Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Driennke! Gratulálok Nikihez!

Továbbra is megy a drukk Jutinak, Szaszának, Ildikónak!

Edina!
Úgy látom egyformák a pöttyek Leviével. Teszek fel képet.

Kép

A doktor nénink írt rá kenőcsöt úgy nézz ki, hogy bevállik.
Sajnos a feneke is kivan egy picit sebesedve és pirosodva. Erre neogranormon krémet keverve mycosolon krémmel használunk, de Zazónak elég volt a neogranormon.

és aktfotók is vannak:

Kép

Kép

Mi is gyógyszertári fürdetőt és hydratálót használunk, ja és a popsikrém is gyógyszertári.

Nekünk a kórházban kicsit váladékozott a szemünk és az egyik nővérke javasolta az anyatejes megoldást, de nem jött be.

Reni!
Nagyon aranyos Antónia és persze az összes baba!

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika

Driennke!
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SOK-SOK TEJCSIT KÍVÁNOK!!!!!!

Kép

Kép

Kép
lecso

Adri:örülök,hogy segít a krém nektek. :) Én meg nem tudnám neked mondani már a mienknek a nevét,valami kék tubusban volt.A szemváladékozásra nekünk sem volt jó az anyatej,kapott szemcseppet anno.Én most a bepanthent akarom majd kipróbálni .Állítólag nagyon jó,sőt mostmár van a bepanthen plus is ami fertőtlenít is.Nekünk is neogranormonunk volt,de igazából csak akkor volt hatásos ha egész éjszaka rajta volt fenekén,jól bedunsztolva :lol: :roll:

Drukkolok még mindig csajok!Várjuk a híreket!!!!!!

Kép

Kép
lecso

Kép

Kép
bettó

Hahó!
Adri! Nekünk is kipattozott a popsink :( Remélem nekünk is elég lesz a neugronorman.
Juti és Ildikó sem jelentkezett még :roll:

Csajok hogy tudnám Kincsőt leszoktatni a cicin elalvásról? Mindig mikor már tele a pocak, megnyugszik, mintha aludna is és hirtelen felébred és semmi mással nem tudom megnyugtatni, csak a cickóval. Így szinte mire elalszik egy óra és jön a másik hami. Tegnap is még olyan ügyes volt, de ma csak így aludt el. Lehet, hogy front miatt, vagy ilyen csöppségeknél ez még természetes? Komolyan eddig semmi gond nem volt, a mai nap viszont :shock:

Kép
bettó

Bettó:sajnos nem tudok tanácsot adni ebben! :roll: Hála nem votl ilyen gondunk,remélem most sem lesz! :wink: Cumi esetleg? :wink:

Kép

Kép
lecso

Egyébként friss anyukák hogy bírjátok?Jó babák,alszanak éjszaka?

Hasfájással mi van Vivien?

Driennke:várjuk a fotót a babáról ha hazajössz+a beszámolót a szülésről!

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

Öszitén szólva, Lecsó nem tudom mi van a hasfájásal, mert nem húzogatják föl a lábukat, mint ha fáj nekik, és nem igen erölködnek, de eszeveszetten őrjöngenek, mint aki halálosan kétségbe van esve. Napok óta ez megy. Főleg Jázminnál. Naponta kb.5-6 óra azzal megy el, hogy próbálom nyugtatni, sétálgatni vele, itatni. Az a baj, hogy 90%-ban azt sem tudom megtenni, hogy hagyom had sírja álmomba magát, mert egyszerűen nem hagyja abba, és végül Lilient is felébreszti sokszor.... :cry:
Ha meg végül elalszik, az sem több 1 óránál... :cry:
Tanácstalan vagyok...

Viszont éjszaka kibírnak egyben 5 órát :D

Fantasztikus ez a babaeső :D :D :D

Mindenkinek nagy-nagy gratula a csodád babákhoz!!! :D :D

Kép
Kép
labasv

ja! FÜRDŐKRÉM!

