Új privát üzeneted érkezett!

Vicuska!!!!!!!!!!!! Hahhhhóóóóóóóóóóóóóóóóó................
Merre vagy?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
Vendég

Kriszti!

Martinka 2 és fél hónaposan fordult oldalra,de utána két hétig egyáltalán nem csinálta.Na,utána meg abba sem hagyta!
Hasra 3 és fél hósan feküdt,és utána 3 hétig semmi!!Aztán egyik délután szabályosan gurulni kezdett,azért írtam,hogy majd nem győzöd visszatenni a kisfiadat a helyére! :lol: Martinka mindíg legurult a szőnyegéről,és végighömbölgött a fél szobán! :lol: Akkor szereltük le a szőnyegéről a lógó játékokat,mert útban volt Neki! :lol:
Vendég

Szilvi!

Hogy vagy?Nátha már elmúlt?Én még sokat fújom az orrom,de szerencsére más bajom nincs.Kopp-kopp.
Vendég

Imi,
köszönjük az élménybeszámolót!!! Hirtelen azt hittem Kata írt!
Jó volt olvasni és nagyon örülök, hogy mindketten jól vannak!!!!

Lányok,
voltam ma bent Katánál, Geri baba egy tündérkirályfi!!!! Finom selymes hosszú haja van és nagyon cukorfalat!!! Kata meg már szinte fut :wink: Tud szoptatni is, van tejcsije is, bár Gergő még nagyon sokat alszik. Nagyon édesek voltak mindketten!!!!

Krisztáékat is nézegettem, de nem láttam őket. Az uh-n ezren voltak, már azt hittem mi jövünk, mikor BB-nek a műtőbe kellett mennie... Nem akartam többször elmozdulni lentről, mert akkor tuti minket hívnak be...

Mütyürke jól van, szépen fejlődik, méretei tökéletesek. Anyukáját pedig most már a doki bácsi is lassításra intette.... Estére mindig megfájdul a pocim, valószínű a hosszú vezetéstől és a sok üléstől.... Jövő héttől csökkentett műszakban :wink: dolgozom, kisebb részt majd itthonról :P Több időm lesz rátok is :P :P

Judy,
most aztán már nincs megállás, tényleg tessék noszogatni Barbikát!!!

Vicuska,
néztelek uh-n de nem láttalak (nem mintha felismertelek volna.... csak talán). Mi lett az eredmény???? Gyere és mondd el nekünk!!! Nagyon izgulok érted!!!!!!!!!
Mi fél 10-től voltunk ott 11.30-ig. Esetleg Te is ott voltál????

Alexa,
milyen érdekes, hogy Martinka kihagyott időt a fordulgatások között... Na de aztán úgy látom behozta és onnantól kezdve nem volt megállás :P Ügyes kis lurkó lehet :wink:

Kriszti,
gratula Nektek is a fordulgatásokhoz!!!!
Tudsz valamit Krisztáról? Lehet, hogy már otthon is vannak, azért nem láttam őket???

Szilvi,
jövő héten még dologzol? Hányan mentek háztűznézőbe most?
Vendég

Nati!!

Örülök,hogy minden rendben van Veletek!! :D :D
Köszi,hogy meséltél Katáról és a Tündérkirályfiról! :lol:
Vendég

Alexa
A háthám már javulóban van. A torkon nem fáj, a nózimat fújom rendületlenül. Elkezdtem köhögni, ami jó jel. :D
A hangomat is lassan megtalálom. :lol:

Nati
Köszi az élménybeszámolót Katáékról. :)
Nagyon helyes! Tessék szépen visszavenni a tempóból! (bagoly mondja verébnek :lol: )
Szivesen melóznék otthonról, de a nagyfejek szerint nem biztonságos... Sült hal banda!
Jövő héten még tutira vagyok, utána nem tudom.
Háztűznézőbe Andeszékkal megyek. :D
Vendég

Nati! Kriszta a földszinten van, de ma még csak délelőtt beszéltünk, azóta nem tudok semmit. A baba meg csak akkor lesz vele, ha hazamennek. Gratulálok az eredményekhez és tényleg lassíts, kis Mütyürke az első!

