Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Pár kép!

Kép Nincs itt senki!
Kép Vagy mégis?
Kép Kukucs!
Kép Észrevettek!

Csak ennyi mára!

Szép és nyugodt estét mindenkinek!

Sziasztok
Vendég

Gabi,
Szombaton megyek fodrászhoz, szóval a keddi tücsök-zenén már láthatsz is az új frizkóval :wink:
És egyáltalán nem fognak hülyének nézni az ortopédián, ne izgulj!!! A nagyimnak is volt kalapácsujja (mondjuk neki felfelé állt, rá nőtt a másik ujjára) és megműtette, mert nagyon zavaró és fájdalmas volt a cipő viselete. A csupasz lábon menés közben nem zavarta, csak amikor rákerült vmi lábbeli, szóval jól teszed, h elviszed Jotikát :wink:
Kimaradt torna :lol: :lol: Most lehet, h egyenlőre még szünetelek a tornával, mert h találtam infraszaunát és arról is nagyon jókat olvastam fogyózás szempontjából :) És egyébként ott is van infraszauna, ahova ti is jártok tornázni :wink: Hétvégén meg is nézem. Inkább ülve izzadok, mint állva és megállás nélkül :lol: :lol: 8) Ha meg nem lesz hatékony a dolog, akkor hajrá torna, persze az itthoni mellett :roll:

Én komolyan nem értem :roll: Egy hónapja most már, h abbahagytuk a szopizást, de szerintem nem hogy fogytam, hanem még híztam is :roll: pedig sokkal kevesebbet is eszek, mert már nem kívánja a szerveztem a többlet kaját. Ti értitek ezt? :?

Judit,
Ha kész lesz az új frizkód, tegyél felé képet lécci! :wink:
Szekrénybe bebújás :lol: :lol: :lol:

Dolli,
Azért ne gondold, h én is egy konyhatündér vagyok :lol: pl a palacsintasütést abszolút utálom, csak ha megkívánom, rajtam kívül nem csinálja meg más :wink: Egyébként a főzéssel úgy vagyok, h egyszerre jó nagy adagot megcsinálok és akkor nem kell mindennap a főzni 8)

Jucc,
Nagyon drukkolok, h összejöjjön a piros autód! :D

Egyébként a tavas játszónál lehet vhol normálisan parkolni? :? Csak a főútról dereng a játszó, de gondolom hátul mennek mellékutcák is :?

Első képek nagyon jók :D :D Még-még!!! :D :D Sajnos nekünk nagyon vacakul sikerültek az első képek, apa annyira meg volt hatódva, h nem látta rendesen a kijelzőt és szinte minden kép homályos lett :( És persze az embernek már csak utólag jut eszébe, h kamerázhatott is volna vele :roll: Mindegy így jártunk.

Mimi,
37. hétre 3900 grammal? :o Az igen :o

Nálam meg az volt, h Adél nagyon nem akart kibújni, ráhúzott még egy hetet, de még így is csak 3900 gr lett, amit persze nem bánok. Elég volt így is kitolni :lol: :lol:

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Mennyi édes kép, jöhet még!

Tényleg nagyon meghatóak ezek az újszülött képek, nekünk sem lettek nagyon. Balázs születésekor még nem volt digitális gépünk, persze vannak papírképek. Gergőnél meg úgy rémlik, kintmaradt a gép, csak már bebugyolálva, szopizva vannak képek :roll:
De Balázsnál is a doki szólt, hoyg mi van, nem is akar apuka fotózni? Szóval meghatódás nálunk is volt :wink:

Köszi a tavas játszós infókat, megkeresem, ha lesz kocsi!

Curse :) Ne legyél türelmetlen, majd lemennek a kilók! A természet tudja, mit csinál.

A sok jó képhez megpróbálok én is kapcsolódni néhány napokban készülttel:

Közös olvasgatás:
Kép

Így élvezzük a tavaszt:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

És így vonatozunk:
Kép
Kép

Bocs, kicsit sok lettem...

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

Cruse, Én is hízni kezdtem mikor befejeztük a szoptatást, Én a szoptatástól fogytam!

Gabibi, ma mész tornára?

Judit, édes Robika nagyon, Dominika is imád a szekrényben bujkálni!

Jucc, nagyon szépek a fiaid!
Ovi beszokással, hogy álltok?
Balázs mit mesél, hogy tetszik, vannak már barátok?

