Új privát üzeneted érkezett!

Ja! Apjuk talált a boltban zabpelyhet!!! és hozott is!! Végre én is kipróbálhatom azt a legendás sütit!!! 8)
szilbee

Kép Kép KépAki kisfiú itt ki van festve, azt Magornak hívják, a bátyját meg Hunornak :lol:
Kép Kép Kép
Nem is mondtam (még ma)....OBI-ban most van a farsang. Amikor be vannak öltözva a dolgozók. Lehet menni röhögni! :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szilbee!
Nem nekem nem az a gondom a videjónézéssel mint Tündinél,egyszerűen sz@r a gépem! Kép
Kiírja néha hogy telepítsek valami Abode Flash Playert,de béna vagyok hozzá valahogy nem jön össze,már sokszor próbáltam! :roll: Megvárom vele apát!Lehet,hogy az egész rendszert újra kellene telepíteni! :shock:
Aztán van mikor meggondolja magát a gépem,és mikor megnyitom a babanetet,és látom a várandós naptárt (mert egyébként nem szoktam látni csak egy x-et a helyén) akkor tudom,hogy a videjót is meg tudom nézni!És ilyenkor gyorsan visszalapozok,és videjózok! :D
Lehet,hogy egy kicsit zavarosan írtam! :oops:
Vendég

Egyem meg Lilcsi de drágán ül ott az asztalnál! :D Látom Joci most is a közelben!Nem próbálkozott,mióta Lilcsi kikosarazta? :lol: :lol:
Doktor nénis jelmez ajaj,és ott mellette az mi lenne,valami maci,olyan röhejes ahogy kukucskál kifelé azon a kis kivágáson
!Kép
Vendég

Hajni! Én is csak tippelgetek...hogy az maci...Marika néni volt az, a formájából itélve :lol:
Jé, nekem fel sem tűnt, hogy Joci ott ül Lilcsi mellett...szemed tényleg, mint a sasé :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri!
És csak ennyi kép van? Enikő nem vitte akkor túlzásba a fotózást!
:(
Vendég

Még 3 másik gépen is lesznek képek....majd 1 apuka összemásolja az összeset és megkapom egy cd-n. Azokon több lesz tán....

Amúgy azóta nem hallottam semmilyen afférról a gerlepárról :lol: . Legalábbis sírás nem volt, lehet, összebékültek :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szilvi!

Küldtem neked a képeket kösszi :) Milyen lett a sütid??? Ja videó csúcs szupi!!!!Milyen hurkái vannak hallod Dávidnak??!!!

Nóri!!!
De jó képek :) Csak Lilcsiről nem sok készült :(

KépKép
diÁcska

Nóri: Jók a képek! Hm..sütit látok az asztalokon....nyammm...

Jujj, az a zöld ruhás műtős szerkó....brrrrr....

Hajni: Kanálteszt letudva, eredmény nega. Szóval bizti lesz foga RÉkának, de nem mostanában.

Megint tejválságom van, most meg abbahagyja a cicirángatást, ha a másikra átteszem. :shock: :shock: Rajta tartom a szemem, utóbbi két hét gyarapodása 290 g összesen. És még egy hétig van nálunk a mérleg. Lehet, hogy az a jó? :roll:

Na megyek. Hív a kötelesség!
jaimee1

Erika!
Szóval a fogacska akkor még várat magára. :wink: :D
Én soha nem voltam híve a méregetésnek,éppen ezért nem is kölcsönöztünk mérleget!
Tudja ott Réka baba,hogy mennyi kell neki!Most akkor mi is van ezzel a cicirángatással?Nem kell neki az egyikkből,és ha átteszed a másikra abból meg eszik????

Franci még mindíg alszik! :shock: Lassan fel kellene ébresztenem,mert estére nagyon elemében lesz!
Vendég

Igggen...sütik...már hetek óta tervezem, hogy sütök almás lepényt. De most nekiesek :lol: Csak előbb uzsi.
Ja: Marika néni közölte, hogy Lilcsi vmelyik nap 3! pohár kakót ivott, utána való napon 2! pohár tejeskávét :shock: . Eddig egyiket sem itta, csak a tejet, azt is inkább este. Így most főztem egy liter cikóriakávét, hadd élvezze itthon is a kis drága :wink:

Erika! Ha van is baj a tej mennyiségével (én nem tudom, nem értek hozzá), ne csodálkozz, hisz csak fogysz és fogysz :cry:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Nóri! Látom jól sikerülta farsang! Nem ijedtek meg a gyerekek a beöltözött gondozónéniktől? :lol:

Jamiee! Szerintem ne aggódj, tudja Réka baba, mennyi kell neki! A lényeg, hogy jól lakik. Nem mindig gyarapodnak ugyanolyan ütemben!

