Új privát üzeneted érkezett!

A félreértések miatt :lol:
A lányom igazi neve:Kinga Korina
Mi a második neve miatt Korinak hívjuk igen sokat,
az elsőből meg Kingikének.
Mindkettőre ért!
Apuka meg Kornél!

Kép

Kép
kory

Kory!!

Húú, így tényleg egyszerű :roll: :roll: :roll: :roll:

Bárány!

Sárát nem is akartam bölcsibe adni. Túljelentkezés van, de meg sem próbáltam. Sanyi tudod 24/48-ban dolgozik. Ez azt jelenti, hogy reggel 7-re elmegy dolgozni, másnap reggel 7-ig. És aznap meg másnap vigyázhat a Sárára. Ha ő nem ér rá, akkor van anyós és a barátnőm felváltva. Így oldjuk meg.
A suliban: szóval vannak körzeti védőnők meg vannak iskola védőnők. 800 fő felett törvény írja elő a sulinak főállású iskolavédőnő alkalmazását. Ez alatti létszám esetén a körzeti védőnők látják el a feladatot. Az orvos ügye elvégzi az oltásokat és a fizikális vizsgálatokat (tüdő, szív, ortopédia). Minden más a védőnő feladata: mindennek a dokumentálása, oltások előkészítése (oltáóanyag beszerzése, szülők tájékoztatása, oltásikönyv vezetése), vizsgálatok (súly, magasság, látásélesség, hallásszűrés, vérnyomás mérés) , fejtetű szűrés, felvilágosító előadások tartása, és bármilyen egészségügyi kérdéssel, problémával meg lehet keresni ha helyben van. Mindezek elvégzése persze körzet mellett nehéz, ilyen esetekben, csak heti 1 alkalommal van az iskolában orvos és védőnő (jó esetben :lol: )Én minden délelőtt ott vagyok, így nem csak a muszáj dolgokat csinálom meg, hanem azt is ami nem kötelező, de jó a gyerekeknek. Persze az sem mindegy, hogy milyen tárgyi feltételek vannak a suliban, mert látávizsgáló tábla nélkül nem lehet látás hibát szűrni. Sok iskola védőnő még ügyesebb és "lelkesebb": fogyi klubbot tartanak, csecsemő ápolási, elsősegélynyújtó tanfolyamokat, stb) Én mondjuk most a 4 órában örülök, ha ellátom a sérült gyerekeket és elvégzem az adminisztrációt :lol: :lol: :lol:
És nekem még azért problémát okoz egy bármilyen óra megtartása. Mondjuk a felvilágosító előadás pont nem, mert azt nagyon szeretem :wink: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

Nagyon tuti munkád van :wink:
Szerintem akkor Szindi sulijába nincs meg a 800 fő,pedig egy állandó védőnő ott sem ártana.Most legalább egy kicsit többet írtál.. :D Unalmamban csak ez a szórakozásom van,hogy olvasgatok..
Persze csak akkor amikor éppen nem fekszem.
A juniusi mamik topikban nagyon jó fej csajok vannak,de én egy olyan hangulatromboló paragép vagyok,hogy inkább titeket szórakoztatlak egy idejig,most az ő kedvüket miért rontsam el?
És itt nem csak a terhesség a téma...

Fogyi klubb a lányom osztályára is ráférne mert némelyik gurul sőt inkább azt mondom,hogy az osztály 80%-a.Nállatok mi a felállás?
A felsősök között?
Vendég

Sziasztok!

A héten jelent meg egy új lap: Micimackó világa. Ezt az első számot mindenképpen érdemes megvenni, mert 299 Ft és ajándékba jár hozzá egy melanim micimackós gyerek lapostányér és egy villa (abból már kinőttünk, de homokozóba jó lesz). Az ezt követő számok 2 hetente már 990 Ft-osak lesznek, és azokhoz is lesz mindig vmi ajándék. Nézzétek meg, az újságárusoknál kapható! Akit érdekel siessen.

Üdv!

Éva

KépKépKép
agmano

Hál istennek kinőttünk belőle :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

He-he-he, de mindjárt lesz egy aki belenő!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi nálunk ilyeneket mindig apa vesz észre és meg. Tegnap meg is kapták a csajok :lol: :lol: :lol: Úgy imádom őt ilyenkor, még az újságosnál is a gyerekeire gondol!!! :lol: :lol:

ágyöngyi

Egy null oda :D :D :D :D :D
Csak legyen aki belenő...
Vendég

Ezt vegyük úgy, hogy el sem olvastam és Bárány, Te pedig le sem írtad!!!!!!!!!!!

