Új privát üzeneted érkezett!

Csakegy
hűha, le a kalappal előtted. Ennél szigorúbban nem is lehetne étkeztetni gyermeket. De félre ne érts, én becsülöm, hogy így tudod csinálni. Én bevallom, kb. 8 hósan feladtam a gluténmentest, és 11hósan a tejfehérjementest. Eddig, szerencsére semmi gond.

Suzy
Ismételten gratulálunk a kisfiadhoz! Tényleg szépséges, dundi kisbaba. Sok-sok boldogságot a családnak!

Lányok, MÁK-os, babakötvényes kérdésemre senki se válaszolt. Az volt a kérdés, hogy a 40ezer ft-ot (állam adja) hogy lehet átvezettetni a gyerek start-számlájára. :?:

KépKép
tüccs

Tüccs, nem biztos, de szerintem azzal a levéllel kell elmenni egy bankhoz (szerintem azt szabadon választhatod, hogy melyikhez), amelyiket az Államkincstártól kaptatok, és benne van a Dóri adószáma.

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Suzy: nagy-nagy gratula nektek! Gondolj arra, hogy tényleg szükség volt a császárra, a ti egészségetek fontosabb volt!
Nagyon szép baba!

Tüccs: sajna én nem tudok semmit a babakötvényről, én még abszolút nem jártam utána.

Csakegy: én is a Recaro-t néztem, de basszus 63e ft, az marha sok nekem. és azt olvastam ua. mint az STM. az USA-ban feleannyiba kerül, csak sajna ha ott vetetném meg csak márc végén jutna el hozzám az nekem már késő :(
Amit én néztem Maxi Cosi is rohadt drága.

Kép
murphyke

Sziasztok!
Kép
Susy!
GRATULÁLOK KRISTÓFHOZ!
Kép :wink:

Kép
Kép
Kép
tiop

Susy, gratulálunk Kristóf babához!

Tüccs, a MÁK-tól kapott levelet, születési anyakönyvi kivonatot, lakcímkártyát, adószámot és egy 30 napnál nem régebbi csp kifizetési bizonylatot kell bevinni. A bank nyit egy számlát a gyerkőcnek. Ezen tárolódik a pénz. A CIB-ben legalább havi 2000 kell befizetni, de minél többet fizett, nyilván annál többet kap majd 18 éveses valamint, 10% állami támogatás van a befizetésekre, adó és illetékmentes. De ez a CIB-nél van így, nem tudom más bankoknál hogy van, mi már itt készülünk egy éve megkötni....
Nézz szét a bankok honlapján, minden infó rajta van, hogy miket kell vinni és hogyan működik.

Kajában én is eltökélt voltam egy éves koráig, be is tartottuk, most sem visszük túlzásba tojásos, tejfehérjés cuccokat. Glutént azt eszik, mert nagyon szereti a kiflit, pogácsát. Nálunk a hús alig megy le, a virslit megeszi, de én azt nem nagyon merem adni, mert amiket lehet venni, tiszta gáz. A legjobb minőségűt szeretném venni neki, de csak ár alapján döntök és nem biztos, hogy a legdrágább a legjobb. No mindegy, vettem egy időben bio cuccokat is, de amikor a félig megpakolt kosárért, ami csak zöldség-gyümi volt, 6ezer forintot fizettem, akkor kicsit felhagytam ezzel. Aztán anyukám-dédike hozták ismerős háztól a cuccokat, de hát én már semmiben nem hiszek... (ja de, a homeopátiában:D). Most már úgy főzök, hogy a mi kajánkat babásítom. Kevés főszer, só. Ha olyan kedve van, meg is eszi. A danoninot szerinem csak azért veszem, mert olyan aranyosak a betűs hűtőmágnesek.

Ma a keresztfiam szülinapja lesz, nincs valami ötletetek, hogy mit kívánhat egy 5 éves nagyfiú???

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Jó reggelt!

Többen kérdeztétek a dudorokat Laján. A sarkán ugyebár egy elrontott sarokvér-vételtől alakult ki. Valószínűleg többször megszúrták és így besodortak egy szövetdarabot, ami betokosodott.
A fülében meg vagy elvakart egy szőrtüszőt, vagy nemtom. Egész nap jön, megy, nyúlkál mindenhez. Nem mosogatom 10 percenként a kezét. Belenyúlhatott a fülébe, koszos volt a körme, és valami ott elfertőződött. Remélem gyorsan rendbe jön. Még mindig csúnya neki, ráadásul a Betadine-os vattát is állandóan kiszedi. A visszarakása meg sírással jár... Gondolhatjátok milyen jó érzés visszatenni.

Susy, gratulálunk Kristóf babához! Nagyon szép pici fiú. :)

Pimpoka, most nagy sztár a Transformers figura, és állandó kedvenc a Lego. Esetleg valami társasjáték, vagy vicces cuccok. Habzó cukor, rágó, ami lefröcsköl, stb.
Vendég

Susy!
Nagyon szép kis kerek a kislegény! :lol: Szerintem se rágd magad amiatt, hogy nem hüvelyi úton született! A lényeg, hogy egészségesek vagytok mind a ketten! Ez a legfontosabb :!:

Tüccs!
Jó az új vonalzó! :wink:

Kép
Kép
giga1

Susy: nagyon nagy gratula Kristófhoz! Igazán formás kissrác! :) A császárt ne bánd, ennek most így kellett lennie - mindkettőtök érdekében... biztos nem véletlen, hogy nem tágultál! Én pl. tágultam az oxytocintól, mint a kisangyal, aztán mégsem tudtam megszülni simán!!!

Pilla: szegény Laja, tényleg megszenved a dudorokkal! 15 hós oltást megkapta már?

Nircee: igen, tudom tanúsítani, hogy Marci nagyon barátságos, és egyáltalán nem féltékeny! :) Mondjuk biztos az is közrejátszik, hogy bennünket már ismer... Lolo mostanában idegenekkel nagyon szégyenlős, de pl. zeneházban látom, hogy ott már nem kell várni, hogy feloldódjon, mert ismerős emberek/helyzetek vannak. :)

Kaják: én is a bébiételek szerint etettem Lolot, egyrészt ugye kapott üvegeset, másrészt azt, amit már evett bébiételben, azt kapta házikoszt formájában is. :) Így aztán 5 hós kortól eszik húst, 6 hónapos kortól gluténeset, 7,5 hónapos kortól tejterméket. Semmi gondunk nem volt. Egyébként itt azért nagyban számít szerintem a család étkezési szokása is, főleg 1 éves kortól, amikor már mindent eszik - nálunk pl. elég sokszor van vörös hús, úgyhogy azt is kap. (Amúgy valahol azt olvastam, hogy arra is nagyon szüksége van a babáknak, nem csak a baromfira).
Abban biztos vagyok, hogy ketteskénél még ennyire sem leszek tudatos, azt eszi, amit kap! :)

