Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsa!
Neked elfelejtettem múltkor írni, hogy nem a sógornőmmel csináltuk a kistesót Kép

Norci
norci

Norci!
hahahaha. Na ne mondd!KépKép Én arra gondoltam, hogy milyen ügyesek vagytok, Ti 4-en, hogy így jött össze.Kép)Kép)

beababa

Sziasztok!

A mai nap híre: Barninak ma először sikerült a WC-be kakilnia!!! KépKépKép Végeztünk a pelenkával!!! Na jó, alváshoz még ráadom, meg a hosszú út miatt vagyok dilemmában: pénteken a nyugati határhoz megyünk, szombaton meg Nyíregyházára. Szerintetek elég, ha 1-1,5 óránként megállunk pisilni?

Kérdeztétek az utat a szafariba: visszafelé már nehezen viseltem az utat, főleg mert a séta végén a Barni a vállamra dőlve aludt el, és én cipeltem a kocsihoz - hát ez nem tetszett annyira a derekamnak. Ő viszont nagyon jól bírta az autózást, igaz, odafelé gyakran megálltunk, és visszafelé is egyszer hosszabb időre.
Zsuzsi, olyan 8 és 14 Euro között van a belépő fejenként, ebben benne foglaltatik az autós szafari rész (volt bölény - vagy bivaly??? Kép -, oroszlán, tigris, zebra, antilop, őzike, strucc, zsiráf, elefánt, zerge, teve), aztán a kalandpark, ahol van hatalmas majomház, Afrika-falu (ez nem nagy szám, de kaptunk egzotikus gyümölcsökből készült üdítőket, és itt lehetett tamtam-dobolni, - nekem ez tetszett a legjobban!!!), fa játszótér (Barni imádta a hatalmas kamion-gumikon való hintázást), állatsimogató (bár a bp-i jobb). Szóval megéri kimenni, Barni tényleg minden percét élvezte, pedig már nagyon fáradt volt, de a mi állatkertünk szerintem sokkal-sokkal hangulatosabb, szebb a parkja, szuper a Pálmaház, a Lepkeház, a Játszóházról nem is beszélve (ha még nem voltatok itt, nagyon érdemes elmenni, szuper fa- és egyéb játékok vannak!!!) Úgy döntöttünk, hogy mivel 2 éves kor felett kell is már belépő, jövőre veszünk családi bérletet - tőlünk kb fél óra, és klassz időtöltés.

Hú de sokat rizsáztam róla, bocsánat! A szakdolim vajon miért nem íródik ilyen sebességgel??? Kép

Rebi! Nagyon sajnálom a párod nagyiját, szörnyű lehet neki!!! Ha belegondolok, hogy fáj, amikor épp hogy hozzáérek a sütőhöz... Brrrrr.
Vérvétel sux. Szerencsére nekem terheléses vércukorra nem kell mennem, másik két vérvételre is a védőnő küldött el - a doki szerint feleslegesen. Kép

Ezt az ELTÉ-s fizetést nem is tudtam, elég gáz. Köszi az info-t a GYES-papírról, holnap futom a köröket... Kép
Csengének is jobbulást csalán-ügyben!

BMárti! Madrina szerintem nagyon drága, márkás ruhák vannak, pl láttam kantáros gatyót 16ezerért... Szerintem nagyon jók a gyerekruhák a C&A-ban (és nem túl drágák), bár tőletek az Árkád és a Pólus is messze van, ugye? Lacika mekkora méretet hord most? Barnira a 92-esek jók, bár felül, pl kabátból már nagyobb kell. A 86-os nadrágok pont jók, a 92-esek még kicsit hosszúak. Jobbulást a dáthából! Hát igen, a férfiak nagyon tudnak szenvedni... Kép

Bogancsi! Gratulálok a lányaidnak! Nagyon ügyesek!! Mindketten angolból voltak?

Márti! Ármin hogy van???

Cory! Majd jövök a tippekért! Kép

Na megyek, itt lopom a napot Kép az értékes alvásidő alatt...

Puszi mindenkinek,
Heniék
gesztenye

Sziasztok!
Itt vagyok ragyogokKépKép

Henke!
De jól hangzik ez a szafaris programKép Akkor mostanában nem kell a párodnak annyit dolgoznia?? Emlékszem, volt egy időszak, amikor állandóan az üzletben kellett lennieKép
Máskor írd oda az aláírásodhoz, hány hetes is a kis pocaklakó!!!! Hiszen már lassan ti is az utolsó hónapokban vagytok és lehet izgulni meg szurkolni értetek!!

Bogancsi!
Rendben, mókusokat fogok teleportálniKép Gratula a lányoknak, hát ez nem semmi, hogy labor nélkül is már elég a pontjuk. Nagyon okosakKép Juli nem franciából ment??
Ja és még egy kérdés, Zsófi hova megy továbbtanulni?? Gondolom, valamilyen humán pályára, nem?

Márti!
Hogy van Ármin? Ez volt az első ilyen rohama? Ne aggódj, nagyon sok gyereknek van és kinövik!

Cory!
Én is megkuksiztam a fickókat, biz isten nem ismertem meg Balut. Vöröses lett a haja? Terólad mikor lesz kép? Kezded visszanyerni a régi formád? Látod, hogy megy az a szopiKép

Zsuzsa!
Köszi a hiányolást, hát még egybenKép vagy inkábbKép Már beszélek ám a babó fejével, hogy a hétvégén, pl. pénteken-szombaton kibújhatna. De igazából a legfurább, hogy hihetetlenül jól érzem magam, semmim nem fáj (se a derekam, se a hátam, se a hasam...), kicsit fura, hogy biztos szülni fogok ma-holnap???

Szila!
Nagyon tetszik a kép! A malmossal elkészültél időben? Én most még az adventi kalendáriumot csinálom, már nagyjából készKép

Na megyek is hímezniKép Jó dolgom van, mi???
Puszi, Nyuszimanóék 38+4 (10 nap a kiírásigKép)
nyuszimano

Sziasztok!

Gorsi,
na, akkor utánanézek annak a hobikatalógusnakKép.

Zsuzsa,
hajrá az óráhozKépKép!

Rebi,
hát, hogy egy földreszállt angyal volna Hanga?Kép Nem jellemzőKép, de hímezni meg úgyis csak akkor tudok, amikor ő lefeküdt már aludni. Ez többnyiere este van, mert du. mindig van más dolgom. Nálatok legalább van a közelben játszó, de nekünk át kell menni Békásra, igaz, nincs messze, de azért oda jobban cuccolni kell, meg emelgetni ezer lépcsőn a hév miatt a kocsit....de állítólag októberben megkezdik itt is a játszó építését.

Andysj,
de jó, hogy megint itt vagyKépKép!

Madrina: én nem voltam még, de sok anyukától hallottam, hogy nem jó, nincs választék.Kép És jó drága isKép.

Bogancsi,
lányoknak nagy gratulaKépKép!

Cory,
jók a fickóidKépKép! Hogy mekkora már Balu....

Hanga tegnapi csúcsmondata: Paprika bántotta számat. Kép (én erőspistát ettem, lehet, hogy megfogtam a paprikáját...)

REmélem, senkit nem hagytam ki...Táblázatot nem felejtettem el, csak apa hajnali négyig dolgozottKép, úgyhogy én akkor már aludtam...

Szila
szila

Sziasztok!

Ármin jobban van Kép TEgnap kihívtam azért a dokit, megnézte mindkettejüket: Vilkával minden OK (Izgulok is nagyon, nehogy elkapjon bármit is), Árminnak is tiszták a légútjai, nem piros a torka sem, úgyhogy a doki szerint a krupp nála allergiás eredetű Kép Holnap megyünk amúhgy allergiavizsgálatra (már vagy másfél hónapja jelentkeztem be). Kapott hörgőtágító kúpot, kell szednie fluimucilt, párologtatunk a szobájában Salvusvízzel, nyitott ablaknál alszik el, hogy hűvös legyen egész éjjel - remélem, használ. Mára viszont az orra is folyik és rondán köhög, de legalább nem fuldoklik. Én is ilyen pszeudokruppos voltam gyerekként, én elég hamar kinőttem, de én nem voltam hozzá allergiás! Biztos, hogy ez a jó Üllői úti levegő nagyban hozzájárul ezekhez a légúti betegségekhez, olyan jó lenne elköltözni, de egyelőre reménytelen KépKépKép

ÁLombabám tegnap egész éjjel sírt és vonaglott Kép A hasa fájt, de nem nagyon jöttem rá, hogy mit ehettem, ami így betett neki Kép Talán a padlizsán?