Alexa! Köszi az élménybeszámolókat!

Most megyek még gyorsan eszem vmit, mert nemsokára ébred a kisfiam.
Vendég

Sziasztok!
Imi!
Köszi a beszámolót!Gyönyörű a kisfiatok! :D
Nati!
Gratula a jó eredményhez!
Chrissyy!
Gratula Martin baba fordulásához! :lol:
Ha tudsz valamit Krixtáékról,írj mindenképp!
Tesó!
Boldog hófordulót Noelnek! :lol:

KépKép
KépKép
andesz78

Vicuska
Ugye nem akarod, hogy végigizguljam a hétvégét, hogy walakit találtak-e?
Vendég

Na gyorsan Rólunk!
Patrik jobban van,csak még náthás!
Rengeteg tanulnivalót kap,sőt még mellette az órai munkát is pótolni kell,szóval tegnap is egész nap tanultunk! :?
Már Ő is nagyon kivolt,na meg én is,mert ugye Bencussal is foglalkozni kell!
Na mindegy,jövöhéttől helyreáll a rend :D (remélem)!
Vicuska!!!!! :lol:
Mi'zu????????? :roll:

KépKép
KépKép
andesz78

Nincs más hátra, mint előre... Elhúzok haza. :)

Andesz
Akkor holnap. :)

Mindenkinek napocskás, jóidős hétvégét!!! :)
Vendég

Andesz! Annyit tudok, hogy végre otthon vannak!
Vendég

Kirszti,
ez szuper, nagyon jó hír!!!! Akkor végre együtt a család!!! Gondolom nagy most az öröm!!!!!

Jó egészséget és sok-sok boldogságot és tejcsit kívánok Nekik!!!!
Vendég

Köszi Nati, majd ha találkozunk, átadom nekik!
Drága kisfiam nagyon nyűgi ma, néha elvan picit, de ma sokat sírdogál. Megint átfordult hasra és nem sikerült neki visszafordulni és azon is felhúzta magát.
Vendég

Sziasztok!

Egy napig nem jövök és miről maradtam le!
Kata! Nagyon sok boldogságot, sok tejecskét kívánok!
Gergő apa
Köszi a beszámolót! Élmény volt olvasni! Gyögyörű Gergő baba!

Vicuska
Annyira, de annyira szorítok!!!!!! Mi volt vérvételen????

Judy
Holnap te jössz! [color=darkred]Barbi baba gyere ki....[/color] :D

Nati
Örülök, hogy Mütyürke szépen fejlődik!
Tényleg lassítanod kell Szilvivel együtt!

Ani
Fogadd őszinte részvétemet!

Én nagyon taknyos vagyok, azért nem jöttem tegnap, mert egyből ágyba bújtam amikor hazaértünk.
Van jó hírem is: telefonáltam a BMC-be. Minden rendben van a kiskatonákkal!!! Úgyhogy: márciusban kezdünk! :D :D
Vicuska, Vikike
Csak egy hónappal leszek fiatalabb kismami mint ti! :D :D
bessy76

Chrissy
Gratulálok! Nagyon ügyes Martin baba!
bessy76

Sziasztok Csajok!

Csak annyi,hogy ma biztos front van,Noelt le se lehetett tenni egész nap most végre alszik egy picit,de eddig max negyed órát aludt egyhuzamban.Ráadásul én is nyügi vagyok és egy kicsit a fejem is fáj.
Köszönjük a hófordulós gratulációkat!

Chrissyy!
Nagyon ügyi a kisfiatok,gratulálok!

Puszi!
Vendég

Bessy! Drukkolok, hogy mihamarabb babás legyél!

Gabi! Nekem is iszonyatosan fáj a fejem, meg hányingerem is van. biztos van valami front.

