Hi!
Pimpoka,
ha ez megnyugtat, a barátaink kisfia Bogival egyidős, és még csak most jött ki a 16. foga, elvitték fogászhoz, aki azt mondta, hogy semmi baj sincs a kisfiúval, ez a lassú fogzás is teljesen normális. Szerintem Lelle nincs elkésve semmivel!
Lányok,
Akkora a Jóisten állatkertje... Muszáj kiadnom magamból a mérget! Felhív a drága anyósom - merthogy a férjem nem vette fel a telefonját - és megérdeklődte, hogy "Ugye akkor most már végre jönni fogtok, készülhetek?". Mondom, persze megyünk, ha a csajok rendben lesznek, és ezt csak péntek délben fogom eldönteni. Erre kicsit sértődötten közli, hogy pedig ő annyira készül, hogy HÚSVÉTOZIK majd a gyerekekkel... HÚSVÉTOZIK FEBRUÁR VÉGÉN!!! Azt hittem, nem hallok jól, de kétszer is elmondta... Meg hogy már bevásárolt "csokiból" - a piacon vagy a 100Ft-os boltban veszi azt a fajtát, amit még süteménybevonóhoz se lehet használni, és kakaós massza felirata van... Tavaly nem engedtem, hogy Bogi egyen belőle, szerinte viszont most már nem kellene annyira féltenem a gyereket - lehet, hogy megtartotta a tavalyi készletet, és azt akarja odaadni... Itthon ha csokit kap a csaj, csak Kinder szeletet vagy Milka rizspelyheset adunk neki, mást nem, abból is csak egy kis szeletet. Miből gondolja szerintetek ez a hülye, hogy majd ő akármilyen sz@rt megetethet a gyerekemmel???
Arról nem is beszélve, hogy normális, kisgyerekek által is fogyasztható ételt nem tart a házban, hanem vásároljak be itthon vagy útközben a gyereknek hétvégére, és majd azt eszi a csaj. Arra is képtelen, hogy megvegyen 3 üveg szentkirályi vizet, hogy tápszert tudjak keverni a kicsinek, még azt is itthonról viszünk. Ha tart otthon virslit - merthogy Bogi szereti a virslit - akkor max a Tesco gazdaságost veszi meg, párizsiban ugyanígy, csak azt még le is fagyasztja... Nem mintha párizsit adnék a lánynak, eddig csak csirke vagy pulykasonkát kapott, virsliből is a füstlit. A paprikás csirkéhez is én vegyek normális tejfölt, mert ő nem veszi meg csak a 10%-ost, mert fogyózik (már vagy 30 éve folyamatosan, de érdekes módon csak hízik a fogyókúrától)...
De mindez nem azért van így, mert olyan szegények, csak szimplán hülyék. Ha valaki szegény, az nem csináltat tél végén
(múlt héten) vadiúj cserépkályhát a nappalijába 300ezerért, és nem rendelkezik üdülési joggal 750ezerért hogy minden évben 2 hétig áztassa a tyúkszemét Hévízen, meg nem 2-en laknak együtt egy 5 szobás házban... Úgy ki tudnak akasztani az ilyen kicsinyes ostoba emberek!!! Persze anyósom egyfolytában nyavajog, hogy semmire se futja, meg hogy nincs egy rendes ruhája, meg annyi a kiadása. Pl elvárta volna, hogy a két fia fizesse ki a nyomorult cserépkályháját, de szerencsére mindkettőnek eléggé határozott párja van...
Most az a legújabb műsor, hogy nyáron át kell építeni a fűtési és a vízvezeték rendszert (meg akkor már a konyhát és a fürdőt is
), és hogy az milyen sokba fog kerülni. Na addig álljon féllábon, míg tőlünk egy vasat is látnak! Kábé százmilliárdszor elmagyarázta már nekik mindkét gyerekük, hogy 2 idősödő embernek luxus fenntartani azt a házat, ráadásul nincs orvos, gyógyszertár, hétvégén bolt, stb a faluban. A férjem és a sógorom is többször közölték, hogy nekik nem kell az a ház, soha nem fog egyikük sem odaköltözni, nyugodtan eladhatnák, és vehetnének egy kisebbet, amit ki is tudnak használni és még készpénzük is lenne belőle, hogy a drága mama vehessen magának új göncöket...
Fú, nagyon kiakadtam! És most csináljak bevásárlólistát a hétvégére, meg szerezzek nyugtatót, hogy ne másszak a hülye képébe...