Új privát üzeneted érkezett!

T. Maria: örülök hogy jobban vagy és jó lett az eredményed!!!
Csak pozitívan!!!
Nekem Olivérnél sem volt előtejem a terhesség alatt és most sincs. Mielött most teherbe estem, ha fürdés köznem kicsit megnyomtam a bimbómat akkor egy csepp még kicsordult, de azóta semmi. A húgomnak viszont mind a két terhességénél már elég korán csöpögött a teje.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Maria, ez az így kell csinálni és minden jóra fordul! Gratula a jó afp-hez és h végre elkészült.
Titi, nagyon édes! Nemsokára nekünk is lesz megint ilyen pici babónk! Tök jó! Olivér és Bence hozzájuk képest már kész nagy fiú!
Hene szép formás a pocid! És jók a kocsik, a második is nagyon tetszik, biztos jól kitudjátok majd használni, ha már nagyobb lesz gyerköc!
bencuri

Sziasztok!

Párom tegnap este olyan aranyos volt, egy pillanatra elfelejtettem minden rosszat!
Megkérdezte, hogy érzem-e már mocorogni a babát. Mondtam hogy nem, amúgy szólnék ha érezném.
Ekkor odanyomta a fülét a hasamhoz és hallgatózott. még a TV-t is lehalkította.
Aztán tök büszkén közölte, hogy Ő bizony hallja mocorogni a babát :!:
Kérdeztem miből gondolja ezt, hogy mit hall, mire Ő:
"Hát olyan máshogy gluggyol a hasad!" :shock: :lol:

Végülis ráhagytam, hagy legyen büszke.. :D

Elvileg holnapmehetek az AFP-mért. Remélem minden rendben.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszta, nálunk is mindig azt mondja apa, h glugyog! :D
Drukk az apf-hez!
bencuri

Sziasztok!

Kike, sajnálom, ami anyósoddal történt, és hogy még ők is a nyakatokba szakadtak. Kitartást, mire megérkezik a baba, minden rendeződik.

t.maria, neked is drukkolok, hogy minden a legjobban alakuljon veletek!
A hétvégén megnéztem egy rakás grépfrútmagkivonatot, és mindegyiken azt láttam, hogy a magas citrus-, alkohol- vagy egyéb tartalom miatt kismamáknak nem javasolják. Állítólag a cukormentes étrend és a sok joghurt is kitakarítja a gombákat, egy kismama ismerősömnél bevált.

Csillala, te is vigyázz magadra. Igazad van, a pozitív hozzáállás nagyon sokat számít, a jót nagyon kell akarni - olykor meg is kell érte szenvedni.... Ezt én is érzem, most sok dokival volt dolgom, és mindegyik azt mondta, a terápiája biztosan segíteni fog, de ha nem, akkor.... és sajnos mindig bejött a "de ha nem...", pedig azt hittem, mindent megtettem a legjobbért...

Potyka, köszi a homeos tippet arcüreg-ügyben. Végül vettem Coryzaliat, és Euphorbium orrcseppet, ez utóbbiban van az a sulfuros anyag, amit írtál. Remélem a legjobbakat!

Titanilla, édes a kicsi fiú!

Szly, tök jó a babakocsitok! Meg az is, hogy ennyi egyidős gyerkőc játszik együtt. A mi játszótérünkön is csupa Oti-korabeliek szoktak lenni, olyan jól elvannak együtt!

Ebédötlet: tegnap mennyei krumplis tésztát főztem
:D

Ibm: megértem, hogy az esküvőd gondolatától is pityeregsz, ez még "normális" hormonhelyzetnél is biztosan így lenne :) egy kórustársamnak írtam egy esküvői bevonulóhoz szöveget nemrég, közben úgy itattam az egereket, hogy csak na.... :shock:

Henka, jó, hogy ilyen lelkes és tehetséges papotok van! Hogy hívják? Ha nem akarod kiteregetni, priviben is megírhatod!
Gratulálok az elszántságodhoz az új életmódod ügyében, kívánom, hogy mihamarabb egészséges babát hordj a szíved alatt!

Ja, és ezennel én is ünnepélyesen bejelentem, hogy tatatataaaaa....
Szly, beszínezheted a soromat rózsaszínre :D
köszi!
Bejött a megérzésem, ez a genetikus szerint 90% :) Nevünk egyelőre nincs.

Vigyázzatok magatokra, sok pozitív gondolatot kívánok nektek, és nézzétek az élet napos oldalát :)

Kép
Kép
bondi

Titanilla, természetesen nem ezt az egy ruhácskát vettem, de ez szerelem volt első látásra. Igaz még nem vettünk sokmindent, mert mi sokmindent fogunk kapni. Meg már kaptunk is. Csak ez volt az első saját rucink! :wink:

KépKép
hene

Marcsi!
Grat a jó eredményhez! Látod, innentől remélem csak pozitív dolgok fognak történni!

