Új privát üzeneted érkezett!

a mennyit= amennyit (mindig elgépelek valamit, olyan gyorsan akarom írni) :D
Vendég

Kata sikerült döntened vagy közelebb kerülni az ideális babakocsival kapcsoltban :?:
bencuri

Sziasztok, lányok,
nagyon felelőtlen módon kihagytam néhány napot, most vagy két órája csak visszaolvastam a leveleket. Andi, amíg olvastam a többieket, még a pocakom is összeszorult! Örülök, hogy minden rendben, aztán most már tényleg vigyázz magadra! De hogy ennyire összejött nektek ezzel a bárányhimlővel is... drukkolok, hogy most már békésebb napjaitok legyenek!
Bencuri: én is állandóan nézegetem az előző terhességem kiskönyvét, még az uh-fotókat is összehasonlítom :lol:
muffin: hihetetlen, micsoda ötlet volt feltenni a házikót! Ha szükségem lenne menedzserre, most biztos megkérnélek, hogy te legyél!
Maverick: gratula a dupla babákhoz - már én is nézegettem, hogy senki nem ikresterhes közöttünk :roll:
Fejfájósok: ti mit szedtek fejfájára? Az én dokim az algopyrint engedi csak, de egy másik doki meg azt mondta, azt nehogy bevegyem, inkább panadolt. Úgyhogy nem veszek be semmit, csak szenvedek! A férjem a vizse-kalózkendőre esküszik. Szolidaritásból a lányom is azt köt, úgyhogy az egész család kalózkodik :lol:
sziszka: én már a terhesség előtt is +5 kilóról indultam, de most a köldöksérv miatt irtóra visszafogom magam a kajálással (előző terhességnél napi 1 csomag franciadrazsé volt a minimum). Most ehhez képest nem híztam, a védőnő csodálkozott is. Ja, és a köldöksérvemre is azt mondta, hogy szerinte egész kicsi, nem lesz vele gond.
szly: olvastam, hogy Roli mennyire beteg volt, szegényke! Amikor a lányom először hányt, épp aludt, és a sírásra ébredtünk fel. Még a saját fülébe is belement, nem tudta, hogy fel kell akkor ülni, és ne fekve hányjon... szegénykém. Két órával később már tudta. De addig... hajmosás, minden, éjszakai fürdetés, ágyhúzás. A lakás összes ágyát + kanapét is összehányta reggelig.

Most még dolgozom, meg olvaslak benneteket. Hétvégén elutazunk "nyaralni". Mi is wellnessezünk, persze épp mindenki beteg... de pihenni jó lesz végre!

ági

KépKép
szkagi

Bencuri: azt hiszem igen! Kiderült hogy pl. minden Pierre Cardin termék kombinálható egymással. Nekünk a PS627-es kocsi a legszimpatikusabb (ez egy sportos elég könnyű, így buszra is emelhető de masszív kocsi), amibe lehet venni textilmózest és megnéztem majdnem teljesen le lehet dönteni a háttámlát! És valószínű ehhez való autós ülést fogunk venni, amit szintén rá lehet rakini a kocsira (ez így együtt 44000)

S
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 22:10-kor.
Vendég

Coldrex természetesen
Vendég

Viszont Ági bocsi van egy ötletem: nekem a multkor e DM-ben kapható Tigris balzsam vált be, ha elbírod viselni a szagát, kend be vele a halántékodat!
Vendég

Sziasztok!

Vidokata! Te gyermekorvos vagy? Jól értettem! Az tök jó, akkor zargathatlak a kérdéseimmel ugye?

Kép
szly27

Sziasztok!
Csajok,lehet szedni normaflórt terhesen?Valami nem oké odabennt,volt már hasmenésem is,és nem igazán jó a gyomrom.A betegtájékoztatót eldobtuk így nem tudom lehet-e szedni terhesen,meg a torkom is kezd fájni :? Előre is köszi.

