Sziasztok!
Legszívesebben kivágnám az egész átokverte internetet az ablakon - ma különösen kínszenvedések árán sikerült kapcsolódnom...
Zsuzsi, ez az ex-Vivendi (nemrégtől Invitel) normál telefonja itt Szadán.
Amikor a gödöllői központjukban rákérdeztünk, mikor lesz itt ADSL, úgy néztek ránk, mintha a Mars felől érdeklődtünk volna... Pontosan 1 utcányira lakunk Gödöllőtől... Palacsintát Barni is imádja! De a mákos gubára (ami az én kedvencem
) azt mondta: "Baba nem szejeti mátos dubát!" És megette üresen a tejbe áztatott kiflit...
BMárti, Lacikádnak különös tehetsége van ahhoz, hogy szórjon-öntsön-kenjen
!!! Emlékszem babaápolási szerekre, kakira, most a mosószer... Ne haragudj, de így elolvasva irtó mulatságos, persze ugyanakkor nagyon veszélyes, és én biztos agylobbot kaptam volna, ha Barni művel ilyesmit, de akkor is...!
Kérdésedre válaszolva, a szafaripark Ganserndorfban van (az a-n két pöttyel- umlautnak hívják???). Parndorfban még nem voltam, anyukámék szoktak szép ruhákat hozni Barninak Bécsből, ő is a C&A-ban és a H&M-ben veszi őket (évente kb 2x kimennek, mert apukám nagy lemezgyűjtő, és olyankor van börze). Múltkor olyan klassz őszi kabátot kapott Barni, kivehető a belseje, és külön pulcsiként hordható. Árát nem tudom, de biztos nem ilyen eszement... Mi az a Mária? Ami a Nyugati közelében van?
Ja, amióta megnyílt a Pólusban is, nekem nagyon kifosztottnak tűnik az Árkádos C&A, biztos most az új a felkapott, oda visznek árut. Tőletek az sem vészes szerintem kocsival: átjöttök az Árpád-hídon, fel az M3-asra, és az újpalotai kijáratnál le.
Solya, annyira tetszett múltkor az éneklő pacis linked! Ha normális net közelében leszek, megnézem a fényképeket is!
Nyuszimanó! Fejlemények??? Igen, szerencsére Andris most nem dolgozik ilyen sokat, de így is eleget rohangál. De végre tudunk együtt reggelizni, itt van a fürdésnél... Édes élet!
Márti! Nekünk nagyon hasonló élményünk volt tegnap a rendelőben! Elvittük Barnit, mert reggelre taknyos lett, a szeme is be van gyulladva, és mert végre szerettünk volna bemutatkozni. A dokinéni nagyon aranyos, viszont az asszisztense...
Roszul írta le a nevünket úgy, hogy a TB kártya előtte volt, és amikor magyaráztuk, hogy hol lakunk (Gödöllő egyik főútján kell egyenesen továbbmenni), váltig nem értette, miért nem kell balra kanyarodni, aztán vissza jobbra, és amikor hárman bizonygattuk neki, hogy márpedig nem, hitetlenkedve felkiáltott: "De hát az földút!"
A TV-hez csak annyit, hogy mi egyáltalán nem nézzük, csakis ha Barni alszik (nekem eszembe se jut bekapcsolni, Andrist meg nem engedem
). Múltkor mégis bekapcsolta Barni egyedül, leült a nappaliban lévő nagy párnára, és nézte. Koós János énekelt egy régi felvételen, és mivel épp nagyon főztem, pár percig hagytam. Barnika nézte-nézte, egyszercsak felkiáltott: "Dzsimi!" Majd meghaltam, ugyanis Jimi Hendrixre gondolt - apukám az ő lemezeit gyűjti, és szokta mutogatni az unokájának. Mondtam Barninak, nehogy mondja ezt a Papának, mert kitér a hitéből.
Még egy aranyos sztori, aztán eldugulok:
múlt éjjel elég rosszul aludtunk a nátha miatt, és egyszer úgy felsírt Barni, hogy a frász jött rám. Elmesélte, hogy "Omedája apának eldurult, omokba, anya kihúzza!"
Azaz apa Opel Omegája belegurult a homokba, húzzam ki... Gondolom ezt álmodta, és ez nagyon megrémítette.
De olyan drága az egész gyerek, folyamatosan kérdez: Mi ez? Mit csinálsz? Mi volt ez? Miért? Dokinénit is megkérdezte felháborodva, amikor a mellkasát hallgatta: Mit csinálsz?
És ma a fán lévő diónak is mondta, hogy "Dió, légyszíves, gyere le!" Olyan udvarias, hogy éjjel, félig álmában is így kér: "Anya, légy szíves, kérek szépen cicit!"
Nnnna. Most sikerül talán elküldeni, amit éjjel alkottam. Nem vagyok az a kipihent... Megyünk vidékre. Grrrr.
Puszi mindenkinek:
Heniék