Titi! Nagyon édes Nimród, és milyen kis pofis. Pedig nem olyan nagy súlyú.

Bondi! Grat. a kislányhoz. Egy fiú, egy lány. Nem tudom hogy vagy vele, de mióta fiam van, egyre jobban akartam egy kislányt is. Amikor mentem vásárolni Rolinak ruhát, kislányban mindig 100x több és aranyosabb volt.

Hene! Neked is szép nagy pocakod van már. Jók a babakocsik!

Ebédötleteket köszönöm. Megoldódott. Elmentem anyuékhoz és ő főzött húslevest meg székelykáposztát. Mi Rolival ettünk ott, apának meg hoztunk haza vacsira.

Tegnap egy olyan gyönyörű 5 hetes kislányt láttam. Szép szabályos pofija van, és a szempillája! Olyan picike! El sem hiszem hogy Roli is nemrét volt ekkora, és hogy nemsoká nekünk is lesz egy ilyen picúrunk!

Kép
szly27

Kép

Kép
szly27

Kép

Kép
szly27

Bocsi, de azt hittem fel sem teszi!

Kép
szly27

Sziasztok!

Megvolt tegnap a genetikai uh. Afp-m 2.1 lett. A védőnő megdicsérte h milyen jo,de a doki már vágott rá egy fura arcot.
Egyébként nagyon kiakadtunk,1 órára volt időpontunk és vártunk 4 órát mire bementünk,mert valami gyakorlaton voltak a dokik. Az egyik kismama délre volt odarendelve. Mikor megjött a doki még csak nem is köszönt.Mindenkit sürgetett hogy haladjon az öltözéssel és kb 5perc alatt lezavarta az egészet a 2 gyereknél. Tök bunkó volt szinte semmire se válaszolt.

1ik baby:

bpd:55
fronto:62
thorax:48
femur:32
talp:33
humerus:30
cerebellum:20

masik:

bpd:51
fronto:61
thorax:46
femur:33
talp:32
humerus:32
cerebellum:19

szerintetek ez jonak számít? Orrcsontot nem is mért meg ilyen haskörtérfogatot se,súlybecslés se volt...furi az egész.Meg 20hetes terhességet írt a papírra.
Tudtok olyan oldalt ahol hetekre bontva megvannak a határértékek?

És az lehetséges hogy eddig mellső most meg hátsó falon tapad a lepény?

Az én sorom is lehet rózsaszín,mert azt mondta kislányok!
Tesóik nincsenek,lakhely Szeged,Szote női klinika,ami még hiányzik.
Apa nagyon örült hogy lányok lesznek.

És képet se adtak,pedig volt aki vagy 10et is hozott ki magával másik dokitól:(
Vendég

Maverik!
Sajnálom, hogy ilyen gyorsan lezavart a doki. Két kislány! Gratula! Lehet hogy egypetéjűek? Milyen édesek lesznek, két egyforma baba!
Köv. Tábliban pótolom az adatokat.
A lepénnyel kapcsolatban, nem tudom hogy lehetséges-e. Gondolom, ha nagyon a mellső fal végében volt (remélem érthető) akkor esetleg áthúzódhatott a méh növekedésse miatt a hátsóra. Ilyenkor egy méhlepény van? (lehet hogy hülyeséget kérdeztem, de nem vagyok otthon ikres témában!)
Az 51mm-es Bpdre nekem is 20 hetet mondtak. Én akkor voltam 21 hetes. Amúgy a méret nem számít. Ilyenkor már lehetnek eltérések. Amikor időre megszületnek a babák , akkor is van aki 2800 gr. és van aki 4500 gr. E miatt ne aggódj!

Kép
szly27

Maverick, teljesen átérzem a helyzeted.
Legutóbb, mikor mentem a dokihoz nagyon hamar lezavart. Azt mondta hogy minden rendben de még a hosszát sem mondta meg.Felírta a vasat és ennyi. nem akart felvételt sem csinálni. És még el is kérte az 5ezret.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Nahát Maverik! Gratulálok a kiscsajszikhoz! Régebben linkelt be valaki olyan oldalt ahol megvannak ezek az értékek, de sajna már nem emléxem melyik az az oldal! Tipp: a júniusi topikban Gigi mindenre tudja a választ és mindenre tud egy jó oldalt! Szerintem kérdezz tőle! És van ott egy másik ikres mami is (szilvaqueen), ők bizti tudnak segíteni! Sajnálom hogy ilyen rosszul sikerült a vizsgálat, én a 12. hetivel jártam pont így. Ha tudtok menjetek el pár hét múlva egy 4d központba és ott szuperjól megmutogatják a babákat, leméregetik és minden kérdésre válaszolnak + dvd-t és képeket is kaptok! Fel a fejjel! Bizti jók a méretek is ha nem szólt semmit a parasztdoki! :wink:

Reggel írtam egy tök hosszú hozzászólást, de lefagyott a gép és annyira berágtam hogy kikapcsoltam, nehogy kedvem támadjon szétverni egy kisbaltával!