Mi is köszönjük a gratukat!
Vendég

Na sziasztok! :lol:

Krixta!
örülök hogy végre otthon van a kis család :lol:

Kata!
örülök,hogy Gerivel minden okés,és tejcid is van :wink:

Chrissy!
gratula Martinkának a forgolódáshoz 8)

Gabesz!
nektek meg a 3 hónaphoz :wink:

Nati!
akkor tényleg lassíts a tempón :D

Szilvi!
jó háztűznézést :P

Márti!
remélem minden okés veletek 8)

Judy!
te jössz :D

Bessy!
hajrá március(az szép hónap... :oops: :wink: )
Vendég

Vicuska
Azt írd meg, hogy veled mi újság????!!!!!!
bessy76

Nem győzök frissíteni!!
bessy76

ja................a véreredményem:Béta-Hcg 113 :roll: :P
megnézett az uj sztk-ban hasi uh-on(ott rendelt de.és ott csak az van,az is sz@r),persze semmi nem látszott :evil:
tök ari volt,azt mondta ő már kedden látta,hogy tuti hogy terhes vagyok,olyan csillogó volt a szemem + az arcom olyan furcsa+a melleim még nagyobbak lettek :oops: :P
aztán felhívott du.hogy rossz híre van,ennyi a hcg-m csak....többre számított(min.500),valszeg nem fejlődik rendesen vagy méhenkívüli.... :( erre én sírtam.... :(
erre felhívott 10 perc múlva,hogy beszélt a BMC-s lombikos kollégájával,mert ők néznek ilyen korai terhességi hcg-ket,és az azt mondta hogy neki nagyon-nagyon teccik ez a növekedés :wink: :wink: :wink: ..........húúú....mondtam neki hogy jó hogy felhívott,mert az előbb már bőgtem.... :roll:
szóval most happy vagyok és optimista,azt mondta,hétfő-kedd tájékán már kell látszódnia a petezsáknak,de bekönyörögtem magam vasárnapra,úgyis ügyeletes egy hüvelyi uh-ra a kórházba(az jobb gép) :P :P :P
Vendég

Ez hiper-szuper jó hír!!!
Annyira izgulok! Várom én is a vasárnapot!
bessy76

Vicuska! :D :D :D :D :D :D :D
Nagyon-nagyon,de még annál is jobban drukkolok,,hogy Babócátok jó helyen legyen! :D :D :D :D :D :D :D :D
Judy???!!!!
Ottmaradtál a szülőszobán??!!! :D :lol:

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz
Neked nem is gratuláltam Bence fordulásához. Bocsánat :oops:
GRATULÁLOK!

Tényleg: JUDY????
bessy76

Vicuska! Egész nap gondoltam Rád. Bizakodom benn, hogy jó helyen fejlődik az a zsákocska.

Chrissy! Én is puszilom Krixtáékat, jó egészséget, sok tejecskét és boldogságot kívánok Nekik sok szeretettel!!

Bessy! Nagyon örülök, hogy minden rendben van. Márciustól akkor mindent bele.... :oops: :D

A nyugtalan Babácskáknak(Noel, Martin) mielőbbi jókedvet, és az anyukáiknak is kitartást!!

Mindenkinek szép hétvégét, bár úgyis jövök.
Remélem Judynak holnpra vagy holnap meglesz Barbi baba!

Katának és Geri babának meg további sok tejcit kívánok, ha valaki megy hozzá. Ja és puszi Neki is!

És mindenkinek!

Szilvi! Holnap ügyesek legyetek!
n.k.ildi

Köszike csajszik :lol:

Andesz!
ne tanuljatok olyan sokat,itt a hétvége :lol:

Uracskám azt ígérte,hogy elvisz hétvégén Tihanyba,az a mi kis helyünk,ot kérte meg anno a kezemet :P :P :P
Vendég

Vicuska
Akkor nagyon romantikus hétvégétek lesz! Érezzétek jól egymást! :lol: :lol:
bessy76

Vicuska,

Ez szupi hír, vasárnap meg szerintem már egy ici-pici petezsákocska is fog látszódni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jó szórakozást Tihanyban.

