Új privát üzeneted érkezett!

Hello!

Dimet!
Gratula a csodás eredményeknek. Nem lesz nálad gond a tesó projekt :wink:

Kavicska!
Kicsi baba? Hehe….inkább tökéletes! A pocakméret meg alkatfüggő és nem babafüggő! Ja és gratula! (nekem pl van egy vészmadár barátnőm, aki szintén husika mint én. Azzal rémisztget, hogy mivel dagi vagyok, kicsi babám lesz…mert neki is az lett)

Bettica!
Szép a pocid :) Ha elmúlt a fájás, nagy baj nem lehet. De azért nézesd meg magad!

Anyoka!
A fogyás nem baj, de a lényeg. Te érzed, mi a jó neked! Igenis egészséges terhességed lesz met nélkül is!

Lecso!
Itt a finisch :) De jóóó…..izgulhatunk értetek. :) Lehet hogy nem holnap, de max 1 hét :lol:

Rólam: Ma újra 4Dben kukkoltuk a kicsinkót. Csini volt, de extrém pózocskája miatt nem nagyon mutatta az arcát :( Imádnivaló! 797 gramm. Uh alapján 2008. június 5-én szülünk. Terhességi hetek alapján 2008 május 30. Farfekvés. Én hízok :( +7kg. Mutitok egy fotót, hátha ti is látjátok amit a doki (oda is írta).
Kép
Meló: én április végéig szeretnék dolgozni, ha bírom.

Rambóka engem is meggyőzött, jövő héten ujra fogdoki. Utoljára a 3. hónapban voltam, fogkőleszedés és kontrola volt. ( gyerekágyat hol vetted Rami?? )

Pusszancs!

Gina
Vendég

Gina, megmondtam... :lol: tudtam,hogy kislány....!!!!!!!

Anyóm, tiéd is!
Vendég

Lafi! Tényleg..te megmondtad...de még mindig van 1% esélye a fiúnak is ( úgyhogy a Gergely név sincs kihagyva)
Vendég

Ginuska, gratula a kis nunishoz! :lol: De én nem látom a képen :oops: :( Az a lényeg, hogy a doki igen! :wink:

Lecso, próbálj meg pihizni, amennyit tudsz! Jó lenne reggel jó hírre jönni! :wink:

Lafim, kisfiú! :wink: (remélem, 10 hét múlva már fogják látni... bár ismerősünknek a 12. héten megmondták hogy fiú és úgy is lett...)

Kép

Kép
anyoooka

nyah...így könnyebb....kijelöltem a combikát és a közte lévőt :)
Kép
Vendég

Így már igen! :lol: Nem is jó helyen kerestem.. :oops:

Kép

Kép
anyoooka

nem hiszem hogy szülünk most!:cry:
Megtréfált :roll:
Kicsikét érzem hasim,de ennyi idő után már szerintem .....
Na mindegy!Még van 7 napunk hátra akiírt időpontig!Csak szívat a méhem :wink:

Kép

Kép
lecso

lecso, kedd :lol: (de drukkolok,hogy minél hamarabb. már nagyon toporogsz, hogy mehessetek :) ...)

gina, gratula!!!!!!!!!!!!!!!!! (kistesó projekt nekünk még picit várhat. picit. inzulinom jó, de mensi még sehol szülés óta. csajok, nektek szülés után mikor volt először??)

anyoo, szerintem fiú :)

ja, szerintetke miért lehet az,hogy zsuzsi napok óta nem kívánja a szilárd kaját. szerintem a foga miatt. lehet amiatt?

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Sziasztok!

NEM SZÜLTÜNK AZ ÉJSZAKA!!!!SŐT NAGYON JÓT ALUDTAM!BIZTOS KIMERÜLTEM EBBEN A NAGY IZGALOMBAN!
Még 23h fele felébredtem egy kicsi fájáskára,de ennyi.Most csak keményedget,de nem fájdalmas.

Köszönöm a drukkokat,majd később még igénybe venném! :lol:
Ha valami van szólok!

