Sziasztok!
El vagyok havazva ugyanis hétfőn lesz a nagy nap
Vizsgázom
Legalább is az írásbeli része lesz a vizsgáimnak.
Már szét esik a fejem annyit tanultam. Az érettségire sem készültem ennyit, mint most! Csak a kettesért küzdök, ha az meglesz már elégedett leszek. Nem hiszem, hogy túl sok embernek sikerül a vizsga a csoportból. Elég nehéz!
Na mindegy de azért szorítsatok!!
Én itt Szabadkán vettem Boginak kiscipőt, ma délelőtt. Nagyon vagány!!! Ilyen galambszürke színű és tök vagány varrás van az orrán, bakancsnak néz ki, viszont nagyon könnyű. Olyan ügyesen és gyorsan tud benne lépkedni. Tiszta bőr, talpbetétes és 6000 ft-nak megfelelő dinár volt. Volt nagyon sok féle félcipő és bakancs is minden féle színben, meg bélelve szőrmével, szőrmementes... de nekem ez tetszett meg nagyon!! Remélem kibírja tavaszig
Szerintem fekvő vagy ülő (járni még nem tudó) babának felesleges cipőt venni. Elég a talpas overáll ami jó meleg, alá úgyis adsz zoknit meg rugdalózót, meg be is takarod a gyereked, plussz a lábzsák. Meggyullad! Meg aztán ha most veszel egy 17-es, 18-as, 19-es cipőt már kicsi lesz rá mire elkezd járni, és akkor másikat kell venni egy rakás pénzért! De ez csak az én véleményem, én így csináltam. Akkor vettem szandit amikor elkezdett járni (1 éves volt és tavasz!) Előtte nem volt cipője és nem is hiányzott.
Bogi ma már szólt pisiléskor
. Igaz, hogy kakát mond a pisire is, és, akkor amikor már folyik
de szól és ez a lényeg!!! És pont most amikor vége lett az udvari meztelenkedésnek!!
De bilizni még mindig nem hajlandó.
Még mindig napközben 2x alszik kb 1,5-2 órákat, ami jó mert tudok tanulni,főzni,takarítani!!! Ma reggel 9-kor ébresztett
Igaz, hogy 3-kor feküdtem le, mert tanultam, úgyhogy hulla vagyok.
Lányok a legjobb barátnőm kisfiának lesz a 2. szülinapja, van valami ötletetek mit vegyek neki ajándékba?? Hozzá kell tennem, hogy jóval nagyobb a koránál. 4500 grammal született és most kb 20 kg és nem nagyon merek neki rucit venni, fogalmam sincs mekkora a mérete. Játéka meg annyi van, hogy azt a lelkemre kötötték nehogy vegyek, mert hozzámvágják.
Szóval??? Ha valakinek van valami klassz ötlete (kb 5000 forintra gondoltam, plussz a virág meg egy kis édesség) akkor lécci ossza meg velem!!
Na lépek
Pussz mindenkinek!!
Enikő
ui. Lehet, hogy már megint terhes vagyok!! Olyan érzésem van...Már voltam egyszer
, úgyhogy nagyjából tudom, de remélem nincs igazam. Lehet, hogy a suli és az idegeskedés miatt van....(feszül a cicim, zabálok, hányok reggelente anyu kávéjától, érzékeny vagyok a szagokra és fájdogál az alhasam is, tök olyan, mint Bogival) Csak az a baj, hogy március óta szedem a fogigátlót RENDSZERESEN. Ha megint úgy járok mint Bogival, fejbelövöm magam!! Nekem a fogigátló vitamin????? Alig várom a hétfőt, reggel megyek tesztet venni. Most nem tudom, fügesszem fel a gyogyót, vagy szedjem tovább???? Pusssssz