Este mértem magam 8-kor ugyanúgy, mint a kezdésnél. Azóta találtam egy személyi edzőt... párom személyében és kőkeményen óránként 10 percre ráparancsol a szobabiciklire
Na ma már 4x bicajoztam 10 percig és nem a leggyengébb fokozaton, hanem úgy jó közepes erősségűn, ahol azért kell az erő. Nem tudom így mi lesz, mert óránként leizzadok nem gyengén
Most megbeszéltük, tanácskoztunk, hogy reggelire ugyanúgy mint a diétában két kétszersült, kávé, meg ha van nari, vagy alma. Ebéd szabadon választott féladag valami (ma kínai szecsuáni volt) Vacsi 6-kor: pászka valami sovánnyal (párizsi, sonka). Mellette meg az óránkénti 10 perc bicaj.
Jövő héten pénteken este 8 órakor méreckedés. Háááát kíváncsi vagyok
Litano! Kíváncsi!
Egyszerüen nem adhatom fel, mert nem maradhatok ilyen! Láttam ma a közértben egy nőt és nem hazudok, de dupla akkora volt mint én!!!! Nagyon durva volt. Egy fiatal nő! Rémképként lebegett előttem a jövő, márha így folytatom és nem csinálok valamit.
Ellenben a szívem facsarodik amikor visszagondolok azokra az időkre amikor nem voltam kövér, igaz sovány se 170 cm-hez 63 kg, volt rajtam hús. Azokból az időkből van egy nacim, ami akkoriban a kedvencem volt és lötyögött rajtam, lecsúszott a csípőmig. (nem mértem akkoriban magam, lehet kevesebb voltam 63 kg-nál is!) Most meg a combom közepéig jön csak fel! Katasztrófa! A cél a nadrág!!! 34-es méretű volt azt hiszem, de most nem találtam meg. És ha úgy lötyögött rajtam valszinű, hogy a 32-es is rámjött volna... Most meg örülhetek, ha a 42-esbe beleférek
Írtóra felstuffoltam magam most ezen. Lesz ez még így se figyeljétek meg!!!
pusz
egy baromi mérges sasha