Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

AndySJ: és meddig tart a férjed szerződése? Vagy inkább kinnmaradtok?

Cory és mindenki: ha én másokra hallgattam volna a névválasztásnál, akkor most nem lenne sem Romola, sem Antal nevű gyermekem. Kép

Solya: láttam az összes fényképeiteket, nagyon jók!!! De tényleg... Kép Kedvencem a festői bilizés, az szenzációs!

Szilvi: megnéztem Zsanit, hát egy igazi nő van ezeken a képeken! Kép

Bogancsi: jaj, annyira tündér lehet Tomi, ahogy készülődik a vacsorához!
Hajnali kelés: Kép. Nem kevés neked az, hogy 6 órát alszol? Ha én keveset alszom, az nálam mindig azzal jár, hogy fáj a fejem és a szemem... Hétvégén tudsz pihenni?

Megyek is aludni, sziasztok: Laura+Toncsi+Romola
p_laura

Sziasztok!
Holnapra drukkokat kérek, latin zh-hoz, ha sikerül egy tárggyal kész vagyok! Nem hiszem, hogy komoly lesz, de azért mégis!

Cory!
Zsoma Kép Kép Kép Ha már mentek levegőzni, meg egyáltalán ha már idegenek gyönyörködhetnek benne élőben is, én szívesen átugronék hozzátok.
Diákig. igénylő űrlap Szerb utcából, majd "iskolalátogatási" pecséttel (nálunk Egyetem téren), majd ezekkel együtt még egy űrlap és v.mi pecsét a Kecskeméti utcából, majd ezzel újabb sorbanállás a Szerb utcában. Mire kész vagyok kb. vége a félévnek és kezdhetem előről. Esetleg, ha Vilistül megyek előre pofátlankodok.

Név ügyben köszi mindenkinek a tippeket, még ráérünk gondolkodni.
Laura!
Vityáék fekete spánilje Berci volt.

Jó hír: továbbra sincs hányingerem, csak éhes és álmos vagyok folyton, de közel nem vagyok annyira álomkóros, mint Vilivel. Ezenkívül nekem van a világon a legrendesebb anyukám, kitalálta, hogy idejön holnap már reggel és míg mi elmegyünk a tücsökzenére ő szépen megfőz nekünk, meg rendet rak, hogy míg Vili alszik én majd tudjak tanulni Kép és délután is ő vigyáz Vilire míg egyetemen vagyok.

Zsuzsi!
Holnap megyünk Tücsökzenére hol is a MoM művház pontosan?

Márti!
Igen nem könnyű az egyetem, de mivel írtam ez hobbi nem úgy fogom fel mint eddig, egész jól kikapcsolnak a gyed sizndrómából az előadások (még a latin is). És amúgy is ezúttal nem hányós betegállományban lévő terhes kismama vagyok, hanem egyetemista, energikus anyuka áldott állapotban Kép Remélem sokáig, ill. végig így gondolom majd!
Mikor Vilivel terhes voltam és bekerültem 12 hetesen (a hányás miatt) az István kórházba volt egy csaj a kórteremben, aki a terhessége alatt nem álomkórós volt, hanem 6szor annyi energiája lett, mint egyébként kínjában már a kórtermet takarította, talán mág ablakot is mosott Kép (Oregedő méhlepény miatt fektették be)

Azért mára csak eddig tartott az energikusságom, jó éjt mindenkinek.

Norci
norci

Sziasztok!

Bogancsi!
Koszonom!KépHogy birod ilyen kevés alvassal?Aranyos Tomi,ahogy kikésziti a cuccait a vacsorahoz!Kép

Solya!Nagyon tetszettek a képek,olyan vidamsagot,nyugodsagot sugaroznak!Kép

Zsuzsi!Neked is koszonom az utolagos névnapi koszontést!KépJobbulast a csaladnak!KépKépKép

Szilvi!Olyan kis aranyos Zsani!Tipikus tundérke!Kép

Riki mar megkulonbozteti a buszt az autotol.Az auto:Brrr!,a busz:Ptu!Kép
Apanak szokott szolni,hogy figyeljen ra:Pa!KépEs ha Apa erre odanéz,akkor annyira tud orulni!Kép
Sajnos megint haromszor is ébredt éjjel.Kép

Képzeljétek,Rikit a jatszotéren mindig megtalaljak a lokdosos gyerekek.Szegénykémmel mindig kotoszkodnek.Ellokik,nem engedik jatszani.KépAltalaban hagyom,hogy megoldja o egyedul,de multkor extra rossz kisfiut fogtunk ki,aki semmit se engedett Rikinek.Mintha ové lenne a jatszotér.Akkor fogtam és elhuztam onnan és mondtam,hogy"Okos enged szamar szenved!"Kép

Jo éjszakat!

Edit
edith16

Sziasztok!

Solya: végignéztem az összes fotótokat és nagyon jól szórakoztam, annyira jók a fotók és a szöveg Kép! A gyerekeid nagy egyéniségek! Milyen mosóport használsz, hogy ez a sok sár ki is jön a ruhájukból?Kép A barna haj sokkal jobban áll neked, mint a szőke, de ez csak az én véleményem.

Szilvi: Zsanett igazán nő!Kép Lesz majd gondja a férjednek 15 év múlva! Kép

Gorsi: férjeddel együtt tudtatok menni az uh-ra? Az első uh, annyira hihetetlen élmény! KépA biztosítóval én is így jártam kb. fél éve, a Generali volt, telefonon állapították meg a kárt, 3 nap után meg is kaptam a pénzt.

Zafi, Borcsa: hol vagytok? mi újság?

Andysj: Dorka is állandóan az én cipőmben jár és magára húzza a kis lepedőjét, közben mondogatja: csinosKép annyira édesek!Kép Persze a rúzs is nagyon csalogató dolog! Kép Nincs fotó a nagy kisasszonyról?

Képzeljétek, voltam kint az egyetemen, hogy kérvényezzek még egy évet a diplomázásomhoz, erre azzal fogadtak, hogy nem kell kérvényeznem semmit és nyelvvizsga nélkül is lehet diplomázni, csak akkor kaphatom meg a kezembe, ha meg lesz a nyelvvizsga. Így most van szűk 2 hónapom megírni a szakdolgit. Most örülnöm kéne...Kép

Nyuszimanó: hogy érzed mikor jön a kistesó?

Köszi a férjemnek szóló gyógyokat, most estére már csak hőemelkedése van, de a gyomra továbbra is rossz, kidrült a keresztelőn szerzett egy "kis" ételmérgezést, én nem ettem, ez volt a szerencsém. Senkinek sem ajánlom a Sissi étterem svédasztalos rendszerét a Stefánia úton.Kép

üdv jó éjt, gyüjtöm az energiát a holnapi érettségi talira (én szervezem).

Üdv: Zsuzsiék
zsu26

Sziasztok!

Szila! Vettünk mi is akciós bodyt a CORA-ban. Az árához képest nem is tűnt nagyon gyengének a minősége. Persze majd a használatban derül ki igazán, hogy milyen. Sajnos már csak a fehérből találtam akkorát, amekkora nekünk kell, de hátha töltik még fel a készleteket. Kép

Norci! Nekem tetszik az Artúr! Sokkal jobban, mint a Henrik... Kép Én most napok óta azon gyötröm az agyam, hogy anno, mikor Lacika született, mi volt a kiválasztott lánynév. Persze korán megtudtuk, hogy fiú, de azért volt egy vésztartalék lánynév is, ha esetleg mégse... Kép Egyszerűen nem emlékszem, hogy mi volt az, pedig olyan sokat kinlódtunk vele, mire lánynévben meg tudtunk egyezni... Kép Tényleg, nem emlékszik rá valaki véletlenül?! KépKépKépKép

Edit! Szurkolok nektek (és magunknak is) a nyugodtabb éjszakákhoz! Kép

Márti! Én amióta naphosszat itthon vagyok eléggé háttér-tévéző lettem. Sokszor csak azért kapcsolom be, hogy ne legyen olyan csönd. Lacika nem nézi, csak ha reklám van KépKép, de akkor tátott szájjal. Tudom, hogy nem helyes, de ez van. Nem hittem, hogy komoly a helyzet, de pár napja volt valami hiba a szolgáltatónál, és 1,5 napig mind a 45 csatornán fekete - fehér hangyák rohangáltak. Kép Lacika teljesen ki volt akadva, a TV előtt állva mutogatta a fekete képernyőt, hogy kapcsoljam be, és amikor nem lett semmi műsor, akkor olyan hisztit levágott, hogy namég! Kép Végül kínomban betettem egy kazettát, amire felvettem egy filmet, mert nem volt időm megnézni. Benne voltak a reklámok is, és utána szalagfogytáig ment a videó, mert persze programozni nem tudom, csak betettem a kazit, felvételre kapcsoltam, és úgy hagytam. Ez a kazetta lement vagy ötször, mire újra adás lett. Kép Viszont amint elindítottam, Lacika megnyugodott, és kivonult a konyhába játszani. Kép