Ami - pont azt akartam tőled kérdezni hogy mi a helyzet a kinőtt kosztümmel, de látom már írtad! Remélem tudnak hozni belőle méretet addig! Átérzem a problémát, tudod, én is "kinőttem" a gyönyörű ruhámat! :( Sebaj, biztos nagyon szép lesznek a házasságkötések. Én is tuti bőgni fogok, a másokén is szoktam, néha még a filmeken is... :roll: :lol:
Lilu baba jól van, sokat mocorog, csak úgy nyúlik a hasam mindenfelé ahogy nyújtózkodik :lol: ! És minden nap csuklik is a kis mohócskám, remélem ez nem jele semmi rossznak... :?

Ma délelőtt akartam hajat mosni és nem elfelejtettem??! Tiszta hülye vagyok! Pedig mindjárt indulnom kell, először a nődokihoz kell beugranom, mert múlt héten elfelejtettük a táppénzez az igazolást, aztán rohanok ruhát próbálni, utána pedig megyünk vacsizni apával és a barátainkkal.

Marcsika - sajnállak nagyon a gyulladás miatt, most már tényleg vedd komolyan azt a pihenést! A grapefruit biztos jó, én is hallottam jótékony hatásáról, de amúgy is imádom!

Most rohanok! Pussz mindenkinek! :)
Vendég

Sziasztok!

Maverick: a mamanet.hu-n van az a táblázat! Nézd Meg! Ott minde adat megvan! Egyébként BPD: (biparietalis átmérő) a két halánték/falcsont közti táv, Thorax: mellkas/körfogat femur:combcsont, humerus: felkarcsont, cerebellum: kisagy
Vendég

Maverick: ha a keresőbe azt írod BPD táblázat, ez a második lap amit kiad, ezek csak átlagértékek de e szerint a táblázat szerint 20-21 hetesnek felel meg de ez lehet, hogy azért van mert ikrek (eddig nem mondták kisebbnek a babákat a számolt kornál, mert lehet a ciklusod hosszabb volt és tényleg fiatalabbak) Ha jól tudom az elején amíg van hely azért nem szoktak az ikrek sem kisebbek lenni. Viszont tök jó, hogy nincs nagy különbség köztük, mert olyan ios van, hogy úgymond az egyik elszívja a kaját a másik elöl, az pedig nem jó!
Bocsi kicsit hosszú lett!
Vendég

Na nekem meg van egy hibátlan AFPm, pont a közepén, még az sem keserít, hogy persze a nagyrutint, vizeletet elvesztették. :lol:

potyka

Köszi szépen a segítséget,akkor átböngészem. :D
Vendég

Sziasztok lányok!

Maverick, sajnos linket próbáltam, de nem tudok beilleszteni, de a www.timmermann.hu oldalon vannak kalkulátorok, a szülés várható időpontjának meghatározásánál beírod utsó mensit és kiadja aszerint mennyi idős vagy és ahhoz milyen méretek vannak.
De miután tegnap nekem is kisebbnek mérték a babát, mint eddig, utánanézegettem a neten és azért mindenhol mást adnak meg szinte persze azért nem nagy különbségekkel, de van ahol a mi méreteink teljesen a 18 hétnek felelnek meg.
Gratula a kiscsajokhoz, én is azt néztem, milyen szép egyformák a méreteik. És ha jól számoltam a lányaitokkal el is húztak a lányok, 15-13 arányban vezetnek.

Bondi, neked is gratulálok, az jó a fiú, lány párosítás, mi is olyat szeretnénk.

Én a tegnapi pozitív méhlepényes hírek után beindultam, tök alaposan kitakarítottam a hűtőt és megcsináltam végre a tornát, amit eddig csak a kanapéról néztem. Jó volt nagyon, persze csak óvatosan csináltam. Van benne relaxáció is, ami 1ébként nagyon jó, csak persze mosógép pont akkor kezdett centrifugálni, amikor kezdtem ellazulni, aztán meg ahogy mondta a nő ilyen meditálós hangon, hogy "sikerült teherbeesnem, sikerül kihordani és gyors szép szüléssel egy egészséges babám fog születni", akkor meg jól elbőgtem magam. Hormonjaim kicsit kavarognak. Úgyh nagyon jól sikerült a relaxálásom.