Képzeljétek, az utóbbi időben nagyon megszenvedtünk az éjszakákkal, Lolo felébredt az éjszaka közepén, és nem lehetett visszaaltatni, csak úgy, hogy magam mellé vettem - akkor meg én nem aludtam, mert forgolódott, rám mászott, rugdosott, letolt az ágyról... Most második éjszaka kipróbáltuk, hogy a férjemmel együtt átköltöztünk a másik szobába, Lolo egyedül alszik. Az első éjszaka nekem nagyon rossz volt, folyamatosan figyeltem a bébiőrt, és vártam, hogy mikor kell átmennem... Másodjára már jobb volt. Végül is annyit elértünk ezzel, hogy nem kell kivennem a kiságyból, hanem - ha némi harcok árán is - sikerül a saját ágyában visszaaltatni! Olyan szempontból jobb, hogy nem kell attól tartanom, hogy Apát felébreszti. Aztán a következő ébredésnél (kora reggel) odaveszem magam mellé, hogy azért az összebújás meglegyen... Hát, kíváncsi leszek, meddig tudjuk ezt így játszani, mert az utóbbi napokban már nagyon ki voltam készülve a pocsék éjszakáktól... Most először aludtam ki magam valamennyire, annak ellenére is, hogy 20 percig altattam vissza (meg kellett várnom, amíg mélyen elalszik, hogy otthagyhassam).
Vendég

Sziasztok!

Nagyon köszönöm mindenkinek a gratulációt és a jó kívánságot!
Végülis azért nem tágultam, mert szegénykémnek rajta volt a köldökzsinór a nyakán és rövid volt a köldökzsinór, ezért nem lefelé jött, hanem felfelé. De végülis már nem bánom, hogy így alakult.

Giga!
Neked, hogy megy a szopi? Tegnap volt itt a doktor néni és azt mondta már 70 grammot kellene szopiznia, de nekünk még csak 40 megy. Ez a legtöbb, de van, hogy kevesebb.
Lányok! Nektek mik a tapasztalataitok?

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Susy,
GRATULÁLOK NEKTEK IS,NAGYON FORMÁS A KISLEGÉNY!:)

Tüccs,
A bankot szabadon válaszhtatod,de maradhat a MÁKnál is.
Én a CIBnél nyitottam start számlát,akkor kaptunk ajándékba egy kapucnis törcsit Levinek.
Nálunk az önkormányzat is adott még a 40.ezerhez plusszba 10.000 ft-ot+azóta rájöttek a kamatok is és én is fizetek be rá.
De a megnyitsához kell egy papír a MÁKtól,akkor egy olyan papír amin rajta van az adó száma vagy ha már van adókártya akkor az kell+szül.anyakönyvi kivonat.

Hétvégén voltunk a Tropicariumban,Levinek nagyon tetszett,hazafelé folyton azt hajtotta,hogy "cápú,cápú" :)
Csak este amikor fürdésre került a sor,nem mert beülni a vízbe,akkor is a cápút hajtotta.
Még másnap sem mert bele ülni a kádba,azt hitte cápa van benne,de a végén csak sikerült,hiszem imádja a vizet,de azóta minidg jól megnézni a kádat.hogy tényleg üres-e. :wink: :roll:

Teszek pár képet,aztán megyek is.
Mindenkinek szép napot!

Kati és Levi
Kép
Kép
Kép így bámultuk a cápát
Kép a jól megérdemelt sülkrumpli (nagy kedvence Levinek)
Kép ennyire elfáradtunk,arra sem ébredt föl,hogy tisztába tettem.:)

Kép
mano83

Köszi csajok, a start számlát már megnyitottuk Dórinak és fizetünk is rá havonta. Csak az a fránya 40ezer nem került rá, ami a MÁK-nál van. Ezt nem értem én, hogy az hogy kerül majd a saját OTP-s számlánkra. Na, mindegy, futok majd még egy kört ezügyben.

Suzy
Ne aggódj a szopik miatt, ilyen nincs, hogy 70g-mot KELL ennie egy ilyen idős babának. Felejtsd el és egyetek akkor annyit , amennyi jól esik. :wink: Mi hetente mértük Dórit, és ha gyarapodott a súlya, megnyugodtunk. Ha meg nem, vártunk még egy hetet és be is hozta.. :wink: :)

Mano
De klassz lehetett ez a kirándulás! :D

Hű mennem kell, esünk nagyokat.

KépKép
tüccs

Na, az a szívás ma egész délelőtt. 9 után elmentünk a Régiójátékba, nagyon megtetszett nekem Lolo felmosó szettje és Lelle is az én nagyomat rángatja, ígyhát pont időszerű volt, hogy vagyünk, na meg ma szülinap, meg jövőhéten is lesz a családban. Réigóban letudtuk szépen, ügyesen mindent, csak egy labdával, meg egy kasztanyettával vettünk többet, mint amit elterveztem :D. A keresztfiamnak egy Gyerek Activity-t vettünk. Ennek örülni fog, mert az anyjáékét nem tudja még ugye elolvasni.

Majd bementünk a Metroba, hát valami akciós mosópor volt, de mint az agyvesztettek, lökték fel egymást az emberek. Mi csak tusfürdőkért, vizekért, meg pelusért mentünk be. 80 percet sorakoztunk...2 nagy dobozos pelenkát vettünk, ami miatt szívtunk. A kocsihoz menet átnéztem a számlát és kiderült, hogy nem is annyi az annyi. 15000 Ft-ot fizettem a két doboz=4 csomag liberoért. Vevőszolgálaton mondták, hogy visszavihetem, de akkor ott kell hagynom a vásárolt cuccokat és a helyére visszavinni a pelenkákat majd aztán intézkedni. Ebből az lett, hogy reggel 9től mostanáig voltunk úton. De Lelle egy tündér volt, türelmes, jókedvű, csak nekem főtt már az agyvizem... A kocsiban elaludt, sikerült úgy felhoznom és leöltöztetnem, hogy nem ébrebt fel, most csucsukál. De még sajna menni kell a Corába, elfelejettem Apának hűtőtömítőt venni...

Nálunk is van változás az alvásban, pár hete Lelle éjszakánként felsír vagy inkább csak úgy nyöszörög. Nem kell hozzá felkelni, elég a mi ágyunkból nyugtatnom. Szerintem biztos a fogacskája, még mindíg csak 6 van, de az is lehet, hogy az álmok. De alszik azért 8tól 7ig.

Tüccs, attól függ, hogy mikor nyitottátok meg, mert állítólag 3 hónap minimum, míg a MÁK a banknak átküldi.

Mano, nagyon jó lehetett a kiruccanás! Jó nagy már Levi!

