Imi,
köszönjük az élménybeszámolót!!! Hirtelen azt hittem Kata írt!
Jó volt olvasni és nagyon örülök, hogy mindketten jól vannak!!!!
Lányok,
voltam ma bent Katánál, Geri baba egy tündérkirályfi!!!! Finom selymes hosszú haja van és nagyon cukorfalat!!! Kata meg már szinte fut
Tud szoptatni is, van tejcsije is, bár Gergő még nagyon sokat alszik. Nagyon édesek voltak mindketten!!!!
Krisztáékat is nézegettem, de nem láttam őket. Az uh-n ezren voltak, már azt hittem mi jövünk, mikor BB-nek a műtőbe kellett mennie... Nem akartam többször elmozdulni lentről, mert akkor tuti minket hívnak be...
Mütyürke jól van, szépen fejlődik, méretei tökéletesek. Anyukáját pedig most már a doki bácsi is lassításra intette.... Estére mindig megfájdul a pocim, valószínű a hosszú vezetéstől és a sok üléstől.... Jövő héttől csökkentett műszakban
dolgozom, kisebb részt majd itthonról
Több időm lesz rátok is
Judy,
most aztán már nincs megállás, tényleg tessék noszogatni Barbikát!!!
Vicuska,
néztelek uh-n de nem láttalak (nem mintha felismertelek volna.... csak talán). Mi lett az eredmény???? Gyere és mondd el nekünk!!! Nagyon izgulok érted!!!!!!!!!
Mi fél 10-től voltunk ott 11.30-ig. Esetleg Te is ott voltál????
Alexa,
milyen érdekes, hogy Martinka kihagyott időt a fordulgatások között... Na de aztán úgy látom behozta és onnantól kezdve nem volt megállás
Ügyes kis lurkó lehet
Kriszti,
gratula Nektek is a fordulgatásokhoz!!!!
Tudsz valamit Krisztáról? Lehet, hogy már otthon is vannak, azért nem láttam őket???
Szilvi,
jövő héten még dologzol? Hányan mentek háztűznézőbe most?