Szilbee! Bocs hogy szó nélkül leléptem az msn-ről! Benyeltünk valamilyen vírust, és ledobott a gép. Az első 3 képet sikerült letöltenem. Nagyon dühítő amiket csinál a gép, valószínű hogy valaki feljött az interneten keresztül. Az a baj, hogy igazán egyikunk sem ért hozzá, de lehet, hogy újra kell majd formázni a C-t. :cry:

Ma délelőtt oktatáson voltam, reméltem,hogy délután kicsit kipihenhetem magam, de Marci viszont úgy gondolta, hogy ő nem alszik. Borzasztó, hogyha nem gyalogolunk vele délelőtt 4-5 km-.t, akkor ő nem álmosodik el. Most a párom levitte , hogy tudjak pihenni egy kicsit.
judit_79

Most lelépek, mert már a crazy browseren is jönnek a gyanús üzenetek. Ha most nem jönnék egy darabig, akkor a vírusokkal birkózunk, azért...
judit_79

Sziasztok!

Jaj, Mano, ne beszélj itt nekem hurkáról... az éjjel 2-3-ig hánytam. Azt hiszem az epém :( Egy hete csak nehéz kajákat eszek, emellett rohanva-kapkodva, hát ez lett a vége. Alig bírtam elmenni focikupára, az igazság az, hogy el is jöttünk idő előtt. Iszonyú szarul voltam, és most az egy évvel idősebbekkel voltunk, 4 meccsből Csongi egyben játszott 5 percet. Este fél 8-ig tart, megbeszéltük az edzővel, hogy most mi hazajövünk.
Holnap megyünk a Széchenyire, akkor már a saját korosztályban.

Évi és
Kép
csongianya

Nóri: :oops: :oops: :oops: Nem fogyok már jóideje. 60 kg körül stagnál. És igyekszem rendesen enni, inni + vitaminok. Úgyhogy én azért csodálkozom. :oops: :oops: :oops:

Kávé: Hát igen, hatnak rá a többiek gondolom. :D

Évi: Hú, pihenni kéne neked is!

Mano: Igen, ahogy mondod. De nem sokat, inkább csak cuclizik, mellesleg kortyol pár percig. De egy ideig nem rángatja a 2. cicit....Áááá, nem tudom, bocsi, hogy zargatlak benneteket a szopi körüli bénázásommal. Magam sem tudom, hogy mi van, majd utólag kiderül. Most is kétóránként eszik, két etetés között jókedvű, nyugis...Na, legközelebb akkor szólok, ha kaptam receptet tápra....
jaimee1

KépJól van akkor Erika, nem szóltam! Egyél, igyál! KépKépKép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Évi! Te szegény...Pedig mondani akartam én is, hogy olyan régen ettem már finom hurkát, kolbászt. Amit a boltban árulnak, az összemegy a felére sülés közben :shock:
Jobbulást neked!

Hajni! Meddig aludt Franci? Voltatok lent? Én nem vittem ki Lilcsit, olyan hülye szél van :evil: Igaz, a dáthája múlóban, de akkor sem...

Szazsa! Te merre vagy? Milyen volt a farsang? Sikerült végül beszerezni a nemzeti szerelést?

Sül a sütike Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Jaj lányok, engem most utolért minden. :cry:

Tegnap elkezdett fájni a nyakam, de éjszaka húúúúh..... Ültem az ágyon és potyogtak a könnyeim. :cry: :cry: :cry: Egyáltalán nem aludtam, egy hunyást sem. Reggel meg keltem, mert ma volt a farsang Ferkónak, (amit most annyira uuuuutáltam, hogy menni kell). Alig bírtam mosolyt erőltetni az arcomra. Mikor hazajöttünk (anyósom volt Attilával), anyósom elzavart az ügyeletre, mert látta, hogy valami nem kóser. Hófehér voltam, és az egyik oldalon kezdtem bedagadni. Most ott tartok, hogy kaptam egy szurit (hála az égnek), annyit hatott, hogy 1mm-re meg tudom mozdítani a fejem. Írtak fájdalocsillapítót, meg gyulladáscsökkentőt. De még nem érzem nagyon hatását. Naggggyon szarul vagyok. RÁADÁS! Attilának 38,7 a láza. Várok vele, hátha holnapra jobban lesz, múltkor is 1 napig volt lázas, és utána semmi baja nem volt. Egyébként nem taknyos, nem nyűgös. Nem tudom mi baja.