Jaj, olyan szörnyűeket álmodtam, mikor végre elaludtam hajnalban! Először azt, hogy elvittük Andrással Ármint egy játszótérre. Ő elment bóklászni, játszani, mi pedig beszélgettünk egy padon. De mindketten azt hittük, a másik figyel Árminra. Mire keresni kezdtük, már nem volt sehol. A rendőrségen azt mondták, hogy legalább 24 órát nekünk kell keresnünk, addig ők nem segítenek ... nem részletezem, hol mindenkhol kerestük ... és egyáltalán nem lett meg KépKépKép Bőgve ébredtem Kép Aztán nagy nehezen elaludtam megint, akkor meg azt álmodtam, hogy Vilkával, aki fiú volt és akkora, mint egy kis játékbaba, mentünk volna valahová, az öcsémék meg jöttek hozzánk, hogy vigyázzanak Árminra. És míg magyaráztam nekik, mit hogy csináljanak Árminnal, a szobai asztalon lévő hiperszupererős domestosból öntöttem a kenyeremre, mintha méz lett volna és megettem. Hamar rájöttem, hogy nem kellett volna, de éreztem, hogy lyukat mar a nyelőcsövemre, számra, gyomromra ... hívtam a mentőket, de mindig csak azt mondták, várjak, nyomjam meg a 0 gombot, ha..., a 3-ast, ha... és nem jelenkezett senki. KÖzben öcsémék "felügyeletével" Vilka evett egy kis kávés cukrot, Ármin pedig szétzedte a lakást - öcsémék pedig nevettek, hogy milyen jópofák a gyerekek Kép

Cory! Megnéztem mindhármukat: nagyon jók együtt!!!!! És ZSoma pici ugyan, de gyönyörű, formás, kisimult Kép Érezhetően egyre jobban megy a szopi? Balu? Drukolok az egyedülléthez - hát, nem lesz egyszerű Kép

Mandrina: Én voltam még májusban, de senkinek sem javasolnám Kép NEm olyan nagy, én nem láttam semmi kiemelkedő újdonságopt, minden piszok drága volt - szóval, nem nagyon értettem, mi ez a felhajtás körülötte Kép

Nyuszimanó! Folyton azt nézem jelentkezel-e még személyesen, vagy már csak a férjed Kép Dúl még a névharc? Szerintem a nagyszülők (meg senki más) véleményére sem érdemes hallgatni, úgyis megszeretik a nevét is a babával együtt Kép Ha nem, akkor pedig meg sem érdemlik Kép

Szila! Nagyon édes lehetett Hanga! KépKépKép

Ármin ma reggel, mikor András indult dolgozni: "Apa elmegy. Ez itt marad (mondja átölelve a lábamat). Egyik elmegy, másik ittmarad. Másik elmegy, egyik jön. Egyik elmegy, másik elmegy." Kép

BMárti! Hurrá, szép szekrények és leendő rend! Kép Viszont hess nátha! Kép

Henke! JÓ nagy túra lehetett ez a szafari! Nekünk nincs útlevelünk Kép, de tavaszra csináltatunk mindenkinek, akkorra talán már Vilka sem csak nyűgnek érezné az utat! Ármint egyelőre az állatoknál sokkal jobban leküötik az autók, gépek, daruk, markolók, stb-k, az állatkertben is ezeket figyelte. Épp ezért vált be nagyon a közlekedési múzeum Kép

Bogancsi! Hát, te tényleg nagyon-nagyon jó lehettél előző életedben Kép Tényleg, minek készülnek a lányok? És te is nagyon ügyi vagy, hogy a német főnök így megdicsér! Kép

Andzsj! Miért kellett hazajönnötök? Vagy csak neked? REmélem, semmi baj nincs! Kép

REbi! MÁV-os nap Kép Pedig én oda "szerettem" járni laborba, mert nálunk a körzeti mindig rémes volt Kép Igaz, a dokim mindig adott előredátumozva beutalót, így egyenesen a laborba mehettem reggel. AFP-re meg karácsony és újév közt mentem, egy lélek sem volt kívülem - hogy miért??? Kép Kép A védőnő tényleg jófej! Kép Bár Csenge bárkit levesz a lábáról, nem? Kép

Edit! Én is boldog névnapot kívánok! Kép

Tikk! Hannának gyógyulást Kép és remélem, élete legnagyobb (motor)balesetén esett most át! Kép

ZSuzsi! Új bankhoz sok szerencsét Kép ÉN jobban szserettem volna pld ezt a filmet nmegnézni, amit ti néztetek, de András... Kép Kapott Ármin homeobogyót is a kruppra - remélem, jót választottunk neki Kép MOst akkor végül is ki vigyáz Dórira, míg te anfgolon vagy? A bébiszittert menersztettétek, nem?

Elveszítettem a fonalat - majd még visszaolvasok és írok, ha lesz időm!

Zafiékról nem tud valaki? Remélem, nem apukája lett rosszabbul!

Norci! Henrik? Az is olyan királyos név!

Menta! Jobban vagy már? Ezek szerint a Herczeghez mész vissza?

Na, megyek tényleg, mert Vilka cuppog KépKépKép = enni szeretne Kép

Márti+Ármin+Vilka
márti

Sziasztok!

Rebi! Elég disznóság, hogy így tojnak a páciensekre. Felháborító.

Henke! De irigyellek a szafari miatt.

Márti! Örülök, hogy nincs komoly Árminnal. Én is remélem, hogy nem követi szüleit és igazi motorral már nem borul később.Kép

Norci! Akkor most már lehet igazi gratulációt is küldeni?Kép

Nyuszimanó! Már azt hittem történt valami.Kép Tessék rendszeresen írni, mert izgulok értetekKép

A suli elég jó, most már elindultak a szakköreim is, a kötelező korrepetálások, így aztán szinte egésznap bent vagyok, onnan futok Hannáért, aztán játék vele, közben pakolás, vacsora készítés, másnapra ebéd főzés, fürdés, altatás és utána készülés másnapra és kelek negyed7kor. Most egy kicsit fáradtrnak érzem magam, de majd belerázódok. Hanna egyébként nagyon jól eszik, nagyon jól alszik, nagyon taknyos.Kép Modnjuk nem tudom mit eszik olyan jól, mert mindig uzsonna után hozom el és mindig eszik ahogy hazajövünk. Ma egy tányér tarhonyás husit nyomott le, ami egyébként az én ebédem volt, így nekem maradt 2 falat belőle.Kép

Beja! hol vagy?? nagyon bejött a gatya meg a body, kéne még ha vanKépKép Persze már csak fizetés utánKép)

Laura! Romi még mindig bébiételezik?Kép

Cory! Hurrá akkor alakultok.KépÍrjál már bővebben, hogy mit csinál? hogy alakul a naptok így? És ez vonatkozik 2 gyerekes anyukákra, mi az ami nehezebb, mi az ami megváltozott stb.

Na megyünk kicsit játszózni, meg gyógyszertározni.

pussz mindenkinek

Tikk
tikk

hobbikatalógus természetesen. Most láttam, mit írtam...
szila

Sziasztok!

HÁt egy napunk elég érdekes. Zsoma nagyjából 3 óránként kel enni. Ez mostanában leginkább már csak szopi, ritkán kell kanalazva pótolnom. persze közben parázom, hogy elég-e neki egy kajálásra 30 vagy sem, mert ez az a mennyiség, amit egyszerre bele lehet diktálni akár így, akár úgy, de a kórházban 50-et próbáltak belenyomni. Ja, és 3 napja nem kakilt, ettől is be vagyok parázva.
BAlu napját próbáljuk ugyanúgy tartani, mint eddig, bár a délelőtti séta időnként kimarad.
Újabb para: hétfőtől hármasban leszünk a két kölökkel.

Nekem van útlevelem, de még lánykori nevemre szól, és egyszersem használtam, pedig lassan 3 éve vagyok férjnél Kép

Márti: jobbulást Árminnak!

Nyuszimanó: kitartás Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Edit: nagyon boldog névnapot kívánok! Kép Kép Kép

Henke: gratula Barninak a WC-zéshez!!! Kép
Romola ma elég rendesen kikakilt a pelusból... Csak kár, hogy közben éppen az ágyamban hancúrozott... Kép

Tikk: igen, Romola nagyon szereti a bébiételt, bár nem eszik gyakran, csak ha semmi más, számára ehető nem készült itthon. (Még csak 12 foga van, sok mindent nem tud megrágni, főleg a húsokat nem.)

Sziasztok: Laura+Romola+Toncsi
p_laura

Sziasztok!

Zsuzsa!,Marti!Koszonom szépen a névnapi koszontést,nagyon aranyosak vagytok!Tényleg nagyon jol esett!Kép

Bogancsi!,Laura!Koszonom a datumot!Kép

Andysj!De jo,hogy ujra jelentkeztél!KépRemélem nem rossz hir miatt kellett surgosen hazautaznod!

Cory!Gratula Zsomanak,hogy mar csak alig-alig kell potolni.Persze neked is!KépNagyon tundéri baba,megnéztem.Balut biztos azért nem ismeri meg senki,mert a profilodban egész rovid a haja,itt pedig mar megnott!Kép

Tikk!Nem tudom,miért ébred Riki.Gyanakszom a fogara,mert nagyon megindultak szegénykémnek.Mar kibujt a 13-14.is,persze parosaval,egyszerre érkeznek.Akkor mostmar csak felul a harmasok és a négy leghatso van hatra.Remélem azok is egyszerre érkeznek majd és akkor hamar letudjuk.KépKulonben furcsa,hogy mindig ugyanabban az idoben ébred.Tegnap "csak" kétszer.
Persze én is mindig keresem az okot,hogy miért ébred.Altalaban a fogra és a hasfajasra szoktam fogni.Ma példaul nem kakilt!

Henke!SzafariKépGratulalok Barninak a wc-zéshez!Kép

Zafi,Menta!Hogy vagytok?

