Nálunk a helyzet változatlan!!! Ma is sokat mentem, de semmi fájás. Úgy vagyok, mint Panka, tök fitt vagyok, és egyre kevesebb keményedés.
Csak az éjszakák vacakok, meg Szonja is elkezdett kelni éjszaka, ellenőrzi, hogy megvagyok-e még.
Ami, jujj, nekem is írj. Remélem a homeós bogyók segítenek a szülés megindításában. Én nagyon bízom bennük, most is szedem őket.
És akkor Ami és Panka biztosan szül a héten, és csak mi maradtunk Edina, ha jól számolom!
Lányok, aki nem írt még, írjatok szüléstörténetet, meg írjátok meg Bettónak a tábliba az adatokat!
Szaszával vajon mi lehet? Remélem minden rendben, annak ellenére, hogy nem jelentkezik.
Jutiék mikor jönnek haza?
Kincső-képeket megint nem győzöm dícsérni. Én is szeretnék már babázni, meg hozzábújni a kis tejszagú pofijához. De nem vagyok türelmetlen, sőt hálás vagyok, hogy nem jött korábban. Meg ez a várakozás nekem olyan örömteli (egyelőre) és Szonjával is lehetünk még kettesben picit, ami már többet nem lesz!
Ági, babamasszázzsal nem próbálkozol? Nekünk egyedül az segített, vagy nektek az sem? És én is attól félek, hogy Ábris igazi pocifájós lesz, mert Szonja nem nyomta annyira durván. Neked Lili hasfájós volt?
Puszi