Tekiroll, anyudéknál ha van net, írj ám onnan is!
arivirág

Curse! Ugye nem mondod komolyan,hogy a kilók miatt aggodsz?Tök vékony vagy!!!Kiváncsi vagyok a hajadra :lol:

Kép

Gabi
gabibi

A Szabi kb Szilveszter környékén fejezte be a szopit.Hihetettlen,azóta én is hízásnak indultam :lol: :lol:

mimi12

Arivirág :lol: :lol: Ma nem megyek.kedd csütörtök a tornanap :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

Semmi dumcsi? Micsoda péntek?

Kép
Vendég

Jucc,
De hogy volt sok :D tök jó, h tettél fel a srácokról képeket :D Egy élmény volt őket nézegetni :wink:

Na jó, akkor befejezem a súlynyavalygásomat :lol: csak hát mindig azt hallani, h szoptatás után lemennek a fent maradt kilók, de úgy látszik ez sem igaz :roll:

Judit,
Már ezért a képért érdemes volt benézni :lol: :lol:

Holnap jön a megújulás, alig várom :D Ma lenyomtam egy kemény kick boksz tornát, nagyon jól esett, remélem lesz is hatása szépen, apránként. Kb. 1 hónap múlva megyünk Galyatetőre ejtőzni és addigra szeretném, ha azért nem lifegne a hájam és nem a saját úszógumim tartana fent a vízen :lol: :lol: 8) Arról már nem is beszélve, h apát is el kéne majd egyszer csak csábítanom a tesóprojekt végett. Nem mintha egyébként nem, de értitek hogy gondolom :wink:

És azért, h rosszat is írjak. Csajomon most jött ki az oltás mellékhatása :( Tegnap este kb. félóránként felébredt és sírt, ma meg van egy kis hőemije is :( Úgy útálom ezeket a kötelező dolgokat :roll: Ráadásul ma nekiesett az ajtófélfának, nőtt is egy szép pukli a halántékán :(

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Arivirág! Van net, csak írni nincs erőm, időm. :? Pocsék éjszaka volt a tegnapi, ma kicsit jobb. Meg folyamatosan lent vagyok anyukámnál, mert vannak gyerekek, akikre vigyáz, és ők állandóan babáznának. Amikor feljövünk, akkor meg alszunk, ha bírunk. :)

Curse! Az jó lenne, ha szopi után még mennének e kilók. Akkor én is jobban érezném magam. :) Meglátjuk, hogy alakul, kíváncsi vagyok. Bár már jóval a terhesség alatti súly alatt vagyok, de nem is baj, mert túlsúllyal indultam, és még így is van mit lefaragni.
Szegény Adélbaba! Rájár a rúd! Remélem, hamar túl lesztek rajta…
Tavas játszó, ha az, amire gondolok, akkor a takarékszövetkezet háta mögött egy parkoló, ahol ritkán állnak kocsik.

Judit! Ez a kép! :)
Robika is édes a bújócskával. :)

GAbi! Nekünk a dokinénink hívta fel a figyelmet rá, hogy masszírozzuk a kalapácsujjat is, meg a lábacskái is befelé álltak, azt is sikerült kimasszírozni, mire eljutottunk az ortopédiára. :)

Mimi, Gabi! Nagyon jók ezek a szülés utáni képek. :) Jó dolog ezeket visszanézni. :) Majd teszek fel én is, ha hazaértünk. :)

Jucc! Milyen nagy fiaid vannak! :) Nagyon klasszak a képek! :) Kertészkedés klassz dolog. Gyerekkoromban szerettem volna családi házat, ahol kiélhetem az ilyen hajlamaimat, de most szerintem nem lenne rá energiám. Bár nem is tudom, mibe tudok ennyire elfáradni néha. :? :oops:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Na most ráérek írni!tegnap olyan colt a fiam mint egy kis cirkáló :lol: Mindig amikor nekiálltam írni már mehettem is utána :lol:

Judit!Nálad aztán tényleg mindig készenlétben van a telefon :lol: :lol:

Jucc! Én is ugy képzelem,hogy majd csinálok valami szép kertet,csak az a gond,hogy egyáltalán nem értek hozzá :lol: És a rózsán meg a szekfűn kivül semmi virágot nem ismerek fel :oops: De majd megtanulom :wink:

Curse,könnyen meglehet állni a tónál,mert ha jól tudom ott van még a régi CBA parkolója is,meg okdalt a földutón is meglehet állni.

