Sziasztok!
Köszi lányok, hogy együtt örültök velem.Nem tudtam reagálni egész nap, hajtás volt!
Sannah!
Leállnak???Atya ég! Akkor mihamarabb mennem kell....Vagy esetleg lehet tudni, hogy nyár eleje vagy vége:Bár, ahogy írtad, megkérdezem Harcikát, az tuti infó!
Nem tudtam ma hívni a Kaálit, enni nem volt időm.Majd hétfőn felhívom, mi legyen, mert azt mondta a drága doktor Úr,, ha most a gyogyi leviszi 500 alá, az jó lesz, és ha lemegy 200 alá, akkor kezdünk a fagyikkal valamit.
Álmomban nem gondoltam, hogy 2 hét szedés után ennyire leviszi.
De örülök neki, és várom, minél előbb kezdjünk!
Lois!
Mennek a drukkok!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Alle!
EZ a HCG teszt lehet engem is érdekelne.Majd holnap megkereslek priviben(ma már fáradt vagyok, de lenne ezzel kapcsolatban kérdésem).Persze csak ha nem gond
Kati!
Azt mondták, nem volt magas.Határ(a régi helyen).Bár én is sokallottam!:)Itt pedig azt mondta doki, addig "szóba sem áll velem", amíg nem megy le...
Örülök neki, hogy így döntött!Nem is kellett sokat várni....Jó pihenést Nektek!
Nani!
Én még soha nem szedtem ily csodaszert!
De a mellékhatásokat ki lehet bírni, és nagyon megéri.Igaz ma is majd elaludtam....
Annyit írtatok erről az IR-ről, én is megcsináltatom.Ártani nem árt, vasárnap utánajárok, mi hogyan zajlik, el tudjuk e intézni fű alatt, papír nem kell róla, csak tudjam, nincs baj....
Na, megyek, mindenkinek nagyon szép hétvégét!
Jó éjt