KépKépKép
agmano

Na, befejezni Bárány!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ágyöngyi

Csatlakozok!
Fejezd be bárány!!!!Hogyne lenne,nem a meddőségi központ várójába ülsz,hanem a pocakodba egy babával!
Éva!Köszi,mi holnap megvesszük ha még lesz!
Holnap elmennénk Kingával a Tropikáriumba a Camponába,de
ma délután meg hányt,most megfigyelés alatt áll!
Imádkozom!
Bárány!
Ha parád van,tudod írd le,és mi segítünk!
Öreganyuról tudd valaki valamit?

Bea!
Ha olvasol minket pár sor erejéig légyszike jelentkezz!
Kory

Kép

Kép
kory

Sokat beszélgettünk éjjel a férjemmel,mert nagyon kivan tőlem.Éjjel ha egy órát nem érzem mozogni a bbát már sírva keltem a férjemet.Ő meg fél,hogy ha megszületik tönkre fogom tenni idegileg a gyereket,holott lehet,hogy egy tök nyugodt kis emberke lenne mint az apja.Nagyon szeretné ha megváltoznék,de nem tudok,egyszerüen nem tudom erre mi lenne a megoldás.
Vendég

Sziasztok!

Kingának jobbulás, akkor most megint 1 hétig nem fog rendesen enni...

Bárány, nem tudom mi a megoldás, Te ilyennek születtél. Egy barátnőm szintén babát vár, de még csak 10 hetes, ugyanazt csinálja, mint Te cska még rosszabb. Nagyobb 3,5 éves gyerekét már 2 hónapja otthon tartja, nehogy betegek legyenek, és ő csak fekszik, mert rózsaszínezgetett az elején. Ha most elmegy boltba, persze, hogy rosszul lesz a hirtelen "megerőltetéstől". Az elején picit náthás volt és biztos benne, hogy ez egy komoly hatású vírusfertőzés, amitől elmehet a baba.
Mindnekit körbekérdez, hogy milyen gyógyszert szedhet fejfájásra, orrcseppezhet-e, és tök kivan, hogy mindneki mást mond, illetve nem mond semmit.
Én mondtam az Algopyrint és az orcseppet is nekem engedték anno, de most semmit nem engednek, nehogy bepereljék az orvost, ha zűr van. És az UH-ot is alá kell írni, hogy nem mutat meg minden fejlődési rendellenességet. Na ettől aztán folytatódik a para.
Szegény ő sem tehet róla, hogy ilyen, de egész nap csak ezen agyal. A gyereke pedig nincs levegőn, nem fárad el, őt sajnálom a legjobban.
Foylt köv.

KépKépKép
agmano

Szóval Bárány, Te még semmi vagy!
Egy tippem van: POZITÍV GONDOLKODÁS!!!!!!!!!!!
Próbálj meg csak egy kicsit megváltozni. Ha nem mozog - szegény alszik- akor várj egy kicsi türelmesen, addig fogj egy könyvet és tereld el a figyelmedet. Én terhesen Harry Pottert olvastam.

Pussz!

Éva

KépKépKép
agmano

Gyöngyi, jól sikerült az előadás?
agmano

Bárány én is parás voltam de azért ennyire nem....
Bizz jobban abban a kicsi babában tudja a dolgát... LEhet jo alvo lesz.... :D
Ha eddig eljutottál akkor semmi baj nem lehet!!!!!
Majd kubijik ha eljön az idő és attol hogy nem mozog... jol van gondolj bele egy olyan helybe ahol meleg vam csak lebegsz és semmit nem kell tenni mindened megvan... én is csak szépen csendben élvezném... :roll:

Bizz jobban és ne is gondolj ilyenekre!!!!!!!!!!!
Egy jo könyv tényleg jo ötlet....
Én egy csomo babaváros könyvet olvastam mig terhes voltam...