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

Lecso!
Egyben!!! :lol: Tudod, ami késik nem múlik! :lol: :lol:

Én veled ellentétben roppant rosszul aludtam. Végül is aludtam 7 órát, de közte sok volt az ébredés.
Melegfront van. Megkínzott rendesen!
De mi is egyben! :lol: :lol:
De nálunk hozzád képest még nem szabadna eseményeknek történnie. :wink: De most komolyan. :roll: Azért be kellene tölteni aq 38-ik hetet. :D

Gina!
Lafi egy bosziii! :lol: :lol:
Ő megaszonta már az elején. Amint bejelentetted a babásodásod! :lol: :lol:
Gratulálok a cuncishoz! :) Én nekem nem megy ez a fantáziálás, hogy oda lássam a cunit! :lol: De ez az én UH néző fogyatékosságomból adódik! :lol: :lol:

Dimet!
Az hogy szülés után mikor lesz menszi először az nagyon változó. Van aki 3 hó múlva már teherbe is esik. akár kétszer is! :lol: Ezek a nyúlkategóriák. De mi PCOSok nem ilyenek vagyunk. :?
Kíváncsi vagyok a csajok mikről számolnak be! :D

Kellemes szombatot és sok sok pihenést!!!

illik betartani! :lol:

36+4
Vendég

Lecso!
Tök izgii. De örülök, hogy jól aludtál. :)

Kavicska!
Front az van....sajna. De ti még élvezzétek a 2in1 állapotot! Én úgy érzem a kisfiad időre érkezik majd. A fiúk általában ráérősek :wink:
Az UH-n én is nehezem tudom elképzelni mi van. De ha az a combija, azt látom mi NINCS :) Uh látó képességeim nekem is gyengék, csak mindig megjegyzem amit a dokibá mond :lol:

Apuci látja a lány testrészt :!: és azt mondta, most már kitaláljuk a nevét :)

Anyooka!
Fiú legyen! Az tök ideális lenne :) Remélem hamar megmutatja :wink:

Pá és kellemes 7végét!

Gina
Vendég

Dimet, én 4 hétre rá, most nem is tudom, milyen arcot rakjak ide, sírósat vagy mosolygósat. :shock:

mi is rosszul aludtunk, gyerek sírt, nyüszített, én meg hallgattam....
Vendég

Van pocifotóm. Nem egy modell-pocakos vagyok, de azért látható a növekedés :)
Kép
Vendég

Még hozzá mennyire!Szép vagy Gina!
Vendég

Gina lány! :D
Már nagyon jól látszik a pocakod! :)

Lafi!
Ha Hunorbaba éjszaka nem alszik jól, akkor napközben pótolja??? Vagy akkor sem hajlandó napközben aludni???

Jók legyetek.
Vendég

Sziasztok!

Lecso: Én is úgy hallottam, hogy a fiúk kicsit ráérősebbek ;)

Dimet: Nekem nem jósoltál semmit, akkor az én Kicsibémnél mire lehet számítani? :lol:

Gina: Szép pocak! látszik, hogy nem hájjal van ott kitömve, úgy hogy nyugodtan mutogathatod büszkén a pocakod ;)

Egyébként jövő szombaton megyünk 4D UH-ra délben. Tegnap bejelentkeztem hozzájuk, úgy hogy reménykedünk benne, hogy akkor már biztosabbat fogunk tudni a nemét iletően (merthogy a kisfiú igencsak tipp volt a legutóbbi uh alkalmalmával :evil: ). Persze párom meg van róla győződve, hogy kukis lesz, de én valahogy még mindig lányt érzek, pedig egy ideje már Bencézzük :lol:

Mettel kapcsolatban és is elgondolkodtam a napokban, hogy szülés után elkezdhetem-e egyből szedni vagy meg kell vele várni a szopi végét? Merthogy mensim akkor nekem sem lesz vagy fél évig...
Mit szoktak erre mondani a dokik? Van, aki engedi?

Szép hétvégét mindenkinek! Tessék ám sokat pihizni! ;)

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Gina, gratulalok ! Nagyon szepen latszik a kepen, hogy kislanyt vartok!...es nagyon helyes kismami vagy!!! :lol: :lol: :lol: Orulok nektek nagyon!!!