[/url]

Kép
teó

Képzeljétek, beszéltem az irodavezetőnkkel, azt mondta, ha holnap beviszem az állományos papírt, akkor lehet hogy még nem késő.
Budaörsön csinálják a bérszámfejtést, oda küldenek mindent, Ő csak továbbít.

Még a végén fizut is kapok! :D

Majd meglátjuk.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kedves Kismamák!

Legelőször is engedjétek meg, hogy gratuláljak a kis jövevényekhez.

Én 2007. októberében lettem anyuka (bár szeptemberre vártam a kicsit...), és májustól kezdtem pocakosodni. Nagyon szép tavaszi-nyári kismamaruhákat vettem, amelyeket most szeretnék továbbadni. A ruhákat újonnan vettem, megkímélt, szép állapotban vannak. 38-as konfekcióméretnek felelnek meg, a terhességem legvégéig tudtam hordani őket. Mindet kimostam, kivasalni sajnos már nincs időm.

Képeket, információkat, árakat az alábbi linken lehet találni:

http://picasaweb.google.com/Waterlilly2 ... mamaholmik

Köszönöm, hogy elolvastatok, és elnézést, ha zavartam.

Üdvözlettel:

Waterlilly

Kép
waterlilly

Teó! Jó ez a cím, amit megadtál. A kalkulátor nagyon pontos. Tök örültem neki, mert a dokim legutóbb nagyon gyorsan lezavart, így innen megtudtam pár dolgot, pl hogy 180mm hosszú. Tudom hogy ez csak átlag, de legalább valami kb.-t tudok.

Ahhoz az oldalhoz kapcsolódik egy link. Kismamaöveket mutatnak be és rendelni is lehet. Nagyon megtetszett, úgyhogy most azon rágódok, hogy rendeljek-e.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Jó reggelt!
Merre vagytok??
Vendég

Sziasztok!

Bondi, gratula a kiscsajszihoz!!! :lol:
Maverick, gratula a lányzókhoz!!! Tökéletes méretek!!! :lol: Nekem a 20. heti genetikai uh-t zavarta le gyorsan a doki. :cry: De ha minden igaz, jövőhét pénteken megyek 4D-re!!!! :lol:
Teó, tényleg jól sikerült a relaxálásod. :wink:
Mi meg tegnap kismama tornán átvettük a légzésgyakorlatokat. Nem tudom, szülés alatt mennyire fog eszembe jutni. :?

Kép
sziszka82

Jó reggelt!

Nagyon eltűnt mindenki! TEgnap este senki sem írt!

Már csak három nap van hátra a kúpozásból! Már nagyon utálom! Gondoltam is hogy abbahagyom. De aztán meg ha megint panaszom lesz, joggal lesz mérges a doki, hogy nem fogadtam meg amit mondott.

Valakinek volt valami kúpja, amire azt mondtátok, hogy ne használja 10 napig! Ki volt az és milyen kúp volt? Nekem is 10 napig kell ezt használni.

Maverik! Megkönnyítették a babáid a dolgomat. Így elég lesz csak rózsaszínre festeni a sorodat! De megoldottam volna a vegyespárost is!

Kép
szly27

Sziasztok!

Hogy vagytok?

Teó! Köszi a linket,ez tényleg jó!

Sziszka! Mennyi volt végül a babakocsi és hol néztétek?
Lehet,hogy én is olyat fogok venni,bár Apa még mindenképp megakar egyet nézni előtte!

Wera! Mi volt tegnap? Doki,ruha, hammaparty???????????

Képzeljétek tegnapő bejelentkeztem 4d-re!
Wera! Nekem is nagy nap lesz márc. 8.!!!!!!!!
Újra láthatom Áron babát!!!!
A 4d genesisbe megyünk persze,kérdezte jártunk e már ott mert akkor van kedvezmény???
Ha már van fotós cd-nk akkor ezt folytatásban felveszik rá és nem kell érte fizetni!!!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Mondtam neki,hogy sajna azt én még aznap összetörtem!! :cry:
Nagyon sajnálta,de aztmondta akkor majd valamit kitalálunk!
Már úgy várom!
Tegnap egész du. babaruhát válogattam,hát nem kell asszem semmit venni csak a hazahozós cuccát!
Ha látnátok ezt a mennyiséget!
És még kapunk!
El sem fog férni!
Apa azon röhögött,hogy 10 percenként öltöztethetem majd,hogy minden rákerüljön!
Ápr. elejére megpróbálom teljessé tenni a listát,hogy mire van még szükségünk,mert akkor beindulunk!