Nekem azt mondta az orvos és a védőnő, hogy egy evőkanálnyit egy kis vízzel tegyek be a mikróba, hogy felolvadjon, és öntsem bele a vízbe...

Őszintén megmondom, hogy én ritkán használom. Sosem volt szerencsére baj a bőrükkel, és az újszülött intenzíven is BABA-t, SABA-t, NIVEA-t ...stb használtak 1 hónapon keresztül. És a testápoló is ezek közül került ki. Nem volt gond.

Kép
Kép
labasv

Sziasztok!
Megszületett Ildikó gyermeke:
Ma 15.05-kor császármetszéssel megszületett Paroczai Dóra Ildikó 4300 ramm és 58 cm. Tündéri nagylány. Mindketten jól vagyunk.

Juti még mindig a fájásokra vár :roll:

Kép
bettó

Amúgy eddig azt hiszem mi is meguztuk a hasfájást. Sajna a cumi sem válik be mindig, valamikor jó, de néha nem kell neki. Remélem, hogy csak a mai nap volt ilyen, holnap jobb lesz. Most is itt van az ölemben, alig akar aludni, pedig majd leragad a szeme. lassan megg jönne a másik hami időszak :shock:

Kép
bettó

Sziasztok!
Ildikó férje vagyok Ildikó ma 17.05 perckor egészséges kislánynak adott életet,mindketten jól vannak!
Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Kép

Kép
ildikó82

Sziasztok!

Nagy-nagy gratula Ildikónak, jó nagy kislány!

Betti! SAjna nem tudok tanácsot adni :cry: , nekünk mhol ilyenek hol olyanok, de a frontok megviselik Annát.

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika

Sziasztok!

Szívből gratulálok Ildikónak és persze a férjének is!Hatalmas babátok született!!!!! :D Sok-sok tejcsit kívánok!!!!!
Kép

Kép

Kép
lecso

Megy a drukk továbbra is Szasza+Jutinak!!!!!!!!!!!!

Én:kicsit megfáztam ,de nem vészes.Éjszaka mindig kitakarózom olyan melegem van,utána meg arra ébredek,hogy fázom :wink:
Tomi ma nagyon nyugodt,keveset mocorog!A pocakom jól van,jele nincs hogy ki szeretne jönni már!A türtelmetlenségem hála alábbhagyott,nem tudom minek köszönhetően,de jó!!!!!! :D
Na megyek főzni,mosni ,takarítani+aludni is kellene 1 kicsit.Álmos vagyok! :) Elég furi idő van,felhős,a nap nem süt :( Lehet ezért is érzem ilyen álmosnak magam!

Vivien:sajnálom hogy Jázmin ilyen sírós baba :( .A védőnővel nem beszéltél még hogy ő szerinte mi lehet a baj?Hátha tudna valami okosat mondani!Éhes,szomjas,fázik,hasfájós vagy csak igényli a vele foglalkozást,a környezetében zavarja valami pl zaj.Ő látja saját szemével A babát és hátha van annyi tapasztalata hogy add neked 1-2 jó tippet!KITARTÁST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
lecso

Ildikó!
Hatalmas gratula nektek! Gyönyörű szép és hatalmas a csajszi! :D Nagyon köszönjük a férjednek a fényképeket!

Pedig én már azt hittem, hogy ma legalább 3 új baba lesz a fórumon. :? Szasza, Juti! Hajrá!

Bettó!
Szerintem lehet, hogy csak a frontok zavarták be egy kicsit Kincsőt. Ne izgulj amiatt, ha ilyen van. Nekünk is egyik éjszaka ez ment. Vagy ez nálatok állandósult?

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Ildikó! Hatalmas gratula a hatalmas babához :wink:
Jutiról semmi hír még. Nem akarom állandóan zavarni, biztosan tűkön űl már, hogy jöjjenek a fájások. Délután majd megkérdezem tőle, hogy mi a helyzet.

