Új privát üzeneted érkezett!

En 8000-ert vettem gyonyoru siestat JAzminnak. bordo es sotetkek. a cityben.
Erika,
simonnak olyan babi kocsicipoje van, a Faktumban vettem 1600 ert. frottirbeleses, en ezt adom ra telire. a rendes cipot szerintem nem tudod raadni Danora, meg ezt is nehez.

g. simci a kezemben
gabomamo

Erika!

Tényleg elég egy meleg kocsicipő, bár szerintem a lábas overál a biztos. De Bencére ráadtuk a Corában a 17-es cipőt, és jó volt rá. 3990 az ára.
Menőkéknek nem ajánlanám, mert nem egy márkás cipő. Az ő lábuknak nem bizti, hogy jó.
Én Pankának egy szörmés bakancsot veszek, a centrummal szemben láttam 3600-ért, amit a babakocsiban adok rá, és a márkóban láttam 6000-ért olyat, amiben majd tanulhat járni.
meso

Sziasztok!
El vagyok havazva ugyanis hétfőn lesz a nagy nap Kép Vizsgázom Kép Legalább is az írásbeli része lesz a vizsgáimnak.
Már szét esik a fejem annyit tanultam. Az érettségire sem készültem ennyit, mint most! Csak a kettesért küzdök, ha az meglesz már elégedett leszek. Nem hiszem, hogy túl sok embernek sikerül a vizsga a csoportból. Elég nehéz! Kép Na mindegy de azért szorítsatok!!

Én itt Szabadkán vettem Boginak kiscipőt, ma délelőtt. Nagyon vagány!!! Ilyen galambszürke színű és tök vagány varrás van az orrán, bakancsnak néz ki, viszont nagyon könnyű. Olyan ügyesen és gyorsan tud benne lépkedni. Tiszta bőr, talpbetétes és 6000 ft-nak megfelelő dinár volt. Volt nagyon sok féle félcipő és bakancs is minden féle színben, meg bélelve szőrmével, szőrmementes... de nekem ez tetszett meg nagyon!! Remélem kibírja tavaszig Kép

Szerintem fekvő vagy ülő (járni még nem tudó) babának felesleges cipőt venni. Elég a talpas overáll ami jó meleg, alá úgyis adsz zoknit meg rugdalózót, meg be is takarod a gyereked, plussz a lábzsák. Meggyullad! Meg aztán ha most veszel egy 17-es, 18-as, 19-es cipőt már kicsi lesz rá mire elkezd járni, és akkor másikat kell venni egy rakás pénzért! De ez csak az én véleményem, én így csináltam. Akkor vettem szandit amikor elkezdett járni (1 éves volt és tavasz!) Előtte nem volt cipője és nem is hiányzott.

Bogi ma már szólt pisiléskorKép. Igaz, hogy kakát mond a pisire is, és, akkor amikor már folyik Kép de szól és ez a lényeg!!! És pont most amikor vége lett az udvari meztelenkedésnek!! Kép De bilizni még mindig nem hajlandó.
Még mindig napközben 2x alszik kb 1,5-2 órákat, ami jó mert tudok tanulni,főzni,takarítani!!! Ma reggel 9-kor ébresztett Kép Igaz, hogy 3-kor feküdtem le, mert tanultam, úgyhogy hulla vagyok.

Lányok a legjobb barátnőm kisfiának lesz a 2. szülinapja, van valami ötletetek mit vegyek neki ajándékba?? Hozzá kell tennem, hogy jóval nagyobb a koránál. 4500 grammal született és most kb 20 kg és nem nagyon merek neki rucit venni, fogalmam sincs mekkora a mérete. Játéka meg annyi van, hogy azt a lelkemre kötötték nehogy vegyek, mert hozzámvágják.KépKép Szóval??? Ha valakinek van valami klassz ötlete (kb 5000 forintra gondoltam, plussz a virág meg egy kis édesség) akkor lécci ossza meg velem!!