Rebi!Huuu,ez az Afp-s torténet!Kép

Marti!Mi multkor majnem elhagytuk Rikit az Auchanban!KépApa kivette a babakocsibol,mert kikéreckedett.Fogta a kezében,nem is gondoltam,hogy lerakja.Elmentem egy sorral arrébb nézelodni.Megyek vissza,hogy valamit kérdezzek tole,latom gyerek sehol.Mondom:"Riki,hol van?"Nézi,ahol azt hitte,hogy ott van,...hat gyerek nincs.Elkezdtuk keresni,én erre,Apa arra.Kétszer osszetalalkoztunk ugy,hogy egyikonk se talalta.KépKozben Apa szolt ottaniaknak,hogy segitsenek keresni.Aztan én talaltam meg egy sorban,kényelmesen sétalgatott.De mar kovette egy ott dolgozo,mert feltunt neki,hogy egyedul van.Leginkabb attol féltem,hogy elindul a mozgolépcson.Kép(Imadja)Igaz,hogy nem lépcsos,hanem sima,hogy lehessen tolni rajta a bevasarlokocsit,de azon is szépen legurulhatott volna.Kép

Bogancsi!Gratulalok a lanyoknak!Kép

Jo éjszakat!
Edit
edith16

Laura!Koszonom szépen!

BMarti!Koszi a gratulat az atalvashoz!Sajna végulis elszoltam magam,de olyan jol esett az a par nap!En olyan jokat aludtam!KépKép

Edit
edith16

Sziasztok!

Borcsa
Jól elkerültük egymást kb. 5 perccel. Úgy sajnálom, jó messziről cuccoltatok.Kép A mobilom persze változott, de azt hittem, elküldtem még anno, amikor vki másnak is megváltozott. Nálam meg nem voltak ott a talis számok, úgyhogy beírom már a telcsibe.

BMárti
Gyógyok mennek!KépKépKép Legalább Apátok pihizik egy kicsit.Kép

Bogancsi
Gratula a szuper-csajoknak!Kép

Henke
Köszi a tippet játékügyben.
Jól hangzik ez a szafari dolog, talán érdemes lenne nekünk is elmenni.
Barni nagyon ügyes! Kép Nem is írtad eddig, hogy ilyen jó úton haladtok a pelussal ill. nélkül.

cory
Nyugi, jövő hétig még sok idő van, addigra belerázódsz kicsit a nagy családba.Kép
Tudod, anyatejes babánál bármikor lehet kaki! Zsomának további szopierősítő Kép-k mennek!KépKépKép
A családod amúgy szuper a képeken.Kép

Rebi
MÁV: Kép

Nem akarom elkiabálni, de olyan édes Peti!Kép A Boribon születésnapját nem tudom hányszor olvassuk naponta, nagyon bejön neki. Különösen a "Titok", amit most már ő is mond. Pisszeg egyet, miközben az ujját a szájához teszi és mondja, hogy tito. Egyszerűen meg kell zabálni.Kép
Mostanság egyébként alig tudunk eljönni a játszótérről, ha más is van ott. Tul.képpen 2 óra játék után is csak úgy, ha a vállamra kapom és hazáig ordít.Kép Mondjuk ez este is megy,amikor mindenki lelép már és csak mi maradunk. Nagyon élvezi az új csúszdát is, meg hoztak egy nagy rugós játékot is a mászóka mellé. Kép
Ma alig evett valamit, sőt az utóbbi napokban nagyon rossz evő.Kép Cici bezzeg kéne, de már annyira fáj, úgy szétcincálta, hogy nem kap, csak reggel és este. Most nagyon határozott vagyok és hamar elhagyjuk a reggelt is, azt úgy látom, meg lehet oldani, de az esti szopi tutira megmarad, mert ahhoz nagyon-nagyon ragaszkodik. Fáradt vagyok már az egészhez és mostanság el is fáradok még a szopi után is.Kép
Peti egyébként továbbra sem akar beszélni, viszont olyan duplo teherautókat kreál, hogy csak na.Kép Végre ad puszit, de jó nyelveset ám! Nem tudom, honnan veszi, de kicsit megszívja a bőröm és utána cuppant, nagyon muris.Kép

Befogom, megyek vissza aludni. 9-kor együtt beszunyált a család Peti altatásakor.Kép

Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Gorsi,
édi lehet Peti!Kép Hanga az alvással csinálja ugyanezt...amikor a keresztanyja, mondja, hogy alszik a Levike, akkor ő "cssssssss....alszik Levike". Tegnap vagy négy könyvesboltot megjártam Szentendrén, ezekből egyben legalább tudták, mi az a Boribon születésnapj meg Az első 1000 szó Piciknek....azért ez szomorú, nem?Kép Ja, és persze sehol nem kaptam....úgyhogy apát ma ráveszem, hogy menjen el a Westendbe a Libribe...annyira megtetszettek ezek a könyvek nekem....

Edit,
Hanga is általában mindig ugyanakkor ébred meg hajnalban. Nagyjából fél öt és öt között...

Cory,
továbbra is mennek a KépKépKépKépKépKépKép - k a szopihoz!

Laura,
Hanga is elég sokáig evett bébiételt...de most már kb. 1 hónapja egyáltalán nem kap. Igazából csak rajtam múlt, azt hiszem...A következőnél majd máshogy csinálom. Hangának is 12 foga vanKép, most tört át a jobb felső kettesKép (időben, mi?)

Tikk,
jó lehet azért a suliKép. Hannának: KépKép a bibire.

Márti,
Árminnak is KépKépKép!

Na, megyek, mert azt hiszem a hétalvómKép felébredt...

Szila
szila

Sziasztok!

Henke!
Gratula Barninak a wc-zeshez!!! Milyen nagy fiu mar. Kép

Szila!
Irigykedem, nagyon ugyes vagy a himzessel Kép
Es milyen szepen beszel mar Hanga Kép

Marti!
Jobbulast Arminnak!
Almaid Kép
Armin is milyen sokat beszel mar Kép
Sajnos szomoru hir miatt kellett surgosen Magyarorszagra mennem. Meghalt az edesanyam Kép. Az o temetesere mentem haza. Igaz csak ketten mentunk, a Madike meg en. Fatusi maradt az apukajaval itt, ot nem akartam vinni, igy jobb volt neki. Hisz anyukam volt az o kedvenc nagyija, es nagyon rosszul erintette a halala. Ezert is dontottunk ugy a ferjemmel, hogy o itthon marad. A temetes nagyon megviselte volna. Igy csak a szep dolgokra emlekszik.

Rebi!
Labor Kép

Edit!
Boldog nevnapot utolag!
Riki eltunese Kép! Meg szerencse, hogy hamar megtalaltatok.

Tikk!
Hannanak jobbulast!

Henke!
Nagyon jol hangzott a szafari!

Cory!
De jo, hogy mar szinte csak szopik Zsoma Kép

Gorsi!
Madike is nagyon elvezi a csuszdat.
Gratula Petinek a duplozashoz Kép

Magunkrol egy kicsit:
Madike vegre elkezdett beszelgetni, igaz meg mindig csak szavakat, de mar mind a ket nyelven egyre tobbet. Van hogy be nem all a szaja Kép Szulei nagy oromere. Van, hogy mar ossze tesz ket-harom szavas mondatokat is. Persze ragozas nelkul. Kép
Szerencsere nagyon jol birta a hosszu utazast Magyarorszagra es vissza is. egy szava sem volt. Mindenki megdicserte ot. Amikor nem aludt vagy evett a gepen, akkor szepen eljatszott vagy nezelodott. Es nagyon hamar sikerult tultennie magat az idoeltolodason szerencsere. Es nagyon izlett neki a turorudi Kép Az egyik kedvence volt a magyarorszagi tartozkodasunk alatt. Sajnos itt nem lehet kapni. Kép

Andysj
andysj

Andysj,
Fogadd őszinte részvétem. Kép

Cory,
Kép

Rebi,
Kép

Edit,
Boldog névnapot! Kép

Mindenki gyermekének gratulálok a fogzáshoz, Kép, a szavakhoz, Kép az olvasáshoz, Kép, a tudományos fejlődéshez, Kép... Szóval követem a topicot, úgy nagyjából, de írni nemigen marad időm. Amikor meg van időm, akkor meg áll a a topic. Kép

Puszi
Solya
solya

És Dzsili! KépKépKép Jó, hogy újra itt!!
solya

Andysj
Köszi, Madike is tök ügyes. Milyen jó, hogy 2 nyelven fog kapásból beszélni!Kép
Anyukád miatt fogadd részvétem.Kép

Gorsi
gorsi

Andysj,
Édesanyád miattKép fogadd őszinte részvétem.Kép

Ez a hímzés nem egy nagy ördöngősség ám, igaz Zafi? Tényleg, merre vagy?

A Corában van okmányiroda. Hétköznap délelőtt viszonylag kevesen vannak....mondjuk mi most szombaton voltunk Hangának útlevelet csináltatni, és ma már meg is jött!Kép Két szülő, 1000 ft okmánybélyeg, születési anyakönyvi kivonat kellett mindössze.

Szila
szila

Andysj,
a Dzsungel könyvét hallgatjuk és erről eszembe jutottatok. Úgy éreztem, bemásolom ide. Valószínűleg az eredeti szöveg nem pont így néz ki, hallás után írtam le. De nagyon szeretem.

"Amíg őriz a szemed, amíg lehunyt szemmel lát,
Lehet elmegyek, de itt leszek, a lábnyomomban jársz.
Amíg érez a kezed, amíg néha még rám vársz,
egy mozdulatban egyszer majd újra megtalálsz!
Nézd, itt az arcodon egy csepp hogy eltévedt!
Sose bánd, ne szégyelld: egy cseppnyi bánat ébredt
ma értem és érted.