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!
A papírján összesen annyi van, hogy terhesség és szoptatásban való alkalmazásásának nincs ellenjavallata.

Kép
teó

Vidokata, az újpesti bolt az amelyik ilyen kis árkád alatt van Újpest központ és Városkapu között? Kiárusítanak megszűnés miatt? Múltkor ott vettem nacit, akkor még rámsózott a nőci pár szórólapot, h tegyem ki itt a védőnőnél. De ha kiárusít, akkor benézek, mert nagyon szeretem a nacit, amit ott vettem, tök kényelmes.

Linda, nem tudom Magdolnám is ezt a tornát csinálta-e, de a Hálózat tévén asszem fél 8tól volt ma reggel félórás torna, én mondjuk ágyból néztem.
Amúhgy van nekem 1 terhestorna dvd-ém, amit ma megnéztem, változatosság kedvéért a kanapéról, és ezt a dvdt adták a tévében is ma reggel, a dvd-re pedig az van írva, hogy a Sote szülészeti klinika vezető gyógytornásza tartja a tornát, úgyh tényleg jó lehet.
Remélem, jövő heti Uh-n jókat mondanak méhszájam és méhlepényem kapcsolatáról és lassan elkezdhetem majd én is a tornát.

Kép
teó

Linda!
Nekem kb. a 12. héttől kezdett el látszódni, hogy gömbölyödik a hasam! Ez függ ám a testi adottságoktól is, ki milyen magas, mennyire vékony! Én 183 cm magas vagyok, és mindig azt mondom, hogy pici a hasam és nem is látszik! :D Dehát én mindennap látom és azért nem tűnik fel.Szerintem Neked is, azért nem tűnik fel, mert minden nap látod! Nem tudsz képet felrakni?
Igen, fogadott dokim.Nem mindig magánrendelésére mentem, mert mentem a Vasas Szent Péterbe is, magánba ,ha mentem soha nem fogadott el pénzt, csak az uh-t kellett kifizetni, mert egy barátunkon keresztül járok hozzá. most egyébként kimegy Spanyolba májusba jön haza!

Kép
Kép
kisfóka

Köszi Teó!

És jó éjszakát mindenkinek,talán ma én is jhobban alszok majd,tegnap éjszaka elig aludtam,azt is elég nyugtalanul.A gondok mindig csak jönnek,de menni nem akarnak :?

Kép
Kép
Kép
kike

Kisfóka!

Lehet hogy majd nekem is egyszer csak megugrik, és lehet mire 24 hetes leszek én is, addigra már nekem is fog látszódni. Egyébként minden ismerősöm mondja hogy nem látszik még. Én is elég magas vagyok, 173cm és átlagos testalkat. Majd ha már elkezd látszódni a pocim, rakok fel képet. :) Egyébként már lehet hogy nő, mert mostanába fáj a hasam. Nem vészes, de azért érzem. :)
Szerintem neked meg egyáltalán nem kicsi!! :lol:

Kép
linda24

Linda, hálózat tv - csütörtök - 7:30kor kezdődik és fél órát tart. Elég lightosnak tűnik, de engem jól átmozgatott.

Megvan az afpm!
- MOM: 1
-Afp: 26,7ng/mol
Wafp: 35,6ng/mol
Ez jó? mert nem volt mellette tól ig intervallum :shock: :roll:

Voltunk terhesség felkészítő tanfolyamon+megnéztük a szülőszobát. Nagyon szép és modern és a szülésznő is elég kedves volt! És légkondis a hely, külön megkérdeztem (mert én 07.hó végén fogok elviekben szülni)

Szép a pocak!!!!!!!!!
magdolnam

Linda!
Biztos, hogy látszódni fog, akkor te sem vagy alacsony! :wink:
Hasfájás lehet attól is, szedjél Magne B6ot, az jó a görcsökre, és keményedésekre! Meg azért óvatosan! Pihenjél is!