Bocs, hogy csak nyafogni jöttem, de alig bírom a monitoron tartani a fejem. Mindenkitől bocs.

Vali! Diusnak jobbulást!! Sajnos elég sérülékeny az álluk, Szabinak is volt egy ilyen, csak kádban esett el. Szerencsére elég szépen összeforrt neki. Biztos neki is rendben lesz minden.

(A farsang egyébként jó sikerült, szerkót is szereztem, de mivel nem voltam jó passzban, nem nagyon tudtam élvezni az egészet).

Üdv,

Szazsa

[Kép
szazsanna

Judit! Majd legközelebb megint megpróbáljuk, ha már jó lesz a gépetek! :wink:

Erika! Én 61 vok! :shock: De nekem 55 az ideál súlyom ... legalábbis a magasságomhoz. :mrgreen:

Évi! Jobban vagy már?? :(

Süti! Én is megcsináltam a "Ronda és Finom", de 12 db-ot egy picit megégettem, mert ma sokat nyűglődött a kisebbik főnököm... sz"al feszt pesztráltam sütés közben... :roll: Azééé finom lett... Levente ha hazajött majd lecsekkolja... de nem is, inkább majd holnap, különben nem alszik el íccaka....

Szazsa!!! :cry: :cry: Jobbulást nektek!!!!!! :(

Nóri! Én úgy imádom mikor az a sok kis "törpe" körülüli az asztalt és majszolnak ... :) Meg kell zabálni őket!! Olyan édesek! :lol:
szilbee

Hűűű DE SZÍÍÍP VONALZÓKAT GYÁRTOTTÁL!
Nnna, majd én is.... :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szazsa! És mégis mitől dagadtál be? :shock: Jobbulást neked is és Attinak is!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Köszi! :oops: :mrgreen:
szilbee

Évi!
Te szegény,hát akkor szörnyű egy éjszakád lehetett! :( De akkor már kicsit azért jobban vagy csak rádférne egy kiadós pihenés!Igaz?

Nóri!
Amint elküldtem a hozzászólásomat,hogy még mindíg alszik,már hallottam is a hangját a másik szobában!
Igen voltunk lent,nagyon kellemes idő volt egyébként,ha a szél nem fújt volna tiszta tavasz!! :D :D

Erika!
Szerintem,túl sok figyelmet szentelsz erre a szopizós dologra!Pedig hidd el nincs ott semmi probléma! :wink: :D Én annak idején alkalmazkodtam Francihoz,soha nem figyeltem mit mond a védőnő ,mindíg úgy szoptattam ahogy azt a Franci igényelte!Nekem is volt olyan,hogy 2 óránként szopott,de olyan is volt hogy olyan mélyen bealudt egy szopi után,hogy a 4 órát is kihúzta,mindíg változó volt!Mérni meg csak a tanácsadáson mértük meg mindíg, nem volt otthon mérleg,és így nem tudtam aggódni azon,hogy éppen mért evett most kevesebbet,vagy most sokat evett,és mennyit hízott két hét alatt! Ha szopi után jól érezte magát elégedett volt,én is az voltam!De nehogy azt hidd,hogy engem néha azért nem kapott el az ideg,hogy nincs elég tejem,még tápszert is váltottam ki,hogy legyen otthon!De aztán nem volt rá szükség soha! :wink:
Arra is gondoltam veletek kapcsolatban,hogy lehet amikor elkezd szopizni az egyik ciciből elősször gyorsan folyik a tejcsi mert ugye tele a cici,és mikor ez az állapot elmúlik és ugye szívni kellene,dolgozni a tejcsiért megunja,és azért mérgeskedik mert nem folyik már úgy!
Remélem tudtam kicsit segíteni! :D De nyugodtan írd le mindíg ami a szíved nyomja,nem zargatsz vele senkit szerintem! :D
És bocsi ha kicsit sokra sikerültem! :oops: :D

Szilbee!
Nagyon szépek az új vonalzók! :D Melyik oldalon találtad őket,nagyon tetszenek! :D
Vendég

Évi Szazsa!!!