Aki álmomra ügyelt, hogyha gonosz hold kelt fel,
ki a kedvemért jövőt remélt, az hogyan hagyhat el?
Aki járt minden úton, aki ismert minden szót,
ki száz szavamnak hangot adott, többé sose szól.
A szívben ha mennydörög, s a szemre felhő száll,
zápor ha szakad, új folyó ha fakad, miért fáj? Miért fáj?

Amíg őriz a szemed, amíg érez a kezed, amíg éltet a szíved, ne félj!"

Solya
solya

Sziasztok!
Megvagyok ám, csak még mindig álomkórosan, émelygősen. De már csak 2 hét talán, mert hogy 2 hét és egy nap múlva töltöm a 12. hetet. Kép

Márti! Annyira ijesztő lehet ez a krupp dolog. Azért jó, hogy már kicsit jobban van Ármin és Vilkának sincs baja.!
Igen, újra a Herczeghez megyek, de most választok szülésznőt is.

Cory! hajrá, kitartás! Tudtam én, hogy menni fog nektek, nagyon ügyes anyuka vagy, őszintén.!

AndySj! Őszinte részvétem! Kép Te, hogy viseled?

Nyuszimanó! Nekem is sokszor eszembe jutsz! Kép

Ja, a nővérem, aznap 15:10-kor szült meg. Gátvédelemmel sikrült és lett egy 58cm-es 3800grammos Gellértkéjük. Azóta már otthon vannak és tegnap egész nap ott kellett lennem náluk, hogy kicsit bíztassam, segítsek neki. De egyébként szépen mennek a dolgok náluk maguktól is. Kép

Gorsi! Peti, tényleg nagyon tündéri lehet! Szerintem is nagyon zabálnivaló korszakuk ez.

Egy kis szösszenet Helenától:
-Helena mondd szépen: nagyi!
-Gagyi! Kép

Puszi mindenkinek!
Menta+Helena+kisGyőzővagyVeronika (9+6)
menta

Jaj, még egy valamit feltétlenül meg akartam írni:
Ma benn voltam a munkahelyemen és azt mondták, hogy teljesen mindegy, hogy gyedről vagy gyesről megyek-e szülni, mert a mostani fizetésem lesz a következő gyedem alapja. Ami állítólag 135ezer bruttó. Kép De mindegy, mert csak 100ezerig veszik figyelembe, mert van egy plafon.
De én most is ez alapján kapom, de csak 59 ezret. Igazából nem értem, hogy van ez, de a nő nagyon rendes volt, megnyugtatott, hogy tuti nem kell visszamennem dolgozni, hogy kapjak gyedet és tuti, hogy az sem baj, ha másfél hónapig gyesen vagyok. Teljesen meglepődtem, mert arra számítottam, hogy majd ott könyörgök, hogy vegyenek vissza táppénzre, hogy legyen majd a 2. gyerek után is pénzünk, ehhez képest állta a nő a sarat és még akkor sem ment fel a pumpája, amikor már a 4. variácóban tettem fel ugynazt a kérdést, hogy tuti érthető legyen és tuti választ is kapjak.
Szóval én megnyugodtam és rájuk bízom magam. Eddig szépen intézték az ilyen ügyeimet, talán eztán is így lesz!
Azt hiszem szerencsés vagyok! Kép
Menta++
menta

És feledékeny isKép
Norci!
Akkor most már hangos is lehet a garuláció?Kép
GRATULÁLUNK!!! Kép
Puszi!
Menta
menta

Sziasztok!

Bogancsi! Zsófinak is és Julinak is óriási gratula!!!! KépKépKép

Henke! Hol van pontosan az a szafaripark? A hétvégén mi is Bécs mellett (Parndorfban) voltunk, vicces lett volna Ausztriában összefutni. Kép
Most elgondolkoztattál... Lehet, hogy Lacika is azért alszik olyan vacakul, mert melege van?! Pl. amikor átjön közénk, és már jó mélyen alszik, néha megpróbáltam betakarni, amikor ezek a hűvösek voltak. Szinte azonnal felébredt rá, és dühödten rugdosta le magáról a paplant. Hmm... Lehet, hogy ő is jobban érezné magát egy szál badyban?! Kép
Barninak óriási gratula a WC-zéshez! Milyen nagy fiú már! Legszebb ideje, hogy kistesója legyen, hogy újra pelenkázhass! KépKépKép
Neked is köszi az infót a Madrináról. Lacika most nőtte ki a 80-as cuccokat. Tök furcsa volt, mert 1 éves korában 80 cm-volt, utána több, mint fél év alatt se nőtt egy egyész centit. Azután meg hirtelen megugrott, 2 hét alatt nőtt 3-4 cm.-t. Ki is nőtt hirtelen mindenét, az a szerencsém, hogy az évszakváltással egybeesett a méretváltás. Kép
A C&A lett volna az egyik, amit Parndorfban kerestem, meg a H&M-et ajánlották még nagyon a soproni lányok Ausztriában, de valamit félre érthettem, mert ezek közül egyik se volt Parndorfban. Kép Volt MEXXX, meg K.I.D.S., meg még egy pár babaholmis üzlet, de majdnem elájultam az áraiktól, nem tudom, mennyibe kerülhetnek ezek a cuccok, ha nem Outlet üzletben veszi az ember. Kép A kantáros gatyók 10 fölött, kabátok 20-tól, de láttam egész jó kis overált 30 ezer forint körüli áron. Kép Hát, nem ezt vártam egy outlet centertől. Kép De most a Máriában kifogtam néhány tényleg jó dolgot, csak ott meg nagyon meg kell nézni, hogy milyen a minősége, mert vannak elég silány cuccaik is. Tényleg messze van tőlünk a Pólus is és az Árkád is, de az utóbbihoz legalább jó a közlekedés. Lehet, hogy egyszer elmegyünk egy szép őszi délelőtt Lacikával C&A-t nézni. Kép Hátha Lauráékkal is összefutunk. Kép

Cory! Szuperek a képek! Különösen a 3 fickó egy kupacban megindító látvány! Kép Azt hiszem, ha az egész család megkövez, akkor is fiút szeretnék én is másodiknak is! KépKépKép

Laura! Köszönjük! Kép

Zsuzsi! Köszi az infót a Madrináról, megspóroltál nekem egy utat és egy csalódást. Kép Inkább jól kifosztottam ma a Mária Bababoltot. Kép

Andysj! Köszi! Kép és részvétem. Kép

Rebi! Neked is köszönjük a gyógyokat, és viszont-gyógyokat küldünk a Dédinek! Kép

Nyuszimanó! Én is úgy éreztem magam még december 22.-én, mint aki kivárja a 2002.-t a szüléssel. Kép

Szila! Ha jöttök játszózni, szivesen összefutnék egyszer már veletek! Kép Biztosan nagyot nőtt Hanga, mióta nem láttam, meg nem ártana, ha Lacika látná (hallaná Kép), hogy egy ekkora gyerek akár már beszélhet is! Kép
Nahát, a CORA-ban van okmányiroda?! és mindent el lehet intézni ott is, amit a "rendes" okmányirodában?

Márti! Kép és KépKépKép Árminnak és Vilkának jobbulást kívánunk, neked meg tessék szebbeket álmosni!!!! Rontombontom! Kép
Lacikát is az érdekli legjobban a világból, aminek kereke van, és brüm-brümm. Kép Az útlevele 4 nap alatt készen lett, kedden voltunk megcsináltatni, és pénteken hozta a postás! Kép

Edit! Kicsit megkésve, de én is boldog névnapot kívánok! Kép és pár nap alvás is nagy dolog, ne legyél telhetetlen! Kép Lacika mostanában szépen átjön hozzánk, ha elege van az egyedüllétből. Megáll az ágy mellett a fejemnél, és szépen halkan Anyanyanyanyázik, amíg fel nem ébredek, és közénk nem veszem. Kép

GOrsi! Gyógyokat köszi, Apát meg nem hagyom ám pihenni! Kép

Menta! A nővérednek gratulálok, neked pedig mihamarabbi émelygés-mentességet kívánok! Kép Köszi az infót a GYED, GYES témában, nekem sajnos még nem siekrült elérnek a TB-s kolléganőmet (szabin van), de ez elég megnyugtató, amit írtál. Mondjuk én mindenképpen táppénzen szeretném tölteni majd a következő terhességet, mert a GYES szinte semmi, de egy nagy cégnél nem is hiszem, hogy gondot jelent majd, hogy visszavegyenek betegácsira.

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!
EGYBENKép vagyunk mégKép

Most jöttem meg a vizsgálatról, a nagy sétáknak, kirándulásoknak és takarításoknak köszönhetően 700gr-ot fogytamKép Amúgy minden totál jó, babó nagyon jól érzi magát bent, azt mondták, biztos érzi, hogy én is milyen jól vagyokKép Hát ez tényleg így van. Egy kicsit megint lejjebb ment a pocakom, de állítólag még mindig nem teljesen, szerintük kiírás előtt nem lesz baba. Semmi mást nem kell csinálni, csak várniKép
Még jövő héten kedden megyek egyszer, aztán a kiírás után már csak a kórházba kell menni, remélem ezt megúszom. Azért nem szeretném túlhordani.

Menta!
De szép neve lett a nővéred kisfiánakKép Tudták, hogy kisfiú lesz?
Tisztára ledöbbentem, hogy már te is lassan a 3. hónap végén leszel, miért van az, hogy az ember azt hiszi, hogy csak vele telik az idő?Kép

Solya!
Tök jó, hogy írtad a Dzsungel könyvét, ha otthon leszünk decemberben, tuti megszerzem cd-nKép Tényleg, ti mikor is költöztök haza? Már véglegesen otthon maradtok?