Solya! Dzseniferek?! Dzsesszikák?! Fradikák és Dömperek is! Kép Egyébként teljesen egyetértek veled, abban is, hogy nem a nevétől lesz egy gyerek különleges, meg abban is, hogy a gyerekem nevének kiválasztásában mások véleménye nem számít. Na jó, talán a férjemé egy kicsit... KépKépKép

Szilvi! Amikor a nővérem a második gyerekükkel volt terhes, akkor megkérdeztem a keresztfiamat, hogy öcsit, vagy hugicát szeretne. Nézett rám furcsán, mintha gyanítaná, hogy elment az eszem, és azt felelte, hogy KISTESTVÉRT!!!! KépKépKép

Bogancsi! Ez csúcs, hogy Tomi meg is terít magának! Kép Lacika bezzeg nem ilyen házias, ő csak próbál felmászni az etetőszékébe, harsány ham-ham csatakiáltással, ha megéhezik. Kép

Végül Lacika hírek: Nálunk valóság az, ami máshol rémálom. Kép Tegnap előadtuk Életem Párjával a mindenki azt hiszi, a másik figyel a gyerekre szitut. Kép És a gyermek?! Naná, hogy óriási disznóságot tudott csinálni 3 perc alatt... Belógott a fürdőszobába, leteketre a 3 literes folyékony Ariel kupakját, és ami a flakonban volt, azt szépen mindet beleöntötte az adagoló kupicába. Persze jócskán túlcsordult. Akkor (gondolom) megörült a pancsinak, előkapott egy szivacsot, belemártotta a padlón terjengő mosószertócsába, és lelkesen nekiállt vele mindent megtörölgetni... De ez a kisebb baj, bele is hempergett, és bele is kóstolt a mosószerbe, tele volt vele a szája, és csöpögött tőle a ruhája. Kép Szerencsére úgy tűnik (kopp-kopp-kopp), hogy nincs semmi baja, nem hányt, és nem volt hasmenése se, a reggeli menetrendszerinti kaki talán kicsit hígabb volt, de nem habzott... KépKép

BMárti

BMárti
bmárti

Norci!
Drukkok mennek a zh-hoz!Miért is kell neked latint tanulnod?Anno én is tanultam.Orvosit.

Edit
edith16

Norci!

A Bah-csomó pontnál kell elkanyarodnod végülis a MoM-park felé. A Gesztenyés kertnél van, azaz a Kongresszusi Központnál. Csörsz utca sarok. Legegyszerűbb, ha mész az Alkotáson és a Momparkhoz lefordulsz és elhagyva a Mompark épületeit, akkor a sarkon találod a Művelődési házat(Csörsz u.- Nagy Jenő u.). A művelődési ház előtt lehet parkolni, de csak pénzért. A Momparkban 1 óra ingyenes, de akkor egy picit kell sétálni (2 perc).
térkép:
http://www.terkepcentrum.hu/index.asp?go=mapps3bp&sx=424&sy=400&ex=4223.77487999 9983&ey=7735.175200000012&p3.x=272&p3.y=205

Akkor holnap! Mi nagyon várjuk, remélem nektek is tetszeni fog! Tudod, hogy az első foglalkozás ingyenes?

Üdv: zsuzsi
zsu26

BMarti!
Koszi a drukkot,akkor én is kuldok nektek!Kép
Nalunk a lanynévhez én ragaszkodtam és Apanak is tetszett.Leticia lett volna,masodik névnek pedig Katalint mondtam parom mar elhunyt édesanyja utan.
Szerintetek a Leticia is ugyanolyan,mint a Dzsesszika és tarsaik?En nagyon szépnek talalom,foleg a becézését:Leti.Kép

Riki is szeret jatszani az Ariel adagolojaval,de szerencsére még a kupakot nem tudja lecsavarni.Egyedul pedig ritkan megy be a furdoszobaba!Kép

Edit
edith16

Hű, milyen sokat írtatok, amíg piszmogtam... Kép

Laura! Nekem a mások véleményére hallgatásról mindig az a népmese jut az eszembe, mikor mentek az Öreg, az Unokája, meg a szamár... Kép Ismered? Még szerencse, hogy nálunk a családban senki se mert pisszenni se a Lacikaság ellen! Végül is a közvetlen családunkban minden férfit Lászlónak hívnak! Kép Bezzeg a lánynéven akkora vita volt, hogy csak kapkodtam a fejem! Kép

Edit! Nálunk is ez a sláger: az autó az brüm-brüm, a repülő az brrrrrüüüüüüüü, és az új tudomány: a vonat huhuhu (sihu-hu-ból Kép). Bezzeg az állatok még mindig egytől egyig a vau-vau kategóriába tartoznak. Kép Persze ha én mondom a cicára, hogy vau-vau, akkor dühösen bökdösi a képet, sőt, az én ujjamat is odahúzza, hogy nézzem már meg jobban. Kép

Megyek most már én is aludni, mert lassan a hamut is mamunak írom. Kép Jó éjszakát mindenkinek! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Edit!

A Leticia szerintem szép név. Kép

A fürdőszoba nálunk már babavédő ráccsal is el van kerítve, amióta a csukott ajtó nem ellenfél Lacikának. Persze a rács nyitva volt, mert teregettem, és ki-be mászkáltam. Azután csörgött a telefon, én meg felvettem. Nyugodt voltam, hogy a fiam az Apjával játszik a nappaliban. Az Apja meg nyugodt volt, hogy kijött a gyerkőc hozzám, hát akkor mostantól én vigyázok rá. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Bogancsi, BMárti: az én lányom sosem mondja, hogy ham-ham, alig akar bemászni az etetőszékbe, úgy irigyellek benneteket!!!Kép
Talán egyedül a palacsinta, ami egy kis evésre motiválja!

BMárti: nagyon ügyes Lacika, ha már ki tudja csavarni a flakont és erős is! Azért vigyázz rá, nehogy máskor is megkóstolja! Dorkának is nagyon tetszik a mosógél, mi egyenlőre csak szappant, tusfürdőt és gyertyát eszünk előszeretettel Kép

Üdv: zsu
zsu26

Zsuzsi,
nekünk ott volt az esküvői vacsoránk, de a nem svédasztalostól sem estem hasra...

BMárti!
Vau-vau! Kép
A Dömpert nem engedélyezték, úgy tudom! KépKépKép

A mi hasonló valóságunk után felhívattam Andrissal az ügyeletes gyógyszertárt, hogy menni kell-e kórházba gyomrot mosatni, vagy sem. Kép Sára ezt a Persillel játszotta el. Kép

Képzeljétek, Máté beturbózott beszéd ügyben! Már mindent elsőre tökéletesen ismétel. persze csak ami tetszik neki, és ami döbbenet, hogy szövegkörnyezetben is tudja használni. Bezzeg, ha inni kér: ÍÍÍÍÍÍÍÍ, ÍÍÍÍÍÍÍÍÍ! Adó, adó! Kép

És ha már fiúgyermek, hát ő is gépimádó, nekem viszont résenkell lennem, hogy épp ótó, vagy oto. Mert különben kezdődik a másfél éves hisztije. (Sáránál azt hittem tudom mi ez, tévedtem, az halvány mása volt csak a hisztériánakKép) Ja, mert ótó - autó és oto - motor Kép

Edit,
mint írtam, az a fontos, hogy neked tetszen! Általánosban volt egy kedves barátnőm, Lorettának hívták. Szerettem volna, ha lányom is az lesz, de nálunk Apa ellenezte. Igaz, baromi hülyén hangzott volna a vezetéknevünkkel: Tamtam Loretta KépVolt egy Médea is, az is imádnivaló név! Becézve is szépek szerintem: Lorka és Médi.
A képek erősen cenzúrázottak. Kép

Norci, Zsuzsi,
Akartam kérdezni, Tücsökzenére mekkora gyereket érdemes vinni és az Eurocenter (Határ út) környékén, vagy metro közelben tudtok vhol?

Szilvi,
ez a NŐ! Kép Az a szemüge! (by Sára) Ha fiatalabb lenne, behálóznám menyemnek Kép.

Bogancsi,
ezt a terítést a bölcsiben tanulta Tomi? mert akkor holnaptól az enyémek is járnak! Kép

Norci,
ahogy elnéztem a profilodat, anyukádnak már nem kell takarítania! Kép

Dzsili,
úgy emlékszem igértél képeket?! Kép

Lassan alszom, bár, amióta szobát cseréltünk, sokszor hajnali 1-2 ig forgolódom az ágyamban. Mostmár értem a lányomat, miért nem akart itt aludni! Képzeljétek, mióta az új szobájukban alszanak, nem akar itt elaludni, sőt, amikor kértem, hogy inkább itt, kategorikusan kijelentette, hogy a saját kicsi ágyában! Kép

Jó éjt!
Solya
solya

Sziasztok!