Jobbulást nektek !!!! :(

szilbee!!!
Tényleg tuti lett az új vonalzód :)

Nóri!!
Sütid,hogy sikerült????

KépKép
diÁcska

Ezzen az oldalon lehet ilyet csinálni... http://ticker.7910.org/eng .
szilbee

Óh,Szazsa jobbulást! :(
Vendég

Szilbee! Kép Megyek vonalzót gyártani! :D
Vendég

Szilvi, itt temérdek mennyiség van :shock: ! Hogy bukkantál rá?

Hajni! Lilcsivel is az volt mindig a baj, hogy csak addig szopizott, míg dőlt a lé. Mire már a táplálóbb jött volna, addigra belassult, lusta lett kiszívni. :evil: Jól meg nem lakott, persze, hogy ordítós volt. 2 hétig csináluk ezt, utána jött a pótlás. :cry:

Vali! Még hűlik a süti, de az illata tuti finom :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

A Hőmérős topikban találtam rá. És igen, marha sok kép van hozzá. :P :lol:
szilbee

Huhh...ez még nem lefutott kör :lol: lehet, minden nap másikat csinálok. Szebbnél szebbek vannak.
Most megyek etetni a lányokat...sztem már nem is jövök...
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri! :shock: Lányokat?? :shock: Jó lett az új vonalzó! :D

Szilbee!
Húú,ez aztán igen a bőség zavara!Nagyon szépek vannak,én is ügyködöm,de úgy vagyok mint Nóri,jobbnál jobbak vannak nem tudok választani! :D
Vendég

Sziasztok!

Egy gyors bekukk, mert teszem el magam holnapra, még mindig ugyan olyan szarul vagyok :(

Szazsa, azta, és mit mondtak, mitől van, és mire számíthatsz? Jobbulást!

Vali, még nem is reagáltam Diusra. Szegénykém, rosszul sikerült a motorozás! Nem is csodálom, hogy sírtál vele, én is biztos sírtam volna! Remélem gyorsan elfelejtitek!

Erika, Mano összes szavával egyetértek. Próbáld a mérleget elfelejteni, és Réka igényeit figyelni. Lehet az amit Mano írt, hogy nincs kedve a végén küzdeni a cicivel. De az is eszembe jutott, hogy mi lenne, ha nem kétóránként szoptatnád, hanem mindig picit húznád az időt. Biztos éhes?

Egyébként meg nyugodtan kérdezz, látod, jobbak vagyunk, mint a védőnő :wink: :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Hajni! Látom próbálgatod a vonalzókat!!! Egyik jobban sikerül mint a másik! :D

Kép
szilbee

Nóri: Ne máááááár! Mindig a tyúkokkal fekszetek. :D :D Legalább mondanád, hogy jól sikerült az almás...vagy valami... :D :D

Vali: Nagy buli lesz holnap? Torta? :D

Szazsa: Szegénykém...Jobbulást!

Évi/Mano: Köszönöm. :) Biztos éhes e? Azt hiszem igen. Onnan tudom, mert nem az órát nézem, és ha letelik a 2 óra, akkor etetem, hanem ha minden mást kizártam, mégis nyűgös....akkor kap cicit. És igazából már ismerem az éhes sírását. Legalábbis ha a hasa fáj, fáradt vagy puki bántja, tök másképp sír.

Én úgy gondolom, hogy kitartóan, koncentráltan és ügyesen szopik, nem nagyon hiszen, hogy türelmetlen lenne...de fene tudja. Mostanában cumisüveget sem látott, hogy az hatna rá, abból ugye könnyebben jön a kaja...

Fürcsi után bőven elég volt neki egy cici...szóval.... :roll: :roll: De látnátok fürdetéskor milyen jó súlyban van....Lehet, hogy túlságosan akarom szoptatni, nem kellene ennyit görcsölni. Mindent túlreagálok. :? :? :roll: :roll:

Jól telezabáltam magam, most ülök egyhelyben és emésztek.... :? :? Csendben igyekszem hííízni. Ha ezt nekem valaki mondja 1 éve, hogy hízni akarok. Nyíltan kinevetem....
jaimee1

Kép
Vendég

Szebbnél szebb vonalzók :D
Már vagy fél óraja válogatok :oops:
alig bírtam dönteni :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Jóó Reggelt!!!