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Most értünk haza a fülészetről. Soron kívül fogadtak minket, mert Laurának délelőtt elkezdett ömleni a füléből a vér és üvöltött, mint a sakáll. Az ügyeletes dokinéni azt mondta, hogy ez egy furunkulus volt és kifakadt. Most kapott egy párakötést, úgyhogy az egész búrája be van kötve. Holnap reggel újra jelenésünk van, kötözésre.

A 15 hós oltást tegnap kapta volna, de a műtét előtt és után 4 hétig nem lehet oltani, így majd valamikor április 4. környékén kaphatja meg.

Mano, Laura is imádja a mekis krumplit. :) Nagyon klassz lehetett a kis kiruccanásotok.
Vendég

A kis sebesültem:

Kép Kép
Vendég

oh, szegény kis Laja. Gyógyulást neki!
Nem akarja leszedni a fejéről?

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Dehogynem... Igazítgatom Neki vissza folyamatosan. Most elaludt, úgyhogy nyugi van. :)
Vendég

Sziasztok!
Pilla!
Szegény Laura,nagyon rátok jár a rúd mostanában!sok-sok gyógypuszika a fülecskére!Mit mondtak,hogy mitől volt ez a furunkulus? :? :roll: Ijen picike és már mennyi mindenen átesett(fog átesni) ez annyira elszomorító! :( :cry: :evil: Ilyenkor mindég azt szoktam mondani,hogy miért ők miért nem mi!!!!!! :twisted: :oops: :roll:

Susy!
Jól mondja Tüccs ne aggodj a szopi miadt!Tedd melre amikor kívánja(nem tudod túletetni)Én mind a három gyerkőcöt igény szerint etettem és csak havonta 1x vittem méretni!Othon sosem mértem őket!Szerintem ha nyugodt és eszik rendesen akkor tök felesleges hetente vinni őket!Na jó az első hónapban én is levittem hetente,de utánna csak havonta 1x!A baba ugyis tudja,hogy mennyi kel neki,ő majd jelez,ha valami nincsen jól! :wink: :D Gyönyörűek vagytok egyépként,ezt reggel elfelejtedtem írni! :wink:

Mano!
Jók a képek nagyon!Levi kész kislegény már!Szegénykém aranyos lehetett amikor mondta a fürdő vízre,hogy cápú!Egylépként meg milyen okosak,hogy észrevette,hogy a vízben van a cápú! :wink: Okos fiad van! :wink: :D

Giga!
Örülök,hogy már nem kezd sírni a csajod,ha az Öcsi rákezd!Ez azt jelenti,hogy kezdi megszokni az Öcsikét és,hogy rájött ha ő sír adtól neki nem lessz semmi baja! :wink: :D Így tovább! :wink:

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
tiop

Jaj Pilla, én már nem is mondok semmit. :(

KépKép
tüccs

Pimpo!
Na, ez lehet a bibi, mert decemberben nyitottuk a számlát.
Akkor várunk még. Köszi!

KépKép
tüccs

Sziasztok!

SUSY,
ÓRIÁSI GRATULA!!! GYÖNYÖRŰ BABÁD VAN!!!

A csaszit meg ne bánjad, a körülmények tekintetében így volt helyes! Én már a másodikon is túl vagyok, semmi gáz, és lélekben már a harmadikra készülök... :wink: Lehet, hogy téged most még zavar a gondolat legbelül, hisz másra készültél, és tudom, hogy baromira fájdalmas és kényelmetlen a gyógyulás, de hidd el, félév múlva abszolút nem fogsz rá emlékezni! Természet Anyánk nagyon okosan így csinált meg minket, hogy ne vegye el a kedvünket a további babázástól az emlékezés. :D A szopi miatt se edd magad, amíg van tejcsi, és hajlandó szopizni a fiatalúr, és Ő elégedett a mennyiséggel, addig minden rendben van!

Pilla,
nagyon rátok jár a rúd mostanság... úgy sajnálom Laját! Millió gyógypuszi neki!

Pimpoka,
nem semmi türelmed van, hogy végigcsináltad! Én biztos ott kaptam volna sikítófrászt, amikor közlik, hogy nekem kell visszapakolni a cuccost. Ilyen szerintem nincs is... :shock:

Lányok,
tegnap 2 gyerekkel többünk volt délután, a szomszéd Márk és Mira átjöttek, hogy micsoda hangzavar volt! Mircike fel-alá rohangált, élvezte, hogy itt nincsenek babarácsok (16 hónapos a kiscsaj), Bogi meg az 5,5 éves Márkot nyúzta egyfolytában, fociztak meg birkóztak. Roni meg csak lesett... Aztán amikor a szomszédapu hazarendelte a csemetéket, volt nagy hisztéria kölcsönösen... :cry:
Itt van pár kép:

Láttatok már ilyen huncut nőszemélyt? :lol:
Kép

Márkó leteperve, győzött a csaj! :wink:
Kép

Roni csücsül és kuksizik:
Kép

Jók legyetek!
Pápá!
andibab

Andibab, sajna van és nem ez volt az első ilyen eset, hogy nekem kellett elhozni a csereárut a polcról vagy épp visszavinnem. Egyszer megkérdeztem, hogy miért én vigyem vissza, ja ez a Coraban volt, barátnőmnek vettünk egy kisszekrénykét és hiányzott az egyik lába, de csak a pénztárnál láttam meg, na és a vevőszolgálatos csaj sem ment vissza, nekem kellett, ha kell nekem. Ami azért volt, mert kevés az emberük és nem fognak egy láb után rohangálni...

Nálatok volt akkor nagy duhajkodás. Roni már felül egyedül, még csak most született...:)?

Lellének nagyon tetszik a felmosó!!!

Kép Kép

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Sziasztok!

Susy
Gratula a gyönyörű kisfiadhoz,nagyon formás baba! Ha meg a köldökzsinór miatt alakult így akkor meg főleg ne emészd magad ezen,akkor még jobb is hogy így alakult! Az a lényeg hogy egészségesek szépek vagytok! :lol:
A szopi pedig tényleg nagyon változó! Flávió 2 hetesen max. 40-50 ml tudott enni,2 hónaposan meg volt hogy 300 ml-at szopizott,csoda hogy szét nem durrant! Most meg 4 hósan max. 180 ml lett az adagja! Jó mondjuk a 300 max kétszer fordult elő,de akkor is sokkal kevesebbet eszik! Tudják ők hogy mi kell nekik,ezen nem szabad parázni csak ha már ő is reklamál hogy nem elég!

tiop
elfelejtettem írni hogy köszi a képközelit! :lol:

Pilla
Köszi !! Kicsomagoltam a kutyust és lám lám osztja az észt! :lol:
Szegény Laja,nagyon rájár a rúd mostanság!Az a kötés brutál,de legalább túlvagytok rajta és így gyorsan begyógyul!

Mano
Levi nagyon okos!

pimpóka
80 perc sorban állás???? Ráadásul délelőtt?Mit osztottak ingyen?

