Gabi,
Szombaton megyek fodrászhoz, szóval a keddi tücsök-zenén már láthatsz is az új frizkóval
És egyáltalán nem fognak hülyének nézni az ortopédián, ne izgulj!!! A nagyimnak is volt kalapácsujja (mondjuk neki felfelé állt, rá nőtt a másik ujjára) és megműtette, mert nagyon zavaró és fájdalmas volt a cipő viselete. A csupasz lábon menés közben nem zavarta, csak amikor rákerült vmi lábbeli, szóval jól teszed, h elviszed Jotikát
Kimaradt torna
Most lehet, h egyenlőre még szünetelek a tornával, mert h találtam infraszaunát és arról is nagyon jókat olvastam fogyózás szempontjából
És egyébként ott is van infraszauna, ahova ti is jártok tornázni
Hétvégén meg is nézem. Inkább ülve izzadok, mint állva és megállás nélkül
Ha meg nem lesz hatékony a dolog, akkor hajrá torna, persze az itthoni mellett
Én komolyan nem értem
Egy hónapja most már, h abbahagytuk a szopizást, de szerintem nem hogy fogytam, hanem még híztam is
pedig sokkal kevesebbet is eszek, mert már nem kívánja a szerveztem a többlet kaját. Ti értitek ezt?
Judit,
Ha kész lesz az új frizkód, tegyél felé képet lécci!
Szekrénybe bebújás
Dolli,
Azért ne gondold, h én is egy konyhatündér vagyok
pl a palacsintasütést abszolút utálom, csak ha megkívánom, rajtam kívül nem csinálja meg más
Egyébként a főzéssel úgy vagyok, h egyszerre jó nagy adagot megcsinálok és akkor nem kell mindennap a főzni
Jucc,
Nagyon drukkolok, h összejöjjön a piros autód!
Egyébként a tavas játszónál lehet vhol normálisan parkolni?
Csak a főútról dereng a játszó, de gondolom hátul mennek mellékutcák is
Első képek nagyon jók
Még-még!!!
Sajnos nekünk nagyon vacakul sikerültek az első képek, apa annyira meg volt hatódva, h nem látta rendesen a kijelzőt és szinte minden kép homályos lett
És persze az embernek már csak utólag jut eszébe, h kamerázhatott is volna vele
Mindegy így jártunk.
Mimi,
37. hétre 3900 grammal?
Az igen
Nálam meg az volt, h Adél nagyon nem akart kibújni, ráhúzott még egy hetet, de még így is csak 3900 gr lett, amit persze nem bánok. Elég volt így is kitolni