Legszívesebben kivágnám az egész átokverte internetet az ablakon - ma különösen kínszenvedések árán sikerült kapcsolódnom...
Zsuzsi, ez az ex-Vivendi (nemrégtől Invitel) normál telefonja itt Szadán. Kép Amikor a gödöllői központjukban rákérdeztünk, mikor lesz itt ADSL, úgy néztek ránk, mintha a Mars felől érdeklődtünk volna... Pontosan 1 utcányira lakunk Gödöllőtől... Palacsintát Barni is imádja! De a mákos gubára (ami az én kedvencem Kép) azt mondta: "Baba nem szejeti mátos dubát!" És megette üresen a tejbe áztatott kiflit... Kép

BMárti, Lacikádnak különös tehetsége van ahhoz, hogy szórjon-öntsön-kenjen Kép!!! Emlékszem babaápolási szerekre, kakira, most a mosószer... Ne haragudj, de így elolvasva irtó mulatságos, persze ugyanakkor nagyon veszélyes, és én biztos agylobbot kaptam volna, ha Barni művel ilyesmit, de akkor is...!
Kérdésedre válaszolva, a szafaripark Ganserndorfban van (az a-n két pöttyel- umlautnak hívják???). Parndorfban még nem voltam, anyukámék szoktak szép ruhákat hozni Barninak Bécsből, ő is a C&A-ban és a H&M-ben veszi őket (évente kb 2x kimennek, mert apukám nagy lemezgyűjtő, és olyankor van börze). Múltkor olyan klassz őszi kabátot kapott Barni, kivehető a belseje, és külön pulcsiként hordható. Árát nem tudom, de biztos nem ilyen eszement... Mi az a Mária? Ami a Nyugati közelében van?
Ja, amióta megnyílt a Pólusban is, nekem nagyon kifosztottnak tűnik az Árkádos C&A, biztos most az új a felkapott, oda visznek árut. Tőletek az sem vészes szerintem kocsival: átjöttök az Árpád-hídon, fel az M3-asra, és az újpalotai kijáratnál le.

Solya, annyira tetszett múltkor az éneklő pacis linked! Ha normális net közelében leszek, megnézem a fényképeket is! Kép

Nyuszimanó! Fejlemények??? Igen, szerencsére Andris most nem dolgozik ilyen sokat, de így is eleget rohangál. De végre tudunk együtt reggelizni, itt van a fürdésnél... Édes élet!

Márti! Nekünk nagyon hasonló élményünk volt tegnap a rendelőben! Elvittük Barnit, mert reggelre taknyos lett, a szeme is be van gyulladva, és mert végre szerettünk volna bemutatkozni. A dokinéni nagyon aranyos, viszont az asszisztense... Kép Roszul írta le a nevünket úgy, hogy a TB kártya előtte volt, és amikor magyaráztuk, hogy hol lakunk (Gödöllő egyik főútján kell egyenesen továbbmenni), váltig nem értette, miért nem kell balra kanyarodni, aztán vissza jobbra, és amikor hárman bizonygattuk neki, hogy márpedig nem, hitetlenkedve felkiáltott: "De hát az földút!" Kép

A TV-hez csak annyit, hogy mi egyáltalán nem nézzük, csakis ha Barni alszik (nekem eszembe se jut bekapcsolni, Andrist meg nem engedem Kép). Múltkor mégis bekapcsolta Barni egyedül, leült a nappaliban lévő nagy párnára, és nézte. Koós János énekelt egy régi felvételen, és mivel épp nagyon főztem, pár percig hagytam. Barnika nézte-nézte, egyszercsak felkiáltott: "Dzsimi!" Majd meghaltam, ugyanis Jimi Hendrixre gondolt - apukám az ő lemezeit gyűjti, és szokta mutogatni az unokájának. Mondtam Barninak, nehogy mondja ezt a Papának, mert kitér a hitéből.

Még egy aranyos sztori, aztán eldugulok:
múlt éjjel elég rosszul aludtunk a nátha miatt, és egyszer úgy felsírt Barni, hogy a frász jött rám. Elmesélte, hogy "Omedája apának eldurult, omokba, anya kihúzza!" Kép Azaz apa Opel Omegája belegurult a homokba, húzzam ki... Gondolom ezt álmodta, és ez nagyon megrémítette.
De olyan drága az egész gyerek, folyamatosan kérdez: Mi ez? Mit csinálsz? Mi volt ez? Miért? Dokinénit is megkérdezte felháborodva, amikor a mellkasát hallgatta: Mit csinálsz?
És ma a fán lévő diónak is mondta, hogy "Dió, légyszíves, gyere le!" Olyan udvarias, hogy éjjel, félig álmában is így kér: "Anya, légy szíves, kérek szépen cicit!"

Nnnna. Most sikerül talán elküldeni, amit éjjel alkottam. Nem vagyok az a kipihent... Megyünk vidékre. Grrrr.

Puszi mindenkinek:
Heniék
gesztenye

Zsuzsi!
Köszi, bár ma bkv-zunk, nehogy elaludjon Vili hazafelé a kocsiban, mert akkor csak 10 percet aludna, és anyu nem bírna vele délután.

Zsuzsi! Solya!
Nekünk is a Sissibne volt az esküvői vacsoránk.

Norci
norci

Sziasztok!

Szila!
Majd kuldd a gephez ICQ-zni Hangat amikor Madike is a kozelben van. Ugyanis o is imadja olyankor utogetni a billentyuzetet. Kép

Gorsi!
Biztosito Kép
Orulok, hogy teged nem kinoz annyira a rosszullet.

Szilvi!
Megneztem a profilodat, nagyon szep nagy lany mar Zsani. Meglepodtem, hogy milyen nagyra nott. Es felfedeztem, hogy egy napon szulettunk Zsanival, igaz van "par" ev kulonbseg Kép

Bogancsi!
Nagyon ari lehet a vacsihoz keszulodo Tomi Kép Madike is ha ehes mindig eloveszi a tanyerkajat es hozza nekem.
Apukad Kép anyukad Kép Azt hiszem en sem tudom kiheverni talan sose. Maximum csak enyhulni fog a fajdalom.
Gratula az uj mobilodhoz Kép

Laura!
Egeszen 2006-ig maradhatunk, de nem is tervezzuk tovabb. Azaz egyenlore igy nez ki.

Norci!
Drukkok mennek KépKépKép!
Nagyon aranyos az anyukad.

Solya!
Nagyon jok a kepek!
Ledobbentem mekkorak mar a gyerekeid Kép Ennyire rohan az ido? Kép
Nagyon jok a Velences kepek is. Egyszer en is el szeretnek menni oda.
Mate beszed Kép

Cory!
Nagyon ugyesen hizik Zsoma Kép Gratula!

Edit!
Ejszaka Kép

Zsuzsi!
Igen nalunk is meno dolog a ruzs, de egyenlore dugdosom elole. Kép
Kepek lesznek hamarosan. Most kesz rohanas az ido amig itt vannak az anyosomek, es most is laptoprol netezek, a gep az pedig a vendegszobaban van, azaz az irodaban, de az most anyosomek szobaja, hisz ott van a vendegagy. De nemsokara rakok fel uj kepeket.

BMarti!
Nagyon tetszett a keresztfiad valasza Kép Jot mosolyogtam rajta.
Megjelent elottem a kep Lacika a furdoszobaban a mososzerrel.. ne haragudj, de elmosolyodtam, tudod olyan csintalanok ezek a gyerkocok. Remeljuk nem lesz semmi baja.

Henke!
net Kép
Barni beszede Kép

Madike:
vegre egyre tobbet beszelget a kisasszony. Igaz tobbnyire meg szavakat: oja (ora), lepu:le (repulo), Pati (Fati), oka (foka), baby (kisbabakra), doggy (kutya), cici (cica), lo, szia, bye, hello, apa auto (ezt a garazsban csinalja es mutogatja, tapizza az apukaja autojat), es meg egy csomo szot szerencsere. Mind angolul, mind magyarul. Nalunk ez nagy hir, hisz azt mondtak, mivel ket nyelvet tanul igy kesobb fog beszelni. Tehat ez is mar nagy haladas. Kép

Na most eldugulok, megint sokat irtam.
Kellemes hetveget mindenkinek,
Andysj
andysj

Norci,
és te meg voltál elégedve velük?
solya

Sziasztok!