Nálunk úgy néz ki jó idő lesz ma még!

Mit főztök?
gyümilevit+kivettem a fagyasztóból csirkemellet,de még nemtudom mi legyen belőle!!!!!!!!
Ötlet?

Kép

Kép
ibm

sziasztok!

Ibm!
Én márc. 5-én megyek a 4D Genesisbe... :lol: :lol:
Már nagyon várom!
Kiderül végre, hogy akkor most tényleg fiú, vagy tényleg lány... :wink:

Képzeljétek!
Mi is kapunk ruhákat!
Pedig én azt gondoltam, hogy mi senkitől sem kapunk...
Most úgy örülök nekik!

Wera!
Rég jártál felénk!

Nektek szoktak rendes hasi görcseitek lenni?
Olyat kérdezek, amikor a méh nem kemény, csak olyan igazi görcsös érzés...
Vagy ez is a gyulladástól lehet?
Kb 1 hete, hogy először előfordult...
Arra is gondoltam, hogy a méh növekedésétől lehet?
Ja, és mindíg bal oldalon jelentkezik... :shock:
Vendég

Hát Maria! Én már igazából nem is tudom,hogy miket érzek!
Hol szúr,hol fáj,hol olyan mintha görcsölne,este majd beszekadt a hátam +derekam!
Aztán rájövök,hogy csak wc-re kell menni! :wink:
Már nemtudom mi normális és mi nem,de mindig arra jutok,hogy baj lenne úgyis érezném!
Azt írta a net,hogy mostmár akkora mint egy jól érett banán!!!!!!
Azóta csak banánnak hívom!!!!!!! :lol:
Hát nagyon kíváncsi vagyok hogy fiad lesz vagy lányod!
Azért ez tök rossz nem?
Én is pont ma gondoltam rá,hogy mi lenne ha most aztmondanák,hogy lány?????????
Nekem teljessen mindeggy volt,de mostmár beleéltem magam és minden személy szerint Áron babaának készül és szól!
Már 3 különböző orvos is látta a kukiját,úgyhogy!
Kérdeztem Apát mit szólna-azt mondta nem lehet lány hát a saját szemével látta a 4d-n a kukiját!
Jó,tényleg!
Hát nagyon kíváncsi vagyok az eredményedre!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Köszönjük a gratulációkat! Bár még lehet, hogy a maradék 10% fog bejönni, de ha kiderül, hogy fiú, ugyanúgy fogunk örülni neki - legfeljebb Szlynak lesz egy kis pluszmunkája :wink:

Szly, Oti után fiút akartam, mert olyan imádnivaló és jó fej gyerek, hogy ilyenből öröm még egyet szeretgetni :D aztán amikor megtudtam, hogy babát várok, megéreztem, hogy lány, és először kicsit csalódott voltam, mit fogok vele kezdeni, de ez hamar elmúlt, most már várom, hogy megtudjam, milyen lányos anyukának lenni :)

Maverick, gratulálok a kislányokhoz! A méreteik miatt ne aggódj, az a lényeg, hogy egészségesek :)
De azért durva, hogy ennyit várattak benneteket :shock:

A lepény valóban arrébb tud menni, ahogy változik a méh mérete.

Krisztina, sikerrel jártál a fizetésed ügyében?

Marcsi, jobbulást, jobbulást és jobbulást neked! Egy kis keményedés, egy pici fájdalom még belefér a baba meg a méh növekedésébe, de ha kétségeid vannak, inkább nézesd meg magad dokival!

Timmermann dokiról, akinek a honlapját Teó ajánlotta: a magzati diagnosztikai centrumban csinál ultrahangot (a honlapján ott az elérhetősége). Nővéremék a múlt héten voltak nála, és nagyon meg voltak vele - meg a szolgáltatással is - elégedve. A babának a kisujjkörmét is megnézte, csokival ébreszgette a babát, és nagyon kedves volt velük. Ha még keresitek a jó uh-s helyet, látatlanban is ajánlom nektek. Mi is oda fogunk majd menni a huszonvalahanyadik héten, azért is, mert közel van hozzánk.

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
bondi

Jó reggelt Mindenkinek!

Ibm mi nagyon szeretjük a csirkemellet, paradicsommal, sajttal és egy kis bazslikommal megtöltve, olajon egy kis sóval borssal megsütve! :D
bencuri

Sziasztok!

Este nagyon eltűnt mindenki, úgyhogy egy idő után én is léptem.

Ma megyek a dokihoz a papírért, elvileg ma már kiadhatja. Délután van rendelés, úgyhogy addig várnom kell.