Gorsi!
De jó, hogy így bejött Petinek a Boribon. Bevallom, én nem is hallottam róla, sőt gyerekkoromban sem ismertem. Sőt az AnniPannit is kb 1 hónapja hallottam először Adri barátnőmtől. Már látom, hogy decemberben könyvesboltokat fogok otthon járni, úgyse nagyon tudtam, mit is vegyek Dodónak karácsonyra.

Puszi: NYuszimanóék 38+5
nyuszimano

Még annyit, hogy új kép van Dodóról a profilomban!

Puszi, Nyuszimanó
nyuszimano

Sziasztok!

BMárti,
a Corában az okmányiroda szuper! És tényleg mindent el lehet intézni. És gyorsan készült el nagyon Hanga útlevele is.

Nyuszimanó,
te dolgoztatod a fiadatKépKép? Mekkor hapsi lett már ő isKép! Jaj, anyám, de nőnek ezek a kölykök....

Menta,
ez a Gyes/Gyed dolog elég jól hangzik. Ja, és a gagyi nálunk is ment ámKép, az öcsém Gábor, otthon Gabinak hívjuk és ha kérdeztük Hangát, hogy "ki ő", rezzenéstelen arccal válaszolta: "Gagyi".

Én annyira szeretem ezeket a gyerekkönyveket olvasni...már vagy fél éve megvettük új kötésben a 77 magyar népmesét is, de még nem tudom, mikor lesz arra igazán kíváncsi....Kép

Hanga tegnap hallotta, hogy telefonon beszéltem vkivel, és megjegyezte, hogy az elején mondtam, hogy "Szilvi vagyok", hát egész nap ezt szajkózta. Azért rávettem, hogy inkább azt mondja, hogy "Hanga vagyok". Ma beszélt az apjával telefonon, és ezt mondta: "Tessék, mondjad."Kép

Solya,
nagyon szép az idézet.

Szila

Ui.: a corában van 390 forintért akciós badi, patentos (fehér, kék, rózsaszín, sárga színekben)
szila

Sziasztok!

Menta köszi!

Andysj!
Köszi a bíztatást, most nem éreztem azt a keményedést Kép
Anyukád miatt részvétem Kép

Márti!
Henrik is felmerült, bár Vitya kitalálta most, hogy Artúr, remélem ez csak egy rossz vicc. Vili viszont Matyikának hívja a testvérét (a babát anya hasába). Hétvégén volt egy kisfiú a keresztelőn aki Matyi volt ő utána rohangált Vili és meg is tanulta a nevét Kép
Amikor apa megkérdezte hülyeségből hancúrozás közben, hogy hugit vagy öcsit szeretnél, Vili azt kiabálta, hogy húgika. ÉS azóta is mondja
Álmod Kép
Remélem Ármin már teljesen jól van.

Képzeljétek ma, hogy mentem suliba Vili nem is sírt, kösznöt, hogy szia és lelkesen integetett. Míg nem voltam itthon egyszer eszébe jutott a didi, de beérte "puszika, puszikával" a nagyitól Kép Mikor ment el anyukám akkor meg kiabált utána, hogy nagyika Kép Kép Kép
Szerintem anyu repült hazáig a boldogságtól.

Heni! Rebi!
Diákigazolványt nektek is a Szerb utcában kell intézni? Mire számítsak mennyit kell sorbaállni?

Heni!
Gratula Barninak a pelusnélküliséghez.

Bocs, hogy másnak nem írok, de megyek beesek az ágyba!

Sziasztok:
Norci
norci

Sziasztok!

Reggel sikerült csak kapcsolódnom, így most először írok, azután csatlakozom - reméljük, összejön...

Zsuzsa: nem mobilos telefon, hanem "vonalas" - de nem kábelen, hanem rádióvevőn keresztül jön... Dupla együttérzést kérek szépen!

Márti, hú, de horrorosakat álmodsz! Örülök, hogy Ármin jobban van! Ha ez vígasztal, szegény Andrisom teljesen kivolt az allergiája miatt, hiszen itt a környéken burjánzik a parlagfű... Azt mondják, a barlangi és/vagy tengeri levegő az igazi allergia ellen... Köszi... Bár a barlangot itt Budán is ki lehet próbálni, talán a Szemlőhegyiben? Ha meg tudjátok oldani elmenni Árminnal, biztos jót tenne neki!!!
Szafarihoz még annyit, hogy Barni is egy munkagépnek csapta a legnagyobb örvendezést... Azt hiszem, jövő héten mi is elmegyünk a Közl. Múzeumba! Kép
Jaj, ilyen jót nevettem Ármin elmegy-ittmarad szövegén: KépKépKép

Tikk! Ez nagyon kemény lehet! Minden elismerésem!

Cory! Nem mered megtenni, hogy egy pár napig nem méred, mennyit eszik Zsoma? Csak hogy ne idegeld feleslegesen magad...

Edit! Utólag is nagyon boldog névnapot kívánok neked!!! Riki eltűnése Kép De jó, hogy meglett hamar!

Andysj! Jaj, őszinte részvétem édesanyád miatt!!!

Apa jönne a géphez, úgyhogy sziasztok mindenkinek!!!

Jó éjszakát,
Heni (31-32. hét!)+Barni+Kép
gesztenye

Sziasztok!

Őrület, hogy ma is 3/4 8-ra értünk haza Kép Szalad a lakás, mosnom kéne, leszedni a tiszta ruhát, stb. Na, majd talán holnap már jobb lesz, mert eljöhetek 3-kor, ahogy általában.
Bocs, de most csak később olvasok.
pusz: bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Nyuszimanó: boldog névnapot! Kép
Doncin mindig meglepődöm, hogy milyen nagy fiú lett! Kép

AndySJ: fogadd őszint részvétem. Kép Hogy viseled? Mindig elfelejtem megkérdezni: a férjed magyar vagy kanadai?

Szila: én is nagyon szeretem olvasgatni a mesekönyveket, sőt, már várom, hogy Romola játsszon kirakóssal (puzzle), azt imádom! Vettem is már neki... Kép

Norci: nekünk az egyik kutyánk (egy fekete spániel) volt Artúr... Kép

Sziasztok: Laura+Romola+Toncsi
p_laura

Sziasztok!

Cory, továbbra is sok-sok hajrá, nagyon ügyesek vagytok! És ne félj, menni fog hármasban isKép Zsoma nagyon szép, ennivalóan édes, meglestem ámKép És szerintem tiszta BaluKép

Menta, gratulálok a nővéredéknek, a gátvédelemhez meg főlegKép, épp a minap gondoltam rájuk, annyira emlékeztem, hogy szeptemberben fog szülni... Ezekszerint Gellért lettKép Titkon kislányt szeretett volna, legalábbis akkor, amikor nálam járt ruháért nyár elejénKép Üdvözlöm, mondd meg neki kérlek!
A gagyin jót vigyorogtamKépKépKép
Émelygés ellen: KépKépKép

Andysj, őszinte részvétem.

Márti, álomKépKépKép Még olvasni is szörnyű volt...
KruppKép Remélem, nem lesz nagyon rossz az allergia-teszt eredménye.

Edit, Riki kalandjaKép Én nem is tudom, mennyire veszíteném el a fejem.... valszeg teljesen...

Heni, Barninak gratula a wc-hez, nagyon ügyes nagyfiúKép És meghazudtolja a közhelyet, miszerint a fiúknak nehezebben megyKép Az én fiam bezzeg ad a közhelyre...

Ezek a szösszenetek a gyerekektől ("egyik elmegy, másik ittmarad", meg a "paprika bántotta a számat"), ez csúcsKépKépKépKépKépKép Az én fiam nem ennyire vicces...

Velünk amúgy minden okés, a bölcsi klassz, mosolyogva búcsúzunk, mosolyogva üdvözöljük egymást, és asszem beszoktam már én isKépKépKép (már nem rohangálok le a sarokra kukkolni)

Na pusszantás mindenkinek, megyek aludni,
Beja, Bácu
beja

Sziasztok!

Koszonom a névnapi jokivansagokat!Kép

Nyuszimano!Boldog névnapot kivanok neked!KépDonci nagyon helyes kisfiu!Kép

Andysj!Oszinte részvétem!Kép

Beja!En most valahogy éreztem,hogy épségben megtalaljuk Rikit és nem izgultam annyira.Szerintem Apa jobban kivolt.Nem tudom masok hogy vannak ezzel,de bennem nagyon eros az anyai oszton.Mikor megszuletett Riki és visszahoztak feloltoztetve,én mar akkor mondtam,hogy valami nincs rendben vele.A szulészno legyintett,hogy minden kisbaba lila,ne aggodjak,teljesen normalis.Aztan par ora mulva a gyermekorvosi vizsgalaton kiderult,hogy tényleg megéreztem,hogy gond van.Most is ilyen megérzésem volt.