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

Cruse, milyen lett a frizkód?

Dolli, ma éjjel nagyon vacak volt az Én éjszakám is, Dominika nagyon sokszor felébredt!

Szerintetek, normális dolog, hogy 2liter folyadékot megiszik a kisebbik lányom, és meg sem kottyan neki?
Nem sok ez egy kicsit?
Bianka alig iszik, nagy nehez megiszik egy nap talán egy litert, hugica meg ha adnék neki, akár 3 litert is meg tudna inni!

Halottam hogy CBA helyén Lidl lesz!
:shock:
arivirág

Sziasztok!

Most írok először ebbe a topikba. Mi másfél éve költöztünk ki Pestről Érdre. Tervezgetjük a második babát, én meg rávetettem magam a babás topikokra :) Olvasgattam amiket írtatok....hová jártok tornázni? RÁm is rám férne..............

Nagyon édesek a gyerkőceitek :)
Peni

KépKép
peni

Szia Peni!

De jó,egyre többen leszünk itt Érdiek!
Mi is kb másfél éve lakunk itt.Elötte Újpesten laktunk de,én Budaörsön nőttem fel.

mimi12

Arivirág.A lányom is sokat ivott kicsinek.Ő spec éjszaka is ivott,és kb 1/2l lötyit megivott éjszaka kb 3éves koráig.
A Szabi szerintem kevesebbet iszik de,ő is lazán megiszik 1litert.

mimi12

mimi: Mi is Újpesten laktunk mielőtt Érdre költöztünk :)

KépKép
peni

Szia Peni!

Örülök,hogy csatlakoztál :lol: A freshfitnessbe járok .Jó hely csak nagyon-nagyon kicsi ami néha zavaró.

Nagyon sokan vagytok régi Újpestiek :lol: :lol: :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!
Tényleg sokan vannak itt régi Újpestiek? :) Mi is onnan jöttünk...már lassan megszokom Érdet.
Én néha megfordulok a Vital Wellnesben -nem tornázni járok oda- de amikor ottvagyok mindig megnézem a tornázós lányokat. Egy-egy aerobikon vagy ilyen csoportos tornán 3-4 csajt szoktam látni....olyan helyre mennék szívesen ahol jó sokan vannak, hogy el tudjak vegyülni a tömegben :) (legalábbis addig amég a formám kerekből nem változik valami mássá :wink: )

KépKép
peni

Peni!
Mi itt lakunk a Vital Wellnwestől 2utcányira(vagy 3?) :lol:
a Fényező-ben.
Ti is errefelé laktok?

mimi12

Sziasztok!

Peni!
Üdvözölek a topikunkban! Nagyon jo lenne ha minnél többen lennénk! Melyik oviba jártok? Képeket is kérünk a kisfiadról.

Most csak pár szot irok: Camponába voltunk! Néztünk egy bábelőadást 10percig amig a Robikát érdekelte.

:lol:

Egy vadidegen nő gratulált a három gyerekemhez. Megkérdezte hogy mind az enyém? Mondtam neki hogy igen, gratulált és akkor sokkoltam egy kicsit hogy van még egy, csak az 20mult. Látátok volna a fejét!

Sziasztok
Vendég

Hali,

Ma mozgalmas napunk volt, végre megérkezett az asztalos és összerakta manó emeletes ágyát. Holnap reggel jön és lelakkozza és akkor már teljesen kész lesz. Kicsit nagyobb lett mint gondoltam, elfoglalja a szoba egyik oldalát teljesen de olyan magas h én is beférek alá. Így legalább nem verem be a fejem amikor majd hajolgatok be a kiságyba. Aztán este a lányom sikeresen hozzányúlt a forró lámpához, úgy megégette a kezét h felhólyagosodott :?

Peni,
Üdv köztünk :) Régebben én is jártam a Vitalba, ami tőlünk nagyon messze van de csak ott volt baba-mama torna.

Judit,
Joggal lehetsz büszke magadra, nagyon jól nézel ki :D

A.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Köszönöm a kedves fogadtatást :) nagyon kedvesek vagytok!

Mimi: mi is nagyon közel lakunk a Vitalhoz, igen, meg a fényezőhöz is:-) Mi a Sóskúti út felső részén lakunk, néhány sarokra a Vitaltól.

