dimet: hehe
)) (na nem fejtem ki, hogy miért nem
)))
(szerintem egyszerűen halálra unom magam... így meg legalább történik valami... gondolj bele... hetente új babakocsi... az ember megunja akkor eladja, vesz egy másikat stb.
)))) (keresni nem keresek a dolgon de ha moziba járnék az többe kerülne...) Egyébként tök sokáig én sem értettem miért bizniszel az összes ismerős kismama (úgy látszik itt még senkit sem ért el ez a betegség:)... aztán rájöttem, hogy:
1. ha vásárolsz akkor van valami indok a netfüggésre - ld. most új kocsit keresgélek, most olcsó ruhákat keresgélek, most ilyen-olyan játékot keresgélek mert anélkül nem nőhet fel gyerek stb.
2. A sok vásárlás miatt lelkiismeretfurdalása támad az embernek - hiszen ezt marhára nem engedheti meg magának plusz a felesleges lom is egyre több lesz emiatt otthon
3. Sok olyan dolgot is megvesz ilyenkor az ember amibe meggondolatlanul beleszeretett (az vesse rám az első követ aki még nem vett ilyet:))))
4. Ezektől meg kellene szabadulni minimális veszteséggel
5. Ez legtöbbször csak úgy oldható meg ha az ember össze-vissza pakolgatja és csoportosítja ezeket a cuccokat
6. Az ember eladja a felesleget - kínkeserves munkával:) így nem érzi magát feleslegesnek (ld. pénzt keres:)))) plusz ott lobogtatja az így szerzett pénzt
)) (a pénzt meg közben visszapakolja a családi kasszába)
Az egész tehát arról szól, hogy az ember kamu munkát és problémákat generál magának pusztán azért, hogy hasznosnak érezze magát:) (aztán persze rájön, hogy mennyi lom van a frissen megvásároltakon kívül is otthon és elkezdi szépen azokat is eladogatni... és ha mézlija van akkor azokat meg is veszik és akkor tényleg tök happy mindenki mert lecsökkent a lom mennyisége és még egy kis extra zsebpénz is összejött belőle:)))) (na ez az a pont ameddig nekem még nem sikerült eljutnom... sajna... de már legalább lefényképeztem a lomokat:)