Ja és lányok telihold van,lehet hogy ez zavar be megint a porontyoknál! :roll:

Megyek tornázni! Hétfő óta 2 kg mínusz! Fel vagyok dobódva! :lol: :lol:

További szép napsugaras napot! Itt süt ezerrel!! :lol:

lice
Kép
Kép
lice72

Andi
Most látom a képeket! Nem semmi Bogi, így kell a fickókkal! :) És Roni már ül ??? :o Nagyon szépek!

lice
Kép
Kép
lice72

Hááát, az ücsörgést még eléggé kezdetleges formában csinálja a csöppcsaj, de annál lelkesebben! Konkrétan, ha kikerül a járókából, akkor csak ülni hajlandó, egyfolytában "hasizmozik", de egyedül még nem tudott felülni, csak kis segítséggel. A földön meg kábé 5 másodpercig marad veszteg a játszószőnyegen, ha ő valamit észrevesz és azt meg akarja nézni, akkor odagurul! Tegnap is kábé 3 métert gurult, mert érdekelte a járóka lába... :roll: :lol: :lol:
andibab

Susy!
Szerintem se foglalkozz a szopik mennyiségével. Ameddig jól lakik a kiskrapek, és nem üvölt egész nap a cici után, addig nincs gond. A gyarapodását pedig majd fogod látni. Egyébként hogy hívják? Lehet, hogy most én vagyok a szita agy, de nekem nem rémlik a neve, és nincs vonalzótok sem, amiről leshetnék... :oops:

Pilla!
Nem semmi ami veletek mostanában történik. :shock: Nagyon sajnálom szegény Laurát! :(

Andi!
Nem semmi a csajszi! Tudja, hogy kell bánni a pasikkal. :D

Pimpo!
Tündéri Lelle, ahogy takarít! :D

Manó!
Irigykedem egy kicsit ezért a kiruccanásotokért! Én már alig várom a tavaszt, hogy lehessen menni állatkertbe, kirándulni, programokat csinálni, stb. De most még várnunk kell arra is, hogy az utcára lemehessünk sétálni. Bár hétvégén megpróbálkozunk egy kis levegőzéssel, ha tényleg ilyen gyönyörű tavaszi idő lesz, mint amit mondanak. :wink:

Kép
Kép
giga1

basszus gyerekek,
Bogi 38,3-as lázzal ébredt a délutáni alvásból, és úgy összef.sta a ruháját meg az ágyát, hogy mindent mosnom kell - kivéve a halványrózsaszín bodyját és a halványkék nacit, azok mennek a kukába, ki se lehet mosni belőlük a cuccot, a frottírzokniba is "fért", jól felszívta, de abból kiment... csak ideért ez a nyomoronc vírus, pedig úgy örültem, hogy megússzuk...
:cry: :cry: :cry:
most se enni, se inni nem hajlandó... csak a kicsi el ne kapja... bár tudom, hogy kábé semmi esélye megúszni.
:cry: :cry: :cry:
andibab

Andi
Hol a fenébe szeditek össze ezeket a vírusokat?? :roll: :shock: JOBBULÁST!
Szépek a csajok!!

Olyan félárú metro-s mosóporos utalványt mi is kaptunk. Na, azt hiszem meggondoljuk, beváltjuk-e.

KépKép
tüccs

Pilla: Szegény Laja!!! :( Akkor az oltást nagyjából egyszerre kapják meg Loloval...

Andi: ez a vírus (vagy hasonló) minket is megtalált, Apa betegedett meg először, fájt a gyomra, hőemelkedése volt és hányt. Aztán mi is elkaptuk, de valószínűleg már csak gyengített formában, mert nekünk "csak" a hasunk ment - most már szerencsére kifelé lábalunk, de 2 nap volt az egész, annyira nem volt vészes!

Mindenesetre úszni, zeneházba nem megyünk, mert lehet, hogy még fertőzünk... :( Pilla, gondolom, ti sem jöttök, és akkor nem nagyon lesz ember... Mónit próbáltam már hívni, de nem vette fel...

Pimpoka: örülök, hogy találtatok felmosót! Egyébként ma láttam az Auchanban is, de nem tudom, mennyiért, nem volt kitéve ár...

Susy: akkor teljesen indokolt volt a császár, nálunk is a köldökzsinór tartotta fent Lolot, bár úgy tudom, nem a nyakán volt, hanem a testén, de nem tudott beilleszkedni. Ilyenkor tényleg nincs mit tenni, az az egy szerencsénk, hogy van császár!
Vendég

Sziasztok!

Nálunk is van valami kórság. :? Apa dőlt ágynak. Nekem is kapar a torkom, de amúgy kutya bajom. Szonja is jól van. Kíváncsi vagyok meddig birja, mi már másodszor nyavalyguk az idén. :?

Susy, gratulálok Kristófhoz! :D Nagyon szép baba! :wink: Én sehogyan sem készültem a szülésre,( mint már ezt le írtam többször, ésbánom...) és kevésbé éltem meg rossz élményként a csaszit. Ráadásul nekem utána sem okozott komolyabb gondott. (nem fájt, nem húzódott, fel keltem, stb...)

Andi sajnálom Bogit. :( Hátha megússza a picur... :roll:

Pilla, hát szegény Laura!!!! :( De legalább a fülében nem kellett a dokinak fakasztgatni. :wink: Már ha ez jelent valami vigaszt.. :roll:

Giga, ezek szerint csak alakul az összeszokás, ha Lili nem visít annyira... :) Én 2 éves voltam mikor a tesóm született, és nagyon szerettem, még a kórházból hazaértünk. Otthon rázendített, és én is vele, majd megkértem a keresztanyámat, hogy ha lehet azonnal vigye vissza....:):):)

Nálunk amúgy zajlik ám az élet. Tegnap nem nagyon beszéltem életem párjával... A régi téma: "ártatlan ügyfélkisasszony"... :evil: :evil: :evil: Estére minden ok lett, mert ápolásra szorult ugye a zuram, így halasztottam a további szócsatát... :twisted: :twisted:

A mai nap kiderült, hogy holnap temetésre kellene menni. A párom nagybátyjának az apósa halt meg. Nem közeli a rokonság, de napi szinten tartjuk a kapcsolatot...Én határozottan kijelentettem, hogy nem megyek. Erre anyósom nézett tágra nyílt szemekkel. Aztán felvázoltam mi a szitu: Tavaly az én apám halt meg (és valljuk meg nem volt életében egy jótét lélek, olyan volt amilyen), anyósomon kívül a párom családjából senki nem jött el a temetésre. Akkor ezt jól meg is jegyeztem. Nem apám miatt. HAnem nekem esett rosszul, hogy én sem vagyok akkor az ő családjukban senki. Ugyanis a kolléganőim 90%-a ott volt, az irántam való tiszteletből. NEm apám miatt, mert őt nem is ismerték. Akkor ezt a nagybátyók, nagymamák, apósom, stb miért nem? NA ebből én le is vontam amagam konzekvenciáját. Azt gondolom, ha engem nem tisztelnek meg, akkor tőlem se várja senki. Lehet, hogy ez kicsinyes dolog, de bennem elég mély nyomot hagyott. Lett is nagy csönd a mondandóm után, és ennyiben maradtunk. Illetve a párom mondta, hogy teljesen igazam van. Amúgy meg van más dolgom is holnap. A keresztapám infarktussal fekszik a Bajcsyban, őt megyek meglátogatni....