Névnaposoknak utólag is NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!
Edit KépKépKép
Nyuszimanó KépKépKép

Kicsit kivagyok, mert Csengu szemmel láthatóan haragszik rám, amiért minden nap bejövök dolgozni Kép Bármi baja van, már nem engem hív, hanem a nagyapját KépKépKép
Ma átrobogtam megkérdezni a TB-sektöl, hogy miböl számolnak... nem jó hír Kép ki kell húznom végig betegszabi meg TP nélkül, és akkor a bruttó fizumból számolják majd a GYED-et... Így, ha szülésig végig maradok, nem születik elöbb a babó, és a gyást sem kezdem elöbb, akkor 195 napom lesz... és 180 mindenképp kell... Brühühü... legszívesebben hétfötöl be sem jöttem volna, de muszáj lesz.. majd azt próbálom még megvariálni, hogy ne reggel jöjjek, hanem 2 körül... Csenge úgyis 3 órákat alszik mostanában, azt meg mindegy, ki mellett teszi... Azt még nem tudom, hogy ezt a költözés után hogy oldjuk majd meg, de az még legalább másfél hónap... Meg azt is ki kellene harcolnom, hogy nekem is adjon már heti egy nap szabit, mint mindenki másnak is (az egyik polg.szolgálatos, a másik 6 órás.. és ök (is) megkapják... csak én nem...)
Azt nem tudom, hogy ha valaki GYED-röl vagy GYES-röl megy, arra mi vonatkozik... én lehet, hogy nem tettem jól, hogy visszajöttem dolgozni Kép Most már mindegy.. Kép

Heni
Neked is rossz hírem van... a GYES igazolást Te is csak a Löportár utcában tudod majd intézni... a párom tegnap 3 és fél órát állt sorba... nyitás elött másfél órával ott volt... És neki igazolásért majd újra sorba kell állnia, mert azt csak akkor adnak, ha már utaltak GYES-t... viszont azt okt. 15-ig ugye le kell adnia az egyetemen... áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá....

viszont letelt a mai munkaidöm... húzok haza... KépKépKép

üdv
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!
Annyi mindent írtok, hogy én csak olvasok, olvasok, aztán már azt sem tudom kinek akartam írni, és mit. Kép

Nyuszimanó!
Szept. 25 nagyon jó dátum.KépKép Húzd csak ki addig, vagy már késő, és már babázol?

Rebi!
Látod, nehéz az élet...KépKép További kitartást neked!

Zafi!
Hol vagy?

Henke!
Csodálkozom, hogy megkockáztattáok ezt a netet, arra a telefonvonalra. Egy ismerősömék is ott laknak Szadán, és ők Vodafonról interneteznek, meg se próbálták a vonalas telefonról. Hová jártok dokihoz itt?

BMárti!
A kis kiváncsi Lacika. Kép

Márti!
Nem semmi rémálmaid vannak.KépKép Valami szépre gondoljál, amikor lefekszel, és akkor hátha megúszod ezeket a rondaságokat.

Andysj!
Anyukád! Nagyon sajnálomKépKép biztos elég fiatal volt még.KépKép

Egy picit rólunk:
Nagyon irigykedem a már beszoktatott bölcsisek miatt ám. Én előre rettegek a jövő héttől. Ma be kellett mennem egy pár percre a bölcsibe, fényképet kellett készítenem a bölcsiről, mert a gondozónéninknek kell valami promóciós anyaghoz. Gondoltam, addig berakom a csoportszobába a Beát, ismerkedjen. Kb 2 perc múlva hallom, hogy az én pici lányom, mint a fába szorult, üvölt, rohanok vissza, de addigra a leendő gondozónénije mér kezelésbe vette a lelkemet, de azért nagyon rossz érzés volt hallani.Kép Aztán elkezdett volna játszani, de szemmel tartott engem is. Hááát ez még oké lesz hétfőn, de hogy kedden zengeni fog a bölcsi a Beától, az majdhogynem biztos. Majd megpróbálok beszélni a fejével, tök jól megért mindent, hátha ezt is megérti majd.
Egyébként érzi eléggé, hogy változás lesz az életében, mert nagyon bújós lett. Tegnapelőtt a nagyfiam hízelgett, hozzámbújt, a Beából meg kibújt a fúria, és ellökte a bátyját, sőt oda is csapott neki rendesen. Persze rászóltam, magyaráztam neki, hogy nem csak ő van nekem, de ezt például nem nagyon akarta megérteni. Aztán ugyanezt végig csinálta az Apjával is, amikor a megint valamelyik bátyó bújt volna az Apához.

Suli szerencsére megy a fiúknak, egyelőre nagyon laza.KépKép

Most ennyi, pici lány alszik, mint a bunda. Tegnap déltől aludt egészen 4 óráig.KépKép Azért nem bánnám, ha ma valamivel kevesebbet aludna.Kép
Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Bogancsi!
Ez igen, de jó étvágya van Tominak! Lassan már jobb lesz odafigyelned, hogy nem-e főz valamit a konyhában.Kép Nálunk, ha éhes Zsani követelőzve hajtogatja, hogy "HAMM-NYAM-NYAM!!!"
Új mobilért irigy vagyok ám!!! Az enyém néhány hete ismét feléledt, így nem kapok újat.Kép

Cory!
Csak így tovább, növögessen Zsoma!Kép

Norci!
Bár nem írtam, de szorítottam a zh miatt! Hogy sikerült, hogy érzed?

Edit!
Teljesen igazad van, ilyen gyerekekkel úgysem lehet normálisan beszélni.Kép

Zsuzsi!
Csak mosolyogva említeném meg, hogy az Apja már most gyűjt a hazugságvizsgálóra.Kép...Apaoroszlán... Zsaninak azért megígértem, hogy valahogy majd falazok neki, hogy elmehessen 1-2 randira.Kép
Férjednek jobbulást, ez az ételmérgezés nem hangzik jól.Kép

BMárti!
Jujj! Ez a mosószeres dolog elég ijesztően hangzik! Örülök, hogy nem lett komoly baj!Kép Időnként nálunk is előfordul az "azt hittem Te figyelsz rá" szitu...

Solya!
Velencei képek...(sóhaj), nagyon jók lettek!Kép Ügyes Máté, hogy utánozza, amit mondtok neki.Kép Érdekes, nálunk is az "inni kérek" helyett max. egy "Bele add!"-ot nyög ki Zsani. Én benne vagyok a "behálózás"-ban, de titokban kell csinálnunk, hogy az Apja meg ne tudja!Kép...tessék, már most falaznék a lányomnak...Mi lesz ebből?

Henke!
Elájulok Barni dumájától!Kép Igazi úriember, még a dióval is udvarias!

Andysj!
Ugyan! Az a néhány év korkülönbség nem számít! Apukám erre mindig azt mondja, hogy "Mennyire öregszenek ezek a gyerekek!"Kép
Madikének gratula a beszédhez és nagyon jó, hogy mindkét nyelvet egyszerre tanulja meg! A múltkor láttam a spektrumon egy dokfilmet, ami pont arról szólt, hogyan tud megtanulni az emberi agy 2 nyelvet. Ha jól emlékszem gyerekkorban azért könnyebb, mert 2 nyelv esetén 2 különböző helyen tárolódnak a nyelvi dolgok, míg felnőttként már az agy nem tudja csak ugyanazon területet kettéosztva kiszolgálni a nyelvtanulást.

Rebi!
Kép Sajnálom a meló miatt.Kép Te nem GYES-ről mentél vissza dolgozni? Hihetetlen, hogy a kismamik sehogy sem járnak jól, ha már van egy gyerkőc.Kép

Zsuzsa!
Nagyon szorítok a bölcsi miatt, remélem hamar hozzászokik Bea és Te is!Kép Beszélj Vele, szerintem meg fogja érteni és Te is nyugodtabb leszel.

Nyuszimanó!
Hol vagy? Csak nem???

Rólunk:
Mindenkinek köszönjük a képes bókokat!Kép A képeken tényleg tündérkének látszik, de valójában egyre gyakrabban derül ki, hogy egy kisördög.Kép
Sajna ma kiderült, hogy nekem sikerült összeszednem egy hólyaghurutot, ami már legalább 1 hónapja megvan.Kép Ráadásul a Kismanónk állandóan focilabdának nézi, ami elég kellemetlen így. Eddig észre sem vettem, de kb. 2 hete elkezdett folyamatosan fájni a hasam alja. Az első antibio kúra semmit sem ért, most egy urológus véleményére várok. A doki szerint a terhességgel együttjárhat a dolog, Zsanival is ezidőtájt szedtem össze a hurutot, amúgy sosem voltam érzékeny vagy felfázós. Ürömben öröm, hogy szerencsére babócailag és nőgyógyászatilag minden OK.Kép

Pussz
Szilvi + Zsani + Kép(holnaptól a 23. hét kezdődik)
sztigris

A minap kaptam ezt a linket.

rebi, ha géphez jutsz, állítsd be a kollégáknak kezdőoldalnak! Kép
http://www.mosquitoweb.nl/
solya

SZiasztok!

Azt beszéltük Andival, hogy hétvégén kimennénk a Margitszigetre. Meg azt is, jöhetnének mások is Kép Jönne valaki egy amolyan rendkívüli nyárbúcsúztató talira? Kinek melyik hétvégi nap lenne jó?