Hú Judit: 4 gyermeked van?? De jó!Grautálok! :) Igyekezni fogok feltenni képeket (vagy legalább egy képet) a kisfiamról, bár bevallom nem vagyok egy nagy számítástechnikus...magyarul elég béna vagyok, a vonalzót is egy hétig tartott összehozni :oops: de azért majd igyekszem :wink: .

Kostyika: te merre laksz? Milyen volt a baba-mama torna a Vitalban? Ha lesz nekem is még egy picim el fogok menni, feltéve ha lesz még akkor és persze ha poitív tapasztalataitok vannak:-)

KépKép
peni

Dolli,
A fogak miatt vannak pocsék északáitok?
És köszi a tippet a parkolásra :)

Gabi,
És ez a cirkálás lesz még rosszabb is :wink: Mióta Adél jár azóta, ha elmegyünk vhova, akkor ott egy perc nyugtunk sincs, menne-menne :lol: :lol:
És neked is köszi a parkolos tippet :)

Arivirág,
Sajnos alulmaradt a várakozásaimnak, nem teccik :( A szín igen, de a fazon az még sem lett teljesen eltalálva :roll:
És szerintem az soha sem baj, ha többet iszik a gyerkőc :wink: Bár Adél is így tenne, nálunk alig van meg naponta a 2-2,5 deci víz. Mondjuk próbálom azzal pótolni, h minden kajcsit hígan kap. Szóval, ha engem kérdezel, nem baj :wink:

Peni,
Üdv közöttünk :) Mesélj még egy picit magatokról! :wink:
És én is laktam egy ideig újpesten :)

Judit,
Bábelőadás :lol: És ahogy már múltkor is írtam simán letagadhatsz 1-2 gyerkőcöt :wink: Nagyon jól nézel ki! :D

Andi,
Szuper, h megvan az ágy :D Érdi asztalossal csináltattátok? Veronika kezecskéjének bulást!

Nálunk egyre kakább a helyzet, most adtam germicidet Adélnak :( 38,6 volt a láza. Tudom, h jó, ha dolgozik a láz, de azért kínozni sem szeretném a gyereket. Ez most már a 3. gázos éjszaka kivi vagyok meddig fog tartani a mellékhatás. Ráadásul most este már nehezebben kezdte venni a levegőt is, úgyhogy alakul az a hörghurut :evil: :( Úgy látszik minden mellékhatás megérkezik :cry:

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Curse: látom itt szinte mindenkinek van újpesti múltja :) . Én sem vagyok igazi újpesti, csak 3 évet éltünk ott.
Nem is tudom hirtelen mit meséljek magunkról. 1 kisfiam van, aki most 4,5 éves. MÁr egy ideje szeretnénk neki kistesót, csak közbejött egy kis nőgyógyászati malőr ami miatt várni kell egy kicsit, de ha minden igaz akkor ősztől zöld útat kap a babaprojekt. Már teljesen rá vagyok kattanva a témára :wink: .
Olvastam, hogy nem nagyon isznak a gyerkőcök, az én fiam sem ivott egy darabig....és nagyon aggódtam mert nyári baba volt és ráadásul dög meleg volt abban az évben, tejem meg alig volt.....szóval ismerem a témát sajna. De szerencsére ez is megoldódott. :)
TI gyeden vagytok még a babákkal ugye? Gondolom mert ahogy nézegetem a vonalzókat még picúrkák.
Peni

KépKép
peni

Sziasztok!

Szuper időnk van!
Tegnap 3-kor leléptünk a férjemmel, randiztunk egyet a Pesten, estére meg mentünk egy lakásavató buliba, reggel 4-kor jöttünk haza, jó fáradtak vagyunk! :shock:

Üdv, Peni, nekem 2 lányom van, egy 2 éves meg egy 4éves, lassan majd vonalzóm is lesz talán……
:oops:
arivirág

arivirág: a vonalzó nekem is egy hétbe tellett, bár én az átlagnál sokkal bénább vagyok számítástechnikai vonalon :lol: .

