hiteles mizériát.... :? az egész ügyintézést na meg aztán az építkezés papírügyeit én intéztem.. :evil:
de megérte,így utólag :wink:

Ildi!
milyen volt hallani a kisbabátok szívhangját? :lol:

Betsy!
köszi a képeket!
gyönyörű Barbi baba :P

vérvétel letudva,azt mondta RL,hív ha meglesz az eredmény és lehet még ma meg UH-oz :shock: :D
reggel 5 óta megint fenn vagyok,nem bírom én ezt idegekkel :roll:
Vendég

Vicuska! Nyugi, légyszi!!! Minden rendben lesz!!!
Vendég

Barbika nagyon szép kislány! :D
Szia Andi! :) :)
Vendég

Vicuska
Még a legelején megfordult a fejünkben az építkezés is, de albi mellett kivitelezhetetlen. :?
Kemény dió ez az egész.... De akkor is feltöröm. :lol: :lol: :lol:
Vendég

nem sikerült..... :( :( :(
56 a hcg-m :( :( :(
Vendég

Barbi nagyon hasonlít magára! :D (4d)
Szilvi, nemcsak az albi mellett gázos az építkezés, sajnos. :?
Vendég

Vicuska, ez biztos?? Mármint hogy nem sikerült. Tuti??? Ha igen, nagyon sajnálooooom :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Vicuska! Ez biztos? Nagyon-nagyon sajnálom!!!
Vendég

Vicuska nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: , annyira bíztam benne, hogy sikerült! Kérlek továbbra se add fel, megvárlak, hogy együtt pocakosodjunk :wink: .

Kép
Kép

Kép
Kép
vikike_

Judy: Végre megérkezett Levi gyönyörű kis menyasszonya :D , tiszta szívből gratulálunk, sok sok boldogságot, tejcit és mielöbbi felépülést!

Kép
Kép

Kép
Kép
vikike_

Nagy és piros betűkkel akartam írni és nem sikerült :roll: , úgy látszik a kettő nem megy egyszerre. Na mindegy nem a méret a lényeg :wink: .

Szerencsére Levi már jól van, megint olyan jó kedve van mint szokott lenni :D , még mindig nem tudni mi okozta ilyen sokáig a lázat. Szombat este pl. 39.8 volt, a fogától biztos nincs is magas láza. Olyan rossz kedvű volt szegénykém, gondolom még a kúp meg nurofen is lelohasztotta a jó kedvét. A lényeg, hogy most már jól van, csak ne legyen beteg, annyira rossz volt.

Márti sajnálom, hogy nem kapsz gyedet :( , ezek a szemetek mindent kitalálnak, nehogy már jó legyen nekünk. HÚÚÚ nagyon pipa tudok lenni ilyenkor. Na dehát a családipótlék is röhejes. Inkább nem is beszélek róla mert csak felhúzom magam.

Tand de jó, hogy jelentkeztél, nem mintha én sűrűn jönnék :oops: , most már te fogsz következni a szülésben :D .

Szilvi nem irigyellek a hitel mizéria miatt, mi vettünk fel, és futkározással járt, ráadásul már nagy pocakom volt, dehát nekem is kellett mennem a papírokat aláírni. Szocpolt is igénybe vettük. Sok sikert és kitartást hozzá.

Chrissyy, olyan jól esett, hogy írtál msn-re :) , köszönöm az érdeklődést, majd figyellek délutánonként, hátha tudok jönni.

Kriszta veletek miújság, minden rendben? Biztos ki lehetsz egy kicsit fáradva azért nem jelenkezel. Nekem az első pár nap tiszta téboly volt, azt sem tudtam mit csináljak, pihenjek vagy takarítsak. Igaz ez már akkor volt mikor apa visszament dolgozni, amíg itthon volt jó volt. Azért majd jelentkezz ha van egy kis időd.

Kata, mégegyszer gratulálok a kis Gergő babához, igazán szép kisfiú. Figyeltem mikor írtad, hogy Judy megszült :roll: , biztos épp szoptatási idő volt :D .

Bessy ti hogy álltok babaproject ügyileg, most lesz beültetés? Ne haragudj, lehet írtad már csak én meg nem olvastam vissza teljesen.

Elnézést akit kihagytam, mindenkinek sok puszi, majd még jelenkezem.