Lafi, ugy latszik itt is valami front lehet...nalunk sem volt szuper az ejszaka...pontosabban nehezen aludtunk el, es ketszer is keltunk szopizni....szoval volt esemeny.

Kavicska, nagyon bizom benne, hogy kihuzod a 38. hetig...ez tutti!!! :wink: ...Kepet teszek, amint beszamithato allapotban leszek!

Lecso, drukkok mennek tovabbra is!

Mindenkinek jo hetveget!

Alice
alice27

Ne haragudjatok... már kezd ciki lenni, de megint nem tudom, hogy kinek miért gratuláljak... Láttam a gyönyörű pocakos képet, láttam, hogy az egyik topikbab kislány lesz :) (hajrá:)) láttam, hogy lecso még 2in1, láttam, hogy Kavicska is lelkesen írogat stb. stb. De már fogalmam sincs, mi van...

Lillával elkaptunk egy jó kis vírusos torokgyulladást, Lilla 2 napja rosszul alszik éjjel (tegnap még csakcsa, tegnapelőtt viszont alig aludtunk). Tegnap a lázát szépen levitte a Germicid. A hangja meg nagyon kexi dörmögős lett. Nyomatjuk a homeós szereket, ennek köszönhetően ma már tök jó volt a hangulata és enni is sokat evett. Hát evvan.

Ja. Új babakocsit veszek :)

(lehet röhögni... rájöttem, hogy nem szeretem azt ami a közös tárolóban figyel mert ide túl kicsi a kereke. Megpróbálom eladni 8-10e-ért és akkor néhány ezer ráfizetéssel van új kocsim (az is használt plusz kopott is de ez egy 30 centis kerekű jogger... feltéve, hogy sikeresen leegyeztetem a dolgot az eladóval). Evvan... Rá kellett jönnöm, hogy olyan kakik a környéken az utak, hogy már vagy 3* majdnem kiborítottam Lillát a kocsiból egy-egy gödörnél... ez meg ciki. A különbözetet meg a most eladott kókuszmatrac árából fedezem:)

Ja... azt mondtam már, hogy kettészedtem a Dupló kisvasutat mert egyben lehetetlennek tűnt eladni? A teszveszen 16,9-ért hirdetem az egyiket, 17,9-ért a másikat de 15e-ért odadom az egyiket és 17e-ért a másikat (vagyis ha a szürke elkelt akkor már 15e-ért odadom a feketét... a lényeg, hogy a kettőért együtt kapjak 30e-t... az meg már nem érdekel milyen összetételben... ez így gondolom korrekt ár, mert a teszveszes áron többen is megfigyelik... én meg már magasról xarok arra mennyiért kel el csak vigye már el valaki)

Linkek:
szürke: http://teszvesz.hu/item315871721_nagyon_nagy_duplo_vonatszett_elektromos_mozdonnyal.html
fekete: http://teszvesz.hu/item315878257_hatalmas_duplo_vasutszett_gozmozdonnyal_hiddal.html
Vendég

lecso, pff...pedig azt hittem hírre jövök :)
na,majd kedden....

bettica, majd 12 hét múlva jósolok :)

ma bezabáltam. tuti visszaszedtem a 2 hét alatt leszenvedett 3 kilót...........

csakegy, vmi zsidó vér folyik az ereidben?? ennyi eladás-vásárlás :D

Kép

dimet

gina, nagyon szép a pocakod!!!!!!!!!!! formásodsz :)

Kép

dimet

dimet: hehe :))) (na nem fejtem ki, hogy miért nem :))))

(szerintem egyszerűen halálra unom magam... így meg legalább történik valami... gondolj bele... hetente új babakocsi... az ember megunja akkor eladja, vesz egy másikat stb. :))))) (keresni nem keresek a dolgon de ha moziba járnék az többe kerülne...) Egyébként tök sokáig én sem értettem miért bizniszel az összes ismerős kismama (úgy látszik itt még senkit sem ért el ez a betegség:)... aztán rájöttem, hogy:

1. ha vásárolsz akkor van valami indok a netfüggésre - ld. most új kocsit keresgélek, most olcsó ruhákat keresgélek, most ilyen-olyan játékot keresgélek mert anélkül nem nőhet fel gyerek stb.