András-fun-ok! Kép Ma ismét látható lesz András, immár az MTV 1-en a Zárórában (valamikor 23 óra körül), a szabad szoftverekről lesz egy beszélgetés (nahát-nahát Kép). SZóval, akit érdekel, nézheti Kép (szőke, szemüveges, okos Kép)

SZilvi! ZSani nagyon NŐ Kép, a szó mindkét értelmében! Kép És hogy már te is 23???

Nyuszimanó! Hogy vagytok? Kép

Solya! Velencét látva én is sóhajtoztam nagyokat! Kép

BMárti! Jaj, ez a mosószeres durva Kép Ármin is folyton mindent megkóstolt, mostanra talán kevésbé, de én már hívtam a toxikológiát szobanövényevés miatt Kép Szerencsére nem lett baj Kép

ZSuzsi! Érettségi találkozóhoz drukk, hogy szép legyél Kép

márti++ közben felvettem vilkát, ármin pedig vonyít, úgyhogy pussz, majd jövök...
márti

Lanyok!

Volt mar valakinek arpa a szemén?Milyen az?Mert nekem most mar 3 napja a bal szemhéjam kicsit be van dagadva és kicsit faj.Kicsit piros is.
Nem tudjatok mi lehet ez?Lehet hogy csak a szemfestéktol besokkalt a szemem?
Elore is koszonom a segitséget!

Edit
edith16

Sziasztok!

cory: pl. szombaton kb. fél 1 és fél 6 között ott leszünk családilag anyósomnál Kép

Laura: legszívesebben 9 órákat aludnék Kép hétvége: vagy meccse van Daninak, amihez ugye 8-ra kell odaérni (indulás tőlünk 7-kor), vagy a lányok nyelvvizsgáznak HOLNAP!!! De "majd alszom én ... Escorial"-ban

Norci: remélem, jól sikerült a latin ZH!

Zsuzsi: hányadik?

BMárti: az lenne az igazi csúcs, ha meg is csinálná a vacsiját és önállóan meg is enné Kép Jó, hogy nem ivott belőle Lacika!!!

Solya: Te egy zseni vagy!!! Hát persze, hogy a bölcsiben tanulta a terítést. Bár itthon is együtt terítettünk mindig, de az intenzitás a bölcsire utal Kép

Szilvi: a mobilt sokszor add oda Zsaninak játszani, az nagyban meggyorsítja az új mobil-kapást Kép

Ha vannak felesleges drukkok, akkor kérjük a lányaimnak a holnapi írásbelikhez!
pusz: bogancsi és népes csapata Kép

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Edit! Nekem volt egy kezdődő árpám, de visszament.Én is azt hittem a szemfestéktől van, nagyon viszket kis piros dudor. Irgamid kenőcs nagyon jó volt rá.

Márti! Tök jó ötlet a tali, mi holnap az állatkertbe indulunk ebéd után, de szívesen megyünk a Margitszigetre is utána. De nekünk jó a vasárnap is akár, mert apa dolgozik itthon én meg Hannátlanítom a lakást.KépKép

Tikk
tikk

Sziasztok!

Töredelmesen bevallom, én egy lusta dög vagyok! Az olvasásig még általában eljutok, de általában már a gondolat-összeszedés és az írás lemarad.

Beja!
De jó, hogy Bácus már ilyen jól viseli a bölcsit(és persze te is!) Hogy haladsz a bolttal? Egyszer biztosan én is eljutok hozzád, csak még nem tudom, hogy mikor.
Elkezdted a kettőslátós bogyókádat?

BMárti!
Azért jó, hogy nem találtak semmi komoly bajt apukádnál! Otthon van már?
Ti teljesen rendbejöttetek már? Igen, már itthonról irogatok, majd ha egyszer nem leszek ilyen lusta, javítom a profilomban is a címemet, de azért még a freemail-es is él! Ha van jó ötleted, hogy lehet egy örökmozgó mellett pakolni, várom leveledet!

Köszönöm mindenkinek a gyerekorvossal kapcsolatos válaszokat, remélem nem lesz Peti sűrűn beteg és akkor majd eldöntöm, hogy melyik dokihoz vigyem. (Itt Alsógödön ő az egyetlen gyerekorvos)

Cory!
Örülök, hogy Zsomival rendeződött a szopi dolog! Én is megnéztem a képeket, nagyon jók, tényleg nagyon szép baba! Volt időtök megünnepelni a korosodó nagyfiatokat?

Gorsi!
De jó, hogy már fényképed is van a babócádról! Mit lehetett látni az UH-on így 8 hetes és egy naposan?
Felcsigáztatok ezzel a Boribon-nal! Én is megpróbálom, mert Peti eddig nem igazán lelkesedett a könyvekért. Bár az is igaz, hogy amióta kiköltöztünk és nem tudom melyik doboz mélyén lapulnak az ő könyvei, nem is próbálkoztam.

Bogancsi!
Fantasztikus gyerkőceid vannak! Gratulálok a lányok nyelvvizsgájához, és Tominak a vacsi megterítéshez(és nem utolsósorban az étvágyához!)
Hogy bírod a munkát?

Henke!
Nagyon ügyes Barni is kaki ügyben! És ezek a szövegek! Fenomenális!

Andysj!
Gratulálok Medikének a beszédhez! Anyukád miatt fogadd részvétem!

Menta!
Szép nagy babája lett nővérednek és gátvédelemmel! Gratulálok mindkettőhöz és szerintem is nagyon szép név a Gellért!

Nyuszimanó!
Kicsit elkéstem ,de azért nagyon boldog névnapot kívánok neked!
Arról, hogy milyen jól érzi magát a babád, eszembe jutott az egyik barátnőm, akit február közepétől kiírt az orvos, mert féltek, hogy koraszülött lesz a baba és augusztus 30-án közel két hét túlhordással szült meg. Remélem azért a te babócád hamarabb kíváncsi lesz a szüleire és a bratyóra!

Márti!
Mik ezek a buta álmok? Hogy van Ármin?

Köszönöm mindenkinek a gyerekorvossal kapcsolatos válaszokat, remélem nem lesz Peti sűrűn beteg és akkor majd eldöntöm, hogy melyik dokihoz vigyem. (Itt Alsógödön ő az egyetlen gyerekorvos)
Peti állandóan magyaráz, hol érthetően, hol halandzsázik. Elkezdte elkeresztelni a dolgokat, a néni-gigi, a lámpa-papu, és mivel a nagypapája szoktatta rá a citromos nápolyira(imádja!) ezért papapipi a nápolyi!
Már teljesen egyedül tud inni pohárból és kapaszkodva le-föl mászkál a lépcsőkön. Mindenkivel ismerkedik az utcán és minden babának puszit akar adni.(általában a gyerekek ennek nem igazán örülnek!)
A ház külső festése már majdnem kész, holnap jönnek a talpazatot megcsinálni és utána végre elmennek. Olyan rossz volt, hogy ebben a gyönyörű időben nem tudtam Petit kiengedni a kertbe, mert minden tele van a szerszámaikkal.

Tessék ez van, amikor nem írok egy hétig. Nem is csodálom, hogy nem hiányoltok, ilyenkor úgy is bepótolom az összes hozzászólásomat.

Megyek képeket nézegetni!

Sziasztok

Szilvi és Peti
bszilvi

Nyuszimanó!

Hol vagy?

Szilvi
bszilvi

Sziasztok!

Bogancsi: akkor szombat délután telefonálok KépKépKép
Ha Tomi megtanítja Balut a terítésre, Balu megtanítja egyedül enni-inni. Tölteni is tud dobozból pohárba KépKép

BSzilvi: szolíd ünneplés volt, de nagyon bejött az ajándékunk Kép

Zsoma ismét nem kakilt 2 napja, de már nem stresszelem magam ezen. Szépen szopizik, egyre többet nyitogatja a szemét.
Balu hintáztatja az autósülést, ha abban van Zsoma. Simogatja, puszilgatná, de azt csak módjával hagyjuk. Adna kukacot is neki, hiába magyarázzuk, hogy ő még olyat nem eszik Kép Játékokat is kiosztja meg az ágyakat, pelenkákat, ruhákat, melyik kié KépKép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Zsuzsa
Köszi az infót tanulás ügyben!
Kicsi lány nagyon aranyos a profilodban, a többit még nem tudtam meglesni, de igyekszem!
Ne aggódj ő is beszokik előbb-utóbb, persze hogy fáj az ember szíve ha éppen sírnak.
Napocs is szokott féltékenykedni, a kisasszonyok tudják, hogy ők a család kedvencei aztán néha vissza élnek vele. Nem?