Csak nyugi tényleg evvel csak idegesited magad és annak semmi értelme nincs főleg ha nincs okod rá!!!
Vendég

Agmano akkor a barátnőd is klinikai eset! :lol:
Bár jobban belegondolva,most,hogy állitólag rota vírus van az oviban és a fél c soport kidőlt,hááát én is elgondolkodtam,vajon jót fog-e tenni ha elkapom :oops: :oops:
Az ultrahangon meg tényleg rémisztő az a papír...
Lehet,hogy eggyet értek a barátnőddel :?: :oops:
Harry Potter fúúúúj!!Hát mindenki szereti???
Amúgy olvasni utálok,de már fűzöm a férjem,hogy vegyünk egy not book-ot(így írják?)És akkor ágyban net lenne!!!!
Fogalmam sincs mennyi lehet valami nagyon alap használt ...
Vendég

Bárány!
Notebook
És ki nem állom harry Pottert!!! 8)
Vendég

Akkor csak egy betű maradt ki :D :D
Vendég

Sziasztok!
Hála az égnek Kingának csak gyomorrontása lehetett,mert
rögtön utánna már játszott,ja és még vacsizott is.
De én egész éjjel paráztam.
Voltunk a Tropicariumba,most is nagyon tetszett,mint amikor előzőleg
láttam.
Kimindottan Kinga miatt mentünk,mert az állatokat nagyon szereti.
Tetszett is neki nagyon,megsimogatta a nagy teknősbékát is!
Persze ott kajáltunk,szét se mertem nézni nehogy az egész naptól
elmenjen a kedvem,hogy más vele egykorú gyerek mennyit eszik,de ő 5-6 szál sültkrumplit evett és kész.
Jó mi?
A kicsire anyum vigyázott itthon,persze neki normálisabban evett!
Ha sikerül majd teszek fel képet(nem igérem)
Éva,Andi!
Képzeljétek én azóta sem találok olyan SZINES foglalkoztató
füzetet!
Mi ennek a pontos címe?
Mégegy!
Senki nem ismeri az Ezüst Kolloidot?
Gyöngyi!
Tök jó,hogy ilyen klassz barinőid vannak,h.megosztjátok egymást közt a gyerekekre való vigyázást.
Én még nem hagytam soha barinőre Kingát,mondjuk nekünk nagyon segítőkészek a mamák.
Bárány!
Na,most te jössz!
Én is extra eset vagyok,néha úgy érzem,de lehet te egy -két fokkal
rosszabb vagy!
Kár,h.a férjem nem olvassa,mert szerinte én hiper aggodalmaskodó
vagyok,és mindent túl gondolok,túl aggódok.
:lol:
Én is olvastam Kingával,és nekem is jó volt,elterelte a figyelmem.
Nekem ebben az időszakomban a Danielle Steel könyvek jöttek be!
Ha gondolod cím szerint is ajánlok olyat amit nem tudsz letenni,és átalakítja a gondolataidat,jobban fogsz szeretni stb..
Én a Harry Pottert ha fizetnének sem olvasnám :lol:
De tényleg próbálj egy kicsit elrugaszkodni a mindennapi gondolataidtól.
Üljetek ki játszóra,beszélgess anyukákkal stb..
Kory

Kép

Kép
kory

Kory:köszi a nyugtatást,de egyenlőre (talán végig),ágyban fekszem a nap 80-90 százalékában.. :( Pedig annyira vártam a jó időt a nagy sétákat!
Olvasni utálok :oops:
És valószínű,hogy én nálad is rosszabb vagyok,igazad van :oops:

Egy mondatod viszont megfogott,hogy a kis Olivér anyukáddal jobban evett!
Érzi rajtad azt a mérhetetlen drukkot amikor eteted!!!!!!
Minden kortynál reménykedsz,hogy ki fog ürülni az üveg?Vagy nem?
Az összes idegszálad erre van kihegyezve.Ugye????