Pimpoka, minden elismerésem a sorbanállásért!!. :shock: Nekem ilyenekhez nulla. :?

thenus

húú mennyi helyesírási hibám volt..... :oops: :oops: bocsi :roll:

thenus

Sziasztok,

segítséget szeretnék kérni: Szentágotai dr-hoz jártam a Wellness Klinikára Gödöllőn, de mostanság nem veszik fel a telefont, így nem tudok bejelentkezni.
Nem tudjátok véletlenül, hogy hova költöztek?

Köszönöm, Kata

KépKép
hkat

Sziasztok!

Marcit is elkapta ez a nyavalya, ma délután 38,2 volt a láza. A hangulata kiváló, nem is vettük volna észre, de pelenkázásnál feltűnt, hogy tüzel a teste. Most éjszakára kapott Panadolt, hogy tudjon aludni, de eddig nem adtam mást.

Minden betegeskedőnek jobbulást, már én is azt hittem, sikerült megúszni. :evil:

Pimpó,
én sem csináltam volna ezt végig, a férjem már a sor láttán kitessékelt volna minket. Nem semmi türelmed van!!! :shock:

Henus,
teljesen igazad van a temetéssel kapcsolatban!!!! Keresztapádnak jobbulást!

Pilla,
jaj, szegény Laja!!!!!! Remélem, most már meggyógyul!!!!!!! :roll:

Mano,
jó hallani Felőletek!!!!! Aszta, mekkora már Levi!!!!! :shock: :shock: :shock: Én is irigyellek ezért a kirándulásért, nagyon édes lehetett Levi a cápával! :lol: :lol: :lol: Tudom, hogy nem könnyű egy ekkora gyerek mellett, de próbálj meg többször jönni!!!!

Bocs, ha valakit kihagytam, de most megyek, apa filmet akar nézni, és nem tud várni egy percet sem... :roll: Szép éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!

Családi szomorúságok miatt nem voltam mostanában. Meghalt a nagyapám vasárnap. Meg a bátyám és menyasszonya 8 év harmonikus kapcsolat után szakítottak. Az esküvő napja is ki volt tűzve, Anita nekem olyan volt már teljesen, mintha a sógornőm lenne. Nagyon szeretem őt, és olyan hihetetlen, hogy vége. Mindig azt hittem, ők örökre együtt maradnak.

Nézegettem a gyönyörű újszülött babák képeit, teljesen kedvet kaptam a szüléshez :wink: De azért még van pár hónapom :wink:
Giga, Susy, gratulálok a gyönyörűséges kisfiaitokhoz!!!!!

A betegeskedőknek jobbulást kívánok!!

Kati, köszönöm a kismamaruhás linket! Levi nagyon édi a képeken, jó kis kirándulásotok lehetett!

szép estét mindenkinek!
Katica

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

HKata, próbáltad már Szentágotai mobilját? Ha nem tudod, szívesen megírom priviben.

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

vagyunk egyed

thenus

tutkókirály a helyzet.

Bogi már hányt is, se enni se inni nem hajlandó, 39 fokos láznál tartottunk, amikor közölte, hogy ő most "ámos" és "Bo tente". Kapott panadolt, remélem nem fogja kihányni - a smectát nem hajlandó meginni, így nemtom mi lesz a f.sással, délután csak 4-szer öltöztünk át kompletten, mire szólna szegénykém, hogy menni akar a wc-re, már késő... Szóval lefeküdt, ivott 3 korty :!: teát, és alszik, mint akit leütöttek.
Ronibaba végigüvöltötte a vacsiját, csak 60 ml tápit és 20 ml gyümilevet ivott, és most ő is alszik. Lehet, hogy ő meg holnap kezdi?

MÉR' PONT HÉTVÉGE ELŐTT???? TE JÓSÁGOS, VÉN, NAGYSZAKÁLLÚ SZ@RKEVERŐ???? MÉÉÉÉR'?

A legszebb az egészben, hogy holnap mentünk volna anyósékhoz hétvégére, mert a drága mamának vasárnap születésnapja van. Hívom a párom délután, hogy Bogi lázas és fosik, asszem nem megyünk sehová, csak reggel a dokihoz, esetleg felhívhatná az anyját, és tájékoztassa, én nem érek rá, mert sz@rosruhákat mosok folyamatosan, meg tutujgatom a gyereket. (tényleg, nálatok is az van, hogy ezt az isten se mossa ki a babaruhákból? nálunk ma 2 komplett garnitúra leamortizálódott)

Drága férjem reakciója: lázcsillapítót lehet vinni magunkkal, meg krumplit is lehet főzni az anyjáéknál. :evil: :evil: :evil: NOOORMÁLIS??? Olyan helyre elvinni egy beteg kisgyereket, ahol 6 falvas környéken sincs se orvos, se gyógyszertár???? A győri kórház is csak akkor fogad az ügyeleten, ha az ügyeletes háziorvos beutalót ír. Csak azt még ki kell deríteni, hogy az kicsoda éppen aznap, hol lakik, otthon van-e, foglalkozik-e velünk, és el is kell menni hozzá, akár 40 km-re is. Utána jön(ne) csak a kórház. Aztán mikor hazaért végre apuci, kicsit visszavett, mert tényleg szarul néz ki a gyerek, és felhívta az anyját, az meg elkezdett hisztériázni a telefonba, még én is hallottam, olyan hangerővel magyarázott, hogy "Hogy képzeli ezt az Andi? Mit kavar már megint? Én készülök, hogy jöttök, aztán meg beint. Miért nem vagytok képesek eljönni?" CSESSZED MEG AZÉRT MERT BETEG A GYEREK!!! :evil: :x :evil: :x :evil:
Most komolyan van ilyen hiperprimitív nyomoronc a világon, aki azt hiszi, hogy valahogyan megbetegítettem a gyerekemet, csakhogy ne kelljen hozzá elmenni? Vagy talán csak saját magából indul ki?