Kép
Kép
kisfóka

Te a Kajtárhoz magánba jársz? Vagyaz Sztkba?

Kép
Kép
kisfóka

Teó: igen az az a bolt és meg fog szűnni, de egyenlőre csak 30%-os a leértékelés.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.21 19:08-kor.
Vendég

Ági, igen jó néha összenézni. Bár néha a leleteknél a felét nem érti az ember legalábbis a labort! :shock: Én a 4d ultrahangra várok már! kiváncsi vagyok milyenek lesznek a képek? Egyébként ha kislány lesz úgy néz ki, hogy nálunk is Szonjának fogják hívni! Bár én még nem barátkoztam meg teljesen ezzel a névvel, de apa igen! Az a baj, h nem nagyon lehet becézni nem?
Kata, tök jó h doktornéni vagy! :) És jó, hogy ilyen segítőkész volt a pasi így legalább tudod milyet szeretnél! Szerintem még árba is elég jó!
Linda majd hirtelen elkezdesz gömbölyödni és büszkélkedhetsz a pociddal! :D
Kike csak jön valami jó is , a bajok után!
bencuri

Linda: nekem nagyon lassan kezdett nőni a pocakom. Nem emlékszem pontosan de a 12. héten biztos semmi nem volt a 16.-on talán-talán. Most sincs nagy, bár már egyszer átadták a helyet e metrón, de úgy meglepődtem hogy nem is tudtam mit tegyek.
Ma meg a kismamaruha boltban a nő megkérdezte, hogy ááá szóval mostanában készülök kismama lenni? (ha úgy vesszük igen, kismama a kisbabás anyuka is nem? :D :D :D :D :D
Vendég

Titi minden rendben ma még nem voltál? :shock:
bencuri

Sziasztok!

Képzeljétek, annyit szenvedtem mostanában, hogy nem tudok aludni, nem találom a helyem az ágyban, hogy ma este a párom és anyukám megleptek egy szoptatóspárnával! Állítólag azzal tök jól lehet aludni!
Az tuti hogy ma kipróbálom, aztán beszámolok a tapasztalatokról!

Jó éjt mindenkinek!
Remélem nekem ma végre lesz :lol:

Kép
Kép
patr

Patr: én is azzal alszom, anyukám vette nekem is még az elején mikor hason kellett feküdnöm és már nem bírtam! Szerintem egész jó, mindenféle pozíciókban használható!
Vendég

Bencuri: köszi az aggódást, minden rendben, csak nem volt ma netünk és nem tudtam írni. Ott ültem a hátad mögött a laborban. Nagyon aranyos a kisfiad és milyen nyugodt! Olivér már rég szétszedte volna az egész szakrendelőt. Azt figyeltem, hogy elsőnek mentél be és mégis nekem hamarabb letelt az egy órám mint neked. Mikor kijöttem az első szúrás után az én órámon 7.45 volt és 8.45-kor mentem másodjára, de te akkor még nem mentél be. Kár, hogy nem beszéltünk hétfőn, hogy mind a ketten kedden megyünk vérvételre, beszélgethettünk volna kicsit. Milyen mókás, ott ültem mögötted és nem tudtunk egymásról. :lol: :lol: :lol:
Hol laktok?
Nem tudod véletlenül, hogy a Tóth mikor megy szabira?

Patr: nálunk is nagyon szuperek és újjak a szülőszobák és a babás szobák is.
Én már kipróbáltam a szopispárnával aludni, de a fordulásnál mindig belegabajodok és azért ébredek fel, ugyhogy feladtam. :?

Vidokata: Most, hogy elárultad dokinéni vagy majd jönnek a kérdésáradatok. :D szerintem és is meg foglak találni pár kérdéssel, ha nem baj. :oops: :oops: Szólj, ha sok lennék.

Andi: jobbulást a párodnak is és pihizz amennyit csak tudsz!!! Jobban érzed már magad?

Wera: a te párodnak is jobbulást és kitartást nektek az ügyintézésben. Találtál már ruhát?