Szila!Nalunk eddig nem volt meno a konyv,de mostmar kezdik érdekelni Rikit a mondokak,versek.Azt is szereti,ha énekelek,mar ha ezt éneknek lehet nevezni.Kép
Most a kedvence Gazdag Erzsitol a Vidam vasar.Minden versszak végén mondani kell,hogy "Csiri-biri-bumm!".Ilyenkor akkorakat szokott kacagni,hogy na!Kép

Menta!Gratulalok a noverednek!Nekem is volt ismerosom,ahol Gellértnek hivjak a kisfiut.Szerintem szép!Kép
Emelygés uzok!KépKépKépKépKép

BMarti!Riki most atesett a lo tuloldalara!KépTegnap felkelt fél 3-kor,kapott cicit és erre felkelt fél 5-kor is.Na,ekkor dontottem ugy,hogy most nem lesz cici,probaljon meg anélkul visszaaludni.Hat nagy hiszti lett belole,de barmilyen nehéz is volt,tartottam magam.Mar annyira sajnaltam szegényt,de nem akartam hulyét csinalni magambol.Végul kozottunk elaludt,de nagyon nehezen.KépMa napkozben is tobbszor kért cicit,de nappal nem zavar.Az éjszakakat szeretném mar nyugodtabbnak tudni.
Most biztos fog miatt van extra cicizés és extra nyugosség.Jo lenne mar tul lenni rajta.

Solya!Nagyon szép az idézet,amit leirtal!

Norci!Nalunk a masodik fiugyermek nevére a Matyas eddig a legesélyesebb.Nem mintha aktualis lenne,csak ugy beszélgettunk rola valamelyik nap.Kép

Marti!Arminnak gyogyi puszik!KépKépKépKépMi volt az allergiavizsgalaton?

Kaptam névnapomra Apatol egy szép karikafulbevalot!Ugy orulok neki.Persze nem meglepi volt,hanem én valasztottam,de nem baj!Kép

Edit
edith16

Bogancsi!Zsofi lanyodnak is boldog névnapot kivanok!Kép
Edit
edith16

Sziasztok!

Húúú, de sokat írtatok, hétfő óta nem voltam és alig bírom követni az eseményeket!

Cory: megnéztem én is a családot, nagyon büszke lehetsz magatokra!Kép Zsoma egyszerűen csodaszép! Nagyon kedves fiúcskának látszik! És Balu hosszabb hajjal sokkal jobban hasonlít a férjedre, pedig eddig meg voltam győződve, hogy Balu kiköpött Te vagy!Kép

Márti: álomKép én utazások előtt szoktam ilyeneket álmodni, nagyon rossz érzés. Jó felébredni és megnézni őket a kiságyban, ahogyan nyugodtan alszanak.Kép A Gellért fürdöben úgy tudom van sóskamra, azt hiszem az is nagyon jó krupp és asztma ellen, szoktak gyerekekkel menni.

Andysj: részvétem édesanyád miatt. Kép

Edit: jaj nagyon ijesztő lehetett, mikor elveszett Riki!!!!Kép Utólag én is boldog névnapot kívánok!

Szila: örömmel látom, hogy mostanában szívesebben írogatsz nekünk!Kép Tényleg szép dolgokat találsz ki, olyan jó, hogy ilyen ügyes kezed van!

Gorsi: Szóval Peti is nagy Boribon rajongó lett!KépKépKép Meglátod 1 hét után ő fogja befejezni a mondatokat, mikor mesélsz neki. Dorka kedvence a BUMM ! Kép és Bence Kép

Henke: érdekes megoldásotok van a netezésre, ez melyik szolgáltató? Barni wc-zésére én is gratulálok, tényleg nagy fiú már!

Tikk: tényleg iszonyú tempót diktál nálatok az élet! Hogy bírjátok? Hogy jut időd a háztartásra? Le a kalappal előtted!

Andi, Beja, Bogancsi és többi dolgozó nő: hogy tudjátok beosztani az időt, hogy maradjon a gyerekre is és még kaja is legyen, na és a lakás se fusson?????? Férjről nem is beszélveKép!

Norci: mi evangélikus keresztelőn voltunk, az Infoparknál, modern templomban, ami hol evangélikus, hol református, mellette van a katolikus. Dorka is más gyerekek után rohangáltKép
Én ismerek egy aranyos Artúr fiút Kép

Menta: gratulálok nővérednek, szép méretű Gellérke!Kép Ez a nagyi-Gagyi, nagyon tetszett!!!

Laura: megnyugtatlak az én 17 fogú Dorkám is eszik még bébiételt, mert azt biztosan megeszi (van 3 féle, amit hajlandó). Ha nagyon nem eszik több napja, akkor jön nálunk a bébiételes kaja. Köszi az akciós Kecskemétit, a DM-ben is 99, Ft, én ott vettemKép hogy vannak a babócák?

Kezdek nagyon fáradni.
Nálunk: apa 39,8 fokos lázzal fekszik az ágyban, próbálom ápolgatni, amennyire hallgat rám Kép Angolom elkezdödött, délután van heti 2-szer, ma apu hiány miatt, anyukám vigyázott Dorkára. Ma voltam én is az egyetemen, szerencsére szeptemberben hoztak egy új határozatot, miszerint nyelvvizsga nélkül is lehet diplomázni, csak a diplomát nyelvvizsga után adják oda. Most nov. 15-ig meg kellene írnom a szakdolgit, rá kellene hajrázni.

mos megyek, mert leragad a szemem, azt hiszem engem is elkapott ez ba vírus!

Üdv:Zsuzsiék
zsu26

SZiasztok!

Andysj! Őszinte részvétem! KépKépKép Nehéz lehet(ett) neked nagyon! Kép (Én rettegek még a gondolatától is, hogy egyszer majd bekövetkezik Kép)

Cory! Ha ilyen ügyes Zsoma Kép, akkor ugye már van időd Kép sokat írni róluk??? KépKépKép

Voltunk ma allergiavizsgálaton: vettek vért Ármintól egy olyan tűvel, hogy nekem is vastag lett volna Kép, három kémcsőnyit! Majd, hetek múlva lesz eredmény. Előtte sok várakozás, mindez 11-től, épp, mikor kezdődne Ármin "alvásideje" - hát, többször elaludt szegény az ölemben, nagyon nyügi volt, de nagyon bátor! Kép

Egy kis "szösszenet" a dokinénitől Kép (vagy inkább Kép?) Veszi fel az anamnézist, kérdezi:
dr: mennyi idős Ármin?
én: 22 hónapos
dr: volt már ilyen tünete (orrfolyás, szem-orrviszketés) korábban is?
én: nem, tavaly nem volt
dr: és a korábbi években? KépKépKép

Sajnos ennek megfelelően írta meg az anamnézis többi részét is: elmondtam, hogy nyáron ezt figyeltük meg, hogy volt tavasszal bőrkiütése, amiről a bőrgyógy. azt mondta, vírusos megbetegedés maradéka. KÉrdezte, hogy ételre allergiás-e? Mondta, hogy a citrusfélék ill. a fahéj nekem néha gyanúsak, mert a szája kipirosodik tőle. Itthon olvasom az általa írt papírt: a gyerek tenyerén és talpán a citrusféléktől és a fahéjtól kiütések jelennek meg. Kép Hát, igen, ilyesmiket mondtam, csak más sorrendben és más kontextusban KépKépKép

Valamint az összes adatlap (vagy az azt kitöltő nénikék) szerint baromi fontos, hogy együtt élek-e az apával, hogy akkor én miért így viselem a nevemet, hogy mi a foglalkozásunk - azt, hogy meddig szopizott kizárólagosan, mikortól kapott ezt-azt, stb - na, ez nem érdekelte őket Kép

Árminos szösszenet: Mami, kérek púpot! (kúp) Kép

Árminos ámulat: néztük a híradót, közben megszólalt a telefon, TV-t lehalkítottuk, aztán úgy maradt. REklám, hang nélkül. csak képek: pilóta piskótatallér. Ármin áll előtte: "piskóta! Piskótatallér!" - sosem vettünk, sosem ettünk, sosem mondtuk a nevét, és eddig azt hittük, hogy TV-t sem nézünk valami gyakran, Ármin meg főleg nem Kép Kipróbáltuk, tud-e olvasni Kép, de nem Kép, sajnos, ismeri ezt a reklámot!!! KépKép Tényleg nem nézünk TV-t!!!!

Ármin azt mondja a "hapci!" helyett: ha-pió!

Edit! Jaj, nagyon rossz lehetett elhagyni Rikit! Kép Én egyszer "vesztem" el így, de már idősebb voltam, 5-6 éves, Bécsben sétáltunk, anyukámék kirakatot nézegettek, én meg a felhőket - aztán egyszercsak sehol sem voltak! Üvöltöttem, mint a fába szorult féreg. Próbáltak vigasztalni a járókelők - persze, németül - még nagyobb rémület! Kép Aztán meglettem Kép

Menta! Nővérednek grat! Kép Az öcsémék esküvőjén találkoztam valakivel, aki ismeri a te Gellért nevű öcsédet! Kép Nálatok ez gyakori családi név? Drukk, hogy már csak két hétig tartson a rosszullét, aztán meg csak a jólét! Kép Kép

Norci! Szerintem nem olyan gázos az Artúr! (bár, a Nagyhoz tényleg az Kép) De a Mátyás is jó! KépKépKép Nem lesz könnyű dolgod most az egyetemmel!

Henke! Tényleg ajánlom a múzeumot: Ármin azóta is naponta többször emlegeti, az autója vár, míg a vonat elmegy, mondja (igaz, ez már korábbi), hogy "Ha piros, menni tilos! Ha zöld, akkor szabad!" Már megbeszéltem anyukámmal, hogy megyünk a SZemlőhegyi barlangba, remélem, összejön legalább 2 hetente egyszer!