bocsi a kifakadásért, de nagyon tele a bakancsom!!!
andibab

Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek!
Henus!
Teljes mértékben igazad van a temetéssel kapcsolatban!Keresztapádnak jobbulást kívánok.és persze nektek is. :( Remélhetőleg Szonját elkerüli!
Nircee!
Marcinak jobbulást kívánok! :(
Andibab!
Először is jobbulást kívánok Boginak,remélhetőleg Roni nem kapja el a nyavaját!Próbáltál már neki hányinger elleni kúpot adni??Az a gyomrát is megnyugtatja egy picikét és talán hányni sem fog!Panadol szirup helyet pedig most talán nem lenne jobb a Nurofen kúp???a hányás miadt gondoltam!Ja de írtad ,hogy fosik,akkor meg nem jó ,hiszen a kúp meg ingerel! :roll: Csessze meg!Tényleg sz@r a helyzet!Mindenféleképpen írd meg,hogy mitmondott a doki!
Anyósod meg elmehet a jó b.......s francba!Nem hiszem el,hogy nemlehet megérteni ha beteg az unokája,belehet azt a szülinapot pótolni!Ne törödj vele,a lányod egészsége sokkal fontosabb,és tényleg nam egy ojan dologról van szó amit nem lehetne bepótolni!
Sajnálak titeket most nagyon,szegény Bogi nagyon kilehet már! :cry: :evil:
Katica!
Nagyon sajnálom,hogy meghalt a nagypapád,őszinte részvétem! :cry:
A szakítás 8 év után nem lehetett könnyű,de gondolom nyomós ok lehetett,ha már az esküvő napja is kivolt tűzve!Jobb volt szerintem most szakítani,mint az esküvő után,és kitudja,lehet,hogy egy kis szünet után rájönnek,hogy mégiscsak kellenek egymásnak!Néha kel egy kis szünet,hogy erre rájöjjenek.Sokan azt mondják,hogy nem jó felmelegíteni egy régi kapcsolatot,de szerintem ez nem így van!Élő példa a miénk!Lánykoromban 3 évet voltam együtt a férjemmel,de szakítottam vele(fiatal voltam)majd 3-om év külön és utánna megint egymásra találtunk,azóta együtt vagyunk 10 éve lessz az idén!Talán ők is megtalálják a helyes utat!Vagy olyan gáz a helyzet,hogy végleges?????Azért 8 évet nemlehet csak úgy elfelejteni! :roll: :? :( :shock:
Én szurkolok nekik! :wink:

Atya ég,ma csak sajnálkoztam! :evil: :cry:
Gyógyuljon meg mindenki gyorsan! :!:
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!Betegeknek kitartást!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok,
nagyon régen írtam.
Giga
Szívből gratulálok a kisfiadhoz! Nagyon szép kisbaba, biztos sok örömötök van benne!
Susy
Nektek is gratulálok és jó egészséget kívánok mindkettőtöknek!!!

Nem nagyon tudtam visszaolvasni amiket írtatok, csak 1-2 oldalt és azt is átfutottam.

Andi!
Olvasom, hogy milyen betegek vagytok. Mi is elkaptuk ezt a kórt 2 hete és 4 napot töltöttünk a László kórház fertőző osztályán, mindketten kiszáradtunk szépen lassan. Először Beninek ment a hasa, elmentünk másnap dokihoz, de sok mindent nem tudott csinálni, kaptunk normaflort, meg normolitot és volt vizeletvizsgálat, de az negatív lett. A két itókát ittuk szépen, de a hasmenés elég makacs volt, mert 5 napra rá is tartott. Egyszerűen nem tudtam mit csinálni, hiába etettem, másfél óránként...és teára is rászoktunk (előtte nem adtam neki soha) de hiába. Aztán a második nap én is elkezdtem járni a wc-re, plussz mindent kihánytam, egy korty folyadékot nem tudtam meginni, mert kijött. Szombaton elmentem az ügyeletre, elsősorban a tejem miatt aggódtam. Este már ketten mentünk vissza az ügyeletre, én annyira rosszul voltam és onnan be a kórházba. A poén még az volt, hogy a férjem 1 hete az USA-ban volt és még 1 hete hátra volt, így nagyon sok segítségünk nem volt, úgy mentünk be a kórházba, hogy még egy hálóingem se volt.
Mindketten infúziót kaptunk és szépen lassan helyrerázódtunk, de nagyon nehéz volt. Ráadásul ingáztam a belgyógyászat meg a gyerekosztály között. Éjjel, megengedték, hogy vigyek egy takarót és a földön aludhattam az ágya mellett, így éjjel nem kellett járkálnom. Pedig nagyon figyeltem a folyadékpótlásra, de ha egyszer minden kijött!
A tejem szépen elment. Nagyon el voltam miatta keseredve, mert Beni annyira elszántan szopott, és a mellem meg olyan volt mint egy nudli, egy szikra tej nem volt benne.
Mindenki nyugtatott, hogy úgyse jön már vissza, és ha igen sose lesz a régi. Minden percben tejért imádkoztam és 1 hét alatt szépen visszajött, már otthon. Éjjel-nappal szopiztunk, Beni lógott az üres mellemen, de visszajött!!! Nagyon akartuk azt a tejet és ez a kisfiú nagyon kitartó!
Na ez a sikersztorink!
Jobbulást a kis Boginak! Hátha Roni nem kapja el. Anyukámék is sokat itt voltak és ők sem kapták el, hátha. Ez egyébként valami vírusos nyavaja, a kórházban ezt mondták... Roni még nagyon kicsi! Vigyázgassatok magatokra!
Na megyek!

KépKép
Kép
danka33

Hali!
Köszönjük szépen a gratulációkat (Ichtus, Danka)!

Andi!
Jobbulást a csajszinak! Remélem Roni nem fogja elkapni! Anyósod meg (már bocs!) tényleg nem normális! A férjed legalább helyre tette egy kicsit?

Lányok!
Szerintetek van olyan popsitörlő kendő, amiben nincs illatanyag? Esetleg valami gyógyszertári izé? Lilinek mostanában elég sokszor pöttyös a feneke, és mostanában kizárólag vízzel, meg mosakodókrémmel mosom neki pisik és kakik után. Így most szép neki, de félek, hogy ha visszatérünk a popsitörlőkhöz megint kijönne nála. És már úgy fájt neki. Mindig húzta el a fenekét tisztába tevéskor. :(

Kép
Kép
giga1

Jó "reggelt"!