Ezüst kolloid én ismerem de nem hiszek benne:láttam is azt a szerkentyűt egy ismerősünknél aki a családja számára rendszeresen gyártja.Esküszik rá és az aloe verára is!Soha egy gyerek nem hiányzott annyit az oviból mint az övé!!
Egyszer adott is egy üveg löttyöt(ezüst kolloid),hogy iszogassuk meg,de épp bulizni mentünk a barátnőimmel,és a kocsiba megittuk az egészet..szomj oltónak :D
Vendég

Hát Bárány!
Az etetés az para nálam!
Csak így négyszemközt mondom :lol: ,néha amikor huzamosan nem eszik,néha már úgy etetem,hogy becsukom a szemem,vagy oda se
nézek,hátha meglepi ér,hogy húúú de fogy az üvegből.
Vagy van mondogatok magamba pozítív szöveget!
"szeret enni"stb..
Na,ha eddig nem tartotatok hülye nőnek,na majd most!?
Hzaértünk,egyből:Na,anya sikerült megetetni?
Igen,megette mindkétszer
Erőlködött,hányszorra stb...
Kár nem szeretsz olvasni,annyira én se de ezek olyan kis
jó romantikus élettörténetek,h.le se lehet tenni.
Pedig én se filmnéző nem vagyok,se könyvfaló..
Az ezüst kolloiddal megnevettettél.
Lehet mióta leöntötted a torkodon,azóta is tart a víruselkerülésed...
Sőt még a gyerekeknél is..
Hát diszkós sztorijaim nekem is lennének,14éves koromtól még a férjem meg nem ismertem szerettünk járni...

Kép

Kép
kory

Elég magyarosan fogalmazok,de a férjemnek itt a barátja és őket is fülelem :lol:

Kép

Kép
kory

Én még fogok is menni diszkóba!!!!
A férjem már megigérte,hogy ha meglesz a gyerek néha elmehetek ő meg marad :wink: :D

Nekem már javulófélben,de csak addig amíg "esznek"!!
A férjem kövér gyerek volt így nekem is megvan az esélyem,hogy a harmadik egy zabagép lesz..
Tök jó duci gyerek a családban aki állandóan éhes!!!
Anyám is ebben reménykedik mert velem és a báttyámmal annyit szenvedett,hogy csak na...
Én csak alva tudtam enni 8 hónapig,anyám meg nyugtatózta magát miattam
Vendég

SZIASZTOK!

Kár, hogy nem szeretitek Harry Pottert :( Szerintem tök érdekes és különleges. Igaz, akkor még 25 éves kislány voltam, de nekem tetszett.
Nemrég vettem 6 Danielle Steel könyvet, mert 500 Ft volt darabja, na két hétig tartott. Ez olyan, amit nem lehet letenni, Bárány próbáld meg. Már az első oldaltól kezdve érdekes és izgató... :oops:
Jajj, de szívesen heverésznék a napsütésben és csak olvasnék... Jövő héttől meg is tehetem, csak kár, hogy vizsgatételek lesznek. 78 oldal csak a kidolgozás. Még jó, hogy megvan.
Kory, örülök, hogy megúsztátok. Fiúk is csípték a Tropicariumot, csak már fáradtan értünk oda. Azért jó kis kirándulás volt.
Bárány, keresztrejtvényekkel hogy állsz?

Ma néztem meg DVD-n az Asterix az olimpiánt, elég gyenge. Nekem a kedvenc filmem Az Asterix és Obelix, a Kleopárta küldetés. Hihetetlen szövege van.

Megyek kenegetni, Norbi végzett a fürcsivel.
Sok napozást mindenkinek!

Éva

KépKépKép
agmano

Éva!
Melyik könyvét olvastad?
És melyik tetszett legjobban?
Az én kedvenceim:Kaleidoszkóp,Hosszú az út hazáig,
Az adott szó,és a fiáról írt könyv is tetszett aki meghalt.
De olvasnám én is a könyveit,de mikor???
11előtt még egy este se feküdtem le,azt meg hogy mikor aludtam végig egy éjszakát,hát nem is tudom!

Kép

Kép
kory

Kép Íme a gyerekek

Kép Én Kingával

Kép Tropicariumban

Kép Tropicariumban

Kép

Kép
kory

Kory:nagyon nagy ez a kisfiú!!Ránézésre akár 7-8 hónapos is lehetne.
Nagyon hasonlítanal egymásra...és látom jó tesók. :D
Kinga meg egy fejlett ovodaérett kislány. :wink:
Az anyukájuk meg szép és fiatal :D
Vendég

És mi az a ronda nagy dunna amit Kinga el akar kapni :?:
Vendég

egyezik a véleményem az előttem szólóval.. :wink:
és akkor a torta... Kép
Vendég

Bárány,Csokinyuff!
Köszi a dicséretet!
Bárány!
Nem olyan nagy az a kicsike,csak fényképen,meg ő ül elől.
Így olyan közelről van a buksija :lol: (vagyis akkora,mint egy beáztatott cipó)(amúgy kis buksis!)
Anyukája meg nem is szép meg nem is fiatal(28) :cry:

Ugye csajok örültök a vonalzónak???
Én már nagyon,persze nem én csináltam,hanem a sógorom!
Bárány!
Te is csinálj már a két nagyobbról vonalzót,mert csak Dávidról van! :lol:
Csokinyuff!
Te kész tehetség vagy,nagyon klassz a torta!
Mi a keresztneved?