Giga! Úgy néz ki a tegnapi nap ilyen volt, bár este annyira beájult a drága, hogy szó nélkül elaludt a kiságyban és majdnem 5 órát aludt egyfolytában. Már rá kellett nézzek, hogy minden rendben van-e, de édesen alukált. Ma is félig cicin aludt el eddig, de már nem teljesen mindig egyre hamarabb veszem ki a szájából és csempészem be az anyatejes cumit. Hátha így megoldódik.

Kép
bettó

Amival mi lehet? Ő is régen volt. Remélem már külön vannak :D

Kép
bettó

Sziasztok!

Bocsánat, hogy így ismeretlenül írok nektek. De hoztam néhány esetleg hasznos tanácsot, amit egy nagyon kedves csecsemős nővérke osztott meg velem anno.

De először is had gratuláljak minden újdonsült kismamának a csodálatos babákhoz! Tünemény mindenki. :)

Mi okozhat hasfájást? ( érdemes végigpróbálgatni, hátha bejön valamelyik. )

Előfordul, hogy a mami által elfogyasztott tejtermékeket nem bírja a baba hasa. Próbáljatok meg legalább egy hét teljes tejtermékmentes diétát tartani. Sem tej, sem sajt, túró, joghurt stb.

A szoptatós teakeverékkel is vigyázzatok, mert fúj az is. Egy filtert nem egy bögréhez, hanem egy-másfél liter vízhez tegyetek.

Ami kerülendő: banán, és a ROSTOS gyümölcslevek.

Ami ajánlott minden mennyiségben: SZŰRT gyümölcslé. Amúgy a szűrt almalénél szerintem nincs jobb tejserkentő.

Ha a baba szopizott, de elalszik és kb fél-egy óra múlva megint éhes akkor ugyan abból a ciciből adjatok neki tejet amelyikből legutoljára szopizott, met ha csak az első tejet szopizza ki akkor hasfájást okoz, mivel az hígabb és több benne a laktóz ami a pocakfájásért felelős. A hátső tej zsírosabb laktatóbb.

Saját tapasztalat: a kisebbik lányomnak rettentő az étvágya. Szinte 4 hónapos koráig max 2 órát bírta evés nélkül. De viszont neki minden fájdalomra és nyűgre a cici a megoldás. Még a hasfájásra is. Ellenben a nagyobbik lányomnak meg nem. Ezt azért írom, hogy ki lehet ezt is próbálni, de óvatosan, mert ez elsülhet a visszájára is. :(

Remélem tudtam valakinek segíteni. Ha nem akkor bocsánat az okoskodásért. :)

Sziasztok és további soksok örömet és boldogságot mindenkinek.

Rita

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok csajok!

Jelentem,meg egyben! :roll:
Ma voltunk nst-n,Uh-on...A mehlepeny kezd öregedni,a magzatviz kevesebb,2 ujnyira nyitott a mehszaj,a babokam jol van.Ha nem indul be a szüles,akkor szombaton valoszinüleg beinditjak..,persze csak ha megkevesebb lesz szombatig a magzatviz...ugyhogy mar a klinikai taskaval kell bemennem.

Ildiko,GRATULA a gyönyörü nagy babahoz! :D
Driennke,neked is nagy GRATULA Nikihez!Kepeket kerünk am,ha otthon lesztek! :wink:

Jutival mi lehet???En irtam mar tegnapelött,de nem valaszolt. :(

Kép
ami6

Sziasztok!

Még én is egyben. Ma találkoztam volna a dokimmal, de lemondta :( Holnap megyek nst-re. Nálam szülésbeindításról még nem volt szó. Pedig már szeretném a karjaimban tartani a picurt. De talán holnap találkozok végre a dokimmal. Ő azért mindig megnyugtat.