Ki lakik még Újpesten? Mi a Nyár utcában lakunk.

Kike: a reklám azt mondja, hogy terhesek is szedhetik a normaflourt. Mi újság lakás ügyben? Anyós megenyhült már? Átköltözik a kisházba?

Olivér ma nagyon aranyos volt és végre ha kicsit nehezen is de szótfogadott. Ma ment újra bölcsibe és nagyon örült.
Képzeljétek a csoportjában már 17-en vannak 2 gondozónénire és 1 dadusra. Szerintem ez már nagyon sok. Mi a véleményetek. Így szerintem nem lehet velük normálisan foglalkozni. Ja és szerintem egy fizetős helyen nem illene ennyi gyereket összezsúfolni. :roll:
A párom szombaton megy egy hétre sielni, ugyhogy egyedül leszünk Olivérrel. :cry:

szkági: Jó pihizést a hétvégére!!!

Olyan sokat írtatok, hogy mire a végére értem elfelejtettem a felét amit írni akartam. :roll:

Ma voltunk Olivérrel meg a barátnőmékkel ringatóban. Olivér nagyon élvezte. A nőci jászott furulyán és hegedűn. Olivér tátott szájjal nézte a hegedűt. :D :D

Na megyek aludni jó éjt mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Bocsi, hogy sokat írtam!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Szly: örülök, hogy Roli jobban van már!!! :D :D :D

Csilla: Toncsi hogy viseli a szeműveget? nem akarja mindig levenni? Hogy van a pocaklakód? Nem nyilik most a méhszájad? Mikor mész megint dokihoz?

Heni: Merre jársz? Ne csak olvasgass, hanem írj is nekünk, mert kiváncsiak vagyunk rátok!!!
Azt igérted nem tünsz el! Mikor klezdődik a projekt?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Hát amíg nem törte el Toncsi tegnap a szemüvegét :shock: :( , addig csak néha vette le :? . Nem tudom, hogy javítható-e, holnap viszem vissza. Inkább az bánt, hogy végre elkészült, és hogy már javulhatna a szeme, erre tessék! Csöppet kiakadtam rá! Azóta az a kedvenc szava járása, hogy "Elegem van!". Elég gáz :? . És folyton nyafog, hisztizik, bár biztos én is türelmetlen vagyok vele :( .

Pocakilag rendben vagyok (remélem), majd márciusban megyek dokihoz legközelebb. De szerintem megvárom a 24. hetes uh-ot és csak utána.

Marcsi, mikor Toncsi anno 33. hetesen megszületett, 9-10 apgárral, 2050 g-mal, felsírt, minden rendben volt. De aztán a délután folyamán 2x nem vett levegőt, így sajnos felvitték a Sote II-re és majd 1 hónapig fent volt. (lélegeztető gép, inkubátor, infúzió). Szóval minden, amit egy újdonsült kismama az első (vagy akárhanyadik) babájával elvárhat. Nem kívánom senkinek azt a hónapot.
Úgy hogy mindenki pihenjen, amennyit csak tud. Én is bízom benne, hogy most másként alakul és megtudom, milyen az, amikor a kismanód az első perctől ott szuszog melletted, nem csak 1 hónap után :? .

Még sikerült Toncsiról is csinálni képet szemüvegben:
Kép

És még mindig olyan tág a pupillája :shock: , fel is hívom a dokit, hogy ez még normális-e így 3 hét után :? .

Vidokata, én is jártam úgy szülés után, hogy baba-mama boltban szopismelltartót akartam vásárolni és amikor a nő kérdezte, hogy kismama vagyok-e csak néztem rá bután. Aztán csak kiböktem, hogy már megszületett a babám, csak még maradt némi pocak. Bár abban az időben, nem nagyon voltam magamnál.