Kép

Kép
kory

Szóval nem is fiatal(28)

Kép

Kép
kory

28

Kép

Kép
kory

Na,még a rendszer se akarja kiírni a koromat!

Kép

Kép
kory

Kory!
Judit a nevem.. És vagyok fiatal....20... :oops:
Vendég

Hali.

Nyuff,de akkor inkább Judit! :)
először is Boldog fél éves "hófordulót" Majának.nagyon tuti a tortája.küldesz??? :lol: És a csajszi mit szólt hozzá?
Hát a 20 az 20 és fiatal
:lol: ....még... :lol:

Kory.nyugika--én is 28vagyok :lol: -az a legcarabb,mikor a kis tinik csókolomot köszönnek :twisted: nem?vagy csak nekem?? :roll: :twisted: :shock:
Csúcs a 2 vonalzó.olyan jó képeket tettetek hozzá.
De jó lehetett a tropicariumban nektek-én már egy ideje fűzöm Apát,hogy menjünk el-de neki nincs kedve Bp-re menni...:( (lehet,hogy azért mert minden nap szegény feljár dolizni :roll: ?!)
Jók lettek a képek is.tényleg jó nagyfiú Oli.Kinga meg nagyon szép leányzó.

Mi meg ma Berényben voltunk -Apa dolizott egy fél órát a pizzériában (villanyszer),utána mentünk az állatkertbe.na,most voltak ám annyian.. :shock:

Bárány.hajrá notebook-ra beruházás-ez egy jó ötlet!!
én meg sem mondom mit csináltam még Sziszivel feküdtem....hímeztem :lol: :lol: :lol: :lol: -de tudni kell,hogy én nem vagyok ez a varrogatós,meg alkotós alkat.
Én csak úgy tudom kezelni azokat a helyzeteket amiket írtál,hogy vagy nem gondolok rá...vagy meg kell győznie az embernek magát,hogy igenis nem fog rosszul elsülni..

Évi.én szeretem Herry Pottert,de nem olvasni-hanem megnézem egyszer-kétszer filmen.olvasni én ritkán szoktam,mert abban meg olyan vagyok,hogy ha érdekel le sem tudom tenni a könyvet-és akkor ha nekikezdek,tuti nem csinálok semmit itthon vagy 2napig

Gyöngyi,Tündi mi újság veletek?hogy telt a hétvége?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Andi!
Persze hogy beleakart nyulni.. enni még nem ehetett belőle de majd fél év mulva...
még 20 már nemsokáig.. :wink:
Vendég

Sziasztok!
Andi!
Tényleg Berénybe voltatok,nem is mondtad,hogy jöttök!
Melyik pizzériában,mert hirtelen 6db jutott eszembe?
A tropicariumot Kinga jobban élvezte,mint az állatkertet,meg
a cirkuszt is szereti,mondjuk még csak ilyen gyengébb vándorcirkuszban volt.
Én ezekhez hülye vagyok , mi a különbség a notebook és a laptop között?
Én laptopról írok!
Gyöngyi!
Gyere,hiányzol!
Tünde,meg Éva is!

Kép

Kép
kory

Sziasztok!!!