Szila! Olyan fura volt olvasni, hogy "Szilvi vagyok" - pedig tudtam, de akkor is ... Hanga nagyon jókat dumálhatna Árminnal (akár telefonon is) Ármin főleg azt mondogatja: "de jó, de jó!" Kép

EZt a GYED-GYES dolgot most már akkor végképp nem értem Kép De örülök, hogy van, akinek jó! Kép

Solya! Ovi? Amikor épp áll a topik, akkor írj te! Kép Én is sokszor lusta vagyok írni, vagy nincs időm, de olvasni azért mindig szeretnék!

Minden Zsófinak, aki most tartja, boldog névnapot! KépKépKép

Gorsi! Ügyes lehet Peti a duplóval! Kép És a puszijával is Kép Ármin csak idetartja az arcát, ő nem nagyon ad Kép

Újabb hülye álom: Budapest egyik külvárosából utazom a Balatonra egy barátnőmhöz. Jön a kalauz, nincs jegyem, de lehet nála venni. Mondom, hol szálltam fel, és hogy a Hortobágyra mennék. Azt mondja, ez nem arra megy. Ó, mondom, tudom, csak rosszul mondtam ... izé... Balaton...izére mennék. Elővesz egy füzetet, amiben az összes település/állomás fel van sorolva, amit érint a vonat. Nem ismerek rá Kép Sebaj, felhívom a barátnőmet mobilon! Jaaa, csakhogy a telefonom, ami videofilmek felvételére és lejátszására is alkalmas (KépKépKép) elromlott és bármely billentyű megnyomásakor az öcsémék esküvőjét játssza le, telefonálni nem lehet vele. A vonat robog, mindenki rajtam röhög Kép

Jóéjszakát! Ne álmodjatok olyan hülyeségeket, mint én! Kép

Márti+Ármin+Vilka
márti

Sziasztok!

Andy: őszinte részvétem!

Norci: én is Szerb utcába megyek majd diák ügyben, ha tudsz valamit, szólj!
Nekem tetszik az Artúr Kép Meg a Zénó meg a Brúnó is, de ezek azok a nevek, amiket más szülők miatt nem adnék a gyerekemnek, mert valszeg piszkálnák miatta.

Henke: Baluval nem volt mérlegünk, és nem is hiányzott. De Zsoma koraszülött, és nem eszik annyit egyedül, amennyit kéne neki ahhoz, hogy hízzon, így muszáj mérni, hogy kell-e pótolni. Ha elérte a 3kg-t, nem fogom méregetni, de az még odébb van. Este 2,26kg volt.

Márti: időm mint a tenger, mert már megint éjszakázom Kép

3 napja teljes pánikban voltam, ugyanis Zsoma 4 napja nem kakilt. Márpedig 6 hetes korukig az anyatejes babáknak is naponta kéne. Persze a védőnő meg a gyerekorvos (szerencsére csak helyettes) mondták, hogy anyatejeseknél ez nem gáz, de közben Iboly meg Pele mondták, hogy mikre kell figyelnem, nehogy gond legyen. Este glicerines kúpot vetettem be, és megjött az áhított kaki Kép

Anyukámról újabb szösszenet: Még nem látta Zsomát, csak fényképen. Igaz, egy szavam sem lehet, mert mióta itthon vagyunk, már egyszer telefonált, hogy hogy vagyunk.

Zsófiknak boldog névnapot!

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Márti: álmok: Kép.
Én tegnap nagyon szépet álmodtam... A lakásproblémáinkat próbáljuk megoldani (sokadszorra Kép) és gondolom emiatt álmodtam azt, hogy egy gyönyörű, hatalmas, 3 szintes, villa-jellegű házba költöztünk, telis-tele szebbnél szebb, rusztikus bútorokkal, a szomszédban kisgyermekes családokkal... Kép
Az egészben az volt a furcsa, hogy amikor felébredtem és megláttam a szekrénysorunkat, hirtelen nem tudtam, hol vagyok. Kép

Norci: jaj, olyan csacsi voltam! Remélem, nem haragudtál meg az Artúr miatt!

Könyvek: Anyukám vett Rominak egy verseskönyvet, címe: A zselici rét alatt, szerző: Fésűs Éva, rajzolta: Füzesi Zsuzsa. Az évszakokról van benne kb. 30 vers, szerintem nagyon könnyen érthetőek picik számára is. És a rengeteg színes rajz is érdekes számukra. Romola imádja!

Mennem kell, Romi felébredt.
Sziasztok: Laura
p_laura

Cory! Jót chatelhettünk volna Kép Ármin éjjel fél háromkor még dorbézolt, végül is addigra már bőgtem a fáradtságtól és azt mondtam neki, hogy ha még egyet mer nyikkanni, kiteszem a erkélyre - így aztán halkan énekelgetett csak tovább Kép, én pedig álomba zuhantam végre Kép REggel 7 óta isméténekelget és játszik nagy vidoran - de ÉN nem bírom ezt a tempót! KépKépKép

Márti++
márti

Sziasztok!

Solya!
Koszi, nagyon tetszett az idezet.

Menta!
Tenyleg, hogy rohan az ido. Remeljuk, hamar elmulik az a 12.het es onnantol mar minden csupa jo lesz.

Gratula a noverednek a babahoz!

Nyuszimano!
Megneztem a profilod, milyen kis helyes segitod van neked Kép

Norci!
De jo, hogy Vilike egyre jobban viseli a hianyodat meg suliban vagy Kép

Laura!
A ferjem magyar Kép Egyutt jottunk ide ki ideiglenesen, amig a szerzodese tart.

Zsuzsi!
Jobbulast a ferjednek!

Marti!
Szegeny Armin Kép
Vizsgalat Kép Nagyon odafigyeltek latom amit mondtal nekik Kép Ez borzaszto.
Almod Kép

Minden Zsofinak boldog nevnapot kivanok!

Koszonom mindenkinek a reszveteket. Most meg minden nehez, de az ido majd idovel begyogyitja a sebeket es csak a szep emlekek maradnak. Azt hiszem ezt szoktak mondani. Szerencsere itt van a ket lanyom es a ferjem, akik gondoskodnak arrol, hogy minden konnyebb legyen.

Madike legujabb szokasa, hogy allandoan oltozkodik. Tudom, hogy lany, de hol szandiban, hol cipoben jarkal a lakasban, hol a sajat ruhajat, hol maset huzza fel. Kép Es persze nem pakol meg vissza, hanem mindent ott hagy ahol levetette. Kép
A konyveket Madike is nagyon szereti, de egyenlore csak az allatos konyvek a kedvencei.

Lassan mennem kell,
sziasztok,
Andysj
andysj

Márti, Cory,
Kép csípjetekel az alvásidőből! Kép

Ja, ovi. Kép Tegnap Apa volt szülőin. Kiderült, hogy nincs még elég gyerek. (6 a min., csak 3 van. Kép) Így elnapolták az indulást. De van baba-mama csoport, ami szintén a Waldorfban. Igazából gyereket és szülőt is felkészít a Waldorf szellemiségére. Csak nyuszi vagyok, meg hasmenés-hányás van nálunk, így marad a jövő hét. (Ez vhogy olyan, mint a fogyókúra. Mindig elnapolom vmi fontos miatt. Kép)

Cory,
nekem tetszik a Zénó Kép Szerintem nem kell foglalkozni más szülők véleményével. Nem az ő gyerekeük, hanem a tied. És amíg Dzsesszikák és Dzsenniferek rohangálhatnak "büntetlenül", addig egy Zénó, Artúr, Brúnó nyugodtan! Kép főleg mostanában, amikor a legtöbb szülő azt hiszi, a gyereke attól lesz különleges, ha minél különlegesebb nevet kap! Persze, 'nomen est omen', de attól nem lesz valaki okosabb és különb, mert nem Marika, vagy Józsika. Kép Na mindegy, a lényeg, hogy bízz magadban és tojd le magasról mások véleményét! Kép (Adott esetben az enyémet is! Kép)

Solya
solya

Gorsi,
az Első 1000 szó Piciknek c. könyvet lehet kapni a Westendes Libriben, most vette meg Bence is.

Márti,
Hanga komoly eszmecseréket szokott ám apjával folytatni telefonon...Kép, aztán tegnap viccből mondtam neki, hogy majd icq-n megbeszélik, erre utána azt hajtogatta egyfolytában, hogy "ájszíkú-ájszíkú"Kép. REklámok: mi sem nézzük túl sűrűn, azért megy..., de Hanga is mondja a Gösser reklámot, a lakáshitel zenéjéért odavan, meg a Coca-colásért is (dj Bobo - "sivava")Kép.

Jaj, még akartam írni, de hív a jányom, akit elraktam ugyan aludni, de ő nem akar. Én szeretném, mert vonatozni fogunk, megyünk anyuékhoz, csak későn indulunk, azt viszont nem akarom, hogy akkor aludjon, mert akkor este nem fog....

Vasárnap jövünk.

Szila
szila

Sziasztok!

Márti
Rémesek ezek az álmok!Kép Néha én is álmodok hülyeségeket, annak úgy 20%-át talán még reggel apának el is tudom mondani, de aztán totál elfelejtem, szerencsére.

cory
Meglásd, hamar meglódul majd Zsoma súlya.Kép

Rebi
Van már pocakod?

A postás most hozott egy kis pénzt, kaptunk 20e Ft-ot a legújabb beázás miatt, pedig nem sikerült elismertetni a felettünk lakóval. Levi betelefonált a biztosítónak, ki sem jöttek, hogy legalább igaz-e és íme. Ezt már szeretem.Kép

A másik szeretem dolog a mai napon a kis uh-kép, amit a dokitól kaptam.Kép Elvileg 8 hetes és 1 napos a babó, de még nem mondott a doki várható szülési időt, előbb megvárjuk a 12. heti uh-t. Hétfőn vérvétel. Az émelygésem is nagyon javul, szinte csak a reggeli ébredés a rossz, és olyan nehéz magamba erőltetni egy kis kaját, de aztán már ált. nincs gond.