Előtte megyek az AFP-ért. Remélem elkészült. Mikor levették, azt mondták, hogy ma lesz meg. Már kíváncsi vagyok.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok! :D

Köszi a hiányolást! :D Minden nap benézek 1x, mostanság nincs időm többre sajna.
A ruháim alakulnak, de nem lesz olcsó. 83 ezerért KÖLCSÖNZÖM a menyasszonyit, a menyecskét pedig 25-ert! Jó, mondjuk ha sikerül eladnom a sajátomat 40-ért, akkor összességében még mindig jó vagyok, de így bazisok egyszerre! Plusz 3ezer a nyaklánc, 2ezer a gyűrűpárna és még 2 a zsepis szütyő. Fátylam nem lesz, nem akarom elrontani a szép hajam :P , inkább tetetek bele apró fehér rózsákat, hogy feldobja.
Apának sikerült végre venni bordó inget (lehet hogy írtam már?) igaz 14ezer volt, de baromi jó anyaga és színe van! Nagyon szép férjecském lesz ám! :D
Még nincs bennem az a nagy para, legjobban az izgat az egészben hogy apának fogok-e tetszeni és meg lesz-e elégedve azzal a sokmindennel amit egyedül intéztem. Remélem igen :?

Ami - Tökjó hogy 8-án mentek 4D-re! Majd gondolok rád! :D Nekem ma védőnő, HOLNAP REGGEL 10-KOR 4D!!! Már nagyon izgulok!!! :D :D Dokinál múlt héten voltam, tegnap csak beugrottam hozzá a táppénzes igazolásért, mert azt elfelejtettük múltkor.

Tegnap rájöttem hogy a passzív táppénzem naná hogy pont márc 8-án jár le!!! :roll: Fel is hívtam gyorsan a munkaügyi kp-ot hogy ilyenkor mi van, ráadásul előtte és utána 2 napig nem is leszünk itthon, hogy még véletlenül se tudjak bejelentkezni munkanélkülire... :evil: Végülis szerencsém volt, mert egy nagyon kedves nővel sikerült beszélnem és elmondtam neki a konkrét szitut és mondta, hogy ha jövőhét szerdán reggel bemegyek és személyesen őt megkeresem, akkor segít és nem lesz gond. Hahhh, jó tudni hogy vannak még normális emberek a földön! :)

Marcsi - nálam szerencsére eddig se összehúzódás se más görcs nem volt. Ha kicsit gyorsabban megyek mint ahogy azt Lilu baba szeretné, akkor eléggé meg szokott fájdulni a hasam, de akkor gyorsan lelassítok és el is múlik pár percen belül. Én baromi rohanós vagyok amúgy, mindig késve indulok és utsó pillanatban esek be mindenhova, így iszonyú nehezemre esik cammogni, pedig most már muszáj!! :( Sose fogom megszokni, az biztos!! Jaj, bocsi, elkalandoztam! :oops: :lol: A görcsöket szerintem simán okozhatja a gyulladásod. Pihi, pihi, pihi!!!! Ez a legjobb amit tehetsz!! :wink:
Vendég

Sziasztok!
Hát,millió dolgom van,most hogy Anyós a kórházban van.Bennfogták,elvileg ma műtik a térdét.Ki tudja,mikor jöhet haza.Papa inekciózását én végzek,Aptyuknak gyenge ehhez a gyomra :lol: Sokmindent kell csinálnom,és odafigyelni rá,ha kimegy sétálni,nehogy elessen,mert nem tud felkelni.Tegnap vásároltunk,Anyósnál voltunk,Kristinek kértünk időpontot az ortopédiára a lába miatt-évente kell vinni-majd még beutaló kell a háziorvostól.Megpróbáltuk a Papának elintézni az ebédet,hogy hozzanak neki valahonnan,de úgy igen drága lenne-olcsóbb ha én főzök neki,csak hát jobban elfáradok,két felé kell főznöm-amit ma már meg is tettem.Most nagyon fáradt vagyok,ehet lefekszek egy kicsit pihzni.

Gyerkőcök élvelik az új helyüket,egész jól megtanultak együtt elaludni.Nyolcra már durmolnak mindketten.
Bocsi többre nem futja az erőmből,nem aludtam valami jól éjszaka-hülye álmaim voltak.

Kép
Kép
Kép
kike

Bencuri! Köszi a tippet,igazából nem is tudom mit ennék!

Wera! Örülök,hogy végül ha drágán is de sikerült mindenben megtalálnod amit kerestél!
Már csak 10 nap jesszus!!!
Biztos minden nagyszerű lesz!
Én is gondolok majd rád!!