Na, tessék befejezni a kor taglalását, mert itt hagylak benneteket!!!! :lol: :lol: :lol: Szemtelenül fiatalok vagytok és még dicsekedtek is vele!!! :wink: :lol: :roll: :cry:

Judit!!! Tényleg csúcs a torta!!! Milyen ízű volt??? Nagyon kreatív vagy: a torta és a kötés is!!!! :D :D

Herry Potter?!! Hát én nem tudok nyilatkozni. De nem szeretem az ilyen filmeket/könyveket Nekem túl fantáziadús :lol: :lol: Számomra a legjob vigjáték a Missin inpossible volt (amikor ezt mondom, akkor szokta az uram a nyakamat szorongatni :oops: :lol: ) Ő nagyon szereti az ilyen fajta filmeket (Matrix, Gyűrűk ura, stb) Én nem szeretem őket. Jobban szeretem az élet valós dolgait feldolgozó filmeket. Ezeknek egyszerűen nem értem a mondanivalóját :oops: :oops:

Jaj, Ti is kiélveztétek a hétvégét?????? Olyan szép idő volt ma!!! Tegnap nálunk nagyon fújt a szél.

Képzeljétek tegnap voltunk az ovis bálba!!! Tök jó volt!!!! Kicsit be is csíptünk :oops: :oops: A mai napot kicsit nehezen viseltük: kialvatlanul, másnaposan, de túléltük. :lol: :lol:

Kory!! NNNNNNNagyon jó a vonalzó!!!!! És a képek!! Szépek vagytok, nincs igazad!!!!
Lehet, hogy ez a csajszi nem sokat eszeik, de jól néz ki!!!! És Olivér!!!!! Ennivalóan édes!!!! Érdemes kínlódnod velük :lol: :lol: :lol: :lol:
Én is csak az élvezem, ha aludhatok - átérzem amit írtál!! :lol: :lol:
Olvasni is csak mostanság kezdtem újra, mert már jobban alszanak a gyerekek.
Terhesség alatt nem is tudom mit csináltam, de soha nem értem rá :cry: :roll: :lol: Kötögettem (nem olyan profin mint Juditunk), olvasgattam és akkor tanultam meg sütni. És élveztem az életem!!! De tényleg, szerencsére engem elkerültek ezek a borus gondolatok. Életem legszebb időszaka volt. de a mostani sem rossz, hiszem már olyan nagyok a csajok, tényleg könnyű velük (bár most éppen ölik egymást)

Nálunk sincsenek nagyon másra hagyva a gyerekek. Mariettára anyám vigyázott néha, de csak azért mert takarítottam vagy csak elbicikliztek valahova. 4 éves volt, amikor elöször aludt anyóséknál (nekem szörnyű volt) Már az ovi kezdést is nehezen éltük túl!! Nagyon nehezen viseltem az elválást, bezzeg Marietta!!!!
Sára sem volt még korábban soha máshol. De muszáj volt elmennem dolgozni. Bár nem tettem volna,ha nincs a Nóra barátnőm, akire számíthatok. De oda-vissza működik ez nálunk. A gyerekek meg tök jól el vannak egymással. Így ő is kap kimenőt!
Szerintem jobb, mintha fél évre bölcsibe adtam volna. Szeptemberben meg úgyis kezdi az ovit.

Bárány!!

Kineziológust nem ismersz a környéketeken?? Ő rá tudna jönni, hogy mi okozza nálad ezt a görcsös aggódást! Sok ismerősömnek segített már. És nem kell pszichobalablát hallgatni. Bár nem akarom őket leszolni, mert vannak nagyon jó pszichológusok is, csak szerintem neked nem ő kell.

Hát nem tudom, én nem szeretnék duci gyereket. Velük is van gond és egészségileg több, mint a vékonyakkal.

Megyek mert ettől a sok levegőzéstől kellően elfáradtak és csak vitatkoznak, viszem őket fürdetni :lol: :lol: :lol:

ágyöngyi

joghurtos teszines voolt.. :roll:
Vendég

oopsz- felül vagyok! :oops: :oops:

Jövök ma készült képekkel!
Isteni idő volt .

Itthon is nagyon sütött a nap :lol: :lol: :lol:
Kép

Kép Kép Kép Kép

ágyöngyi

judit.

nyami :) -nagyon fini lehetett :) ügyi vagy

Kory.
huu..ez ilyen hirtelen ötlet volt-mert tegnap készültünk az abonyi vadasparkba-de vendégek jöttek,meg amúgy is itt is olyan nagy szél volt :(.na meg is beszéltük Sanyival reggel-hogy akkor ma délelőtt irány Abony,de...eszébe jutott,hogy eligérkezett,hogy megcsinál valamit Berényben (karaván pizzéria,Hold u.)na gondoltam fuccs az egésznek.Aztán mondja Apa,hogy akkor menjünk abba az állatkertbe (Sziszit kellett meggyőzni,mert ő lovagolni is akart,amit ott meg ugye nem lehet-de aztán mégiscsak őrült Jászberénynek is).Szóval így.. :D

Gyöngyi...áááá tudod...relatív a kor :lol: :lol: :lol: .
vagy lehet kéne olyan oldalt keresnünk,hogy banyanet??!!!(persze majd pár évtizeddel később)
És igenis Te is fiatal vagy!!!