Kép
Kép

Kép
Kép
vikike_

Alexa, örülök, hogy Martinka jobban van, drukkolok, hogy ne legyen már láza!!!!
Nekünk a hűtőfürdő nem jött be, viszont jól kiizzasztottuk, az nagyobb sikerrel járt. Puszi nektek.

Kép
Kép

Kép
Kép
vikike_

Vicuska
Na neeeeee... Ez biztos???? :(

Márti
Az építkezés már eleve gázos. Itt van élő példának apa öccse.... :?

Vikike
Örülök, hogy Levi már jobban van.
Köszi az együttérzést. :) Hétvégén pontosítjuk az egész hitel- és társai dolgokat és meglátjuk merre tovább.
Vendég

Vicuska :cry: :cry: :cry:

Többieknek puszi, most ébredezik a picikém, megint csuklik.

Judy nekem is küldött át képeket, de nem tudtam feltenni őket.

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Kép

Kép

Kép

Szia Mindeki!!

Judynak én is gratulálok a babához,minden jót és szépet nektek!!

Ne haragudjatok de most nem tudok visszaolvasni,átugrottam Krisztiékhez hogy megnézzem az emailjeimet meg kicsit beszélgessünk addig apa vigyáz a babára...

Köszönöm mndenkinek a drukkokat meg hogy gondoltatok ránk sajnos nem volt egyszerű a kórházban töltött idő..ezért sem lehetett elérni mert nagyon aggódtam a picurért...a szülés gyors volt 3kor bemntünk és 7re meglett a pici de sajnos eléggé kihűlt és nehezen lélegzett ezért inkubátorba rakták...nagyon rossz volt mert nem is láthattam a picit sokáig aztán meg csak 3óránként az intenzíven..mondtak mindent,rendesen rámijesztett egy ottani doki aki nem a kedvességéről híres..(Tokodinak hívják)de szerencsére már jól vagyunk,otthon vagyunk,Ráka baba nagyon jó baba sosem sír csak eszik és alszik..az apukája sokat segít nekem...az egész terhességben és szülésben az éjjeli felkelések a legnehezebbek!:)

Mindenkinek nagy puszi,a kismamiknak kitartás,az anyukáknak sok tejet és minden szépet mindenkinek!

Köszönök mindent nektek és ahogy tudok majd jövök!!:)
Vendég

Krixta
Jó, hogy jelentkeztél! Réka baba nagyon aranyos!!! Örülök, hogy minden rendben van és végre otthon lehettek.
Mikor lesz netetek? ;) :D
Vendég

Krixta, hát valami tünemény ez a kiscsaj, olyan megható a közös képetek!!! :) De apával és egyedül is egy tündér! :lol: :lol: Köszi hogy jöttél, és gondoltál ránk hogy megnéznénk már a picikédet :)
Vendég

Ráuntam a mai napra, megyek haza eltüntetni a gázóra-csere nyomait. :?
Mindenkinek napocskás délutánt! :)
Vendég

Krixta!
nagyon szépek vagytok így hármasban,Réka tüneményes :P :P :P
Vendég

Sziasztok

Egyik szemem sír, a másik nevet a visszaolvasás után.....

Vicuska
Nagyon-nagyon sajnálom!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Tudod már hogyan tovább?

Judy
Gratulálok gyönyörű kislányodhoz! Sok tejcsit, gyors felépülést kívánok!

Krixta
De jó, hogy jöttél. Gyönyörű a kislányod! És milyen kis picurka :D
Apán látszik milyen büszke

Vikike
Örülök, hogy Levi már jobban van!
Ha minden jól megy, márciusban lesz a beültetés.

Ildi, Márti
Aranyosak vagytok, hogy így figyeltek rám, nagyon jól esik, de szerintem nekünk nem lehet spontán babánk. Ha mégis sikerülne, félő lenne a méhenkívüli terhesség...

Márti
Nagyon sajnálom, hogy nem fogsz kapni pénzt. Rohadt szemét dolog ez. :evil: :evil: :evil:

Tand
Örülök, hogy jöttél. Sokszor eszemben voltál, hogy mi lehet veled.

Alexa
Remélem nincs komolyabb baja Martinkának. Örülök, hogy jobban van
bessy76

Sziasztok!

:( Nincs jó kedvem! :(

Vicuska, annyira vártam hogy végre hazaérjek már. Nagyon sajnálom. Nem is tudom mit írhatnék.... :cry:

Judy, Kriszta gyönyörűek a babák.