Beja
Tök jó, hogy így megy a bölcsi.Kép A ruhák amúgy mind jók, apa is elégedett.Kép

Nyuszimanó
Boribonról először én is Borcsától hallottam.Kép
Olyan furcsa, hogy Donci ilyen nagy legény, mert bennem mindig a talin látott baba van meg.Kép

Borcsa
Te is ritkán írsz mostanság.Kép

Andi
Hogy vagytok?

Üdv: Gorsi
gorsi

Szila
Köszi az infót, azóta láttam én is a Tescoban, de hezitálok, mert hasonló könyvünk tul.képpen van.

Gorsi
gorsi

Szasztok!

Megint tudok a babanetre képeket pakolni! A legfrisebbek itt: http://babanet.hu/album/main.php?album=918

Cory,
én is megnéztem a három fickódat! Balu hajmennyiségén én is döbbentem! Kép Mondd, láttátok már Zsoma szemét? Kép Annyira helyes, ahogy csak durmo, durmol, durmol... Kép Oszt a profil meg mán elavult ám! Kép

Nyuszimanó,
Ma ilyen képnézegetős napom vanKép Finnországban nem büntetendő a gyerekmunka, mert ha otthon dolgoztatod, az OK, senki nem látja. Na de az udvaron!? KépKépKép Ő is hatalmasat nőtt! Egyben vagytok még?

Szila, ez a fekete-fehér kép tök jó! Színes negatívra fényképeztétek?

Most sajna mennem kell.

Solya
solya

Már megint én. Kép Csak eszembe jutott, hogy a múltkor valamelyőtök érdeklődött a nyaralásunkról. A családi fotóalbumba tettem fel képeket Velencéről, ahogy én láttam. Kép http://babanet.hu/album/main.php?album=76

Solya
solya

Sziasztok!

Most picit alszik a topic, így írok én is.Kép

Menta!
Émelygésmentes napokat kívánok!Kép Gratulálok a nővéredéknek! Szép nagydarab legényke lett!Kép Kíváncsi leszek az én nővéremék babájára, hiszen összvisz 3 hét van a kiírásaink között éshát, ha picit előbb jön, akkor majdnem egyszerre szülünk.Kép

Márti!
KruppKép nagyon ronda dolog, de remélem nálatok nem komoly. Egyik általános sulis barátnőm kisfiának van kruppja éshát nagyon sokszor befullad.Kép

Cory!
Örülök, hogy belejöttél a kettős Anyaságba! Zsoma már irtó ügyes a szopiban, de továbbra is csak ügyeskedjen és nőjjön olyan nagyra, mint a Bátyja!Kép

Andysj!
Őszinte részvétem.

Nyuszimanó!
Hát CSAK NEM bújik ki hamarabb?Kép Persze kihasználja ezt a néhány napot még Anya pocijában.Kép Igaza is van! Odabent sokminden egyszerűbb, mint idekint, bár gondolom már jócskán helyszűkében van.Kép

Henke!
Barni WC-zéséhez nagy gratula! Ez igen, így csinálják a nagyfiúk!Kép

Norci!
Gratulálok a 2. 2 csíkhoz is!Kép Mikorra is várható a Kistesó?

Zsuzsi!
Azt nem tudom, hogy Zsani milyen nevet szeretne a kistesónak, de kifejezetten öcsit kért!Kép A minap olyan butaságot álmodtam, hogy ikerlányaink születtek és Zsani irtóra haragudott ránk, mert nem fiú lett. Hát remélem a valóságban neki nem a Kistesó neme fog számítani, hanem a tény, hogy Tesója lesz!Kép A pelussal kapcsolatban néha közelharcot kell vívnom Vele, hogy feladhassam rá, máskor meg ő ragaszkodik(maga alá tesziKép) a pelushoz. A pisik(és a pukikKép) nagy része már a bilibe érkezik, de a kaki még inkább a pelusba vagy a szőnyegre.Kép De azért haladunk...

Dzsili és akik várva várták Zsaniról a képet, most megnézhetik a profilomban. Pocakos kép talán jövőhétre lesz, de ne várjatok nagy "dudort".Kép

Végre lassan "nyugovóra tér" a kertünk, így kicsit kézimunkázhatok is, de azért olvasgatlak ám benneteket. Mivel abszolút nem vagyok babonás a Kistesónak fogok kötögetni kiscipőt, kardigánt, sapit.Kép

Pussz
Szilvi + Zsani + Kép(21+6)
sztigris

Sziasztok!

Andysj! Részvétem anyukád miatt.

cory! kakiKép

Edit! Teljesen átéreztem a történtet, szörnyű lehetett.

Zsuzsi! Háztartás? Folyamatosan, ahogy Hanna leül egyedül szöszölni akkor gyorsan nekiesek valaminek, aztán meg segít, ha hoz valami játékot, akkor abbahagyom a munkát. Amikro meg délben végzekl, akkor addig megcsinálok (próbálok) mindent amíg nem megyek érte a bölcsibe.

Márti! A gyerekek olyan könnyen magukra szedik a reklámokat. Hanna például a múltkor a dm-ben a head&shoulders-re mondta hogy sampon néztem egy nagyot aztán a reklám jött és akkor is mondta, pedig én is igyekszem, hogy ne menjen sokat.

Beja! már nekünk is alakul a reggeli bölcsis elválásKép ma már nem sírt csak mondta, hogy vissza érteKépKép És egy vadonatúj mondókával jött haza tegnapKép

Szila! Jó utat!

Na megyek, apa mindjárt itthon lesz és akkor indul az esti menet.Kép

sziasztok

Tikk
tikk

Sziasztok!

Tomiról: jövünk haza a bölcsiből, ahol szinte a szemem láttára evett meg 2 nagy karéj kenyeret, megy - mit megy, rohan a hűtőhöz "bana-bana" felkiáltással kéri a banánját Kép Este, amikor úgy érzi itt a vacsoraidő, kinyitogatja sorban a konyhaszekrényeket és kiveszi a tányérját, partedlijét, kanalát, kakaót (a tejbegríz tetejére) és mindent odakészít az asztalra. Aztán elkezd bökdösni, hogy ham-ham Kép

Laura: régebben volt tévénk, a Kun utcában. Sokszor volt vitánk a gyerekekkel, mert ők ugye azt látták, hogy amikor hazaérnek a Dédinél megy a tévé, erre beültek és ők is nézték. Aztán elszemtelenedtek és ők mondták meg, mit nézzenek. Az 1 év különélés (építkezés miatt) alatt eladtuk a tévénket és kész. Egyáltalán nem hiányzik nekik és nem gond, hogy a többiek az előző esti filmről beszélnek. Bár az osztálytársaikra sem jellemző a nagy tévézés. Nekik sincs idejük - tanulni kell.

Zsuzsi: bank Kép apának javulást Kép időbeosztás: hááááát, még csak ez a 2. hét, de elég gázos. Estére már úgy fáj a hátam, hogy őrület Kép Mosások éjjel, hajnalban teregetés (hajnal szó szerint: 5-kor), főzés hazajövéskor. Közben Tomival is kéne játszani, leszedni a tiszta ruhát, a többiekkel is beszélgetni. És babanetezni is!!! De ahhoz ragaszkodom, hogy legkésőbb 11-kor lámpát oltok. Anélkül meghalnék.

cory: anyósom várja a hívásodat! mamád Kép Zsoma Kép Kép Kép

Andysj: édesanyád halálához őszinte részvétem! Nekem 6 éve halt meg az édesapám, de még mindig nem tudtam igazán kiheverni Kép Anyukám pedig mostanában egyre jobban leépül, rémes látni Kép

Rebi: védőnő Kép

Norci: Kép Kép Kép

Henke: kaki Kép Zsófi angol felső, Juli francia közép.

Nyuszimanó: még egyben????????? Zsófi valami közgáz-jellegű helyre menne, de még nem tudja pontosan, hova. Nehéz ügy.

Szila: Hanga Kép

Márti: álmaid Kép de jó, hogy Ármin jobban van !!! Köszi a dícséreteket Kép Vilka-cupp Kép

Tikk: úgy látszik, kiesznek minket a vagyonunkból ezek a gyerkőcök Kép

Edit: bocs-bocs-bocs - utólag boldog névnapot!!! elveszős sztory brrrrrrrr Zsófi is köszöni, bár ő apja szülinapján tartja (máj.15.).

Solya: megríkattál a verssel - apukámra gondoltam.

Menta: nővérednek gratulák mennek Kép Kép Kép És kívánunk sok-sok tejecskét!

BMárti: Kép

Képzeljétek, sok-sok nyűglődés után apa vett egy új mobilt nekem! Igaz, még nem tudom teljesen kezelni, de azért nem reménytelen Kép
Jó éjt - pusz: bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Bogancsi: holnap este már tényleg felhívom Kép Csak teljesen el vagyok tájolódva, és este későn jövök rá, hogy telefonálnom kellett volna. Persze az egyetemen nem döntöttek, hgoy 1 vagy 2 tárgy kell, úgyhogy kell kettő, mert az a tuti. Most küzdhetek még egy tárgyon, hogy mi legyen az.

Mai hízás: 25g Kép

cory

cory
Budapest

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?