Norci
Neked is köszike hogy írtál az egyetemes dolgokról!
Még nem tudom hogy merre meddig és hogyan, egyenlőre tájékozódom. A Napsit sem igen tudom kire hagyni egyenlőre, az ovira készülődök majd akkor talán, és lehetséges hogy az anyukám sem tanít már akkor többet tud segíteni.
Vilike is anyás látom, akárcsak Napocskát hallanám, ma sem akart az apjával elmenni sétálni, pedig azt nagyon szereti, a kapuban kiabált hogy ANYUCI.
Próbálj meg ne nagyon aggódni a pici miatt nekem is feszült és fájdogált a hasam Napocsnál míg a fiuknál erre nem emlékeztem, állítólag ez még bőven normális ebben az állapotban!!!
Látom közben Vilike belejött az elválásba és már nem is sír.
Anyukád tényleg egy angyal hogy ennyit segít, drukkolok a zh-hoz, de azt hiszem már eső után köpönyeg!

Zafi
Még mindig nem vagy???

BMárti
Nem, nem az csak utópia.
Új szekrény a helyén már ez is valami, majd csak alakul a rend is benne.
Jó hír hogy semmi komolyabbat nem találtak apukádnál!
Lacika nagy csibész hallod!
Újabban meg belülről is mossa magát! Csak ezért viccelődök mert látom hogy nem lett semmi gond belőle.
Tudod miért művészkedik ilyeneket?
Nem ám azért mert egy tipikus lassan két éves kis kíváncsi emberke. Dehogy!!
Nehogy elcsábulj kis tesó ügyben, még utóbb kedvet kapsz egy babához, inkább mindjárt most gondoskodik róla hogy ne unatkozz, vagy érezz elég energiát hozzá!
Bogancsi
Én láttam egy gyanúsan a föld fölött repkedő azonosítatlan repülő objektumot! Csak ezt nem tudtam hogy te voltál az!
Nagy-nagy gratula ügyes gyermekeidnek!
Nincs még abból a tanulás serkentőből, rájuk férne nagyon és már fogyóban.
Tomi is igazi nagycsaládos gyerek, hamar önálló, még néhány hét és bölcsi után nem csak kikészíti, de meg is főzi a vacsit nektek!
Mobil irigy vagyok, az enyémet se szó se beszéd elvette a férjem mert neki jobban kell /szerinte/ azóta sincs!

Heni
Biztosan nagyon jó hely a szafaripark!
Gratula: -Barni bilizéséhez
-
dzsili

BSzilvi
Papapipi - ez csúcs KépKép
De jó hogy már mindjárt kész és szép a házikó kívülről is!!!

Bogancsi
Drukkok a vizsgákhoz, KépKépKépKépKépKép
és Dani meccséhez is! KépKépKépKép

Edit
Sajna nekem is volt árpám a szemem zugában nagyon kellemtlen volt, viszketett aztán kifakadt de magától el múlt, csak ne vakarjuk főleg koszos kézzel állítólag!

Solya
200-nál abbahagytam a csapkodást, tiszta zöld vagyok....mi?

Zsuzsa
Megnéztem Beust táskával, kendővel, Gyömbérrel és tesókkal, mindannyian aranyosak!
Napocs is nézte a képeket:
PITYI, MIKI, BEDU felsorolta őket!

Dzsili
na mára már tutira elég lesz belőlem!
dzsili

Hogy ti is röhögjetek akkorát, mint mi:
> http://www.radio.hu/index.php?cikk_id=54359

ui.: érdemes elmenni az ajánlott oldalra, és átböngészni az apróbetűs részeket is! Kép

Kiröhögtem magam Rajta Kis Medve
solya

Solya
Ez egyszerre röhejes, és iszonyú szomorú is!
Ennyire tartanak minket magyarokat még csak el sem olvasta senki, aki értené és így blamálják magukat!
"Gépember/ csúszómászó szamárvezető:"
dzsili

Sziasztok!

Látom, nincs tömeges jelentkezés a talicskára KépKép

Úgyhogy mi Andiékkal nagyjából 11-től a szigeten leszünk a Kalandpark melletti is, füves játszón, ameddig csak jól érezzük magunkat és szeretettel várjuk a későn ébredő talizni vágyókat Kép

Márti++
márti

Hát lányok én még mindig itt vagyok pocakosan!
Kicsit már kezdem unni, szeretnék túllenni rajta. Tudom, hogy még van pár nap a kiírásig, na de akkoris.
Nem tudom, volt-e valakinek hasonló panasza. De nekem iszonyatosan becsíkozódott a hasam. Az még hagyján, hogy esztétikailag milyen, de pokolian viszket, és álmomban persze kivakarom, szörnyen néz kiKép Már olyan elegem van belőle, mármint ebből, nem ám a babóbólKép

Valaki kérdezte, hogy hogy érzem, mikor fogok szülni. Hát ez az, abszolút nem érzem úgy, hogy szülni fogok mostanság. Egyelőre még nagyon fura érzés belegondolni. Ma már a hangulatom sem az igazi, remélem a hormonokra foghatom és ez már a szülés előszele.

Köszönöm a névnapi gratukatKép nagyon jól estek!!

Dzsili!
Na ná, hogy dolgoztatom a kissrácot, nálunk nem lehet lazsálniKép Azért nem tud szegénykém meghízni. Ja és porszívózni is ő szokott ámKép

Solya!
Megnéztem az oldalakat: én 100-nál hagytam abba a szúnyogcsapdosástKép
A családot is megnéztem, úgy látom, Graco testvérbabakocsitok van, tényleg nehéz tolni?? És pl. fordulni?

Márti!
De irigyellek a nyárbúcsúztatós tali miatt! Jó, hogy már Vilka is ilyen nagy, hogy el tudtok vele járni, én már előre parázok, hogy mikorra jutunk mi el valahova.

Cory!
Milyen kukacot akart adni Balu Zsomának??? Olyan puffasztott kukacot? Anyukádat nem értem, nagyon szar lehetKép Miért alakult ez ki nála? Veled van valami baja?

Andysj!
És akkor 2006-ban költöztök Mo.-ra vissza? Nem lesz fura? Ja és ha a párod is magyar és csak ideiglenesen vagytok kint, hogyhogy angol neveket adtatok a lányoknak?

Edit!
Ti mikor is költöztök el Párizsból?

na most megyek, felébredt a gyerkőc:
puszi, NYuszimanóék 39+1
nyuszimano

Nyuszimanó
Kitartás, én még szülés előtti este sem gondoltam hogy végre szülök, hat nap túlhordás után, de mint tudod baba bent még nem maradt!Kép
Sajna nekem ismerős a csíkos pocak, viszketéssel, ami elmúlik, de a csíkok csak átalakulnak pirosból gyöngyházfényűvé.
Ez van.
Egyébként nálam is volt, hogy nagyon kellett izgulnom Napocska nehogy előbb szülessen, még egy nap, még egy hét így izgultam, meg számolgattam vissza, aztán mint írtam hat napot húztam rá, rafináltak ezek a pindurok!!!

Pussz: Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Nyuszimanó: kitartás! Kép Balu 40+5. napon született.
Csíkok: most Zsomával nagyon fájtak is. Nekem a milupa terheskrém jött be, azonnal elmúlt a fájdalom. Ja, és a sima hidratáló krémek nem jöttek be Kép
Anyukám azóta ilyen, hogy Balu megszületett. A terhesség alatt naponta hívott, aztán 3. nap meglátogatott a kórházban (útbaesik a munkahelye és a lakásuk között), majd 2 hetesen látta először Balut, 4 hónaposan fogta meg először. Most ugyanez a helyzet annyi különbséggel, hogy már a terhességemtől sem volt elragadtatva.

bogancsi: beszéltem anyósoddal. Örök álám neki inne is KépKépKép

Dzsili: jó, hogy megint itt vagy Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Közben folyamatosan agyaltam GYED-GYES ügyben, és asszem rájöttem... KépKép

... szóval a 180 nap nekem csak azért kell, mert CSenge előtt piszkosul alacsony volt a fizum... amiatt kell 180 nap munka, hogy a mostani (szintén nem túl magas) fizuból számolják... Akinek az első gyerek előtt is 100E brutto fölött volt már a fizetése, annak végülis mindegy, mert az alapján nézik... és a GYED plafon miatt úgysem változik sajna pozitív irányba... Naszóval a leglényeg... aki gyed-ről, gyes-ről megy szülni, annak a legutolsó olyan 180 napot veszik, amikor még dolgozott... KépKép

.. erre azért senki ne vegyen mérget, mert saját következtetés KépKépKépKép

... ma éjjel végre engem hívott félálomban, nem a nagyapját... Kép

Gorsi
Asszem múltkor Te kérdezted, hogy van e már pocakom... Már a férjem szerint is határozottan babapocak, nem háj... Kép

Zafi??????????
Ugye nincs baj??

.. na indul a napi szokásos vándorcirkusz...

pusssssssssssz

Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok Lányok!

Csak egy mondat erejéig ugrottam be.

Írtam Zafinak SMS-t, kérdeztem, hogy mi van már velük.
Jól esett neki, hogy hiányoljuk, anyukájánál vannak, de jövő héten már lesznek. Pocaklakó és Réka is jól vannak, és mi is hiányzunk már neki.

