Sziasztok!!!
Na, tessék befejezni a kor taglalását, mert itt hagylak benneteket!!!!
Szemtelenül fiatalok vagytok és még dicsekedtek is vele!!!
Judit!!! Tényleg csúcs a torta!!! Milyen ízű volt??? Nagyon kreatív vagy: a torta és a kötés is!!!!
Herry Potter?!! Hát én nem tudok nyilatkozni. De nem szeretem az ilyen filmeket/könyveket Nekem túl fantáziadús
Számomra a legjob vigjáték a Missin inpossible volt (amikor ezt mondom, akkor szokta az uram a nyakamat szorongatni
) Ő nagyon szereti az ilyen fajta filmeket (Matrix, Gyűrűk ura, stb) Én nem szeretem őket. Jobban szeretem az élet valós dolgait feldolgozó filmeket. Ezeknek egyszerűen nem értem a mondanivalóját
Jaj, Ti is kiélveztétek a hétvégét?????? Olyan szép idő volt ma!!! Tegnap nálunk nagyon fújt a szél.
Képzeljétek tegnap voltunk az ovis bálba!!! Tök jó volt!!!! Kicsit be is csíptünk
A mai napot kicsit nehezen viseltük: kialvatlanul, másnaposan, de túléltük.
Kory!! NNNNNNNagyon jó a vonalzó!!!!! És a képek!! Szépek vagytok, nincs igazad!!!!
Lehet, hogy ez a csajszi nem sokat eszeik, de jól néz ki!!!! És Olivér!!!!! Ennivalóan édes!!!! Érdemes kínlódnod velük
Én is csak az élvezem, ha aludhatok - átérzem amit írtál!!
Olvasni is csak mostanság kezdtem újra, mert már jobban alszanak a gyerekek.
Terhesség alatt nem is tudom mit csináltam, de soha nem értem rá
Kötögettem (nem olyan profin mint Juditunk), olvasgattam és akkor tanultam meg sütni. És élveztem az életem!!! De tényleg, szerencsére engem elkerültek ezek a borus gondolatok. Életem legszebb időszaka volt. de a mostani sem rossz, hiszem már olyan nagyok a csajok, tényleg könnyű velük (bár most éppen ölik egymást)
Nálunk sincsenek nagyon másra hagyva a gyerekek. Mariettára anyám vigyázott néha, de csak azért mert takarítottam vagy csak elbicikliztek valahova. 4 éves volt, amikor elöször aludt anyóséknál (nekem szörnyű volt) Már az ovi kezdést is nehezen éltük túl!! Nagyon nehezen viseltem az elválást, bezzeg Marietta!!!!
Sára sem volt még korábban soha máshol. De muszáj volt elmennem dolgozni. Bár nem tettem volna,ha nincs a Nóra barátnőm, akire számíthatok. De oda-vissza működik ez nálunk. A gyerekek meg tök jól el vannak egymással. Így ő is kap kimenőt!
Szerintem jobb, mintha fél évre bölcsibe adtam volna. Szeptemberben meg úgyis kezdi az ovit.
Bárány!!
Kineziológust nem ismersz a környéketeken?? Ő rá tudna jönni, hogy mi okozza nálad ezt a görcsös aggódást! Sok ismerősömnek segített már. És nem kell pszichobalablát hallgatni. Bár nem akarom őket leszolni, mert vannak nagyon jó pszichológusok is, csak szerintem neked nem ő kell.
Hát nem tudom, én nem szeretnék duci gyereket. Velük is van gond és egészségileg több, mint a vékonyakkal.
Megyek mert ettől a sok levegőzéstől kellően elfáradtak és csak vitatkoznak, viszem őket fürdetni