Na lépek
Pussz mindenkinek!!
Enikő

ui. Lehet, hogy már megint terhes vagyok!! Olyan érzésem van...Már voltam egyszerKép, úgyhogy nagyjából tudom, de remélem nincs igazam. Lehet, hogy a suli és az idegeskedés miatt van....(feszül a cicim, zabálok, hányok reggelente anyu kávéjától, érzékeny vagyok a szagokra és fájdogál az alhasam is, tök olyan, mint Bogival) Csak az a baj, hogy március óta szedem a fogigátlót RENDSZERESEN. Ha megint úgy járok mint Bogival, fejbelövöm magam!! Nekem a fogigátló vitamin????? Alig várom a hétfőt, reggel megyek tesztet venni. Most nem tudom, fügesszem fel a gyogyót, vagy szedjem tovább???? Pusssssz

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Erika: Szerintem se vegyél Danónak cipőt, tök fölösleges. Majd ha el kezd járni. Addig télire elég a vastag zokni, rugi meg a kezeslábas, és még be is tudod takarni. Flórának énis csak akkor vettem igazi cipőt, amikor már magától próbálkozott járni, illetve már amikor egy kicsit bártabban járt segítsággel. Addig kocsicipő volt néhány hétig a lábán,hogy szokja. Úristen mekkor Danó, Flóra még csak most növi ki a 74-eseket.

Enikő: Ne már hogy megint...Szerintem csak a vizsgadrukk. Egy jó nagy kalappal a vizsádhoz! Mikor lesz pontosan? bogi nagyon kis ügyi,hogy már szól, ha pisi vagy kaki van.KépAz ajándékon még gondolkodom.

Jó éjt!

Gabi3
inecsg

Enikő: Vegyél képes könyvet!
inecsg

Enikő: Vagy mese videót, vagy mese cd-t. Lehet mese rajta vagy zene.
inecsg

Sziasztok!

Nóri!

Nappali felnőttoktatásra jártam az intenzív tanfolyamra. (tudod, két év alatt lehetett volna elvégezni a három évet)

Voltam múlt héten suliban, nagyon jó volt, élveztem, csak nagyon furi volt, hogy nem volt ott Bence, mindig azt hittem, hogy elvesztettem a babakocsitKép

Erika, örülök, hogy jól vagytok, gratula az ujjacskához, így szerintem Danó is gyorsan át fogjka aludni az éjszakát. Benci is, ahogy megtalálta, azóta este 9-től reggel nyolcig (van, hogy csak hétig, van, hogy kilencig)alszik.
74-est hord????
Te jó isten!
Mekkora az a gyerek???
KépKépKép
Bencire a 62-es jó.
Cipő, én azt fogom venni, amit anyu is mondott.
Az a Corá-s cipő nekem nagyon tetszik.

Tejci: Most már kicsit több mint volt, most már kétsze tudok(tudnék, ha akarna) szoptatni. Eddig csak reggel tudtam.

Puszi mindenkinek!

Zsófi

Ui: Nina!
Vandának ugyanolyan sapija van, mint Pankának, meg Bencének.
Ráadásula a babakocsid is olyan, mint Pankáé, így hirtelen azt hittem őt loptad el:-))))))))))

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Nina: Képzeld, én a Tesco-ban láttam kétfélét, egyik kék, másik drapp, mindkettő bőr, szerintem nagyon spéckó (noname) és 5400 Ft. De csak akkor vegyél, ha nem a 22-est veszitek, mert különben öri-hari Kép (azt mi akarjuk, de csak a jövő hónapban lesz pénzünk).
Zsófi! Ha olyan csórók vagytok, mint mondtad, akkor igen nagy hülyeség 4000-ért cipőt venni egy 600 Ft-os mamusz helyett Kép Bocs a szókimondásért. Amikor mellszívóra nincs pénzed. Kép Kitti 15 hónaposan látott először cipőfélét, és a többiek is megmondhatják, milyen királyul mászkált benne Kép
méri

ja, Méri, ha én fizetném, nem bizti, hogy megvennémKépKépKép

Teszem hozzá, hogy már most az őszi hűvös hatására, Bencének egy vastag zokni, két rugi, meg egy mamusz nem elég. Olyan jégcsap volt a lába, hogy eléggé megilyedtem. Erre nem szabad sajnálnom a pénzt, azt hiszem.

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Hogy tetszik?

ZsófiKép

www.mamami.hu
zsuzsófi

Köszi mindenkinek a cipős infókat. Végül lett cipőcske mind a két csajnak.
Vandának a cserepesen vettem olyat amit Kriszti irt.
Tényleg jó kis cipők, és elég sok féle van.
Méri szerintem nézd meg.
Nina
nina74

Corába érkeztek kismami nadrágok (nem kantáros) meg hosszú farmer szoknyák. Divatosak próbálnak lenni, de nekem egy kicsit furcsák, mert a hasrész másmilyen anyagból van, mint a többi. Áruk 5-6 ezer Ft.