Sziasztok: Laura
p_laura

Sziasztok!

Na túl vagyok a 10 éves érettségi találkozónkon, amit nagy részben én szerveztem és szerencsére elég jól sikerült!Kép
Aminek nagyon örültem, hogy mindenki nagyon pozitív volt a másikhoz, és mindenki kikupálódott, megszépült, finomult ÉS 14 BABÁJA VAN osztályunknak és 4 pocakban (ebből 2 ikrünk is van)! Szerintem ez elég jó statisztika, mások talijából következtetve Kép Volt finom kaja, régi osztálykirándulások képeinek a nézegetése, szülések mesélése, lakáshietelek/felújítások története, beszámoló munkáról-karrierről, pletykák...

Cory: örülök, hogy Zsoma már jobban szopizik és meglátod nemsokára rendeződik a kaki is. Nekem anno azt tanácsolták, hogy igyak sok öszibarack levet, hátha nektek is segít. Anyukádat én sem értem, én is nagyon rosszul viselném, ha így viszonyulna hozzám. Papád mit mond, miért változott meg? Tesód szerint mi lehet a probléma? Persze, csak ha akarsz erről itt "beszélni".

Márti, Andi: milyen volt a mai tali? Nagyon szép időtök volt!!!!Kép

Beja: hogy vagy? bolt beindult már? Zafiról nem tudsz semmit?

Norci: zh hogy sikerült? Vilinek hogy tetszett a tücsökzene és neked? rosszulléted van?

Rebi: rossz érzés egy anyukának, ha nem őt hívja a gyermeke, ha valami baja van, de inkább örülj neki, hogy édesapádat ennyire szereti és elfogadja, szerintem ez hatalmas dolog!Kép Csengének mindig te vagy a legelső, ezt hidd el!Kép Borzasztó ez a számolgatás a Gyed-del, miért nincs egy infovonal, ahol a kismamák ezt megkérdezhetnék, eligazítanák...Kép Neten is nézelődtem, de egyértelmű információt nem találtam.

Bogancsi: hogy sikerültek a nyelvvizsgák? Nehéz volt? Volt elég idejük az irásbelin mindenre? Tomi nagyon édes, szerintem ő lesz a kedvenc a bölcsiben. Mikor mentek a másik bölcsibe, vagy itt maradtok? Korai kelés hétvégénKép

Nyuszimanó: az utolsó napok olyan nehezek, mert az ember nem tudja eldönteni, hogy örüljön, hogy még egyben van, vagy pedig türelmetlenkedjen, hogy már jöjjön ki az a babóKép Anyukád meddig tud veletek maradni?

Andysj: nekünk is van ismerősünk, aki Amerikában dolgozott, mikor a gyerekei születtek. a gyerekek nevei mind angolok, én is furcsáltam, de még sosem mertem megkérdezni miért. Szóval kiváncsian várom, Nyuszimanónak mit válaszolsz Kép Különben szerintem a lányaidnak nagyon szép nevük van és nem hangzanak annyira idegennek.

Dzsili: a napközbeni alvást hogy oldod meg, ha Napsi már csak reggel és este szopizik? Hogy érted el ezt nála? Megyek mindját megnézni az új fotókat!Kép

Bszilvi: egész jól haladtok a házzal! Kép Kár, hogy nem tudjátok még élvezni a kertet Kép Ültettek majd gyümölcsfát, málnát, meg miegymást? Puszis Peti Kép Na Dorka tuti menekülne KépKépKép

Képzeljétek Dorka még mindig nem ad puszit, sem nekem, sem másnak Kép Miért lehet ez?

Férjemnek már nincs láza, de még mindig nagyon rosszul van, kedd óta napjában min. 15-ször van wc-n, már minden gyógyszert kipróbáltunk, de nem használ semmiKép

Szilvi: jaj ez a hasfájás nagyon kellemetlen lehet! Kép nem vigyázz rád a férjed urad??? Tessék jól felöltözni és pihenjél! Mikor lesz eredmény, milyen gyógyszert szedhetsz erre? Nevek vannak már?Kép

Zsuzsa: hát igen, lányaink szeretnének teljesen kisajátítani minket Kép Fiúk mit szólnak Bea viselkedéséhez, nem sértődtek meg? Mit tudsz ilyenkor csinálni? Állítólag most jön megint egy nagyon anyás korszakuk, azért lettek ennyire érzékenyek ezek a porontyok.

Üdv, jó éjt! mostanában ritkábban leszek.

Zsuzsiék
zsu26

Köszi Laura!

Már én is kezdtem aggódni Zafiék miatt, olyan buták vagyunk Kép

Üdv: zsu
zsu26

Sziasztok!

Zsuzsi:
Osztálytalálkozó: nem semmi a sok baba Kép A mi osztályunkban (7 éve érettségiztünk) 3 baba van, ebből 2 az enyém Kép
Anyukám: senki nem tud semmit. Illetve leginkább nem foglalkoznak vele. Apám szokott jönni hozzánk, öcsém is járt nálunk, de hát az öcsém kamasz, nem foglalkozik még ilyenekkel.
Kaki: legutóbb, mikor 4 nap után kakilt, kúppal, akkor nekem már 2 napja hasmenésem volt a mindenféle praktikáktól, de őt nem hatotta meg. Pele és Iboly arra jutottak, hogy mivel szép sárga folyósat kakilt, és nem kemény a hasa, és hízik, hogy a "van ilyen" kategóriába esik Kép Bár nem is tudom, mit várokZsomától, mikor az egész terhességem ilyen volt Kép vagy talán inkább Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Henke!
Nagyon boldog 2. születésnapot kívánunk Barninak! Olyan jó lenne már egy friss fénykép a kis ünnepeltről és természetesen a pocis anyukájáról!

Bogancsi!
Én drukkoltam a lányoknak, csak nem írtam? Hogy sikerültek az írásbelik?

Cory!
Nagyon aranyos lehet Balu, ahogy eloszt mindent! Zsomi, hogy áll a szopival?
Tudsz valamennyit pihenni?

Rebi!
Én is úgy olvastam, hogy akinek nem volt meg a bruttó bére min. 100 000 Ft, annak érdemesebb visszamenni a 180 napra, viszont aki úgy ment el az első gyerekkel szülni, hogy meghaladta ezt az összeget, annak számolják a második baba után a minimálbér kétszeresének a 70 %-át. Ebben az elgondolásomban a munkaügyisünk is megerősített. Neked sajnos tényleg végig kell csinálnod a 180 napot, bár azt nem értem, hogy se szabira se betegácsiba nem mehetsz, miért?

Megyek, mert Peti kéri a dudiját(túró rudi)

Sziasztok

Szilvi és Peti
bszilvi

Sziasztok!

Henke!
Nagyon boldog 2. születésnapot kívánunk Barninak! Olyan jó lenne már egy friss fénykép a kis ünnepeltről és természetesen a pocis anyukájáról!

Bogancsi!
Én drukkoltam a lányoknak, csak nem írtam? Hogy sikerültek az írásbelik?

Cory!
Nagyon aranyos lehet Balu, ahogy eloszt mindent! Zsomi, hogy áll a szopival?
Tudsz valamennyit pihenni?

Rebi!
Én is úgy olvastam, hogy akinek nem volt meg a bruttó bére min. 100 000 Ft, annak érdemesebb visszamenni a 180 napra, viszont aki úgy ment el az első gyerekkel szülni, hogy meghaladta ezt az összeget, annak számolják a második baba után a minimálbér kétszeresének a 70 %-át. Ebben az elgondolásomban a munkaügyisünk is megerősített. Neked sajnos tényleg végig kell csinálnod a 180 napot, bár azt nem értem, hogy se szabira se betegácsiba nem mehetsz, miért?

Megyek, mert Peti kéri a dudiját(túró rudi)

Sziasztok

Szilvi és Peti
bszilvi

Bocsi, nem értem, hogy miért küldte el kétszer! Nem engedi törölni, ebben az új formában, hogy kell törölni? A szerkesztést megtaláltam, de ott nincs törlés.

Szilvi
bszilvi

Egy gyors beugrás:

BARNI!
Nagyon boldog szülinapot kíván az egész Tamtam család! Kép
Kép

Dzsili,
Máténak boldog névnapot! Kép

Rebi,
én is vmi ilyesmit tudtam GYED ügyben.Kép

Nyuszimanó,
csíkokra nekem is a Milupa volt jó, meg a vakarásKép.
Csatlakozom Dzsilihez, Sárámmal én is féltem hogy túl korán kibújik, aztán a 41. héten úgy imádkozták ki belőlem. Kép Persze ez nem jelenti azt, hogy túlhordod a picit. Otthoni szülésindítással próbálkoztatok már? Méhszájad hogy áll? Jóslófájások?
Graco: Hát... ha mindkét kölyök benne van, akkor szerintem a 40kgt súrolj alulról a súlya. Ahhoz képest, mekkora, nem nehéz sem navigálni vele, sem tolni, de mivel "orrnehezékes", ezért hatalmas megkönnyebbülés, ha Sára kiszáll. Viszont kényelmes használni, mert a szélessége miatt befér mindenhová. És ne feljetsd el, ez egy régi darab, már az is használtan vette, akitől m ivettük! Kép A mostani típusok könnyebbnek tűntek nekem.