Tand, örülök hogy jelentkeztél, vigyázz magadra, most te következel.

Vikikém, nagyon örülök hogy Levi jól van. Bocsi ha kicsit túlaggódtam a helyzetet, biztos eleged volt már belőlem, hogy mindig hívogatlak. Csütörtökön vagy pénteken elugrom, de elötte feltétlen telózok. Pusza

madiani

Vicuska,
tiszta szívemből sajnálom, de sajnos érteni nem értem.... RL tudott vmit mondani? Mitől lehet, hogy megtermékenyülsz, de nem tapad meg, vagy felszívódik, vagy én nem is tudom mi történik.... Tényleg ne add fel, de gondolom, most nagyon nehéz... Kitartás!!!!!

Judy,
nagyon sok boldogságot és vidám pillanatot kívánok Nektek Barbi babával. Gyönyörűséges kislány!!!! Jó egészséget és sok-sok tejcsit!!! Pihenj sokat és erősödj meg mielőbb!!!!

Kriszta,
örülök, hogy otthon vagytok és nagy a boldogság!!!! Gondolom, már mennyire vágytatok rá!!!! Tokodiról már én is hallottam.... A sógornőméknél sajnos bejött a rémisztgetés, de örülök, hogy nálatok másként volt a helyzet és Réka babóval minden rendben!!!!

Alexa,
Martinkának jobbulást, remélem semmi komoly!!!! Kitartás neked is, gondolom, nem lehet könnyű, ha beteg a csöppség!!!!

Márti,
még pihizz egy kicsit, előbb engedd Andit szülni!!! A kocsik helyesek, szerintem majd kitapasztalod, mikor melyiket használd... Sajnálom a gyest és azt is, hogy eddig ezt senki nem tudta megmondani..... tiszta vicc ez a rendszer....

Kata anyuci,
hogy vagytok? Hasfájós még Geri baba???? Nagyon sokat gondolok Rátok!!!! Szeretgessétek egymást, bár téged ismerve, ezt nem kell mondani, megteszed anélkül is :wink: Tejcsid van?

Szilvi,
hitelben dönteni nem könnyű, de gondolj csak bele, most az ablakon dobáljátok ki az albi árát... Később ezt a pénzt pedig a saját házatokra fizetitek!!! Mi is még 18 évig adósak vagyunk, jóformán azt sem tudom hány felé kell fizetnünk, szerencsére mind be van állítva és vonják... de megéri, mert írtó jó érzés sajátban lakni!!!!!

Vikike,
de jó, hogy jöttél!!!! Már nagyon hiányoltalak!!!! Drukkolok, hogy 5 nap múlva nagyon boldog légy!!! Örülök, hogy a kis szívtipró már meggyógyult, még mindig szerelmes vagyok a masás képébe :P
Vendég

Vikike!
én is nagyon szorítok hogy zebrásat tesztelj :lol:

Bessy!
szuper!március már csak pár nap 8)

mindenki babás lesz mindjárt,csak én maradok itt károgni :?

RL se tudott mit mondani,meg nem is nagyon volt érkezésem megkérdezni,hogy most akkor mi van :roll: mikor kell megjönnie,meg miért volt ez az egész...de úgy se lehet tudni az okát...jobb lett volna ha nem is tesztelek piri után,akkor nem is tudtam volna,hogy elindult vmi,és nem lett volna ez az egész hiábavaló tortúra..
már csak azon agyalok,hogy mi van ha méhen kívüli? :shock: de akkor mondjuk vérzenék,meg akkor is tovább nőtt volna a hcg....

bocs,hogy ilyenekkel traktállak titeket :(
mondtam én,hogy jobb lenne,ha nem jönnék többet keseregni :roll:
csak rontom a hangulatot :oops:
Vendég

Andi,
már kezdtem aggódni, mi lehet veled, mert nagyon eltűntél... GYere ám, kíváncsiak vagyunk rátok is!!!!

Ildi,
szuper, hogy meghallgatta a védőnő a szívverést!!!! Nálunk csak a 20. hét után van... Jövő héten már munka?????

Andesz, Gabi, jól vagytok??? VAgy csak én voltam figyelmetlen és nem olvastalak el benneteket????