Lányok, ha már itt úgyis mindenki Érdi, kérdeznék valamit.....
Nincsen véletlenül valamelyikőtöknegy egy megbízható takarítónénije? Vagy ismerőse aki vállal takarítást? AMióta kiköltöztünk Pestről folyton szalad a ház, dolgozom egész héten, aztán a hétvégi 2 napban próbálom behozni a lemaradást, de megmondom őszintén szívesebben lennék a családdal, játszanék én is, csaviznék minthogy itthon az egész szombat vasárnapot a takarítással töltöm :( . És hát tudjátok hogy van ez, élni egy adott méretű házban, lakásban nem nagy, de takarítani ugyanazt hatalmas..........szóval megint csapkodnak a hullámok a fejem fölött! Tudnátok ajánlani valakit???? Olyan jó lenne! :)

KépKép
peni

Peni, nekem volt vonalzóm már, :shock: csak kitöröltem, hogy majd csinálok egy szebbet :lol: , és azóta is csinálom….valahogy nincs rá időm!
Én nem tudok takarítónőt ajánlani, de iwiw-en láttam szokták írni hirdetésben, hogy bejárónőt keresnek, esetleg Te is adhatnál fel egy hirdetést?!
arivirág

Arivirág: ja értem, szóval már volt vonalzód. ÉN nem merem kitörölni az enyémet mert nem tudom reprodukálni.-bár az enyém sem a legjobban sikerült. :)
Lehet, hogy megpróbálom az iwiw-et bár igazság szerint olyat szeretnék akit ismer valaki, akit ajánlanak........teljesen idegenet, csak úgy nem mernék beválasztani. Bár lehet, hgoy ez butaság, nem tudom.

KépKép
peni

Megint sétáltunk egy nagyot :lol: :lol: Bár maradna ez az idő!Nemhogy megbeszéltük volna mára a talit,mert fantasztikus az idő :lol:

Peni,és mire gondoltál?Hányszor egy héten,és csak hétköznap?Én megkérdezhetek valakit.

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

TÉnyleg nagyon klassz idő van! Mi is most jöttünk be, idáig kint labdáztunk, olyan jó volt. A kinti hőmérőnkön (igaz telibe süti a nap) 19 fok van rajta!:-) Szuper, én is örülnék, ha így maradna.

Gabi, úgy szeretném igazából, hogy heti egy napot fixre megbeszélni, valamelyik hétköznap lenne jó igen. És ezenkívül jó lenne még néha 1-1 plusz nap is.(ez persze megbeszélés szerint) Pl. most,hogy tavaszodik jó lenne a heti háztakarításon kívül egy ablaktisztítós napot beiktatni. És nem bánnám ha vasalna is a hölgy, a takarításon kívül.
Volt egy fiatal csaj aki járt.......csak neki volt állása és így nem tudott megbizhatóan járni hanem csak alkalomszerűen most meg már azt sem. :roll: . Köszönöm, hogy megkérdezed az ismerősöd:-) A picúrodat hogyan hívják Gabi? "Jotika" a beceneve vagy csak én nem találkoztam még ezzel a keresztnévvel? :)
Köszi előre is!

KépKép
peni

Sziasztok lányok!

Leültem kicsit mert majd leszakad a derekam az ásástol, de kész a füvesitésem.

Van egy kis lemaradásom, egy csomo mindenre nem reagáltam.

Jucc!
Nagyon jók a fiukrol a képek. Nálunk is igy van, apa leül csinálni valmit, Robika már pattan is az ölébe. Képből soha nincs sok, ne fogd vissza magad.

Curse!
Holnap 11-re jön a fodrász amikor a Robikát lefektetem. Már én is félek egy kicsit, mert Gabinak meg neked se tetszett a frizura.
Nem felejtettem el a kályhást se megkérdezni, keresik a számát mert ez két éve volt. De jó neked, hogy elutaztok. Nekem csak az épitkézés jut. Pöttyök nincsennek a lányon?

Tekiroll!
Meg se fordult a fejembe hogy nem kertesbe laksz.

Kostyika!
Köszi a bókot. A sogornőmék is igy oldották meg a kiságyat. Ők is csináltatták, nagyon tetszik ez a megoldás.

Arivirág!
Nekem is mindig sokat ittak a gyerekeim.
Csak akkor épül meg a Lidl ha nem bonja le a CBA-t. Nem akar az önkormányzat fém épületet oda.

Gabibi!
A hétvége nálunk nagyon zürös, ezért nem is emlitettem hogy találkozzunk. A hétköznapokban is a délután jobb. Az se minden nap. :D

Sziasztok
Vendég

Judit!
Most olvasgattam vissza egy kicsit a topikot, jól olvastam, hogy neked 4 gyerkőcöd van???? Mert itt látom, hogy van egy RObid.....de van még további 3 csemetéd? Vagy összekombináltam valamit amit nem kellett volna???? :)

KépKép
peni

Szia Peni!