2. A sok vásárlás miatt lelkiismeretfurdalása támad az embernek - hiszen ezt marhára nem engedheti meg magának plusz a felesleges lom is egyre több lesz emiatt otthon

3. Sok olyan dolgot is megvesz ilyenkor az ember amibe meggondolatlanul beleszeretett (az vesse rám az első követ aki még nem vett ilyet:))))

4. Ezektől meg kellene szabadulni minimális veszteséggel

5. Ez legtöbbször csak úgy oldható meg ha az ember össze-vissza pakolgatja és csoportosítja ezeket a cuccokat

6. Az ember eladja a felesleget - kínkeserves munkával:) így nem érzi magát feleslegesnek (ld. pénzt keres:)))) plusz ott lobogtatja az így szerzett pénzt :))) (a pénzt meg közben visszapakolja a családi kasszába)

Az egész tehát arról szól, hogy az ember kamu munkát és problémákat generál magának pusztán azért, hogy hasznosnak érezze magát:) (aztán persze rájön, hogy mennyi lom van a frissen megvásároltakon kívül is otthon és elkezdi szépen azokat is eladogatni... és ha mézlija van akkor azokat meg is veszik és akkor tényleg tök happy mindenki mert lecsökkent a lom mennyisége és még egy kis extra zsebpénz is összejött belőle:)))) (na ez az a pont ameddig nekem még nem sikerült eljutnom... sajna... de már legalább lefényképeztem a lomokat:)
Vendég

hm.....lehet eladom az első babahordozónkat :lol:

ja, kérdés: zsuzsi kinőtte ezt a 2. hordozót is,amit elméletileg 13 kilóig jó.....uncsitesóméktól kapunk egy gyerekülést. de az totál ülőpozíció. addig kellene vmi köztes megoldás. (meg nem lehet zsuzsit ültetni annyit,ugye?) csakhogy, az olyan gyerekülés,ami dönthető bazi drága. viszont vmi jót, és biztonságosat kellene venni,mert sokat megyünk.jövünk mindenfelé. pffff......

Kép

dimet

Monee!
Nekem nagydologra a Danone Aktivia vált be! Nem hittem senkinek, hogy tényleg jó, de tényleg jó!!!

Most megyek megbolondulni........... Iszonyatosan viszketek, mindenhol. Nincs kiütés, nincs pirosság, nem váltottam mosószert, öblítőt, étrendet, semmit!
Mégis lemarom a bőröm. :evil: Fúúúújjjj, de nagyon utálom már na!

Hétfőn visszanézek, addig is:
LECSÓ!!! Drukkok mennek!
Vendég

Monácska!

Mikor mégy legközelebb doki közelébe?
Lehet, h. nem ártana nézetni egy májfunkciót!
Ugyanis van egy olyan terhességi probléma - terhességi cholestasis- ami komolyabb gondokat is okozhat és egyik jele az erős viszketés!
Családban volt vkinek epeproblémája?
Nem bepánikoltatni akarlak, de azért kérdezz rá a dokidnál, jó?
De, ha csak a pocid viszket, v. csak száraz a bőröd, akkor tárgytalan a dolog!

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Jó "reggelt"!

Kivetett az ágy. Nem tudok visszaaludni és még a fejem is fáj... :( Ennyit a panaszkodáásról...

Monácska: Sajnálom. Iszonyat rossz lehet. Tudom, nap allergiás vagyok, szóval, ha viszketés, akkor sajnos otthon avgyok a témában :( Remélem, semmi komoly. Gondolom a sok testápolót próbáltad már...