Holnap reggel 4d?????????
De jó! Kíváncsian várom a fotókat!!!
Most ugye ti is a 4d genesisbe mentek?
Vagy nem jól emlékszem?

Képzeljétek én tegnap olyan szarul voltam megint!
Majdnem kiraktam a vacsit és úgy általánosságban minden bajom volt!
Lehet,hogy az időváltozás,de remélem nem térnek vissza a kezdeti tünetek!

Ja! És tegnap ugye kabát nélkül mentem vásárolni és 3-an is megkérdezték,hogy csak nem??????????????
Egy csaj meg majdnem elment mellettem mert meg sem ismert! :lol:
Nem gyengén lehetek gömbölyű!!!!!!!!!!! :lol:
Sebaj,majd leszek még sovány is!!!!

Na megyek kezdek valamit magammal!

Éjjel amúgy sírtam,azt álmodtam,hogy a védőnő megakarta hallgatni a szívhangot és nem találta,elmentem a dr-hez is gyorsan de ő megmutatta,hogy hogy dobog,csak béna volt a védőnő!!!!
:evil:
Nagyon rossz volt!!!!

Na léptem,majd jövök!!

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

Ami, a http://www.babakocsi.net/sprint -en a bézs-mogyoró színűt választottuk. Pesten, egy magánlakásban néztük, de mivel ez egy átmeneti hely, éppen költözködtek át Biatorbágyra. Nincsen még kész a bolt, addig ilyen nomádban nyomják. Most kb 50 kocsit rendelnek, azokat vagy viszik Biatorbágyra, vagy Pesten valami raktárba. Ezt még nem lehet tudni. Mi még 55 ezerért kaptuk, ahogy az oldalon van, de most emelnek árat. :cry: De nagyon jól néznek ki a kocsik!
Ha minden igaz, mi március 7-én megyünk a 4D genesis-be!!! Remélem a párom tud intézni szabit!!! Kiváncsi vagyok, hogy törölhető-e a kérdőjel a lány után, vagy azóta kinőtt a kukija?! :wink:
Én meg egyre inkább úgy érzem, hogy nem fogom bírni a munkát április végéig... Mivel elég rosszul alszom, egyre fáradtabb is vagyok, a sok kocsikázás is már elég megerőltető... Hát majd meglátom.

Kép
sziszka82

Ami - jól emléxel, oda megyünk! Jövök majd a képekkel ahogy tudok! :D :D :D Bárcsak ott tartanánk már!
Hát igen, ez a 10 nap kezd nagyon kevésnek tűnni, bár már minden megvan aminek kell, mégis vannak olyan dolgok amiket utsó pillanatban kell intézni és emiatt eléggé stresszelek, nehogy elfelejtsek valamit!!! MIndent írok, de nálam sose lehet tudni! :? :lol:

Én is szoktam óriási marhaságokat álmodni. Újabban megint felszolgálok és nagyon béna vagyok, folyamatosan leborítok mindent a tálcáról. Pedig a valóságban ez csak 1x fordult elő, bár az elég durvára sikeredett :oops: :lol: :lol: !
2 napja pedig szültem álmomban, de nem akárhogy ám! Egyszercsak láttam hogy a köldökömnél elvékonyodik a ből és kidugta a gyerek a kezét. Irtó pici volt, kb amilyen valójában is lehet és nagyon féltem hogy nem marad életben, mert láttam hogy már nem tud bennt maradni, de aztán lélegzett, szopizott meg minden. Később mikor lenéztem, csak egy csúnya műanyag baba volt a kezemben, na és akkor nagyon elkezdtem sírni és felébredtem! :roll: Fura dolgokat képes kreálni az emberi agy! :twisted:

Én is kabát nélkül járok pár napja, van egy bazivastag pulóverem. És frankón azt látom hogy az emberek bámulják a pocakom és mosolyognak. Hát igen, szép gömbi! :lol: És már egy-két idősebb nőci is át akarta adni a helyét a villamoson! :shock: Ezen magam is meglepődtem!! :P Az ismerőseim meg azon röhögnek hogy mind az 5 kiló a hasamon van amit felszedtem, egy deka se ment máshova... lehet! :lol:

Kike - remélem anyós hamar felépül! Elhiszem hogy marha fárasztó lehet kétfélét főzni. A papának diétáznia kell, vagy miért nem tudja ugyanazt enni mit ti?

Sziszka - szuperul néz ki a bébijárgányotok, nekem is nagyon tetszik! :wink:
Vendég

ből = bőr (bocsi)
Vendég

Sziasztok!

Sziszka!

Szuper a kocsi!
Nagyon tetszik!
A tolokar megfordítható?
Mert azt nem láttam a leírásban...vagy csak nem vettem észre?

