Új privát üzeneted érkezett!

Mennyi szép baba :roll: :lol:

Kismamik
Hajrá! A ti babácskáitokat is akarjuk már látni :wink:
Lassan letelik a február...

Betti
Ádám 2008.01.25-én született, a DOTE-n...
Vendég

Kép
Kép
Kép
Vendég

Halihó!

JUTI IS ANYUKA LETT!!!!!!!!!!!!! Ma 10-kor meszületett a világ egyik csodája, Dobos Milán, 3070 gramm és 51 cm, és gyönyörű.

Kép
bettó

Laura édes kis krapekod :wink:

Kép
bettó

Sziasztok! :lol: :lol:

Meg mindig egyben,es itthon. :roll: Hazaengedtek es nem volt szülesbeinditas,mert a baba jol van,a magzatviz nem csökkent es minden a legnagyobb rendben odabennt.Azt mondta a dokinö,hogyha nem muszaly,akkor nem inditjak be.Fajasokat mar igencsak mutatott a gep,ugyhogy mar keszülödik valami.Most is jönnek a fajasok.Ket napja meg semmi nem volt...
Szoval ha nem törtenik semmi,akkor hetfön kell visszamennem,es ha akkor is minden rendben,kedden beinditjak,mert akkor letelik a 10 nap,es mar nem szabad varni.Mondta a dokinö,hogy nagyon jol erzi magat a babam a hasimba :roll:
Köszi mindenkinek aki szoritott nekünk ma.. :wink:
Betto,ha van valami akkor irok.

Jutikanak nagy Gratula!!!!! :D

Lili,szülesbeinditasra gondoltad a homeopatiat?Nem tudtam hogy van arra is... :roll: Azt tudom hogy adnak a korhazban fajdalomra ha valaki azt ker...

Panka,hogy vagytok????

Kép
ami6

Gratula Jutiéknak!Jó egészséget nekik és sok-sok tejcsit! Kép

Kép

Kép
lecso

Edina,hogy erzed magad? :) Mar nincs sok neked sem a baboka erkezeseig :wink:

Kép
ami6

Ami! Várom minden percben a sms-t :wink: Hátha maától beindulna azért. Jöjjenek csak azok a szép kis fájások rendszeresen :wink:

Lecso! Jól leállt a te kis bébid is a tegnapi naphoz képest :shock:

Kép
bettó

Betto,mindenkeppen irok,de ne lepödj meg ha masik szamrol.A kedvesem feltöltötte a regi szamom...,de azt is elmentheted,mert egy ideig azt fogom ugyis hasznalni. :wink:/a többieknek is majd arrol irok/
Most egyre sürübben kezdenek jönni a fajasok,remelem nem vaklarma es lesz valami az ejszaka folyaman. :roll:
Megyek lepihenek,jo ejt mindenkinek!!!
Puszi nektek!

Kép
ami6

Jujj Ami! Hajrá!!!!!!! Számold a perceket :wink:

Kép
bettó

ÉLJENEK JUTIÉK!!!!!!!!!! JAJJ, DE JÓ!!!

Ami, drukkolunk!!! Igen, van szülésbeindításra homeós bogyó, amit koraszülés megelőzésére kaptam (Pulsatilla), az alacsony potenciával (C15) szülésbeindító. De mivel mindegyik alkati szer, ezért neked egyénre szabottan mondja meg a doki! Sőt, nekem olyat is felírt, ami megállítja a görcsöket, ha túl korán indulna be a szülés. A bábák elég járatosak a homeopátiában.

Laura, cuki a kis Ádám! Nagyon komoly kissrác. Belőlünk még simán lehet március is... :D

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Sziasztok!

Köszi, jól vagyok. Megmutatom a tegnapi NST-met.
Kép nst
Mondták, nagyon jó, csak így tovább, s amint fáj is, menjek szülni :) Azóta is nagyon sokat keményedek, de nem fáj...

Dokim annyit mondott, nem lóverseny ez, nem sietünk, és türelem rózsát terem.
Közben folyamatosan hívogatnak, hogy mi van már... nem hiszik el, hogy értesítve lesznek.

Na Ami, akkor mi várunk tovább! Van még valaki, aki túllépte a kiírt dátumot?

Panka

KépKép
pankamama

Sziasztok lányok! Juti anyukája vagyok.
Judit mindenkit puszil, fülig ér a szája :lol:, hogy van egy szépséges kisfiuk.
Egy kis izelitö a mi kis gyönyüröségünkrül.

Egy nagyon-nagyon boldog nagymama.

jutiboszi

Tyűűű de jó! Gratulálunk Jutinak!