Tiop,
voltunk a rendelőben, persze miért is ne pont most nem rendel a dokink, csak helyettesítik. :x Ezren a váróban, mindenki köhög, tüsszög, stb... képzelheted!
A helyettesítő dokinő úgy kábé 2 méterről nézett rá a gyerekre, és olyanokat mondott, hogy én meg 1 centire voltam attól, hogy megpofozom!
Közölte, hogy nem kell aggódni se a hányás, se a hasmenés miatt, ne adjak rá semmit. Ha felmenne a gyerek láza 39 fölé, akkor hűtőfürdőzzem, és ha úgy gondolom, adjak neki szirupot. Mármint ha ÉN úgy gondolom. Merthogy én vagyok az orvos... enni-inni nem kell neki adni, csak ha kér, de enni is csak majd délután-estefelé valamit, amiről ÚGY GONDOLOM, hogy hasfogó. Az ivást se erőltessem, majd ha kér a gyerek... Mondom neki, hogy talán a lázával kéne valamit kezdeni, mert hajnalban hűtőfürdőztük, meg kapott panadol babyt és így ment "le" 38,5-re. Erre azt mondja, hogy nem baj, a gyerekek jól elvannak 38-as lázzal, csak akkor foglalkozzam a dologgal, ha már eléri a 39-et... Az egész nem tartott 1,5 percnél tovább. Rákérdeztem arra is, hogy ha esetleg Roninál valami kijönne, vele kell-e valami extrát tenni, erre az volt a felelet, hogy ha gondolom, adjak neki normaflore-t, és krumplit. Hiába mondtam, hogy nem eszik még semmit, csak tápit, közölte, hogy egyszer úgyis el kell kezdeni... Azért azt még megkérdeztem tőle, hogy ha pénzzel jövök, akkor foglalkozott volna-e a gyerekkel, mire azt válaszolta, hogy nem is rossz ötlet, hogy fizessenek neki azok, akik nem a körzetébe tartoznak és csak helyettesíti az orvost... Hú, majdnem nekimentem! Az ügyelet meg azért nem foglalkozik velünk, mert van a körzetben gyerekorvosi rendelés... :evil: :x :evil:

Giga,
ne viccelj, anyuci előtt minden pasas lapul, mint sz.r a gazban... csak annyit mondott a drága mamának, hogy beteg a gyerek, és nem megyünk. Semmi olyasmit, hogy tán befoghatná... egyszer majd ha lesz rá időm, kiosztom a T. családot, de most a gyerek jobban érdekel, mint az ő hülyeségük.

nircee,
remélem, ti azért jobban vagytok!

üdv!
andibab

Sziasztok!

Köszönöm szépen mégegyszer mindenkinek a gratulációt és a jó kívánságot.
A szopizás alakul, úgy érzem minden rendben lesz.

Szantre,
Kristófunk van. Kristóf István lett a neve.

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Nemrég értünk haza. 8-ra mentünk a főmuftihoz kötözésre, mondanom sem kell, hogy 1/2 10-kor jutottunk be hozzá, pedig direkt kérdeztem, hogy mehetünk -e 9-re. Azt mondta, hogy ő 9-kor már a műtőben van. Ehhez képest 9 után ért oda a rendelésre...
Úgy tűnik, hogy a furunkulus szinte teljesen kitisztult. Holnap még be kell mennünk, hogy ránézzen az ügyeletes doki.
A főmufti azt mondta, hogy ilyen pici babán még nem látott ilyen furunkulust. Fasza... Még mindig egy nagy kötés van a búráján, amit lehet, hogy holnap végre leszednek.
Kérdeztem a dokit, hogy mitől lehet, és ő is azt mondta, hogy valószínűleg valamit elvakart, amibe kosz került és furunkulus lett belőle.
Remélem most már rendben lesz a lány, mert most csak meglát egy fehér köpenyt és üvölt, mint a sakáll. Mi lesz így a műtétnél?
Tele van a hócsukám...
Vendég

Sziasztok!

Hát látom mindenkinek elég fos napja/i vannak :(
Lehet minket is ez a vírus kapott akkor el, Lili hajnalban kihányta a tápit ami még benne volt, reggel evett egy kis tápit meg egy babapiskótát és kb fél óra múlva minden visszajött :(
láza egyelőre nincs, a kedvével sincs baj. De akkor úgy látom készülnöm kell. Nagyon rossz, mert még ilyen igazi hányása sose volt :cry:

Csajok úgy látom mindannyian meg vagyunk áldva a rokonsággal, de azt hiszem én még a viszonylag szerencsések közé tartozom :shock:

Andi: jobbulást nektek, jaj csak nehogy a kórházban kössetek ki! Jó nagy paraszt volt ez a doki bakker. Az ilyen mi a szarnak megy gyerekorvosnak? Ilyenkor kinyílik a bicska a zsebemben rendesen. Bocs, h ilyen csúnyán írtam, de marhára fölhúzott :twisted:

Pilla: szegény Laja, sok gyógypuszi a fülecskéjére!

Danka: nagyon ügyesek vagytok! Minden elismerés mindkettőtöknek, hogy nem adtátok föl!

Suzy: szupi, tök jó. Látod megéri a türelem és a kitartás!

Giga: nekem rémlik, hogy láttam ilyet, de sajna nem emléxem melyik volt :?

Ichtus: pont tegnap este jutottál eszembe, hogy rég voltál.
Részvétem a nagypapád miatt.
Sajnálom a bátyádékat is, nem lehet könnyű

mennem kell a kisbetegemhez!

Jobbulást a betegeskedőknek és szebb napokat mint az utóbbiak.

Üdv.
Kata

Kép
murphyke

ja még annyit, képzeljétek most 20-án 3 ismerősünk/rokonunk szült. nagyon beindult a babaprojekt :lol:

Kép
murphyke

Sziasztok!
Andibab!
Öcsém ijen egy paraszt "embert"!Te az ijen minek megy egyáltalán emberek közé???Mire végig olvastam az írásodat addigra úgy felhúztam magam,hogy elkezdtem remegni!Még,hogy ahogy te gondolod stb.....ő mit gondolt csak heccből viszed hozzá a gyerkőcöt!Istenem csajok,hogy hól élünk mi??!Meddig süjjed még a világ?????Annyira szomorú,hogy az orvosok is így viselkednek már,hiszen azért régen nem volt ez!Legalábbis én nem emlékszem rá!Minden csakis a pénzről szól!Szégyeljék magukat!Tisztelet a kivételnek!Akkor mégis hova vigyed a gyereket?Ki nézze meg normálisan??????ÁÁÁÁÁÁÁÁ..........nagyon felhúztam magam!Doktoráljunk le,az lenne a legjobb megoldás! :twisted: :twisted: :twisted: Bocsi!Remélem tényleg nem lessz korház a vége!Kitartás!Inni adjál neki,de egyszerre ne sokat,enni pedig krumpli,birs alma és társai!A Birs alma nagyon jó székletfogó!Finom kompótot lehet belőle késziteni! :wink: a ruhákat pedig ne áztasd,hanem egyből VENIS szappanal mozsd ki,akkor nem ivódik az anyagba annyira,és megmenthető a ruci! :wink: Remélem hamarosan túllesztek ezen a nehéz időszakon!Tudom mijen sz@r! :cry: :twisted:

Pilla!
A lényeg,hogy azért már kiűrült az a fránya furunkulus!Nálunk is az van,hogy ha Zsani meglát egy fehér köppenyes embert akkor sirva fakad!Sajnos ez ellen nemnagyon tudsz mit tenni,hacsak lenem veteted a fehér köppenyt a dokiról!Még mielőtt látta volna a csajod!Fóton a körzeti dokinéni úgy rendel!nincsen fehér köppenye de van a "hallgatóján"egy kiselefánt!Zsanit 1x vittem át hozzá és egyáltalán nem sírt4Végig tűrte,hogy megvizsgálja,sőt azt is megengedte neki,hogy megfogja az elefántot! :wink: szerintem így kellene minden egyes gyerekdokinak rendelnie! :roll: :wink:

sziasztok!