Fentvagyok iwiwen, ott tudsz a gyerekeimről képeket nézegetni. A lányok is az ismerőseim között vannak.

Igen van egy nagyfiam ő 20mult, a kisebb 15lessz májusban, a lányom 10 mult és a legkissebb Robika.
Még leirni is hosszu ezért nincs mindenkinek vonalzoja.

Szia
Vendég

Judit!

Nagyon klassz, hogy 4 gyereked van........és az is fantasztikus, hgoy ilyen fiatal vagy és ilyen nagy gyerkőceid vannak. Mi még egyet szeretnénk Soma mellé......max kettőt :wink: .

KépKép
peni

Peni,sajna nem jött össze :cry: Mindennap megy vasalást meg egyáltalán nem válal :cry: Különben uncsitesóm anyúkája lett volna.

Jotika egy becenév a teljes neve Panajotisz.Nemtom mennyire olvastál utána görög az apukája.

Lányok tegnap felhívtak és se bemutatkozás se semmi és egkérdezte a nő,hogy egyedüláló vagyok?Én meg rávágtam igen!(jól becsaptam mi :wink: :lol: )Mi köze hozzá na meg egyáltalán :shock: :shock: :shock:

Kép

Gabi
gabibi

Gabi: nagyon köszönöm, hogy megkérdezted!!! Nagyon kedves vagy:-)
Idáig még nem jutottam az olvasással, hogy Jotika igaziból Panajotisz. És mi a vezetékneve? Nagyon helyes a képen, tényleg olyan Jotikás :) . Klassz a neve, igazi kuriózum. APa után kapta a nevét?

KépKép
peni

Sziasztok!

Ma minden bepotolok! A mult hétvégén volt a lányomék versenye. Jo hogy nem kérdeztétek hogy milyen helyezést értek el mert nagyon szomoru volt, mert csak bronz. 2honapja jár csak ide. Legalább jol érezte magát. Pár kép.

Kép Közös bemelegités!
Kép Ha az elöbbi képen nem láttátok volna.
Kép Még egy kis gyakorlás./kendős/

Sziasztok
Vendég

Peni,
Mi a lakótelepen lakunk, a központban. Én még dolgozom egy hónapig de szerencsére már itthonról mert sajnos porckorongkopás lett a térdemben és már nem tudok bejárni dolgozni. Te hol dolgozol? Szerintem jó volt a baba-mama torna, igazából csak azért volt ez a neve mert hogy bevihetted magaddal a gyerkőcöt az órára, nem vele együtt tornáztunk. Csak nálunk sajnos apa mindig nagyon későn jön haza, mi is máshonnan költöztünk ide, mindegyik nagyszülő máshol lakik és nem volt kire bíznom a lányomat. A cégem által volt heti egy lehetőség ingyen a budaörsi ABS-ben, egyszer oda mentünk és egyszer a Vitalba. Az ABS-ben volt gyerekmegőrzés de én olyan kis aggódó voltam h jobban szerettem ha ott játszott mellettem.

Judit,
Ma visszahoztuk anyutól a rácsos ágy elemeit, még holnap jön az asztalos lecsiszolni az emeleteságyat, remélem akkor már végképp készen lesz és utána bepakolhatom a pici cuccait. Manó játékait is át kell pakolnom h be lehessen menni a szobába:)

Tekiroll,
Te hol laksz?

Arivirág,
Kell is néha az ilyen kikapcsolódás. Ki vigyázott a lányokra? Holnap jöttök táncra?

Curse,
Bocs még én sem adtam meg a kályhás elérhetőségét de rosszul emlékeztem és nincs a táblán telefon. A címe Béke tér 4d 3.em 10 Németh Istvánnak hívják. Esetleg kérdezd meg a tudakozót.

Ma végre én is élveztem a napsütést, kiültem anyunál a kertbe és napfürdőztem. Annyira jó volt :D

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok,jó reggelt!
Annyit írtatok,hogy nem tudom követni :D

Penteken voltam a dokinál.Megavan minden eredményem,(vérkép,vércsoport,AFP)Az AFP kicsit alacsony de,még így is a normális tartományban van 0,8 lett.Bár igaz 1héttel elöbb vették le a 15-16. hét közt. Ezért még jobban örülök a jó eredménynek. :)

Kostyika!Most nem tudom ki van az ABS-ben,mint óvónő?De dolgozott ott a hugom barátnője is,ő a lakótelepi oviban dolgozott.
Bár az az igazság és tornázni utoljára,kb 14éve voltam :)
Inkább ha választani kell,akkor az úszás.