Panka

KépKép
pankamama

Sziasztok!
7 körül küldtem Jutinak sms-t, semmi válasz. Bízom benne, hogy elfolalt :wink: Már nagyon várom a holnap, biztosan kapom majd az sms-t :D

Ami! Nem semmi, most nézem, hogy már 5. napja hordod túl! Remélem azért magától beindul majd. Olyan fura, nekem anno (jujj de régen volt :lol: ) amikor kezdődtek a fájások akkor nyíltam 2 újjnyira. Mindenkinél máshogy kezdődik ezek szerint :roll:

Jó éjszakát. Ja képzeljétek Kincső úgy látszik a 4 órás alvás pártja. Ma is délután annyit alukált. :)

Kép
bettó

Most kaptam Jutitól sms-t. Még egyben vannak. Aludt ma a csöppsége, biztosan erőt gyűjt. Volt magzatvízvizsgálata is, az sem indította be. Hátha majd holnap. :wink:

Kép
bettó

Sziasztok!

Nagy izgalommal várjuk Jutitól a híreket!
Szasza veled mi van?
Ami??????

Én:tegnap este+éjszaka nem voltam benne biztos,hogy nem szülünk-e.Egész délután keményedett a pocim,estére már fájt is ,éjfél után felébredtem hogy a derekam+ a pocim fáj,de kb 1 óra tv nézés után a 10 percenként jövő fájdogálás megszünt!Gyakorol a méhem rendesen! :D Kíváncsi vagyok mikor fog elindulni rendesen.Nekem ez furi érzés,mert Levivel nem volt ilyen.Semmit nem éreztem,még pocikeményedést sem.Csak elfolyt a magzatvíz és ment minden a maga útján utána.Most meg az ember tülkön ül,hogy talán most vagy talán majd most! :lol:

Ja és a vonalzóm is már kérdezget! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
lecso

Lecso! Bizony lassan nálatok is megérkezik a kis drága. Nekem is mindig ez járt a fejemben, mé akkor szombaton sem voltam eleinte biztos magamban. Mikor megérkeztünk a kórházba, a szülészeti bejáratig egy fájás sem volt. Na mondom király, most múlik el???? De inkább felmentünk, gondoltam hogyha nem az, akkor hazaküldenek :lol: Pár nap múlva haza is küldtek Kincsővel :lol:

Kép
bettó

Sziasztok!

Gratulálok a babákhoz!Jó egészséget és sok -sok anyatejet kívánok!
Olyan csodálatos dolog a babázás, nagyon élvezem , amikor táplálom, és utána jókat alszik.

Csak sajna nálunk is elkezdődött a hasfájás...
Kipróbáljuk az infacolt, állítólag nem szívódik fel a aszerveztben, és teljesen ürül.
Zalánka is 4 órákat alszik, illetve éjszaka akár 5-öt is, de ha fáj a a hasa sokat fent van
Tanácsatalan is vagyok.
Egy nap általában egyszer fáj a hasa, kb fent van 3 órát , utána meg alszik 4-et...Ez nem is lenne baj , csak akkor -meg a védőnő orvos könyvek által ajánlott- napi 6-szori étkezés nem fér bele 24 órába... De sajnálom felébreszteni is.
Neketek nincs ilyen problémátok ?

Ami!
Kisfiad jól érzi magát a hasadban :)

Lecso!
Ez a várakozás egy nagy türelem játék!
Úgy felkelni minden nap , hogy talán ma beindul...
De azért nem olyan rossz az a várakozás, én valamennyire élveztem...De persze tudom , hogy minél előbb jobb túlesni rajta.

Zsuzsi
zsuzsi80

Sziasztok csajok!

Meg semmi,pedig tegnap elkezdett fajni nagyon a derekam,mert 3 km-t setaltam .. :roll: Nem ertem,nagyon makacs gyerekem van. :roll: Lepcsöt is minden nap maszok,mert a 4-en lakunk,es meg nekünk is van külön egy emeletünk a lakasban.
Kivancsi vagyok a mai napra..ill rendesen parazok a holnapitol,hogy beinditjak-e.Nagyon szoritsatok nekem csajok.Felek. :(

Panka,nekem azert akarjak holnap beinditani,mert csökken a magzatvizem,es az veszelyes lehet a babara.

Kép
ami6

Sziasztok!