Dimet: 12 hét múlva? Nahát... Akkor megtartom magamnak addig is a 4D-s bizonyítékot :lol:

Csakegy: Nekem is az jutott eszembe, hogy Te mennyitre kis kereskedős csajszi vagy ;) Legalább lefoglalod magad és nem csak a deddel kell foglalkoznod :) Tudom, van emélkül is lefoglaltság, de azért ez egészen más. Felnőttekkel kommunikálni.... Én megértelek. Férjed hogy bírja ezt a hobbid?

Megyek, megpróbálok elaldudni. Lehet bevetek 1-2 Hova tbl.-t is. Szegény gyerkőc is fent van :(

Csók

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Egyben vagyunk!
A pocak keményedget,de fájások nincsennek csak mensi szerűen fájdogál!Készül a nagy napra! :lol:

Jó napot mindenkinek,szupi idő lesz ma is!

Kép

Kép
lecso

Lecso, drukkok továbbra is! lehet, hogy szépen ki is tágulsz, mire a kórházba kerülsz!

én is 4 napig keményedtem fájás nélkül, és aztán ripsz-ropsz 5 óra alatt kint volt a baba. :D

csajok, nem bírom ki, hogy en irjam le, pedig várni akartam még egy kicsit.
nem a mettől vagyok szarul. már nem is vagy szarul.

teszteltem egy zebrásat!!!! :D :D :D

dokim holnaptól lesz, akkor hívom. remélem a jövő héten megreősíti egy uhval.
fogalmam sincs mennyi idős lehet. jan 12 mensiztem, 4 hete szedem a metet.
viszont a tünetek alapján 6-7 hetes is?????

Kép

Kép
csillagfény

Úgy látszik ez a topik tele meglepetéssel és még lesz is! :wink:

Csillagfény, nagyon gratulálok!
Vendég

Lecso, azért már nincs messze a cél! :wink:

Csillagfény, én is nagyon gratulálok!!!! :lol: :lol: Ki lesz a zebrapárod?!

Kép

Kép
anyoooka

CSillag, gratulálok!!!!!!!!!!!

Teli van meglepetésekkel az élet :wink: !
Vendég

Aztaaaaaaaaaaaaaaa!!

Csillag!!! Ez fantasztikus hír! Nem bírtam ki, hogy ne nézzek fel Lecsó miatt, de nagyon, nagyon megérte!

GRATULÁLOK!!!!

Lecsó! Gondolok Rátok!!!

Rambóka! Kedden ctg-re megyek, és addigra meglesz a pénteken levett vérvételi eredményem is! Nem csak a pocim viszket, és egyáltalán nem száraz a bőröm!!! Meg fogom keresni a dokimat, mindkét családban van epés! Pfffffffffff Én meg azt hittem csak raplizok! Köszönöm, högy szóltál!
Vendég

Csillag:GRATULÁLOK!!!!!!! :D Kép Kép

Kép

Kép
lecso

Rambóka!!!

Tehetek valamit keddig, hogy Nórinak nehogy baja essen?????? Diéta vagy valami?
Vendég

Csillagfény!

Megáll az eszem! :lol: :lol: Nagyon nagyon gratulálok!
A receptet azért átadhatnád pl. Nekem, ha kistesó projektben kezdünk gondolkodni! :lol: Tudjam mihez tartasam magam! :lol: :lol:

Azt akartam írni, hogy beszarok, de olyan hülyén jött volna ki! :lol: :lol: :lol:

Zebrapár.... :lol: :lol: :lol: igen. Már tudjuk, hogy egyedül nem járnak! :lol: :lol:

Lecso!
Végül is a terhesség 40 hétből áll. :wink: no, akkor még van pár napod! :D

36+5
Vendég

köszönöm a gratulákat, olyan aranyosak vagytok!!!!!!!!! :D

tényleg nagyon hirtelen jött, pedig betegek is voltunk közben, a férjem épphogy csak rámnézett. :oops: :D
én meg épphogycsak ránéztem a metre. :D

most drukkokat kérünk, hogy minden rendben legyen!

Kép

Kép
csillagfény

csillag, gratula!!
párocska, bújj előőő!!!!!!!!!! :)

norka, hétfőn kereslek. emilt írok majd!