Ani,
sajnálom a tegnapit, biztos nem lehetett könnyű. Vigyázzál ám te is magatokra!!!! Lehet, hogy fogok járni veled tornára :P

Magunkról:
Mütyürke, alias KisBence :P :P vasárnap reggel könnyekre fakasztott, majd vihorászásra késztetett :wink: :P Bubikat fújt a pocakomba, és szétrúgta őket :wink: Vasárnap este már Apa is érezte, együtt visítottunk fel örömünkben :P Ennél szebb érzés nincs is!!!!!! Fantasztikus!!!!
Viszont már 1-2 hete feszül és keményedik a hasam, tegnap megbeszéltem odabenn, hogy már csak 2 napot járok be, a többit itthonról dolgozom. Ez most majd működik egy ideig, de nem túl sokág, úgy vettem ki a főnököm szavaiból.... De sebaj, ha előbb itthon kell maradnom a tervezettnél korábban, akkor úgy lesz és kiélvezem majd a semmittevést :wink: :P
Holnap megyünk BB-hez, azért kicsit félek attól, hogy mit fog látni vagy mondani ezekre a keményedésekre...

Lányok, bár nem nagyon olvastam, de volt valakinek ilyen a várandósága alatt??? Én minden reggel úgy ébredek, hogy kőkemény a hasam... pedig van rajta zsírpárna bőségesen :oops:
Vendég

Vicuska,
gyere és traktálj minket a szomorúságoddal is!!! Engem pl nagyon érdekel, én is átéltem a sikertelen hónapokat és rettenetesen drukkolok, hogy végre Nektek is sikerüljön!!! Már annyit kínlódtatok és ez a megmagyarázhatatlanság még idegesítő is.... Én beleőrülnék, hogy nincsen magyarázat....

A méhen kívülit sem látta volna RL az uh-n? Szerintem ne aggódj ezen (tudom, könnyű mondani), de RL csak tudja mit csinál és minek kellene látszódnia...

Kívánom, hogy most már ne kelljen sokáig várakoznotok és idegeskednetek, hanem hozzátok is beköszöntsön a gólya!!!! Kitartás Vicuska, és légyszi gyere, sírd csak ki nekünk a bánatodat, azért vagyunk itt!!!!!!!!!
Vendég

Vicuska, nem mondhatok én se mást mint Nati, kérlek gyere és mond el bánatod. Nem azért írtam hogy rossz kedvem van. :wink: Nagyon sokat gondoltam ma rád. Tudod hogy nem tudok fogalmazni.

Nati, nekem is vannak keményedéseim, bár nem sok, heti 1-2, meg ha gyorsan megyek. A védőnőm azt mondta hogy ez teljensen normális. Kíváncsi vagyok mit mond majd neked BB.
Szupi volna, ha jönnél tornára. :)

madiani

Nati, nekem durván 14 hetes koromtól naponta legalább 1 volt, ez csak több lesz, napi 8 még normális, ha nem tart tovább 10-15 mp-nél és nem fáj, meg nem vérzel mellette. Ja és ha nincs fél órán belül 3-nál több (nekem volt januárban, ezért mentem kórházba :? ) Ha érzd, nyugodtan bevehetsz magne b-t, csak 2-nél többet egyszerre ne. De a dokid úgyis elmondja, mit csinálj! :)
Vendég

Sziasztok!

De jó ilyen gyönyörű babákat látni!Nagyon szépek,édesek!Barbika olyan,mintha Judyt látnám!
Réka is tüneményes,kis törékeny virágszál! :-)

Vicuska!Sajnálom!!Ne menj el tőlünk,engem érdekel,hogyan tovább!!Most vártok egy ciklust?Mikor beszélsz a dokival?

Nati!Nekem félidőtől keményedett a hasam,de nagyon sokat!Naponta akár 15-öt is,de lehet,hogy többet is,és mindegyik eltartott kb. 1 percig!Csak a szigorú fekvésnek köszönhető,hogy végig bentmaradt Martinka.Nagyon be voltam tojva,betartottam minden szabályt!
Gratulálok a mocorgáshoz!Ugye milyen fantasztikus érzés??Mi is zokogtunk és nevettünk egyszerre!! :D :D Bence,szép név! :wink:

Vikike!De jó,hogy Levi jobban van!Most én is sürgetném az időt,jó lenne,pár nappal előrébb járni!
Ma egész nap 38.5 volt Martinka láza,akármit csináltunk,nem ment lejjebb.Délután voltunk orvosnál,csúnya piros a torka.Kapott másfajta lázcsillapító kúpot,mert a Germicid már gyenge 1 éves kor után.A hűtőfürdő sem hatott.
Izzadás?Jól bebugyoláltátok Levit?Szegény gondolom sírt!Nem akart nagyon kimászni?Nem lehetett egyszerű!Megúsztátok antibiotikum nélkül a betegséget?
Vendég

Képzeljétek,most született meg az egyik rokonunk kisunokája!

