Sziasztok!!
Éva!!
Csak piszkoskodok!!
A másik topokban is van egy csaj, aki a vizsgáira készül, ezt mindig onnan tudjuk mindig, hogy feltűnően sokat jelentkezik
Ha nem készül vizsgára, akkor eltünik hetekre (a topikból) Jó neki is van mentsége persze: két csajszi és a munka!!
Orrmandula!!
Minket nem érint. Illetve egyszer volt a Mariettának egy arcüreg gyulladása, akkor találtuk azt a dokinőt, aki az arcüreg átmosást tanította nekem (is) Akkor a Sárának is igen masszív volt a taknya, asszem 18 hónapos volt. Akkor mondta a dokinő, hogy ki kellene venni a manduláit, mert a teső egy csomó mindent hazahoz az oviból és rajta csattan, állandóan beteg lesz. Akkor nagyon elgondolkodtunk rajta, de úgy érzem jól döntöttem, hogy nem vetettük ki, hiszen semmi tünete nem volt, megelőzésként meg hülyeségnek tartottam. És az átmosásokkal nagyon jól lehetett uralni a nátháit.
Martinnál más az eset, neki fül problémái is vannak (a duzzadt mandula is ludas ebben is), és a horkolás annak a jele, hogy nem kap rendesen levegőt. És ez azért is gáz, mert a szervezet oxigén ellátása nem biztos, hogy tökéletes, így az agy sem kap kellő oxigént, ez bizony hosszú távon (évek!!) hatással lehet a teljesítőképességeire. Biztos láttatok már tátott szájú, bambán néző kisgyerekeket - tipikus adenoid forma. Ezt ne hagy kialakulni!!
Nagyon fontos szerv a mandula, de lehet nélküle élni. És ha hibásan működik, akkor több bajt okoz, mint hasznot.
Minnél nagyobb egy gyerek, annál nehezebb kivenni a manduláit. Felnőtt korban ez két hét komoly szenvedés. Náluk: másnap már nem is emlékeznek rá(mint a bárányhimlő
)
Szerintem ezt nem úszhajátok meg homeoval, az csak a tüneteket csökkenti, az okot nem szünteti meg. És ez nem a homeo ellen, mert ez az a helyzet, amit nem lehet csak műtéttel megoldani - mint a vakbélgyulladást.
Ha bizonytalan vagy, tudod, akkor több orvos véleményét kell kérni!!!
És abban szerintem is igazad van, hogy akkor inkább most kell kivenni, mint megvárni, hogy jővő ősztől megint jöjjenek a betegségek és akkor nem lehet műteni pedig indokolt lesz.
Nem csak saját kútfőből vagyok ilyen tájékozott ám!!!
Nekem két barátnőm is van 3-3 gyerekkel, ahol mindegyik gyerek füles volt (tudod, az egyiknél volt a tubus is) és a műtét óta sokkal kevesebbet betegek a gyerekek. Pedig az egyik fiúcska a műtét előtt képzeljétek fél évig is kapta az antibiotikumot, annyira szarul volt.
Igaz, hogy megcsinálhatták volna a tubussal együtt, de ebből is látszik, hogy csak akkor akarják kivenni a manduláit, amikor indokolt, most lett az.
Bárány!!
Ne légy ilyen elitélő!!!!
Maradjunk annál, hogy nem értünk vele egyet
De tudod vannak olyan emberek, akik félnek a betegségektől!!
Tegnap amikor olvastam el akartam mondani a véleményem a Sanyimnak, de lehurrogott, hogy őt ez nem érdekli, ez az én asztalom
Ma mivel hívott fel délelőtt munkahelyemen?? Hogy hallotta a tv-ben, hogy milyen komoly betegség ez a rota, nem kellene beoltatni a gyerekeket?? Hát enyhén kiakadtam rá!!!! Telefonon kell ezt megbeszélni a tv alapján?? Ha én mondom meg nem érdekli!!! Bleeeeeeeeeeeeeeee!!!
Akkor ez jó hír!!!!!!! Nem nyiltál tovább!!! Hallod???? Fel is fogod????
Hivatalosan, orvosilag is alá lett támasztva, hogy sétálhatsz és élvezheted a napsütést!!!! Ki az ágyból!!!! Csak a házimunka alól kaptál felmentést!!! (kicsi irigy!!!
)
Hahó Többiek!!!!!!