Panka

KépKép
pankamama

Juti!
Édes a kis csöppség!!!!! Gratula, bár nem győzöm neked írni sms-ben is :wink: :lol:

Annyit írt még Juti, hogy hosszú volt, 17 órát vajjúdott, de megérte!
Az biztos is, nagyon szép kisfia született!!! :D

Panka! Nem semmi! Tesóm kislánya is jól érezte bent magát. Majdnem két héttel hordta túl, de nem lett belőle indítás, maától döntött úgy Alíz, hogy kijön. Ja és amikor megszületett, akkor azt mondta a doki, hogy nincs túlhordva, el lett számolva. Szóval mé az is lehet, hogy időben fog érkezni. :wink:
Nálam meg azt mondták, hogy bőven benne voltunk a 40. hétben, azért ázott ki a kis keze és volt olyan kis ráncos. hm... nem tom. :roll:
Mostmár viszont szép a kis bőre, végre olyan kis selymes, mint amilyennek lennie kell :wink:

Kép
bettó

Sziasztok!

Ami:drukkolok nagyon!!!!!!!!!!!!!!

Juti:Milán nyagymamijának is gratulálunk és köszönjük a híreket és a fotókat!Nagyon szép baba! :D

Én:Elég nyomott vagyok ma.A pocakom keményedget,de fájások nincsennek csak mensi szerűen fájdogál.Készül majd a nagy eseményre :lol: ami ki tudja mikor jön el!De el fog jönni egyszer! :D

Szasza:veleg mi van????????
Lehet megszült csak nem jelezte? :P :shock:

Mindenkinek jó napot kívánok!Szép idő lesz ma is! :D

Kép

Kép
lecso

Juti!
Hatalmas gratula ehhez a csodaszép kiskrapekhoz!

Szasza?
Lecso, Ami! Hajrá, hajrá!

Sajnos Bulcsú hasfájós. Tegnap vettünk neki Infacolt. Remélem, hogy hamar rendbehozza majd a pici pociját! Sajnos éjszakánként összesen kb. 3 órát alszom emiatt. De őt jobban sajnálom, látom rajta, hogy fáj neki, és ez olyan rossz. Nem tudok rajta érdemben segíteni. :cry:

Kép
Kép
giga1

Juti! Gratulálunk Milánhoz.

Minden baba csodaszép!

Edina, Panka, Ami! Kitartás! Majd csak előbújnak azok a lurkók!

Ági! Sajnálom szegény Bulcsút, megtudlak érteni szegény Zalánnak is szokott néha nagyon fájni. Most éjjel is úgy megijesztett mert olyan hangot adott mintha meg akarna fulladni. Elötte meg 23 óráig Anna nem akart aludni, Zalán 2 óra körül ébresztett a fura hanggal. Utána 4 körül kelltünk kajcsizni és Anna nem akart vissza aludni. Szupi éjszaka volt.

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika

Sajna sms-t még nem kaptam senkitől, egyedül Jutitól. A kis Milán picit besárgult, kap egy kis kék fényt :(

Giga! Sajnálom szegény Bulcsút! Kopp-kopp, nálunk még nem volt ilyen, remélem így is marad.

Adri! Nem semmi éjszaka lehetett. Ki lehetsz fáradva te is rendesen. :(

Panka! Nálad fájás?

Lecsó! Az biztos is, egyszer világra fog jönni!

Mi jól vagyunk, napközben a dráám rájött, hogy érdekesebb, hogyha ébren van, de szerencsére este bepótolja az alvást. Kétszer kelünk, hol 2-3 óra körül, utána meg 4-5-6, változó. Egy bibi van, amitől féltem is. Egyedül itthon nem szeretek enni :( Egyszerüen nincs étvágyam. Most is magamba kellett tuszakolni a hamit. Így bizony nem lesz jó, mert a jó kis tejcsi felhígul és nem fog a Kislányom szépen nőni. Így ráveszem magam, még hogyha nem is esik annyira jól :roll:

Kép
bettó

Hahó!

Köszi a kérdést, de még semmi fájások - sajna. Múlt héten mensis fájás legalább volt, most az sem :( Ma is nagyot sétáltam Normafánál, de valahogy meg se kottyant. Sőt egész könnyűnek érzem a hasam. Új ötletet kaptam: csípős kaja és vörösbor :) Lehet, hogy vacsira kipróbálom.