4700gr!! :shock: :shock: Hüvelyi szülés volt!

Jó éjszakát Mindenkinek! :D
Vendég

Alexa, nagyon sajnálom Martinkát :( , drukkolok, hogy mielöbb meggyógyuljon, én totál kész voltam, hogy egy hétig volt láza és nem tudni mitől. Nekem nem is mondta a doki, hogy egy éves kor után már gyenge a Germicid kúp. Levinél annyi volt az izzasztás, hogy egy hosszú body volt rajta meg még egy vékony pulcsi és apa mellkasán elaludt a láz miatt és ekkor még jól betakartam egy pléddel. Az alvástól meg alapból jól kiizzadt. Mégegyszer kívánom, hogy mielöbb meggyógyuljon Martinka.

Anitám, dehogy haragszom, örülök, hogy hívtál minden nap, nagyon jól esett. KÖSZÖNÖM!

Kriszta, gyönyörű Réka baba, nagyon örülök, hogy jól vagytok és várunk újabb fejleményeket majd meg képeket.

Voltam ma Judynál Levivel, meglátogattuk a kis menyasszonyát :D . Nagyon szép kislány, és milyen picurka, mármint hihetetlen, hogy Levi is ilyen pindur volt, sőt még kisebb. Levi nagyon nyafogott, mindenáron be akart menni a kórterembe :D , alig bírtam vele :D . Azt mondta Judy, hogy reméli szombaton már jöhetnek haza, a kis leányzó meg állandóan enne, Judy levette a melléről és egyből reklamált a kis hölgyemény :D . Nem sokáig tudtunk maradni mert aztán jött Judy férje én meg nem akartam zavarogni, de jó volt látni őket.
Ja, még valami: Levi mászkált a folyosón és incselkedett az egyik kedves kis nővérkével aki a megfigyelőben volt a babákkal, folyton hívta a nővérke Levit magához, aztán a kis drágám bement a megfigyelőbe a nővérke az ölébe ültette és elkezdte simizni Levi buksiját, ő meg csak elterült és lazulva tűrte, hogy kényeztetik :lol: , igazi szívtipró már most :lol: .

Kép
Kép

Kép
Kép
vikike_

Vicuska, meg se forduljon a fejedben, hogy nem jössz ide többet, nagyon szeretünk téged és nagyon drukkolunk, hogy a sok szenvedés és bizonytalanság után végre rátok találjon a kis babócátok! KITARTÁS!!!

Kép
Kép

Kép
Kép
vikike_

Kép

Alexa!
remélem gyorsan helyrekön Martinka :)

Vikike!
de jó,hogy láttad Judyt meg Barbit 8) Levike tényleg már mosr csajozik :wink:
Vendég

Jóóóóóóóó reggelt! :)

Bessy
Szombaton már március. ;) Nagyon drukkolok!!!!!!

Nati
Köszi a biztató szavakat! :)
Tegnap nekihasaltam és összeírkáltam az állandó kiadásokat. Arra a megállapításra jutottunk, hogy megoldható a hitel. Már jó lenne a saját kis vackunkban lenni. :)
A keményedésekkel óvatosan. Szedsz magneB6ot?
Gratulálok, hogy érzed a bubikat. :D

Vicuska
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz (írókhoz). Azért vagyunk, hogy meghallgassuk a bánatod, segítsünk és együtt örüljünk, ha sikerül. Nem erre valók a barátok? ;) :)

Alexa
4700 gr?! Te jó ég!!! Hogy fért el az a gyerkőc?!
Minden esetre gratulálok a kis(?)unokához!

Vikike
Levi már most nagyon tud bánni a nőkkel. ;) :D
Vendég

Jó reggelt!

Alexa, remélem gyógyul a kis Drágátok!

Vikikém, örülök. :) Pussz a kis nőcsábásznak!

Vicuska :)

Szilvi, szia.

madiani

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?