Hú, még nem teregettem ki
:oops:

Jó éjt,
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Csilla!
Nem semmi éjjelibagoly vagy te...! :wink: :lol:
Én ilyenkor már rég durmolok.
amióta kisbabát várok, egyre nagyobb az alvásigényem. :roll:
(Csak az a gond, hogy utána pedig nem találom a helyem az ágyban, és forgolódom.)
Sajnálom, ami Toncsival a születése után történt. Nem lehetett egyszerű átvészelni! Hát, szóval én is valami hasonlótól parázok.
De ugye, csak pozitívan!!!
Nem lehet semmi gond!

Lányok!
Nekem két napja eszméletlenül fáj a medencecsontom!
(Fura, hogy már van két gyerekem, és minden apróságtól a frász jön rám.)
Persze, a csontjaim is helyezkednek, de ilyen korán?
Ti is éreztetek hasonlót?

Ma kedvem támadt kertészkedni...
Na, tudom, hogy nem szabad, de elnéztem a virágbolt felé, hátha árulnak már valami helyes kiültethető tavaszi virágot, de semmit sem láttam.
(Mert egy kis gödör kiásása azért ugye nem akadály? amekkora mondjuk egy árvácskának kell. Még a homokozólapát is szóba jöhet... :wink: )
Azért ma még megyek arra... :wink:
Olyan tavasz hangulatom van. Már reggel, mikor kiléptem az ajtón, olyan illat volt! Mennyei! :lol: :lol:
Számolgattátok már, hogy csak a tavaszt kell még kihúznunk, aztán pedig sorban jönnek majd az apróságok? :roll: :wink:

Na, eldugulok!
Vendég

Jó reggelt!

Patr. hogy aludtál a párnáddal?

Csilla: Toncsi nagyon aranyos és biztos nem volt könnyű az az egy hónap de szerencsére csodálatos kislány lett belőle.
SEnkinek nem kívánom a koraszülést
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 22:12-kor.
Vendég

Jó reggelt!

Vidokata! Lenne egy kérdésem. Én nem értek hozzá, ezért lehet butaság amit kérdezek, de azért mégis kíváncsi vagyok rá. A köptető és a köhögés csillapító nem két ellentétes gyógyszer? Úgy értem, hogy a köptető jobban köhögteti a gyereket, a csillapító meg fordítva. Lehet ezeket egyszerre adni?

Titi! Mi Rolival már december eleje óta járunk ringatóba (nálunk höcögtetőnek hívják). Énekelünk, tanulunk dalokat, játékokat. Aki vezeti furulyázik, hegedül. Ti is ilyesmiben voltatok?

Ma viszonylag jól aludtunk. Egyszer ébredtem arra, hogy köhög Roli. Aztán reggelig aludtunk.

Csillala! Ari Toncsi a szemüveggel. Biztos meg lehet csinálni!0

Kép
szly27

sikerült! negyed tízig tudtam aludni!!! :) annyira jólesett!!!csak sajna mindjárt indulnom kell mert van ezer dolgom mára. aztán hétfőn már megyünk is el. A baj csak az, hogy a férjemnek be kell menni holnap is. :( Soha nem kell szombaton dolgoznia, talán egy évben egyszer hívják be őket és pont most... bár abból a szempontból örül neki, hogy pont a szabi előtt mert így nem lesz csonka hétvégéje. :)
Na lassan készülődöm, majd ha hazaértem jövök.
Mindenkinek szép napot! (Annyira jó lenne ha a nap is sütne emellé a hőfok mellé... akkor már tényleg igazi tavasz lenne... :)

KépKép
muffin

Sziasztok!

Ne haragúdjatok a zavarásért! Én a 2008 szeptemberi babaváróktól vagyok!
Csak figyelmetekbe szeretném ajánlani a vállalkozásomat. Kismamaruha készítéssel foglalkozunk! Vannak nadrágok, felsők, szoknyák készítői árakon! Nézzétek meg a weboldalunkat:
www.kismamaruci.hu

További kellemes babavárást kívánok mindenkinek!