Kép
szilbee

Kép
Isteni az idő! :D Megyünk játszóterezni! :D Majd később leszek!Pusszancs! :wink: :D
Vendég

Kép
Sziasztok!

Igen, nagyon finnnnom lett a süti! Dejót nem kellett volna alászórni, nem is tudom, miért tettem, hiszen nem szeressem :roll: De az a szerencse, hogy nem sokat tettem bele. Viszont azon kívül, hogy finom lett, nagyon szép is! Nem maradt nyers, nem éget meg sehol....

Erika! Igen, már hozzászoktam, hogy a tyúkokkal fekszem én is. Hétköznapi esti programtól -fürdés-Jóban rosszban-Jóbarátok- nem tudok hétvégén sem szabadulni. Csak most a hétfőn felvett filmet néztem meg. Kár volt. :?

És igen, látnánk Rékát fürdetéskor, milyen jó súlyban van :wink: Képet!

Ma már varrtam, vasaltam, elektromos seprűt takarítottam (fujj). Le is akartam menni Lilcsivel, de a hajam még nincsen megmosva. Pedig majd szétveti az energia... :lol:
Ja, meg ruhákat turkáltam...valami vékonyabbat kéne vinni a bölcsibe, mint az overall...

Szilvi! Misoda vonalzómizériát indítottál el :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Engem is elkapott a gépszíj és kitakarítottam már hajnalban a lakást! 8) Most meg stoppolom Levente ruháit.

Évi! Hogy vagy???
szilbee

Hello Csajok!!!!

Micsoda szép vonalzója van itt mindenkenek??!!! :) Majd ha lesz időm én is gyártok újat :)

Ma már apja megint levitte Diust motorozni :) Addig jöttem bekukkra csak mert főzök.....

Tortát igen rendeltem a Zagyvából csak még nem mentünk el érte :roll:
3 óra körül jönnek mamáék és megtartjuk a szülinapot igaz most nem lesz akkora felhajtás jó egyébként sem szokott mert van 1-2 gond a családban és igazán nincs kedve senkinek nagyon bulizni :(
Dius kapott tőlünk egy bicót és egy kirakót :) Mamáéktól pedig tánci szőnyeget és a gyöngyöt amit már régóta körözök neki :)

Majd este jövök addig is szép napot,menjetek sétálni isteni idő van!!!!
Kép Kép

KépKép
diÁcska

Az én lányom meg elaludt...1/4 12 óta húzza a lóbőrt. :shock: Kíváncsi vagyok meddig? Utána menni kéne valamerre, de merre?

Most láttam a 7i7esnek az előzetesét. Az az elvont csaj, aki lesz benne, Tyereskova, az nekem osztálytársam volt 1.-2.-3.-ban :lol: Sőt, barátnők is voltunk :shock: . Már akkor sem volt semmi a csaj...

Vali! Nektek jó bulizást!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hahó!

Este jövök, olyan szupi idő vaaaan!
:D :D :D :D :D

Szép napot mindenkinek!

Diának nagyon boldog szülinapoooooot!

Cuuuuup!
jaimee1

Sziasztok!

Megvagyunk ám mis is,nem vesztünk el,csak tegnap óta takarítunk a háznál,hogy mi volt ott te jó isten!De azért már alakulgat.Fürdőszobába is felszerelvényeztek,elvitt megint egy csomó pénzt a szereleő :(
Luca is jól van,képzeljétek 2 órkat alszik kint az udvaron a háznál,bezzeg itt a mamánál nem :P

Nagyon jók a vonalzók,mindjárt megpróbálok én is gyártani egyet :)

Vali,Jó szülinapozást mára. :) Lehet jhobb is,hogy nem varrták össze a kis állát,igy is be fog neki szépen gyógyulni biztosan :)