Nóri
norcee

Sziasztok,
bár ezek használtak, de amint a fotón is látszódnak, nem igazán lettek lestrapálva. Ha vkit érdekel, emailben megbeszéljük a részleteket.
bundás csizma: 20-21: 1500,-
Kép

bundás téli cipő: 21-es 1500,-
Kép

cipő: 22-es 2000,-
Kép

őszi cipő, alig használt: 23-as 3000,-
Kép

szandi: 22-es 1000,-
Kép

Prenatal téli kabát: 80-as, de 86-92-nek megfelelő a nagyság
Kép

Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Megkukult a társaság! Kép

Flónak kezd kibújni újabb két fogacskája. Valaki megcsinálta az ország kresz tesztjét? Mi a férjemmel megcsináltuk. Neki 15 hibapontja lett, nekem 14. Szóval én jobb vagyok. Kép

Ti hallottatok valamit arról,hogy Szegeden is van valami 4D-s uh? Gigi írta nekem. Jó lenne valamit tudni róla.

Van valakinek kedve eljönni valamelyik nap a Retek utcai jáccóra? Egyik délelőtt. Mi ma voltunk és alig voltak, csuda szép idő volt.

Jó éjt mindenkinek!

Gabi3(11+4)
inecsg

Enikő: Boldog névnapot kívánok!

Gabi3
inecsg

Sziasztok!!!

Hát időszerű volna már egy ekkora városban 4D-s UH.
Mehetünk játszózniKép

Enikő:
Szintén boldog névnapot.

Képzeljétek Vanda sokáig tud állni egyedülKép
És amikor rájön, hogy ő most egyedül áll, akkor gyorsan meg is tapsolja magát.
Olyan édi

Nyugovóra térek, mert Vanda még mindig soxor ébredKép
Jó éjszakát
NIna
nina74

Sziasztok csajok!
Csak szólok, hogy sikerült a vizsgám KépKépKép Puskáztam, mint állat, mint mindenki!!! Nemtom hanyas lett, majd szerdán du lehet érdeklődni!!
Köszi a névnapi gratulációkat!! Aranyosak vagytok!!
Puszika!!
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Gabi3: okés a játszótér.Nekünk a szerda nem jó,de csüt-péntek igen.mikor gondoltad?

Nina:nagyon ügyi Vandi!gratula!Képremélem nekünk is bemutatja.Kép

Pussz!

Erika
erika76

Enikő: gratulálok a vizsgádhoz!KépKépA jegy is biztos okés lesz!
(az előbb lemaradt)

Erika
erika76

Sziasztok!

Enikő: Előre is gratula a vizsihez.

Erika, Nina: Nekem tök mindegy mikor megyünk, csak délelőtt legyen. Jó a csüti és a péntek is. Válasszatok!

A többiek is jöhetnének!Kép

Gabi3
inecsg

Sziasztok:

Úgy néz ki nekünk is jó mindkét nap.

Utáltam a meleget, de ezek az éjszakai hidegek....
Hát nem semmi.
Majdnem megfagytam az éjszaka.
de annyi eszem nem volt, hogy valamimelegebb cuccot felvegyek.
Vártam a reggelt, hogy majd apuka paplanját elcsaklizhasssamKép
félálomban mikre gondol az ember lányaKép

Enikő: Örülök, hogy sikerült a vizsgád!!
Teszt?

Nina
nina74

Sziasztok!

Lehet, hogy mi is tudunk menni, még nem bizti.

Enikő, gratula a vizsgádhoz, drukkoltunk ám nagyon!!!

Erika, csodát tett a várva várt harmadik hónap?
Boldog szülinapot Danónak!

Nina!
Gratula az egyedül álláshoz, Panka is szépen áll, de ha észreveszi, akkor gyorsan megkapaszkodik, vagy leül.Kép

Mi jól vagyunk, voltunk úszni, kicsit megfáztunk, de Bence rettenetesen élvezte a vizet. Mondjuk itthon is ilyen, ha nagyon éhes és torkaszakadtából üvölt, ha elkezdem vetkőztetni, akkor néma csend, és vigyorgás van. Egész fürdés alatt, meg a kenegetés alatt is. Amikor tornáztatom, az már annyira nem arat sikert, na de amikor elkezdem öltöztetni... az csak az üvöltésKép

Szombaton nem leszünk, Indexes talira megyünk Pápára.