Üdv: Ónodi Mónika

gwini

Sziasztok!

Huh, alig bírtam visszaolvasni!

Titi - vasárnap és hétfőn megyek ruhát próbálni, elvisz a kölcsönzős csaj magával a nagykerbe. Remélem ott találunk valamit mert az az utsó esélyem, reményem! :?

Marcsi - szerintem hagyd a kertészkedést nyárra!! Addig érd be vmi cserepessel! Tudom hogy nehéz megállni, de ne kockáztass! És legfőképp ne emelgess 1 éves gyerekeket! Váááá! :lol:
Nekem is fáj a medencém és amikor az oldalamon fekszek, egy idő után moccanni se bírok, úgy sugárzik a combomba is. Szerintem ez még elég korai, nemtom mi lesz később... :?

Linda - ne aggódj a pocid miatt, biztos majd csak ezután fog beindulni. Nekem se vette észre senki vagy a 20. hétig, aztán meg úgy beindult, hogy csak na! Egyébként ha visszamész a 47. oldalra, ott volt egy fotóm, amin kb olyan idős terhes voltam mint most Te. Nagy jóindulattal is úgy nézek ki mint a ki lenyelt egy cserkómagot! :lol: :wink:

Csilla - nagyon szép kiscsaj ez a Toncsi baba! :D Viszont a pupillája tényleg elég nagynak tűnik... :? Ha sokáig volt inkubátorban, akkor van rá esély hogy neki is ott cseszték el a szemét, ahogy nekem is annak idején! Hogy tört el a szemcsije? A keret vagy az üveg? Remélem sikerül megjavíttatni!
Ja! És bár nem tőlem kérdezted, de én is úgy tudom hogy nem szabad együtt szedni a köptetőt és a köhögéscsillapítót mert amit felszakít a köptető a lennt marad a köhögéscsillapító miatt és az sokkal nagyobb bajt okoz, mint volt előtte!!!
Vendég

annyit emlegettétek az afp eredményeket, hogy megnéztem én is. Nekem 1,77 és azt mondták hogy tökéletes, és a védőnő sem mondott semmit. Mondjuk nekem az is megnyugtató volt, hogy először volt a genetikai uh, és közvetlen utána kaptam meg az eredményeket és a doki is mondta, hogy tökmindegy milyen eredményeket kap, miután megnézte uh-n, mondta, hogy semmi baja nincs a bébinek. Úgyhogy ezért is nem érdekelt... pedig van akinek már 1,3 -nál beszólnak... na mindegy, csak eszembe jutott. :)

KépKép
muffin

Szly: mi is olyanban voltunk. Nagyon jó volt, csak nekem rövidnek tűnt.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Miután írtatok nekem, elmentem a védőnőmhöz, gondoltam megkérdezem az afp-m is, de nem volt a rendelőben. :shock:

Akkor engem mi a búbánatnak szúrtak meg, ha rajtam kívül senkit sem érdekel az eredménye!!!! :shock: :shock: :shock:

Hétfőn már 3 hete lesz, hogy levették a vért hozzá. A laboros nőci, azt mondta, 1 hét, mire visszajön.
A védőnő, azt mondta, 2! :shock:
Akkor most hogy is van ez?!

A medencefájdalom nekem ismerős történet, csak nem emlékeztem rá, hogy ilyen korán lett volna...

Megmértem magam, ahol apa dolgozik, van ott egy mázsa... hi-hi
Azon mérik a beérkező áruk súlyát. (élelmiszerbolt, hentesáru...)
Szóval hiteles mérleg.
Aszerint most tartok +2 kg-nál.
Nagyon büszke vagyok magamra...
Pedig azt hittem, jó sok lesz, mert mostanában kicsit elengedtem magam, amire még rátett az is, hogy nem mozgok eleget...