Peni!Megkérdem a szomszédot,ha kibújik a csaj a házbol.Hozzájuk jár egy néni takarítan,ja és anyumhoz is jár egy néni,tőle is megkérdem.
Ja és ha nem válaszolok 2napon belűl,akkor szóljatok rám.Tudjátok terhes hismama szindróma,mindent elfelejtek :lol:

mimi12

Dolli,
GÉZÁDNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!! :D :D :D
Kép

Kép Kép
curse

Peni,
Én kb. egy évet éltem Újpesten, nekem sem volt hosszú életű a dolog, de emellett még rengeteg helyen laktam, persze elsősorban pesten belül :) És igen, én még gyeden vagyok nov. 12-ig, de remélhetőleg addigra már tp-en leszek a második bébivel a pocakban :D
Ja és takcinő. Hozzám járt úgy 5 évig egy takcinő, de most anyagiak miatt mellőznünk kellett. Túlnyomó részt még csepelen járt hozzánk, akkor még 1000 ft volt az órabére, csak közben kijöttünk érdre és akkor már az útiköltségét is fizetni kellett, meg emelt is az órabérén. Hozzánk minden héten jött, tehát lehet rá számítani és megegyezés kérdése a vasalás.
Ha érdekel, megadom a számát. Egyébként érdi takcinőt nekem Andi (Kostyika) ajánlott. Szerintem, ha szükségem lesz takcinőre, akkor őt fogom megkeresni.

Arivirág,
Micsoda buli lehetett, tök jó!!! :D

Judit,
Frizura miatt ne aggódj, ez abszolút fodrász kérdése :wink: Én eddig az enyémmel meg voltam elégedve, de mostanság kezdem azt érezni, h semmi különleges dolgot nem tud, csak az egyen frizurákat :?
És nem gond, h még nem tudtad megadni a kályhás elérhetőségét. Lehet, h az idén mégis csak kimarad a ktsgvetésünk miatt :( Adél miatt fontosabb dolgokat kell kint a kertben megcsinálni.
Egyébként a galyatetős utazásunk azért lesz, mert párom kap üdülési csekket a munkahelyén, amit vhol el kell lőni. Persze örülünk, h lesz ilyen lehetőség, mert egyébként mi sem jutnánk el, csak max pestig :lol:
Pöttyök a mai napra lettek. Akkor lehet, h ez már a vége? :? Tegnap este már láza sem volt. Sokat aludt és szinten nem evett semmit :(
Szerintem a bronz érem is szép eredmény :D :wink:

Gabi,
Ez a telefonos nőci :shock: :lol: Engem meg állandóan utazási ajánlatokkal traktálnak :roll:

Andi,
Köszi Neked is a kályhás elérhetőséget :) Utánanézek a telószámnak.

Mimi,
Szuper, h minden okés volt a dokinál :D Én azt hallottam, h a nagyon alacsony afp eredmény fiúra utal :wink:

Kép Kép
curse

Curse!
Én meg azt olvastam,hogy az alacsony AFP lányokra utal.Sőt a másik fórumon a csajok,mint azt írták,hogy a lányokkal alacsony volt az AFP-jük.
De szerintem ez kb olyan,mint a hegyespocak,meg a nemhegyes pocak :D
AMúgy nekem a lányommal volt a legnagyobb de,vele is csak 1,1 volt,szóval az sem magas.
De majd holnap talán többet tudunk.

mimi12

Mimi,
:lol: :lol: igen, ez kb. ugyanolyan :lol: :lol: Nekem magas volt az afp-m és csajom lett :lol:
Akkor ezek szerint holnap uh? :)

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Töl jo a hajam! Beteg lett a fodrász. Elmúlt minden izgalmam.

Mimi!
Nekem csak másodszorra lett jo AFP erdményem. Az semleges nem? Irjál holnap!!!!

Curse!
Örülök hogy jobban van a lányod. Mi pár pöttyel megúsztuk, de nemsokára itt a következő oltásunk. Az én férjemnek is igérgettek utazási csekket de nem kaptak.

Dolli!
Gézukának boldog névnapot kivánok!