Puszi:
Zsófi

Ui: Kismamáknak jó pocakosodást.

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsófi:
Nem kerül majd egy kicsit sokba az utazás?Pápa nincs ám közel!Vagy van valami kedvezményed?

Erika
erika76

Én nem tudom mennyibe kerül, apának üzleti útja van arra, engem meg a pciket elvisz, anyuék meg 90%-os kedvezménnyel mennek, mint nagycsaládosok.

De azért már közben kapot apu fizut (igaz nem eleget), annyira mélyponton már nem vagyunk. Főleg, hogy vége van a nyárnak, már vannak megrendelések, meg az autó is kész, tud dolgozni, így már könnyebb.
Ne vagyunk azért olyan szegények, mint a templom egere, csak néhaKép

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok

Múlt héten voltam genetikán és mindent rendben látszónak Kép találtak. Szerencsére volt ülőhelyem is.

Nóri, te ma voltál genetikán, ugye? Meddig szeretnél dolgozni? Én addig amíg jól vagyok Kép, decemberben már semmiképp.

Enikő, gratula a vizsgához, mikor lesz a szóbelid?

Gabi, Flóránál csak beindultak a fogacskák, hány van már?

Gigi 22+1
gigi1

Gigi: Már 6 db fogacska lapula szájában, de most jön a 7. és a 8.

Gabi3
inecsg

Gabi, Pankának most jött ki az első, és áttört anélkül, hogy észrevettük volna.
Se extra nyüszi, se láz, se semmiKép

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jó nektek ZsófiKép
Nekünk 5 van de ha mindegyik ennyire gázos lesz....
Az ötödik volt a legrosszabb.
Nina
nina74

Na nina, majd Benci bepótolja, ez tutiKép
Vagy Panka a következőnél...

Zsófi

Ui: Felfedeztem a chatet, tök buli, most állandóan ott lógok, mikor nem etetek altatok fürdetek, mosogatok, mosok, stbKép)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Gabi3,Banita:nem tudjátok véletlenül,hogy a Hegedűs Ágihoz kell a csecsemőtanácsadásra időpontot kérni?Ezt hallottam,s mi holnap akarunk menni.
Zsófi:nálunk egyre jobb,hogy elértük a 3. hónapot.a hasfájás viszont nem tudom mikor fog elmúlni.Kép (A fogacskáktól már én is előre félek.)
Hová vitted babaúszásra Bencét?

Pussz!

Erika
erika76

Erika: Szerintem nem kell időpontot kérni, legalább is amikor mi voltunk, nem most, akkor nem kellett. Biztos nem fognak haza küldeni. Lehet,hogy mi is elnézünk arra, a védőnővel akarok beszélni.

Akkor csüti vagy péntek? Lehet hogy a csütörtök annyiból jobb lenne,hogy pénteken lehetne a hétvégére takarítani.

Ágci: Még a nyáron ajánlottál kismama és szoptatós melltartókat. Van még belőle? Nekem most kellene.

Jó éjt!

Gabi3
inecsg

Szia Gabi,
igen előkeresem, és megírom.
Ágci

Kép
Ágci

Csütörtökön hánykor?
Nina
nina74

Sziasztok,
még vmi:
ha van vkinek üres kicsi bébiételes üvege, szívesen átvenném tőle. Mindig idiótaságnál, mileőtt kidobjátok, gondoljatok rám, szegény pedagógusra, mindent gyűjtök.Kép
Ágci

Kép
Ágci

Nekünk is jó lenne a csütörtök
Ágci nekem van egy pár, szívesen odaadom.
Ti jöttök a játszóra?

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Búcsúzóul egy kis találóskérdés:
Melyik gyerek melyik???

Kép
Kép

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsofi

Nagyon edes a 2 kepKép Nem semmi mennyira hasonlit a ket picurka egymasra, pedig nem is testverek.
Tippem szerint a masodik Bence eLso meg Panka

Napocska
napocska

Sziasztok!

Tízkor nyit a Retek utcai jáccó, úgy kb olyan tájt találkozzunk csütörtökön.

Ágci: Nekem van rengeteg üvegem. Szívesen adok belőle jónéhányat. Számíts olyan 30-50-re. Szólj ha kell bármi, mert én is gyüjtögető életmódot folytattam. Gyüjthetek gesztenyét, mogyorót, levelet. Errefelé igen sok gesztnye van.

