Sziasztok!
Tüccs!
Nagyon szép volt Dóri tortája,és a leányzó igazi tünemény!Tényleg úgy van ahogy Henus mondja,1 éves kortól már kisgyermekek!(ez a kor olyan hamar eljön)
Én is azon csodálkozom,hogy mindenki köszöntött,mert a vonin még nem vagytok 1évesek!
Na mindegy!
a lényeg,hogy szépek vagytok nagyon!
BOLDOG SZÜLINAPOT DÓRÁNAK!
dANKA!
Kakival kapcsolatban én is csak azt tudom mondani,ha kizárólag csak anyatejet kap a babakko ez normális,de ha nem csak azt kap akkor lépni kel!Én is mindég először rostos őszilét adtam nekik,tornáztattam,maszírozgadtam a pocit!Kamilla is szóba jöhet,de az allergizáló,úgyhogy azt nem szokták nagyon ajánlani!Esetleg egy kiskanál kifacsart narancs leve is jó!
Susy!
Ha nincsen akkora szél,nyugodtan kiviheted a babát!!!a jó levegő sosem árt nekik!Én télen is kivittem az 1 hetes fiamat!Simán átmentünk Fótra anyuékhoz!
Na nem hózáporban!!!
Andibab!
Örülök,hogy jobban vagytok!!!!Javulgadtok!
Betegeskedőknek jobbulást!
Anettoo!
Üdv itt!
Én is az Erdélyinél szültem 3x!
Zsanit Tasnádiné Erzsikével szűltük együtt,nagyon jó volt!Merem ajánlani 100%-ban!
Mikorra vagy kiírva?Tegyél vonit magatokról!
Zsani egyre többet pisil a bilibe.minden fűrdés előtt rákéreckedik és valamikor bele is pisil!aminek ő is és mi is nagyon örülünk!Hétről-hétre változik fejlődik,egyre többet beszél,megért mindent amit mondok neki,és pl:mondom,hogy dobja ki a kukába a narancs héjat -megy és kidobja,vagy,hogy hozza ide a csizmáját ,szóval felismeri a tárgyakat és tudja,hogy mi hól van .Elmondja minden öltözködésnél,hogy ez a sapka-kapka,ez a sál-sál,ez a cipő-zipő,kesztyű-kettyű.Persze azt már nem vesszük fel!(kesztyű)Ha éhes,vagy szomjas akkor már nem csak cuppog,vagy nyammog,hanem szépen kéri,hogy -inni-adó,enni-adó,kaja húúúúú!Tudnám még sorolni annyi mindent mond már!
a nevünket mondja ,tesókét is!Roli-oland,Anett-Ani,Aztán van olyan szó amit visszafelé mond,mint a takarót-kihagyja a t betűt és felcseréli a k-t és az r-betűt!valahogy így hangzik-okara!
Na jó befejezem,az ömlengést
Teszek egy képet róla ,múlthéten gyerekzsúron voltunk!
Ő persze állandóan ott volt ahól nemszabadott-számítógép!
Hiába,ő már ezen nő fel.
A szája egy kis baleset-Anettel játszottak!
Ez pedig még tavaly készűlt
Anettet gondolom megismeritek
Szép napot ,sziasztok!