Panka

KépKép
pankamama

Szegény Panka! Nem semmi. Én már az utolsó hetekben menni nem bírtam, annyira nyomta Kincső a gátamat. Tényleg nagyon jól érzi magát a kis babaód a bérleményben :roll:

Tudtátok, hogy a csemege uborka is megfájdíthatja a baba pocakját? Barátnőm így járt. Pedi én is ettem, mikor hazajöttünk a kórházból, szerencsére Kincső nem érzett belőle semmit. Lehet olyan mindenevő lesz, mint az apukája. Nem bánnám, mert az anyukája igencsak válogatós
:lol:

Rájöttünk arra is (csupa tanulás volt a mai nap), a cumit nem szereti, de helyette van szép hüvelykujja a pici csajszinak
:D
Még van egy dolog amit én magam vettem észre: :lol:
Az elmúlt két napban többet szopiztattam fekve, mint űlve, sokat is volt ébren. Ma viszont visszatértünk az űlő pózra, és sokkal jobban aludt ma. Másmilyen tápanyag jut állítólag.
Szóval jó sokat okosodtam ma :lol:

Kép
bettó

Olyan jó, egyre jobban szokunk össze, mostmár hogyha lehet mondani, még boldogabb vagyok. Azt is észre szoktam venni, amikor szopi közben jön a kaksi. Olyan édes pofit vág már most is :D

Kép
bettó

Bocs csajok, hogy így áradozok, de tényleg tök jól érzem magam :lol:
Mé az sem érdekel, hogy hulla fáradt vagyok és aludni szeretnék (mert, hogy régen igencsak imádtam alukálni)
És még egy fontos. Magamtól ettem rendesen, ráadásul csinálni kellett hamit. Eddi, hogyha csak magamnak kellett összecsapnom valamit, inkább nem csináltam semmit, de ma igen. A kislányomra gondoltam, hogy kell neki a sok értékes tápanyag és csináltam fini hamit és persze meg is ettem :D

Kép
bettó

Bettó! De jó olvasni :)
Nálam csak a hasamban van nagy ficánkolás még.
Holnap ismét NST. Remélem, most nem alussza végig. Az NST-s néni egyre türelmetlenebb velem, mert Dani mindig alszik közben. Bezzeg odafelé úton meg eljövet mindig diszkózik...

Panka

KépKép
pankamama

Panka! Nekem Kincső is mindig aludt amikor nem kellett volna. Már a pocakban is örökmozgó volt, az nst-n meg megkérdezték, hogy mindig ilyen lusta??? :shock: Lépcsőznöm is kellett, az utolsón meg megbökdösték a pocakomat, hogy ébredjen :?

Kép
bettó

Panka! Milyen volt a vacsi??? :wink:

Nem volt ma nagy mozás :(

Ami! Beindultak a fájások???? Remélem hamarosan kapok sms-t :roll:

Kép
bettó

Erőset ettem :) virsli csípős gulyáskrémmel, hagymával (más csípősöm nem volt itthon) és vörösbort ittam. Akkor csípett, de mostanra már elfelejtettem. A gyomrom is bírta. Áh asszem szuggerálhatom én ezt a kisembert, nem tudok hatni rá, már most nagyon öntudatos, tudja mit akar.

Panka

KépKép
pankamama

Panka! Mi lesz még később, hogyha máris ilyen akaratos? :lol:

Kép
bettó

Sziasztok!

Még mi egyben! :D Pedig tegnap is voltak jóslók,olyan 8-10 precenként jöttek az enyhe fájások.De tanultam a péntekből és vártam türelmesen mi lesz belőle.Hát semmi :lol: .3-4 óra fájdogálás után abbamaradt.Nagyon készülődik kifele :lol:

Ami:veletek mi van??????

Panka:az a bébi nagyon jól érzi odabent magát! :D

Szaszáról még mindig semmi hír? :shock:

Manka:Te hogy vagy? :D Valami jel?

Kép

Kép
lecso

Jutti!

Nagyon szép a kisfiad gratulálok hozzá!!! :lol: :lol:
Sok tejcsit!!!!!
m. reni

Csajok !

Szülésem története!