Andesz,

Nem ragadtam a szülőszobán,(sajna) mert majd csak holnap reggel megyek NST-re meg Katához.

Bessy,

Gratulálok apa kiskatonáihoz. Akkor HAJRÁ MÁRCIUS
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Bessy!
köszi!remélem ti is hamarosan követitek a példánkat :lol:
Vendég

Judy!
köszi!
holnap drukk nst-hez és szüléshez :lol: :lol:
Katát üdvözöljük :D

Nati!
1/210 kor már nem voltam ott :( ,9-kor már túl voltam a vérvételen(szerencsére RL aszisztense levette a 3-on,nem kellett sorbanállnom a laborban 8) ),csak átvittem a vért és utána az új sztk-ban voltam UH-on,nem a szülészeten :roll:
Vendég

Köszi csajok!

Judy
Az én üdvözletem is add át légyszi Katának és Gergő babának!

Vicuska
Aranyos a vonalzód!
bessy76

Bessy,Vicuska!!

Nagyon jó híreket hoztatok!!Nagyon szorítok,drukkolok Nektek!Pusszantás!!
Vendég

Vicuska! Nagyon, de nagyon drukkolok vasárnapra!!!

Judy! Neked is megy a drukk holnapra
Vendég

Jaj, el se tudjátok képzelni mit össze nem izgultam ma. Egész nap Pesten voltam apácskával, utána meg egyből vendégségbe mentünk. Most értünk haza, és gyorsan olvastam. Tiszta függő vagyok...

Vicuska, hiper-szuper, milló drukk vasárnapra!!!!

Ma is szuper hirek vannak, tegnap is azok voltak. Holnap reméljük Judy szül, vasárnap meg Vicuskának lesz petezsákocskája a megfelelő heyen.

Bessy, nagyon örülök a jó híreknek, millió drukk nektek is. Gyógyulj minnél elöbb.

Krisztáék is haza mehettek, szuper.

A kis betegeink is gyógyulófélbe. Szuper...

Nati örülök hogy visszaveszel kicsit! Gartula a jó eredményekhez.

Márti, neked is gratula a bacimentességhez. Ha leszáll a pocid az nem a szülést jelzi? Vagy én tudom rosszul?

A kisebbik Martin babánknak gratula az átforduláshoz!

Nem tudom ki maradt ki, de bocsika, hulla vagyok.

madiani

Jah és sajna Levi baba nincs túl jól. Belázasodott, voltak dokinál és megint valami hasmenéses nyavaját kapott el. Ha marad a láz, hétfőn mennek vissza a dokihoz. Adnak le holnap székletmintát, reméljük abból több minden kiderül. A doki se tudta megmondani mitől lehet.
Gyógyulást kívánok neki is.

Jah és ahol voltunk vendégségbe ott a csaj védőnő, ő is mondta hogy szép nagy a pocim és a 7 kg normális ugyan de azért el ne száljon velem a ló. Tehát holnaptól kicsit jobban figyelek arra hogy ne zabáljak kétpofára. :) Megint kaptunk szép kis rucikat (kicsit nagyobb méreteket) :) Most már tényleg nem tudom hova rakni.

Na tényleg megyek, jó éjt mindenkinek.

madiani

Jó reggelt!

Viki!
Levinek jobbulást :lol:

mai tesztem(többet nem teszek fel) :oops: :P :P :P
Kép
Vendég

Vicuska! Annyira örülök. Az én zebrásom se volt ennél erősebb. Alig várom a holnapot!!!! Majd gyere és mesélj!!

Levi babának jobbulást kívánok!

Ani! Akkor kevesebb ennivaló, de innivaló sok! Igyál!!!!

Kiváncsi vagyok Judy hazajön-e még! Vagy ottmarad és majd Barbi babával együtt jön majd csak ki! Nagyon drukkolok Judy!