Azt hiszem, teljesen elhülyülök, mire megszülök!
Az összes idióta sorozatot végignézem... :? :shock:
mindíg utáltam őket...
Már könyv nincs itthon, amit legalább kétszer nem olvastam ki, pedig van bőven...

Most egy kicsit el kellett szaladnom itthonról, mert a lányoknak erre-arra szükségük volt az írószerboltból.
Jól elfáradtam!
Úgyhogy most fekszem!
Vendég

Sziasztok!!!

Hát voltam fogorvosnál és kihuzta :cry: :cry: :cry:

Tegnap este majdnem meghaltam,annyira fájt mikor elmult az injekcio hatása :cry: azt mondta öblögessem pálinkával nem meginni csak öblögetni apa hozott pálinkát és én szorgalmassan öblögetem,de azt mondta olyan szagom van mint egy szeszkazánnak :cry:
Alig birom kinyitni a számat gondolom ennek nagyon örül :roll:

Ja és voltam a védönönél is van fehérje a vizeletemben,4kg-ot hiztam eddig.

Képimg][/url]
Kép
ronix

Marcsika - Jóbarátok összes megvan? VAgy küldjem? :D Én mindig azt nézem ha fetrengek itthon és mindig jókedvre derít! :)
Vendég

Wera!
Az nincs még meg!
Nem rendezkedtem még be hosszas fetrengésre...
Vendég

Marcsi - ment privi
Vendég

Sziasztok!
Remélem semmit nem feelejtek el amit írni akarok! :D

Először is gratula a mindenhol a lányokhoz! (ugye fiú nem derült ki mostanában??
:lol: :lol: :lol: :lol:

Wera: tök jó, hogy megvan a ruha és az biztos hogy a párodnak fogsz tetszeni, emiatt aztán tényleg ne izgulj!!

Marcsi: kitartás! Nekem is vannak , vagy voltak hasonló (bár ki tudja tényleg hasonló-e) panaszaim, illetve olyan megfoghatatlanok de inkább görcs. Amióta 3x2 Magnéziumot szedek elmúltak szerencsére!! De szerintem is lehet a gyulladástól is.
Ja és a Jóbarátoknak mi is nagy rajongói vagyunk! Először furi de szerintem nagyon szórakoztató! Én ajánlom!!!

Kike: hát tartcs ki, mást úgysem tehetsz! Nem lehet könnyű!

Ronix: Mit mondott a védőnő a fehérjére a vizeletben? Mit kell ilyenkor tenni?
Vendég

Sajnálom de szinte mindig elgépelek valami (illetve inkább sokmindent!!) :oops: :oops:
Vendég

Ibm!
Márc. 8-án hány órára mentek a 4D Genesisbe? Mi 9-re! :D

Kép
Kép
kisfóka

a fehérjére semmit annyit hogy nem jo ez a terhesség vége felé jellemzö inkább,ja és ehhez ne jöjjön még most vizesedés mert akkor korház

Ennyi :(
Majd csak lesz valami az a tudat vigasztal,hogy már nincs annyi vissza mint eddig ugyanis én mindegyiket 3 héttel elöbb szültem most meg nem is vagyok már olyan fiatal.
Ugyhogy gondolom most joval elöbb meg fogok szülni-ezt érzem legalábbis.

Azt mondom mikor a többivel voltam terhes meg sem éreztem, komolyan semmi bajom nem volt.

Most................

meg minden amit el lehet képzelni minden elö jön,komolyan mint egy vén banya :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Képimg][/url]
Kép
ronix

a fehérjére semmit annyit hogy nem jo ez a terhesség vége felé jellemzö inkább,ja és ehhez ne jöjjön még most vizesedés mert akkor korház

Majd csak lesz valami az a tudat vigasztal,hogy már nincs annyi vissza mint eddig ugyanis én mindegyiket 3 héttel elöbb szültem most meg nem is vagyok már olyan fiatal.

Azt mondom mikor a többivel voltam terhes meg sem éreztem, komolyan semmi bajom nem volt.

Most................

meg minden amit el lehet képzelni minden elö jön,komolyan mint egy vén banya :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Képimg][/url]
Kép
ronix

Most................

Képimg][/url]
Kép
ronix

Most................

Képimg][/url]
Kép
ronix

Marcsi, megfordítható a tolókar és még magasságban is állítható! Egy csomó tök praktikus dologra figyeltek. Pl a huzat a kocsi teljes hátuljáról lecipzározható, csak háló marad ott, így pl jövő nyáron nem fülled bele, jár a levegő. Én nagyon beleszerettem! :D
Márc 7-én 11-re kaptam időpontot a 4D genesisbe!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
sziszka82

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?