SZiasztok!
Andysj! Őszinte részvétem!
Nehéz lehet(ett) neked nagyon!
(Én rettegek még a gondolatától is, hogy egyszer majd bekövetkezik
)
Cory! Ha ilyen ügyes Zsoma
, akkor ugye már van időd
sokat írni róluk???
Voltunk ma allergiavizsgálaton: vettek vért Ármintól egy olyan tűvel, hogy nekem is vastag lett volna
, három kémcsőnyit! Majd, hetek múlva lesz eredmény. Előtte sok várakozás, mindez 11-től, épp, mikor kezdődne Ármin "alvásideje" - hát, többször elaludt szegény az ölemben, nagyon nyügi volt, de nagyon bátor!
Egy kis "szösszenet" a dokinénitől
(vagy inkább
?) Veszi fel az anamnézist, kérdezi:
dr: mennyi idős Ármin?
én: 22 hónapos
dr: volt már ilyen tünete (orrfolyás, szem-orrviszketés) korábban is?
én: nem, tavaly nem volt
dr: és a korábbi években?
Sajnos ennek megfelelően írta meg az anamnézis többi részét is: elmondtam, hogy nyáron ezt figyeltük meg, hogy volt tavasszal bőrkiütése, amiről a bőrgyógy. azt mondta, vírusos megbetegedés maradéka. KÉrdezte, hogy ételre allergiás-e? Mondta, hogy a citrusfélék ill. a fahéj nekem néha gyanúsak, mert a szája kipirosodik tőle. Itthon olvasom az általa írt papírt: a gyerek tenyerén és talpán a citrusféléktől és a fahéjtól kiütések jelennek meg.
Hát, igen, ilyesmiket mondtam, csak más sorrendben és más kontextusban
Valamint az összes adatlap (vagy az azt kitöltő nénikék) szerint baromi fontos, hogy együtt élek-e az apával, hogy akkor én miért így viselem a nevemet, hogy mi a foglalkozásunk - azt, hogy meddig szopizott kizárólagosan, mikortól kapott ezt-azt, stb - na, ez nem érdekelte őket
Árminos szösszenet: Mami, kérek púpot! (kúp)
Árminos ámulat: néztük a híradót, közben megszólalt a telefon, TV-t lehalkítottuk, aztán úgy maradt. REklám, hang nélkül. csak képek: pilóta piskótatallér. Ármin áll előtte: "piskóta! Piskótatallér!" - sosem vettünk, sosem ettünk, sosem mondtuk a nevét, és eddig azt hittük, hogy TV-t sem nézünk valami gyakran, Ármin meg főleg nem
Kipróbáltuk, tud-e olvasni
, de nem
, sajnos, ismeri ezt a reklámot!!!
Tényleg nem nézünk TV-t!!!!
Ármin azt mondja a "hapci!" helyett: ha-pió!
Edit! Jaj, nagyon rossz lehetett elhagyni Rikit!
Én egyszer "vesztem" el így, de már idősebb voltam, 5-6 éves, Bécsben sétáltunk, anyukámék kirakatot nézegettek, én meg a felhőket - aztán egyszercsak sehol sem voltak! Üvöltöttem, mint a fába szorult féreg. Próbáltak vigasztalni a járókelők - persze, németül - még nagyobb rémület!
Aztán meglettem
Menta! Nővérednek grat!
Az öcsémék esküvőjén találkoztam valakivel, aki ismeri a te Gellért nevű öcsédet!
Nálatok ez gyakori családi név? Drukk, hogy már csak két hétig tartson a rosszullét, aztán meg csak a jólét!
Norci! Szerintem nem olyan gázos az Artúr! (bár, a Nagyhoz tényleg az
) De a Mátyás is jó!
Nem lesz könnyű dolgod most az egyetemmel!
Henke! Tényleg ajánlom a múzeumot: Ármin azóta is naponta többször emlegeti, az autója vár, míg a vonat elmegy, mondja (igaz, ez már korábbi), hogy "Ha piros, menni tilos! Ha zöld, akkor szabad!" Már megbeszéltem anyukámmal, hogy megyünk a SZemlőhegyi barlangba, remélem, összejön legalább 2 hetente egyszer!
Szila! Olyan fura volt olvasni, hogy "Szilvi vagyok" - pedig tudtam, de akkor is ... Hanga nagyon jókat dumálhatna Árminnal (akár telefonon is) Ármin főleg azt mondogatja: "de jó, de jó!"
EZt a GYED-GYES dolgot most már akkor végképp nem értem
De örülök, hogy van, akinek jó!
Solya! Ovi? Amikor épp áll a topik, akkor írj te!
Én is sokszor lusta vagyok írni, vagy nincs időm, de olvasni azért mindig szeretnék!
Minden Zsófinak, aki most tartja, boldog névnapot!
Gorsi! Ügyes lehet Peti a duplóval!
És a puszijával is
Ármin csak idetartja az arcát, ő nem nagyon ad
Újabb hülye álom: Budapest egyik külvárosából utazom a Balatonra egy barátnőmhöz. Jön a kalauz, nincs jegyem, de lehet nála venni. Mondom, hol szálltam fel, és hogy a Hortobágyra mennék. Azt mondja, ez nem arra megy. Ó, mondom, tudom, csak rosszul mondtam ... izé... Balaton...izére mennék. Elővesz egy füzetet, amiben az összes település/állomás fel van sorolva, amit érint a vonat. Nem ismerek rá
Sebaj, felhívom a barátnőmet mobilon! Jaaa, csakhogy a telefonom, ami videofilmek felvételére és lejátszására is alkalmas (
) elromlott és bármely billentyű megnyomásakor az öcsémék esküvőjét játssza le, telefonálni nem lehet vele. A vonat robog, mindenki rajtam röhög
Jóéjszakát! Ne álmodjatok olyan hülyeségeket, mint én!
Márti+Ármin+Vilka