Wera!
Cserepes virágot vettem... :lol: !
Vendég

látom, jól eltűnt mindenki!
Töltöm az ígért képet:

Kép
Vendég

Titi! Nekünk sokszor még az a fél- háromnegyed óra is sok. Az én fiam nem ül végig az ölemben és nem mindig hajlandó olyanokat játszani, amit kéne. De élvezi, oda is figyel. Meg ha nem is arra figyel, hallja és szokja.

Marcsi! Ha ilyen sokáig nincs meg az Afp-d eredménye, akkor biztos jó lett az eredmény. Csak tényleg olyan bosszantó, hogy valakik ülnek rajta. Nekem a védőnő ült rajta. Mikor én felhívtam, akkor mondta, hogy megvan és minden ok.

Kép
szly27

Sziasztok!

Nemrég érkeztem haza a boltból. Kicsit túlvásároltam magam, nehéz is volt a szatyor. Ez az átka ha az ember lánya éhesen megy vásárolni. :oops:

Szerdára ígérték az AFP eredményt. Már nagyon kíváncsi vagyok. De biztos minden rendben.

Kisfóka! Én is pont 183cm magas vagyok. És még semmi sem látszik. Bár a párom szerint igen. Szerintem meg ez csak a háj-has és nem a baba-has. Talán igaz lehet, hogy nekünk fel sem tűnik, hiszen szinte óránként bámulom a hasam. Na majd holnap Anyám megmondja a tutit, Ő már 2 hete nem látott.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

szly: Olivér sem tudta végigülni, de nagyon élvezte. Az idő csak nekem kevés Olivérnek pont elég.
Roland köhög még? Olivérnek még folyik az orra meg néga köhög egy kicsit. Kicsit olyan hangja van mint aki náthás. Most adok neki c vitamint, meg lehet hogy corizaliat. Vettünk landzsás útifű szirupot, lehet, hogy azt is fogok neki adni. Mondjuk inkább taknyos mint köhög.

Terek. Krisztina: én is pont így jártam reggel. Sajna otthagytam a boltban 4000 ft-ot a semmiért. Ja és még bementem a turiba és vettem pár ruhát. Olivérnek akartam valamit venni, de a picurinak vettem 1-2 felsőt és 1 gatyát, meg Olivérnek egy széldzsekit ami őszre lesz jó.

Képzeljétek megettem vagy 10 db macskanyelvet. Most lelkiismeret furdalásom van. :oops: :roll: Már +7kg-nál tartok sajna. Mi lesz még.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Terek. Krisztina :P
Akkor még egy magas a csapatban! :D Mi is ma megyünk szüleimhez, 3 hete nem voltunk, ők is meg szokták állapítani, hogy nőt e a hasam! :wink:

Kép
Kép
kisfóka

Szly27: teljesen jól értelmezed! Sokszor sajnos ezt nem értik. Egyszerre adni pedig nem szabad. A köptető jobban köhögtet de ez a hatásmehanizmusa, mert így könnyebben felszakad a váladék és kiürül a légutakból. (ezt kell hurutos köhögésre adni) ha ilyenkor csillapítót adunk abból komoly baj is lehet (pl. tüdőgyuszi, mert lent pang a váűladék) Viszont a köptetőt én úgy szoktam javasolni, hogy lefekvés elött már jó pár órával ne kapjon, mert akkor majd nem fog tudni aludni. Sőt nagyon ritkán, ha annira köhög (már nem tud pihenni) estére adhatunk csillapítót (de sosem egyszerre a kettőt)
Mindenkinek más az álláspontja, de gyerkőcnek nálunk csak ritkán javasolunk köhögés csillapítót (amúgy ez száraz, krákogó, kaparó köhögésre való)
Bocsi ez így kicsit hosszú lett! :oops:

Marcsi: azt hiszem a negatív súly rekordot eddig te nyered. Ügyes!!! A poci meg csini de nőtt a multkorihoz képest!!
Vendég

Kisfóka!

