Sziasztok!
Kike, sajnálom, ami anyósoddal történt, és hogy még ők is a nyakatokba szakadtak. Kitartást, mire megérkezik a baba, minden rendeződik.
t.maria, neked is drukkolok, hogy minden a legjobban alakuljon veletek!
A hétvégén megnéztem egy rakás grépfrútmagkivonatot, és mindegyiken azt láttam, hogy a magas citrus-, alkohol- vagy egyéb tartalom miatt kismamáknak nem javasolják. Állítólag a cukormentes étrend és a sok joghurt is kitakarítja a gombákat, egy kismama ismerősömnél bevált.
Csillala, te is vigyázz magadra. Igazad van, a pozitív hozzáállás nagyon sokat számít, a jót nagyon kell akarni - olykor meg is kell érte szenvedni.... Ezt én is érzem, most sok dokival volt dolgom, és mindegyik azt mondta, a terápiája biztosan segíteni fog, de ha nem, akkor.... és sajnos mindig bejött a "de ha nem...", pedig azt hittem, mindent megtettem a legjobbért...
Potyka, köszi a homeos tippet arcüreg-ügyben. Végül vettem Coryzaliat, és Euphorbium orrcseppet, ez utóbbiban van az a sulfuros anyag, amit írtál. Remélem a legjobbakat!
Titanilla, édes a kicsi fiú!
Szly, tök jó a babakocsitok! Meg az is, hogy ennyi egyidős gyerkőc játszik együtt. A mi játszótérünkön is csupa Oti-korabeliek szoktak lenni, olyan jól elvannak együtt!
Ebédötlet: tegnap mennyei krumplis tésztát főztem
Ibm: megértem, hogy az esküvőd gondolatától is pityeregsz, ez még "normális" hormonhelyzetnél is biztosan így lenne
egy kórustársamnak írtam egy esküvői bevonulóhoz szöveget nemrég, közben úgy itattam az egereket, hogy csak na....
Henka, jó, hogy ilyen lelkes és tehetséges papotok van! Hogy hívják? Ha nem akarod kiteregetni, priviben is megírhatod!
Gratulálok az elszántságodhoz az új életmódod ügyében, kívánom, hogy mihamarabb egészséges babát hordj a szíved alatt!
Ja, és ezennel én is ünnepélyesen bejelentem, hogy tatatataaaaa....
Szly, beszínezheted a soromat rózsaszínre
köszi!
Bejött a megérzésem, ez a genetikus szerint 90%
Nevünk egyelőre nincs.
Vigyázzatok magatokra, sok pozitív gondolatot kívánok nektek, és nézzétek az élet napos oldalát