Már a 40hét a 4napbban jártam,de nem akart kibújni a csajszi.
Pont mentünk a 4.amnioszkópiára.Már mondtama férjemnek,hogy semmi megérzésem sincs,Sem fájásaim nincsennek.
Megviszgáltak,és mondták,hogy zavaros a magzatvíz és menjek fel a szülöszobára.Bő kétújnyira nyitva vagyok.Felementem a szülöszóbára,és előkészítettek beöntés stb./Nekem a beöntés egyáltalán nem fájt./akkor már láttam a wc-be hogy elment a nyákdúgom.A férjem szegény mivel nem apás szülés lessz,kiküldték hogy nem maradthat ott,csak akivel eggyütt szülök.A nagynéném aki orvos vele eggyütt szültem.Rákötöttek az oxitocynra és elkezdöttek a fájások.Nem voltak vészesek,az volt a kényelmetlen,hogy nem lehetett leszállni az ágyról.
10-45perckor burokrepsztés.Már a tolófájásoknál jártunk,és mondtam a dokinak,hogy nyomnom kell,_erre ő nyomjak.!!3. Tólásra felsírt a mi pici lányunk!!!!!!Antónia.
Én szülés után 2órával hívtam a rokonokat,hogy megszültem!!
És éhes voltam,enni akartam.A doki megdicsért,hogy milyen ügyi voltam.A férjemet beengették,és eggyütt gyönyörködtünk ami kis csodánkban :lol:

Két dolgot kihagytam!
Ami nem volt kellmes!
Egy nagyon bunkó szülésznő volt :twisted:
Ja és kaptam EDÁT-de rosszul adták be és nem volt hatása.
Még most is fáj a gerincem :roll:
m. reni

Reni!
Egyébként te magad hogy élted meg a szülést? Szépnek gondolod, vagy inkább máshogyan szeretted volna?
Sajnálom a bunkó szülésznőt, meg az EDÁt! :(

Kép
Kép
giga1

Sziasztok csajok! :lol: :lol:

Most voltam a korhazban Nst-n.Kaptam homeos bogyokat,azt kell felorankent szednem.Ha semmi,akkor holnap reggel kell bemennem,mar ott is maradok, beinditjak.Mar azon is gondolkodok,nem-e el lett szamolva az idöpont.. :roll:
Bettokam,mindenkeppen irok közben...

Juti,gyönyörü ez a baba,elhiszem hogy nagyon büszke mami vagy!!!! :wink: :D :D Gratula a nagymaminak is!!!! :D :D

Panka,te mennyivel lepted eddig tul az idöt?
Mindenkinek szoritok,aki meg ezutan következik! :wink:

Kép
ami6

Ami !Drukkolok neked!

Juti!Gratulálok a babához!

Képzeljétek, Zalánka egy hét alatt 24 dkgot hízott.
szépen fejlődik , már lassan 4 kg.

Giga!
Nekünk sajna az infacol nem nagyon jött be. most én iszok édeskömény teát..

Zsuzsi
zsuzsi80

Ma voltam én is nst-n, azt mondják, minden ok. Komolyan mondom, egyre fittebbnek érzem magam, nulla fájással.
Ami! 20.-ára voltam kiírva. Szerdán megyek a dokihoz. Akkor dönt a sorsomról, hogy befektet-e...
Ma a szülésznő javasolt egy új teát: vasfűtea gyömbérrel és fahéjjal. Most azt fogom inni, éppen ázik a koktél.
Mindenkinél ilyen szép idő volt ma? Ma a várban voltam sétálni :)

Panka

KépKép
pankamama

Zsuzsi! Nem semmi, van étvágya a csöppségnek :D Gratula!

Panka! Szegény már mindent kipróbálsz, hátha ez bevállna :wink: Nálunk is nagyon jó az idő, egy réteggel kevesebbet is kellett Kincsőre adnom. Díjazta is a drágám, jobban tudott ficánkolni a babakocsiban :D

Ami! Várom a sms-t. Jujj nagyon izgulok!!!!!!!!! :wink:

Reni! Tényleg, te hogy élted meg? Látod nem lett semmi a családi hagyományból, hogy sokáig tartana a szülés :wink: Én többet vajjúdtam, hogyha a 10 perces fájásoktól nézzzük.

pár új képecske: Kép Kép Kép Kép

Kép
bettó

Nálunk a helyzet változatlan!!! Ma is sokat mentem, de semmi fájás. Úgy vagyok, mint Panka, tök fitt vagyok, és egyre kevesebb keményedés. :D Csak az éjszakák vacakok, meg Szonja is elkezdett kelni éjszaka, ellenőrzi, hogy megvagyok-e még. :)

Ami, jujj, nekem is írj. Remélem a homeós bogyók segítenek a szülés megindításában. Én nagyon bízom bennük, most is szedem őket.

És akkor Ami és Panka biztosan szül a héten, és csak mi maradtunk Edina, ha jól számolom!

Lányok, aki nem írt még, írjatok szüléstörténetet, meg írjátok meg Bettónak a tábliba az adatokat! :)

Szaszával vajon mi lehet? Remélem minden rendben, annak ellenére, hogy nem jelentkezik.