Kép Sziasztok
Vendég

Judit!
Uazási csekket lehet igényelni!!Szerintem te is tudsz igényelni.
Mi igényeltünk de,még nem jött rá válasz.

Neked mi volt a nem jó eredmény?
Amúgy meg tudjátok,az AFP az egy tök elavúlt vizsgálat.
Most néztem,hogy nézik a súlyt,és elvileg a bőrszin sem mellékes.
Én úgy tudom,sok országban nem is csinálják meg az AFP-t ,mert annyira nem lehet rá alapozni.

mimi12

Sziasztok!

Kostyika: Azt hittem azért baba-mama torna mert a babákkal tornáztatok együtt. Mondjuk az tény, hogy a központtól a Vital elég messze van......külön tortúra odajutni.

Mimi: köszi, hogy megkérdezed az ismerősöket, hátha valakinek van egy jó kis takarítós segítsége aki befutó lehet:-)

Curse: én is laktam már egy csomó helyen....de ezt az ÉRdi tartózkodást most véglegesnek tekintem:-). Szeretnétek kistesót?? Én is úgy tervezem,hogy őszre már babás leszek :) , remélem a jóisten is így tervezi :wink: . Készülünk rá már egy ideje, de mindig közebjött valami, úgyhoyg kezdek márnagyon türelmetlenlenni.............

KépKép
peni

Dolli!
Gézukának tőlünk is boldog névnapot!

mimi12

Kép

Boldog Névnapot Gézunak!

Kép
arivirág

Sziasztok!

Gabi! Kis cirkáló nagyon édes lehet! :)
Növények közül én még bevállalnám a guggonülő hajnalkát meg a büdöskét, valamint zöldborsóhoz és újhagymához is értek! :wink:
"Telefonbetyárkodást" jól tetted! :)

Arivirág! Mi volt a baj Dominikánál? Szerintem a sok folyadék csak jó, de azért én megemlíteném orvosnak, mert lehet pl. cukorbetegség jele is. Ezt nem azért írtam, hogy idegesítselek, csak tudom, hogy tőlem is mindig ezt kérdezik, mert képes vagyok meginni 4 lityit is egy nap, ha úgy adódik. Sőt!
Randi! Buli! :) Tudsz élni! :wink:

Peni! Üdv a fórumon! Szintén Újpestről jöttünk ki. És nagyon élvezem! :)
Nekem az a bajom az össznépi tornával, hogy cikis, ha nem tudom végigcsinálni. És most nem vagyok még jó formában. :oops: Meg eü gondok is vannak, lehet, hogy a Pilatest kéne megpróbálnom majdan.

Judit! Jó érzés lehet, amikor idegenek gratulálnak kis családodhoz! Büszke lehetsz! :) És még a füvesítés is belefér az életedbe! Tudsz valamit! :)
Társasházban lakunk, most épült. Pici zöld lesz talán majd tavasztól! Legalábbis én azon leszek! :)
Bronzhoz gratula! Teljesen jó eredmény! :)

Kostyika! Szegény csajszi a lámpával! :( Csibe a forró tésztába nyúlt bele szombaton. Volt visítás, de szerencsére csak ijedtség volt. :)
Jó ez a kiságy megoldás! Majd esetleg teszel föl róla képet? :?:
Tulipán utcában lakunk.

Curse! Én csak a fogakra tudok gondolni. Más baja nincs. Hál’Istennek nem minden éjjel ilyen, így is le tudok fáradni tőle. Anyum szombat reggel visszazavart aludni negyed 6-kor, pedig ő is fáradt volt, mert azért csak felébredt amikor Géza sírt, még ha nem is volt fent addig, amíg el nem aludt. Tök jófej anyum van! :)
Durva ez a mellékhatás! :( Remélem, mihamarabb túl lesztek rajta!

Mimi! AFP! :)

Na mindjárt folytatom... Jó sok lesz belőlünk! :)

Kép
Kép
tekiroll

Köszönjük szépen a névnapos köszöntéseket! :) Ha felébred a csibe, átadom neki! :)

Mimi! AFP nekem is alacsony volt és pasi lett! :) Egyébként én is úgy tudom, hogy már sok helyen nem használják, mert elavult, nem megbízható, és csak a kismamikat paráztatják vele.

Őszre mi is pocakosodni szeretnénk :) , de még nem bizti, hogy lehet! :(

Eldugultam! :) :oops:

Kép
Kép
tekiroll

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?