Na voltam a dokimnál. Végre találkoztunk. Azt mondta, ne türelmetlenkedjek, a baba jól érzi magát bent. Szerinte a hétvégén még nem történik semmi. Még eléggé fent van. Egy ujjnyira vagyok kitágulva. Ha a betöltött 41. hétig nem történik semmi, elvileg be kéne feküdnöm a kórházba :( Hát ehhez semmi kedvem nem lenne. Ma du. még megyek NST-re.
Azért kicsit nyugtalan vagyok, mert már egy hónapja nem voltam UH-n. Jövő hét közepéig nem is küldenek...
Ami! Nálam legutóbb több magzatvizet állapítottak meg. Hihetetlen, ezt hogy látják.
Ja és én is minden nap lépcsőzök, meg jó sokat megyek. AZ 5.-en lakom, és nincs lift... Meg most már jó sokat cipelek direkt, de semmi :( Ma mondjuk kaptam valami szuper szülésmegintdító bábareceptet barátnőmtől, aki szintén a napokban várja a babáját. Ricinus, pálinka, narancslé 1:1:1: arányban. Állítólag nagyon hatásos. De egyenlőre várok vele...

Panka

KépKép
pankamama

Sziasztok!

Na megjöttem az nst-ről.
10 perces fájásocskákat mutat a gép.A doki megvizsgált a méhszáj zárt.Hazaengedett,ha majd 1 órán keresztül 5 perces fájások lesznek,akkor kell visszamenni.
Háááááááát!Izgulok mit mondjak!Remélem nem állnak le az összehúzódások!

Kép

Kép

Kép
lecso

Lecsó!
Hát ez szééép kis görbe! Hajrá! :lol:

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Ami! Ne félj! Persze könnyű ezt mondani tudom. De előbb vagy utóbb úgyis túl kell lenned rajta, és hidd el megéri! :wink:

Lecso! Nem semmi ez a görbe! Várjuk a híreket a fájásokról :wink:

Panka! Szegény! Én is írtózok a kórháztól. Annyira boldog voltam, mikor mondták, hogy go home :wink:

Végre van olyan kép, ahol én is rajta vagyok, és nem ciciztetem

Kép Kép

Kép
bettó

Voltunk ma sétálni. Jujj csajok ez valami fantasztikus. Elkisértük apát a tékába. Két büszke ember ment. Annyira jó érzés volt. Mindenki megcsodálta, gratulált. És persze mindenki mondta, hogy tiszta apja :lol:
Sajna mé öszz-vissz csak negyedóra volt, pedig kisétáltam volna a világból. Annyira jó volt kint lenni. Na majd holnap már több időt töltünk kint.

Kép
bettó

Fájások? :? Hát elég lightos valami eddig.Még mindig 10 percesek,néha be-be csusszan 5 perces is.De az sem durva.Picikét fáj a pocim csak+ a derekam+feszül a csípőm.
Nem tudom mi lesz ebből! :wink:
Levivel már az első fájások is olyan erősek voltak.Igaz azt mondják,hogyha a magzatvíz elfolyik és úgy jelentkeznek a fájások,akkor azok sokkal erősebbek.

Kíváncsi vagyok mi lesz ebből!!!! :roll: Lehet meg se születik még vagy igen?Kételyeim vannak mindkettőhöz!
Fájásos csajok,nektek miylen volt?Mennyi idő után erősödtek a fájások?...stb

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

ma voltunk kontroll vérvizsgálaton, és jelentem mindkét hölgy vérképe jó :D
Persze ez sem ment simán. :? Eredetileg a mai napot átrakatta a volt párom anyja szombatra, hogy akkor ügyeletes az orvosunk, és akkor tudnak elvinni minket kocsival. Persze erről nem kérdezet meg engem, hogy mit szólok hozzá, csak közölte. :x Mint kiderült az orvost sem kérdezte meg, csak valamilyen ápolónővel beszélt a kórházból. Erre ma reggel a doki kissé idegesen letolt, hohy csak a mi kedvünkért ment be ma, és menjünk be, mert ha még sincs rendben a vérkép, szombaton nem örülnek a transzfundálásnak. :x Elmindtam neki a szitut, mire kérte, hogy adjam meg a volt párom anyjának a számát, majd ő letolja. :D Hívnám a taxit, hogy bemenjek a gyerekekkel, mire szól az anyóska, hogy úton van ide a taxival.
:?

