Sziasztok!
Megvagyunk ám mis is,nem vesztünk el,csak tegnap óta takarítunk a háznál,hogy mi volt ott te jó isten!De azért már alakulgat.Fürdőszobába is felszerelvényeztek,elvitt megint egy csomó pénzt a szereleő
Luca is jól van,képzeljétek 2 órkat alszik kint az udvaron a háznál,bezzeg itt a mamánál nem
Nagyon jók a vonalzók,mindjárt megpróbálok én is gyártani egyet
Vali,Jó szülinapozást mára.
Lehet jhobb is,hogy nem varrták össze a kis állát,igy is be fog neki szépen gyógyulni biztosan
Erika,szerintem ne görcsölj ennyit ezen a szopizós molgon,mondjuk én is ilyen voltam.Sokszor kétségbe estem.Nekem azt mondta a doki néni+védő néni,hogy ne mérítskéljem Lucust,mert azzal csak idegesíteni fogom magam,és ha ők úgy látják,hogy van valami gond vele,akkor hoznak nekem egy mérleget.De nem volt rá szükség.Réka is szépen hízik,ne aggódj szerintem,nincs miért.Luca a mai napig 2 óránként kér cicit.És nem hiszem,hogy olyan sokat enne.Valemelyik nap fejtem ki neki,és csak 60at tudtam,és bőven bírta vele 2 óráig.Régen ennyitől égen halt volna,most egy ideje nem eszik anynit,de nem is baj,mert volt,hogy 2 hét alatt hízott 80dkg-t
Ez azért kissé sok.Mostmár 1 hónap alatt hízik 40dkg-t.
Nóri,nagyon jók lettek a farsangi képek
Várjuk a többit is
Szilbee,azért ízlett a süti? Nekem is volt amelyik egy kicist odakozmált:)
Ma még megpróbálok jönni,ha tesóm ideenged.
Délután lehet megyünk be a Tisza partra sétálni,hátha jön valemyikőtök és összefutunk