Cory,
szerintem ne aggódja kaki miatt, és vigyázz, nehogy rászoktasd Zsomit a kúpra! A dokinénink anno azt mondta, nem szabad sűrűn kúpozni.

Zsuzsi,
igaz én idősebb vagyok, de nálunk is sok a gyerek az osztályban! Kép Most így hirtelen 15-öt számoltam, de pontosat nem tudok, mert tavaly lett volna 10. érettségi találkozónk. Kép

Zsuzsi,
próbálj meg ne foglalkozni a puszi témával. Azt olvastam vhol, hogy vannak olyan gyerekeke, akik nem adnak puszit. Majd egyszer meglep vele és annál nagyobb lesz az öröm. Egy fontos: ne mondd neki, soha, hogy adjon puszit vkinek! Kép

Ennyit a rövid bejelentkezésről.Kép
Solya
solya

Sziasztok!
Most elkezdek próbálkozni, remélem sikerülni fog elsőre, és nem fogom foglalni a helyet.Kép

Szóval!
Henke!
Barninak nagyon Boldog 2. szülinapot kívánunk! Kép
Remélem sikerült, majd ha elküldöm, kiderül.KépKépKép

Zsuzsi!
Hát a Pityunak nem nagyon esett jól, hogy ellökte a Bea tőlem.Kép De mindhármojuknak megpróbáltam elmagyarázni, hogy 3-an vannak, és mindegyik gyerkőc az enyém, és mindegyiket egyformán IMÁDOM. Persze ezt Beus még nem nagyon akarja megérteni, de azért muszáj lesz neki.
Vannak gyerekek, akik nem adnak szívesen puszit. Emiatt ne bánkódj, persze tudom, nagyon rossz érzés, amikor neked sem ad.
A Beus sem szokott mindig adni, de ha rájön a puszilkodás, akkor senki sem menekül a környezetében. Mindenkinek lenyom egyet-egyet.KépKépKép

cory!
Drukkok mennek, hogy minden OKÉ legyen holnaptól, és minden menjen mint a karikacsapás.KépKépKép Ha Balu ilyen aranyosan osztogatja a dolgokat, biztosan nem lesz semmi gond, és talán megérti, hogy ha épp Zsomával fogsz foglalkozni. Tudom, nagyon nehéz, de bízzál magadban, meg az okos Baluban.KépKépKép

Bogancsi!
Óriási gratula csemetéidhez. Nagyon ügyesek.KépKépKép Tomi meg nem semmi a terítéssel.Kép A Beus is szokott itthon teríteni, meg amikor csak elkezdek valami kaját csinálni, már szalad a fiókhoz a kaniért (kanál) és kiabál, hogy azt ki kell tenni, meg ülne a helyére le. Ja, meg kiabál a fiúknak, Apjának, hogy "gyeje keenni" (gyere kell enni)KépKép Aztán hiába mondom, hogy még nem kell hogy jöjjene, eléggé ossz néven veszi, de aztán amikor meg tényleg kéne jönni enni, akkor meg a fiúk már nem hisznek neki.KépKép

Dzsili!
Elképzeltem, ahogy Napocs sorolja a gyerkőcök nevét...KépKép Bea is teljes extázisba esik, amikor mutatom neki a képeket.

Én ma is teljesen szalma vagyok, tegnao is az voltam.KépKép Tegnap a fiaim elmentek iskolai kirándulásra Isaszegre, hulla fáradtan jöttek haza, de nagyon jól érezték magukat.KépKépKép A Beus meg Apjával elment szüretelni a mamához Fótra. Hááát, este amikor megláttam a Beát, csak néztem... látszott rajta, hogy jól érezte magát a kertben.KépKépKép Csurom kosz volt.KépKép Pedig addigra már állítólag javítottak valamennyit a gyerek állagán, de azért a szappan és a melegvíz csodákra volt képes tegnap este.KépKépKép
Ma meg elmentek szintén Anyósomhoz, de most nem a telekre, és ott van az egész családom. Így én most szabadon tudom csinálni a hímzést, kötést, meg a többit.KépKép

Megyek is bökögetni, majd még később lehet, hogy benézek!
Sziasztok! "szalma" Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Henke: BOLDOG SZÜLINAPOT Barninak KépKépKép

BSzilvi: nem akarom rászoktatni, csak mivel 4 napja nem kakilt, és elvileg az első 6 hétben minden nap kéne nekik, kipróbáltuk, hogy egyáltalán lenne-e mit neki, vagy éhezik. De szerencsére nem Kép

cory

cory
Budapest

Barni! Nagyon boldog 2. szülinapot!!!! KépKépKép

A tegnapi tali elég zártkörűre sikeredett: Andi volt ott a lányokkal meg mi négyen - de szerintem elég jó volt, nem? Kép

Márti+Ármin+Vilka
márti

Henke!
Mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk Barninak! KépKép

Márti!
Szerintem is jó volt.Kép A lányok hamar kidőltek este, Luca már a villamoson is elaludt, cipelhettem hazáig.... Lábad hogy van?

Nyuszimanó!
Nagyon drukkolunk Nektek!Kép

Andi ++

Andi
andi3

Sziasztok!

Barninak NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

BSzilvi
Szabira mehetek (ki is veszem mind az 50-et, meg jövőre a 25-öt Kép)... csak betegszabira nem... és ugye a betegállomány eleje az betegszabi... Kép
De eldöntöttem, hogy már ezzel sem törődök... más is elhasználta az összes szabiját, aztán mégis állandóan szabin van... meg pofátlanul én is heti 4 nappal fogok számolni .. Akadályozzák meg, ha tudják.. KépKépKépKépKépKép A jelenléti ívet csak hírből ismerem, pedig ott vagyok 97 óta Kép Bizonyítsák be, hogy több napot nem voltam, mint amennyi jár...

Olyan jó volt eddig a hétvége... már megint én vagyok a legfontosabb Csengusnak, és sokkal nyugodtabb is Kép .. pedig jön a foga is... mondja is, hogy "foga fáj" KépKép
Olyanokat tud, hogy csak lesünk.. tegnap pl. közölte, hogy rágó (kb jágónak hallatszott...)... és addig nem nyugodott meg, amíg le nem halászhatta az asztalról... Meg ha valami harmadszorra sem sikerül, akkor eldobja, és közli, hogy "nem sikerült" Kép A mostani kedvence egy házilagos készítésű süni kesztyűbáb (az valami miatt "suti" lett Kép) ... most is vele alszik... Kép

.. most csak ennyi, mert még sok dolgom lenne, amíg alszik...

üdv
Rebiék

rebi

Sziasztok!

cory: anyósom először azt hitte, hogy valami biztosítást akarnak rásózni Kép Balu nagyon ügyes !!! És Zsoma is fantasztikus, hogy már rendben szopizik! Bár ebben Neked is van némi szereped Kép

Nyuszimanó: türelem !!! Az utolsó napok mindig a legnehezebbek. Danit túlhordtam 2 héttel és a végén már totál kivoltam. Bár apa még inkább Kép

Solya: tök jók a szúnyogok Kép Dani is jót játszott a csapkodással Kép

Rebi: asszem igazad van a GYEDdel. Látod, mégis szeret Csengus Kép

Zsuzsi: szuper, hogy jól sikerült az osztálytalitok! Annál lehangolóbb nincs, mint amikor az ember küzd és negatív az eredmény. Nylevvizsgákról majd 3-4 hét múlva lesz végleges hír, addig drukkolunk. De a lányok elég bizakodóak. Mindenesetre jól elfáradtak. Zsófinak csak fél órája maradt a fogalmazásra a végén, de megírta. Okt.6-án kezdjük a másik bölcsiben a beszoktatást. Akkor kiveszek 3 nap szabit és megint Tomizok !!!!!!! Olllllyan jó lesz megint csak vele lenni! És milyen szar lesz újra visszamenni dógozni ... Férjednek további jobbulást Kép Kép Kép

Henke: BOLDOG SZÜLINAPOT BARNINAK !!!!

Bszilvi: köszi a drukkokat, használtak Kép

Zszuzsa: köszi Kép Beus Kép

Zsófi 3 napos osztálykirándulásra megy és ma este már anyósomnál alszik, hogy holnap hajnalban ne kelljen 4-kor kelnie. Fura lesz 3-gyerekesnek lenni Kép
Daniék 4-3-ra nyertek és Dani rúgta a második gólt!!! Kép
Szép estét!
pusz: bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?