Mindenkinek gyönyörű hétvégét!
n.k.ildi

Jó reggelt!
Vicuska!!!!!! :lol:
Gyönyörű ez a teszt!!!! :D :D :D :D :D :D :D
Tedd csak fel nyugodtan,szeretünk ilyen teszteket nézegetni! :D :D :D :D
Képzeljétek,azt álmodtam,hogy Judy megszült!!! :D :D :D
És jó nagy Babó lett,kb mint Katáé! :lol:
Kiváncsi leszek,ma tényleg előbújik-e Barbika! :roll: :lol:
Ja,most reggel szerintem azért nem jött,mert ment nst-re,meg Katához!
Chrissyy!
Puszi Krixtáéknak,jó,hogy már otthon vannak! :lol:
Levi baba gyógyulj meg!!!
Bessy!
Nektek meg gratula ,a kiskatonákhoz! :lol:
Dobok pár képet Bencusról,ha nem baj!
Ezeket most csináltam! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Ildi, köszike :) Úgy lesz ahogy mondod!

Vicuska, szeretnénk látni a következő tesztet is, persze csak ha te is akarod.

madiani

Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok!

Vicuska :D :arrow: vasárnap!!
Nati, örülök, hogy Mütyüri jól van :)
Kriszti, elismerésem az ügyes nagyfiúnak! Amúgy szerintem is front volt, emiatt volt nyügi Noel is...
Andesz, tök jó hogy helyrezökkennek a dolgok :)
Krixta, remélem nemsokára jó lesz a neted!!! szeretném látni a képeiteket :D
Bessy, hajrá március!!!
Judy, ez egy gyönyörű, napfényes reggel, jó az idő, tessék sétálni egyet! Túlnyomó többségben orientálódj a kórház felé... :lol:
Ani, 7 kiló? nekem 5 volt ennyi idősen és hirtelen elkezdett növekedni, már 9-nél tartok :shock: :lol: :oops: hát ez van. Szerintem Te most megállsz és majd újrakezded a súlynövekedést 2-3 hét múlva :) Amúgy pont olyan alkat vagy, mint anyukám, őt lecseszte a védőnő hogy 17 kilót hízott a végére. Aztán a 6 hetes kontrollon nádszálvékony dereka lett megint és inkább manökennek nézett ki mint anyukának :lol: érdekes dolog ez...
Ildi, Neked is puszi! (mindenkit pusziltál :) )

Mi jól vagyunk, változatlan minden, nem fáj semmim, fura érzésem elmúlt, viszont tényleg lejjebb van Kisati 1 picit. Na de majd anyukám lemeózza, ő 7 elején látott. Ja és délutántól vasárnap estig ott leszek, ott nem tudok írogatni, szóval nem azért nem jövök mert gáz van :D
Vendég

Andesz, de ééédi!!! 8) 8)
Vendég

Márti, köszi nagyon ari vagy! Nem aggódok a kilók miatt. Most kicsit jobban figyelek, de koplalni nem fogok az tuti.
Örülök hogy veled is minden oksi. várunk vasárnap vissza, kellemes hétvégét.

Andesz, gyönyörű Bence baba.

madiani

Márti!
Köszi!!! :D
Amugy Bencus is nyugtalan volt tegnap! :?
Vigyázz Magatokra !!!
Azért próbálj meg sokat pihenni!
Még 2 hetet bírjon ki KisAti a pocakba! :lol:

KépKép
KépKép
andesz78

Ani!
Ne is koplalj!!!!! :lol:
Szerintem,egyátalán nem sok a 7 kg!!!

KépKép
KépKép
andesz78

Márti!
Most néztem csak meg a katicás vonalzódat....! :lol:

KépKép
KépKép
andesz78

:D
Vendég

Andesz :) Köszi
Nagyon érdekesek ezek a kilók, az eleéjén mindenki azzal cseszegetett (ti nem) hogy miért nem látszik, most meg az a baj hogy túl nagy. Szerencsére nem vagyok olyan tipus aki ezt magára veszi. Nekem az a lényeg hogy Roninak nem ártsak vele, a többi most mellékes.

madiani

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?