Gigi!
Igen ma voltam Uh-n a klinikán. Nagyon kellemes tapasztalatokkal távoztam. Simán volt szabad szék, várni ugyan kellett, de jól is esett ücsörögni, mert gyalog bentem be (Károlyiból). Vittem magammal az éppen aktuális Agatha Christie krimimet, így jól tellt az idő. Dokibácsi fiatal és kedves volt. Babának megvan mindene, ép és zártnak látszik. Tudjátok én már írtam, hogy egy csöppet se izgattam/om magam ezeken a vizsgálatokon, mert baba, ha rajtam múlik minden körülmények között marad.
Képzeljétek, mi úgy gondoltuk a férjemmel, hogy nem akarjuk előre tudni a nemét, erre olvasgatom itthon a klinikán kapott papírt, és rajta van a neme, igaz latinul, de egyrészt angolul is így van, másrészt tanultam latint... Szóval most már tudjuk. Férjem, akinek gondjai vannak a nyelvvizsgával, rögtön konstatálta, hogy mindig mondta, hogy nem kell ez a fene nagy nyelvtudás.
Gigi, Karmen, nektek is ráírták?
Annyira jó, hogy már 4cm-s a talpa. Ezért is érzem ilyen intenzíven, ahogy rugdos.
Karmen, a nyaki bőrredő szűrés, amit a 12. héten néznek ok lett? Meg az AFP is? Te írtad ugye, hogy külön pénzért mész Uh-s dokihoz. Ő lát, vagy nem lát valamit az Uh-n?
Ne izgulj, biztos, hogy ok lesz minden!
Nem tudom Gigi, hogy meddig fogok dolgozni. Ha minden jól megy papíron szeretném az egész évet végigcsinálni. Tudod nekünk tanároknak a december utolja már téliszünet, meg van egy kolléganőm, aki továbbtanul, és vele megbeszéltem, hogy most én meg a férjem helyettesítjük őt, óracserésen, és majd visszaadja nekem, amikor már nehezemre esik menni. Ahogy számolom lesz vagy 2 hét, meg a férjem is tud helyettem lenni, mert (ahogy írtam már) ugyanott, és ugyanazt tanítja, mint én.
Egyelőre azonban nagyon élvezem a sulit, a gyerekek tisztára odavannak tőle, hogy babát várok, a lányok már nyúznak, hogy vigyem majd be gyakran, meg ajálnkoznak bébisintérnek.
Nóri, aki megint bőlére eresztette a mondókáját