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Gyöngyi.tök jók a képek.csinik a csajok....az összes!!!!

KépKép
KépKép
cleo27

Jaaaaj de szépek!!
de tényleg...és a Marietta egy kész nő!!!!Gyönyörű a haja növeszd meg!!!!

BÁRÁNYHIMLŐS A FIAM!!!!
Vendég

Bárány!
Jaj,az nem jó!
Ugye te már voltál?
Gyöngyi!
Nagyon szép Sára is,de Marietta gyönyörűűűűűűűűű!
Az a sötét haj..
Hát az elválást(óvodai)ne is emlegessük, a gondolatától is
könny szökik a szememben.
Nagyon nehezen fogom viselni(mint minden mást :( ),de ezt
már most érzem,hogy nehéz lesz.
És már most észre veszem,hogy mindig halasztgatom...
Gyöngyi!
Köszi,h.mondod,h.megérik a kínlódást,de tudod amikor az ember éppen kínlódik akkor van h., úgy gondolom lehet jobb lett volna"azon az estén"mondjuk moziba menni" :lol: :lol: :lol:
Amúgy imádnivaló természetű gyerekek.
Kingám a jóság szobra.
Andi!
Az egy mini pizzéria és szerintem csak kiszállít!
Azért kaptatok egy kis kóstolót?
Az állatkert mögött meg lovarda van,hivatásos lovagoltatás van :lol:

Kép

Kép
kory

Kory. :shock: :shock: -na ezt a lovarda dolgot nem tudtam.és az én 3,5évesem is lovagolhat szerinted? csak mert sok lovarda csak tizenéveseknek engedi...?! persze attól is függ,hogy mekkora pacik vannak :roll: :roll:
csak az én lányom lómániás???????????????????

Bárány.:( hát ez nem jó hír.mennyi pötty van? te voltál már?

Gyöngyi javíts ki ha tévedek,de a 3trimeszter közül az 1 és 3-ban lehet csak gond (esetleg)

Most már aludni kéne :roll: :roll: :roll:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!
Cory:mindhárom trimeszterben lehet gond annál aki még nem volt barihimlős,de én voltam..legalábbis is így tudom.

Pötty:20-25db,nem is értem...milyen bárányhimlő ez?????
Vagy később keletkeznek???
Vendég

Sziasztok!
Andi!
Biztos lovagolhat,mert éppen a helyi tv-ben láttam 2hónapja,hogy
beteg gyermekeket is lovagoltatnak.
Nagyon jó pálya van nekik,meg meg is lehet nézni a tisztításukat stb.
Május 1.-jén gyertek el,kirakodó,meg sergők,meg lovagoltatás is szokott lenni,mondjuk ezek inkább pónik,meg bográcsolások,szinpadi
műsor.
Bárány!
Én úgy tudom,hogy bent kell tartani melegen a gyereket,meg a lgjobb meleg ágyba,mondjuk ezt az én időmbe mondták.
Akkor szerencse.h.te már voltál!
Gyöngyi!
Neked Marietta hány éves koráig kelt fel éjjel?
Hány alkalommal?
És,hogy?
Nekem Kingához többször kelünk,mint a kicsihez,mivel a kicsi 10-kor eszik,meg reggel 6-kor.
De Kinga minden éjjel,vagy 3-4szer,nyafog,néha még rugdos is.
Bemegyünk iszik azt alszik tovább,persze én már nehezen.

Kép

Kép
kory

És Maja anya által kreált fél éves szülinapi ajándéka....
Ami majd a kiságy fölé kerül... Kép Kép
Vendég

Judit!
Te tiszta alkotó vagy..
Nagyon szép,tényleg boltokban látni ilyet..

Kép

Kép
kory

Kory!
Különben grafikus vagyok ahhoz kell is egy kis kreativitás :wink:
Vendég

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?