Sziasztok!
Kata, egy kiskirályfi a Geri babád!
Nagyon szép babát csináltatok, büszke lehetsz rá! Tök meghatódtam azon amit írtál az anyaságról
Nagy gátsebed van?
Judy
szerintem Te már nem vagy itthon, vagy ha igen akkor se sokáig! Szorítok!!! Remélem a Te esetedben a nyákdugó tényleg a szülés kezdetét jelenti, nem úgy mint nálam (már majdnem 10 napja jött ki
)
Vicuska, petezsákot sem láttak vagy csak a babát benne nem? (na remélem érted, picit hülyén kérdeztem
) A tesztjeid gyöny9rűek! Tetszik a vonalzód
Ildi, én a 13. hét végén éreztem Kisatit először
Szurkolok!!! A pici ovisaid már biztos tűkön ülnek. És meddig gondoltad, hogy dolgozol majd? A kismamagatyók vagy gombosak (az tényleg csak nagyobb pocóra való) vagy gumisak, és a gumit odébb lehet gombolni, így már a normál hasról se esik le. A C&A-ban (plaza) ne vegyél!!! Szerintem is Távírda meg Skála, de a távírdáról nyílik a falköz, az ottani turkiban is elég gyakran van, ha bemész és megkéred őket, félreteszik ha kapnak!
Ani, én direkt nem akartam szülést nézetni apával, szerintem ő nem is kíváncsi mások szülésére így premierplánban
én szívesen megnézem, sőt van az a sorozat a realityn, azt is nézem néha. Ha Kisati kibírja még 12 napig, talizhatunk és kölcsönvenném egy picit, ha nem baj!
Bessy, én se tudtam hogy megy a lombik, tök érdekes
Remélem sikerül elsőre!!!
Kriszti, nem vagyunk ám régóta táciak (illetve már csak anyáék), "bevándorlók" vagyunk
Amúgy szeretem azt a falut, tök jó kis csavargóhelyek vannak ott
Rólunk:
majd csinálok ma 2 jó képet a 2 kisjárgányról
Nagyon tetszenek, csak nem tudom eldönteni, mikor melyiket használjam. Majd alakul
Jó volt anyáéknál, sokat dumáltunk kettesben. Párocskám is elvolt a rokonyoknál
ingyen beszélünk egymással mobilon, így végigtudósított mindent a mozgalmas esti viháncolásról (2 kiscsajjal, a sógornőmék gyerekeivel) mindenkivel beszélgettem egy csomót. Jó sok kisruhát is kaptunk, vannak köztük nagyon picik (szerencsére, mert olyan még nem sok volt) és nagyobbacskák is.