Kép

dimet

KAVICS:lehet annyit aggódtam a baba miatt,hogy ott maradjon,hogy a végén még túl is hordom! :lol:

Kép

Kép
lecso

Csillagfény!
Hatalmas gratula!(És halkan megjegyzem, szívesen lennék a párod! :wink: )

Lányok, látom ti sűrűbben vagytok, a másik topik kihalófélben van, légyszi valaki ha lepillantana, és válaszolna a kérdésemre!Köszi!

Kép
Kép
zazzy

Jéé..imádom ezt a topikot!

Lecso!
Tök ideális, hogy ti még egyben. Végülis még nem vagytok késésben :)

Csillag!
Gratula! Nem semmi! Woww Kép

Ki a következő?? :o

Puszilok mindenkit!

Gina
Vendég

Halihóóóó!

Lecso drága! Sokat gondolok ám Rátok és szorítok nagyon nagyon!!!!

Csillag! Aztaaaaaaaaaa, gratula!!!!!!!

Úgy látszik mindenki átpártolt ebbe a topikba és a régi már kevésbé működik, pedig elkélne ott is néha egy kis forgalom és bíztatás ám. :roll: :wink:

Pussz mindenkinek

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Csak gyorsan benéztem és mit látok:
Csillag!
Hatalmas gratula! (bár arra most nem is emlékszem, mikor írtad, hogy rosszul vagy :oops: :oops: )

Lecso!
Még a végén igaza lesz Dimet boszinak!!
:lol: :lol: :lol:
ezoterike

hajni a biztatás maga ez a topic! meg az, hogy előbb-utóbb mindenki ide kerül át. :D
én pl azért jöttem át, mert ott akkora volt a forgalom, hogy baba mellett nem tudtam követni. most már ezt se nagyon. csak néha benézek, aztán irogatok valamit :oops:

Kép

Kép
csillagfény

Lecso: Mennek akkor még a drukkok, bár valóban még van időtök...

Csillag: Hatalmas gratula nektek!!!

Kíváncsi lennék, hogy ki a zebrapárod ;)

Aki dugdossa azt a zebrát, az adja elő gyorsan :lol:

Zazzy, miért ne lehetnél te? Hajrá, mindent bele ;)

Kép

Kép
bettica

Csillag: jól olvasom amit olvasok???????? Hatalmas gratula :)))))

Skacok... biznyicelnivalót hoztam:) Akitől megvettem ma a babakocsit az árul egy peg perego pliko3-at Navetta mózessel 30e Ft-ért. Aki ismeri a használt árakat az tudja, hogy normálisan csak a mózes szokott ennyi lenni használtan. Akit érdekel az szóljon és dobom az emilcímet. Fogalmam sincs arról, hogy néz ki a kocsi stb. nem is kérdezgettem. (Én most egy ABC design Novus 3-at vettem tőle tökéletes állapotban 12e-ért... az is iszonyú olcsó volt... és az egy tank:)

(nekem meg 2 hét metforminszedés után megjött végre... hála a jó égnek... azonnal el is tűnt a ragyáim 3/4-e :)))) Szerintem néhány hét és hivatalosan is elkezdem a babaprojekt 2-t... (skacok... létezik, hogy Lillának a met miatt kicsit megy a hasa? vagyis nem hasmenés csak eddig naponta 1* kakilt mostanában meg simán megvan a 3... Napi egyszer 850-nél tartok abszolut 0 mellékhatással!!!!)
Vendég

Sziasztok!!!

Csillag óriási gratulanciám!!!!
:D :D lassan jönnek a 2.-3. babócák
(emlékszel egy napon kezdtük szedni a metet még az őstopikban...)

Gina a pocakod látszik és nagyon kismamis!!

Lecsó mi is drukkolounk kiskincsel!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++

Norka Dimet a mozis képek meddig mehetnek???
Kiskincsről már készültek, még rólam nem..igyekszem

Pénteken voltunk dokinál, megfelelő méretűek vagyunk..a dokim szerint a magzatvíz picinykével több (a 4d szerint nem..) és kiskincs szófogadó gyermek lévén megfordult :D :D
dokinéni szerint a jólnevelt gyerekek már így is maradnak..
Végre a babaszoba is látványosan alakul és a babakocsit is kiszemeltük :D
(lengyelül nem tud vki??)

kellemes vasárnap estét!
Vendég

Szijjja Kincs!