Banita, Lara, Gabó: Merre jártok?

Zsófi: Panka van az elsőn és Bence a másodikon. Tökre hasonlítanak, Bence igazán komoly kis fiú.

Erika: A fogacskáktól ne tartsál annyira. Kevésbé borzasztó, mint amilyen valójában. Flóra egy kicsit nyűgösebb volt. Persze egy gyerek sem csinálja ugyanúgy a fogzást.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Mi is csatlakoznánk holnap a játszóterezéshez! (Ha minden jól megy.)
Most látom, hogy megy a bébiételes üvegek kereskedelme. Ha Ágci nem tart igényt az összesre, akkor én is szívesen elfogadnék párat a fűszereimnek. Olyan egész kicsik is jöhetnek, 100 ml talán? Lassan káosz kezd eluralkodni a konyhaszekrény megfelelő polcán. Reményeim szerint esztétikusabb és áttekinthetőbb lenne szépen felcimkézett kis üvegekben. Nálunk meg ugye nem fogy még a babakaja Kép.

Zsófi: Nem semmi, milyen kirándulásokra vállalkoztok ilyen picikével. Látom, nem vagy egy otthonülő típus. Hol úsztattad Bencét? Nem tudjátok, pontosan mikor indul be a Sportusziban a babaúszás?

Erika: már lehet, hogy nem olvasod, azért leírom, mi múlt héten voltunk dokinál, akkor láttam kiírva a szomszéd rendelőben, hogy október valahanyadikától kell majd a Hegedűs Ágneshez telefonon bejelentkezni tanácsadásra.

No sziasztok, Kati

Kati
katicabogár

Katica: Várunk a jáccón titeket is.

Gabi3
inecsg

Nyertetek lányokKép

Pedig reméltem, hogy nem fogtok rájönni, de hát ahhoz túl sok képet láttatok a gyerkőcökrőlKépKép

Küldök nektek mégegyet(kettőt):
Így alszik most BenciKép
Elaludt játék közben.

Kép
Kép

www.mamami.hu
zsuzsófi

Katica, hát otthonülő tényleg nem vagyok.
A Ligetben voltunk, de már oda nem megyünk, hideg van a szabadban úszni.
Október1-től nyílik a termál, akkor oda megyünk, aztán, ha felkerült a sátor a spotuszira, akkor oda.

Úgy tudom, hogy a sátor felrakás utáni első vasárnap már van, de rá kell kérdezni telefonon.

Mi is megyünk holnap!

Ágci ti jöttök?

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Szerintem Ágci délelőtt tanít.
Kati

Kati
katicabogár

Ja, tényleg. Kicsit hülye vagyokKép

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

A tegnapi genetika nem ugy sikerült mint vártuk. Sajnos nekem hétfö reggel magzatvizvétel lesz! Nagyon drukkoljatok, rettegek a vizsgálattól és az eredménytöl is. Most eléggé magam alatt vagyok.
Vasárnap kell befeküdni a klinikára és hétfö reggel csinálják meg.

Gabi3! Nem 6, hanem 7e Ft!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen:
Szoritok, de biztos nem lesz semmi probléma.
Miért van szükség erre a vizsgálatra?
Bocs ha irtad már.
Nina
nina74

Karmen: Nagyon sokat gondolok rátok, biztos nem lesz semmi baj.

Gabi3
inecsg

Karmen, szorítok, hogy minden rendben legyen!!!

Gabici
gabici

Sziasztok!

Köszi a dokis infokat igen okt. 1.-től kell időpontot kérni.
Holnap megyünk akkor ha Danival minden ok lesz mert most igen lázas Kép (megkapta az oltást),pedig ahogy hazaértünk beadtam neki a kúpot.Remélem elmúlik egyhamar.Úgy sajnálom,olyan kis nyűgös.

Karmen:Én is gondolok majd rátok és nagyon szorítok!!!

Most mennem kell a picikémhez.

Puszi!

Erika
erika76

Köszi a drukkokat, nem szégyellem, nagyon félek. Tudom más is tulélte, de olyan szörnyen hangzik a vizsgálat. Meg belegondolni sem merek, hogy beteg lehet a baba. Azért rossz hogy 1 nappal hamarabb be kell fefüdni, pedig akkor semmit se csinálnak. Legalább a férjemmel lehetnék elözö este! Na jó, ki fogom birni és rendben lesz!

Nina! A genetikai Uh eredmény miatt kell a vizsgálat.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?