Jutiék mikor jönnek haza?

Kincső-képeket megint nem győzöm dícsérni. Én is szeretnék már babázni, meg hozzábújni a kis tejszagú pofijához. De nem vagyok türelmetlen, sőt hálás vagyok, hogy nem jött korábban. Meg ez a várakozás nekem olyan örömteli (egyelőre) és Szonjával is lehetünk még kettesben picit, ami már többet nem lesz!

Ági, babamasszázzsal nem próbálkozol? Nekünk egyedül az segített, vagy nektek az sem? És én is attól félek, hogy Ábris igazi pocifájós lesz, mert Szonja nem nyomta annyira durván. Neked Lili hasfájós volt?

Puszi

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Sziasztok!
Meg szűletet Zsuzsi 19-dik én 2-25 kor.2600gr 48cm.Sima szűlés volt 4 és fél óra alat let meg.Tegnap jőttűnk haza egy kicsit besárgult ezért kellet hat napig bent lenni.Sokat alszik etetésre is nekem kell felkelteni.Még nem tudtam vissza olvasni bíztos sokan megszűltetek már gratula a babákhoz aki még nem szűlt megy a druk ezerel.

Kép
[url=http//babafalva.hu]Kép[/url]
szasza84

Szasza:GRATULÁLOK A LÁNYKÁHOZ!!!! :D
Kép

Kép

Kép
lecso

Bettó:Gézunka nagyon boldog névnapot kívánunk!
Kép

Kép

Kép
lecso

Megint érdekes éjszakánk volt! :? 5 prces fájásocskák voltak kb 6 órán kerszetül!Hogy engem ez a méh hogy szívat :wink: SZÜLNI AKAROK!!!!Tudom még van időm(3 nap),de már megint becsapott vagyok :? Jön holnap ahidegfront,hátha történik valami mégis.

Kép

Kép
lecso

Szasza!
Gratulálok a kislányhoz! Majd ha tudsz tegyél fel képeket!

Manka!
Még nem próbálkoztam a masszázzsal. Mindig elhatározom, hogy majd csinálom, de aztán mindig elfelejtődik.
Lili nem volt hasfájós szerencsére. De ahogy elnézem nekünk hat az Infacol (legalábbis a mai este nyugisabb volt).

Kép
Kép
giga1

Sziasztok lányok!

Gratulálok mindenkinek a babához,akiknek meg még pocakban van kitartás!(én is túlhordtam,és inditották a szülést)

Elhagytam a topicot(sok oka volt),de ha visszafogadtok visszajönnék!
Lehet? :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
pilchard

Szia Pilchard!

GRATULÁLOK A PETIHEZ!
Kép

És gyere nyugodtan!

Kép

Kép
lecso

Bettó!

Bp-n is nagyon szép az idő. Nem is tudom , hogy mikor kiviszem sétálni délben mit adjak rá.
Lehet , hogy hülyeséget kérdezek , de én abszolút nem tudom milyen a hőérzete egy ilyen pici babának ...
Eddig adtam rá kombidresszt, rugdalódzót, bundazsákot meg egy vastga plédet alá fölé.Te hogy öltözteted?

Zsuzsi
zsuzsi80

Kép

Hurrá!

Lecsó, Manka, Ami, Panka
Most már Ti következtek!

Nagyon szépek a babácskák!

Zsuzsi
Ádám tegnap az udvaron aludt délután... szélvédett, napos helyen...
Body, rugi, egy poláros kezes-lábas volt rajta, sapi... és betakarva egy pléddel...
Nekem azt mondták, hogy a hátához benyúlva érezheted, hogy fázik-e, vagy melege van...
Vendég

Sziasztok!

Ez a mai nst termés:
Kép

Kép

Kép
lecso

Pilchard!
Persze, hogy visszajöhetsz! Gratulálunk Petihez! Teszel fel képet róla, meg ha van egy szusszanásnyi időd a szüléstörténetedet is szívesen elolvasnánk! :wink:

Zsuzsi!
Szerintem ha bundazsák is van rajta (és ez a vastagabb fajta), akkor nem kell rá pléd. Feltéve ha nem fúj nagyon a szél felétek.

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Zsuzsi én is úgy gondolom, ahogy Giga írta. Én ma a plédet a napos oldalon le is vettem, az árnyékban még egy rétegben rátettem.

Szasza! Gratula! Vártam a sms-t pedig.

Lecso! KÖSZI! Átadtam :wink:

na mennem kell pici lány már farkas éhes, itt cuppog az ölemben.

Kép
bettó

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?