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Emlékeztek Vadmálnára? Egy időben írt ide, nem volt dokija, majd a Szabóhoz került. Megszületett Marci fia, 18 órás vajúdás után császárral. Adatokat nem közölt róla, annyit írt, hogy azóta nem látta, csak a kiemeléskor, de jól vannak.

Köszi a jókívánságokat, egyelőre jól van Marci, még nincs láza, és szerencsére nem megy a hasa és nem hány. Szerintem mi nem ezt kaptuk el, hanem volt itt nálunk vasárnap Anyu, és hétfőn hívott, hgy tök sz@rul van, ömlik az orra, fáj a feje stb... Marci is trüsszög elég sokat, és már néha folyik az orra, de még nem annyira, hogy szívni kellene. És már én is egész nap prüszkölök. Tök jó... :?

Andi,
bocs, de az anyósod b@ssza meg!!!!!! Az ilyen azt sem érdemli, hogy valaha egyáltalán lássa az unokáját!!! Mégis, mit képzel????????? :evil: :evil: :evil: :evil:
És a gyerekorvos!!!!! Úristen!!!!!!!!!!!! Hihetetlen, hogy ilyen előfordul!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Danka,
becsüllek a kitartásodért, nagyon ügyesek vagytok a szopival!!!

Ichtus,
részvétem a Nagypapád miatt!!!! Ez soha nem jön jókor, de most talán még fájdalmasabban érintett. :cry: :cry: :cry: A bátyádékat is sajnálom, 8 év nagyon hosszú idő! :cry: Te egyébként jól vagy? Mikor mész Uh-ra?

Giga,
Huggies Pure. Nekünk most olyan van, és nincs benne illatanyag!

Kép
Kép
nircee

Ja, kakis ruha... Hát, én már dobtam ki egy párat, hiába mostam azonnal Vanish-sel, az sem vitte ki.... Van egy fajta kaki, az a folyós fajta (bocs), az olyan agresszív,hogy nem jön ki semmivel, csak ecetes ollóval. :evil:

És elfelejtettem, hogy MINDEN BETEGESKEDŐNEK JOBBULÁST!!!!!

Lányok, tudom, hogy most mindenkinek megvan a maga baja, de azért megkérdezném, hogy Ti már tapasztaltatok olyat, hogy a gerek "visszafejlődik"???? Marcival voltunk egy kis barátjánál még a múltkor, aki bár már jár, de elég sokat mászik is. Azóta Marci is egyre többet mászik, pedig addig már vagy 2 hónapja teljesen abbahagyta. Mitől lehet ez???? Én mondjuk imádom nézni, mert olyan cuki, de azért aggaszt, hogy visszatért ehhez. Vagy ez normális? Még nem "mászta ki" magát eléggé????

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!

Látom mindenkinél zajlik az élet így vagy úgy.

A változatosság kedvéért most a kötőhárgy gyulladásból lábalunk kifele, azért nem is igen tudtam jönni, mert Bence is itthon van és nagyon lefoglalnak. Hétfőn Benyó ébred reggel úgy, hogy nem tudta kinyitni a szemét annyira csipás volt, délutánra már a Hugi is félszemére becsipásodott :evil: dokinénihez nem vittem őket mivel más bajuk nem volt :oops: :oops: és nem akartam, hogy összeszedjünk még valamit a rendelőben, meg már a Benyónak volt ilyen és akkor is csak Brulamicin szemcseppet írt fel, az meg volt itthon, úgyhogy azzal kezelgettem őket plussz kamilla, szépen gyógyulgat a szemük, már nem csipásodnak csak egy picit piros még nekik

Giga, Suzy gratulálok mégegyszer a fiúcskákhoz, nagyon szép mindkettő, Giga jó volt olvasni a szüléstörténeteteket, még meg is hatódtam közben, Suzy nektek meg alakult ahogy alakult a lényeg, hogy egy gyönyörű babócád van a többi nem számít

Giga nálunk első éjszaka volt az mint nálatok, Hugi sírt keservesen és a Benyó nem tudta mi van, még jó, hogy itt volt anyu :wink: aztán pár nap alatt olyan immunis lett a Bence a sírásra, hogy a mai napig nem ébred fel rá még éjszaka sem :wink:

Danka nagyon ügyik vagytok, gratula a kitartásodért

Andi remélem javúlt a helyzet és Roni nem kapta el, az ilyen doki meg visszaadhatná a diplomáját :twisted: :twisted: :twisted: vagy menjen hentesnek

Pilla szegény Laja, de legalább ezen a puklin túl vagytok

Ichtus részvétem a papád miatt, tesódéknak sem lehet egyszerű 8 évet eldobni, az unokabátyámék is válnak, mögöttük 17 év házasság és 2 gyerek van, gondolhatod, mikor anyu mondta úgy letaglózott a hír, hogy még a kaját is odaégettem

megyek mosogatni, míg a lányka alszik

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Andi
Na, ez a gyerekorvos igazán megérdemelte volna, hogy megruházd úgy rendesen. El se hiszem, hogy van ilyen, ha nem itt olvasom. :evil: Remélem az ilyennek nincs gyereke és nem is lesz SOHA.
Jobbulást nektek!

Danka
Nagyon ügyik vagytok a szopival!! Azért nem semmi min mentetek keresztül ti is.

Ichtus
Részvétem a nagypapa miatt! A tesómék is 7 év után szakítottak tavaly ilyenkor. A nővérem új életet kezdhetett, de mostmár úgy néz ki minden rendben. Fel a fejjel!

Na, fa*a felborult a szárítóm odakint, mehetek mosni újra a ruhákat.

KépKép
tüccs

Nircee szerintem ez tök normális, mikor a Hugi nálunk elkezdett cumisüvegezni a Benyónak is vissza kellett adni, mert nem lehetett vele bírni, de csak az esti kakaóját itta abból aztán megbeszéltük, hogy a nyuszi csak akkor hoz ezt-azt ha cserébe adaadja neki a cumisüveget :oops: nem volt belőle probléma :wink: úgyhogy ne rágódj ezen vissza fog térni a saját dolgaihoz, lehet mire legközelebb mentek, már a másikkisfiú fog ellesni dolgokat :)

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?