Nem a magánrendelésére járok Kajtárhoz, hanem az sztk-ba, és ott mindig ő csinálja az ilyen vizsgálatokat. Szeretnék majd átmenni Sárihoz, mert ő nagyon jó doki, és sok ismerősöm nála szült. De ha most Czank kimegy spanyolba, akkor te utánna kihez fogsz járni?

Wera!

Hát remélem is hogy mostmár megindul, annyira szeretném már hogy legyen pocakom. :) Ha egyszer már az ember terhes, pocakja is legyen. :lol:

Kép
linda24

Képzeljétek tegnap nézegettem a C&A-ban kismama blúzokat de nem vettem, mert hát egyenlőre a régi fölsőim is rám jönnek, de úgy tetszettek. Hazajöttem és mesélem a férjemnek hogy kettő is nagyon csini volt, erre azt mondta miért nem veszem meg?
Így ma elszaladtam és megvettem!!
:D :D :D :D

Amúgy lesz az öcsémék eljegyzése 2 hét múlva és oda nem is baj ha van valami csinibb cuccom, amiben nem úgy neézek ki mint egy hordó!
Vendég

Titanilla!

Csak óvatosan azzal a macskanyelvel!
Én száműztem a csokit a lakásból,pontosabban megettem hogy már ne maradjon és nem i veszek,ha beledöglök se!!!!!!!!!!! :cry:
Én készvagyok ettől a 11 kiló+tól!
Olyanok a lábaim mint a tészta! :cry:
Kezdem úgyérezni,hogy ronda és kövér vagyok! :cry:
És az a baj,hogy így is van! :lol:
Viszont Áron baba ott ficánkol a pocakba és ez mindent megér!!!!!!!!
Annyira várom már,hogy ittlegyen!
Mondtam Apának,hogy szülés után lefogyok és olyan csini Anyuka és Feleség leszek,hogy csak na!!!! :lol:
Nem mintha szólna bármit is,hogy most milyen vagyok,de engem azért kezd zavarni!

Kép

Kép
ibm

Wera: neked meg akartam írni, hogy nagyon drukkolok a nagykerhez, remélem találtok olyat amiben eltudod képzelni magad mint menyasszony!!! :) :) :)
Vendég

ibm: ne izgulj, pesze okosan teszed ha vigyázol de igazad van, ott van az a kis csöppség a pocidban és biztos a párod is már oda van érte!!
Vendég

Sziasztok!

Nagyon termeltek.
Anyóssal ki van a .........! :twisted:
Megint ott tartunk hogy nem megy le,de ettől eltekintve azért megcsinálják ott lennt.Inkább beköltözik a Kristóf szobájába,ami nem valami nagy,a két gyerek meg megy az ő nagyszobájába,a pici meg ide hozzánk.

Úgyhogy még mielőtt ismét meggondolja magát,hétfőn mindenki költözik-a két gyerek össze,Anyós meg a kicsibe-a fene se érti a gondolkodását.Persze a bunkó lánya nagyon befojásolja. :evil:
Bocsi hogy megint csak panaszáradattal jöttem :oops:

Újaknak üdv!

Kép
Kép
Kép
kike

Kike: nyugodtan panaszkodj csak azért vagyunk itt, hogy meghallgassunk!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Ami: el is tettem, ehogy megint vegyek belőle.
Jó neked, hogy a párod ilyen megértő, az enyém álladóan piszkál. :cry:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Én benéztem a hűtőbe hogy eszem egy joghurtot és megláttam egy lottó csokit!
Gyorsan azt is megettem,nehogy legyen még itthon később!
Nemtudom hogy fogom kibírni! :cry:
Úgy imádom és ugye a 16. hétig nemtudtam enni!

Párom legalábbis azt mondja,aztán hogy mit gondol!!!!! :roll:
Csak gondolom nem akar bántani,merthát ez most más állapot!
Ha meg beszól lesz visszavágó,mert neki is lenne mit ledolgozni,pedig ő nem terhes!!! :lol:

Kép

Kép
ibm

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?