De végül minden rendeződött.

Betti: Olyan szép nagy a babád :D
De tegnap előtt mikor mértem, a csajok 3350 és 3360g voltak :lol:

hízogatunk :lol:

Kép
Kép
labasv

Bettó!
Nagyon szépek vagytok! Én is kivittem ma a kislegényt az erkélyre egy kicsit. Holnap én is szeretnék kimenni sétálni egy negyed-fél órácskára.
Mi a helyzet a pocakosokkal? Túl nagy a csönd... :?
Kép
Így imádja egymást a két csöppség.

Kép
Kép
giga1

Lecsó!
Nekem reggel fél5től voltak 8 perces fájásaim, de nem voltak erősek. Csak délután 2-től erősödtek fel annyira, hogy akkor már nem volt kedvem beszélgetni. Úgyhogy nyugi, még bármi lehet ebből! :wink:

Kép
Kép
giga1

Oké Ági! :D Megpróbálok türelmes lenni,de ez a bizonytalanság,hogy szülünk-e ma vagy nem!BRRR

Kép

Kép
lecso

Lecsó, nálam ugyebár nem várták meg a hölgyikék a bérlemény lejártát, de nekem hajnali fél 4-kor kezdett elfolyni a magzatvíz, és ez szülésig nagyjából így is maradt. Aznap kora délutántájt kezdett mensi szerűen fájdogálni, majd késő délutánra már 10 perces fájásszerű dolgot éreztem, és este 9 körülre már 3 percnél tartottam. Fél 11-kor születtek császárral.

Kép
Kép
labasv

Kép Jázmin útra készen

Kép Liliennek 2 órája aludni kéne, ehhez képest...

Kép
Kép
labasv

Köszi csajok!
Reggelre csak kiderül valami!Kicsit elkeseredett vagyok :wink: Átvágottnak érzem magam!De hátha még ezután lesz valami!Átizgultam az egész délutánt,ezek után hogy hogyan lesz alvás!?

Vivien:nagyon aranyosak a csajok!

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

Köszi Bettokam hogy nyugtatgatsz,draga vagy! :wink: Nagyon szep ez a Kincsö baba!! :D Mit mondanak,mikor lehet elöször kivinni a babat setalni??Egy het utan mar kilehet??
Jutirol tudsz mar valamit?Szegenykem,remelem jol van,olyan sokat gondolok ra! :?

Lecso,gondolok rad es szoritok!!! :wink: Nagyon szepek ezek a görbek!! :wink: Az en manomra azt mondtak hogy nagyon önfejü,mert megkellett parszor razogatni hogy felebredjen,es aztan mar azert sem kellt fel. :lol:

Panka,szoritok neked is!!!A magzatvizet UH-nal merik meg..de pontosan hogy s mint,nem tudom. :roll:
Ugy latszik,a mi babaink mar megedzöttek a sok lepcsözestöl...nalunk sincs lift. :D :wink:

Agi,Vivien,aranyosak a babokak!! :D Barcsak mar en is itt tartanek! :wink:

Lili???????????

Kép
ami6

Na nem hiszem,hogy szülés lesz most! :cry: Kezd elég nyugissá válni a pocim :roll:

Kép

Kép
lecso

Vivien! Olyan szépek a lányok!!!!

Lecsó, szerintem amennyit paráztunk mi ketten, hogy ne legyen koraszülés, tuti túlhordjuk! Bár drukkolok, hogy ne legyen így...
Egyelőre nekem sincs sok jele, hogy kijönne, sőt, a ctg-én sikerült fájásügyileg majdnem egy sima vonalat produkálnom, pedig rengeteget mozgott. :lol:

Most kaptam épp Jutitól sms-t:
3,5 órája renszeres 8-10 percenkénti 1 perces fájásaim vannak. Szedem a homeós bogyókat, és iszom a málnalevél teát. Puszi mindenkinek!