Jó gyerek Csodakiskincs! Szófogadó kisbuksi!!! :D
[quote="7kincs"]
írta:
7kincs(lengyelül nem tud vki??)

:lol: :lol: :lol: :lol:
Hátha találsz itt lengyelül karattyoló ífjat! :lol: :lol:

Pusszantás.
Élvezzétek még a maradék vasárnapot! :D

Holnap életem első NSTje.
Ja meg szoptatós tanfolyam.
És szülésfelkészítő.
Huhh, zsúfolt nap lesz. Tele élményekkel fogok hazatérni kicsiny otthonunkba! :D

Lecsoka!
drukk-drukk!!!

Ui.: délután akkorát aludtam. :? Mi lesz itt este :?: :? :shock: :roll:

36+5
Vendég

Hogyne emlékeznék Kincsecske? Tudod, hogy drukkoltam Neked???? Sokat gondoltam ám Rád, hogy legyen Csodakiskincs! :D

Ja, én mindig nagycsalád hívő voltam, de nem tudom. Asszem nekem nagyon minimális a teherbírásom. Még egy gyerek meg a terhesség is sok. Estére olyan hulla vagyok, hogy alig birok járni. Ha meg alszom napközben a gyerekkel, akkor nem alszom éjjel.

Csakegy, neked tanítani kéne a kereskedést!

Nekem is kell venni egy babakocsit. testvérfellépőset, amibe bele lehet tenni a picit is, átfordítható tolókarral.
asszem peg perego venezia lesz, használtan majd.
a ti javaslatotokra hallgatok, miután a másikat jól megszívtam. :roll:

A páromra én is kíváncsi vagyok! Nem, akarok egyedül szülni!
Marci Mironnal és Vilivel született együtt, ha jól emlékszem :D

Kép

Kép
csillagfény

Csillag: hát én aztán nagyon nagyon szivesen lennék a zebrapárod, főleg hogy nekem is január 12.-én volt utoljára mensim, de sajna az is norcoluttal..... :(

hajni...
Budaörs

kincs!! képet akarunk!!!
:)

ja, a mozihoz még van kb. 2 heted:) ÚGYHOGY LÁNYKÁK TESSÉK A MOZIBA JELENTKEZNI!!! (biztatás a felső topiknak-is-)

hazaértünk. út jó volt. fürcsi alatt bekortyoltam egy pohár pezsgőt éhgyomorra. fejbevágott picit :lol: szép kis anya vagyok :lol:

majd foyltköv. de most dexter. hacsak zsuzsi nem kel a szokásos 40 perc múlva.

nekünk eladó babahordozónk van. 5 ezerért. semmi extra. egyszerű, d ejó. mi si használtan vettük. de nem látszik rajta. akit érdekel dobok képet.

Kép

dimet

Most komolyan, ha nem tudok jönni egész nap, akkor vki mindig zebrásat tesztel! :shock:
Lehet, h. a sikerességi ráta növelésének érdekében önkéntes számüzetésbe vonulok! :lol:

Csillag!

Annyira, de annyira irigy vagyok!!!! Itt sárgulok ezerrel! :lol:
Gratulálok! :D

Monácska!

Nyugi! Ne pánikolj!
Szemed nem sárga, nem pisilsz sörtétbarnát, csak viszketsz, ugye?
Nem hiszem, h. olyan rettenetes nagy baj lenne, csak azért mindenképpen szólj a dokidnak és kérdezz rá, és harcolj ki egy májfunkciót! Az tuti megmutatja, ha gond lenne!
Ursodezoxicholsavval kezelhető (nem biztos, h. jól írtam :oops: ).
Csak nem minden doki tud róla!
Ezért jobb, ha te már felkészülten mégy! :wink:

rambóka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?