Erika
,szerintem ne görcsölj ennyit ezen a szopizós molgon,mondjuk én is ilyen voltam.Sokszor kétségbe estem.Nekem azt mondta a doki néni+védő néni,hogy ne mérítskéljem Lucust,mert azzal csak idegesíteni fogom magam,és ha ők úgy látják,hogy van valami gond vele,akkor hoznak nekem egy mérleget.De nem volt rá szükség.Réka is szépen hízik,ne aggódj szerintem,nincs miért.Luca a mai napig 2 óránként kér cicit.És nem hiszem,hogy olyan sokat enne.Valemelyik nap fejtem ki neki,és csak 60at tudtam,és bőven bírta vele 2 óráig.Régen ennyitől égen halt volna,most egy ideje nem eszik anynit,de nem is baj,mert volt,hogy 2 hét alatt hízott 80dkg-t :oops: Ez azért kissé sok.Mostmár 1 hónap alatt hízik 40dkg-t.

Nóri,nagyon jók lettek a farsangi képek :) Várjuk a többit is :)

Szilbee
,azért ízlett a süti? Nekem is volt amelyik egy kicist odakozmált:) :oops:

Ma még megpróbálok jönni,ha tesóm ideenged.

Délután lehet megyünk be a Tisza partra sétálni,hátha jön valemyikőtök és összefutunk :)

Kép
Kép
tundi24

Csajok,az új vonalzónál,hova kell írni a születési dátiumot?Mert nem találom... :(

Kép
Kép
tundi24

Tündi!
A mai dátumoot javítsd ki a születés dátumára,és alul pedig az after-t vagy mit jelöld ki!Remélem sikerülni fog! :wink:
Vendég

Na látom mindenki élvezi ezt a szuper időt! :D Mi is 11:45-kor jöttünk fel,hintáztunk,csúszdáztunk,még homokoztunk is!Francit alig tudtam elhozni a játszóról,nagyon élvezte!Aztán megebédelt,és már húzza is a lóbőrt!
Tegnap este még 10-kor ébren volt,és nagyon rossz éjszakánk volt,olyan sokat felébredt! :( Nem tudom mi volt vele!

Vali!
Jó bulizást délutánra! :D

Na megyek lepihenek kicsit még lehet!Majd később még benézek!
Puszi!
Vendég

Sziasztok!

Nos hát, szerencsére nem volt akkora a baj a géppel, mint ahogy megijedtünk! Valaki átjött a tűzfalon, és úgy küldözgette volna a cuccokat a gépünkön keresztül, azért jelzett a vírusírtó másodpercenként. De kiirtottuk a gépről és most már 3 vírusírtó is akcióban van.

Szilbee, ha esetleg egy picit ráérsz, fönt vagyok msn-en.

Vali! Jó bulizást és várjuk a képeket a szülinapról :)

Szazsa! Remélem már jobban vagy te is és a gyerkőc is! Majd írjál azért, hogy mi van!

Mindenki! Klasszak az új vonalzók! :) Én maradok ennél ami van, nekem már nemigen van időm ilyenekre...

Ma lecsekkoljuk az új bébiszittert, délután elmegyünk a barátnőmékhez, ő pedig itt marad Marcival1-2 órára. Kíváncsi vagyok...

Én ma naaagyon fincsi hagymalevest főztem! Mindennap bírnám ezt enni :)
judit_79

Sziasztok!

Mi délelőtt a mamánál voltunk. Végre levegőzött is Timi egy kicsit :D
Délutánra beigértem a játszóteret. Gondolkodtam a nefagoson de szerintem ott most sokan lesznek. Majd inkább hétköznap. Jól gondolom?

Vali
Jó köszöntést! Én majd a napján akarom csak el ne felejtsem
Dius mikor kezdi az óvodát? Most vagy majd csak ősszel?

Tündi
Konyhabútor kész van már?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Hát a délutáni sétánk elmaradt,apa a takarítás mellett döntött,hogy haladjunk.Függönyök felrakva a nappaliba is,szép lett,és angyon jó friss levegő van.A kezemet szétmarta a zsíroldó,de túlélem :)

Hajni
,köszi a vonalzós dolgot,mindjárt próbálkozok vele :)

Petri,nincs még kész a konyhabútor,jövőhét végére igérték,de még az ajtók nem lesznek rajta.De legalább be tudunk pakolni,és ott tudunk lakni.

Judit,remélem beválik az új babysitter.

Nóri,voltatok valemerre délután?

Évi,hogy sikerült a meccs Csongiéknak?[/b]

Kép
Kép
tundi24

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?