Ami, gondolok rád holnap nagyon, és valamilyen természetes módszert nem próbálsz ki? Amit Panka írt, arról én is hallottam. Meg a Cauphyllum (hom. bogyó) is jó, nem érdeklődsz homeós szerről?

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Lecsó, még neked akartam, hogy nekem Szonjával kora du-ra lettek enyhe menisszerű görcseim, aztán 4-5 körül 5 percesek lettek belőle, és 7 körülre meg már jó fájdalmasak (egy meleg kád víz megtette a hatását).
De ha mondjuk ezek jóslók voltak, és 1 hét múlva szülsz, akkor elég jó az még, nem? És igen, annyira kiszámíthatatlan, hogy mikor indul be! :roll:

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Köszike csajok!
Giga, Vivien! Édesek a csöppségek. Én most este mértem, igaz tele gyomorral, de túlléptük a 3 és felet. Reggel majd megmérem kajcsi előtt.

Lecso! Nekem már a 10 perces fájás is elé erős volt, bár az 5 perceshez képest semmi. Az 5 percesnél viszont már a párnát markoltam. A burokrepesztés után jött csak az igazi fájás :wink:

Juti! HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Remélem holnap több hírt is founk kapni, mondjuk egy boldog anyuka üzenetét :D

Ami! Nekem a védőnő két hetet mondott. A héten már többször voltunk kint pár percre szellőzni, és ma vére sétáltunk. Nem ondoltam volna, hogy a téka is ennyire fo hiányozni. Furcsa volt bemenni :roll:

Vivien! Nem semmi ez a volt anyós. :?

Manka! Örülök, hogy ti jól vagytok, látszik, hogy a kis pocaklakó jól érzi bent magát. Maradjon is így még egy darabig :wink:

Kép
bettó

Tényleg holnap szombat! Ami! Üzenj, hogyha tudsz! :wink:

Kép
bettó

Hahó!

Azért ez a koktél, amit leírtam, elég drasztikus. Összetevők feladata: ricinus - görcsöket idéz elő, pálinka - bátorságot ad - narancslé - ízt javítja :):):)
Barátnőm először jól begörcsölt tőle, és hányt, aztán jöttek a fájások... hát nem is tudom - én nem merném kipróbálni, azt hiszem :(
A homeos bogyók nem segítenek a szülés indításban. A caulophyllum a gát tágulását segíti elvileg. Én a 36. héttől szedem nagyon rendesen... nem tudom, mit érek el vele...
A málnalevéltea talán segít vmit, de nekem az sem, pedig azt is rendesen iszom.
Ami! Mindent bele holnap!

Jóéjt!

Panka

KépKép
pankamama

Sziasztok!

NEM SZÜLTÜNK AZ ÉJSZAKA!!!!SŐT NAGYON JÓT ALUDTAM!BIZTOS KIMERÜLTEM EBBEN A NAGY IZGALOMBAN!
Még 23h fele felébredtem egy kicsi fájáskára,de ennyi.Most csak keményedget,de nem fájdalmas.

Juti remélem jobban járt,és azóta már meg van a baba!!!!! :lol:

Ami:drukkolok nagyon!

Szasza:mi van veled?

Manka:nekem tegnap kb 10 órán át jöttek a 10 perces keményedések,amik már délután fájdogáltak is a derekammal együtt.De nagyon gyanus volt nekem már ez tegnap,hogy 5-6 óra várakozás után sem erősödnek!Jó becsapott!!!! :? :wink:

Kép

Kép
lecso

Lecso!
Pedig én már azt hittem! :wink:

Juti!
Hajrá, hajrá!

Kép
Kép
giga1

Én is Ági,de amikor már a felől érdeklődtem,hogy nektek mikor kezdtek erősödni a fájások,akkor már kételyeim voltak.Hát be is jött!Jól megviccelt minket!

Kép

Kép
lecso

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?